Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Vaikea raskaus

  Tissit niin kipeinä, että tapan koko äpärän.
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Fanaattinen koirankasvattaja on raskaana. Hänet on aiemmin tuomittu eläintenpitokieltoon mm. koiranpentujen hukuttamisesta. Nyt hän ei suostu käymään lapsensa vuoksi lääkärissä, eikä tämä ei ole ensimmäinen tämän kaltainen julkaisu. Kauhulla odotamme, kun lapsi joskus syntyy. [Taustatietoja päivitetty myöhemmin tulleiden lisätietojen perusteella.] Vaikea raskaus

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 87 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +237 (261 ääntä)
   Eix...

   Lainaa

  2. Aamuyön tunnit 19.5.2015 1:12
   Tulos: +282 (318 ääntä)
   Tämän luettuani näytti kommenttikoira jotensakin ironiselta.

   Lainaa

  3. Tulos: +97 (123 ääntä)
   No huhhuh! Kieltämättä uutta, mutta huhhuh!

   Lainaa

  4. Tulos: +730 (784 ääntä)
   Voikohan tuosta ilmoittaa lastensuojeluun? Onkohan joku tuon tuttu ilmoittanut?

   Lainaa

  5. Tulos: +241 (479 ääntä)
   Ei kyllä ymmärrä näitä jotka ylistää lemmikkieläimet kaiken muun yläpuolelle. Itsellänikin on ollut koira joten ymmärrän että se on myös tärkeä perheenjäsen, mutta kyllä ne ihmisperheenjäsenet menee tärkeysjärjestyksessä kaikkien kissojen, koirien ja hevosten edelle.

   Lainaa

  6. Tulos: -50 (208 ääntä)
   En edes osaa iloita olevani ensimmäinen kommentoija, mutta onhan tehty ls-ilmoitus, onhan??

   Lainaa

  7. Tulos: +183 (221 ääntä)
   Jenner: En edes osaa iloita olevani ensimmäinen kommentoija, mutta onhan tehty ls-ilmoitus, onhan??
   Pikkuisen vain myöhästyin..

   Lainaa

  8. Tärkeä ilmoitus 19.5.2015 1:59
   Tulos: +112 (156 ääntä)
   Tehkää lastensuojeluilmoitus! =)

   Lainaa

  9. Tulos: +343 (397 ääntä)
   Voi sitä onnenpekkaa joka on saanut katkarapuaan kastaa tuohon avokadokastikkeeseen!

   Lainaa

  10. Tulos: +42 (288 ääntä)
   Eihän tolla "mokaajalla" ole kuin tavallisia raskausoireita, jotka häntä ärsyttävät ja hieman arveluttavan rankka huumorintajum jolla käsittelee tilannettaan. Tuo kaverihan se tuossa on aivan hukassa. Kipeiden ja arkojen rintojen takia ei todellakaan tarvitse lähteä lääkäriin. Eri asia, jos rintatulehdus vaan todennäköisesti vaan rinnat ja muut paikat hellinä. Jos ette tiedä mitä liitoskivut on niin googlettakaa. Häpyluut löystyy ja lantio levenee eikä siis myöskään ole lääkäriin menon syy vaan normiraskausoire.

   Lainaa

  11. Tulos: +30 (210 ääntä)
   Ymmärtänette, että liitoskivut, kipeät tissit ja herkät mielialanvaihdokset ovat ihan normaali osa raskautta. Ei niiden takia tarvitse mennä lääkäriin. Miksi pitäisi? Ja jos ei halua käydä neuvolassa, niin mitä sitten? Ei se pakollista ole.

   Lainaa

  12. Tulos: +352 (358 ääntä)
   Vai fanaattinen koirien kasvattaja... Petra? Jep jep :D Päästään vialla se on ei muuta. Sen rakkaudesta koiriinsa kertonee eläintenpitokielto, rekkauskielto, pentujen hukuttaminen... Sihen päälle viellä rattijuopumukset, kortitta juopuneena ajamiset, laittomat uhkaukset ja mitä näitä tähän listaan saisikaan laittaa. Petra vaan rakastaa huomiota ja sitä facebookissa päivittäin kerjää. Jos ei ketään muu ole tajunnut ottaa Petraa puheeksi tuo hän sujuvasti itse itsensä takaisin estradille ja sitä Petran kaipaamaa huomiota hienosti feissarimokissa asti hälle annetaan -.-

   Lainaa

  13. Tulos: +38 (56 ääntä)
   ehkäpä elämän kova koulu opettaa

   Lainaa

  14. Tulos: +259 (275 ääntä)
   Eiköhän kaveri kehota menemään lääkäriin noiden mielialojen takia.. Kun kerran mainitseekin että masennusta on mutta ei lääkettä huoli. Mutta kertoo aika paljon jos faceen uhkailee tekevänsä abortin henkarilla NORMAALIEN raskausoireiden takia! Ja kyllä mäkin olisin erittäin huolissani jos tietäisin että joku ei käy neuvolassa, koska se on ihan helvetin tyhmää että meillä on niin hieno ilmainen järjestelmä jossa pystytään seulomaan monia asioita ja huomaamaan vauvan ja äidin henkeä uhkaavat tilanteet ajoissa. Onnea vaan sitten kun joku menee pieleen. Tulee sellainen olo että Petra salaa jotain, minkä takia ei voi mennä neuvolaan. Lieneekö alkkis tai muuta vastaavaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +250 (262 ääntä)
   Ja jotkut eivät saa lapsia vaikka kuinka yrittäisivät ja haluaisivat. Tasan ei mene nallekarkit, valitettavasti.

   Lainaa

  16. Tulos: +204 (212 ääntä)
   Jos ei käy neuvolassa /lääkärissä raskauden aikana niin ei saa esim. äitiyspäivärahaa

   Lainaa

  17. Tulos: +124 (136 ääntä)
   Sanokaa että tämä on vitsi ja tuo nainen ei ole tosissaan. Ja tällaiset ihmiset sitten hommaa lapsia?? Ne ei edes halua niitä!! Mitä vittua, kysyn vaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +106 (120 ääntä)
   Heti huomaa että äidinkielentaidolla on yhteys älykkyyteen.

   Lainaa

  19. koiraharrastaja 19.5.2015 9:35
   Tulos: +194 (196 ääntä)
   Ai miten mä en ole yhtään yllättynyt, että tämä on se Petra. Kyseinen tyyppihän on saanut tosiaan eläintenpitokieltoa ja yllämainittujen tempausten lisäksi on myös astuttanut alle vuotiaan nartun (koirat ovat täysikasvuisia vasta kaksi vuotiaina joten tuo oli siis vielä pentu) ja astuttanut nartun jolla ei ollut enää edes tärppipäiviä - kehtasi vielä ihmetellä miksi narttu vastusteli. Tuo on täysin sairas mielipuoli ja antaa täysin väärän kuvan hänen toimistaan jos väittää, että hän huolehtisi koiriensa hyvinvoinnista. Hän on tuomittu eläinrääkkääjä ja on myös lähetellyt tappouhkauksia useammalle ihmiselle. Hän ei myöskään piittaa yhtään mistään vaan elää ihan omien sääntöjensä mukaan. Ei ole kovin montaa viikkoa kun julkaisi kuvan itsestään kaljottelemassa.

   Lainaa

  20. Tulos: +123 (127 ääntä)
   aplää: Jos ei käy neuvolassa /lääkärissä raskauden aikana niin ei saa esim. äitiyspäivärahaa
   Ei tarvii kato. Hän aikoo synnyttää luomuna metsässä ja antaa lapsen pois. Toivomme sormet ja varpaat ristissä että myös antaa sit kans. Koiranpentuja on jo tappanut joten mitähän ihmislapselle kykenis tekemään. Fanaattinen tosiaan, eläintenpitokiellosta huolimatta teettää pentuja, seuraavaksi koirilla jotka ovat sisaruksia keskenään.

   Lainaa

  21. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Neuvolassa tosin kannattaisi käydä, jos haluaa olla tukiin oikeutettu.

   Lainaa

  22. Tulos: +82 (92 ääntä)
   Tuo petra on kyllä niin sairas päästään! Nirri pois siltä paskiaiselta ennen kun satuttaa muita! Toivottavasti "raskaus" on taas vaan yks keino lisää saada huomioo eikä olis totta...

   Lainaa

  23. Tulos: -33 (43 ääntä)
   mun bioäiti. <3

   Lainaa

  24. Tulos: +127 (131 ääntä)
   Ironista tässä jutussa on se että kyseinen henkilö hukutti yhden koiranpennun ämpäriin, syystä että ei jaksanut/kehdannut/viitsinyt viedä pentua pyhäpäivänä eläinlääkärille lopetettavaksi (mistä sitten napsahti eläintenpitokielto, eikä saanut kennel nimeä). PS Tyyppi ei ole oikeasti edes raskaana. Välillä puhuu että on, ja kohta taas puhuu että sitten kun hän on raskaana. Koiraihmisten keskuudessa tämä nainen on saanut jo varsin kyseenalaisen maineen omilla sekoiluillaan.

   Lainaa

  25. Vaarattomat oireet vs. bipolaarihäiriön oireet 19.5.2015 10:52
   Tulos: +32 (62 ääntä)
   Jenner: En edes osaa iloita olevani ensimmäinen kommentoija, mutta onhan tehty ls-ilmoitus, onhan??
   No ei ole, kun elämme aikaa, jolloin ihminen voi veistää linkkarilla toiselta pään irti hitaasti keskellä toria 1000 silminnäkijän edessä, ja jengi vain suu auki ottaa kuvia ja twiittailee. Ei soiteta poliisille, ei tehdä mitään. Päivitellään fb-sivuja. Kaksi raskautta kokeneena voin kertoa, että nuo oireet ovat todellisia mutta täysin asiaankuuluvia. Tietenkin tisseihin sattuu kun rauhaskudos valmistautuu tuottamaan maitoa ja tietenkin lantion häpyliitos on kipeä, kun se löystyy ja valmistautuu joustamaan synnytyksessä. Siitä olen hiukan huolissani, että Petra puhuu depiskausista, mikä viittaa kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön ja kommentin perusteella näkyy olevan maniavaihe tulossa tai menossa. Sitä pitäisi raskausaikana hoitaa. Lastensuojelun tarve lienee suurin sitten synnytyksen jälkeen, kun Petra hoksaa, ettei se beibi itsekseen kasva kuin koiranpentu, vaan sitä pitää ihmisaikuisen sitoutuneesti, kellon ympäri ja monta vuotta hoitaa. Se on niin rankka vaihe, että sen vuoksi kaksisuuntaisia kehotetaan vakavasti harkitsemaan, onko tosiaan lisäännyttävä vai voisiko tyytä vaikka koiranhoitoon.

   Lainaa

  26. Tulos: -31 (87 ääntä)
   Outo moka, jossa moka ei käy postauksesta ilmi. Itsekin käytän eläimet lääkärissä pikemmin kuin ihmiset, en siksi että arvostaisin niitä enemmän, vaan siksi että ne ovat täysin epäkommunikatiivisia ja vielä piilottelevat oireitaan: on vaikea sanoa onko tilanne vakava vaiko ei. Ja viljelen aika kummallista huumoria; varmaan uhkailisin henkarilla jos raskaus ottaisi päähän, ja varmaan itse kutakin ainakin jossain vaiheessa ottaa. Ei se että purkaa höyryä tee huonoksi äidiksi. Mutta tietysti jos taustatiedot ovat oikeat ja tässä dokataan raskausaikana ja hukutetaan koiria sankoon niin sitten kai koko henkilö on moka. Eikö näin mahdottomasta olisi löytynyt postausta josta mahdottomuus käy selvemmin ilmi?

   Lainaa

  27. Tulos: -18 (44 ääntä)
   Suomessa ei syntymättömällä lapsella ole mitään oikeuksia. Eli lastensuojelu ei voi tehdä mitään ennenkuin lapsi syntyy.

   Lainaa

  28. Tulos: +90 (102 ääntä)
   Lisääntyminen luvanvaraiseksi.

   Lainaa

  29. Tulos: +126 (148 ääntä)
   Höhö: Suomessa ei syntymättömällä lapsella ole mitään oikeuksia. Eli lastensuojelu ei voi tehdä mitään ennenkuin lapsi syntyy.
   Oliota nimeltä "syntymätön lapsi" ei ole olemassa, sen enempää kuin naimatonta aviomiestä tai postaamatonta trollia. Kyseinen entiteetti on sikiö (tai alkio) ennen syntymää, lapsi syntymän jälkeen. "Syntymätön lapsi" on pelkkää amerikkalaista hölynpölyä: Pohjoismaissa on saatu aborttiluvut minimiin ja syntyvien lasten terveys loistavaksi keskittymällä äitien terveyden vaalimiseen; USA'laisilla ystävillämme on korkeat aborttiluvut ja lasten terveys levällään, koska vaalitaan kuviteltua "syntymätöntä lasta" eikä oikeasti olemassa olevaa odottavaa naista.

   Lainaa

  30. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Petra, sekopäinen koirien kasvattaja ja raskaana ja ei terveet jutut.. Ei ois ls turhaan tehty ja ainakin läheiset voi sitten olla omantuntonsa kanssa sujut jos tyypin olotilat tsekataan ja silti pääsee jotain sattumaan..

   Lainaa

  31. Tulos: +58 (58 ääntä)
   Jep: Lisääntyminen luvanvaraiseksi.
   Tai edes niin, että jokainen tähän maailmaan synnytetty ihmiselämä olisi toivottu ja edes jotenkuten suunniteltu... Mielestäni ei olisi liikaa vaadittu ja jo tuolla voisi tämä liikakantoittumisen saada jotenkuten aisoihin.

   Lainaa

  32. Tulos: -112 (112 ääntä)
   CM: Vai fanaattinen koirien kasvattaja… Petra? Jep jep Päästään vialla se on ei muuta. Sen rakkaudesta koiriinsa kertonee eläintenpitokielto, rekkauskielto, pentujen hukuttaminen… Sihen päälle viellä rattijuopumukset, kortitta juopuneena ajamiset, laittomat uhkaukset ja mitä näitä tähän listaan saisikaan laittaa. Petra vaan rakastaa huomiota ja sitä facebookissa päivittäin kerjää. Jos ei ketään muu ole tajunnut ottaa Petraa puheeksi tuo hän sujuvasti itse itsensä takaisin estradille ja sitä Petran kaipaamaa huomiota hienosti feissarimokissa asti hälle annetaan -.-
   Ai vi**u sä oot ky CM urpo!

   Lainaa

  33. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Depis kohta ei yllättänyt, varmaan mania päällä kaikenkukkuraksi. Huhhuh.

   Lainaa

  34. Tulos: -25 (43 ääntä)
   Omg: Voikohan tuosta ilmoittaa lastensuojeluun? Onkohan joku tuon tuttu ilmoittanut?
   Neuvolassa käynti ei tietääkseni ole pakollista kenellekään, joten ei ainakaan sen perusteella. Ja miksi tuon pitäisi lääkäriin mennä, valittamaan liitoskipuja ja kipeitä tissejä? Ja mitä lääkäri tekee? sanoo että kuuluu asiaan, koita kestää.

   Lainaa

  35. Tulos: +32 (62 ääntä)
   Garza: mun bioäiti.
   Bioäiti? Onks se vähän sama kuin biojäte?

   Lainaa

  36. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Miarez_93: Bioäiti? Onks se vähän sama kuin biojäte?
   just se se on! :D

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (38 ääntä)
   Sannni: Oliota nimeltä “syntymätön lapsi” ei ole olemassa, sen enempää kuin naimatonta aviomiestä tai postaamatonta trollia. Kyseinen entiteetti on sikiö (tai alkio) ennen syntymää, lapsi syntymän jälkeen. “Syntymätön lapsi” on pelkkää amerikkalaista hölynpölyä: Pohjoismaissa on saatu aborttiluvut minimiin ja syntyvien lasten terveys loistavaksi keskittymällä äitien terveyden vaalimiseen; USA’laisilla ystävillämme on korkeat aborttiluvut ja lasten terveys levällään, koska vaalitaan kuviteltua “syntymätöntä lasta” eikä oikeasti olemassa olevaa odottavaa naista.
   Taisin menettää sun pointin tässä. Se mitä aiemmin tarkoitin oli se, että kukaan ei voi pakottaa tuota raskaana olevaa naista neuvolaan tai lääkäriin. Kukaan ei voi myöskään tehdä lastensuojeluilmoitusta koska (aivan kuten sanoit) se on sikiö eikä syntymätön lapsi. Odottava äiti (taitaa olla sun mielestä väärä termi) saa siis tehdä mitä tahtoo ja vaarantaa sikiön terveyden ja kukaan ei voi tehdä asialle mitään. Kyllä raskaana olevan naisen terveyttä voidaan vaalia jos hän niin itse tahtoo, mutta kukaan ei voi häntä siihen pakottaa. Raskaana oleva nainen on voi siis esimerkiksi käyttää huumeita läpi raskauden ja kukaan ei voi sitä estää. Sitten kun lapsi syntyy, aloittaa hän elämänsä käymällä läpi huumevieroituksen. Kurjaa mutta totta, näitä tulee vastaan synnyttäneiden osastolla paljon.

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Kommenttien perusteella voi odottaa Petran vielä pääsevän lööppeihin, eikä ainakaan vuoden kasvattajana.

   Lainaa

  39. Tulos: +18 (26 ääntä)
   http://mvlehti.net/2014/12/11/koiranpentuja-hukuttanut-nainen-on-petra-white-pride-oikeudenpoytakirjat/ Ei mulla muuta.

   Lainaa

  40. Tulos: +18 (34 ääntä)
   Höhö: Taisin menettää sun pointin tässä. Se mitä aiemmin tarkoitin oli se, että kukaan ei voi pakottaa tuota raskaana olevaa naista neuvolaan tai lääkäriin. Kukaan ei voi myöskään tehdä lastensuojeluilmoitusta koska (aivan kuten sanoit) se on sikiö eikä syntymätön lapsi. Odottava äiti (taitaa olla sun mielestä väärä termi) saa siis tehdä mitä tahtoo ja vaarantaa sikiön terveyden ja kukaan ei voi tehdä asialle mitään. Kyllä raskaana olevan naisen terveyttä voidaan vaalia jos hän niin itse tahtoo, mutta kukaan ei voi häntä siihen pakottaa. Raskaana oleva nainen on voi siis esimerkiksi käyttää huumeita läpi raskauden ja kukaan ei voi sitä estää. Sitten kun lapsi syntyy, aloittaa hän elämänsä käymällä läpi huumevieroituksen. Kurjaa mutta totta, näitä tulee vastaan synnyttäneiden osastolla paljon.
   Tuskin kuitenkaan *paljon*, vaikka sellaista tietysti tapahtuu ja se on surullista. Mutta tuo "syntymätön lapsi" on osana isompaa retoriikkaa, jonka tarkoituksena on yleensä pelata nainen -odottava äiti jos haluat, siihen termiin ei liity samanlaista ideologista latausta -sikiötä vastaan, aivan kuin heidän intressinsä eivät olisi lähestulkoon aina yhteiset. Yhdysvalloissa on esim. osavaltioita joissa naista voidaan syyttää murhasta jos synnytyksessä menee jotakin vikaan ja voidaan näyttää ettei nainen ole tehnyt kaikkea raskauden aikana oikein. Voitaisiin siis kärjistetysti olla tilanteessa jossa Suomessa nuori nainen tulee tietämättään raskaaksi, juhlii vielä kun ei kerran tiedä, saa tietää, ryntää neuvolaan, siitä alkaen huolellisesti noudattaa ohjeita, ja lapsi on terve. Näissä nainen-vastaan-lapsi osavaltioissa voisi käydä niin että nainen ei uskalla lääkäriin koska pelkää linnaa vaarannettuaan sikiönsä -vaikka mitenkin tietämättään -ja pahimmassa tapauksessa on pakotettu teettämään abortin jota ei edes halua, poistaakseen murhasyytteen riskin. On tietysti kauheaa ajatella että joku huvikseen vetää raskaana vodkaa kaksin käsin ja joku lapsi saa siitä tulevaisuudessa kärsiä, mutta retoriikalla huonoista äideistä ja "syntymättömien lasten" kärsimyksestä ei ole saatu abortteja ja huumevauvojen määrää alas, pohjoismaisella mallilla jossa keskitytään äidin hyvinvointiin on sensijaan erinomaiset tulokset kaikkien kannalta. Siksi en pidä tuosta termistä "syntymätön lapsi" -koska sillä yleenä pyritään sivuuttamaan se tosiseikka että nainen on raskaanakin ihminen, eikä mikään labra-astia, tuhoisin tuloksin.

   Lainaa

  41. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Siis hetkinen, sillä on eläintenpitokielto mutta kommenteista päätellen koiria tälläkin hetkellä?

   Lainaa

  42. Tulos: -9 (41 ääntä)
   Ymmärrän hyvin että eläimet menee lasten edelle, mut jos on hukuttanut joskus koiranpentuja, niin miten nyt voi äkkiä olla joku tietty koira se maailman tärkein! Eläinsuojeluun ilmoitus ja koira pois heti tollaselta eläinten kiduttajalta!!!

   Lainaa

  43. Tulos: -36 (40 ääntä)
   ei sulla järki päätä pakota
   Omg: Voikohan tuosta ilmoittaa lastensuojeluun? Onkohan joku tuon tuttu ilmoittanut?

   Lainaa

  44. L. Kriittinen 19.5.2015 22:01
   Tulos: +21 (53 ääntä)
   Suurin moka tässä on tuon paskajulkaisun, "mvlehden", linkkejä jakavat elämäm koululaiset. Kunnon likasanko "journalismia" ilman lähteitä. Ilmeisesti jonkun Espanjassa asuvan klikkihuoraajan huumorilla tekemä sivusto, jonka linkkejä white trash suomalaiset pallit huurussa jakavat. Ugh.

   Lainaa

  45. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Izev: Ymmärtänette, että liitoskivut, kipeät tissit ja herkät mielialanvaihdokset ovat ihan normaali osa raskautta. Ei niiden takia tarvitse mennä lääkäriin. Miksi pitäisi? Ja jos ei halua käydä neuvolassa, niin mitä sitten? Ei se pakollista ole.
   Kyllä ehkä enemmänkin se lääkärissä käynti olisi parempi sitä pääkoppaa ajatellen, eikä niiden raskausoireiden takia. Otetaan huomioon, että henkilö on hukuttanut koiranpentuja. Tekeekö terve ihminen sellaista? Epäilen.

   Lainaa

  46. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Uskallan väittää, että syntymätön tai vastasyntynyt lapsi kommunikoi ihan yhtä vähän.. Mainitut oireet toki normaaleja raskaudessa. Suosittelisin silti edes jotain lääkärikäyntiä raskauden aikana, että lapsen terveys voidaan varmistaa. Olen muutoin samaa mieltä, että lapsi kasvaa ilman neuvolaakin. Silti olen omani kanssa käynyt tyytyväisenä siellä seuraamassa kasvua.
   Sannni: Outo moka, jossa moka ei käy postauksesta ilmi. Itsekin käytän eläimet lääkärissä pikemmin kuin ihmiset, en siksi että arvostaisin niitä enemmän, vaan siksi että ne ovat täysin epäkommunikatiivisia ja vielä piilottelevat oireitaan: on vaikea sanoa onko tilanne vakava vaiko ei. Ja viljelen aika kummallista huumoria; varmaan uhkailisin henkarilla jos raskaus ottaisi päähän, ja varmaan itse kutakin ainakin jossain vaiheessa ottaa. Ei se että purkaa höyryä tee huonoksi äidiksi. Mutta tietysti jos taustatiedot ovat oikeat ja tässä dokataan raskausaikana ja hukutetaan koiria sankoon niin sitten kai koko henkilö on moka. Eikö näin mahdottomasta olisi löytynyt postausta josta mahdottomuus käy selvemmin ilmi?

   Lainaa

  47. Yksityisyys 20.5.2015 0:37
   Tulos: -39 (59 ääntä)
   Tuon linkin voisi varmaan poistaa, kun muutenkin sivustolla huolehditaan yksityisyydestä peittämällä sukunimet. Sivuston tarkoituksena lienee mokien jakaminen, ei julkinen nöyryyttäminen koko nimen ja asuinpaikkakunnan kera.

   Lainaa

  48. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Tuollaiselle ihmiselle julkinen nöyryytys ei ole kuin yksi lisäsulka hattuun. Julkisesti torille jalkapuuhun kansan räittäväksi ja nappi otsaan olisi vähintäänkin kohtuullista.

   Lainaa

  49. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Yksityisyys: Tuon linkin voisi varmaan poistaa, kun muutenkin sivustolla huolehditaan yksityisyydestä peittämällä sukunimet. Sivuston tarkoituksena lienee mokien jakaminen, ei julkinen nöyryyttäminen koko nimen ja asuinpaikkakunnan kera.
   kaikkien on kyl hyvä tietää kelt ei osta koiraa. antaa linkin olla vaa.

   Lainaa

  50. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Uskomatonta että eilen tiesin kuka tää on vaikka en ole koskaan tavannut ihmistä. Eikä näistä tarkemmista tiedoista ollut tietoja tuolla ylhäällä. Yäk.

   Lainaa

  51. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Huhhuh: Ja kyllä mäkin olisin erittäin huolissani jos tietäisin että joku ei käy neuvolassa, koska se on ihan helvetin tyhmää että meillä on niin hieno ilmainen järjestelmä jossa pystytään seulomaan monia asioita ja huomaamaan vauvan ja äidin henkeä uhkaavat tilanteet ajoissa.
   Huomionarvoinen seikka on myös se, että äitiysavustuksen saamisen ehto on se, että on käynyt terveystarkastuksessa lääkärissä tai neuvolassa ennen 4. raskauskuukauden päättymistä.

   Lainaa

  52. Tulos: +3 (51 ääntä)
   Jessejee: Ei kyllä ymmärrä näitä jotka ylistää lemmikkieläimet kaiken muun yläpuolelle. Itsellänikin on ollut koira joten ymmärrän että se on myös tärkeä perheenjäsen, mutta kyllä ne ihmisperheenjäsenet menee tärkeysjärjestyksessä kaikkien kissojen, koirien ja hevosten edelle.
   Mä taas en ymmärrä näitä, jotka luulee ihmisten olevan muita eläimiä ylempiä, ja tärkeämpiä. Mutta eiköhän kaikilla ole kuitenkin omat tärkeysjärjestyksensä.

   Lainaa

  53. Tulos: -37 (39 ääntä)
   Lapset ovat vanhempiensa omaisuutta, ja vanhemmilla on kaikki oikeudet kunnes lapsi oppii ilmaisemaan ja tiedostamaan itsensä.

   Lainaa

  54. Egologinen akateemikko 20.5.2015 23:31
   Tulos: -30 (30 ääntä)
   Koirien ja lasten tulee olemaan vapaina. Hävettää olla suomalainen vaikken kauan enään täällä asukkaan.

   Lainaa

  55. Tulos: -26 (56 ääntä)
   Pakko sanoa että aika tyypilliseltä koiraihmiseltä vaikuttaa. Suomessa koiranpalvojat menevät jopa lapsieerheiden edelle. Tulee niin vihainen olo näistä vatipäisttä jotka laittavat eläimen edun lapsen edun edelle. Ja sitte ovat niin "eläinrakkaita" ja "herkkiä", vaikka vihaavat lapsia ja kanssaihmisiään. Hyi.

   Lainaa

  56. Tulos: +29 (37 ääntä)
   hys: Mä taas en ymmärrä näitä, jotka luulee ihmisten olevan muita eläimiä ylempiä, ja tärkeämpiä. Mutta eiköhän kaikilla ole kuitenkin omat tärkeysjärjestyksensä.
   Ja mä en ymmärrä miten joku voi olla niin tyhmä, että tekee lapsen jos ei osaa priorisoida asioita sen mukaisesti. Pieni lapsi vaati 24/7 tukea, koira ei. Pieni lapsi on täysin riippuvainen omasta vanhemmasta, koira ei. Jos koira on ihmiselle tärkeämpi kuin lapsi, niin hankkisi sitten koiran. Se olisi itsensä ja kaikkien muiden kannalta paras ratkaisu.

   Lainaa

  57. Tulos: -7 (25 ääntä)
   Sannni: Oliota nimeltä “syntymätön lapsi” ei ole olemassa, sen enempää kuin naimatonta aviomiestä tai postaamatonta trollia. Kyseinen entiteetti on sikiö (tai alkio) ennen syntymää, lapsi syntymän jälkeen. “Syntymätön lapsi” on pelkkää amerikkalaista hölynpölyä: Pohjoismaissa on saatu aborttiluvut minimiin ja syntyvien lasten terveys loistavaksi keskittymällä äitien terveyden vaalimiseen; USA’laisilla ystävillämme on korkeat aborttiluvut ja lasten terveys levällään, koska vaalitaan kuviteltua “syntymätöntä lasta” eikä oikeasti olemassa olevaa odottavaa naista.
   Ei se "syntymätön lapsi" mitään kuvittelua ole. Tosiasia on että niin kauan kuin esim. Suomessa abortti on laillinen, kyseessä on aika pitkälti solumöykky. Mutta ei se sellaisena pysy siihen saakka kunnes pullahtaa vaginasta ulos. Omat lapset syntyivät keskosina, siinä vaiheessa kun useimmat vielä potkivat äitiä sisältäpäin. Ja kyllä, olivat ihan oikeita lapsia tähän maailmaan tullessaan. Minun on hirveän vaikea nähdä toista samassa kehitysvaiheessa olevaa lasta vain sikiönä pelkästään sen takia, että he eivät ole vielä pullahtaneet ulos kohdusta. Äidin terveyden vaaliminen on tärkeää, kuten myös koko perheen. Mutta kannattaa siihen sikiöönkin kiinnittää huomiota.

   Lainaa

  58. Tulos: -27 (33 ääntä)
   koiraharrastaja: Ai miten mä en ole yhtään yllättynyt, että tämä on se Petra. Kyseinen tyyppihän on saanut tosiaan eläintenpitokieltoa ja yllämainittujen tempausten lisäksi on myös astuttanut alle vuotiaan nartun (koirat ovat täysikasvuisia vasta kaksi vuotiaina joten tuo oli siis vielä pentu) ja astuttanut nartun jolla ei ollut enää edes tärppipäiviä – kehtasi vielä ihmetellä miksi narttu vastusteli. Tuo on täysin sairas mielipuoli ja antaa täysin väärän kuvan hänen toimistaan jos väittää, että hän huolehtisi koiriensa hyvinvoinnista. Hän on tuomittu eläinrääkkääjä ja on myös lähetellyt tappouhkauksia useammalle ihmiselle. Hän ei myöskään piittaa yhtään mistään vaan elää ihan omien sääntöjensä mukaan. Ei ole kovin montaa viikkoa kun julkaisi kuvan itsestään kaljottelemassa.
   Muuten ymmärrän närkästyksesi aiheet, mutta tuo kaljottelukuva meni ihan yli... eiköhän meistä jokainen ole joskus kaljotellut? Yksi kuva silloin tällöin ei ole kovin huolestuttavaa, eri asia olisi jos kuvia tulisi viikottain.

   Lainaa

  59. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Minä: Muuten ymmärrän närkästyksesi aiheet, mutta tuo kaljottelukuva meni ihan yli… eiköhän meistä jokainen ole joskus kaljotellut? Yksi kuva silloin tällöin ei ole kovin huolestuttavaa, eri asia olisi jos kuvia tulisi viikottain.
   raskaana ollessa kaljoittelua ei ole tapana katsoa kovin hyvällä.

   Lainaa

  60. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Minä: Muuten ymmärrän närkästyksesi aiheet, mutta tuo kaljottelukuva meni ihan yli… eiköhän meistä jokainen ole joskus kaljotellut? Yksi kuva silloin tällöin ei ole kovin huolestuttavaa, eri asia olisi jos kuvia tulisi viikottain.
   No mutta hänhän on raskaana. Kaljottelu ei taida olla silloin paras harrastus. Raskaushan oli tän mokan pointti...

   Lainaa

  61. Tulos: +22 (22 ääntä)
   ihan siis tässä kaikille jotka vieläki väittää, että neuvolaan ei oo pakko mennä. Nii okei, eihän sitä voi pakottaa. Mutta et saa tuen tukea kelalta (äitiysraha, lapsilisä, äitiyspaketti) jos et ole käynyt neuvolassa. Ja se onkin sitten kiva, jos lapsi vaikka kuolee kohtuun raskausmyrkytyksen vuoksi, kun äitiä nyt ei vaan huvittanut mennä sinne neuvolaan.

   Lainaa

  62. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Kun on lukenut näitä Petran tempauksia niin vaikuttaisi siltä, että hän mahdollisesti sairastaa epäsosiaalista persoonallisuushäiriötä (sosiopatia). Persoonallisuushäiriötä sairastava harvoin hakeutuu hoitoon, koska ei pidä itseään mitenkään sairaana, jonka vuoksi niiden hoitaminen onkin vaikeaa. Toivotaan, että Petra tajuaisi olevansa sairas ja hoidon tarpeessa. Niin hänen omansa kuin myös muidenkin turvallisuuden kannalta.

   Lainaa

  63. Tulos: +12 (12 ääntä)
   gooby: Siis hetkinen, sillä on eläintenpitokielto mutta kommenteista päätellen koiria tälläkin hetkellä?
   Valehtelee viranomaisille eikä kukaan käy tarkistamassa ja hakeen koiria pois. Teettää vaan lisää.

   Lainaa

  64. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Luultavasti ko. henkilö ei ole käynyt neuvolassa siksi että sieltä voidaan tehdä ilmoitus jo raskausaikana lastensuojeluun. Lapsen syntymän jälkeen sitten lastensuojelusta otetaan yhteyttä/tullaan käymään. Viimeistään sitten synnytyssairaalasta kyllä tehdään ls-ilmoitus. Dokaamista raskausaikana ei kukaan ikävä kyllä voi estää (Suomessa).

   Lainaa

  65. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Pyydän ylläpidolta: tehkää tästä lastensuojeluilmoitus. Ennakoiva lastensuojeluilmoitus on mahdollista tehdä jo raskauden aikana.

   Lainaa

  66. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Joo, tota tota.... lastensuojelu, anyone?

   Lainaa

  67. Tulos: -4 (20 ääntä)
   meh: Kun on lukenut näitä Petran tempauksia niin vaikuttaisi siltä, että hän mahdollisesti sairastaa epäsosiaalista persoonallisuushäiriötä (sosiopatia). Persoonallisuushäiriötä sairastava harvoin hakeutuu hoitoon, koska ei pidä itseään mitenkään sairaana, jonka vuoksi niiden hoitaminen onkin vaikeaa. Toivotaan, että Petra tajuaisi olevansa sairas ja hoidon tarpeessa. Niin hänen omansa kuin myös muidenkin turvallisuuden kannalta.
   Epäsosiaalista persoonallisuushäiriötä ei ole olemassakaan. Sosiopatialla tarkoitat varmaan antisosiaalista persoonallisuushäiriötä, mitä ei ikinä pitäisi sekoittaa epäsosiaalisuuteen. Epäsosiaaliset ihmiset eivät ole ympäristölleen vaarallisia.

   Lainaa

  68. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Sairas akka. Tuollaisilla pitäs olla ELINIKÄISEN eläintenpitokiellon lisäksi lisääntymiskielto.

   Lainaa

  69. Tulos: +15 (19 ääntä)
   realisti: Ja mä en ymmärrä miten joku voi olla niin tyhmä, että tekee lapsen jos ei osaa priorisoida asioita sen mukaisesti. Pieni lapsi vaati 24/7 tukea, koira ei. Pieni lapsi on täysin riippuvainen omasta vanhemmasta, koira ei. Jos koira on ihmiselle tärkeämpi kuin lapsi, niin hankkisi sitten koiran. Se olisi itsensä ja kaikkien muiden kannalta paras ratkaisu.
   Parempi vaan ettei hommaa kumpaakaan.

   Lainaa

  70. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Höhö: Kukaan ei voi myöskään tehdä lastensuojeluilmoitusta koska (aivan kuten sanoit) se on sikiö eikä syntymätön lapsi.
   Väärin. Ennakoivan lastensuojeluilmoituksen voi tehdä raskaana olevasta. Toki tässä vaiheessa lastensuojelulla ei ole paljonkaan tehtävissä, mutta saavat jo luotua asiakkuusuhteen raskausaikana ja joissakin tapauksissa myös valmisteltua välittmän huostaanoton vauvan synnyttyä. Mikä sinänsä on välillä aivan liin myöhäistä, pakkotoimia jo raskausaikana kaivattaisin. Jos tämä ko henkilö nyt ihan oikeasti on raskaana, tekstin perusteella pitäisi aivan ehdottomasti tehdä ennakoiva ls-ilmoitus.

   Lainaa

  71. Tulos: +17 (23 ääntä)
   MFC: Epäsosiaalista persoonallisuushäiriötä ei ole olemassakaan. Sosiopatialla tarkoitat varmaan antisosiaalista persoonallisuushäiriötä, mitä ei ikinä pitäisi sekoittaa epäsosiaalisuuteen. Epäsosiaaliset ihmiset eivät ole ympäristölleen vaarallisia.
   http://fi.wikipedia.org/wiki/Ep%C3%A4sosiaalinen_persoonallisuus Antisosiaalinen ei ole suomenkielinen sana, siksi epäsosiaalinen on parempi. Kukaan ei tässä puhunut EPÄSOSIAALISISTA ihmisistä vaan epäsosiaalisesta persoonallisuushäiriöstä. Ihme, että joku tuostakin mielensä pahoitti. :D

   Lainaa

  72. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Ja vuoden äiti -palkinto menee...

   Lainaa

  73. Tulos: -8 (22 ääntä)
   Jessejee: Ei kyllä ymmärrä näitä jotka ylistää lemmikkieläimet kaiken muun yläpuolelle. Itsellänikin on ollut koira joten ymmärrän että se on myös tärkeä perheenjäsen, mutta kyllä ne ihmisperheenjäsenet menee tärkeysjärjestyksessä kaikkien kissojen, koirien ja hevosten edelle.
   No ei kyllä mene. Puhu vaan omasta puolestasi siellä! Mielipiteitä on erilaisia!!

   Lainaa

  74. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Omg: Voikohan tuosta ilmoittaa lastensuojeluun? Onkohan joku tuon tuttu ilmoittanut?
   on ilmoitettu!

   Lainaa

  75. Tulos: +5 (21 ääntä)
   Huoh: No ei kyllä mene. Puhu vaan omasta puolestasi siellä! Mielipiteitä on erilaisia!!
   On sairasta jos ei mene. 3 koiraa ja 2 kissaa omistavana voin sanoa rakastavani eläimiä mutta ei yksikään elukka mene miehen ja lapsien edelle.

   Lainaa

  76. Eläimetön 25.5.2015 8:33
   Tulos: 0 (20 ääntä)
   Olenko päästäni vialla, jos olen saanut sellaisen kuvan että juurikin koiran/kissanomistajien joukkoon mahtuu jos jonkinlaista elämämkoulu-temperamenttia? Ja ei, en vihaa enkä myrkytä lemmikkejä.

   Lainaa

  77. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Missä hiivatissa kukkahattutädit ovat silloin, kun heitä tarvitaan? Pelastamassa koiriako? En ole erityisesti mikään ääritoimien tukija, mutta jokunen vuosikymmen sitten käytetty kemiallinen sterilointi käväisi mielessäni lukiessani tuota viestiketjua. Ja salettia on, että eipä tuo ihmishylky lapsiaan rokota - tietenkään. Australian malli (ei tukia, ellei rokotusohjelmaa) muuten olisi vallan mainio. Nuo rokotuksettomat tuppaavat yleensä olemaan nääs siellä vähemmäntienaavassa ja typerämmässä väestönosassa, joten pikkuinen porkkana olisi vallan passeli. Vähän offtopic juuri nyt, mutta lyön vetoa, että ihan parin vuoden sisällä liittyy tähänkin feissariketjuun… :-D

   Lainaa

  78. Tulos: +4 (8 ääntä)
   En tiedä ymmärsikö kukaan muu samalla tavalla, mutta noista kommenteista päätellen Petralla on koiria tälläkin hetkellä. "Käytäthän sä koiriaskin lääkärissä". Ja eläintenpitokielto on voimassa lokakuuhun. Vai ymmärsinkö väärin. Tuohon raskauteen liittyen; jos lapsi syntyy elävänä, niin hyvänen aika toivottavasti otetaan tuolta pois. Oma raskauteni oli oikeasti vaikea, kaikkien normioireiden lisäksi, mutta ei olisi tullut mieleenkään tommoset jutut, saatikka kirjoitella tuollaisia nettiin.

   Lainaa

  79. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Ihan oikeasti... Ei tällainen voi olla todellista. Heti ilmoitus lastensuojeluun joltain joka henkilön tiedot tietää! Muuten voidaan joutua lukemaan tarinaa jostain vielä kamalammasta kun lapsi on syntynyt! Mitä jos kyllästyy vauvan itkuun, mitä sitten tekee, hukuttaa vai ??!!

   Lainaa

  80. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Arvon neiti oli puhaltanut törkeän rattijuopumuksen lukemat. Että silleen.

   Lainaa

  81. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Höhö: Suomessa ei syntymättömällä lapsella ole mitään oikeuksia. Eli lastensuojelu ei voi tehdä mitään ennenkuin lapsi syntyy.
   väärin! ennakollinen ls-ilmo voidaan tehdä syntymättömästä lapsesta ja jos ilmenee tarve, kersa napataan heti synnärillä turvaan. ei oo oikeesti raskaana, kunhan hakee sitä kaipaamaansa huomiota. ja kyllä, oireet on tavan raskausoireita, mutta on se aika hurjaa jos ei meinaa mennä koko raskausaikana tutkimuksiin niinkun petra on uhkaillu...

   Lainaa

  82. Tulos: +4 (8 ääntä)
   hys: Mä taas en ymmärrä näitä, jotka luulee ihmisten olevan muita eläimiä ylempiä, ja tärkeämpiä. Mutta eiköhän kaikilla ole kuitenkin omat tärkeysjärjestyksensä.
   Niin no, koiran voi helpommin myydä kuin lapsen, mikäli kyllästyttää tai on jotain "vikaa". Toki itsekkin pidän (toistaiseksi lapsettomana) lemmikkejä perheenjäseninä ja "lapsina", mutta on ihmislapsi hieman eri asia kuin koira tai kissa. Sekin vielä, että lapsen synnyttää sen 9kk jälkeen itse, lemmikit vain ostetaan jostakin. Kumpaankin elävään olentoon toki vaikuttaa raskausaika ja "lapsiaika" eli on hyvä käyttää sekä eläimiä, että ihmisiä lääkärissä. On kiva itsestänikin ajatella eläimet ja ihmiset tasa-arvoisina, mutta on syytä muistaa meidän olevan eri lajia. Ihmislaji pitää huolen oman lajinsa edustajista ensikädessä.

   Lainaa

  83. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Onko se lapsi jo syntynyt?

   Lainaa

  84. Tulos: +3 (5 ääntä)
   jaahas: Onko se lapsi jo syntynyt?
   Äityleissä kertoi että lapsi kuoli. Tai noh hän sano "joo baby 2015 kuollut" tms.

   Lainaa

  85. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Mitä tälle naiselle kuuluu nykyään? Onko lapsi vielä naisella?

   Lainaa

  86. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Jaah, enpä' lukenut kommentteja

   Lainaa

  87. Ihmettelen vaan 6.7.2018 14:57
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Petra suoritti jollekin myöhäisen jälkiabortin viikonloppuna.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: raskaana, raskaus, lääkärit, neuvola, koirat