Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Roskalavalla rapisee, osa 20

  Suurenna näkymä
  Roskalavalla rapisee, osa 20

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. halalalalal 26.5.2015 0:38
   Tulos: +773 (803 ääntä)
   Kuka edes alunperin on ostanut itselleen noin psykedeelisen julisteen?

   Lainaa

  2. Tulos: +878 (1094 ääntä)
   Kyllä pirjo, samalla logiikalla kaikki alkoholia nauttivat ihmiset ovat alkoholisteja.

   Lainaa

  3. Tulos: +153 (337 ääntä)
   Onkohan Pirjon mielestä myös kaikki alkoholia käyttävät juoppoja?

   Lainaa

  4. Universaali 26.5.2015 0:53
   Tulos: +324 (410 ääntä)
   Voi Pirjo mummonkiepu. Menneisyyden haikaus. Jos ei nyt kuitenkaan lukittaisi vastausta?

   Lainaa

  5. muumitikkari 26.5.2015 1:08
   Tulos: +417 (433 ääntä)
   Kunpa kaikilla foliohattutyypeillä olis yhtä hyvä huumorintaju ku Simolla :D

   Lainaa

  6. Tulos: +173 (233 ääntä)
   Reseptilääkkeisiinkö sitten ei voi jäädä riippuvaiseksi? Vai onko niille oma sana? Resnarkki?

   Lainaa

  7. Tulos: +329 (363 ääntä)
   Koivu: Reseptilääkkeisiinkö sitten ei voi jäädä riippuvaiseksi? Vai onko niille oma sana? Resnarkki?
   Ei voi kato ku ne on laillisia Suomessa!!!!

   Lainaa

  8. Tulos: +442 (454 ääntä)
   halalalalal: Kuka edes alunperin on ostanut itselleen noin psykedeelisen julisteen?
   Joku nuori pilvenpolttaja :)

   Lainaa

  9. Tulos: +30 (68 ääntä)
   Hyvä Pirjo, kyllä nyt maailma parani huomattavasti. Vielä kun joku muistaisi pyytää Sinulta anteeksi, kun noin miel...

   Lainaa

  10. Tulos: +58 (62 ääntä)
   halalalalal: Kuka edes alunperin on ostanut itselleen noin psykedeelisen julisteen?
   Simo? On kyllä pettämätön huumorintaju veikkosella!

   Lainaa

  11. Tulos: +146 (164 ääntä)
   Erkka: Joku nuori pilvenpolttaja
   Tarkoitat varmaan narkkari?

   Lainaa

  12. Tulos: +36 (94 ääntä)
   "Huumeiden käyttäjät on narkkareita" Eli myös minä voisin todeta jatkossa, että alkoholin käyttäjät ovat "alkoholisteja/juoppoja"?

   Lainaa

  13. Tulos: +35 (71 ääntä)
   Koivu: Reseptilääkkeisiinkö sitten ei voi jäädä riippuvaiseksi? Vai onko niille oma sana? Resnarkki?
   Eääh lääkärin määräämät lääkkeet ei tietystikkään o mitän narkkikamaa jos niitä syö oikein ja vain lääkärin määräyksestä,se että niihin jää pahemmin koukkuun kuin yhteenkään huumeeseen ja vieroitusoireet kestää PIIIITKÄÄN on taas ihan eri asia koska lääkäri määrännyt.Eikä alkoholin käyttö pitäisi olla mitenkään paheksuttavaa kun sitä kuitenkin valtio meille myy ihan laillisesti.Pilven polttelu,se se on kamalan kamalaa puuhaa ja se pitäisi kieltää lailla,eiku...

   Lainaa

  14. Tulos: +89 (95 ääntä)
   Foliohatut on aina tarpeen tällaisina aikoina.

   Lainaa

  15. Tulos: +30 (100 ääntä)
   Juuri Pirjon tapaisten kukkahattutätien takia Suomen huumauusainepolitiikka on mitä on.

   Lainaa

  16. Pekka Kana 26.5.2015 7:36
   Tulos: +72 (192 ääntä)
   Ihan oikein että kannabis on laitonta. Tuomioita vois vaan koventaa, jopa hallussapidosta ja käyttörikoksesta. Pari vuotta linnaa jokaisesta kiinnijäännistä niin loppuis noiden kannabisruiskujen lojuminen puistoissa.

   Lainaa

  17. Seppo Saviniemi 26.5.2015 8:17
   Tulos: +113 (161 ääntä)
   Pirjossa tiivistyy suomalainen huumekeskustelu "huumeet on pahoja, koska huumeet on laittomia ja piste!"

   Lainaa

  18. Tulos: +91 (111 ääntä)
   Kyllähän tuota julistetta katsellessa on hyvä piikittää kannabista itseensä, Ruah!

   Lainaa

  19. Tulos: +22 (34 ääntä)
   Tuosta voisi päätellä Joonaksen olevan vanha pilvenpolttaja. Ja vanhenneen tuijottaessaan fraktaaleja.

   Lainaa

  20. Tulos: -117 (157 ääntä)
   Pekka Kana: Ihan oikein että kannabis on laitonta. Tuomioita vois vaan koventaa, jopa hallussapidosta ja käyttörikoksesta. Pari vuotta linnaa jokaisesta kiinnijäännistä niin loppuis noiden kannabisruiskujen lojuminen puistoissa.
   kannabisruiskujen? really?

   Lainaa

  21. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Pirjo, Simolla on sulle juuri se, mitä tarvitset!

   Lainaa

  22. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Simo :'D

   Lainaa

  23. Tulos: +14 (148 ääntä)
   En olis uskonu, että tämä maailma tällaseksi on mennyt kun yleisesti kannabista tuntuu kaiki puolustavan. Kannabiksessa on omat riskinsä ja se on huume, vaikkei aiheutakaan riippuvuutta samalla tavalla kuin moni muu huume. Ja alkoholikin on myrkkyä, mutta toisaalta ihan eri asia enkä ymmärrä, miksi täytyy siihen rinnastaa.

   Lainaa

  24. Tulos: -5 (19 ääntä)
   halalalalal: Kuka edes alunperin on ostanut itselleen noin psykedeelisen julisteen?
   Nuori pilvenpolttaja?

   Lainaa

  25. Tulos: -7 (137 ääntä)
   Vähän ihmettelen, että täällä jengi näyttää tosi hyväksyviltä vaikka kannabiksen suhteen. No, kaikki tutkimukset ei kyllä sano että se olisi jotenkin vähemmän haitallista kuin tupakka ja alkoholi. Mutta miksi mitään päihteitä tarvii enää sallia? Kelatkaa millaset kustannukset yhteiskunnalle tulee jo nyt päihteiden (+ kiellettyjen huumeiden) aiheuttamien terveysongelmien takia. Ilman viinaa ja huumeita poliisejakin tarvittaisiin varmaan puolet nykyisestä. En sitten ole varma, onko alkoholi mietoja huumeita haitallisempaa, mutta mihin mitään niistä tarvitaan? Onhan sitä niinkin sanottu, että jos alkoholi tai tupakka keksittäisiin nyt, niitä ei laillistettaisi. Ja järkevintä olisi aikoinaan ollutkin niin.

   Lainaa

  26. Tulos: +4 (36 ääntä)
   ihminen: Vähän ihmettelen, että täällä jengi näyttää tosi hyväksyviltä vaikka kannabiksen suhteen. No, kaikki tutkimukset ei kyllä sano että se olisi jotenkin vähemmän haitallista kuin tupakka ja alkoholi. Mutta miksi mitään päihteitä tarvii enää sallia? Kelatkaa millaset kustannukset yhteiskunnalle tulee jo nyt päihteiden (+ kiellettyjen huumeiden) aiheuttamien terveysongelmien takia. Ilman viinaa ja huumeita poliisejakin tarvittaisiin varmaan puolet nykyisestä. En sitten ole varma, onko alkoholi mietoja huumeita haitallisempaa, mutta mihin mitään niistä tarvitaan? Onhan sitä niinkin sanottu, että jos alkoholi tai tupakka keksittäisiin nyt, niitä ei laillistettaisi. Ja järkevintä olisi aikoinaan ollutkin niin.
   Muuten hyvä, mut KAHVI ja tupakka

   Lainaa

  27. Tulos: +48 (66 ääntä)
   ihminen: Vähän ihmettelen, että täällä jengi näyttää tosi hyväksyviltä vaikka kannabiksen suhteen. No, kaikki tutkimukset ei kyllä sano että se olisi jotenkin vähemmän haitallista kuin tupakka ja alkoholi. Mutta miksi mitään päihteitä tarvii enää sallia? Kelatkaa millaset kustannukset yhteiskunnalle tulee jo nyt päihteiden (+ kiellettyjen huumeiden) aiheuttamien terveysongelmien takia. Ilman viinaa ja huumeita poliisejakin tarvittaisiin varmaan puolet nykyisestä. En sitten ole varma, onko alkoholi mietoja huumeita haitallisempaa, mutta mihin mitään niistä tarvitaan? Onhan sitä niinkin sanottu, että jos alkoholi tai tupakka keksittäisiin nyt, niitä ei laillistettaisi. Ja järkevintä olisi aikoinaan ollutkin niin.
   Päihteitä ei voida kieltääkään, koska niissä pyörii niin isot rahat. Ihmiset on iät kaiket päihdyttänyt itseään kaikissa kulttuureissa esimerkiksi päästäkseen transsiin tai johonki tilaan missä voi puhua henkien kanssa tai ihan vaan huvin vuoksi. Tästä voi päätellä, että ehkä se kiinnostus päihtymiseen ei ole myöskään vähään aikaan loppumassa. Jopa eläimet syö luonnossa päihdyttäviä kasveja. Ilmeisesti vaan siksi, että se on kivaa. Mutta sulle kysymys: miksi veikkaus ja rahapelit pitää sallia?

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (50 ääntä)
   ihminen: Vähän ihmettelen, että täällä jengi näyttää tosi hyväksyviltä vaikka kannabiksen suhteen. No, kaikki tutkimukset ei kyllä sano että se olisi jotenkin vähemmän haitallista kuin tupakka ja alkoholi. Mutta miksi mitään päihteitä tarvii enää sallia? Kelatkaa millaset kustannukset yhteiskunnalle tulee jo nyt päihteiden (+ kiellettyjen huumeiden) aiheuttamien terveysongelmien takia. Ilman viinaa ja huumeita poliisejakin tarvittaisiin varmaan puolet nykyisestä. En sitten ole varma, onko alkoholi mietoja huumeita haitallisempaa, mutta mihin mitään niistä tarvitaan? Onhan sitä niinkin sanottu, että jos alkoholi tai tupakka keksittäisiin nyt, niitä ei laillistettaisi. Ja järkevintä olisi aikoinaan ollutkin niin.
   Tuota juuh,Kannabikseen ei ole yksikään ihminen koskaan kuollut,ainoat terveys ongelmat mitä tästä seuraisi olisi skitsofernia (jota muuten kannabis ei tee vain laukaisee jos on suvussa skitsoferniaa) joka taisi olla jotai 1/10000,en ota kantaa sitten kannattaako kannabista laillistaa mutta kunhan sanon.

   Lainaa

  29. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Galaki: Kyllä pirjo, samalla logiikalla kaikki alkoholia nauttivat ihmiset ovat alkoholisteja.
   en ole alkoholisti; hyvin se menee alas

   Lainaa

  30. Tulos: +19 (35 ääntä)
   mortal1ty: en ole alkoholisti; hyvin se menee alas
   eikun mitäs mä taas säädinkään, piti sanoa että "ei mulla ole alkoholiongelmaa; hyvin se menee alas"

   Lainaa

  31. Tulos: -2 (40 ääntä)
   Taitaa Pirjolla olla paskakikkare aivojen virkaa tekemässä.

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (70 ääntä)
   Narkkarin erottaa helpoiten viinakortista, jonka se tempaisee esiin aina huumeista puhuttaessa.

   Lainaa

  33. turnipsitonttu 26.5.2015 17:33
   Tulos: +50 (66 ääntä)
   Muistakaa nyt, että se ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa. No joo on kannabiksella huonot puolensa. Ei se nyt mitään terveellistä ole sitä keukoihinsa vedellä varsinkin jos mukana on tavallista tupakkia. Noin kymmenellä prosentilla kannabis laukaisee psykoosin ja joillekin tulee varsin harhainen/vainoharhainen olo. Kuitenkin kannatan kannabiksen laillistamista lääkekäyttöön tietyillä ehdoilla. Sen verran vielä avaudun, että omakohtaisen kokemuksen perusteella on auttanut kuukautiskipuihin paremmin kuin ne monet särkylääkkeet mitä olen joutunut kokeilemaan. En kuitenkaan missään nimessä kannusta ketään pössyttelemään. Se mitään riskitöntä ole.

   Lainaa

  34. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa.

   Lainaa

  35. Tulos: -12 (30 ääntä)
   turnipsitonttu: Muistakaa nyt, että se ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa. No joo on kannabiksella huonot puolensa. Ei se nyt mitään terveellistä ole sitä keukoihinsa vedellä varsinkin jos mukana on tavallista tupakkia. Noin kymmenellä prosentilla kannabis laukaisee psykoosin ja joillekin tulee varsin harhainen/vainoharhainen olo. Kuitenkin kannatan kannabiksen laillistamista lääkekäyttöön tietyillä ehdoilla. Sen verran vielä avaudun, että omakohtaisen kokemuksen perusteella on auttanut kuukautiskipuihin paremmin kuin ne monet särkylääkkeet mitä olen joutunut kokeilemaan. En kuitenkaan missään nimessä kannusta ketään pössyttelemään. Se mitään riskitöntä ole.
   Kannattaa muistaa että joka päivä kun heräät mahdollisuutesi kuolla kasvaa 50%!! Pelottavaa eikö olekkin?

   Lainaa

  36. Kantaaottamaton 26.5.2015 22:06
   Tulos: +27 (45 ääntä)
   Ei sitten sovi unohtaa, että myös absolutistit ja terveysintoilijat kuolevat 100% varmuudella. Älkää siis eläkö terveellisesti. Se tappaa.

   Lainaa

  37. Tulos: -7 (25 ääntä)
   Pekka Kana: Ihan oikein että kannabis on laitonta. Tuomioita vois vaan koventaa, jopa hallussapidosta ja käyttörikoksesta. Pari vuotta linnaa jokaisesta kiinnijäännistä niin loppuis noiden kannabisruiskujen lojuminen puistoissa.
   Hmm... Jäin nyt ihan miettimään kuinka sujuvasti suklaata muistuttava hasis ja marihuanan kukat soljuvat injektioruiskun piikistä läpi... Taisi päästä pieni hörönaurukin :D

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (24 ääntä)
   tyyppi: Eääh lääkärin määräämät lääkkeet ei tietystikkään o mitän narkkikamaa jos niitä syö oikein ja vain lääkärin määräyksestä,se että niihin jää pahemmin koukkuun kuin yhteenkään huumeeseen ja vieroitusoireet kestää PIIIITKÄÄN on taas ihan eri asia koska lääkäri määrännyt.Eikä alkoholin käyttö pitäisi olla mitenkään paheksuttavaa kun sitä kuitenkin valtio meille myy ihan laillisesti.Pilven polttelu,se se on kamalan kamalaa puuhaa ja se pitäisi kieltää lailla,eiku…
   Juujuu, ei ole viinassa tai alkoholismissa mitään pahaa tai paheksuttavaa ei. Minustakin spurgut kadunvarsille sammuneina ovat aivan ihana näky, koska eihän alkoholin liikakäyttö vuosikymmenien ajan ole mitenkään laitonta!

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (17 ääntä)
   ihminen: Vähän ihmettelen, että täällä jengi näyttää tosi hyväksyviltä vaikka kannabiksen suhteen. No, kaikki tutkimukset ei kyllä sano että se olisi jotenkin vähemmän haitallista kuin tupakka ja alkoholi. Mutta miksi mitään päihteitä tarvii enää sallia? Kelatkaa millaset kustannukset yhteiskunnalle tulee jo nyt päihteiden (+ kiellettyjen huumeiden) aiheuttamien terveysongelmien takia. Ilman viinaa ja huumeita poliisejakin tarvittaisiin varmaan puolet nykyisestä. En sitten ole varma, onko alkoholi mietoja huumeita haitallisempaa, mutta mihin mitään niistä tarvitaan? Onhan sitä niinkin sanottu, että jos alkoholi tai tupakka keksittäisiin nyt, niitä ei laillistettaisi. Ja järkevintä olisi aikoinaan ollutkin niin.
   Luuletko, että esimerkiksi tupakan ja alkoholin kriminalisoiminen oikeasti auttaisi? Poliisia tarvittaisiin luultavimmin vain enemmän, ei se laittomuus käyttämistä estä. Tupakka- ja alkoholibisnes on myös sen verran suuri, että siitä saaduista tuloista jäisi valtion budjettiin sievoinen reikä.

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Kukkahattutäti vauhdissa taas.

   Lainaa

  41. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Galaki: Kyllä pirjo, samalla logiikalla kaikki alkoholia nauttivat ihmiset ovat alkoholisteja.
   Kyllä Galaki, sun logiikalla alkoholiin jää koukkuun yhtä nopeasti kuin pilvenpoltteluun...

   Lainaa

  42. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Ariathon: Kyllä Galaki, sun logiikalla alkoholiin jää koukkuun yhtä nopeasti kuin pilvenpoltteluun…
   http://misterwarren.weebly.com/uploads/2/1/7/6/21769908/marijuana-addiction.png

   Lainaa

  43. Tulos: +5 (9 ääntä)
   juuh: Tuota juuh,Kannabikseen ei ole yksikään ihminen koskaan kuollut,ainoat terveys ongelmat mitä tästä seuraisi olisi skitsofernia (jota muuten kannabis ei tee vain laukaisee jos on suvussa skitsoferniaa) joka taisi olla jotai 1/10000,en ota kantaa sitten kannattaako kannabista laillistaa mutta kunhan sanon.
   *skitsofrenia.

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (16 ääntä)
   juuh: Tuota juuh,Kannabikseen ei ole yksikään ihminen koskaan kuollut,ainoat terveys ongelmat mitä tästä seuraisi olisi skitsofernia (jota muuten kannabis ei tee vain laukaisee jos on suvussa skitsoferniaa) joka taisi olla jotai 1/10000,en ota kantaa sitten kannattaako kannabista laillistaa mutta kunhan sanon.
   Alkoholi laukaisee todennäköisemmin skitsofrenian (jos siihen taipumusta on) kuin marijuana.

   Lainaa

  45. Latinopate 1.6.2015 18:29
   Tulos: +2 (24 ääntä)
   Ai miten pilvenpolttelu ja narkkaus liittyy toisiinsa? Käsittääkseni huumausaineiden käyttö liittyy ööh... huumeidenkäyttöön (käytti siitä sitten mitä sanaa hyvänsä) varsin olennaisesti, riippumatta aineen "vahvuudesta".

   Lainaa

  46. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Pekka Kana: loppuis noiden kannabisruiskujen lojuminen puistoissa.
   Huutonaurua :'D

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Latinopate: Ai miten pilvenpolttelu ja narkkaus liittyy toisiinsa? Käsittääkseni huumausaineiden käyttö liittyy ööh… huumeidenkäyttöön (käytti siitä sitten mitä sanaa hyvänsä) varsin olennaisesti, riippumatta aineen “vahvuudesta”.
   Huumasaine tarkoittaa laissa määriteltyä laitonta päihdettä. Alkoholikin olisi myös huumausaine, jos se olisi laissa kielletty.

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Elokuva pahat pojat "Vittu Pirjo!"

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Onko tuo "kolo" linkki? Näyttäis siltä. Mihin se vie? :O

   Lainaa

  50. Tulos: -2 (2 ääntä)
   mielipide: En olis uskonu, että tämä maailma tällaseksi on mennyt kun yleisesti kannabista tuntuu kaiki puolustavan. Kannabiksessa on omat riskinsä ja se on huume, vaikkei aiheutakaan riippuvuutta samalla tavalla kuin moni muu huume. Ja alkoholikin on myrkkyä, mutta toisaalta ihan eri asia enkä ymmärrä, miksi täytyy siihen rinnastaa.
   Mietihän vielä kaksi kertaa uudestaan..

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (1 ääni)
   Ok boomer

   Lainaa

  52. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kotimies: Narkkarin erottaa helpoiten viinakortista, jonka se tempaisee esiin aina huumeista puhuttaessa.
   Minä kun luulin että viinakorteista luovuttiin jo 1960-luvulla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: roskalava, kirppis, kirppari, folio, kuva, foliohattu, hattu, pilvi, juliste, psykedeelinen, huumeet, narkkarit, pilven poltto