Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rikkaiden ökyilyä

Solarium. Tuo miljonäärien yksinoikeus rusketukseen.
Rikkaiden ökyilyä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 57 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1082 (1150 ääntä)
      No tietysti sitä saa ja pitääkin olla vihanen siitä että joku muu on hoitanu elämänsä paremmin ku ite, ja että jollain on varaa tehdä jotain muutakin ku kuluttaa sossun luukulta kalastamansa pennoset lähikuppilaan. Senkin porvarit!!

      Lainaa

    2. Tulos: +1096 (1112 ääntä)
      "Ku oma mieskin pettää". Ahaa, no tämäpä selitti, miksi muiden rahankäytöstä tulee olla katkera. Not.

      Lainaa

    3. Tulos: +762 (862 ääntä)
      Ei kyllä joutunut kauaa pohtimaan syitä Annen miehen pettämistouhuihin.

      Lainaa

    4. Tulos: +865 (889 ääntä)
      Äh, miksei mun naamakirjakaveripiirissä tapahdu ikinä vastaavia avautumisia.. Tylsät kaverit, saatana!

      Lainaa

    5. Tulos: +527 (545 ääntä)
      Anne vaikuttaa hyvin tasapainoiselta ihmiseltä.

      Lainaa

    6. Tulos: -430 (624 ääntä)
      Taas kerran nähtiin että suurin osa "mokailijoista" vai oliko taas peräti kaikki naisia? En ihmettele.

      Lainaa

    7. Tulos: +76 (190 ääntä)
      Maailma ei juuri paljoa menetä Annessa.

      Lainaa

    8. Tulos: +662 (666 ääntä)
      Sepä eskaloitui nopeasti. Ensin vähän nälvitään toista ulkomaan reissusta, sitten puhutaan isän kuolemasta, vedetään miehen pettäminen esiin ja lopuksi uhataan itsemurhalla.

      Lainaa

    9. Tulos: +31 (111 ääntä)
      Toivottavasti Anne muistaa mennä jokea pitkin eikä tien poikki.

      Lainaa

    10. Jeesus 3.0 12.5.2015 5:26
      Tulos: +282 (286 ääntä)
      Hmhm. Tämähän tapahtui Tampere-ryhmässä ja tästä puuttuu muun muassa se kun joku Annen tunteva henkilö saapui paikalle ojentamaan tätä. Sen lisäksi keskustelu oli hyvin kiusaamisen vastaista, Annelle jopa linkitettiin paikkoja joista hakea apua. Part 2:sta odotellessa.

      Lainaa

    11. Tulos: +16 (38 ääntä)
      Jesse: Toivottavasti Anne muistaa mennä jokea pitkin eikä tien poikki.
      Ei sekään välttämättä toimi, mistäkö tiedän. Onpa kyllä taas eräänlaista arjen sankaria vauhdissa. Välillä sitä kyllä miettii että minkähänlaisia ihmisiä tällaiset mahtavat olla facebookin ulkopuolella.

      Lainaa

    12. Tulos: -85 (111 ääntä)
      Annella ei oo kaikki kotona, ja se pitää paikkaansa jos mieskin ravaa vieraissa. Vaihdevuodet vai alakerranremppako se on menossa kun noin ahdistaa?

      Lainaa

    13. Tulos: +62 (120 ääntä)
      Tää on sitä puhuttua "köyhien ulinaa". Ollaan niin uhri elämäm kolua, ja sehän on tasan kaikkien muiden vika. Läpsisin, jos olisin tuollaisessa tilanteessa.

      Lainaa

    14. SpedePasanen 12.5.2015 8:27
      Tulos: +36 (74 ääntä)
      Anne, haista vittu.

      Lainaa

    15. Seppo Saviniemi 12.5.2015 8:30
      Tulos: +148 (172 ääntä)
      E: Tää on sitä puhuttua “köyhien ulinaa”. Ollaan niin uhri elämäm kolua, ja sehän on tasan kaikkien muiden vika. Läpsisin, jos olisin tuollaisessa tilanteessa.
      Valitettavan totta. "En ole käynyt kouluja peruskoulun jälkeen ja nyt elän käymällä sossun luukulla. Yhteiskunnan vika!"

      Lainaa

    16. Tulos: -142 (196 ääntä)
      Annehan on selkeästi perinteinen vasemmiston äänestäjä. Vaatetuksena todennäköisesti harmaa kaapu. Luonteeseen kuuluu kaikkien kadehtiminen ja alvariinsa katkerana oleminen tasa-arvon puuttumisen vuoksi.

      Lainaa

    17. Timpesteri 12.5.2015 8:48
      Tulos: +16 (60 ääntä)
      Helppo uskoa että Annen mies pettää.

      Lainaa

    18. Tulos: +126 (136 ääntä)
      Anne, puhuisitko kovempaa? En kuule sinua kaiken tuon köyhyydestä vittuuntuneen kihinän ja toimeentulotukihakemusten röykkiön takaa. Ei mutta vakavissaan, on se melko vittumaista kun ihminen ajautuu tuohon pisteeseen elämässään, että jo pelkkä rahan olemassaolo jollain muulla saa aikaan suoranaista vihaa ja raivoa. Näitä ihmisiä on tullut nähtyä, ja niukoimpina ja hankalimpina aikoina on saanut kieltämättä aavistuksia siitä, miltä moinen tuntuu. Kun rahaa ei vaan ole, ja on kova tarve yrittää jollain ilveellä hitsata itsetuntoaan kasaan, vaikka sitten vakuuttelemalla että kyllä tämä saatanan ikuinen makaronilaatikko on ihan hyvä ruoka (myös aamiaisena ja iltapalana), ja miten raha on vain materiaa (mitä se ei ikävä kyllä koskaan ole, siinä kohtaa kun hyvin suuri osa elämänvalinnoista ja myös elämisen laadusta liittyy siihen, halusipa tai ei), alkaa helposti löytää itsensä ajattelemasta miten ne, joilla menee paremmin, ovatkin sitten jotenkin huonompia kun eivät tiedä miten asiat OIKEASTI ovat. Tämä on hölmöä ja kupla, jossa ihminen lähinnä velloo omaksi halukseen. Mutta samalla se on varsin inhimillistä. Toivon mukaan Annen tilanne vielä paranee, koska tällaisessa tilassa ihminen on helvetin epämiellyttävä.

      Lainaa

    19. Asiantuntia 12.5.2015 9:40
      Tulos: -47 (59 ääntä)
      Toivon että Anne onnistui. Jos ei, niin yritä uudestaan!

      Lainaa

    20. Tulos: +82 (82 ääntä)
      Anne tarttis kyllä ihan ammattihoitoa et sais ton pääkopan kuosiin

      Lainaa

    21. tegen keskivertokommentti 12.5.2015 9:49
      Tulos: +217 (231 ääntä)
      tege: Taas kerran nähtiin että suurin osa “mokailijoista” vai oliko taas peräti kaikki naisia? En ihmettele.
      HEI huomiota mulle, naiset on perseestä, hei huomaatteko miten perseestä naiset on!! Naiset. Naiset. Naiset. Naiset on sekopäitä. Naisten logiikka. Kaikki mokat on naisilta. Hei kattokaa nyt miten sekopäitä naiset on, huomaatteko? Hei, naiset naiset naiset naiset. Onneksi oon mies ku naiset on niin hulluja. Naiset naisia t. tege joka ainoassa mokassa

      Lainaa

    22. Tulos: +48 (56 ääntä)
      Solariumrusketus on hirveän näköistä eikä se auringossa itsensä kärventäminenkään mitään kaunista ole.

      Lainaa

    23. Asennevamma 12.5.2015 10:19
      Tulos: +163 (169 ääntä)
      tegen keskivertokommentti: HEI huomiota mulle, naiset on perseestä, hei huomaatteko miten perseestä naiset on!! Naiset. Naiset. Naiset. Naiset on sekopäitä. Naisten logiikka. Kaikki mokat on naisilta. Hei kattokaa nyt miten sekopäitä naiset on, huomaatteko? Hei, naiset naiset naiset naiset. Onneksi oon mies ku naiset on niin hulluja. Naiset naisia t. tege joka ainoassa mokassa
      Yleensä silti nämä teget ovat pillua vailla, mikä on minusta hieman ristiriitaista ja huvittavaa... Ja lisäksi samaiset toverit myös ulisevat raivofeministeistä ja heidän miesvihastaan, vaikka samalla kylvävät itse tuollaista naisvastaista paskaa. Vai olisikohan kenties kyse vain ihmisparasta joka toivoo aiheuttavansa mielipahaa ja hälyä koska se on hänestä viihdyttävää.

      Lainaa

    24. Tulos: +64 (70 ääntä)
      Annehan ei välttämättä ole edes itse sössinyt tilannettaan. Tarpeeksi paskaa niskaan eikä mitään käsitystä miten asioita vois parantaa omalla kohdallaan, niin jo katkeroituu. Facebook aiheuttaa tutkitusti ihmisissä ahdistusta ja masennusta. Toisten onnellinen ja täydellinen elämä lyö silmille uutissyötteessä, ja joskus napsahtaa ja olo purkautuu toisen viattomaan päivitykseen sinänsä irrationaalisina kommentteina. Surullista on kyllä.

      Lainaa

    25. Tulos: +2 (14 ääntä)
      "Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu" Ajattelin kun nyt ruokiksella luin nämä kaikki mokat läpi.

      Lainaa

    26. Tulos: 0 (10 ääntä)
      Omat asiat kuntoon, ennenkuin rupeaa provoamaan.

      Lainaa

    27. Tulos: +83 (87 ääntä)
      Asennevamma: Yleensä silti nämä teget ovat pillua vailla, mikä on minusta hieman ristiriitaista ja huvittavaa… Ja lisäksi samaiset toverit myös ulisevat raivofeministeistä ja heidän miesvihastaan, vaikka samalla kylvävät itse tuollaista naisvastaista paskaa. Vai olisikohan kenties kyse vain ihmisparasta joka toivoo aiheuttavansa mielipahaa ja hälyä koska se on hänestä viihdyttävää.
      Juuri näin! Tege parka ei tainnut käsittää, että mokan ainoa mokailija oli Anne. Ellei sitten Lindan synti ollut rusketuksen haluaminen ja solariumin kyseleminen. Ja muiden naisten synti... Annen kanssa eri mieltä oleminen ilmeisesti? Alkaa kyllä käymään rasittavaksi nuo samanlaiset kommentit jokaikisessä mokassa jossa esiintyy naisia. Ei se ole koko maailman naisten vika, ettei Tege ole saanut naista, tai että joku yksittäinen nainen on ollut hänelle ihan tyhmä ja ilkee, yhyy byääh! Oon kyllä vähän pettynyt myös Feissarimokatiimiin. Miksi päästää läpi tautologisia kommentteja, joilla ei ole mitään uutta annettavaa keskusteluun? Kun sama mielipide on kuultu samalta ihmiseltä 100 kertaa aikaisemminkin? Ja jossain mokassa tänään oli "panisin"-kommentti, onpa todella asiaan liittyvää... Ei mua ainakaan haittais ilmiselvien trollien sensurointi, tuskin monia muitakaan.

      Lainaa

    28. Tulos: +19 (35 ääntä)
      tegen keskivertokommentti: HEI huomiota mulle, naiset on perseestä, hei huomaatteko miten perseestä naiset on!! Naiset. Naiset. Naiset. Naiset on sekopäitä. Naisten logiikka. Kaikki mokat on naisilta. Hei kattokaa nyt miten sekopäitä naiset on, huomaatteko? Hei, naiset naiset naiset naiset. Onneksi oon mies ku naiset on niin hulluja. Naiset naisia t. tege joka ainoassa mokassa
      Miksi sitten annat tegelle sen kerjäämää huomiota? Kerta toisensa jälkeen ihmiset lankeaa siihen. Mutta hemmetti, edelleen sitä jaksaa ihmetellä, että miten paljon näitä sekopäisiä ihmisiä oikein on, kun moka mokan jälkeen niitä tulee vaan lisää, lisää, lisää... Pelottavaa.

      Lainaa

    29. Ravintoterapeutti 12.5.2015 11:44
      Tulos: +16 (42 ääntä)
      Haloo!: Solariumrusketus on hirveän näköistä eikä se auringossa itsensä kärventäminenkään mitään kaunista ole.
      Ok, kiva tietää. Mä taas ajattelen, että läskeys, kulmalävistykset ja kouvolatukat on hirveän näköisiä, mut tässä mokassa ei tainnu olla kyse itse kunkaan esteettisistä näkemyksistä.

      Lainaa

    30. Tulos: -31 (35 ääntä)
      muumi: Juuri näin! Tege parka ei tainnut käsittää, että mokan ainoa mokailija oli Anne. Ellei sitten Lindan synti ollut rusketuksen haluaminen ja solariumin kyseleminen. Ja muiden naisten synti… Annen kanssa eri mieltä oleminen ilmeisesti? Alkaa kyllä käymään rasittavaksi nuo samanlaiset kommentit jokaikisessä mokassa jossa esiintyy naisia. Ei se ole koko maailman naisten vika, ettei Tege ole saanut naista, tai että joku yksittäinen nainen on ollut hänelle ihan tyhmä ja ilkee, yhyy byääh! Oon kyllä vähän pettynyt myös Feissarimokatiimiin. Miksi päästää läpi tautologisia kommentteja, joilla ei ole mitään uutta annettavaa keskusteluun? Kun sama mielipide on kuultu samalta ihmiseltä 100 kertaa aikaisemminkin? Ja jossain mokassa tänään oli “panisin”-kommentti, onpa todella asiaan liittyvää… Ei mua ainakaan haittais ilmiselvien trollien sensurointi, tuskin monia muitakaan.
      Tarkoititko ettei "panisin" tekstin kirjoittajasta olisi panemaan? Vai etteikö tekstissä olisi aihetta panemiseen?

      Lainaa

    31. Tulos: -12 (22 ääntä)
      riesa: Miksi sitten annat tegelle sen kerjäämää huomiota? Kerta toisensa jälkeen ihmiset lankeaa siihen. Mutta hemmetti, edelleen sitä jaksaa ihmetellä, että miten paljon näitä sekopäisiä ihmisiä oikein on, kun moka mokan jälkeen niitä tulee vaan lisää, lisää, lisää… Pelottavaa.
      NIIN! Mieti että elät vielä sivistyvaltiossa ja meitä on vain sen kärpäsenpaskan verran n.5.5miljoonaa. Lähdet ihan mihin suuntaan tahansa suomesta niin hullujen ihmisten määrä vain lisääntyy erittäin nopeaa! Montakohan hullua luulet että mahtuu 7 miljardiin ihmiseen?! Joko olet ajatellut juosta karkuun suomen huonoa tilannetta ulkomaille ehkä vielä huonompiin paikkoihin!

      Lainaa

    32. Tulos: +72 (76 ääntä)
      tege: Taas kerran nähtiin että suurin osa “mokailijoista” vai oliko taas peräti kaikki naisia? En ihmettele.
      Ei pitäisi edes vastata tähän, mutta jos tilastollisesta näkökulmasta lähdetään tätä ilmiötä tarkastelemaan, on hyvä huomata se, että sosiaalisessa mediassa on keskimäärin enemmän naisia. Lisäksi naisilla on tapana avautua esimerkiksi tunteistaan miehiä useammin. Tämän tuloksena naiset päätyvät tällaisiin tilanteisiin huomattavasti suuremmalla todennäköisyydellä. Ja näin ohimennen, seksismi on aika noloa.

      Lainaa

    33. Tulos: +21 (27 ääntä)
      keke: NIIN! Mieti että elät vielä sivistyvaltiossa ja meitä on vain sen kärpäsenpaskan verran n.5.5miljoonaa. Lähdet ihan mihin suuntaan tahansa suomesta niin hullujen ihmisten määrä vain lisääntyy erittäin nopeaa! Montakohan hullua luulet että mahtuu 7 miljardiin ihmiseen?! Joko olet ajatellut juosta karkuun suomen huonoa tilannetta ulkomaille ehkä vielä huonompiin paikkoihin!
      Oho, taas löyty yks lisää.

      Lainaa

    34. Voi morjens... 12.5.2015 13:42
      Tulos: +35 (41 ääntä)
      Anne elää kyllä jossain harhamaailmassa... Kukaan ei tuolla maininnut sanallakaan hänen isäänsä, vaan itse kokoajan väitti että aloittajan "pappa betalar". Hoitoon tämä Anne kuuluisi, liekö skitsofreenikko?

      Lainaa

    35. yli opisto hörho 12.5.2015 13:55
      Tulos: +9 (25 ääntä)
      Anne vaikuttaa niin vittumaiselta että varmaan jatkaisin tuota "paskan jauhantaa" (jota koko kommenttiketjussa ei tullut keltäkään muulta kuin Annelta itse). "Vittuile lisää niin tapan itteni!!!111" terveisin Anne 14v.

      Lainaa

    36. Tulos: -3 (17 ääntä)
      Jos oma elämä on kuralla, niin ei tommosta paskaa tarvitse silti yrjötä toisten statuksiin, siis nyt jumalauta. Mä sain taas syövän.

      Lainaa

    37. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Kaikki te feissarimokiin kommentoijat olette PORVAREITA isi on tainnut maksaa tietokoneet joilla täällä kommentteja kirjoitatte?!?!

      Lainaa

    38. Tulos: +41 (41 ääntä)
      Anne kuulu mokan alussa tähän perinteiseksi muodostuneeseen mielensäpahoittajien ryhmään mutta siirtyi mokan loppua kohden jonnekin surullisemmalla tavalla elämässään hukkaan joutuneiden listaan. Ei suututtaisi itseäni ollenkaan tuollaiset Annet, vaan ihan vilpittömästi toivoisi että löytäisivät tiensä päästä juttelemaan jonkun sellaisen kans joka osaisi kartoittaa hoidon tarvetta. Ei ole normaalia tommonen.

      Lainaa

    39. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Markopolo: Kaikki te feissarimokiin kommentoijat olette PORVAREITA isi on tainnut maksaa tietokoneet joilla täällä kommentteja kirjoitatte?!?!
      :DDD sielläkin varmaan yksityiskoneella lennellään, tais sunki isi maksella ku on vara kommentoida! :D

      Lainaa

    40. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Ravintoterapeutti: Ok, kiva tietää. Mä taas ajattelen, että läskeys, kulmalävistykset ja kouvolatukat on hirveän näköisiä, mut tässä mokassa ei tainnu olla kyse itse kunkaan esteettisistä näkemyksistä.
      Mikä on kouvolatukka? :D Avaa vähäsen.

      Lainaa

    41. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Onkohan kellään tullut mieleen, että Annen käyttäytyminen on vain oman pahan olon purkautumista, kun sen oma elämä menee päin persettä, ei jotain yleistä kateutta? Minusta koko juttu vaikuttaa lähinnä avunhuudolta, varsinkin viimeinen kommentti. Joku sais ottaa häneen yhteyttä ja ehdottaa jotain ammattiauttajaa, sen sijaan että huutelee täällä "hohhohhoo onpas typerä nainen".

      Lainaa

    42. Tulos: -5 (13 ääntä)
      Miks vitussa mulla ei oo noin urpoja kavereita?! Toi Anne pelastais joka kerta mun päiväni kun avais suunsa! Voi luoja!

      Lainaa

    43. Tulos: +26 (26 ääntä)
      missä vaiheessa kukaan sano mitää Annen isästä? :D

      Lainaa

    44. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Kurkku: missä vaiheessa kukaan sano mitää Annen isästä?
      ei missään, se vaan otti itseensä kun Linda puhui oman isänsä kuolemasta.
      riesa: Miksi sitten annat tegelle sen kerjäämää huomiota? Kerta toisensa jälkeen ihmiset lankeaa siihen.
      Pitäähän sitä trollejenkin saada joskus ruokaa...

      Lainaa

    45. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Jeps, ihmisillä ei hirveesti sytytä vissiin kun selkeästi joku voi todella pahoin, niin ruetaan vittuilemaan ja nauramaan.

      Lainaa

    46. Sirrichards 15.5.2015 1:20
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Kuten serkkujen kanssa tokaistaan: "V***uako se köyhille kuuluu mitä rikkaat tekee." T. Eurojackpot silti vetämässä ja sen takia odotellaanki palkkapäivää taas, että saa syödäkseen!

      Lainaa

    47. Tulos: +8 (16 ääntä)
      tege: Taas kerran nähtiin että suurin osa “mokailijoista” vai oliko taas peräti kaikki naisia? En ihmettele.
      Sä oot kyllä jokaisessa postauksessa suoltamassa jotain erittäin seksististä p*skaa... Taidat olla niitä, jotka vaanii uimahalleissa miehiä, jotka tiputtelee saippuoita, että pääsisit vähän yllättämään takavasemmalta? Tai sitten sulla on ollut todella huono äitisuhde. Pick one. Mut jos kuvittelet olevasi kovinkin hauska trolli, niin ei, et ole. Kerron pienen salaisuuden: sun kaltaisia ihmisiä on koko lähi-itä täynnä - kannattaa mennä sinne! Siellä ne miehet arvostaa naisia yhtä paljon kuin sinä. Se, että feissarimokissa on niin paljon naisten tekemiä mokia johtuu lähinnä siitä, että naiset ovat kielellisesti hieman äänekkäämpiä kuin miehet (ja miehet ovat matemaattisesti hieman parempia) ja paljon avoimemmin sanovat asiansa, mikä ei tietenkään aina ole hyvä juttu, koska joskus olisi vain parempi olla hiljaa, mutta minkäs teet... Ei ne kaikki kunditkaan mitään pyöränkeksijöitä ole, et sanoisin että typeryksiä on ihan tasapuolisesti molemmissa sukupuolissa. Olet varmaan juuri sellaista sorttia, jolle naiset ovat vain käveleviä pilluja ja tissejä? Noh omapahan on menetyksesi. Inhoan äärifeministejä ja -sovinisteja ihan samassa määrin, mut sä oot kyllä harvinaisen ikävän tuntuinen yksilö. :(

      Lainaa

    48. joukahainen jarkko 15.5.2015 15:15
      Tulos: -7 (13 ääntä)
      kekkula: Annehan on selkeästi perinteinen vasemmiston äänestäjä. Vaatetuksena todennäköisesti harmaa kaapu. Luonteeseen kuuluu kaikkien kadehtiminen ja alvariinsa katkerana oleminen tasa-arvon puuttumisen vuoksi.
      Hölskä: Anne, puhuisitko kovempaa? En kuule sinua kaiken tuon köyhyydestä vittuuntuneen kihinän ja toimeentulotukihakemusten röykkiön takaa. Ei mutta vakavissaan, on se melko vittumaista kun ihminen ajautuu tuohon pisteeseen elämässään, että jo pelkkä rahan olemassaolo jollain muulla saa aikaan suoranaista vihaa ja raivoa. Näitä ihmisiä on tullut nähtyä, ja niukoimpina ja hankalimpina aikoina on saanut kieltämättä aavistuksia siitä, miltä moinen tuntuu. Kun rahaa ei vaan ole, ja on kova tarve yrittää jollain ilveellä hitsata itsetuntoaan kasaan, vaikka sitten vakuuttelemalla että kyllä tämä saatanan ikuinen makaronilaatikko on ihan hyvä ruoka (myös aamiaisena ja iltapalana), ja miten raha on vain materiaa (mitä se ei ikävä kyllä koskaan ole, siinä kohtaa kun hyvin suuri osa elämänvalinnoista ja myös elämisen laadusta liittyy siihen, halusipa tai ei), alkaa helposti löytää itsensä ajattelemasta miten ne, joilla menee paremmin, ovatkin sitten jotenkin huonompia kun eivät tiedä miten asiat OIKEASTI ovat. Tämä on hölmöä ja kupla, jossa ihminen lähinnä velloo omaksi halukseen. Mutta samalla se on varsin inhimillistä. Toivon mukaan Annen tilanne vielä paranee, koska tällaisessa tilassa ihminen on helvetin epämiellyttävä.
      Ihana kirjoitus. Toivottavasti sinä saat hyvän päästötodistuksen peruskoulusi loputtua. Elämä on suureksi osaksi omia valintoja. Tärkeintä on kuitenkin valita itselleen tarpeeksi varakkaat vanhemmat, menestys ja se oma varakkuus tulee siinä samalla. Jos sun rakennusyritys tuotti ensimmäisestä urakastasi 500 000e tappioo, niin ostetaan sulle 3 miljoonalla kuljetuskalustoo ja alat autoilijaksi. Pappas ja isäs on menestyneitä yrittäjiä, kyllä säkin oot, kun löydetään se oikee ala?? Kaikilla suomalaisilla on siihen mahdollisuus, ihan kaikilla, niinkun Isossa Amerikassakin.? Jokaisesta kadunmiehestä voi tulla presidentti ? Tasaarvoista touhua? Pitää vaan olla muutamia miljoonia rahaa, että pääsee osallistumaan noihin kisoihin, mikä usein unohdetaan.

      Lainaa

    49. joukahainen jarkko 15.5.2015 15:25
      Tulos: -6 (8 ääntä)
      joukahainen jarkko: Ihana kirjoitus. Toivottavasti sinä saat hyvän päästötodistuksen peruskoulusi loputtua. Elämä on suureksi osaksi omia valintoja. Tärkeintä on kuitenkin valita itselleen tarpeeksi varakkaat vanhemmat, menestys ja se oma varakkuus tulee siinä samalla. Jos sun rakennusyritys tuotti ensimmäisestä urakastasi 500 000e tappioo, niin ostetaan sulle 3 miljoonalla kuljetuskalustoo ja alat autoilijaksi. Pappas ja isäs on menestyneitä yrittäjiä, kyllä säkin oot, kun löydetään se oikee ala?? Kaikilla suomalaisilla on siihen mahdollisuus, ihan kaikilla, niinkun Isossa Amerikassakin.? Jokaisesta kadunmiehestä voi tulla presidentti ? Tasaarvoista touhua? Pitää vaan olla muutamia miljoonia rahaa, että pääsee osallistumaan noihin kisoihin, mikä usein unohdetaan.
      Mitä muuta raha on kun materiaa?? Siellä alkaa eliitin jälkeläisten elopaino putoon, kun sanot niille, että kuorikaa ite perunanne!tasaarvoa olla pitää

      Lainaa

    50. Tulos: -12 (14 ääntä)
      Antaa mennä vain, Anne. Ei tule ikävä!

      Lainaa

    51. Toinen Tege, muttei ihan 21.5.2015 21:19
      Tulos: -3 (11 ääntä)
      tegen keskivertokommentti: tegen keskivertokommentti
      No sanot sen muomaamattasi itse, "joka ainoassa mokassa". Ei nyt sentään kaikissa mutta huomattavan useissa, sanon minä. En sano että naiset olisivat tyhmempiä, vaan ehkä heillä on vain pienempi kynnys sanoa mitä ajattelevat, tai ehkä ovat vaan jossain hormonihulluudessa useammin. Saatte miinustaa, muttette voi rehellisesti väittää, etteikö noita olisi erittäin suuri osa näistä WTF-mokista. Tai muuten vaan Genuiinin nahka -mokista.

      Lainaa

    52. Toinen Tege, muttei ihan 21.5.2015 21:22
      Tulos: -3 (5 ääntä)
      Ja mitä tää lainailukin sekoilee? Tämä oli lainaus "t. tege joka ainoassa mokassa"

      Lainaa

    53. Kokkelimaito 21.5.2015 23:42
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Toinen Tege, muttei ihan: Ja mitä tää lainailukin sekoilee? Tämä oli lainaus “t. tege joka ainoassa mokassa”
      Ja sehän johtuu siitä kun hakee "cmd(ctrl)+F" viestin, painaa "lainaa" ja se poimii koko lainauksen, mutta jostain syystä lainaa vain etsityn sanan. Veettu mitä paskaa, sanon minä.

      Lainaa

    54. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Hiukan houkuttaisi
      TT: Sepä eskaloitui nopeasti. Ensin vähän nälvitään toista ulkomaan reissusta, sitten puhutaan isän kuolemasta, vedetään miehen pettäminen esiin ja lopuksi uhataan itsemurhalla.
      Uhataan? Luulin sen olevan lupaus.

      Lainaa

    55. Tulos: +8 (8 ääntä)
      TT: Sepä eskaloitui nopeasti. Ensin vähän nälvitään toista ulkomaan reissusta, sitten puhutaan isän kuolemasta, vedetään miehen pettäminen esiin ja lopuksi uhataan itsemurhalla.
      No ei kyllä sitte eskaloitunu ollenkaa nopeasti vaan just sillee asteittain ja tasasesti.

      Lainaa

    56. Tulos: -1 (1 ääni)
      Vasta kolmannessa viestissä joku urpo itkee kateudesta!!! Koska eihän nyt muusta syystä mitään negatiivista kommentoida.

      Lainaa

    57. Epäkurantti muurahainen 5.1.2022 9:26
      Tulos: -1 (1 ääni)
      joukahainen jarkko: Ihana kirjoitus. Toivottavasti sinä saat hyvän päästötodistuksen peruskoulusi loputtua. Elämä on suureksi osaksi omia valintoja. Tärkeintä on kuitenkin valita itselleen tarpeeksi varakkaat vanhemmat, menestys ja se oma varakkuus tulee siinä samalla. Jos sun rakennusyritys tuotti ensimmäisestä [...]
      Toivottavasti olet kaikkien näiden vuosien jälkeen päässyt katkeruudestasi jo eroon. En oikein ymmärrä logiikkaa tässä, että voi olla menestynyt ja varakas vain, jos vanhemmat ovat menestyneitä ja varakkaita. Mitenkäs he sitten ovat sen menestyksen ja varakkuuden saaneet? Omilta vanhemmiltaan, jotka olivat menestyneitä ja varakkaita? Entäs sitten he? Mihin tämä päättyy, syntyykö vaan jossain vaiheessa yksi varakas sukupolvi, taskut täynnä rahaa vai miten se alunperin se varakkuus ja menestys on kertynyt? Ettei nyt kuitenkin vain olisi niin, että joku on jossain vaiheessa kuitenkin sen oman varallisuutensa eteen joutunut tekemään kovasti töitä ja päässyt tavoitteeseensa ja voi sanoa olevansa nyt varakas? No mikä sitten estää muita tekemästä samalla tavalla? No tietenkin se, että ei vaan viitsitä itse tehdä asioille mitään eikä edes yrittää, kun on niin helppo tuudittautua vaan siihen, että ei siitä mitään tulisi kuitenkaan, kun ei ole vaan syntynyt varakkaaseen perheeseen. Toisinaan näin hemmetin köyhästä perheestä tulleena, jossa omat vanhemmat on pelkän peruskoulun aikanaan käyneitä ja surkeapalkkaisessa työssä ikänsä työskennelleenä tuntuu suorastaan ahdistavalta, että ihmiset jättävät kaiken vaan pelkän tuurin varaan ja sitten katkeroituvat yksinään moniksi vuosiksi jostain rahasta. Tottakai lähtökohdat on paremmat, jos perhe sattui olemaan ennestään varakas, mutta ei se missään nimessä estä ketään muuta menestymästä elämässä. Pitää vaan vaivautua tekemään hieman enemmän ja aina epäonnistumisen kohdatessa malttaa jaksaa jatkaa. Meistä lapsista jokainen päätyi korkeakouluttautumaan ja meillä on kaikilla hyväpalkkaiset työt. Emme toki ole rikkaita, mutta voi kerran vuoteen käydä ulkomailla, kaupassa käydä pohtimatta joka ikistä pennosta jne. Eikä ole pennin pyörylää tullut matkan varrelta avuksi. Suosittelen lämpimästi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: solarium, matka, matkustaa, Portugali, rikas, rikkaat, köyhät, halpa, kallis