Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 67

Oletko aina käyttänyt käsienkuivaajaa väärin?
Kuvakooste, osa 67

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 56 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -101 (181 ääntä)
      Vilma taitaa olla kuiva tyyppi?

      Lainaa

    2. Tulos: -239 (305 ääntä)
      En siis tajua kahta ekaa????????

      Lainaa

    3. Tulos: +474 (520 ääntä)
      :D repesin sauronille

      Lainaa

    4. kaktuskakru 28.5.2015 0:56
      Tulos: -4 (70 ääntä)
      Niko. ♡

      Lainaa

    5. Tulos: -94 (154 ääntä)
      Voisko joku selittää ton Suvin jutun??

      Lainaa

    6. Tulos: +257 (273 ääntä)
      toi tarra :DDDDDD

      Lainaa

    7. Tulos: +241 (273 ääntä)
      KonnaJee: Voisko joku selittää ton Suvin jutun??
      Taru sormusten herrasta?

      Lainaa

    8. kuparipiippu 28.5.2015 1:08
      Tulos: +49 (123 ääntä)
      Hahaha! Aika huippu lohkasu toi sauron :'D

      Lainaa

    9. Tulos: -233 (279 ääntä)
      Ihan kiva lohkaisu toi Sauron, mutta itselleni kuitenkin tuli mieleen että kadonnut sormus olisi tälläinen fani-tavarana ostettu sormus joka oikeastikkin olisi kadonnut. Oli sitten keksitty juttu tai ei, niin on nuita ihan okeasti fanituotteena myynnissä.

      Lainaa

    10. Tulos: +191 (225 ääntä)
      Mansikka: Ihan kiva lohkaisu toi Sauron, mutta itselleni kuitenkin tuli mieleen että kadonnut sormus olisi tälläinen fani-tavarana ostettu sormus joka oikeastikkin olisi kadonnut. Oli sitten keksitty juttu tai ei, niin on nuita ihan okeasti fanituotteena myynnissä.
      Ei tuo edes ole TSH:n sormuksen näköinen. Nopeasti jos vilkaisee, niin siitä tulee mieleen elokuva, mutta sormuksen ulkonäkö on elokuvassa aivan eri. Suvin ilmoituksella ei ollut aluperin mitään tekemistä TSH:n kanssa.

      Lainaa

    11. Tulos: -60 (86 ääntä)
      Viimenen,pisuaarijuttu oli ihan hauska ja toi tarra kruunas koko jutun.Ilmeisesti joku on sit kusassu tollaseen ku siinä toi kielto kerran on.Mahtaakohan tollasesta saad kuin kovasti tälliä kun sinne on kussu....aiaiaiaiaiaiai jo pelkästä ajatuksesta jota en oikeestaan ees halunnu ajatella.

      Lainaa

    12. Tulos: +97 (165 ääntä)
      KonnaJee: Voisko joku selittää ton Suvin jutun??
      Voisko joku selittää miten ovet toimivat?

      Lainaa

    13. Tulos: +129 (135 ääntä)
      tyyppi: Viimenen,pisuaarijuttu oli ihan hauska ja toi tarra kruunas koko jutun.Ilmeisesti joku on sit kusassu tollaseen ku siinä toi kielto kerran on.Mahtaakohan tollasesta saad kuin kovasti tälliä kun sinne on kussu….aiaiaiaiaiaiai jo pelkästä ajatuksesta jota en oikeestaan ees halunnu ajatella.
      Tällistä en tiiä, mut kuset on varmaan ainakin päälle lentänyt.

      Lainaa

    14. Tulos: -31 (125 ääntä)
      En näe mokaa enkä helmeä tuossa heielinan kuvassa. Eikö se ole ihan yleistä että jotkut ihmiset ilmoittavat haluttomuudestaan juhlistaa syntymäpäiväänsä?

      Lainaa

    15. Tulos: -6 (158 ääntä)
      mitä hauskaa on jakaa sairaan ihmisen ilmoitus? ja vielä täälläkin?

      Lainaa

    16. Et ole tosissasi 28.5.2015 7:04
      Tulos: +177 (219 ääntä)
      cunttu: mitä hauskaa on jakaa sairaan ihmisen ilmoitus? ja vielä täälläkin?
      Niin siis sen jälkeen kun itse on julkassut sen lehdessä? Et sitä ei sais enää eteenpäin levitellä? Okeiiii.....

      Lainaa

    17. Tulos: +93 (131 ääntä)
      Uliulu: En näe mokaa enkä helmeä tuossa heielinan kuvassa. Eikö se ole ihan yleistä että jotkut ihmiset ilmoittavat haluttomuudestaan juhlistaa syntymäpäiväänsä?
      Pitää olla negatiivisen energian aika vahvalla tasolla että oikeasti käy tuollaisen tekstin oikeen lehtijulkaisuun kirjoittamaan. Surullista on että usein vanhemmat & sairastelevammat ihmiset alkavat määritellä itseään sairauksiensa mukaan, kun monella muulla elämän osa-alueella on vähän hiljaista, ja alkavat "toitottaa" sairauksiaan yleisesti tunteakseen tulleensa kuulluksi. On varmasti tärkeää saada tulla kuulluksi ongelmineen mutta sitä mukaa kun Vilma luo itsestään aika dramaattisen negatiivista julkisuuskuvaa, muuttuu myös hänen minäkuvansa sen mukaisesti. Mokassa ei ole kyse yleisestä kannanotosta syntymäpäivien juhlimista vastaan, vaan kirjoitus keskittyy kertomaan jotain oleellisempaa kirjoittajastaan, syntymäpäiväteeman varjolla. "Moka" se ei ole silti, ainakaan sellainen josta Vilmaa tekisi mieli kommenteissa herjata henkilökohtaisesti, vaan yhdenlainen osuva kuva kulttuurimme joistain piirteistä, jotka lievästi eskaloituessaan voivat saada aikaan tällaisen, ei hauskan, mutta ehkä kuitenkin "hassulla" tavalla yllättävän erilaisen purkauksen sanomalehteen, palstalle jonka kirjoitusten takana totunnaisesti nähty yhteisen jakamisen ilo vertautuu nyt ironisessa vastakkainasettelussa erilaisen "jakamiseen".

      Lainaa

    18. Tulos: +45 (77 ääntä)
      Nuo käsipuhaltimet on tosi epähygieenisiä, niissä kädet menee vaan paskaseksi.

      Lainaa

    19. Tulos: +5 (35 ääntä)
      Meilläpäin äijät ainakin kuivattelee pallejaan noissa vempaimissa, varsinkin uimahallissa, faktatietoa.

      Lainaa

    20. Tulos: -14 (30 ääntä)
      KonnaJee: Voisko joku selittää ton Suvin jutun??
      tsh

      Lainaa

    21. Tulos: +52 (64 ääntä)
      Mansikka: Ihan kiva lohkaisu toi Sauron, mutta itselleni kuitenkin tuli mieleen että kadonnut sormus olisi tälläinen fani-tavarana ostettu sormus joka oikeastikkin olisi kadonnut. Oli sitten keksitty juttu tai ei, niin on nuita ihan okeasti fanituotteena myynnissä.
      Sinä siis todellakin tajusit jutun pointin. Congrats!

      Lainaa

    22. Tataariukko 28.5.2015 10:03
      Tulos: +37 (93 ääntä)
      Ei muuten ihan kamalasti kiinnosta, että kuka repesi millekin jutulle ja mikä oli hyvä lohkaisu tms.

      Lainaa

    23. Tulos: +10 (24 ääntä)
      Jätkät oikeasti kusevat käsienkuivauslaitteisiin luullen niitä pisuaareiksi. Itsekkin tiedän muutaman...

      Lainaa

    24. Tulos: +112 (122 ääntä)
      jebukebu: Voisko joku selittää miten ovet toimivat?
      Minä voin! Pidin yläasteella äidinkielen tunnilla esitelmän aiheesta "ovi". Sain 10- esitelmästä!

      Lainaa

    25. Tulos: -38 (52 ääntä)
      Olen käsittänyt, että merkkipäivien juhlimattomuus voi tarkoittaa sitä, että henkilö olettaa jonkun muun järjestävän hänelle merkkipäivät. 50-vuotispäivät ovat muuten melko lipeviä tilaisuuksia, vain hautajaisissa raadosta valehdellaan enemmän. Helposti ymmärrän, että joku jättää sellaiset pönöttäjäiset viettämättä, mutta tuota asian mainostamista en niinkään. Ehkä se on vain muinainen tapa elvistellä. Ovesta tuli mieleeni, että repeän aina kun näen oven, jossa kolmas sarana on laitettu keskelle eikä kyseessä ole paineovi.

      Lainaa

    26. Tulos: -47 (91 ääntä)
      No hei, kaikki ei edes halua nähdä TSH-elokuvia. Minä olin kurkkuani myöten täynnä koko sarjaa jo ennen kuin niistä alettiin tehdä leffoja...

      Lainaa

    27. Tulos: +26 (32 ääntä)
      En enää ikinä kuivaa käsiäni airbladella!

      Lainaa

    28. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Vilma M. Kyllönen kuullostaa niiiiin meidän asiakkaalta

      Lainaa

    29. Murmurmurmeli 28.5.2015 14:52
      Tulos: +70 (70 ääntä)
      Kerubi: Olen käsittänyt, että merkkipäivien juhlimattomuus voi tarkoittaa sitä, että henkilö olettaa jonkun muun järjestävän hänelle merkkipäivät. 50-vuotispäivät ovat muuten melko lipeviä tilaisuuksia, vain hautajaisissa raadosta valehdellaan enemmän. Helposti ymmärrän, että joku jättää sellaiset pönöttäjäiset viettämättä, mutta tuota asian mainostamista en niinkään. Ehkä se on vain muinainen tapa elvistellä.
      Yleensä tuollaisella ilmoituksella kerrotaan ihan vaan se, että juhlia ei ole, älkää turhaan tuppautuko kylään. Ei sitä, että joku muu ehkä nyt järjestää ne juhlat kun ilmoitan, että en juhli. Eikä sillä kyllä mitään tekemistä ole ainakaan elvistelyn kanssa.

      Lainaa

    30. Tulos: +61 (61 ääntä)
      Kerubi: Olen käsittänyt, että merkkipäivien juhlimattomuus voi tarkoittaa sitä, että henkilö olettaa jonkun muun järjestävän hänelle merkkipäivät. 50-vuotispäivät ovat muuten melko lipeviä tilaisuuksia, vain hautajaisissa raadosta valehdellaan enemmän. Helposti ymmärrän, että joku jättää sellaiset pönöttäjäiset viettämättä, mutta tuota asian mainostamista en niinkään. Ehkä se on vain muinainen tapa elvistellä. Ovesta tuli mieleeni, että repeän aina kun näen oven, jossa kolmas sarana on laitettu keskelle eikä kyseessä ole paineovi.
      Mun mielestä noi ilmotukset on sitä varte että toi ihminen ei halua edes mitään muistamisiakaan. Esim. ettei ihmiset ravais sielä kahvilla tai kuskais mitää lahjoja tai kukkapuskia tai ehkä edes kortteja. Ja lehdestä ne voi sen helpommin lukea ku että pitäs vakuutella jokainen sukulainen ja kumminkaima tekstarien välityksellä ettei nyt tänä vuonna todellakaan tarvi mitään.

      Lainaa

    31. Seppo Saviniemi 28.5.2015 15:21
      Tulos: +46 (54 ääntä)
      jebukebu: Voisko joku selittää miten ovet toimivat?
      Jokaisessa ovessa on aika-avaruusvääristäjägeneraattori, joka aktivoidaan oven kahvasta. Aktivoiduttuaan generaattori vääristää ovea ajassa ja paikassa, jolloin ovi niin sanotusti "aukeaa". Generaattori toimii pienellä ydinpolttoainesauvalla, joka saattaa kestää jopa 7 vuotta. Jos ovi ei aukea, on polttoainesauva vaihdettava uuteen. Käytettyä polttoainesauvaa ei saa vetää vessanpöntöstä alas, mutta lähipizzerian Ataturk maksaa siitä 20 euroa.

      Lainaa

    32. Tulos: +25 (43 ääntä)
      Mikä moka tuossa vanhuksen lehti-ilmoituksessa on? Siinä kohteliaasti ilmoitetaan, ettei juhli merkkipäivää (eli ei odota kyseisenä päivänä vieraita), ja selitetään sille syy. Jotkut ovat merkkipäivinä matkoilla, ja vakavat sairaudet varsinkin ovat hyvä syy, ettei yksinkertaisesti pysty juhlimaan merkkipäivää. Ja se merkkipäivä voi olla pelkkä nimipäivä. Vanhukset käyttävät asian ilmoittamiseen lehti-ilmoituksia, kun heillä on niin laaja tuttavapiiri, että joku "hyvänpäivän tuttu" saattaisi muuten tulla yllättäen käymään vierailulle merkkipäivänä.

      Lainaa

    33. Tulos: +17 (27 ääntä)
      Kerubi: Ovesta tuli mieleeni, että repeän aina kun näen oven, jossa kolmas sarana on laitettu keskelle eikä kyseessä ole paineovi.
      Hääh en ny tajunnu, selittäkääs :D

      Lainaa

    34. Tulos: +31 (39 ääntä)
      Tataariukko: Ei muuten ihan kamalasti kiinnosta, että kuka repesi millekin jutulle ja mikä oli hyvä lohkaisu tms.
      Kiinnostavaa. Älä sitten lue kommentteja.

      Lainaa

    35. Tulos: -8 (14 ääntä)
      Ei! En voi tälle mitään! Pisoaari** ja Sauron**

      Lainaa

    36. Tulos: -6 (42 ääntä)
      Vilman ilmoituksessa silmiinpistävintä oli sairauksia-sanan käyttö. Jos kyseessä olisi perusflunssa, hän olisi kirjoittanut olevansa sairaana. Vilman ilmaisusta tulee mieleen pitkäaikaissairaudet, kuten epilepsia tai vaikka syöpä. Useimpien sairauksien vuoksi ei kuitenkaan tarvitse katkaista kaikkea muuta elämää ja jättää tapaamatta ystäviä ja sukulaisia. Ehkä hän on sitä tyyppiä, joka jatkuvasti jauhavat sairauksistaan ja toisen valitellessa lähtevät keulimaan omillaan:D Ja ilmoitus on näpäytys heille. Pähkinänkuoressa: tulkintani mukaan Vilman ilmoitus on silkkaa huomionhakuisuutta ja marttyyriksi heittäytymistä; "Ei tarvi mitään juhlia järjestää kun ei minun sairaudetkaan teitä kiinnosta!" Toisaalta on ihan yhtä mahdollista, että mahatautinen Vilma on muotoillut viestinsä huonosti:'D Outoa kyllä erikseen mainita sairaudet kaikille suunatussa lehti-ilmoituksessa.

      Lainaa

    37. Tulos: -15 (45 ääntä)
      tuoreliha: Taru sormusten herrasta?
      Kiitos tästä. Minullekaan ei auennut, kun en ole sattunut kyseistä kirjaa lukemaan. Olisi kyllä mukava, että tällaisiin saataisiin pieni infoteksti "mokan" yhteyteen heti julkaisuvaiheessa.

      Lainaa

    38. Tulos: +1 (3 ääntä)
      tyyppi: Viimenen,pisuaarijuttu oli ihan hauska ja toi tarra kruunas koko jutun.Ilmeisesti joku on sit kusassu tollaseen ku siinä toi kielto kerran on.Mahtaakohan tollasesta saad kuin kovasti tälliä kun sinne on kussu….aiaiaiaiaiaiai jo pelkästä ajatuksesta jota en oikeestaan ees halunnu ajatella.
      Intissä ollessani oli kasarmilla joku avointen ovien päivä tms., joku siviili luuli lavuaaria kusilaariksi. Kusilaari oli toisella puolella, mutta kaippa se lavuaarikin asiansa ajoi.

      Lainaa

    39. Tulos: +31 (37 ääntä)
      No huvittavaahan tuossa lehti-ilmoituksessa oli sanamuoto. Yleensä vastaavissa ilmoituksissa sanotaan vain "En juhli merkkipäivääni." Jos haluaa varmistaa, ettei kukaan tosiaan tuppaa kylään, voi sanoa viettävänsä päivän "matkoilla" tai jos nyt haluaa niin "Sairauden vuoksi en juhli metkkipäivääni". "MINÄ EN JUHLI" ja "minulla on sairauksia" kuulostavat sen sijaan huvittavilta, mitä nyt vähän surullisella tavalla.

      Lainaa

    40. Tulos: +17 (27 ääntä)
      Tataariukko: Ei muuten ihan kamalasti kiinnosta, että kuka repesi millekin jutulle ja mikä oli hyvä lohkaisu tms.
      Onko pakko tulla lukemaan kommentteja jos ei kiinnosta? Itsekin luen tiiliskiven paksuisia opuksia ja sen jälkeen totean, että ei oikeastaan olisi kiinnostanut.

      Lainaa

    41. Satunnainen randomi 29.5.2015 17:06
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      grl: Hääh en ny tajunnu, selittäkääs
      Paineovet tehdään niin heikosta materiaalista, että ne eivät kestä painetta ilman kolmatta saranaa. Kolmas sarana kiinnitetään erikoisilla ruuveilla joissa on pyöreä vääntiö, sillä ne ovat pehmeää seosta ja avaimen muljahtaminen olisi kohtalokasta.

      Lainaa

    42. Tulos: +9 (25 ääntä)
      Mauno: Nuo käsipuhaltimet on tosi epähygieenisiä, niissä kädet menee vaan paskaseksi.
      No eihän ne ole epähygieenisiä, jos siellä kuivattaa vaan pestyjä käsiään. Ei ne ole paskasten käsien tai vehkeiden kuivatukseen tarkoitettukaan.

      Lainaa

    43. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Nice try, Sauron. Melekosen vanha meemi, senkus googlaatte. Mut ihan hauska vieläki.

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (49 ääntä)
      lkr: Kiitos tästä. Minullekaan ei auennut, kun en ole sattunut kyseistä kirjaa lukemaan. Olisi kyllä mukava, että tällaisiin saataisiin pieni infoteksti “mokan” yhteyteen heti julkaisuvaiheessa.
      En tiedä mitä muut ajattelee asiasta, mutta kyllä se jo kuuluu melkein yleissivistykseen tietää kuka tai mikä on Sauron ;D

      Lainaa

    45. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Minulle ei tullut mieleen, että tuo kuva tarkoittaisi kusemiskieltoa (no varmasti sitäkin), vaan että laitteella ei kuulu kuivata vehjettä.

      Lainaa

    46. Tulos: -21 (25 ääntä)
      Ne jotka ei tajunnu tokaa... Kattokaa Taru Sormusten Herrasta leffat.

      Lainaa

    47. Herra Sormunen 31.5.2015 22:48
      Tulos: +40 (44 ääntä)
      JaaJ: Ne jotka ei tajunnu tokaa… Kattokaa Taru Sormusten Herrasta leffat.
      Tai sitten jos joku vain lauseella tai parilla selittäisi tietämättömille mistä on kyse, menisikö nopeammin:) Sauron on siis paha tyyppi joka havittelee mahtavaa taikasormusta, josta kertoo tämmöinen tunnettu kirja kuin Taru Sormusten Herrasta, lienette nimen ainakin kuulleet. "Mokan" vitsi perustuu siihen että ikään kuin Sauron ilmoittelisi Facebookissa ovelalla ilmoituksella saadakseen sormuksen haltuunsa.

      Lainaa

    48. Tulos: +18 (24 ääntä)
      apila: No eihän ne ole epähygieenisiä, jos siellä kuivattaa vaan pestyjä käsiään. Ei ne ole paskasten käsien tai vehkeiden kuivatukseen tarkoitettukaan.
      Nuo laitteet kierrättää vessan ilmaa, joka ei ole ihan puhdasta (kaikki ei laita kantta alas vetäessään pöntön jne) käsistä tulee muutenkin puhtaammat ihan paperilla kuivatessa kun paperi viimeistelee pesun. Hyvä pieni lisä, koska monikaan ei malta/ehdi käsiään pestä tarpeeksi kauan ja/tai ei käytä muuta kuin vettä. Puhaltimet puhaltelee tehokkaasti pöpöt ympäriinsä. Oon myös huomannu, että moni vain kääntelee käsiään puhaltimen alla ja jäävät kosteiksi jolloin ne pyyhitään paitaan/housuihin. Toki liiallinen bakteerikammous on....kammottavaa, mutta yleisissä vessoissa iskee mullekki pieni ärtymys jos siellä ei ole kuin puhallin.

      Lainaa

    49. Tulos: +9 (11 ääntä)
      jebukebu: Voisko joku selittää miten ovet toimivat?
      Riippuu nyt täysin ovesta, mutta suurin osa ovista toimii siten, että niillä on kolo (jota kutsutaan oviaukoksi) ja jossa ne ovat kiinni saranoilla. Ovissa on myös yleensä hammas (sori en tiedä mikä on viralliselta nimeltään), joka menee karmissa sijaitsevaan reikään. Kun tämä hammas on reiässä, ovi pysyy kiinni. Hammas vapautuu reiästä kun vedetään ovessa olevasta kahvasta, jolloin ovi avautuu. Toivottavasti tiedät nyt, miten ovet toimivat.

      Lainaa

    50. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Sauron-juttu on vanhaakin vanhempi.

      Lainaa

    51. Tulos: -15 (21 ääntä)
      Minkälainen sormus on sauron, minusta vaikuttaa normaalille sormukselle?

      Lainaa

    52. Sherlock Holmes 4.6.2015 12:50
      Tulos: +14 (22 ääntä)
      yodo: Mikä moka tuossa vanhuksen lehti-ilmoituksessa on? Siinä kohteliaasti ilmoitetaan, ettei juhli merkkipäivää (eli ei odota kyseisenä päivänä vieraita), ja selitetään sille syy.
      Ei siinä varsinaista mokaa ole, ellei töksäyttelevää tyyliä sellaiseksi lueta. Hauskaa siinä sen sijaan on ilmoituksen sävy ja muotoilu. Ilmoitusta tulee lukea oikeassa kontekstissa eli yleistä tapakäytäntöä vastaan. Yleensä vastaavat ilmoitukset muotoillaan tyyliin "Essi Esimerkki 50 vuotta 11.11.2011. Ei vastaanottoa." Kontrasti yleiseen tapakäytäntöön on niin suuri, että se on hauskaa. - ilmoitus alkaa korostetulla ilmauksella "Minä en juhli". Implisiittisesti annetaan ymmärtää, että jotkut muut juhlivat (omia merkkipäiviään). Ilmauksen voi tulkita omien merkkipäivien juhlinnan paheksumiseksi. - ilmoitus jatkaa "koska minulla on sairauksia". Tyypillisesti mitään syytä ei ilmoiteta. Ilmoituksen jättäjä haluaa siis korostaa, että hänellä on sairauksia. Tästä ainakin minulle herää mielikuvia vanhuksista, jotka selittävät tuntikausia omista sairauksistaan. - jos Vilma haluaisi pitää matalaa profiilia, hän olisi hiljaa koko merkkipäivästä, jolloin vain läheisimmät ihmiset ne muistaisivat. Hän kuitenkin laittaa ilmoituksen lehteen, mikä viittaa siihen että Vilma kuitenkin haluaa ihmisten huomiota ja katsoo tarpeelliseksi samalla ilmoittaa, että hänellä on sairauksia. Näistä päätelmistä on johdettavissa mielikuva kärttyisästä, kaikkea mahdollista paheksuvasta, ainoastaan omista sairauksistaan kiinnostuneesta vanhuksesta. Tämä mielikuva herätti ainakin minussa spontaanin naurunpurskahduksen.

      Lainaa

    53. Tulos: -10 (18 ääntä)
      lkr: Kiitos tästä. Minullekaan ei auennut, kun en ole sattunut kyseistä kirjaa lukemaan. Olisi kyllä mukava, että tällaisiin saataisiin pieni infoteksti “mokan” yhteyteen heti julkaisuvaiheessa.
      Eikä. Näin erotellaan joukon tyhmimmät.

      Lainaa

    54. Vierailija 8.6.2015 17:49
      Tulos: +8 (20 ääntä)
      Ciara: No hei, kaikki ei edes halua nähdä TSH-elokuvia. Minä olin kurkkuani myöten täynnä koko sarjaa jo ennen kuin niistä alettiin tehdä leffoja…
      Ei siitä ollut olemassa mitään sarjaa ennen niitä leffoja. Vain se tiiliskiven paksuinen kirja jota et varmaan ollut edes tiennyt olevan olemassa. Hobitti on saman kirjailijan aiempi teos josta on myös tehty nyt leffasarja. Ennen leffoja Sormusten Herra oli vain kirja. Joidenkin tilastojen mukaan suosittu kirja. Niiden kesken jotka lukevat kirjoja..

      Lainaa

    55. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Erään kerran käsiä kuivatessani tommoses mööpelis, nenääni leijailli valtava virtsan tuoksu

      Lainaa

    56. VoihanKuhmo 23.3.2016 23:15
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Vilman ilmoitus on Kuhmolainen-lehdestä. Joka kerta vastaavan ilmoituksen jälkeen seuraavassa lehdessä on kyseisen henkilön ilmoitus "kiitos kaikille muistamisesta merkkipäivänä" tms. Ja voi luoja että mä oon nauranut näille. Meille tulee siis kuhmolainen kotiin Helsinkiin, mies on Kuhmosta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, sormus, käsienkuivaaja, Dyson, Airblade, lehti, sanomalehti