Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hitler teki nimitestin

Netin nimitestit ovat 100% luotettavia, tässä todiste.
Hitler teki nimitestin

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -425 (539 ääntä)
      Jos sortuu fb:n testeihin, niin ansaitsee kohtalonsa. Olkoon onnellinen, jollei tarkempia tietoja pyydetä... :D Omien tietojen antamisen vielä saattaa ymmärtää, kärsiköön nahoissaan, jos laskuja tulee perässä. Mutta testit kerjäävät myös lasten ja puolisoiden nimiä. Tyhmyydestä saisi oikeasti sakottaa.

      Lainaa

    2. Tulos: +620 (636 ääntä)
      Ihan tässä liikuttuu.

      Lainaa

    3. Tulos: +637 (671 ääntä)
      WTF: Jos sortuu fb:n testeihin, niin ansaitsee kohtalonsa. Olkoon onnellinen, jollei tarkempia tietoja pyydetä… Omien tietojen antamisen vielä saattaa ymmärtää, kärsiköön nahoissaan, jos laskuja tulee perässä. Mutta testit kerjäävät myös lasten ja puolisoiden nimiä. Tyhmyydestä saisi oikeasti sakottaa.
      WTF... Luitko nyt "mokan" ihan kunnolla? :D

      Lainaa

    4. Tulos: -208 (502 ääntä)
      No jos nyt historiaa yhtään enempää ku lukion historia lukee ni selviää ettei A.H ollu niin paha ihminen

      Lainaa

    5. Tulos: +363 (407 ääntä)
      Jotain hyvää Hitlerissäkin täytyi olla, se piti saksanpaimenkoiraansa niin hyvin.

      Lainaa

    6. Tulos: +462 (544 ääntä)
      hui: No jos nyt historiaa yhtään enempää ku lukion historia lukee ni selviää ettei A.H ollu niin paha ihminen
      Ja jos puolestaan menee opinnoissaan vielä wikipediaakin pidemmälle niin huomaa että kyyyyyyyllä se nyt sit kuitenki oli aika suhteellisen ihmishirviömäinen ihminen, vaikka oli silläkin tietenkin omat inhimilliset ongelmansa...

      Lainaa

    7. JesseJames 21.5.2015 6:59
      Tulos: +113 (123 ääntä)
      hui: No jos nyt historiaa yhtään enempää ku lukion historia lukee ni selviää ettei A.H ollu niin paha ihminen
      Kyllä nukkuessaan Hitlerkin näyttää melko viattomalta https://yoatomo.files.wordpress.com/2014/06/adolf-hitler-sleeping.jpg

      Lainaa

    8. Tulos: +263 (277 ääntä)
      FB:n mielestä Hitler oli vain väärinymmärretty suuri johtaja.

      Lainaa

    9. Se parempi isä 21.5.2015 7:36
      Tulos: +58 (148 ääntä)
      Ananas: Jotain hyvää Hitlerissäkin täytyi olla, se piti saksanpaimenkoiraansa niin hyvin.
      Paitsi että tappoi koiransa ja tämän pennut samana päivänä kuin itsensä.

      Lainaa

    10. Tulos: +147 (215 ääntä)
      Se parempi isä: Paitsi että tappoi koiransa ja tämän pennut samana päivänä kuin itsensä.
      Ettei koirat jäisi ilman omistajaa kärsimään orpona! Mahtava herrasmies. (;

      Lainaa

    11. Tulos: -27 (41 ääntä)
      Omenia

      Lainaa

    12. Yleinen Puuhamies 21.5.2015 9:15
      Tulos: -50 (76 ääntä)
      Tää nyt on aika kulahtanut vitsi jo

      Lainaa

    13. Käyttäjä 21.5.2015 9:19
      Tulos: +164 (184 ääntä)
      Omaa huomiotani kiinnitti, että tämän testin mukaan siis kaikki samansukunimiset ihmiset ovat samanlaisia. Jokainen voi sekunnin miettiä esim. omaa sukua, ollaanko sitä täysiä klooneja. Jotain yritystä saisi huuhaatestilläkin olla...

      Lainaa

    14. Tulos: +200 (202 ääntä)
      Olihan tässä nyt jotain totuuden siementäkin... Varmasti herra Hitlerillä oli erittäin vahva käsitys oikeudenmukaisuudesta. Se, onko se käsitys sama kuin monella muulla, voi olla toinen asia. Oli myös asialleen omistautunut ja projektejakin toteutti. Oli roolimalli, toteutti unelmaansa. Ihmisläheinen, ainakin karismaattisuuden puolesta. Eihän tämän ole tarkoituskaan olla kuva kenenkään elämästä, vaan luonteesta. Sillä lailla saattaisi olla kovin osuvakin kuvaus vaikka nuorelle Adolfille. Onnen eteenpäin jakaminen toki särähtää korvaan pikkaisen tässä tapauksessa.

      Lainaa

    15. Hatunnosto 21.5.2015 9:42
      Tulos: +95 (97 ääntä)
      Mitähän lukee Stalinin, Leninin ja Maon kohdalla?

      Lainaa

    16. Hatunnosto 21.5.2015 9:43
      Tulos: -30 (56 ääntä)
      Ananas: Jotain hyvää Hitlerissäkin täytyi olla, se piti saksanpaimenkoiraansa niin hyvin.
      Ja vihasi kissoja, silti piti itseään eläinrakkaana. Joku ei nyt täsmää. Aatu oli muuten hyvin vihreä ja vielä sosialisti, kansallis sellainen.

      Lainaa

    17. yli opisto hörho 21.5.2015 10:33
      Tulos: +89 (97 ääntä)
      WTF: Jos sortuu fb:n testeihin, niin ansaitsee kohtalonsa. Olkoon onnellinen, jollei tarkempia tietoja pyydetä… Omien tietojen antamisen vielä saattaa ymmärtää, kärsiköön nahoissaan, jos laskuja tulee perässä. Mutta testit kerjäävät myös lasten ja puolisoiden nimiä. Tyhmyydestä saisi oikeasti sakottaa.
      Kommenttisi ei käy järkeen ollenkaan. Mitähän "laskuja" sieltä pitäisi perässä tulla, hmm? Hieman foliohattuista meininkiä.

      Lainaa

    18. Tulos: +111 (135 ääntä)
      Moka oli siis se, että joku kokeili huhaatestiä. Aatulla oli ongelmansa, mutta suurin yksittäinen syy miksi hänet on länsimaiessa ajattelussa nostettu absoluuttisen pahan asemaan on tietysti se, että Saksa hävisi. Rotupuheet ja rodunjalostus olivat siihen aikaan mailmalla kuuminta hottia. Amerikkalaiset mm. mietiskelivät voiko afroamerikkalaisia lähettää sotimaan, sillä pelättiin sotilaskoulutuksen turvottavan ajatteluun sopimattomia aivoja. Holokaustissa karmeinta ei ollut se, että se tapahtui vaan, että se tapahtui niinkin korkean sivistyksen maassa kuin Saksassa ja siihen osallistui aivan tavallisia sivistyneitä ihmisiä. Jostain syystä lähihistorian muut kansanmurhat eivät juuri jaksa haukotusta isompaa kauhistusta aiheuttaa (mm. Ruandan kansanmurha). Aatulla oli paljonkin hyviä ominaisuuksia, joihin tosin sodan strateginen johtaminen ei kuulunut. Aatu oli kansan parissa hyvin suosittu ja hänen sosialistista politiikkaansa ihasteltiin laajalti. Rahat kuitenkin meinasivat loppua ja sosialismi piti jotenkin rahoittaa. Velan ottamisen (tai leikkausten) sijasta Aatu aloitti rosvoretket. Samaan aikaa rotuhygienia siirtyi akateemisesta pohdiskelusta käytäntöön ja siellä loogiselle päätepysäkilleen. Uuden panssareihin nojautuvan sotimistavan valtava alkumenestys nosti hiukan pisua pipoon eli hybris ilmaantui. Siinä vaiheessa kun sotakone alkoi tahmata, olisi Saksan sotilaspäälliköiden enemmistö ollut jo valmis puhaltamaan pelin poikki. Aatun ote kuitenkin piti ja kansan tuki oli vahva. Ja niin hän sai ohjastettua Saksan kiville valtavien oheisvahinkojen kera. Vaan niin sanovat Stalininkin tavanneet henkilöt hänen olleen oikein leppoisa kaveri ja hyvä seuramies. Todellisen elämän hirviöillä on monta puolta ja osa niistä puolista voi olla hyvinkin hyväntahtoisia ja lempeitä. Elokuvissa sentään rosvot tunnistaa rosvoiksi ja hyvikset hyviksi.

      Lainaa

    19. Kuusmetrinenkaulahuivi 21.5.2015 11:44
      Tulos: +66 (80 ääntä)
      Banaani: Ja jos puolestaan menee opinnoissaan vielä wikipediaakin pidemmälle niin huomaa että kyyyyyyyllä se nyt sit kuitenki oli aika suhteellisen ihmishirviömäinen ihminen, vaikka oli silläkin tietenkin omat inhimilliset ongelmansa…
      Hitleriin varmaan sopii tää sanonta että jokainen pahis on sankari omassa päässään. Munmielestä se vissiin ajatteli saksan parasta kokoajan ku näitä teki, ettei ihan puhtaasti pahuudesta ja ihmisten kiusaksi tai huvikseen ollu tällänen. Mutta ei silti kukaan terve ihminen maansa hyväksi lähde tappamaan ketää, ja varsinkaa noin suuria ihmisryhmiä.

      Lainaa

    20. Tulos: +73 (93 ääntä)
      Se parempi isä: Paitsi että tappoi koiransa ja tämän pennut samana päivänä kuin itsensä.
      Mitäpä luulet, mitä koiralle olisi tehty, jos Hitler olisi jättänyt sen henkiin? Rapsutettu sitä korvan takaa?

      Lainaa

    21. Tulos: -37 (69 ääntä)
      Wääk: Mitäpä luulet, mitä koiralle olisi tehty, jos Hitler olisi jättänyt sen henkiin? Rapsutettu sitä korvan takaa?
      no mitä se koira on muka kellekkään tehny? ihan hyvin sille ois voinu joku ettii uuden kodin. ei se koira varmaan niitä kauheuksia oo tehny, tai isäntäänä valinnu.

      Lainaa

    22. Tulos: -80 (96 ääntä)
      Kerubi: Moka oli siis se, että joku kokeili huhaatestiä. Aatulla oli ongelmansa, mutta suurin yksittäinen syy miksi hänet on länsimaiessa ajattelussa nostettu absoluuttisen pahan asemaan on tietysti se, että Saksa hävisi. Rotupuheet ja rodunjalostus olivat siihen aikaan mailmalla kuuminta hottia. Amerikkalaiset mm. mietiskelivät voiko afroamerikkalaisia lähettää sotimaan, sillä pelättiin sotilaskoulutuksen turvottavan ajatteluun sopimattomia aivoja. Holokaustissa karmeinta ei ollut se, että se tapahtui vaan, että se tapahtui niinkin korkean sivistyksen maassa kuin Saksassa ja siihen osallistui aivan tavallisia sivistyneitä ihmisiä. Jostain syystä lähihistorian muut kansanmurhat eivät juuri jaksa haukotusta isompaa kauhistusta aiheuttaa (mm. Ruandan kansanmurha). Aatulla oli paljonkin hyviä ominaisuuksia, joihin tosin sodan strateginen johtaminen ei kuulunut. Aatu oli kansan parissa hyvin suosittu ja hänen sosialistista politiikkaansa ihasteltiin laajalti. Rahat kuitenkin meinasivat loppua ja sosialismi piti jotenkin rahoittaa. Velan ottamisen (tai leikkausten) sijasta Aatu aloitti rosvoretket. Samaan aikaa rotuhygienia siirtyi akateemisesta pohdiskelusta käytäntöön ja siellä loogiselle päätepysäkilleen. Uuden panssareihin nojautuvan sotimistavan valtava alkumenestys nosti hiukan pisua pipoon eli hybris ilmaantui. Siinä vaiheessa kun sotakone alkoi tahmata, olisi Saksan sotilaspäälliköiden enemmistö ollut jo valmis puhaltamaan pelin poikki. Aatun ote kuitenkin piti ja kansan tuki oli vahva. Ja niin hän sai ohjastettua Saksan kiville valtavien oheisvahinkojen kera. Vaan niin sanovat Stalininkin tavanneet henkilöt hänen olleen oikein leppoisa kaveri ja hyvä seuramies. Todellisen elämän hirviöillä on monta puolta ja osa niistä puolista voi olla hyvinkin hyväntahtoisia ja lempeitä. Elokuvissa sentään rosvot tunnistaa rosvoiksi ja hyvikset hyviksi.
      Onneksi ehdin kuolla ennenkuin kaltaisesi ja nykyiset teinit aloittavat päättämään asioista. Elämä sujuu vain leffoja katsomalla? Kyllä se oli ihan oikea todellisuus, keskitysleirit ym. Tulee aina paha mieli kun näille asioille naureskellaan.

      Lainaa

    23. Tulos: +9 (47 ääntä)
      Mitä nyt Hitler sytytti 2. maailmansodan, jonka vuoksi Suomikin menetti ison osan alueitaan. Ja surmautti ne 6 miljoonaa ihmistä keskitysleireissä. Eivätkä surmatut olleet pelkästään juutalaisia ja romaneja vaan joukossa oli suuret määrät ihan tavallisia saksalaisia jotka kehtasivat ajatella toisin tai muuten vaan eivät olleet natsien mieleen.

      Lainaa

    24. Tulos: +11 (43 ääntä)
      Ei nyt varsinaisesti liity itse mokaan, mutta..Toki Hitler oli henkisesti erittäin sairas yksilö, mutta ei muutkaan natsit sen parempia olleet. Tietenkin aatuli pani kaiken aluilleen, mutta monet tuntuu elävän siinä uskossa että oli yksin vastuussa jokaisesta kuolemasta ym, kun todellisuudessa natsipuolueessa oli parhaimmillaan n.8,5 miljoonaa jäsentä. Ei järin tervettä kansaa.

      Lainaa

    25. Tulos: -4 (28 ääntä)
      hojo: Ettei koirat jäisi ilman omistajaa kärsimään orpona! Mahtava herrasmies. (;
      Siis syötätti koiralleen syanidia, että näkee kuinka syanidi toimii. " Hitlerin rakas saksanpaimenkoira Blondi tärisee bunkkerissa, kun kersantti Fritz Tornow pitelee pelokasta olentoa kuonosta ja pakottaa sen suun auki. Hitlerin lääkäri murskaa syanidikapselin koiran suuhun. Blondi kaatuu kyljelleen aivan kuin salama olisi iskenyt siihen. Hitler saapuu tutkimaan koiran ruumiin, sillä hän haluaa itse todeta, miten syanidi oikeastaan toimii. Syanidista lemuava karvasmantelin tuoksu on voimakas. Tornow kantaa koiran ruumiin ylös bunkkerista puutarhaan, jonne Blondi haudataan. Mies tuo myös neljä pentua puutarhaan ammuttaviksi ja haudattaviksi emonsa kanssa." Onneksi älysi ampua itsensäkin.

      Lainaa

    26. Tulos: -30 (70 ääntä)
      Keskitysleireistä selvinneet ovat myös julkisuushuomiossaan värittäneet melkoisesti noita tarinoitaan. Paljon on tutkittu voivatko kaikki puheet pitää paikkaansa ja mm. tuo, että siellä on tapettu 6 miljoonaa juutalaista, on jo tyrmätty. Kaasukammiot, uunit ja haudat eivät olisi riittäneet tuohon määrään mitenkään. Muistaakseni viimeisimmän tiedon mukaan niitä on ollut alle miljoona. Ei sillä, että se olisi hyväksyttävää, mutta on liioittelukin ärsyttävää. Juutalaisia päästettiin myös paljon pois ja niitä pakeni ulkomaille. Tuo 6 miljoonaa niitä oli ehkä alunperin olemassa, mutta ei niitä läheskään kaikkia tapettu. Kannattaa tosiaan lukea sitä historiaa enemmänkin kuin se mitä peruskoulussa opetetaan, sieltä löytyy ihan mielenkiintoisia asioita!

      Lainaa

    27. Tulos: +37 (71 ääntä)
      Ni.: Keskitysleireistä selvinneet ovat myös julkisuushuomiossaan värittäneet melkoisesti noita tarinoitaan. Paljon on tutkittu voivatko kaikki puheet pitää paikkaansa ja mm. tuo, että siellä on tapettu 6 miljoonaa juutalaista, on jo tyrmätty. Kaasukammiot, uunit ja haudat eivät olisi riittäneet tuohon määrään mitenkään. Muistaakseni viimeisimmän tiedon mukaan niitä on ollut alle miljoona. Ei sillä, että se olisi hyväksyttävää, mutta on liioittelukin ärsyttävää. Juutalaisia päästettiin myös paljon pois ja niitä pakeni ulkomaille. Tuo 6 miljoonaa niitä oli ehkä alunperin olemassa, mutta ei niitä läheskään kaikkia tapettu. Kannattaa tosiaan lukea sitä historiaa enemmänkin kuin se mitä peruskoulussa opetetaan, sieltä löytyy ihan mielenkiintoisia asioita!
      En oo ikinä ymmärtänyt holokaustinkieltämisen viehätystä tai päämäärää.

      Lainaa

    28. Tulos: +43 (51 ääntä)
      Miksi Hennan sukunimi on peitetty, kun se kuitenkin on tuossa testissä selkeästi esillä?

      Lainaa

    29. rakkaudesta potkitaan 26.5.2015 9:35
      Tulos: +20 (28 ääntä)
      joo: no mitä se koira on muka kellekkään tehny? ihan hyvin sille ois voinu joku ettii uuden kodin. ei se koira varmaan niitä kauheuksia oo tehny, tai isäntäänä valinnu.
      Varmaan monella oli aika suuret tunteet pinnassa siinä vaiheessa kun Aatu niittasi itsensä... vaikka koiralla ei olisi ollut osaa eikä arpaa mihinkään, olisi se silti varmaan saanut kokea väkivaltaa isäntänsä takia, sijaiskohteena. Ketään tuskin kiinnosti yhden koiran ja pentujen kohtalo siinä vaiheessa kun yhteiskunta on sekaisin ja käsittämätön määrä ihmisiä murhattu.

      Lainaa

    30. Tulos: -36 (50 ääntä)
      Se parempi isä: Paitsi että tappoi koiransa ja tämän pennut samana päivänä kuin itsensä.
      Paitsi että Aatu ja Eva kuljetettiin hyvissä ajoin jenkkilöihin turvaan ennen kuin Berliini miehitettiin ja eleli/ elelee siellä onnellisena. Ei kannata uskoa jukista mediaa tuosta sodasta, asiat ei menneet ihan niin kuin koulussa on opetettu. Jos Aatu olisi onnistunut tavoitteessaan, voisi maailma olla tänäpäivänä vähemmän paha paikka.

      Lainaa

    31. Tulos: +31 (37 ääntä)
      Joanna: Paitsi että Aatu ja Eva kuljetettiin hyvissä ajoin jenkkilöihin turvaan ennen kuin Berliini miehitettiin ja eleli/ elelee siellä onnellisena. Ei kannata uskoa jukista mediaa tuosta sodasta, asiat ei menneet ihan niin kuin koulussa on opetettu. Jos Aatu olisi onnistunut tavoitteessaan, voisi maailma olla tänäpäivänä vähemmän paha paikka.
      Meinaat, että liittoutuneet eivät olisi ampuneet mitään nousevia saksalaiskoneita? Huvittavia te salaliittoteoriitikot.

      Lainaa

    32. Tulos: -32 (42 ääntä)
      meh: Meinaat, että liittoutuneet eivät olisi ampuneet mitään nousevia saksalaiskoneita? Huvittavia te salaliittoteoriitikot.
      Meinaan, koska eivät ne olleet saksalaiskoneita, vaan jenkkien. Ootta työ tietämättömät kyllä huvittavia. Käyppä tutustumassa sellaiseen operaatioon kuin Operation Paperclip, niin eipä tarhe sinunkaan ennää nolata ihtiäs tiällä tuolla tiätämättömyydellä. Uskokee jo, että salaliittoteoreetikot on oikeessa.

      Lainaa

    33. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Nunnunnuu: Meinaan, koska eivät ne olleet saksalaiskoneita, vaan jenkkien. Ootta työ tietämättömät kyllä huvittavia. Käyppä tutustumassa sellaiseen operaatioon kuin Operation Paperclip, niin eipä tarhe sinunkaan ennää nolata ihtiäs tiällä tuolla tiätämättömyydellä. Uskokee jo, että salaliittoteoreetikot on oikeessa.
      Meinaat, että Saksa olisi hankkinut jenkkikoneita, joita jenkit eivät olisi tunnistaneet heille kuulumattomiksi (koneissa on numerot)? Olet hassu.

      Lainaa

    34. Taistelu-Jaska 2.6.2015 2:45
      Tulos: +44 (46 ääntä)
      Joanna: Paitsi että Aatu ja Eva kuljetettiin hyvissä ajoin jenkkilöihin turvaan ennen kuin Berliini miehitettiin ja eleli/ elelee siellä onnellisena. Ei kannata uskoa jukista mediaa tuosta sodasta, asiat ei menneet ihan niin kuin koulussa on opetettu. Jos Aatu olisi onnistunut tavoitteessaan, voisi maailma olla tänäpäivänä vähemmän paha paikka.
      sen lisäks että oli karmeinta bullshittiä mitä oon lukenu aikoihin, särähti korvaan tuo "elelee". hitler synty 1889. eli vaikka olis hengissä selvinnytki ois kuollu jo vuosia sitten silti. kannattaa tosiaan varmaan vähän tarkemmin lukee tuota historiaa...

      Lainaa

    35. Tulos: -8 (14 ääntä)
      Myrkky: Mitä nyt Hitler sytytti 2. maailmansodan, jonka vuoksi Suomikin menetti ison osan alueitaan. Ja surmautti ne 6 miljoonaa ihmistä keskitysleireissä. Eivätkä surmatut olleet pelkästään juutalaisia ja romaneja vaan joukossa oli suuret määrät ihan tavallisia saksalaisia jotka kehtasivat ajatella toisin tai muuten vaan eivät olleet natsien mieleen.
      12miljoonaa

      Lainaa

    36. Toinen totuus 9.7.2015 2:31
      Tulos: -8 (42 ääntä)
      Myrkky: Mitä nyt Hitler sytytti 2. maailmansodan, jonka vuoksi Suomikin menetti ison osan alueitaan. Ja surmautti ne 6 miljoonaa ihmistä keskitysleireissä. Eivätkä surmatut olleet pelkästään juutalaisia ja romaneja vaan joukossa oli suuret määrät ihan tavallisia saksalaisia jotka kehtasivat ajatella toisin tai muuten vaan eivät olleet natsien mieleen.
      No niin, ollaanpas nyt sitten taas. Väitetty luku on 11 miljoonaa ja tähän kuuluu 6 miljoonaa juutalaista sekä 5 miljoonaa ei-juutalaista. On siis väitetty Hitlerin suunnitelmallisesti joukkotuhonneen (ei tietenkään kirjaimellisesti Hitlerin, mutta sallittakoon tämä yksinkertaistus tässä) 11 miljoonaa ihmistä vuosien 1939-1945 aikana. Tämähän on, näin rumasti sanottuna, täyttä hevonpaskaa. Ei ole olemassa yhtään fyysistä todistetta sille, että holokausti, juutalaisten tarkoituksenmukainen kaasuttaminen ja joukkomurha, olisi tapahtunut. Joku viisastelija mainitsee joukkohaudat - no tietenkin, leiriolosuhteissa kuolleet tulee haudata JA polttaa (huom huom) tautien leviämisen estämiseksi. Olette varmaan myös nähneet hiuskasat ja vaatekasat? Tämäkin on tuttu juttu esim kaikille, jotka ovat suorittaneet asepalveluksen. Hiukset leikataan hygeniasyistä ja omien vaatteiden tilalle tulee univormu (tai tässä tapauksessa vangin asu). Yhdestäkään ruumiistaa ei myöskään ole koskaan löydetty syanidin jäämiä (tekee ruumiin siniseksi, mutta vaikka ei tekisikään, edes keuhkoista ei ole löydetty). Monikaan teistä ei varmastikaan tiedä, että ennen sodan syttymistä, juutalaisilla ja saksalla oli yhteistyösopimus juutalaisen aineksen poistamisesta Saksan maalta, ihan rauhanomaisin keinoin https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement. Saivatpa vielä pitää omaisuutensakin rahana. Jostain syystä Suomenkaan wikipedia ei tunne kyseistä tapahtumaa, saati sitten historiankirjat, joita kouluissamme käytetään. Jostain syystä :^). Mitä taas tulee siihen, että Hitler ei jakanut onnea ympärilleen, uskoisin monenkin olevan varsin onnellinen 40-tuntisesta työviikosta. Kyllä, koko systeemi sai alkunsa Hitlerin Saksassa. Tästä vielä kaikille, jotka haluavat nähdä toisen sivun tuosta itse Saatanaksikin kutsutusta ihmisestä http://thegreateststorynevertold.tv/. Olette nähneet tähän mennessä vain yhden, väitetysti totuudenmukaisen puolen, hänestä. Voitte nyt katsoa, mitä teille EI ole kerrottu. Kaikki videon faktat on luettavissa jopa wikipediasta, joten sieltä sitten tarkistelemaan. Mukavaa päivänjatkoa!

      Lainaa

    37. Olenko ainut? 20.12.2015 11:52
      Tulos: -8 (16 ääntä)
      Oonko ainut joka huomas että Hennan sukunimi on peitetty vaikka testissä "mitä sukunimesi kertoo sinusta" :DD

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Se parempi isä: Paitsi että tappoi koiransa ja tämän pennut samana päivänä kuin itsensä.
      Eiköhän ne joku ois kuitenki tappanu

      Lainaa

    39. heimosenkeimo 13.8.2023 2:26
      Tulos: -1 (1 ääni)
      hui: No jos nyt historiaa yhtään enempää ku lukion historia lukee ni selviää ettei A.H ollu niin paha ihminen
      Huomaa kyllä miten juutalaiset ovat aivopesseet ihmiset. Lähes kaikki tietää kuka on hitler, mutta kovin moni ei tiedä minkä takia Adolf taisteli juutalaisia vastaan. Se näkyy nykymaailmassa, mutta niinhän se menee että jos synnyt vankeuteen niin olet vanki etkä tiedä paremmasta. Harmillisesti juutalaiset voitti koska omistavat liikaa pankkeja, ja raha voittaa sotia, sodan jälkeen raha tuo valtaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: nimitesti, Hitler