Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Tilapäivitys tien päällä

  Muista aina liikenteessä, monta Minnaa ompi eessä...
  Suurenna näkymä
  Tilapäivitys tien päällä

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 163 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Derpetting 30.4.2015 1:56
   Tulos: +1820 (1840 ääntä)
   Tuntuu hyvältä ajatella että tällaisten kanssa joutuu tuolla liikkumaan... not.

   Lainaa

  2. Tulos: +1634 (1644 ääntä)
   Käsittämätön asenne. Hukkaan on mennyt puoli autokoulua. "-- ajaa kolarin jos ajaa se on sit sen ajan murhe" Juu, sehän on sen toisen osapuolenkin näkökulmasta juuri noin. Oma valinta, mitäs ajoi Minnan kanssa samalla tiellä.

   Lainaa

  3. Että sellasta 30.4.2015 2:07
   Tulos: +960 (974 ääntä)
   Naminami, kyllä todellakin tuollanen toisista piittaamaton asenne vituttaa.

   Lainaa

  4. kiikiiconfused 30.4.2015 2:09
   Tulos: -217 (279 ääntä)
   Juu terve, mum kaveri ehkä polttaa ajaessaan mutta tupakan sytyttää joko se auton sytytin tai sit pelkääjänpaikalla istuva kaveri.

   Lainaa

  5. Tulos: +1003 (1009 ääntä)
   Toivottavasti Minna pääsee korkeintaan itse hengestään tuolla pelleilyllä. Mut todennäköisestihän siinä käy niin kuin rattijuopoillekin yleensä: idioottikuski selviää hengissä parilla naarmulla ja se on tuo Minnan uhri, se osapuoli, joka joutuu pyörätuoliin loppuiäkseen, ellei kuole.

   Lainaa

  6. Tulos: +961 (967 ääntä)
   Minna olet aivan käsittämättömän lapsellinen! Täys tollo. Arvaa jos toinen sinunlaisesi tollo jysäyttää auton kylkeen siihen kohtaan jossa lapsesi matkustaa. Oletko sittenkin, että "no hupsista saatana! Kukin tyylillään"?

   Lainaa

  7. Tulos: +637 (639 ääntä)
   Joe ei oma henki kiinnosta, ajattelisi edes muiden kanssaliikkujien turvallisuuta tai sitä, että onnettumuuden sattuessa oma lapsi jää ilman äitiä... Että näistä omaan napaan tuijottelijoista tulee vihaiseksi.

   Lainaa

  8. Tulos: +505 (511 ääntä)
   Huoh... Jos oma lapsi ei ole kyydissä kuin hetken aikaa niin luulisi kuitenkin heräävän joku sympatia siihen, että siellä toisessa autossa on sitten jonkun muun lapsi.

   Lainaa

  9. Tulos: +400 (406 ääntä)
   Melkein jopa toivon, että Minnaa kolaroi joku samanlailla autoa "ajava". Mutta eihän sellaista sovi toivoa.

   Lainaa

  10. Tulos: +232 (234 ääntä)
   Toivon että Minna tyrii liikenteessä niin ettei vahingoittaisi muita kuin korkeintaan liikennejakajaa ja rakasta fiattiaan. Oh, kapulanansaansa ettei paljo fbssä pyöritä. Eikä ajaessa ei muutoinkaan. Kellekkää en kuolemaa toivo oli miten tyhymä tahansa mutta voisi ajatella siellä ratin takana muitaki ku omaa napaansa.

   Lainaa

  11. Tulos: +48 (62 ääntä)
   * siis "oh, ja kapulaansa" osaiski kirjottaa vielä :'D

   Lainaa

  12. Tulos: +323 (333 ääntä)
   Voiko tällaisessa tapauksessa, jossa onnettomuutta ei ole vielä sattunut, ilmoittaa poliisille? Kyseessä on kumminkin jatkuvasti muiden turvallisuuden vaarantava henkilö ja todistetta tuntuu olevan jo tässäkin viestiketjussa tntuvasti. Jos voi, niin toivottavasti joku keskustelun nähnyt on ollut oikeisiin ihmisiin yhteydessä.

   Lainaa

  13. Tulos: +317 (323 ääntä)
   Aina se sama mukanäppärä "No se on sit mun oma murhe!" -päänaukominen kun tulee jotakin tällaista. Vähän epäilen että se on useammankin ihmisen murhe, kun tuossakin mainittu lapsi saa tietää olevansa nyt äiditön. Ja vähän epäilen myös, että jos tuo sankari esimerkiksi halvaantuisi kolarissa, olisi se siinäkin kohtaa muiden murhe. "Onpahan oma murheeni" -> "Ei oikeasti vaan kiinnosta paskaakaan, mutta voitte uskoa että avautumisen ja ulinan määrä on suuri, jos jotain tapahtuu."

   Lainaa

  14. Tulos: +318 (322 ääntä)
   Tytöllä näköjään turvavyökin auki kun tuo punainen turvavyön merkkivalo palaa mittaristossa.

   Lainaa

  15. Tulos: +330 (336 ääntä)
   Pitäskö autokouluun lisätä joku mielentilatutkimus? Autoillessa välinpiittaamattomuus on vaarallista, niin itselle kuin muille ihmisille. Ei niitä sääntöjä ole tehty huvikseen, vaan sen takia että jokainen osaisi toimia liikenteessä parhaansa mukaan yhteisillä säännöillä ja kaikilla olisi turvallista siellä olla. Minna ja Mika, jos näette tän viestin, lakatkaa ajamasta autolla. Tai hankkikaa apua.

   Lainaa

  16. Tulos: +235 (237 ääntä)
   En oo ihan varma että onko tuo turvavyön merkkivalo tossa kierrosmittarin alalaidassa, mutta jos on, niin ei taida minna jäähä näissä vauhdeissa enää murehtimaan kolarin sattuessa mitä tuli tehtyä.

   Lainaa

  17. Tulos: +301 (303 ääntä)
   Ai laki on mielipide?! Miten mä ikinä uskallan hankkia ajokorttia ku tämmöisiä torveloita on liikenteessä?

   Lainaa

  18. Tulos: +212 (220 ääntä)
   Typerä ämmä.

   Lainaa

  19. Tulos: +91 (125 ääntä)
   Vois ostaa pienen rekka-auton tai jonkun, sit selvittää missä Minna asuu ja ajaa "vahingossa" kolari sitä päin. Sit voisin sanoa "No ajoin kolarin ku räpläsin kännykkää ajessa.. sattuks sua muute, mua ei."

   Lainaa

  20. Että nyt siis mitä? 30.4.2015 7:31
   Tulos: -23 (57 ääntä)
   Epe: * siis “oh, ja kapulaansa” osaiski kirjottaa vielä :’D
   En ymmärtänyt vieläkään. :(

   Lainaa

  21. Lähes mummo 30.4.2015 7:49
   Tulos: +173 (181 ääntä)
   Olen pitkään miettinyt, että autokoulun läpäisemisen lisäksi pitäisi läpäistä älykkyystesti ja asennetesti riittävällä tuloksella saadakseen ajoluvan. Tämä siksi, että suurin osa kaikista onnettomuuksista johtuu osittain tai kokonan typeryydestä tai piittaamattomasta asenteesta tyyliin "Käytän ajaessa kännykkää ja kameraa, koska fysiikan lait, tieliikennelaki ja syyn ja seurauksen laki eivät koske minua." Mummot eivät aja kolareita. Onneksi heidän suhteellinen osuutensa ajoneuvojen kuljettajista kasvaa koko ajan.

   Lainaa

  22. thaimaamake 30.4.2015 8:19
   Tulos: +174 (176 ääntä)
   Koko yön valvonut, kännykkä kädessä, rööki ja kahvi toisessa, ilman turvavyötä, varmaan vielä lievää ylinopeutta pienessä humalassa ja pelkillä vanteilla. Toivottavasti on auto edes kilvissä tai vastaantulevalle poliisille tulee pitkä päivä.

   Lainaa

  23. Fluttershy 30.4.2015 8:22
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Mitenköhän Minna mahtaa sitten ajatella, kun ajaa jonainpäivänä kolarin?

   Lainaa

  24. Tulos: +88 (90 ääntä)
   Eikai tommosia ihmisiä OIKEASTI ole O.o Minnalle se voi olla "sen ajan murhe, kuka tietää käykö sitä koskaan mitään onnettomuutta ja onhan siinä auto suojana ja kaikkea sekä tietty kännykkä kun on ajon aikana kädessä niin ehtii soittamaan hyvin apuakin" _mutta_ kun tämä laittaa viestiä facebookkiin eikä tajua katsoa eteensä niin mitä jos hän törmää autollaan vaikka pieneen koululaiseen (ihan sama keheen mutta esimerkkinä) joka ei myöskään tajua ihan kaikkia liikennesääntöjä ja saattaa kuolla kun autokuskina on torvi joka luultavasti pääsi kortin kanssa ajamaan kun vilautti söpön hymyn opettajalle... Eli se ei ole edes välttämättä Minnan murhe mutta niiden viattomien ihmisten jotka ei tajua että ääliötkin saa ajaa autoa ja pitävät sitä sen ajan murheena sitten. Autokouluun pitäisi todellakin saada joku keino missä todetaan osaako ja tajuaako se ihminen käyttää niitä taitoja siellä tienpäällä ilman "arvostelijaa" vierellä, sillä Minna ei nimittäin osaa. Laitoin alapeukun julkaisulle koska en pidä tätä hauskana :(

   Lainaa

  25. Tulos: +83 (105 ääntä)
   Missä Minna asuu? Haluan käydä vetämässä sen turpaan >:(

   Lainaa

  26. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Onneksi on tuollainen kuskilla varustettu about 19 tonnia painava työmatka-auto. Vähän vain tömpsähtää jos joku ajaa alle. Tosin kuski voi säikähtää ja ajaa ojaan ja voi latte läikkyä syliin...

   Lainaa

  27. Egologinen akateemikko 30.4.2015 8:49
   Tulos: -257 (267 ääntä)
   Heti on kukkahattutädit valmiita lynkkaamaan ku vähänkin poiketaan normeista. Ei ihme et suomi on näin down. Noh, haters gonna hate. Onneksi itse pääsen muuttamaan ulkomaille tästä ankeudesta.enään 5 päivää! hihihii.. YOLO

   Lainaa

  28. Tulos: +116 (118 ääntä)
   "Ennenvanhaan" muistan miten aina kaistan puolelta toiselle ajelehtivista autoilijoista ajatteli että: "on varmaan kännissä". Nykyään moinen ei tule edes mieleeni. Ajan pääkaupunkiseudun nelikaistaisia useaan kertaan eestaas useimpina päivinä ja kyllä on näköhavaintoaineistoa kertynyt siitä että alkaa pikku huppelissa ajelijat olla marginaalinen ryhmä kännykänräplääjiin nähden, ja se myös usein näkyy liikennekäyttäytymisessä muutenkin kuin autoon sisälle katsomalla. Tähän tulisi poliisin oikeasti panostaa nyt. Se olisi varsinkin ruuhkaisina aikoina myös varsin tuottavaa ja tehokasta. Ilmapiiri tällaista toimintaa kohtaan on liian hyväksyvää. Monikin myöntää käyttävänsä kännykkää tekstaamiseen ja/tai nettiin ajossa melko kevyelläkin äänensävyllä, kun esim kännissä ajamisella leveilee erittäin harva edes niistä jotka sitä uskaltavat tehdä. Haluaisiko joku näppärä omantiensäkulkija facettaja tulla vaikkapa minun kyytiini kun ajan muutaman kilometrin huivi silmillä moottoritietä ruuhka-aikaan? -didn't think so.

   Lainaa

  29. Malfunction 30.4.2015 8:52
   Tulos: +104 (106 ääntä)
   Kyllä siitä luurista pitäisi osata edes automatkan aikana pysyä erossa. Rajansa multitaskingilla!!

   Lainaa

  30. Tulos: +204 (210 ääntä)
   Lähetän tämän jutun poliisille, koska kuvassa on selkeä todiste kännykän käytöstä ajon aikana ja mahdollisesti jopa liikenteen vaarantaminen. Sakkoa tai ajokieltoa tuosta voi tulla, jos asiasta kiinnostuvat. Toivottavasti saadaan tännekin sitten päivitystä, jos polliisi on yhteyksissä :)

   Lainaa

  31. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Ai saatana että pistää vihaksi tämmönen x/ Toivon tosiaa, ettei Minna ollu tosissaa kaikissa sanomisissaan, vaan koitti enemmänkin ärsyttää tota Katia kun se sen ajotyyliä lähti kritisoimaan.

   Lainaa

  32. Tulos: +98 (100 ääntä)
   Hyi helv.. kortti pois tollaisilta ennen kuin tappavat jonkun :(

   Lainaa

  33. Tulos: +85 (87 ääntä)
   Olisi jo korkea aika tiukentaa ajokortin saamisen ehtoja. Vaikka näyttävät tietävän, että matkapuhelinta ei saa käyttää kädessä pitäen, saman pykälän (Tieliikennelaki 24a§) ensimmäinen momentti näyttää olevan tuntematon. Pykälässä lukee: "24 a § (24.5.2002/423) Viestintälaitteiden käyttö ajon aikana Radio- tai televisiovastaanotinta, muuta äänen- tai kuvantoistolaitetta taikka viestintälaitetta ei saa ajon aikana käyttää siten, että laitteen käyttö voi haitata ajoneuvon hallintalaitteiden käyttöä tai muuten häiritä kuljettajan keskittymistä liikenteeseen. Moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettaja ei saa ajon aikana käyttää matkapuhelinta siten, että pitää sitä kädessään." Eiköhän facebookin käyttö ajon aikana riko tuota. Ehkä kaikkein oleellisin on saman alussa: "3 § Tienkäyttäjän yleiset velvollisuudet Tienkäyttäjän on noudatettava liikennesääntöjä sekä muutenkin olosuhteiden edellyttämää huolellisuutta ja varovaisuutta vaaran ja vahingon välttämiseksi. Tienkäyttäjä ei saa tarpeettomasti estää tai häiritä liikennettä." Eiköhän se kahvin juonti ajon aikana tuolla asenteella täydennettynä riko tuota. Onko ihmisiltä jo unohtunut maailmalla aika laajasti uutisoitu happy crash (googlatkaa)?

   Lainaa

  34. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Tällästen ihmisten yli pitäs ajaa pari kertaa, vaik ei välitä siitä et kolaroiko ite ni voisko välittää siitä että voi vaikka kolaroida johonkin muuhun?

   Lainaa

  35. Tulos: +65 (73 ääntä)
   Miksi en yllättynyt siitä, että Minna tupakoi ajaessaan. :)

   Lainaa

  36. Tulos: +93 (95 ääntä)
   Ei helvetti mitä älykääpiöitä! (Minna JA Mika) Nönnönnöö laissa ei muka lue... Kannattaisko miettiä MIKSI se laki on olemassa ja mikä IDEA ja SYY sen takana on?! Aivojen käyttö sallittu! Puhelimeen puhuminen on varmaan vähemmän vaarallista kuin facen yms käyttö, koska puhuessa katse on edelleen tiessä ja vain yksi käsi varattuna. Facettaminen vie katseen pois tiestä, helvetin vaarallista! Sit saa käyttää älynystyröitään jos niitä edes on: Jos jo puhelimeen puhuminenkin on vaarallista ja siksi kiellettyä, niin mitäpä luulette mussukat, oisko facettaminen, viestittely ja muu katseen vievä toiminta paljon vaarallisempaa ja laittomampaa?!

   Lainaa

  37. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Onneks käytän joukkoliikenettä ni jos moinen idioottimus törmää vastaan ni sit katotaan kuka nauraa.Toki bussikuskin puolesta jännittelisin.

   Lainaa

  38. Tulos: +103 (107 ääntä)
   Tuolla idiootilla vielä lapsikin kyydissä? Vuoden äiti, ehdottomasti! Monet vielä kehtaavat väittää, että äidiksi tulleet naiset ovat paljon empaattisempia kuin lapsettomat. Yeah right!

   Lainaa

  39. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Voisi kyllä jo tulla ne itseohjautuvat autot markkinoille ja yleiseen käyttöön kun tuo kännykällä räpläys ajon aikana tuntuu olevan niin yleistä. Jos ja kun nuo autot tulevat myyntiin ja yleistyy, voisi olla kaksi vaihtoehtoa ajokortin suorittamiseen. Näille Minnoille annettaisiin lupa istua vain tuommoisen "itseään ajavan auton" kyydissä. Ne, jotka haluavat edelleen ajaa itse, saisivat tehdä jotkut asenne- ja toisten huomioonottamis -testit.

   Lainaa

  40. Tulos: +101 (103 ääntä)
   Voisin hyvin uskoa ettei Facettamista ajon aikana ole erikseen kielletty, jos lainsäätäjä-paralla on ollut edes jotain uskoa ihmiskuntaan. Varmaankaan autolla ajoa silmät kiinni ja pussi päässä ei ole myöskään erikseen kielletty, kun olisi voinut toivoa että aikuinen ihminen itsekin ymmärtäisi että ajaessa olisi kiva katsella minne on menossa... Ilmeisesti ei, ja tieliikennelakiin pitäisi kirjata "tarkkaile muuta liikennettä, torvi".

   Lainaa

  41. Tulos: +111 (113 ääntä)
   Älkää huolehtiko. Päivitys on mennyt jo eteenpäin ja virkavalta huolehtii lopusta.

   Lainaa

  42. Tulos: +94 (96 ääntä)
   Sputnik: Älkää huolehtiko. Päivitys on mennyt jo eteenpäin ja virkavalta huolehtii lopusta.
   Saadaanhan me tarinan jatko-osa myös tänne? Koska sehän on selvää, että jos poliisit tosiaan jotain Minnalle tekisi, hän avautuisi ja itkisi facessa kuinka kyttääjäsikoja hänen kaverilistallaan on.

   Lainaa

  43. Tulos: +38 (46 ääntä)
   No toivottavasti tappaa vain itsensä. Laitetaas vielä pari hymiötä perään :) :)

   Lainaa

  44. Tulos: +131 (133 ääntä)
   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

   Lainaa

  45. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Onko niin, että Katia ei voi sanoa kukkahattutädiksi, koska hänen kanssa ollaan kollektiiviseti samaa mieltä?

   Lainaa

  46. Tulos: +65 (73 ääntä)
   Minna ja elämäm ajokoulu :-)

   Lainaa

  47. Tulos: -185 (193 ääntä)
   Kuulkaa idiootit täällä onko tää nyt joku maailmanloppu hurjaa hei ettekä osaa oikein lukea tekstiä.. nimimerkillä käytän iteskin puhelinta niinkuin minimoni muu liikenteessä:-) haloo nykypäivää ja täällä jotkut kaikkitietävät mummot huutaa :-)

   Lainaa

  48. yli opisto hörho 30.4.2015 12:51
   Tulos: +86 (88 ääntä)
   Ei siinä mitään jos itsensä tappaisi tuolla käytöksellä. Saisi niin tehdäkin. Mutta yleensä kolareissa on se toinenkin osapuoli. Entäs sitten kun "saan tehdä niinku haluun" ja törmäät satasta toiseen autoon jossa on just joku lapsiperhe, ja sieltä kuolee pari ihmistä? "Voivoi"? Kortti pois tuollaisilta ihan saman tien.

   Lainaa

  49. yli opisto hörho 30.4.2015 12:53
   Tulos: +100 (104 ääntä)
   pippi: Kuulkaa idiootit täällä onko tää nyt joku maailmanloppu hurjaa hei ettekä osaa oikein lukea tekstiä.. nimimerkillä käytän iteskin puhelinta niinkuin minimoni muu liikenteessä:-) haloo nykypäivää ja täällä jotkut kaikkitietävät mummot huutaa
   Nykypäivää lain rikkominen ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen? Minkä ikäinen mahdat olla? 10v? Ihan rauhassa aja puuhun vain autollasi, mutta voi luoja jos tuolla asenteella tapat jonkun niin...

   Lainaa

  50. Tulos: -174 (176 ääntä)
   Ei se tietty oikein ole sitä kännykkää käyttää mutta kun kattoo nettiin siellä paljon jotka ajaa huippuja ottaa kuvia.. ja ottaa kuvia itsestään niin eiköhän tää nyt ole aika pientä! kuvakaan ole paras mahdollinen joten tuskin edes kuvaa katsonut ajaessa:-) täällä taas joku tehny kärpäsestä härkäsen :-)

   Lainaa

  51. Tulos: -172 (178 ääntä)
   Siinähän Kukkahattutädit Vinkkailette poliisille, mutta Poliisi ei voi jälkikäteen Sakottaa, pitää nähdä omin silmin ja se on hyvä niin. Muutenhan puoli suomee sais sakkoja jos kaikki vinkkailut otettas tosissaan. terveisin: lähden kohta ajamaan kännykkä kädessä ettekä voi asialle mitään :D

   Lainaa

  52. Tulos: -180 (184 ääntä)
   Yhdyn samaan!! juu olisi aivan varmasti puoli suomea poliisilaitoksella :-) mutta hyvähän se tietenkin on yrittää! Niin aijon minäkin lähteä ja varmasti sometan laitan kaikki kuvat jakoon jos tälläsen huomion vaikka saisi :-) hahaa päivän naurut taas saatu onneks on olemassa tää kategoria ihmiset jotka ei omista elämää :-)

   Lainaa

  53. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Frisker: Vois ostaa pienen rekka-auton tai jonkun, sit selvittää missä Minna asuu ja ajaa “vahingossa” kolari sitä päin. Sit voisin sanoa “No ajoin kolarin ku räpläsin kännykkää ajessa.. sattuks sua muute, mua ei.”
   mielummin lähtis ajamaan sen perään sillä rekalla ja törmätä sen perään kun se jarruttaa. Vois kätevästi vedota siihen, että rekka nyt ei pysähdy samassa ajassa mitä pikkuauto. (niitä sankareita nimittäin näkyy paljon jotka leikkii hengellänsä ja menee rekkojen ohi ja just edessä iskeekin jarrut pohjaan. Onneksi tähän mennessä itse nähnyt vaan niitä tapauksia joissa rekkakuski oli hereillä ja valmis jarruttaan myös heti itsekkin)

   Lainaa

  54. Tulos: +85 (89 ääntä)
   Kun tämä neito kolaroi niin toivottavasti puuta päin ja mieluiten yksin. Ei olisi kivaa, jos joku aivotoiminnan omaava henkilö loukkaantuisi tai kuolisi hänen takiaan. :(

   Lainaa

  55. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Minna. Mene ja kuole. Kiitos.

   Lainaa

  56. Tulos: +144 (144 ääntä)
   Tässä tulee tietää, että kommenttien pippi = minna. Terveisin: huono kaveri :D

   Lainaa

  57. Tulos: -129 (131 ääntä)
   Ai minun kaveri? eivät alentuisi tänne kommentoimaan toisten liikennekäyytätymistä.

   Lainaa

  58. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Siinä Minnalle : https://www.youtube.com/watch?v=PQhLY8bGV5k

   Lainaa

  59. liikenteessä 30.4.2015 13:51
   Tulos: -154 (158 ääntä)
   Haloo hei kaikkitietävät mitä ihmeellistä tuossa kuvassa on? kysyn vaan?ihmiset ajaa päivittäin kännissä tai muuten päihteiden vaikutuksen alaisena joten epäilen että poliisi kiinnostuu tälläsestä turhasta! menkää ihmiset itseenne ja miettikää asioita

   Lainaa

  60. Tulos: +110 (112 ääntä)
   Suurimpiin osiin kommentteja on annettu aina kaks miinusta, muut on plussaa. Ketähän ne mahtaa olla..?

   Lainaa

  61. Tulos: -103 (109 ääntä)
   Minäkin juuri lopetin päiväni ja kirjotan viestiä samaan aikaan muistakaa ystävät facebookissa ottaa kuvia pivityksistä ja lähettää poliisille minä kauhea 3 lapsen äiti kahvia juoden ja netti auki:-)

   Lainaa

  62. Tulos: +72 (72 ääntä)
   Nopeutta 125 ja kierrokset 4000? Nelosellako se ajelee vai onko syynä vaan Fiat?

   Lainaa

  63. Tulos: +26 (28 ääntä)
   hmm: mielummin lähtis ajamaan sen perään sillä rekalla ja törmätä sen perään kun se jarruttaa. Vois kätevästi vedota siihen, että rekka nyt ei pysähdy samassa ajassa mitä pikkuauto. (niitä sankareita nimittäin näkyy paljon jotka leikkii hengellänsä ja menee rekkojen ohi ja just edessä iskeekin jarrut pohjaan. Onneksi tähän mennessä itse nähnyt vaan niitä tapauksia joissa rekkakuski oli hereillä ja valmis jarruttaan myös heti itsekkin)
   Ikävä kyllä se olisi rekkamiehen vika, jos ajaisi perään. Siksi on olemassa turvaväli, jonka moni kuski tuntuu myös liian usein unohtavan.

   Lainaa

  64. Tulos: -22 (28 ääntä)
   Varmaan vaan fiiat;-) merkkinsä mukainen ;-) olisko1.4?

   Lainaa

  65. Tulos: +106 (108 ääntä)
   liikenteessä: Haloo hei kaikkitietävät mitä ihmeellistä tuossa kuvassa on? kysyn vaan?ihmiset ajaa päivittäin kännissä tai muuten päihteiden vaikutuksen alaisena joten epäilen että poliisi kiinnostuu tälläsestä turhasta! menkää ihmiset itseenne ja miettikää asioita
   Minna mene jo muualle.

   Lainaa

  66. Tulos: +58 (64 ääntä)
   joku päivä tää itsekäs naisenalku ajaa kolarin ja vielä tappaa oman lapsensa, jos oman lapsen henki kiinnostaa niin vähän että voi vielä tollasella asialla vitsailla nii kannattais harkita adoptiota. Ja sit kun se kolari tapahtuu niin minnan on ihan turha vinkua jos käy jotain pahaa. Täysin oma vika, on uskomatonta miten vähän ihmishenki merkitsee joillekkin. Toivottavasti kun kolaroit niin kolaroit tosiaan yksin puuta päin

   Lainaa

  67. Tulos: +86 (86 ääntä)
   Minä ihan oikeasti tekisin tollasesta rikosilmoituksen, jos sattuisi olemaan tuttu. Noin naiivisti ajattelevalta sopiikin ottaa kortti pois.

   Lainaa

  68. Tulos: +86 (86 ääntä)
   entä jos joku päivä joku ajaa minnan auton kylkeen suoraan hänen lasta päin ja lapsi kuolee? ja syyksi selviää että kuski oli facessa? onko minna silloinkin että "jokainen tavallaan" siinä tilanteessa turha itkeä. Toivottavasti poliisi ottaa asian selvittääkseen, suosittelisin myös lastensuojeluun ilmoittamista, kukaan omaa lastaan rakastava ihminen ei oo noin huolimaton ja itsekäs

   Lainaa

  69. Tulos: +93 (93 ääntä)
   rallikuski: Siinähän Kukkahattutädit Vinkkailette poliisille, mutta Poliisi ei voi jälkikäteen Sakottaa, pitää nähdä omin silmin ja se on hyvä niin. Muutenhan puoli suomee sais sakkoja jos kaikki vinkkailut otettas tosissaan. terveisin: lähden kohta ajamaan kännykkä kädessä ettekä voi asialle mitään
   valitettavasti jos on kuvatodiste päivämäärällä niin poliisi voi kuule tuomita vaikka vuoden päästä :3 onneksi, saadaan tollaset ihmishirviöt pois ratista

   Lainaa

  70. Tulos: +91 (91 ääntä)
   pippi: Yhdyn samaan!! juu olisi aivan varmasti puoli suomea poliisilaitoksella mutta hyvähän se tietenkin on yrittää! Niin aijon minäkin lähteä ja varmasti sometan laitan kaikki kuvat jakoon jos tälläsen huomion vaikka saisi hahaa päivän naurut taas saatu onneks on olemassa tää kategoria ihmiset jotka ei omista elämää
   Me olemmekin sitä "kategoria ihmiset", jotka omistavat (toimivat) aivot.

   Lainaa

  71. Tulos: +7 (21 ääntä)
   hmm: mielummin lähtis ajamaan sen perään sillä rekalla ja törmätä sen perään kun se jarruttaa. Vois kätevästi vedota siihen, että rekka nyt ei pysähdy samassa ajassa mitä pikkuauto. (niitä sankareita nimittäin näkyy paljon jotka leikkii hengellänsä ja menee rekkojen ohi ja just edessä iskeekin jarrut pohjaan. Onneksi tähän mennessä itse nähnyt vaan niitä tapauksia joissa rekkakuski oli hereillä ja valmis jarruttaan myös heti itsekkin)
   Voi vedota, mutta peräänajo on AINA peräänajajan vika.

   Lainaa

  72. Tulos: +143 (143 ääntä)
   Moi Minna. Olet nähtävästi täällä kommenttipalstalla ilonamme ainakin yhdellä tunnuksella. Minulla on sinulle terveisiä. Haista v****u, sinä itsekeskeinen äpärä. Voisin yleissivistyksenä suositella tutustumaan internetin videomateriaaliin autokolareista, esim liveleak.comiin hakusanalla dash cam crash tai car crash. Ehkä se avaisi hieman silmiä siitä, mitä sekunnissa ehtii liikenteessä tapahtua, kun liikutaan 100 km/h peltirotiskoilla. Pistää vihaksi ne sadat sivulliset jotka päivittäin joutuvat syyttä kolarin uhreiksi, kun Minnan kaltaiset tietoisesti ei nakkaa paskaakaan tieliikennesäännöistä. Tuon kuvan ottaminen kesti sinulta liikenteessä ehkä 2 sekuntia. 100 km/h vauhdilla liikuit kuvan ottohetkellä 54,5 metriä ilman täyttä reagointikykyä. Häpeä. Voit muuttaa vaikka Indonesiaan,

   Lainaa

  73. Tulos: -64 (64 ääntä)
   Ilmiantaja mistä päättelet että on minna

   Lainaa

  74. Tulos: +86 (88 ääntä)
   Vastenmielinen ihmishirviö tämä Minna (ja Mika menee samaan kastiin). Ei saa toivoa kenellekään pahaa, mutta kyllä Minna aika kivuliaan oppitunnin ansaitsisi.

   Lainaa

  75. Tulos: -170 (170 ääntä)
   Miksi ihmeessä täällä välittäisin kenenkään kommenteista ajan kuin haluan ja kysymättä keltään jollette pahempaa ole nähnyt niin voi voi ei voi kuin ihmetellä!!! Noh kutsua odotellen sit pudän teidät juntit virkkailia mummon ajan tasalla ja voin kertoa ettei lapsi ole kyydissä ottakaa asioista selvää ja sinä joka jutun aloitit naurettavaa kun et kehtaa suoraan häpeät itseäsi!!! tuu kertomaan suoraan mikäli ajotyylini vaivaa näinkin kovasti ;-)

   Lainaa

  76. Tulos: +134 (134 ääntä)
   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

   Lainaa

  77. Tulos: +68 (68 ääntä)
   Tollasia Minnan kaltaisia itsekkäitä urpoja on paljon! MIks tollasille ees myönnetään ajokortti? tappavat vaan ihmishenkiä ja nauravat vielä senkin jälkeen

   Lainaa

  78. Tulos: -116 (116 ääntä)
   Helposti ja voin kertoa ei kiinnosta! näkee ettei oo kaikki muumit laaksossa :-)

   Lainaa

  79. Tulos: -121 (121 ääntä)
   Ja kanatan että sanoosuoraan :-) nössö hannari selkärangaton pelle sitä olet!!

   Lainaa

  80. Tulos: +125 (125 ääntä)
   : tuu kertomaan suoraan mikäli ajotyylini vaivaa näinkin kovasti
   Mihinkä osoitteeseen tätä suoraa palautetta saa sitten tulla kertomaan?

   Lainaa

  81. Tulos: -19 (79 ääntä)
   Sitten kun se kolari Minnan oman huolimattomuuden takia tapahtuu, toivon todellakin että se lapsi on kyydissä ja vammautuu loppuiäkseen vaikeasti. Siinähän hoitelee Minna lastaan ja jatkaa facettamista, kahvittelua ja röökaamista. Tiedän, on kammottavaa toivoa tällaista viattomalle lapselle, en ole mukava mies. Myönnetään. Mutta Minna, sinä olet vastuuton, ajattelematon ja itsekäs paska joka vaarantaa itsensä lisäksi muut tielläliikkujat ja oman jälkikasvunsa.

   Lainaa

  82. Tulos: +84 (84 ääntä)
   Miksi sitä hiton kännykkää tarvitee näpytellä kokoajan? En nyt tarkoita, että kaikki ihmiset olisivat kännykkä jatkuvasti käsissään, mutta todella moni. Kyllähän sitä kännykkää saa käyttää, sitä en estä, mutta tuo menee kyllä vaaralliseksi, kun ajaa autolla ja räplää kännykkää. Ja "F*ck you and the rules!"-asenne on kyllä naurettavaa. Mitenköhän Minna on ylipäätään edes saanut autokortin? Lopuksi kysymys. Kumpikohan mahtaa olla tärkeämpää ja arvokkaampaa; elämä vai kännykän kokoaikainen räpläys?

   Lainaa

  83. Tulos: +81 (83 ääntä)
   Juu, ei sen tarvi iso vika olla, kun se on päässä. Asennevamma on kaikkein pahimman laatuinen vamma. Jos Minna olisi ainoa ihminen, joka tiellä liikkuu, en välittäisi tuosta asenteesta tippaakaan - siinähän vaan omasta hengestään pääsee. Koska tilanne kuitenkin on toinen, niin suoraan sanottuna, saiskos jonkun virallisen ja kansallisen varoituksen pyörimään telkkariin, kun tämä huippukuski on liikenteessä? Ettei vaan vahingossakaan satu samalle alueelle.

   Lainaa

  84. Tulos: +94 (94 ääntä)
   Voi että mikä urpo! Jos edes ymmärtäisi olla tuosta häpeissään tai jotain vastaavaa... Ei se törmääminen ole ajotaidosta kiinni, pidän itseäni melko hyvänä kuskina, mutta niin vain ajoin mateluvauhtia edellä ajavan perään (jono pysähtyi liikennevaloihin), vain siksi että satuin refleksinomaisesti vilkaisemaan puhelinta kun luulin sen soivan. Ei siitä mitään sen kummempaa tullut, mutta kertoo hyvin sen, että ei tarvita kuin pieni herpaantuminen ja tilanne valmis. Mielestäni puhelimessa puhuminen, ja syöminen tai juominen ajon aikana on vähän eri asia kuin facebookissa olo tai viestittely; ensimmäisissä voi pitää edes katseen tiessä niitä tehdessä, mutta miten voi olla facebookissa katsomatta? Minnan ajotaidot ja -tyyli on ihan selvästi luokkaa idiootti.

   Lainaa

  85. Tulos: -155 (155 ääntä)
   U2FsdGVkX1+PbnrSvAIar7/sZbZmrvz2q4MPK/U+Ejuvem9J2kVrsx4DxGYGXZjo1I5oAKG0LZkZBxEF9zEeX47Nz9qhXIX01n0wBMckX1Bz8AgxA57r/CMndWBsgM+jDzJzX3ZsIwB5JK4bsTgAfxhRNXKVfEYsrhOWIY2XA/EJ81lAJf5/s0/0N29v20hi+AtKWHRwdCUkECx37vsXB9JNvpPTSRRQ+hUQ3vUzIFOVdWWwSIz8kiDdtaEHNoRFUFZs5KwS709Dq4mb02qRNrG+ffDEpjblL4MrtJFfxVh+et8oYeqNAjcMt72WTGtnux6+Z2WuMipneNa/M81b16Cr95olDotMFCjeTC35eCd9pmK1WXSM1xcbweuBzvo1vrjU1xwxS5HMYV2Kfqwv8nFw46ac1bjahP0jLKX0bELAcY3t8QmsUG0RQJG+jqDu

   Lainaa

  86. Tulos: -142 (142 ääntä)
   Muistakaa tämä kun vertaatte kuskiin ku ajaa kännissä päälle ja haloo... kohtuus kaikessa kaikki ei ole yhtä amatöörejä autolla kuin eräät täällä tiedän kyllä kuvan laittajan ajotaidot että ehkä se kortti häneltä pois ;-)

   Lainaa

  87. Tulos: -13 (27 ääntä)
   riesa: Ikävä kyllä se olisi rekkamiehen vika, jos ajaisi perään. Siksi on olemassa turvaväli, jonka moni kuski tuntuu myös liian usein unohtavan.
   Minä: Voi vedota, mutta peräänajo on AINA peräänajajan vika.
   Voi kuinka ihanaa, kun näin hienosti ei ymmärretä jutun pointtia vaan aletaan oikein hienosti puhumaan faktoja.... *huokaus* Ihan vaan vinkkinä, kannattaa googlettaa sana "sarkasmi", lukasta se ja sen jälkeen kokeilla uudelleen lukea edellinen viestini.

   Lainaa

  88. Tulos: +128 (130 ääntä)
   : Muistakaa tämä kun vertaatte kuskiin ku ajaa kännissä päälle ja haloo… kohtuus kaikessa kaikki ei ole yhtä amatöörejä autolla kuin eräät täällä tiedän kyllä kuvan laittajan ajotaidot että ehkä se kortti häneltä pois
   Voisitko olla alleviivaamatta tyhmyyttäsi enempää. Alkuperäinen moka riittää kyllä. Kyse ei ole ajotaidoista, vaan siitä, ettei autoa ajaessa saa tehdä mitään muuta. Sillä ei ole mitään merkitystä onko ratissa Mika Häkkinen vai Elämän koulun Minna siinä vaiheessa kun on satanen lasissa ja silmät on tien sijaan Facebookissa ja tienreunalta ilmestyy halkorekka sivuluisussa.

   Lainaa

  89. Tulos: +78 (88 ääntä)
   Minna on syy sille miksi sisarukset ei saa lisäänntyä keskenään. Uskomaton ämmä.

   Lainaa

  90. Tulos: -168 (170 ääntä)
   Kertooko kuva että käyttäisin puhelinta koko matkan ööö ei!!! ajan 150km päivä joten tulee poliisia vastaan ja ohi... ikinä saanu edes huomautusta jne!! joten se siitä toivottavasti kuolette tylsyyteen en sitä epäilisi hetkeäkään!!! Ja todistaako kuva mitään ei!! olette niin vajaaälyistä ehkä jopa vanhanaikaista populaa joille voi hyvin mielin nauraa ja on tänkin päivän naurut annettu koko työyhteisöll:-)

   Lainaa

  91. Tulos: -163 (165 ääntä)
   U2FsdGVkX1+TT7FAWUFc7Lj71C0VDe3B9P2Mv+M3EBtYvnIwgzlt4k2zcT4IyhHTtyk2y1PfLIZGccFd9uPrZKmoIO4HItiCvAZ2XuEGqE+wktWwLvc8PcZFiCcy+bV/E4OmU8TCr/+1wB8DGfaNdBP1UGqGbsS2Lk7yNEHGZwGOxeQ8Mb0lKgI9HFTHHcI4yt3aaEsmzPe5K2XdmbgXtRo5rfAQL/PgvqPEOKquHXE9YLbMpGLtI1fNh/dvHfwjaD/zf0A9irx47RLj8x5bOTI56CXtY9A63VESt5z8YVHR+s+BMyepPOwCMk06bY8T

   Lainaa

  92. Tulos: +123 (123 ääntä)
   Jälleen kerran kommentit on parhautta, tosin tällä kertaa siks että elämäm koulu Minna täällä näyttää riehuvan useammallakin "nimimerkillä" :D Loistoviihdettä, vaikka ajokieltoonhan toi älykääpiö kuuluis laittaa! Minna, suosittelen että käyt uudelleen sekä autokoulun että peruskoulun, tai ainakin ne äidinkielentunnit. Sais vähän paremmin selvää sun "järkevistä argumenteista" jos ne olis kirjotettu hieman paremmalla suomella.

   Lainaa

  93. Tulos: +133 (133 ääntä)
   "En oo ennenkää kolaroinu" "Kukin tekee niinku haluaa" "Koska muutki tekee nii" Kasva aikuiseksi. Alakoululaiset käyttää tuollaisia vastauksia.

   Lainaa

  94. Tulos: -164 (164 ääntä)
   Alakoululaisiahan täällä on niin täytyyhän vastaukset olla selviä jotta teinit osaavat lukea ja ymmärtää sisällön:-) te ette olisi ansainnu edes syntyä kaikki jotain ylipainosia työttömiä jotka kommentoi kateellisena muiden elämää. Näkeehän sen tekstistäkin :-) ja kerronpa nyt kaikille kiinnostuneille ei lähde kortti eikä mikään muukaan poliiseja lähipiirissä löytyy :-) että kokeilkaa onneanne jossain muualla palstalla :-)

   Lainaa

  95. Tulos: +63 (65 ääntä)
   "Kaikki nykyään...nykyaikaa! " Hmmm. ..samaa taisivat natsitkin sanoa.

   Lainaa

  96. Tulos: +61 (71 ääntä)
   Voihan olla, että tällaista ei oikeasti sais toivoa kenellekään, mut toivottavasti Minna ajaa kolarin, mut ei kuole, vaan neliraajahalvaantuu sillai, et tahtoa ois sinne ratin taakse jatkossakin riskeeraamaan idiootilla käytöksellään muiden henkiä, mut raajat ei pelitä. What goes around comes around.

   Lainaa

  97. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Egologinen akateemikko: Heti on kukkahattutädit valmiita lynkkaamaan ku vähänkin poiketaan normeista. Ei ihme et suomi on näin down. Noh, haters gonna hate. Onneksi itse pääsen muuttamaan ulkomaille tästä ankeudesta.enään 5 päivää! hihihii.. YOLO
   Nimimerkkisi ja kirjoitustyylisi paljastaa niin paljon... "Akateemikkoa" nähnytkään. :D Oletko Minna itse?

   Lainaa

  98. S. aivartelija 1.5.2015 6:56
   Tulos: +64 (64 ääntä)
   Olikohan se tuo Minna, joka viereiseltä kaistalta meinasi lähteä päin punaisia lapsi kyydissään, puhelin kädessä, tässä vähän aikaa sitten. Taisi tajuta kun muita autoja kääntyi eteen, että ei olekaan vielä oma vuoro.

   Lainaa

  99. Tulos: +43 (43 ääntä)
   papu: Suurenna
   Ja tuo keltainen kolmio viittaa siihen, että sieltä on vähintään yksi valo palanut. Tyttösen asenteen huomioiden voi olla useampikin.

   Lainaa

  100. Tulos: +56 (56 ääntä)
   : Miksi ihmeessä täällä välittäisin kenenkään kommenteista ajan kuin haluan ja kysymättä keltään jollette pahempaa ole nähnyt niin voi voi ei voi kuin ihmetellä!!! Noh kutsua odotellen sit pudän teidät juntit virkkailia mummon ajan tasalla ja voin kertoa ettei lapsi ole kyydissä ottakaa asioista selvää ja sinä joka jutun aloitit naurettavaa kun et kehtaa suoraan häpeät itseäsi!!! tuu kertomaan suoraan mikäli ajotyylini vaivaa näinkin kovasti
   Minna, Minna, Minna. Ehkä tämä saa sinut järkiisi: http://www.buzzfeed.com/rachelzarrell/woman-dies-in-fatal-crash-seconds-after-posting-about-happy#.qpr0JnOYB Mikäli ei saa, niin tiedoksesi: Jäät vielä kiinni. Poliisi saa tietosi, ja saa sinut kiinni itse teosta. Sittenpähän vingut miten kaikki muutkin tekee niin. Ei auta, ei taida edes sakot riittää, tuon asennevamman takia taidat menettää korttisi. Ties kuinka monta ihmishenkeä pelastuu, kun korttisi on kuivumassa hyllyllä.

   Lainaa

  101. Tulos: +54 (54 ääntä)
   https://www.youtube.com/watch?v=adBkiAXe1kU Ei se ihan taitolaji kyllä taida olla. Ammattikuskitkaan eivät suosittele kyseistä toimintaa ajon aikana. Onko nykyaikana kategoriassa "ihmiset joilla ON elämä" ne, joiden elämä on ainoastaan sosiaalisessa mediassa, eikä sieltä voida pysyä edes ajon aikana poissa? Älyhoi älä jätä.

   Lainaa

  102. Tulos: +69 (69 ääntä)
   : Alakoululaisiahan täällä on niin täytyyhän vastaukset olla selviä jotta teinit osaavat lukea ja ymmärtää sisällön:-) te ette olisi ansainnu edes syntyä kaikki jotain ylipainosia työttömiä jotka kommentoi kateellisena muiden elämää. Näkeehän sen tekstistäkin ja kerronpa nyt kaikille kiinnostuneille ei lähde kortti eikä mikään muukaan poliiseja lähipiirissä löytyy että kokeilkaa onneanne jossain muualla palstalla
   Siis mihin asti aiot jatkaa? Eiköhän pitäisi jo vähitellen joku kello soida päässä, että tää touhu on mennyt vielä itse mokaa naurettavammaksi, mikä sekin on jo saavutus. Saitko tarpeeksi rakkautta lapsena? Miten sinusta on kasvanut näin piittaamaton ja itsekeskeinen?

   Lainaa

  103. Tulos: -131 (133 ääntä)
   Olen saanut just kaikki mitä haluan ja tarviin kiitos vain huolenpidosta :-) ja mitä autoiluun niin huomaa että täällä on paljon ihmisiä jotka eivät aja eikä tee paljon muutakaan päivisin :-) no mutta nyt taas innolla rattiin ja termosmuki täytetty ja eikun liikenteeseen aivan teidän kaikkien amaatöörien kiusaksi :-) toivon oikein että tuutte vastaan ja huomaatte :-) ainiin yksi amatööri täällä joka ajo lepikkoon omasta syystä niin hyvä se on huudella vieraisiin pöytiin kun itse ei edes ratin taakse mahdu istumaan ;-)

   Lainaa

  104. Tulos: -127 (127 ääntä)
   Lisättäköön vielä ajotaidoissa tai liikenne käyttäytymisessäni ole ikinä ollut huomautettavaa :-) voin luvata että kortti on ja pysyy:-) teidän kuvat ja vinkuminen sillä ei ole mitään arvoa ja olen asiasta henk.koht kysynyt jotain sorry neiti km turhaa työtä tehnyt.. tai no joi hyvät naurut kiitos tästä :-)

   Lainaa

  105. Tulos: +83 (83 ääntä)
   Eipä minua paljon haittaisi kahvin juominen, tupakan polttaminen ja Facebookissa kekkuloiminen autoa ajaessa, jos nämä Minnan kaltaiset älypallot olisivat kolaritilanteissa ainoita uhreja. Koska näin ei kuitenkaan ole, ja koska intresseissäni ovat oma, perheeni, sukulaisteni ja ystävieni terveys ja turvallisuus, aion protestoida tällaisten riemuidioottien ajolupia vastaan. Ps. Ei helvetti. Ei jumalauta.

   Lainaa

  106. Tulos: +66 (66 ääntä)
   : Olen saanut just kaikki mitä haluan ja tarviin kiitos vain huolenpidosta ja mitä autoiluun niin huomaa että täällä on paljon ihmisiä jotka eivät aja eikä tee paljon muutakaan päivisin no mutta nyt taas innolla rattiin ja termosmuki täytetty ja eikun liikenteeseen aivan teidän kaikkien amaatöörien kiusaksi toivon oikein että tuutte vastaan ja huomaatte ainiin yksi amatööri täällä joka ajo lepikkoon omasta syystä niin hyvä se on huudella vieraisiin pöytiin kun itse ei edes ratin taakse mahdu istumaan
   siellä selvästi aikuista käytöstä :D:DDD siis jumalauta sä oot tyhmä muija. Toivon että tuutte vastaan, jep ja muksu kyydissä. On se jännä että et lapsestas ton enempää välitä. toivottavasti joku tuttus tekee lastensuojeluilmotuksen

   Lainaa

  107. Tulos: +94 (94 ääntä)
   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

   Lainaa

  108. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Minna ei ollut penaalin terävin kynä. ^^

   Lainaa

  109. Tulos: +48 (50 ääntä)
   U2FsdGVkX1+sWJlpgW3FqFEF9ycVloTtjrZh0fzxoP3W0qWgFslPbivzRH5Ev5pDGu8jAsccTLt4974/+jAMUAmifGYRO1ciyZblshd80iTJTu6t8sS5zxbR1U+jClKibT7KxFO0BGCuiWELWKqjxmf+G5m2FTk31j40oQJ8ILFjM7rb6Sxi10hkon685U5YNOTmd48cOWJoxX9GWTbrUm8YTm401439c3iCLhR+O0sCX/kj9b1ezkqmtiQDh3XG/G0yDfuq6piYZYLC0JbqUYZ9kU+bsYqO1FruJN0lDdU=

   Lainaa

  110. THC-koitin 1.5.2015 19:32
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Onko vika puhelimen automaattisessa tekstinsyötössä, että Minnan tekstissä ei ole pienintäkään lauserakennetta. Vai eikö ihmiset vain enää osaa edes kirjoittaa. Jos ihmiset puhuisivat yhtä vammaisesti, kuin kirjoittavat nykyään,niin olisi jälki: "Minä kaupass,lihaaY, ostaa, kotona maka-roonilaatiko, lapsi tykätä, minä tiskaa."

   Lainaa

  111. Tulos: +77 (77 ääntä)
   "te ette olisi ansainnu edes syntyä kaikki jotain ylipainosia työttömiä jotka kommentoi kateellisena muiden elämää. Näkeehän sen tekstistäkin :-) " Voi luoja. :D Tosin enemmän kyllä itkettää kuin naurattaa. x( Ja nää sitten lisääntyy <3

   Lainaa

  112. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Jo pelkästään huonosti nukuttu yö heikentää keskittymiskykyä, niin sillon erityisesti olis syytä keskittyä ihan vaan siihen ajamiseen. Valitettavasti ihmiset tajuaa asioita vasta sillon, kun onnettomuus on sattunut omalle kohdalle.

   Lainaa

  113. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Vitun Minna

   Lainaa

  114. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Tollanen hälläväliä-asenne on kammottava. Jos ei omalla hengellä oo merkitystä, nii ajattelis ees sivullisia. Toivon todella että jos (kun..) Minna sen kolarin ajaa, tappaa vain itsensä eikä muita..

   Lainaa

  115. Tulos: +44 (44 ääntä)
   Viestien kirjoittelu ajaessa on huomattavasti puhelimeen puhumista vaarallisempaa. No, mikäs siinä. Noin 80% suomalaisista sanoo olevansa keskivertoa parempia kuljettajia ;)

   Lainaa

  116. Ei luonnevikaisille kosijoille 2.5.2015 1:12
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   : Ja kanatan että sanoosuoraan nössö hannari selkärangaton pelle sitä olet!!
   Kuinka monta kiroitusvirhettä mahtuukaan kahteen 4-6 sanan lauseeseen vielä mobiili- ja kiirehyvityksenkin jälkeen...

   Lainaa

  117. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Yksi syy lisää miksi en halua ajokorttia on tälläset ihmiset liikenteessä.. Tulee aika turvaton olo.

   Lainaa

  118. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Minna minna, tuo sinun asenteesi saa minut voimaan pahoin ja toivomaan että sinulle käy liikenteessä huonosti. Ja tuo "tästä on saanut hyvät naurut" - lausahdus tarkoittaa aina sitä, että ei naurata vaan suututtaa ihan vitusti. Toivottavasti et tapa ketään muuta kuin itsesi liikenteessä :)

   Lainaa

  119. Tulos: +21 (37 ääntä)
   Minna, keskity vastedes vain sen leveän perseesi jakamiseen ja jätä ajaminen niille jotka sen osaavat.

   Lainaa

  120. kasvunpaikka 2.5.2015 12:30
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   U2FsdGVkX1+t1+sB1DqB8WVCCim1ym18iLih/VcPD7s5wVf2ebtOOj2rkfPCj2nhmpRy+DFI8aHJV3FRASoTy+V1G5Eo+TdF+qzQegNWx5L58Burle4NzPtf2h/F19+hEpns2aB8r+dwPLWmSMrK5n/ViPIZ/W7fnkWMt1xDACgo9SimWfz3SvM47VtNmIS64VO1ZmsGeL+VCPSGu04DQsYAWDP5QckwFaHoMLxf6y+7A94yAygnx+M1SPKjjADA

   Lainaa

  121. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Miksei facebook päivitysten perusteella saa ottaa korttia pois? <.<

   Lainaa

  122. Tulos: +46 (46 ääntä)
   pippi: Ei se tietty oikein ole sitä kännykkää käyttää mutta kun kattoo nettiin siellä paljon jotka ajaa huippuja ottaa kuvia.. ja ottaa kuvia itsestään niin eiköhän tää nyt ole aika pientä! kuvakaan ole paras mahdollinen joten tuskin edes kuvaa katsonut ajaessa:-) täällä taas joku tehny kärpäsestä härkäsen
   Ongelma kännykän käytössä ajaessa on myös se, että onnettomuuden sattuessa vakuutusyhtiön korvausvelvollisuus on tasan nolla koska käyttö ajaessa on laissa kiellettyä. Eli kännykän käyttäjä maksaa kaiken omasta pussistaan.

   Lainaa

  123. Tepa Tapis 2.5.2015 16:44
   Tulos: +67 (67 ääntä)
   Oman elämän minnat ja mikat! Teitä tapasin, kun ammattikuskina toimin, joutuessani teidän jäljiltänne töihin. Ajoin ylinopeutta, punaisia päin, vaikka jalkakäytävää pitkin... Ja mitä sanoo tieliikennelaki: erityistä varovaisuutta noudattaen, hälytysäänillä ja -valoilla varustettuna. Mutta ikinä, siis ikinä, EN RÄPLÄNNYT KÄNNYKKÄÄ enkä edes käsiradiota nyk. virve. Eli te ette ole ammattikuskeja, eikä teistä tulekaan. Teistä tulee ammattikuskien asiakkaita: poliisi, palokunta, ambulanssi, ruumiskuski.

   Lainaa

  124. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Minna on hyvä esimerkki siitä, miksi kannatan äitiys- ja isyyskokeita, joilla varmistetaan etteivät epäkypsät idiootit lisäänny. Ja mokan ja kommenttien perusteella ei kyseinen henkilö olisi ikimaailmassa läpäissyt tätä testiä. Toivon koko sydämestäni, että Minna joskus ottaa sen päänsä perseestään ja ymmärtää riskeeraavansa itsensä, samaan aikaan liikenteessä olevien ja _oman lapsensa_ hengen toiminnallaan. Koska ihan oikeasti, siihen hengenlähtöön liikenteessä ei tarvita kuin sekunti. Onko oikeasti facebookkiin tyhjänpäiväisten asioiden päivittely tärkeämpää kuin ihmisten henget? Ps. Kannattaa Minna myöskin opetella argumentoinnin jalo taito, sillä pieni älykkyysosamääräsi paistaa pahasti läpi "työttömät läskit joilla ei oo elämää ja teen mitä haluun koska yolo"-tapaisten lauseittesi takaa.

   Lainaa

  125. hoppipolla 2.5.2015 18:58
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   U2FsdGVkX185VBKBxUIoULRcV2E1nSX7oHwAqH+axUZm8l/9QKpH7E2QS2Lc+RA3vgcczObygZapr2zdWPpXbex9XRRtfOlxovTQq+IwQBt084d1XSwLJrGry0pqAsIS/6v/2+boFTsvlK5wdwC7pzBoJueR0ihQb9F/OoCrqplirTqtXTBHJSj0UCLJftUz7eKUF10xhfBmJzEQZjng3c34hUtRk5eOBnGFdJ/lOJoijKieRPE2zHZL1AL5yb88YPnSrBDl6Kxa70Q4Hy72e3TAmfg8XxZnqgOs5v5jcVP/HOCkNFk6rnLSv0p2jqnZqr3RBO9fDxU0hGF7fS3RE3+KJE3VCK/a6A6txwkiFmT1R2g4/wGd4CsFbaWzn13sm4D+8rnd0omhNu+1MrLwrxrQkXM13bCvXyD7iYtBFgg=

   Lainaa

  126. poliisin kaveri 2.5.2015 20:32
   Tulos: +23 (33 ääntä)
   : Alakoululaisiahan täällä on niin täytyyhän vastaukset olla selviä jotta teinit osaavat lukea ja ymmärtää sisällön:-) te ette olisi ansainnu edes syntyä kaikki jotain ylipainosia työttömiä jotka kommentoi kateellisena muiden elämää. Näkeehän sen tekstistäkin ja kerronpa nyt kaikille kiinnostuneille ei lähde kortti eikä mikään muukaan poliiseja lähipiirissä löytyy että kokeilkaa onneanne jossain muualla palstalla
   No täältähän tuli kyllä ihan sellaista argumentointia että huhhuh :) Kaikkihan me tiedetään, että teinit yleensä on kaikkein kiinnostuneimpia liikenneturvallisuudesta. Ja virkkaavat mummot, nämä kaikkien keskustelupalstojen vitsaukset. Ja tosiaan, multakin löytyy poliisikaveri! Suomessahan se luonnollisesti tarkoittaa, että voin rikkoa lakia mielin määrin ja hommat hoituu kun vain pirautan kaverille ;) P.S. en ole myöskään lihava enkä työtön, vaan kaunis ja taatusti paremmassa duunissa kuin sä :D

   Lainaa

  127. S. aivartelija 2.5.2015 21:50
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   Kuolemankolariin riittää kaksi sekuntia herpaantumista. Tuntemattomasta syystä tapahtuneet kolarit, suurin osa on luultavasti omien taitojen yliarvointia. Kukaan kun ei voi ajaa itseään kuoliaaksi kuin kerran.

   Lainaa

  128. Satunnainen randomi 3.5.2015 3:27
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   THC-koitin: Onko vika puhelimen automaattisessa tekstinsyötössä, että Minnan tekstissä ei ole pienintäkään lauserakennetta. Vai eikö ihmiset vain enää osaa edes kirjoittaa. Jos ihmiset puhuisivat yhtä vammaisesti, kuin kirjoittavat nykyään,niin olisi jälki: “Minä kaupass,lihaaY, ostaa, kotona maka-roonilaatiko, lapsi tykätä, minä tiskaa.”
   Joidenkin ihmisten puhe on melkein tuommoista tajunnanvirtaa. Aika usein sen selittää jonkinasteinen ADHD tai pahimmillaan älyllinen vajaus. Kumpikaan ei toki ole ihmisen oma vika eikä valinta.

   Lainaa

  129. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Minä: Voi vedota, mutta peräänajo on AINA peräänajajan vika.
   Ei muuten ole, jos pystytään osoittamaan, että edellämenevä on tahallisesti tehnyt äkkijarrutuksen ilman näkyvää syytä. Todisteeksi käy esim. kojelautakameran tallenne.

   Lainaa

  130. Tulos: +34 (34 ääntä)
   : Olen saanut just kaikki mitä haluan ja tarviin kiitos vain huolenpidosta ja mitä autoiluun niin huomaa että täällä on paljon ihmisiä jotka eivät aja eikä tee paljon muutakaan päivisin no mutta nyt taas innolla rattiin ja termosmuki täytetty ja eikun liikenteeseen aivan teidän kaikkien amaatöörien kiusaksi toivon oikein että tuutte vastaan ja huomaatte ainiin yksi amatööri täällä joka ajo lepikkoon omasta syystä niin hyvä se on huudella vieraisiin pöytiin kun itse ei edes ratin taakse mahdu istumaan
   Amatöörikuljettaja määritellään siten, että ei saa siitä elantoansa, ammattilaisuutta ei tee se, että leikkii fysiikan laeilla tien päällä. Terveisin ammatikseen raskasta kalustoa kuljettava, joka joutuu teidän tapaisten multitaskaajien takia vähintäänkin kerran päivässä joustamaan omista oikeuksistaan, jottei rytisisi. Ja itse ehdin kyllä statuspäivitykset tekemään päätteillä, puhumista vältän viimeiseen asti, hands-freen kautta, jos on pakko.

   Lainaa

  131. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Mitäköhän minnahovilla ois sanottavaa sellaiselle, joka on läheisensä menettänyt tekstaamisen takia...? ''kukin tekee niikuin haluaa'' ''kärpäsestä härkänen''

   Lainaa

  132. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Mikähän ton Minnan tyhmyyden oikeen aiheuttaa?

   Lainaa

  133. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Jos Minnalla on kanttia ajaa känny kourassa, niin pitäis olla kanttia katsoa tämäkin: https://www.youtube.com/watch?v=RF2HoUV2BJ0 Ja haluaisin TODELLA kuulla sun kommentit sen jälkeen. PS. Joku puhu tupakan sytyttämisen helppoudesta, mut ootappa ku se palava sätkä vahingossa tipahtaa syliin kesken ajon.

   Lainaa

  134. Tulos: +36 (36 ääntä)
   some: Minäkin juuri lopetin päiväni ja kirjotan viestiä samaan aikaan muistakaa ystävät facebookissa ottaa kuvia pivityksistä ja lähettää poliisille minä kauhea 3 lapsen äiti kahvia juoden ja netti auki:-)
   Et satu Kulta Katriinaa juomaan? Vanhassa mainoksessakin sanottiin "Päätä päiväsi Kulta Katriinalla.."

   Lainaa

  135. Miukumauku 4.5.2015 19:23
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Nadalna: Huoh… Jos oma lapsi ei ole kyydissä kuin hetken aikaa niin luulisi kuitenkin heräävän joku sympatia siihen, että siellä toisessa autossa on sitten jonkun muun lapsi.
   Saa kiittää onneaan, jos toisen lapsi on kolariautossa puskurin suojassa. Lapsi jalankulkijana on helposti märkä läntti asfaltissa. Sitten voi twiitata #itkunmarjat

   Lainaa

  136. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Hyvät eväät elämään annat Minna lapselles: rööki huuleen ja ei kun tien päälle: vaarannat omas, OMAN lapsen ja kaikkien muiden tietä käyttävien hengen lapsellisella pelleilylläs? Mitä oikeesti tekisit jos joku ajais sun auton kylkeen facebookatessaan naurettava rööki huulessa ja sun oma, rakas lapsi kuolisi siinä toisen aiheuttamassa kolarissa? Tajuatko edes minkä vaaran aiheutat joka kerta tollasella jonkun toisen lapselle? Jos et, sulla ei todellakaan pitäisi olla omiakaan lapsia, ihan jo niiden hyvinvoinnin takia. Paljon vähemmästäkin on tehty lastensuojeluilmotuksia. Joku Minnan tunteva voisi vinkata ihan vaan varmuuden vuoksi.

   Lainaa

  137. Tulos: +28 (28 ääntä)
   "Kyllä. Kaikkia mun facebook -kavereita varmasti kiinnostaa miten mulla on tänä aamuna kiire. Otanpa ihan kuvan tästä! Noin! Muutama häshtäg vielä perään! Noin! Näättekste miten kovaa mun fiat kulkee, on meinaan kiire! Joko kiinnostaa?"

   Lainaa

  138. Kyllä minä niin mieleni pahoitin... 5.5.2015 0:56
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   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

   Lainaa

  139. Tulos: +23 (27 ääntä)
   pippi: Kuulkaa idiootit täällä onko tää nyt joku maailmanloppu hurjaa hei ettekä osaa oikein lukea tekstiä.. nimimerkillä käytän iteskin puhelinta niinkuin minimoni muu liikenteessä:-) haloo nykypäivää ja täällä jotkut kaikkitietävät mummot huutaa
   Olet itse idootti kun vaarannat MUIDEN TIELLÄ LIIKKUVIEN turvallisuuden. Liikenteessä ajaminen ei ole mitään helvetin leikkiä: vaaratilanteet voivat tulla täysin yllättäen, ja silloin niihin ei ehdi reagoida jos naama on kiinni näytössä. Mietipä vaikka sitä, että kun räpläät puhelintasi, niin onnistut ajamaan suojatiellä olevan koululaisen yli, joka menehtyy törmäyksessä. Haluatko mennä kertomaan kyseisen lapsen vanhemmille "haloo, tää on vain nykypäivää!"? Toivon, että kaikki sun lailla ajattelevat (sinä mukaan lukien) joutuisivat täysperarekan runnomaksi liikenteessä, ja syyksi se että rekkakuski räpläsi puhelintaan (siis sehän on vain nykypäivää, haloo!)

   Lainaa

  140. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Liikaa kierroksia, moottorin lämpö on siksi korkealla.

   Lainaa

  141. harhaannuttaja 5.5.2015 18:09
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Fanitus: Lainaa
   Moottorin lämpötila näyttää olevan normaali.

   Lainaa

  142. Tulos: +39 (39 ääntä)
   : Alakoululaisiahan täällä on niin täytyyhän vastaukset olla selviä jotta teinit osaavat lukea ja ymmärtää sisällön:-) te ette olisi ansainnu edes syntyä kaikki jotain ylipainosia työttömiä jotka kommentoi kateellisena muiden elämää. Näkeehän sen tekstistäkin ja kerronpa nyt kaikille kiinnostuneille ei lähde kortti eikä mikään muukaan poliiseja lähipiirissä löytyy että kokeilkaa onneanne jossain muualla palstalla
   Siis totta tuo kateellisuus! Hitsi ku hoksasit, mähän olen vain kateellinen... Hetkinen, mille? Fiiatille? 120km/h nopeudelle? Röökille? Puhelimelle? Vähä-älyisyydelle? Huonolle äidinkielentaidolle? Eeppiselle hälläväliä elämästä yolo -asenteelle? Mutta siis ihan oikeassa olet, kateellinen olen!!!

   Lainaa

  143. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Just tällästen YOLO SWAG-minnojen takia ajokortin saanti/myöntämis ikää pitäis nostaa parilla vuodella,eikä laskee niiku ne helsingin herrat nyt suunnittelee. Minna,toivottavasti et IKINÄ satu kohalle fiudellasi. Ja tollasella ihmisrauniolla vielä lapsi? Sos.viranomasille ilmotusta,nii ehkä asenne muuttuu?

   Lainaa

  144. Huoh...... 6.5.2015 9:41
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   No, jos joudut nokkakolariin ni osu ees rekkaan niin vähemmän todennäköisesti viet muita hautaan mukanasi...

   Lainaa

  145. Tulos: +21 (21 ääntä)
   En yleensä kommentoi, mutta nyt on pakko. Ei jumalauta mikä persepää idiootti. Vauhtia ihan vitusti siihen nähden, että syö ja näppäilee puhelinta. Sattuuko vielä olemaan ilman turvavyötäkin? Vaikka eipä sillä niin väliä jos jotain sattuu, kunhan ei vie mukanaan muita. Jos joskus joku mulle rakas kuolis onnettomuudessa vastaavan läpimädän paskan takia, niin ei löydy enää edes sanoja kuvaamaan tunteita. Niin itsekästä touhua ja pelkkää illusiiota tuo "ei mulle mitään käy, ei oo ennenkää käyny ja siis mähän osaan niinku ajaa tätä autooh!!!!1"

   Lainaa

  146. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Ei jeesus, tuolla asenteella kun joku ajelee liikenteessä niin ei ole turvallinen olo jalankulkijoillakaan, muista autoilijoista puhumattakaan. Minna, katsoitko aikaisemmin kommenteissa esiintyneen videon kuinka nainen kuoli laitettuaan viestin faceen Happy -laulusta? Osaatko englantia sen vertaa? Vois tuo Minna alkaa vähän muistakin välittämään. Ja tämä yksilö on äiti? Voi lapsiparka. Voi parkoja jotka liikenteessä ovat samaan aikaan. Katsotaan sitten kun ajaa kolarin ja vammauttaa jonkun muun lapsen eliniäksi. Minna hei, sitten kun jotain tuollaista tapahtuu... sen syyllisyyden sinä sitten olet ansainnut. Ihan itse. Jos edes syyllisyyttä olet kykenevä tuntemaan.

   Lainaa

  147. Tulos: +6 (8 ääntä)
   No nyt on mammalla asenne jotenkin muuten ko kohillaan.. Ihme pelleilyä muiden turvallisuudella.. Noh,juuri tällästen urveloiden takia miulla on alla iso Volvo S80:nen... Turvallisuutta ja mukavuutta samassa paketissa.

   Lainaa

  148. Tulos: +10 (10 ääntä)
   HAha starttimoottori fiat kiertää moottoritienopeuksissa yli 4000RPM :DD siinä kyllä motti huutaa melkeen kuolemaa

   Lainaa

  149. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Taidan lopettaa autolla ajamisen

   Lainaa

  150. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Näin äkkiseltään jos toi jugurtti on toisessa kädessä ja kamera toisessa vauhtia on n.130km/h niin rystysillä on huono ohjata tapahtui mitä vaan... ja pykälääkin pitäisi vaihtaa isommalle ettei kone huutaisi noh mutta mitäs tuommoinen asiasta täysin tietämätön voisi asialle tehdä näin ammatikseen ajavan suusta totean vain että AJOKORTIN EI PITÄISI OLLA JOKAISEN OIKEUS VAAN SE PITÄISI ANSAITA SILLÄ ETTÄ YMMÄRTÄÄ KUINKA LIIKENTEESSÄ TULEE TOIMIA ETTÄ SE OLISI MAHDOLLISIMMAN SUJUVAA JA TURVALLISTA.

   Lainaa

  151. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Toivottavasti joku päivä kallioleikkaus kutsuu, ettei ainakaan muita tapa tuolla perseilyllään. Ei jumalauta tätä nykypäivän puhelinriippuvuutta.

   Lainaa

  152. Tulos: -33 (35 ääntä)
   Ite oon viimeset 20v ajanut satatonnia vuodessa (en aja ammatikseni) ja kyllä mä käytän jatkuvasti puhelinta, facea, foorumeita, kirjotan viestejä, räplään navia, syön eväitä, juon kahvia ja luen lehteä. Isolla tiellä ajaessa autoa nyt muutenkin ohjaa joko polvella tai etusormella. Läheltä piti-tilanteita sattuu päivittäin, mutta vielä ei ole ikinä mihinkään osunut. Puuta voinee koputtaa. Mainittakoon myös, että mua vituttaa kaikki, jotka ajaa alle 20km/h mittariylinopeutta, myös taajamassa.

   Lainaa

  153. Tulos: +18 (18 ääntä)
   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

   Lainaa

  154. Tulos: +4 (8 ääntä)
   r: Minna on hyvä esimerkki siitä, miksi kannatan äitiys- ja isyyskokeita, joilla varmistetaan etteivät epäkypsät idiootit lisäänny.
   Menee ohi aiheesta, ja pyydän sitä anteeksi, mutta miten se niillä kokeilla varmistetaan?

   Lainaa

  155. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Parasta ellei suorastaan välttämätöntä olisi, että joku ottaisi lekan ja rusikoisi sillä Minnan Fiatin sen verran paskasi, ettei sillä enää ajeta metriäkään. Sitten toteaisi päälle: "Se rikkoo lakia ken tahtoo."

   Lainaa

  156. Tulos: +8 (8 ääntä)
   kortti tai henki pois tollasilta minnoilta

   Lainaa

  157. Loistokuski 11.5.2015 18:02
   Tulos: -24 (26 ääntä)
   Kunnon kukkahattuilua täällä. Itse puhun ajaessa puhelimeen, kirjoitan viestejä, joskus käyn netissäkin, juon kahvia, syön hampurilaisia ja nämä vielä ylinopeutta ajaessa.

   Lainaa

  158. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Tuollaisten henkilöiden voi vain toivoa ajavan omien lastensa yli, ettei sitten idioottien geenit siirry eteenpäin. Samalla saattaisi pysäyttää ajattelemaan, päiväksi tai kahdeksi.

   Lainaa

  159. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ei hyvä luoja! Missähän kaupungissa kyseinen Minna asuu, toivottavasti ei satuta samoille teille.

   Lainaa

  160. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Fluttershy: Mitenköhän Minna mahtaa sitten ajatella, kun ajaa jonainpäivänä kolarin?
   Ei se varmaan mitään ajattele ku se luultavasti kuolee ennenku kerkiää mitää ajatella.

   Lainaa

  161. Tulos: +12 (12 ääntä)
   SirIvor: Ei se varmaan mitään ajattele ku se luultavasti kuolee ennenku kerkiäämitää ajatella.
   Surullista asiassa on se, että Minna luultavasti selviää kyllä itse, mutta tappaa siinä sivussa jonkun. Mutku pitää olla facessa, kun ei ole mummo. Säälittävää, pelottavaa ja keskenkasvuista.

   Lainaa

  162. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Voi hyvä luoja, että tällaiset idiootit saa näkemään punaista. Yhtään ei ajatella omaa persettä pidemmälle. Autoihin vois asentaa sormenjälkilukot, niin ajokiellossa olevat ei sais kaaraansa käyntiin - ja jos kaveri käynnistelee heidän puolestaan, niin ois lirissä kiinni jäädessä. Oikeasti pitäisi saada tällaiset tyypit pois liikenteestä muita vaarantamasta.

   Lainaa

  163. Bensansniffaaja 13.11.2017 0:19
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Toises kädes joku perkeleen pullo, toises kännykkä, millä räpsii kuvia, vauhtia saatanasti ja vielä ilman turvavyötä. Kortti pois ikuisesti ja ostokielto autoja kohtaan. On kyl niin saatanan typerä likka, et huhhuh. Ja kehtaa vielä puolustella itteensä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: auto, ajaa, kuski, autoilija, kännykkä, handsfree, puhelin, Facebook, sakot, sakko, laki, poliisit