Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Orjapoika

Orjapoika etsii omistajaa.
Orjapoika

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 12 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1164 (1274 ääntä)
   "Milläs värillä maalataan?" "50 harmaan sävyllä!"

   Lainaa

  2. Tulos: +330 (346 ääntä)
   Naapurin Ritvalta sitten vaan koe-esiintymistä kehiin?

   Lainaa

  3. Tulos: +459 (489 ääntä)
   Tää on Hauska,näen mielessäni kuinka naapurin Ritva papilijotit päässä haukkuu ja rähisee hiki otsalla maalailevalle kaverille.10 pisteen juttu kertakaikkiaan :).

   Lainaa

  4. Tulos: -140 (188 ääntä)
   Otto on ärsyttävä.

   Lainaa

  5. Tulos: +93 (115 ääntä)
   :D Mielenkiintoinen ilmoitus kyllä.

   Lainaa

  6. Tulos: -48 (90 ääntä)
   Joku tainnu lukee 50 Shades of Grayn ja ruvennu fantasioimaan :D

   Lainaa

  7. Tulos: +155 (157 ääntä)
   Näin jo monia vuosia ennen Grayta koko kasan samanlaisia ilmoituksia -yksikin halusi siivota jonkun kämpän, pestä uunit ja kaikki -ainut vaatimus oli että kämpän haltijan tuli olla nainen, ja tyyppi halusi tehdä duunin alasti. Ilmoitukset tosin olivat Time Out Berlinissä. Ketutti etten asu vakituisesti sielläpäin, ei se uunin peseminen nyt niin ihastuta...

   Lainaa

  8. Tulos: +59 (61 ääntä)
   Olihan jossain vaiheessa Aviomiespalvelu, jossa mies tulee hoitaa hanttihommia. Niillä tais kyl olla vaatteet...

   Lainaa

  9. Tulos: +10 (18 ääntä)
   nauroin taas pitkään aikaan mokille! huippua!

   Lainaa

  10. Tulos: -23 (35 ääntä)
   Nainen: Otto on ärsyttävä.
   Mil tavalla? Joku tarjoutui orjaksi, ni mies ei kelvannut, niin ehdotti jos hakisi naisen. Jos joku tarjoutuis orjaksi, nii kyl mul kelpais, sais tehä ruuan, siivota, kokoo tavaroitaan, käydä kaupassa. Orjahan on henkilö jota tekeen mitä käsketään ja ilmaiseksi. Orjat ei tarkoita että vaatii panna jotakin, orjalla ei ole oikeuksiaan tai orja jos on niin ei pyydä mitään, yleensä jos pyytää nii.eikä saa. Olet orja teet töitä, pyydät seksiä evätty. Miks jos tarjoutuu orjaksi ja jollai on vaiks remontti suunnitteilla, niin ei käyttäisi orjaa hyödynsi, miksi joku haluaisi orjaa joku vaatisi panemaan häntä ja tekisi sinusta ällöttävän. Jospa on nii ruma ettei saa seksiin, nii kaikki sillo voikin pannan. Mut jokanen normaali joka saa seksiä, käyttäisi ohjaa hommiin joita nimenomaan ei haluisi itseasiassa tehdä

   Lainaa

  11. Härkäruoska 15.4.2015 17:27
   Tulos: +20 (44 ääntä)
   ei: Mil tavalla?Joku tarjoutui orjaksi, ni mies ei kelvannut, niin ehdotti jos hakisi naisen. Jos joku tarjoutuis orjaksi, nii kyl mul kelpais, sais tehä ruuan, siivota, kokoo tavaroitaan, käydä kaupassa. Orjahan on henkilö jota tekeen mitä käsketään ja ilmaiseksi. Orjat ei tarkoita että vaatii panna jotakin, orjalla ei ole oikeuksiaan tai orja jos on niin ei pyydä mitään, yleensä jos pyytää nii.eikä saa. Olet orja teet töitä, pyydät seksiä evätty. Miks jos tarjoutuu orjaksi ja jollai on vaiks remontti suunnitteilla, niin ei käyttäisi orjaa hyödynsi, miksi joku haluaisi orjaa joku vaatisi panemaan häntä ja tekisi sinusta ällöttävän. Jospa on nii ruma ettei saa seksiin, nii kaikki sillo voikin pannan. Mut jokanen normaali joka saa seksiä, käyttäisi ohjaa hommiin joita nimenomaan ei haluisi itseasiassa tehdä
   Maassa maan tavalla: opettele suomea!

   Lainaa

  12. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Mari Sija: Olihan jossain vaiheessa Aviomiespalvelu, jossa mies tulee hoitaa hanttihommia. Niillä tais kyl olla vaatteet…
   Eikös ole vieläkin? Ja eihän sillä ole mitään tekemistä näiden pervojen kans! Tulevat ihan maksua vastaan tekemään työt jota yksinäinen nainen ei osaa/pysty jostain syystä. Ei mulla ainakaa pora kädessä pysy ja huonekalujen kasaus luonnistu, joten jos oisin sinkku nii ois tarpeen apu.ja ihan tekevät vaatteet päällä! :D!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: orja, keittiö, naapuri