Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mansikalla voisi pelastaa maailman

  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Videolla askarrellaan mansikalle naama omenasta. Video on alla, mutta sen katsominen ei ole olennaista. Mansikalla voisi pelastaa maailman

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +527 (545 ääntä)
   Tytti maailmanparantaja.

   Lainaa

  2. Tulos: +744 (782 ääntä)
   Ennen oli näitä; "Tulin just Jenkeistä" -tyyppejä. Nykyään on näitä omaa erinomaisuuttaan korostavia; "Tulin just Intiasta auttamasta köyhiä" -tyyppejä.

   Lainaa

  3. Jamppa Tuamine 28.4.2015 1:26
   Tulos: +508 (532 ääntä)
   Tytti, kukaan ei arvosta sua yhtään enempää vaikka kuinka lesoisit tolla Intia hommalla. Pää pois perseestä nytte.

   Lainaa

  4. Tulos: +295 (329 ääntä)
   a good deed dies when it's spoken about

   Lainaa

  5. Tulos: +339 (355 ääntä)
   Tytti sanoo, että voi ajatella ja jotain voi tehdäkin. Mutta tietenkään hän ei kerro, että mitä sitä voisi tehdä. Voisiko esimerkiksi ruveta ajattelemaan muiden puolesta? Mennä kaupassa jollekulle "hei kuule, voit lopettaa ajattelun, mä hoidan sen nykyään sun puolesta". Tai sitten lähettää ne omenanrangat Intiaan, että tulee varmasti kaikki osat käytettyä. Tytti nyt halusi vaan kiillottaa omaa kilpeään, tuskin se sieltä iPhonensa takaa paljon jaksaa oikeasti kiinnostua siitä mitä Maria mansikoilleen tekee. Ah ja voih, Tytti on nyt niin hyvä ihminen! Muille jeesustelu ja muiden halveksiminen ja ylenkatsominen on se oikea tapa saada ihmiset ajattelemaan. Paskat käytöstavoista, hauku vaan kaikki tietämättömiksi, nimim. "juuri Intian slummeissa työskennellyt, sitten takaisin Suomeen perseelleen istumaan tullut."

   Lainaa

  6. Tulos: +221 (225 ääntä)
   Tytti vieraili todennäköisesti Mumbaissa, se on kuulamani mukaan erittäin suosittu slummiturismikohde.

   Lainaa

  7. Tulos: +207 (213 ääntä)
   Näitä Intialaisia köyhiä tuskin paljon lämmittäisi muutama mansikka tho

   Lainaa

  8. Tulos: +304 (314 ääntä)
   Samaa luokkaa kun vanha klassikko: "Pakko syödä loppuun, kun Afrikassa ihmiset kuolee nälkään."

   Lainaa

  9. Tulos: +130 (140 ääntä)
   Tytin kaltaiset ihmiset on ärsyttävintä sorttia.

   Lainaa

  10. Travelleri 28.4.2015 2:53
   Tulos: +100 (138 ääntä)
   Hei Tytti, ostin juuri 10 kg pyhän lehmän lihaa ja askartelin siitä syömäkelvottomia kertakäyttökukkahattuja. Interested?

   Lainaa

  11. Tulos: +271 (277 ääntä)
   Tytin logiikan mukaan olen siis hyvä ihminen ja pelastan intialaisia katulapsia nälästä kun jätän tekemättä mansikalle naaman? Pelkästään tuo ajatus mielessä saatanpa hyvinkin värkätä pari lärvää heti ensimansikoista. Naama-ideahan on aivan suurenmoinen ja noiden tekeminen on varmasti kesän parhainta laatuaikaa lasten mielestä. Sillä välin Tytti katsoo kuvaa nälkäisestä Dharmaraajista ja syö mansikkansa kantoineen ja pahvilaatikoineen päivineen.

   Lainaa

  12. Tulos: +185 (195 ääntä)
   Miksi aina pitää vetää kehitysmaa kortti? Se tilanne ei muutu eikä tule muuttumaan vaikka kuinka leikkisi ruualla tai jättäisi leikkimättä.

   Lainaa

  13. Tulos: +120 (126 ääntä)
   Se, on, tuo. pilkun, käyttö, niin. vekkulia, hommaa.

   Lainaa

  14. Tulos: +114 (116 ääntä)
   Tytti oli vahingossa hassu ku kutsu Mariaa Marjaksi ja postaus liitty mansikoihin :D

   Lainaa

  15. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Hoh hoijaa Tytti.

   Lainaa

  16. Ei hemmetti 28.4.2015 9:01
   Tulos: +81 (91 ääntä)
   Välttelen näitä "Tyttejä" kuin ruttoa, hirveitä ihmisiä. Aina moralisoimassa joka hemmetin asiasta.

   Lainaa

  17. Tulos: +88 (118 ääntä)
   Jorma: Samaa luokkaa kun vanha klassikko: “Pakko syödä loppuun, kun Afrikassa ihmiset kuolee nälkään.”
   Mietin tätä pitkään, kun olin lapsi/nuori. Että mitä hittoa, enhän minä voi näitä jämäruokia tästä sinne lähettää, vaikka ihan tosissani haluaisinkin. Sitten lähdin Afrikkaan vapaaehtoistyöhön (ei, en nyt halua "lesoilla" sillä.... Kaikkea muuta, se ei todellakaan ole minulle mikään "yksi sulka hattuun", minä jätin sieluni ja sydämeni sinne.). Tapasin muutaman aliravitun lapsen. Ja ymmärsin. Kyse ei ole siitä, että juuri tämä syömätön ruoka-annos on afrikan lapsilta pois vaan siitä, että meillä on ruokaa yllin kyllin, mutta meidän pitäisi ymmärtää arvostaa sitä, eikä nirsoilla. Tuo lause muuten on ollut yksi asia, miksi olen päättänyt joskus lapsena, että "isona lähden auttamaan niitä afrikan köyhiä". Siitä olen samaa mieltä, että tuo mansikka-case on vähän överi.

   Lainaa

  18. Tulos: +84 (92 ääntä)
   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

   Lainaa

  19. Tulos: +124 (128 ääntä)
   Miksi mansikoista ja omenoista ei vois syyä kaikkea, vaikka niistä tekiskin sulosia naamoja? Vai eikö ihmiset saa nauttia ja iloita syömisestä, koska Intiassa on nälkäänäkeviä lapsia? Okei, ollaan kaikki surullisia ja masentuneita, niin ehkä maailma pelastuu.

   Lainaa

  20. Tulos: +90 (98 ääntä)
   Ihan parasta tossa Intian mainitsemisessa on vielä se, että siellä on ihan TÖRKEÄT tuloerot. Toiset ajaa merkkiautoilla ja asuu palatsissa, toiset sukeltaa viemärissä ilman suojavaatteita tai tekee rakennuksilla töitä ilman turvavaljaita ja putoilee miten sattuu. Duunimatkalla perustason hotellissa kaikki hedelmät oli leikattu muotoihin, fruit carving on siellä ihan taiteenala. Ja ulkopuolella ihmiset nukku pahvien alla.. Että joo Tytti vois kasvaa vähän.

   Lainaa

  21. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Tottahan se on, että jos jokainen tekisi jotain yhteiskunnallisesti hyödyllistä sen ajan, kun muotoilee mansikoille naamoja tai kirjoittelee kommentteja feissarimokiin, meillä olisi aika vähän ongelmia. Ainoa vain, että jos tuossa koetettiin sanoa tämä, se olisi varmastikin kannattanut sanoa selvästi eikä sekoilla jotain maailmanparannusslummidiipadaapaa, jota kukaan ei jaksa lukea ainakaan tuohon sävyyn kirjoitettuna.

   Lainaa

  22. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Siis mua kaikkein eniten jäi kiinnostamaan tuo Mirkan kommentti, että Intiassa on maailman suurin ruokahävikki? Aika jännää jos on totta, mistähän mahtaa johtua? Onko jollain lähdettä tai Mirka itse tämän näkisi niin voisi laittaa :D

   Lainaa

  23. Tulos: -7 (37 ääntä)
   Kehitysmaiden auttaminen on ihan sama kuin lähettäisi rahaa "sairaalle" random henkilölle ulkomaiselle tilille "lainaksi". Niitä rahoja ei tule kukaan näkemään, mafiat sun muut järjestöt kyllä huolehtii. Miten muuten joka vuosi laitetaan miljardeja rahaa köyhien auttamiseksi ja tilanne on kuitenkin sama kuin esim 10 vuotta sitten. Kreikankin talous olisi monta kertaa jo elvytetty niillä rahoilla mutä mafiolle syydetään. Mutta hölmöä on helppo höynäyttää.

   Lainaa

  24. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Hmm, multa nousee kyllä hattu päästä sellasille ihmisille jotka oikeasti auttavat sellaisia, jotka itsestään riippumattomista syistä ovat vähäosaisia. Tytti kuitenkaan ei anna ymmärtää muuta kuin sen, että hyvä OMATUNTO ja TÄRKEYS on käyty Intiasta nyt hakemassa. Myötätunnon takia kärsiminen on ihan eri asia kuin ne teot jotka oikeasti auttavat jotakuta. Voidaan verrata niihin suomalaisiin jotka käyttävät mahdollisimman vähän vettä sen takia että joissain paikoissa siitä on pulaa. Yksikään pisara ei vain valitettavasti sen seurauksena ala sataa Kiinaan tai Afrikkaan, että joku ottaa suomessa lyhyemmän suihkun. "Älä heitä ruokaa pois vaan syö se ja tule vieläkin elintasoläskimmäksi niin Aasia kiittää"? Käytä, Tytti, julkisia puheenvuorojasi niiden keinojen ehdottamiseen jotka OIKEASTI auttavat; tämän mokan moralisoimisesi auttaa vain sinua itseäsi.

   Lainaa

  25. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Pidän tuollaista ruualla askartelua vähän vinksahtaneena touhuna, mutta se on ihan harmitonta. Myös köyhien intialaisten kannalta. Ja eikös myös Intiassa koristella ruokaa lehtihopealla ja väsätä hedelmistä mutkikkaita koristeita?

   Lainaa

  26. Ruokahävikki 28.4.2015 16:13
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Ainakin The World Economic Forumin mukaan Intia on maailman suurin haaskaaja: "This does not capture the full picture: for example, meat accounts for about 4% of food wastage but 20% of the costs, while 70% of fruit and vegetable output is wasted, accounting for 40% of the total cost. India may be the world’s largest milk producer and grow the second largest quantity of fruits and vegetables (after China), but it is also the world’s biggest waster of food. As a result, fruit and vegetable prices are twice what they would be otherwise, and milk costs 50% more than it should." https://agenda.weforum.org/2014/08/india-perishable-food-waste-population-growth/

   Lainaa

  27. Tulos: +19 (25 ääntä)
   "Meinaatko, että kaikilla tulee?" Eli nyt ei saa syödäkään enää?

   Lainaa

  28. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Tytti ottanu kuvia ja laittanu jokaiseen tekstin: "Tytti Sukunimi Photography" En voi sietää sitä.

   Lainaa

  29. Tulos: +28 (34 ääntä)
   "Mietis vähän tota ensimmäistä lausettas sari" jaa-a ei ainakaan mun silmiin sattunu tässä kyseisessä lauseessa mitään hirvittävää. Ja luulisi siellä Intiassa majailleen tietävän, miten paljon maapalloa kuormittava maa on kyseessä ja tämän faktan luulisi vähän hillitsevän tuota jeesustelua.

   Lainaa

  30. Maailmankansalainen 29.4.2015 17:40
   Tulos: -21 (33 ääntä)
   Onko joku oikeasti niin tyhmä, ettei tajua lautasen tyhjäksi syömistä? Ei kukaan tietenkään ole jäljelle jäävää ruokaa lähettämässä Afrikkaan, mutta ette kai ole niin daijuja, ettette tajuaisi sitä, että ruokahävikki on joltain muulta pois, isossa kuvassa. Kuinka vaikeaa on olla heittämättä hyvää ruokaa pois?

   Lainaa

  31. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Maailmankansalainen: Onko joku oikeasti niin tyhmä, ettei tajua lautasen tyhjäksi syömistä? Ei kukaan tietenkään ole jäljelle jäävää ruokaa lähettämässä Afrikkaan, mutta ette kai ole niin daijuja, ettette tajuaisi sitä, että ruokahävikki on joltain muulta pois, isossa kuvassa. Kuinka vaikeaa on olla heittämättä hyvää ruokaa pois?
   Kerrotko vielä meille daijuille, että miten se tapahtumaketju isossa kuvassa tarkemmin ottaen oikein sitten meneekään? Miten joku minua nälkäisempi tulee kylläiseksi, kun keitän kaupasta valmiissa pakkauskoossa ostamaani pastaa yhdellä keittokerralla hieman liikaa ja heitän puolikkaan lautasellisen kompostiin?

   Lainaa

  32. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Juuh: Kehitysmaiden auttaminen on ihan sama kuin lähettäisi rahaa “sairaalle” random henkilölle ulkomaiselle tilille “lainaksi”. Niitä rahoja ei tule kukaan näkemään, mafiat sun muut järjestöt kyllä huolehtii. Miten muuten joka vuosi laitetaan miljardeja rahaa köyhien auttamiseksi ja tilanne on kuitenkin sama kuin esim 10 vuotta sitten. Kreikankin talous olisi monta kertaa jo elvytetty niillä rahoilla mutä mafiolle syydetään. Mutta hölmöä on helppo höynäyttää.
   Just tuota itsekkyyden puolustelua, joka vain ei pidä paikkaansa. Maailma on vaikkapa nälän ja köyhyyden suhteen paljon parempi paikka kuin 10 vuotta sitten. Osittain köyhien maiden auttamisen vuoksi.

   Lainaa

  33. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Miten musta tuntuu että toi Tytti on joka v*tun ryhmässä meuhkaamassa Intian hätää kärsivistä nälkäisistä lapsista. Hienoa että joku auttaa, mutta joku raja nyt...

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Tyyppi käynyt Intiassa syömässä niiden ruokaa ja kuvittelee olleensa avuksi. Pelastamalla lisää intialaisia pahentaa maailman väestökatastrofia. Naamamansikat 5 - Intia 0, mun mielestä :D vaikka mielestäni noi mansikatkin näyttää typeriltä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: mansikka, video, omena, Intia, naama, kasvot, nälänhätä, nälkä, ruoka, hävikki, hukka, koriste, koristella, koristelu, askartelu