Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaryhmässä kummittelee

Kissat aistivat tuonpuoleista elämää.
Taustatietoja: Keskustelu on käyty tuiki tavallisessa kissaryhmässä. Kissaryhmässä kummittelee

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1277 (1303 ääntä)
      Voisiko joku vähemmän höperö kertoa, että mitä vittua?

      Lainaa

    2. Derpetting 28.4.2015 1:11
      Tulos: +665 (701 ääntä)
      Liika energiahoito aiheuttaa maksasairauksia. Illuminati confirmed.

      Lainaa

    3. kiikiiconfused 28.4.2015 1:18
      Tulos: -78 (220 ääntä)
      Yheksän kissaa, voi herranjumala että kämppä on varmana karvainen :D toisaalt iteki haluis kyl paljon kissoja

      Lainaa

    4. Tulos: +855 (875 ääntä)
      "Kaikki tietää mitä tapahtuu ;)" ??? NO MITÄ SIINÄ TAPAHTUU ???

      Lainaa

    5. Tulos: +339 (363 ääntä)
      Olen kiss-ihminen (20 vuoden kokemuksella) ja minultaki meni yli hilseen..... :s

      Lainaa

    6. Tulos: +648 (668 ääntä)
      Voin vain kuvitella Tarun huitomassa kotonaan kuin hullu yrittäessään antaa kaikille 9 kissalle "energiaa". Ei ihme että kisset väistävät kun kattovat että mitähän tuokin tuossa riehuu.

      Lainaa

    7. Tulos: +248 (266 ääntä)
      Mainoskissakin näyttää järkyttyneeltä : (

      Lainaa

    8. Voi kisuparkaa 28.4.2015 2:04
      Tulos: +256 (264 ääntä)
      Kisulla on peräpukama.

      Lainaa

    9. Kultainen fedora -salaseura-aktiivi 28.4.2015 2:33
      Tulos: +380 (400 ääntä)
      Liiallinen vyöhyketerapia, energiateatteri, enkelipelleily ja reikileikit saattavat aiheuttaa ihmisessä tyhmentymistä, mikä ilmenee kritiikittömyytenä ja madaltuneena kynnyksenä vastaanottaa kaiken maailman satuilua lääketieteenä. Sen vuoksi kohtuus on kaikki kaikessa tässäkin: ei enempää kuin 200 g enkelinlihaa viikossa.

      Lainaa

    10. Tulos: +109 (123 ääntä)
      No mitä siinä kuvassa tapahtuu? Kertokaa nyt joku

      Lainaa

    11. Tulos: +279 (297 ääntä)
      voinyv..: No mitä siinä kuvassa tapahtuu? Kertokaa nyt joku
      Arvelisinpa, että sitä "kutittaa" "genitaalialueelta" ja se "hinkuttaa" itselleen "mielihyvää" parhaaksi katsomallaan tekniikalla. Toisin sanoen seurustelee seinän kanssa.

      Lainaa

    12. Tulos: +89 (105 ääntä)
      Vai että energiaa kissoille. Ja mitä henkimaailmaan tulee, onhan olemassa se vanhainkodin kissa joka menee aina seuraavan kuolevan luokse.

      Lainaa

    13. Tulos: -69 (101 ääntä)
      Kovinpa vähän kommentoivat asiasta tietää.

      Lainaa

    14. Tulos: +139 (149 ääntä)
      Suomessakin pyörii vähän liikaa kaikenlaisia energiahoitajia. Henkiparannusta, tunteidentulkintaa jne. SITÄ VOI TEHDÄ ETÄNÄKIN. Eli kun lähetät tädille tai sedälle lemmikkisi valokuva (koko perheen eläimet samalla hinnalla hamsterista hevoseen), niin eläinhenkihoitaja sitten kyselee mikä sillä on ja lähettää sille hyvää fiilistä. 50€-100€. "Koirallani on verinen ripuli kolmatta päivää, mitä teen??" "Marjatta lähettää sille energiaa, älä huoli. 50€ kirjekuoressa"

      Lainaa

    15. Tulos: +111 (117 ääntä)
      oijjei: Kovinpa vähän kommentoivat asiasta tietää.
      No kerro lisää sitten.

      Lainaa

    16. Mää vaan 28.4.2015 8:50
      Tulos: +60 (94 ääntä)
      En reikistä yms tiedä, mutta itse kyllä sain avun vyöhyketerapiasta.. Ja jos kyse oli vain korvien välissä tapahtuvasta ajatuksesta "nyt paranen" niin olen silti sitä mieltä, että olisin voinut nekin rahat käyttää paljon typerämmin.

      Lainaa

    17. Ei hemmetti 28.4.2015 8:59
      Tulos: +10 (50 ääntä)
      kiikiiconfused: Yheksän kissaa, voi herranjumala että kämppä on varmana karvainen toisaalt iteki haluis kyl paljon kissoja
      Mulla on neljä kissaa ja ei noista pahemmin karvaa lähde, raakaravinto pitää turkin kunnossa.

      Lainaa

    18. Tulos: +44 (50 ääntä)
      kiikiiconfused: Yheksän kissaa, voi herranjumala että kämppä on varmana karvainen toisaalt iteki haluis kyl paljon kissoja
      Voi kaikkea aina haluta, mutta pitää mitoittaa ne halunsa niin että jokaisen kykenee kunnolla hoitamaan. Minulle kaksi on erittäin riittävästi, ja karvoja on tosiaan kaikkialla.

      Lainaa

    19. Tulos: +77 (91 ääntä)
      Mää vaan: En reikistä yms tiedä, mutta itse kyllä sain avun vyöhyketerapiasta.. Ja jos kyse oli vain korvien välissä tapahtuvasta ajatuksesta “nyt paranen” niin olen silti sitä mieltä, että olisin voinut nekin rahat käyttää paljon typerämmin.
      Maksasairaaseen kissaan voi tepsiä ruokintaletku ja säännöllinen, pitkäaikainen hoito. Reiki tepsii reiki-hoitajan kukkaroon ja lihottaa sitä. Pitäisikö ämpärityhmät panna holhoukseen itselleen ja muille vaarallisina?

      Lainaa

    20. Tulos: +81 (95 ääntä)
      Derpetting: Liika energiahoito aiheuttaa maksasairauksia. Illuminati confirmed.
      Mä kyllä käsitin että kissalla olisi ollut jo maksasairaus ja tämä energiahoito oli siihen liian voimakasta "hoitoa". Oli kummin päin vaan niin tärähtäneeltä kyllä kuulostaa.

      Lainaa

    21. Tulos: +112 (116 ääntä)
      Kuvassa tapahtuu sitä, että kiimainen tyttökissa tarjoaa hanuriaan seinälle. Oma kissani tapasi tarjota itseään mm. keinutuolin jalalle.

      Lainaa

    22. Tulos: -114 (150 ääntä)
      Reikistä ja energiahoidosta on tehty tieteellistä tutkimusta, jossa on todettu että se toimii. Ihmisiltä on tehty mittauksia ja todettu että ihmiset värähtelevät tietyillä taajuuksilla, tästäkin tehty tutkimuksia. Ihmisellä on energiakenttä.. Kannattaa ensin ottaa asioista selvää ennenkuin kyseenalaistaa asioita kun oma mieli rajoittaa.. Nykylääketiede on vielä lapsen kengissä mutta mittaustekniikoiden avulla ennen meille "yliluonnollisena" näyttäytyvät asiat muuttuukin normaaliksi ja luonnolliseksi. Nämä tutkimukset vaan tulevat suomeen 10 vuotta myöhässä.. Kannattaa siis etsiä tieteellistä julkaisua englannin kielellä..

      Lainaa

    23. Tulos: -70 (86 ääntä)
      Jos haluatte perehtyä näihin tutkimuksiin niin menkää google scholar palveluun ja kirjoita reiki, sen jälkee saat tieteellisiä tutkimuksia aiheesta.

      Lainaa

    24. yli opisto hörho 28.4.2015 11:22
      Tulos: +26 (48 ääntä)
      Tässä on suomalaisten oma "Phoebe". Ei se tosin ihan niin hauskaa ole kun joku ihan oikeasti uskoo kaikenmaailman energioihin ja siihen että pystyy periaatteessa tappamaan ja parantamaan eläimiä niillä. Koskeeko "uskonvapaus" näitäkin, vai olisiko parempi määrätä jtn lääkitystä?

      Lainaa

    25. Tulos: +32 (54 ääntä)
      Ja tämäkin ihminen sai äänestää

      Lainaa

    26. Tulos: +46 (88 ääntä)
      Homeopatiat ja reikit ovat niin paksua tuubaa, että vain tosi pimeät tapaukset nihin uskovat. Kyse ei siis ole kovin isosta määrästä väkeä. Siksi voisi olla relevanttia miettiä mitähän niille tekisi, paitsi että: Näin sivustakatsojan näkökulmasta reikit-homeopatit-yms uskomuksen varassa roikkuvat huuhaat eivät eroa muista uskonnoista muuten kuin, että a) reikihuuhaistit tarjoavat välillä sellaisia tosiasiaväitteitä, jotka voi triviaalisti osoittaa vääriksi. Oikeat uskonnot eivät tätä virhettä tee, niissä ei ole mitään minkä voisi vääräksi todistaa. b) reikiymshuuhaa on varsin harmitonta ja aiheuttaa käytännössä lompakon laihtumista ja joissain yksittäisssä tapauksissa henkilökohtaisen tragedian, luokkaa syöpähoitoon meno viivästyi kun potilas puuhasteli huuhaan parissa. Perinteisemmillä uskonnoilla taas puolestaan on tuhottu valtioita ja pidetään vielä nykyisinkin kokonaisia kansakuntia pronssikaudessa. Perusvirhe noissa homeohuuhaissa uskontoina on nojaaminen tieteeseen. Se noja perustuu vain siihen, että populaatiosta kaikki eivät ymmärrä tiedettä tai tekniikkaa ja teknisen kuuloisilla loitsusanoilla "värähtely" ja "energia" saadaan satuiluihin vähän tieteen nauttimaa luottamusta. Vähänkään vaikkapa mekaniikkaan perehtyneet ihmiset saavat vain poistatuksia kun peruskurssin johdantotekstin perussanastolla loitsitaan enkeleitä esiin.

      Lainaa

    27. Tulos: +65 (71 ääntä)
      kysyn vaan: Reikistä ja energiahoidosta on tehty tieteellistä tutkimusta, jossa on todettu että se toimii. Ihmisiltä on tehty mittauksia ja todettu että ihmiset värähtelevät tietyillä taajuuksilla, tästäkin tehty tutkimuksia. Ihmisellä on energiakenttä.. Kannattaa ensin ottaa asioista selvää ennenkuin kyseenalaistaa asioita kun oma mieli rajoittaa.. Nykylääketiede on vielä lapsen kengissä mutta mittaustekniikoiden avulla ennen meille “yliluonnollisena” näyttäytyvät asiat muuttuukin normaaliksi ja luonnolliseksi. Nämä tutkimukset vaan tulevat suomeen 10 vuotta myöhässä.. Kannattaa siis etsiä tieteellistä julkaisua englannin kielellä..
      Kannattanee myös muistaa mediakritiikki näiden "tieteellisten" tutkimusten kanssa "Most research on Reiki is poorly designed and prone to bias and there is no good evidence that Reiki is helpful for treating any medical condition, although some physicians have said it might help promote general wellbeing."

      Lainaa

    28. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Aika osuva nimi Tarulla.

      Lainaa

    29. Tulos: +13 (17 ääntä)
      p: Mä kyllä käsitin että kissalla olisi ollut jo maksasairaus ja tämä energiahoito oli siihen liian voimakasta “hoitoa”. Oli kummin päin vaan niin tärähtäneeltä kyllä kuulostaa.
      Aivan. En ajatellutkaan sitä noin päin. :D Oli miten oli, ei ole kaikki inkkarit kanootissa.

      Lainaa

    30. Tulos: +32 (38 ääntä)
      Näemmä Magneettimedian harjoittama höpsismi on vielä kevyttä kamaa.

      Lainaa

    31. Tulos: +72 (76 ääntä)
      Mää vaan: En reikistä yms tiedä, mutta itse kyllä sain avun vyöhyketerapiasta.. Ja jos kyse oli vain korvien välissä tapahtuvasta ajatuksesta “nyt paranen” niin olen silti sitä mieltä, että olisin voinut nekin rahat käyttää paljon typerämmin.
      Omat rahasi saat käyttää ihan mihin ikinä tahansa sekoiluun, eipä kiinnosta. Mutta kissaihmisenä vituttaa todella ajatus ihmisestä joka manaa kissalleen jotain höpöhöpöenergioita tai mitälie enkeleitä, eikä vie oudosti käyttäytyvää tai sairasta kissaa kunnolliseen eläinlääkäriin.

      Lainaa

    32. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Taru - nimesi oli enne.

      Lainaa

    33. Tulos: +39 (43 ääntä)
      Emme tiedä mitä kissa tekee, joten sen täytyy olla henkimaailman asioihin liittyviä juttuja! -Argumentum ad ignoratium

      Lainaa

    34. Tulos: +42 (46 ääntä)
      bb: Olen kiss-ihminen (20 vuoden kokemuksella) ja minultaki meni yli hilseen….. :s
      Näin juuri, millä tavalla tämä liittyy Gene Simmonsiin?

      Lainaa

    35. Tulos: +51 (53 ääntä)
      Sannni: Omat rahasi saat käyttää ihan mihin ikinä tahansa sekoiluun, eipä kiinnosta. Mutta kissaihmisenä vituttaa todella ajatus ihmisestä joka manaa kissalleen jotain höpöhöpöenergioita tai mitälie enkeleitä, eikä vie oudosti käyttäytyvää tai sairasta kissaa kunnolliseen eläinlääkäriin.
      Näin on, kattiparka ei saa siitä edes sitä vähäistä plasebovaikutusta minkä ihminen ehkä saisi. Yksi harvoista järkevistä asioista mitä Räsänen on ehdottanut on huuhaahoitojen kieltäminen lapsilta. Samantien voisi mun puolestani kieltää myös lemmikeiltä!

      Lainaa

    36. Älkää tuomitko, kun ette tiedä 28.4.2015 18:53
      Tulos: -4 (54 ääntä)
      Sannni: Omat rahasi saat käyttää ihan mihin ikinä tahansa sekoiluun, eipä kiinnosta. Mutta kissaihmisenä vituttaa todella ajatus ihmisestä joka manaa kissalleen jotain höpöhöpöenergioita tai mitälie enkeleitä, eikä vie oudosti käyttäytyvää tai sairasta kissaa kunnolliseen eläinlääkäriin.
      Ko. kissa oli terveen näköinen, kunnes silmät alkoi kellastua, ikenet samoin ja silloin oli jo liian myöhäistä. Kissa osaa peittää sairauden hyvin. Tottakai vien kissan eläinlääkäriin. Hienosti osaatte vääntää ja kääntää asiat ilkeiksi tietämättä totuutta. Sama, kun syyttäisitte, että silitän kissaa, joka on sairas, vaikka en siinä vaiheessa tiedä sen sairastavan. Rahaa en tuolla tienaa, että kisujani silittelen. NYT ymmärrän, miten helposti ihminen tulee ymmärretyksi aivan päinvastaiseksi, mitä hän sydämessään on. Tietämättömät ja tuntemattoman tuomitsevat.

      Lainaa

    37. Tulos: +16 (36 ääntä)
      Älkää tuomitko, kun ette tiedä: Ko. kissa oli terveen näköinen, kunnes silmät alkoi kellastua, ikenet samoin ja silloin oli jo liian myöhäistä. Kissa osaa peittää sairauden hyvin. Tottakai vien kissan eläinlääkäriin. Hienosti osaatte vääntää ja kääntää asiat ilkeiksi tietämättä totuutta. Sama, kun syyttäisitte, että silitän kissaa, joka on sairas, vaikka en siinä vaiheessa tiedä sen sairastavan. Rahaa en tuolla tienaa, että kisujani silittelen. NYT ymmärrän, miten helposti ihminen tulee ymmärretyksi aivan päinvastaiseksi, mitä hän sydämessään on. Tietämättömät ja tuntemattoman tuomitsevat.
      Hullu olet silti, jos tommoseen liirumlaarumiin uskot.

      Lainaa

    38. Tulos: +32 (36 ääntä)
      kysyn vaan: Reikistä ja energiahoidosta on tehty tieteellistä tutkimusta, jossa on todettu että se toimii. Ihmisiltä on tehty mittauksia ja todettu että ihmiset värähtelevät tietyillä taajuuksilla, tästäkin tehty tutkimuksia. Ihmisellä on energiakenttä.. Kannattaa ensin ottaa asioista selvää ennenkuin kyseenalaistaa asioita kun oma mieli rajoittaa.. Nykylääketiede on vielä lapsen kengissä mutta mittaustekniikoiden avulla ennen meille “yliluonnollisena” näyttäytyvät asiat muuttuukin normaaliksi ja luonnolliseksi. Nämä tutkimukset vaan tulevat suomeen 10 vuotta myöhässä.. Kannattaa siis etsiä tieteellistä julkaisua englannin kielellä..
      Kuulepas kun ei sillä vielä pitkälle pötkitä, että löytyy 'tieteellinen tutkimus'. Sitä on turha käyttää perusteluna. Tieteellisin menetelminkin tehty tutkimus voi olla erittäin "biased" eli tuottaa todella vääristyneitä tuloksia. Luotettavaa ja merkitseviä tuloksia uskomushoitojen puolesta tuottanutta tutkimusta ei taida löytyä. (Plasebo-vaikutus on varmasti havaittu vaikka mihin hoitoon liittyen, mutta se onkin sitten jo eri asia)

      Lainaa

    39. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Alkaa tuntua, että tollasta asiaa, ku "tuiki tavallinen kissaryhmä" ei oo olemassa...

      Lainaa

    40. Lähdeviittailija 29.4.2015 8:27
      Tulos: +22 (26 ääntä)
      ja vielä: Jos haluatte perehtyä näihin tutkimuksiin niin menkää google scholar palveluun ja kirjoita reiki, sen jälkee saat tieteellisiä tutkimuksia aiheesta.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19922247 The serious methodological and reporting limitations of limited existing Reiki studies preclude a definitive conclusion on its effectiveness. High-quality randomized controlled trials are needed to address the effectiveness of Reiki over placebo. Tuossa kyseessä metatutkimus, joka totesi että 12/12 tehdyistä tutkimuksista oli heikkolaatuisia, eikä niiden pohjalta voida tehdä perusteltuja johtopäätöksiä. Joka on linjassa käsityksestäni hörhöhoitojen tutkimuksesta. Pelkästään se, että joku julkaisee jotain Alternative Medicine Review:ssä, pitäisi kertoa jotain kriittiselle lukijalle - eikä suinkaan sitä että "tämä toimii koska tieteellinen julkaisu"

      Lainaa

    41. Tulos: +32 (32 ääntä)
      tutkija: Kuulepas kun ei sillä vielä pitkälle pötkitä, että löytyy ‘tieteellinen tutkimus’. Sitä on turha käyttää perusteluna. Tieteellisin menetelminkin tehty tutkimus voi olla erittäin “biased” eli tuottaa todella vääristyneitä tuloksia. Luotettavaa ja merkitseviä tuloksia uskomushoitojen puolesta tuottanutta tutkimusta ei taida löytyä. (Plasebo-vaikutus on varmasti havaittu vaikka mihin hoitoon liittyen, mutta se onkin sitten jo eri asia)
      Tieteellinen tutkimus tarkoittaa sitä, että tutkimuksen metodi ja tulokset on niin hyvin raportoitu, että sama tutkimus on toistettavissa. Uskomushoitojen tutkimuksen perusidea on suorittaa hoitoja potilaille ja sitten kysellä tuntemuksia. Uskomushoitoja nimitetään huuhaaksi siksi, että niiden väitetty toimintaperiaate on a) sekavaa mölinää, jossa on mukana muutama vierasperäinen sana b) selvästi vastoin tiedettyjä fysiikan lakeja c) toimimaton. Lukaisin läpi muutaman reiki-yms-hoitoihin liittyvän paperin (google scholar ja hauksi reiki, biofield therapics jne.). Kaikissa oli sama juoni. Pienehkölle määrälle potilaita (alle sata) tehtiin hoitoja ja kysyttiin vähenivätkö kivut. Kivut vähenivät tilastollisesti merkittävästi. Tässä kohtaa on hyvä huomata, että vähenivätkö kivut oikeasti vai tuntuuko se vain potilaasta siltä ei tee eroa. Potilaan kannalta tilanne on sama. Tässä mielessä hoito siis toimi. Tutkimukset kertovat tietysti enemmän potilaista kuin hoidosta, mutta lopputulosta se ei muuta. Kipu on muutenkin varsin ongelmallinen tutkimuskohde, sen mittaaminen kun on kovin vaikeata. Huhaa-hoitojen teho perustuu puhtaasti plaseboon. Plasebo-ilmiötä voidaan tutkia myös ilman huuhaata ja tutkimuksissa onkin huomattu plasebon toimivan myös tilanteissa, joissa potilaille syötetään plaseboa kertoen, että se on plaseboa eikä auta lainkaan. Plasebon käyttäminen hoitona on myös aavistuksen eettisesti ongelmallista, saako potilasta huijata, vaikka huijaus parantaisi potilaan oloa? Ja kaiken huipuksi kaiken hoidon kyytipoikana tulee pussillinen plaseboa. Päänsärkylääke vähentää kipua selvästi nopeammin kuin mita varsinainen lääkeaine vaikuttaa. Ja lopuksi vielä kieppi rautalankaa. Tutkimuksellisessa mielessä plasebo on hyvin mielenkiintoinen ilmiö. Mahdollinen huuhaa siinä ympärillä ei ole. Tämän takia huuhaalle nauraminen on ihan ok.

      Lainaa

    42. rallikisuja 30.4.2015 15:20
      Tulos: +12 (12 ääntä)
      voinyv..: No mitä siinä kuvassa tapahtuu? Kertokaa nyt joku
      Minun kissani ainakin vaaniessaan menee kuvan mukaisesti seinää vasten vaanimaan ja lopulta ponnistaa seinästä hirmuisella voimalla ralliin ympäri taloa :)

      Lainaa

    43. Tulos: -12 (20 ääntä)
      Kyllähän ne kissat ja koirat yms, aistii ja näkee henget, mutta miten se nyt tähän energiajuttuun liittyy?

      Lainaa

    44. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Kissajutun lähettäjä oli näköjään poistanut omat kommenttinsa siitä, että varoitteli ryhmäläisiä siitä, että energialähetys on pillerimuodossa. Tämä mies kehotti kaikkia varovaisuuteen ja tarkastamaan tabletit viranomaisilta että mitä sisältävät. Olisi ollut hauskempi jos olisi kommenttinsa jättänyt!

      Lainaa

    45. Tulos: -10 (26 ääntä)
      meh: Hullu olet silti, jos tommoseen liirumlaarumiin uskot.
      Kuka on hullu. Kaikki, jotka uskovat johonkin mitä ei voi nähdä. Onko hullua antaa jollekkin energiaa, rakkautta tms. Mitä haittaa siitä on? Antaa toisen silittää ja rakastaa kissaa. Sinä et ilmeisesti, koska usko moiseen hulluuteen. Et ole varmasti koskaan "tuntenut" että joku tuijottaa, että vaistoat jonkun pitävän sinusta, tai nauravan sinulle vaikka ei sitä näytä. Eihän niitä tuntemuksia voi olla. Ei olekkaan. Sinulla.

      Lainaa

    46. Tulos: +19 (25 ääntä)
      puppua: Kuka on hullu. Kaikki, jotka uskovat johonkin mitä ei voi nähdä. Onko hullua antaa jollekkin energiaa, rakkautta tms. Mitä haittaa siitä on? Antaa toisen silittää ja rakastaa kissaa. Sinä et ilmeisesti, koska usko moiseen hulluuteen. Et ole varmasti koskaan “tuntenut” että joku tuijottaa, että vaistoat jonkun pitävän sinusta, tai nauravan sinulle vaikka ei sitä näytä. Eihän niitä tuntemuksia voi olla. Ei olekkaan. Sinulla.
      En usko mihinkään, mitä ei voi todistaa olevaksi. Tunne, että joku "tuijottaa" on jäänne ajoilta, jolloin ihmisten piti olla valppaana pedoilta (koska pedot saattoivat oikeastikin tuijottaa). Se, että osaat aavistaa jonkun pitävän sinusta ei ole mikään yliluonnollinen asia, vaan puhdasta eleiden tulkintaa. Tunne, että joku nauraa sinulle, johtuu yleensä henkilön alentuneesta itsetunnosta, jolloin henkilö yleensäkin epäilee, että kaikki ovat häntä vastaan (olen itse kokenut tämän, tiedän mistä puhun). Näetkös, pystyin selittämään nämäkin ilmiöt ilman sinun "energiaasi".

      Lainaa

    47. Tulos: +19 (23 ääntä)
      ^ Ja miksi väität, ettei minulla ole tunteita? Koska en usko yliluonnolliseen? Tunteissa ei ole mitään yliluonnollista, sillä ne ovat täysin aivokemian tuotoksia. Tämänkin olisit tiennyt, jos olisit siihen ihmisenbiologiaan/psykologiaan edes hieman perehtynyt.

      Lainaa

    48. Tulos: +14 (16 ääntä)
      puppua: Kuka on hullu. Kaikki, jotka uskovat johonkin mitä ei voi nähdä. Onko hullua antaa jollekkin energiaa, rakkautta tms. Mitä haittaa siitä on? Antaa toisen silittää ja rakastaa kissaa. Sinä et ilmeisesti, koska usko moiseen hulluuteen. Et ole varmasti koskaan “tuntenut” että joku tuijottaa, että vaistoat jonkun pitävän sinusta, tai nauravan sinulle vaikka ei sitä näytä. Eihän niitä tuntemuksia voi olla. Ei olekkaan. Sinulla.
      Suurin osa ihmisistä ei koe tarvetta mystifioida tavallista sosiaalista kanssakäymistä ja eletulkintaa epämääräisen kuuloisilla energioilla. Ei se ole tunnekylmyyttä vaan rationaalinen tapa suhtautua maailmaan. Mulle päättelyketju "ihminen silittää kissaa -> kissa ja ihminen tuntevat mukavan ja rauhoittavan kosketuksen -> kissa kehrää, molemmilla on kivaa" on aivan riittävä, mutta ymmärrän että jotkut ihmiset ovat hengellisempiä ja haluavat uskoa minun mielestäni höpsöihin juttuihin. Ja saahan sitä uskoa, kunhan se ei mene ärsyttävän fanaattiseksi denialismiksi ja siitä ei ole haittaa kenellekään (esim. rokotusten vastustaminen tai vakavan sairauden hoitaminen pelkillä höpöhoidoilla; kausiflunssaa saatte mun puolestani hoitaa vaikka yksisarvisterapialla jos välttämättä haluatte)

      Lainaa

    49. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Tiesittekö muuten, miksi kutsutaan vaihtoehtohoitoa, jonka tosiaan on tieteellisesti todettu toimivan? Sitä kutsutaan lääketieteeksi.

      Lainaa

    50. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Mitä ihmettä on energiahoito kissalle ? Tai energiahoito yleensäkäöän? Tietääkö kukaan

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kissat, henkimaailma, henget, kuva, kissa, energiahoito, reiki, enkelit