Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suomen täydelliset venäläisnaiset

Rikkaat venäläiset elävät suomalaisten verorahoilla!
Suomen täydelliset venäläisnaiset

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 64 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +9 (1019 ääntä)
   Noi venäläiset naiset on ihan hirveitä :D Suurin osa on ihan miehen näköisiä... siks varmaan ne kaameet meikitkin täytyy olla sotamaskina koko ajan ja jokapaikassa.

   Lainaa

  2. Tulos: +329 (873 ääntä)
   En itsekään pidä venäläisistä. Ihme kieroilijakansa.

   Lainaa

  3. Tulos: -84 (394 ääntä)
   nyt varmaan kuulostan russofobiselta juntilta, mutta valitettavasti venäläiset naiset oikeasti tekee töitä, täällä on muutama kauppojen kassoilla ja yleensä välttelen kyseisiä kassoja koska kokemuksen mukaan joku asia menee aina päin honkia, en tiedä mikä siinä on niin vaikeaa vielä vuosienkin työnteon jälkeen (kolme vuotta asioinut kyseisissä kaupoissa eikä mikään ole muuttunut), ei niille kai kukaan kehtaa antaa palautetta työn laadusta ettei vaan tule leimauduttua rasistiksi (tarkempi termi rasismin sijaan olisi xenofobia, mutta rasistilla mennään koska se on ihmisille tutumpi termi.)

   Lainaa

  4. Hööpölööpö 24.3.2015 0:53
   Tulos: +175 (253 ääntä)
   Rasismin pahimpia vihollisia ovat rasistit.

   Lainaa

  5. Tulos: -92 (562 ääntä)
   ryssät vittuun suomesta. heti.

   Lainaa

  6. Tulos: +904 (934 ääntä)
   Olen aina ihmetellyt, kuka katsoo kaiken maailman Real Housewives -sarjoja, Ruotsin miljonääriäitejä ja mitä näitä nyt on. No Alexander tietysti. Mutta onpas hämmmentävä keskustelu. Kaikki kortit sotaveteraaneista "mun" verorahoihin ja tyylittömiin suomalaisiin taisi tulla pöytään, poislukien natsit.

   Lainaa

  7. Tulos: -42 (118 ääntä)
   joo: ryssät vittuun suomesta. heti.
   jokainen venäläinen noita kaupan kassalla olevia rouvia lukuunottamatta on ollut hyvä tyyppi (tietysti se että nämä venäläiset ovat olleet opiskelijoita opiskelijabileissä ja kaikilla on ollut sopiva humalatila voi vaikuttaa arviointiin), osaltaan voi olla että kontrasti suomalaisten myyjien ammattihymyn ja ystävällisyyden sekä niiden venäläisnaisten ilmeettömyyden välillä vaikuttaa sekin.

   Lainaa

  8. Tulos: +218 (316 ääntä)
   Luulenpa, ettei kyse välttämättä ole nyt kansalaisuudesta. Ehkä Oona on vain hapan näille naisille, joilla saattaa olla enemmän rahaa kuin mitä koko elämän aikana tarvitsevat. Eivätkö ko. naiset ole välttämättä itse edes rahoja tienanneet. En itse ole rikas enkä edes kovin keskituloinen, ja joskus joutuu laskemaan rahojaan. Joskus myös kadehdin näitä rikkaita mutta minkäs teet, elämä ei ole reilua. Veteraaneille voisi tehdä dokumentin, mutta se pyörisi eri kategoriassa.

   Lainaa

  9. Tulos: +324 (378 ääntä)
   Venäläiset naiset (ja miehet) kulkevat kyllä myös ihan turisteina ja tuovat ruplansa Suomen valtion kassaan. Ja sitten inistään.

   Lainaa

  10. Että sellasta 24.3.2015 1:40
   Tulos: +410 (418 ääntä)
   Tässä oli nyt kyllä rasismia, tai vähintäänkin stereotyypittelyä puolin ja toisin. Alexanderilla kyllä vielä erityisen hassu käsitys venäläisistä naisista, kun todellisuus varmaan on, että se on aika pieni prosentti tämän "rikkaan" itänaapurin naisista, joilla on varaa aitoihin Chaneleihin ja Pradoihin, ei taida tämän realityn otos olla se ihan edustavin.

   Lainaa

  11. Iha suomalaine 24.3.2015 1:48
   Tulos: +222 (312 ääntä)
   Vois olla korkee aika ottaa puheeksi tuo venäläisten mollaaminen. Ainakin Iltalehden jutuista päätellen Putin ja Venäjä on joka toinen päivä aloittamassa sodan Suomea vastaan - ja ihmiset, en tosiaan tiiä ketkä, villiintyy täysin. Ja melko sama kaava toistuu näköjään täälläkin kommenteissa. Yleistäminenkin on erityisen suosittua. Nuoremmatkin ovat ottaneet hyvin esimerkkiä: Näin ollessani tennishallilla nuoren venäläisen tennispelaajan kikattavan kaverinsa kanssa ennen heidän välistä otteluaan täällä Suomessa muutama päivä sitten. 12-vuotiaat suomalaiset nähdessään tilanteen: "Mitä nuo ryssät tossa oikee nauraa. Niitte nauruhaki kuulostaa ryssältä." Ja naurua päälle. Vähän särähti itsellä korvaan, kun taas suomalaisten vanhemmat komppasivat lapsiaan. Pikku juttu joo mut niistähä kaikki alkaa.

   Lainaa

  12. pulunlihapulla 24.3.2015 2:04
   Tulos: +368 (380 ääntä)
   Hauskaa, kuinka monilla on toi mielikuva venäläisistä (ja ruotsalaisistakin) naisista. Että ovat kaikki tyylikkäitä, ei missään nimessä juntteja KUTEN SUOMALAISET NAISET. Kyllä vaan noistakin maista löytyy näitä tyylitajuttomia muodin jumalien pilkkaajia. Ja juntteja, ihan yhtä lailla.

   Lainaa

  13. Tulos: +154 (242 ääntä)
   Hävettää nämä kommentit. Ihmisiä ne venäläisetkin ovat, monet jopa mukavia sellaisia.

   Lainaa

  14. Tulos: +249 (263 ääntä)
   Asun kaupungissa jossa venäläiset turistit on arkipäivää. Ne rikkaat on monesti myös töykeimpiä maastoautoineen. Eivät anna tilaa, mutta vaativat sitä itselleen kokoajan. Liikennesäännöistä ei tiedetä mitään mutta silti ajellaan. Keskiluokkaiset venäläiset on asiallisia. Työkaverina pari venäläistä, ja ovat oikein mukavia.

   Lainaa

  15. Tulos: +256 (270 ääntä)
   Kyllä voikin ottaa päähän nämä pakkomielteisen merkkiuskolliset Alexanderit. Sillä ei ole väliä onko vaate kaunis vai ei, jos se ei ole ökykallis merkkituote, niin se on automaattisesti ihan kauhea kolttu. Itse en kyllä odota tätä sarjaa ollenkaan. Tämähän vaan pahentaa suomalaisten venäläiskuvaa, kun tässä on pääosassa juurikin nämä rikkaat naikkoset, joille tärkeintä on yliampuvat ja -kalliit hepenet ja turkikset ym. pakkelit ja joiden elämä täyttyy shoppailusta ja hienostelusta. Hienoja roolimalleja vielä kaiken lisäksi. Olis luullu että näitä turhia sarjoja olisi jo tarpeeksi, mutta ei kai niitä koskaan ole.

   Lainaa

  16. Ministeri Nieminen 24.3.2015 6:35
   Tulos: +84 (162 ääntä)
   Veikkaanpa, että venäläisiä dissaavat tyypit eivät tunne ainuttakaan venäläistä. Ennakkoluulot saavat pahimmillaan ihmisen sokeutumaan. Nyt silmät auki ja kohdelkaa yksilöitä yksilöinä ja tunkekaa ennakkoluulot sanonko mihin. Elämä on paljon kivempaa kun rakastaa enemmän kuin vihaa.

   Lainaa

  17. S. aivartelija 24.3.2015 6:51
   Tulos: +115 (133 ääntä)
   Itseäni huvittaa aina nämä suomalaisten roskapaska H&M tyyli. Tervemenoa itärajan tuntumassa oleville paikkakunnille huomaamaan, että valtaosan tavaratalojen vaatteista ostavat venäläiset. Entisen kotikunnan Anttilassa on venäläisten lomasesongin aikana pitkä jono Tatjanan kassalle, korit täynnä vaatteita ja kenkiä. Siellä näkee myös välillä loistavia tyyliyhdistelmiä halpalenkkarit ja turkki. Tunnen venäläisiä kyllä, luokkakaverini, jonka kanssa tein useimmat ryhmätyöt opiskeluaikaan oli venäjältä, tosin pitkään Suomessa asunut. Tämä ei ole dissausta, vaan ihan faktahuomio. Kyllä ne venäläiset myös noissa halpakaupoissa paljon käyvät tavaratalojen lisäksi.

   Lainaa

  18. suomipoika 24.3.2015 7:12
   Tulos: +185 (191 ääntä)
   Tv-tarjonnan tason alamäki vaan jatkuu. Ei tuu enää mitään katsomisen arvoista, pelkkää tosi-tvtä, kokkiohjelmia ja julkkisten egonpönkitysmoskaa. Enkä ymmärrä tuollaista muotikeskeistä ajattelutapaakaan. Miksi kaikkien ihmisten pitäisi pukeutu johonkin Chaneliin? Junttimaisuutta on ajatella että kalliit merkkivaatteet tekevät ihmisestä jotenkin fiksumman/kauniimman/tärkeämmän.

   Lainaa

  19. Tulos: +20 (94 ääntä)
   Venäläiset miehet haisee aina saatanan hielle ja naiset kuin ois maaliruiskulla laitettu parfyymia. Juurikin nämä rikkaat

   Lainaa

  20. Tulos: +254 (262 ääntä)
   Faktoja pöytään: On venäläisiä joilla on aidot Chanelit ja tyylikkäät vaatteet sekä on venäläisiä jotka pukeutuu vitun rumasti ja juntisti. On suomalaisia joilla on aidot Chanelit ja tyylikkäät vaatteet sekä suomalaisia jotka pukeutuu vitun rumasti ja juntisti. On kivoja ja ystävällisiä venäläisiä sekä kusipäitä. Sama pätee suomalaisiin.

   Lainaa

  21. mandariini 24.3.2015 8:46
   Tulos: +46 (74 ääntä)
   kulttuurimme ovat erilaiset. huomioikaa se ja katsokaa joskus avoimin silmin muiden maiden ihmisiä, älkääkä siitä näkökulmasta että kun "ME ollaan SUOMALAISIA ja MEIDÄN tavat on oikeita". ette ikinä tapaa tavallisia venäläisiä Suomessa koska keskivertokansalaisella ei ole rahaa lähteä ulkomaanmatkalle, näillä leuhkoilla kerskakuluttajilla taas on. onneksi on myös tyhmiä suomalaisia.

   Lainaa

  22. Tulos: +60 (68 ääntä)
   En tiedä kuka tässä oli se suurin moka, mutta sanonpahan vain, että ensimmäisenä sen perinteisen "Tämä on vaan nyt hei mun mielipiteeni, mulla on oikeus siihen!" -kortin vetävä on jo henkisesti hävinnyt. Luulevatko sitä huutelevat oikeasti että se tarkoittaa yhtään mitään? Tottakai jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta mitä sitten? Muilla on yhtäläinen oikeus ilmaista oma mielipiteensä siitä, ja sen paukuttaminen ei todellakaan ole edes argumentti vaan epävarman ihmisen puolustelua.

   Lainaa

  23. Tulos: +31 (37 ääntä)
   vimma: Faktoja pöytään: On venäläisiä joilla on aidot Chanelit ja tyylikkäät vaatteet sekä on venäläisiä jotka pukeutuu vitun rumasti ja juntisti. On suomalaisia joilla on aidot Chanelit ja tyylikkäät vaatteet sekä suomalaisia jotka pukeutuu vitun rumasti ja juntisti. On kivoja ja ystävällisiä venäläisiä sekä kusipäitä. Sama pätee suomalaisiin.
   Word.

   Lainaa

  24. Opiskelija 24.3.2015 9:37
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Hauskaa, miten näissä monesti toinen ylpeänä sanoo lähtevänsä pois keskustelusta ja jää kuitenkin kommentoimaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +10 (54 ääntä)
   Oona varmaan kunnioittaakin veteraaneja todella paljon, eiköhän taustalla ole ihan vain kateus siitä, että itsellä ei 14 tunnin työpäivistä huolimatta ole varaa mihinkään hienoihin laukkuihin ja vaatteisiin :D Ja sitten vedetään MUN VERORAHAT!!! - kortti pöytään.

   Lainaa

  26. Tulos: +68 (94 ääntä)
   Venäläiset on ihan hyviä maahanmuuttajia. Yleensä viimeistään toka sukupolvi on jo sopeutunut täysin. Ne ei kitise ittelleen mitään ihmeellisiä lisäetuja, yrittää opetella kielen, yrittää saada töitä jne...

   Lainaa

  27. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Kylläpä siinä viuhui iso läjä valttikortteja. Natsikortin puuttuminen vähän jäi harmittamaan. Voisin yhden hajahuomion tuoda tietoisuuteenne. Venäläinen tapa käydä marketissa meni siten, että yksi seurueesta menee kassalle jonottamaan ja samalla pitämään paikkaa kun muu porukka lataa kärryt täyteen ostoksia. Lopuksi kärryt viedään jonottajalle mahdollisesti ohittaen muut jonossa seisoskelijat. Venäläisille tuo on normaalia meininkiä ja periytyy neuvostoajalta, jolloin jonossa piti usein seisoa useammassa vuorossa. Suomalaisesta näkökulmasta tuo on tietysti pelkkää etuilua. Tämä on nyt vuosien saatossa korjaantunut ja saattaapa venäläinen jopa sanoa, että kyllä minä tiedän miten Suomessa jonotetaan. Nykyisin venäläisten aiheuttama lisäviive kaupoissa on se aika, mikä menee tax free pakettien sinetöintiin. Ja sinetöintiin on isommissa kaupoissa omat kassansa.

   Lainaa

  28. Tulos: +70 (76 ääntä)
   Mä taas olisin veikannut että miestensä rahoilla nuo täällä elävät ;) (niin kuin kaikista noista reality "luksus"-naisista tulee mieleen). Tuossa keskustelussa on yhtä ärsyttäviä sekä Alexandra että Oona...

   Lainaa

  29. Propagandan uhrit? 24.3.2015 10:03
   Tulos: -5 (55 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Veikkaanpa, että venäläisiä dissaavat tyypit eivät tunne ainuttakaan venäläistä. Ennakkoluulot saavat pahimmillaan ihmisen sokeutumaan. Nyt silmät auki ja kohdelkaa yksilöitä yksilöinä ja tunkekaa ennakkoluulot sanonko mihin. Elämä on paljon kivempaa kun rakastaa enemmän kuin vihaa.
   Kai tiesit, että Putinia kannattaa suurin osa venäläisistä? Minusta se kertoo tuosta porukasta aika paljon.

   Lainaa

  30. "Suvaitsevainen" 24.3.2015 10:30
   Tulos: -18 (38 ääntä)
   Mistä vetoa että kyseiset neidit julistavat kovaan ääneen tummaihoisia tai tiettyä muuta ryhmää koskevaa rasismia vastaan, johon heillä ei ole ennakkoluuloja, mutta avoimesti ollaan kuitenkin rasistisia venäläisiä kohtaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Itse reissasin muutama viikko takaperin Pietarissa ja tuli nähtyä perinteistä venäläistä elämää. Suomalaisten pitäisi ottaa oppia ainakin vieraanvaraisuudessa venäläisiltä, koska en ole missään muualla tavannut yhtä sydämellistä ja vieraanvaraista porukkaa. Yleisesti turisteja kohdeltiin ystävällisesti perus ruokakaupoissa, ravintoloissa jne. Tämä tuttava kenen luona tuli yövyttyä kertoi, että monille venäläisille naisille ulkokuori on valitettavan tärkeä. Voi olla, että ostetaan helvetin kallis turkki, mutta sen jälkeen syödään kuukausi ituja tai pahimmassa tapauksessa eletään pelkällä vedellä niin kauan, kuin mahdollista. Sitten on tottakai tämä pieni "rikas" osa venäläisistä, jotka käyttäytyvät kusipäisesti ja ovat kuin euroopan omistajia. Tästä ei kuitenkaan kannata lähteä tekemään liikaa johtopäätöksiä kaikista venäläisistä. Komppaan aiempia kommentoijia; onhan tämä nykyinen televisiotarjonta iha täyttä kuraa.

   Lainaa

  32. yli opisto hörho 24.3.2015 11:04
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Kaksi penaalin tylsintä kynää käyvät keskenään taistelua.

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (69 ääntä)
   Ryssät ovat jo ostaneet saaria Suomen rannikolta niin, että voivat halutessaan sulkea laivaliikenteen (myös suomalaisilta sotalaivoilta). Lisäksi kaikki maat Ähtärissä sijaitsevan Suomen asevaraston ympäriltä on myyty venäläisille. Jos he päättävät, että "Njet, nää on mun maita, eikä tästä oikaista", niin siellä on aseet hyvässä tallessa. Venäläisillä on yleensä myös U S K O M A T T O M A N huonot taidot käyttäytyä julkisissa paikoissa, lomakohteissa, kaupoissa, liikenteessä…ja lisäksi he ovat yksinkertaisesti tyhmiä. Lehdistö provoaa heitä ihan kuus-nolla ja velivenäläinen uskoo. Mutta kyllä: Suomessa syödään venäläislapsia ja venäläinen ei saa mennä naimisiin Suomessa suomalaisen kanssa.

   Lainaa

  34. Tulos: -41 (59 ääntä)
   No johan on melkonen Mikki Hiiri tämä Alexander! Wannabe-gay, tai vähintäänkin metroseksuaali?? Eikä sen väliä, mutta on se vaa jotenkin niin falskia kun homomies alkaa dissaamaan yleisesti naisia Hahah Poju parka.

   Lainaa

  35. Tulos: +3 (15 ääntä)
   Tax free. Tarvitseeko muuta sanoa.
   Nipo: Venäläiset naiset (ja miehet) kulkevat kyllä myös ihan turisteina ja tuovat ruplansa Suomen valtion kassaan. Ja sitten inistään.

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (41 ääntä)
   Kaikki vähänkään gamerit tietävät miten vituttavaa on päätyä samalle puolelle kyrillisiä huutavan sankarin kanssa. Mitään henkilökohtaista ei minullakaan venäläisiä vastaan ole, mutta kyllä se "voi vitun ryssät" lipsahtelee sieltä tämän tästä kun ja jos heidän kanssa pelaamaan päätyy.

   Lainaa

  37. Tulos: +8 (70 ääntä)
   joo: ryssät vittuun suomesta. heti.
   Sinä vittuun suomesta. Heti.

   Lainaa

  38. Tulos: -6 (24 ääntä)
   Putin: En itsekään pidä venäläisistä. Ihme kieroilijakansa.
   Ja nimesi juuri sopivasti Putin? :D

   Lainaa

  39. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Huoh. Suurinosa venäläisistä maahanmuuttajista tekee töitä tai opiskelee. Ja turistit taas tuovat rahaa maahan. Mitä tulee tyylittömyyteen tai tyylikkyyteen, niin samaa Seppälä/H&M-kamaa nekin turistit ja muut venäjältä tulleet ostaa :D ;) Asiakkaina osaavat kyllä olla todella raskaita. Myös myyjinä ovat usein todella...erilaisia. Sanottakoon myös, että tunnen useamman venäjältä kotoisin olevan ja he ovat ihan samanlaisia ihmisiä kuin mekin. Mutta aina on se osa, joka on kusipäisiä. AINIIN, ihan kuten meissäkin!

   Lainaa

  40. kumpi oli moka; Oona vai nää kommentit 24.3.2015 17:50
   Tulos: +14 (34 ääntä)
   Propagandan uhrit?: Kai tiesit, että Putinia kannattaa suurin osa venäläisistä? Minusta se kertoo tuosta porukasta aika paljon.
   Heetkonen, mistä päättelet, että Putinia kannattaa suurin osa venäläisistä...Se että Putin on Venäjän presidentti ei todista mitään Venäjän demokratian toteutumisesta. Luuletteko että Pohjois-Korealaiset rakastavat omaa diktaattoriaan, heräkkää ny! Älkää leimatko venäläisiä heidän yksinvaltiaansa mukaan. Ihan tavallisia ihmisiä ovat. Sen että pari heistä päätyy tositeevee sarjaan ei pitäisi olla mikään iso juttu, vai ollaanko me kaikki suomalaiset viidakon tähtösiä? ;)

   Lainaa

  41. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Molemmat osapuolet aiheuttaa suurta myötähäpeää.

   Lainaa

  42. Tulos: +54 (56 ääntä)
   Juu, jätkä haukkuu muita rasisteiksi ja samalla suomalaisia lykkää kategorioihin. Täys idiootti tuo Alexanderkin on.

   Lainaa

  43. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Itse asiassa hyvä vaan, että ryssät turistiostoksilla täällä käy, kun ei meillä suomalaisilla oo varaa mitään ostaa. Pysyy liikkeet pystyssä.

   Lainaa

  44. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Propagandan uhrit?: Kai tiesit, että Putinia kannattaa suurin osa venäläisistä? Minusta se kertoo tuosta porukasta aika paljon.
   Minusta se kertoo lähinnä sen että Kremlin propaganda on onnistunutta. Kun maan jokainen virallinen ja epävirallinenkin uutislähde toitottaa samaa tuubaa ja objektiiviset/kriittiset mediat on lakaistu maton alle, kyllä siinä tavallinen rivikansalainen on aika helposti vietävissä. Oli sitten mitä kansallisuutta tahansa. (Lisäksi moni venäläinen laskee 2000-luvun talouskasvun Putinin ansioksi, mikä sekin vähän selittää suosiota)

   Lainaa

  45. Tulos: -9 (37 ääntä)
   on se jännä että valitetaan mamujen elämäntyylin rahoittamista valtion verorahoilla. Voi kuulkaa, kyl muaki vituttaa ku MUN verorahoilla kustannetaa lapsentekokoneiden lapsilisät ynnämuut turhat paskat mut en silti huutele siitä, paitsi siis nyt. Vittuun ny tollanen turha rasismi ette auta asiaa yhtään saatanan maitopurkit

   Lainaa

  46. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Eka ajatus "voi ei, lisää tosi-tv:tä" Mut eipä minulla mitään venäläisiä vastaan ole.

   Lainaa

  47. Tulos: +3 (17 ääntä)
   en ymmärrä miten ei saa sanoa jos joku on rasisti suomalaisia vastaan? venäläisetkään ei ole mustia, ja sama rasismi voi olla suomalaisia vastaan ja itse asiassa suurin rasismi on suomalaisia vastaan, meitä vastaan on hirveänä rasisteja ja joutuisivat kaikki vaikeuksiin ja linnaan. esim- eräs rasisti sylkäsi juuri valkoihoisen somalaisen päälle. Kamalaa rasismia heiltä, kuitenkin kun vartija kutsuttiin, alkoivat he huutaa rasismia, vaikka asia oli päinvastoin, Tyhmiä ihmisiä näköjään paljon

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (7 ääntä)
   siis suomalaisen! jäi u pois, sylkäisi suomalaisen päälle siis onpa minulla eräs ystävä, jonk kimppuun kävivät venäläiset kaupasssa (2 miestä)(tai oli just ruokakaupasta kassoilta tullut ulos ja kävelemässä käytävää ovea kohti kaukana joku henkilö käveli selkä häneenpäin), kun oli Tallinnassa käymässä, naispuolinen, ja ehtivät työntä käden housuihin ja ottaa hepinkin esiin :( mutta eihän noissa maissa voi valittaa mistään mitään,ketään ei kiinnostakaan
   heip: en ymmärrä miten ei saa sanoa jos joku on rasisti suomalaisia vastaan? venäläisetkään ei ole mustia, ja sama rasismi voi olla suomalaisia vastaan ja itse asiassa suurin rasismi on suomalaisia vastaan, meitä vastaan on hirveänä rasisteja ja joutuisivat kaikki vaikeuksiin ja linnaan. esim- eräs rasisti sylkäsi juuri valkoihoisen somalaisen päälle. Kamalaa rasismia heiltä, kuitenkin kun vartija kutsuttiin, alkoivat he huutaa rasismia, vaikka asia oli päinvastoin, Tyhmiä ihmisiä näköjään paljon

   Lainaa

  49. Härkäruoska 25.3.2015 0:21
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Venäläisnaisista ei ole kokemusta, mutta realitysarjoissa ei ole mitään ihanaa!

   Lainaa

  50. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Huohh: on se jännä että valitetaan mamujen elämäntyylin rahoittamista valtion verorahoilla. Voi kuulkaa, kyl muaki vituttaa ku MUN verorahoilla kustannetaa lapsentekokoneiden lapsilisät ynnämuut turhat paskat mut en silti huutele siitä, paitsi siis nyt. Vittuun ny tollanen turha rasismi ette auta asiaa yhtään saatanan maitopurkit
   käytitkö just maitopurkkia haukkumasanana? okei mäki rupeen käyttää! "painu hittoon senki maitopurkki!" jep, tosi uskottavaa.

   Lainaa

  51. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Olipas ärsyttäviä molemmat keskusteluun osallistuvat. Ei naurattanut tämä.

   Lainaa

  52. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Tämän tasoinen nationalismi on oksettavaa. Kyllä omasta kansalaisuudesta saa olla ylpeä, en sitä sano, mutta mennään liian pitkälle kun jutut on tyyliin: "me ollaa parempia kuin te" ja "te ootte rumempia kuin me", "suomalaiset ovat perseestä", "venäläiset ovat perseestä" jne. Lisäksi naisista/miehistä kiihottuminen heidän kansalaisuutensa vuoksi on myös typerää.

   Lainaa

  53. kertaussoturi 27.3.2015 10:56
   Tulos: -13 (15 ääntä)
   Kaikki me ollaan ihmisiä, jopa tummat. Mutta että venäläisiä niin niiden kohdalla joutuu tekemään määritelmään poikkeuksen.

   Lainaa

  54. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Selittäkää mulle, miksi Oona on rasisti ja juntti, kun haukkuu venäläisiä naisia, mutta se on ihan jees, että Alexander haukkuu suomalaiset naiset ihan paskaksi? Toivottavasti tuo juntti Alexander ei kuvittele olevansa jotenkin muita parempi, samaan pohjasakkaan kuuluu Oonan kanssa. Hävetköön molemmat ja pitäkööt jatkossa nuo hirvittävät aivopierut ihan omana tietonaan.

   Lainaa

  55. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Heihei: Selittäkää mulle, miksi Oona on rasisti ja juntti, kun haukkuu venäläisiä naisia, mutta se on ihan jees, että Alexander haukkuu suomalaiset naiset ihan paskaksi? Toivottavasti tuo juntti Alexander ei kuvittele olevansa jotenkin muita parempi, samaan pohjasakkaan kuuluu Oonan kanssa. Hävetköön molemmat ja pitäkööt jatkossa nuo hirvittävät aivopierut ihan omana tietonaan.
   Itse näen molemmat idiootteina.

   Lainaa

  56. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Vaikee sanoo mistä näkökulmasta kukin tätä mokaa katsoo mut mulle suurin mokaaja tässä oli Oona. Kyllä niissä maahanmuuttajien tukienmaksussakin jokin tulo- ja varallisuusraja on. Eipä esimerkiksi nämä ohjelman leidit ole varmasti euroakaan mistään Oonan verorahoista tai muutenkaan maahanmuuttotuista saaneet - eivätkä tarvitsekaan. Paistaa kommenteista läpi se että Oona koittaa lievittää kateuttaan elämällä siinä uskossa että hän näiden venäläisten laukut rahoittaisi mutta fakta on se että eipä taida edes Oonan koko kuukausipalkka yhteenkään näiden tyttöjen käsilaukkuun riittää :)

   Lainaa

  57. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Propagandan uhrit?: Kai tiesit, että Putinia kannattaa suurin osa venäläisistä? Minusta se kertoo tuosta porukasta aika paljon.
   Ihan niinkuin Suomessakin suurin osa kannattaa Niinistöä.... vai kannattaako sittenkään. Kannattaa miettiä vielä uudestaan!!

   Lainaa

  58. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Mitä tulee venäläisnaisiin, niin kovin väärä käsitys tuolla tarinan venäläisellä on omasta kansastaan. Kyllä suomalaisista naisista saisi aivan samanlaisen ohjelman tehtyä, mutta venäläisten vosujen seuraaminen on mielenkiintoisempaa. Suurin osa niistäkin on aivan tavallisen näköisiä naisia jotka eivät ulkonäöllään vielä herätä heteromiehessä yhtään mitään.

   Lainaa

  59. Tämä on salaliitto! 29.3.2015 17:45
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Propagandan uhrit?: Kai tiesit, että Putinia kannattaa suurin osa venäläisistä? Minusta se kertoo tuosta porukasta aika paljon.
   Lähteenä varmaan Ilta-Sanomat.

   Lainaa

  60. Tulos: +8 (8 ääntä)
   No kylläpä oli molemmat perseestä

   Lainaa

  61. Rappion Apostoli 31.3.2015 11:57
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Kurppa: Venäläiset on ihan hyviä maahanmuuttajia. Yleensä viimeistään toka sukupolvi on jo sopeutunut täysin. Ne ei kitise ittelleen mitään ihmeellisiä lisäetuja, yrittää opetella kielen, yrittää saada töitä jne…
   Ovat vaarallinen kansanryhmä siinä mielessä, että heidän varjollaan Putin voi miehittää Suomenkin, jotta voi "valvoa venäläisen vähemmistön etuja". Aivan kuten Ukrainassa kävi. Tunnen asiallisia ja ahkeria Suomessa asuvia venäläisiä, mutta valitettavasti on myös todella röyhkeistä, petollisista ja rikollisista venäläisistä kokemusta.

   Lainaa

  62. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Totuushan on, että keskiverto venäläinen on köyhempi kuin esim. keskiverto intialainen. Venäjällä joku 110 ihmistä omistaa 35% valtion varallisuudesta. Että en usko, että KAIKKI venäläiset naiset ostelee merkkilaukkuja ja -vaatteita tuon tuosta ja ovat ''uskomattoman'' näköisiä. Me ei vaan nähdä niitä köyhimpiä naisia, joilla ei ole varaa matkustaa ja jotka asuvat jossain slummissa. Että ei voi yleistää, että kaikki venäläiset naiset ovat tyylikkäitä ja kauniita siinä missä ei voi ylistää, että kaikki suomalaiset naiset ovat tyylittömiä ja näkymättömiä. Siinä ei ole mitään pahaa, että säästää rahaa ja ostaa chanelin sijaan seppälän paidan. Ja itseasiassa paljon matkustaneena suomalaiset naiset ovat yksiä räväkkäimpiä pukeutujia ja uskaltavat värjää hiukset erilaisilla väreillä ja näyttää ns. erilaiselta. Hieman kunnioitusta siis myös meidän suuntaan, Alexander. Olet itsekin varmaan pukeutunut päästä varpaisiin high brand vaatteisiin joka ikinen päivä ja näytät Adonikselta?

   Lainaa

  63. Juokseva eläin 27.2.2022 23:43
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Luumu: Noi venäläiset naiset on ihan hirveitä 😁 Suurin osa on ihan miehen näköisiä... siks varmaan ne kaameet meikitkin täytyy olla sotamaskina koko ajan ja jokapaikassa.
   ...ja miehetkö on kaikki rumia ja hirveitä?

   Lainaa

  64. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Iha suomalaine: Vois olla korkee aika ottaa puheeksi tuo venäläisten mollaaminen. Ainakin Iltalehden jutuista päätellen Putin ja Venäjä on joka toinen päivä aloittamassa sodan Suomea vastaan - ja ihmiset, en tosiaan tiiä ketkä, villiintyy täysin. Ja melko sama kaava toistuu näköjään täälläkin kommenteissa. Yleistäminenkin on [...]
   Ihan syystä niitä mollataan. Ylimielisiä mulkkuja jotka itse vihaa suomalaisia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: venäläiset, venäjä, Liv, sarja, reality, tv, ohjelma, Chanel, verot, maahanmuuttajat, mamut, muoti, tyyli, Prada