Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Eläinrääkkäystä

Minkälainen hirviö laittaa kanin häkkiin? Ja vielä tästä syystä!
Suurenna näkymä
Eläinrääkkäystä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +730 (764 ääntä)
   Parempihan tuo asenne on kuin tämä niin yleinen "kani voi asua koko elämänsä häkissä", mutta joku raja...

   Lainaa

  2. Tulos: +602 (640 ääntä)
   Kolmeakymmentä ikävuotta lähestyvä nenäni haistaa ilmassa palavankäryistä mustasukkaisuutta..

   Lainaa

  3. Tulos: +1413 (1429 ääntä)
   Vaikka tässä ylireagoitiin (näin vapaana lähes kokoajan juoksevan kanin omistajanan näkökulmastakin), on pakko antaa valtaisa hatunnosto Marialle siitä että myönsi ylireagointinsa ja tajusi hölläämisen tarpeen! Ja sanoi vielä kiitos. Respect!

   Lainaa

  4. Tulos: -114 (146 ääntä)
   Usaet pittää häkissä kanit!

   Lainaa

  5. Tulos: -120 (158 ääntä)
   Tiedän useita jotka pitävät kania häkissä !

   Lainaa

  6. PowerSurge 10.3.2015 2:40
   Tulos: +476 (480 ääntä)
   Rispektiä Marialle kun myönsi ylireagoineensa. Tällainen toiminta on Feissarimokien mittapuulla erittäin harvinaista. :D

   Lainaa

  7. Tulos: +244 (254 ääntä)
   Harakrak: Vaikka tässä ylireagoitiin (näin vapaana lähes kokoajan juoksevan kanin omistajanan näkökulmastakin), on pakko antaa valtaisa hatunnosto Marialle siitä että myönsi ylireagointinsa ja tajusi hölläämisen tarpeen! Ja sanoi vielä kiitos. Respect!
   Haluaisin "tykätä" sun kommentista, mutta pakko tehdä se näin kirjoittamalla. :D Tuli sama kans mieleen kun liian usein saa lukea niitä mokia joissa intetään hamaan tappiin asti. Onneksi taisi ajuta itsekkin, ettei kani tainnut olla se suuttumuksen kohde vaan joku mustasukkaisuus kenties. :)

   Lainaa

  8. Aa siantuntija 10.3.2015 3:23
   Tulos: -33 (115 ääntä)
   Ei minua kani häkissä ihmetytä yhtään vaan se, että miks ihmeessä Maria ja poikaystävä asuvat ilmeisesti tämän exän käpässä. Ja sit ihmettee vielä sitä, että miks kani suljetaan häkkiin parin tunnin ajaksi.

   Lainaa

  9. Tulos: +55 (89 ääntä)
   Aa siantuntija: Ei minua kani häkissä ihmetytä yhtään vaan se, että miks ihmeessä Maria ja poikaystävä asuvat ilmeisesti tämän exän käpässä. Ja sit ihmettee vielä sitä, että miks kani suljetaan häkkiin parin tunnin ajaksi.
   Maria ensimmäisessä kommentissaan ilmoitti aika selvästi että poikaystävän ex tuli _heille_ näytön ajaksi kylään. Lue uudestaan.

   Lainaa

  10. Tulos: -63 (107 ääntä)
   Mulle jäi ny vähä epäselväksi et kenen helvetin se kani sit oli? Jos se oli sen ex:n niin minkä pirun takia Marialta ois pitäny kysyä lupa siihen parin tunnin häkittämiseen? O.o

   Lainaa

  11. Tulos: +67 (159 ääntä)
   En tiedä olenko nähnyt liian vähän kaneja elämäni aikana, mutta kaikki kanit mitä olen tavannut, asustaa nimenomaan häkissä ja tietyn ajan päivästä ne saa liikkua häkin ulkopuolella. Koskaan en ole vielä kuullut että kanilla ois ihan oma huone. Hollywood pupu ainesta.

   Lainaa

  12. Tulos: +76 (164 ääntä)
   Minusta on kyllä omituista kajota toisten kaneihin kysymättä. Kani pärjää toki erinomaisesti häkissä pari tuntia, mutta tuntuisi vähän oudolta jos joku miehen ex tulisi meille ja ilmoittaisi että joo laitoin ton teidän kissan kantokoppaan lukkojen taakse. Sama juttu kuin siivous, siivous on hyvä asia mutta olisi vähän outoa jos poikaystävän ex alkaisi kysymättä puunata paikkoja.

   Lainaa

  13. Tulos: +104 (122 ääntä)
   Nimenomaan monethan pitää kanejaan enimmäkseen häkissä ja päästää välillä vapaaksi kämppään hyppelemään. Enpä oo ainakaan koskaan kuullut, että kani olisi stressiin kuollut jos on joutunut olemaan pari tuntia häkissä. Mutta hatunnosto Marialle kyllä, että myönsi ylireagoineensa, se on surullisen harvinaista toimintaa nykyään.

   Lainaa

  14. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Harakrak: Vaikka tässä ylireagoitiin (näin vapaana lähes kokoajan juoksevan kanin omistajanan näkökulmastakin), on pakko antaa valtaisa hatunnosto Marialle siitä että myönsi ylireagointinsa ja tajusi hölläämisen tarpeen! Ja sanoi vielä kiitos. Respect!
   Samaa mieltä!

   Lainaa

  15. S. aivartelija 10.3.2015 7:09
   Tulos: +143 (151 ääntä)
   Siis meinaako tuo Maria, että sitä huonetta ei olisi sitten saanut katsoa? Asunnon katsojat haluavat kyllä nähdä ihan kaikki huoneet, ei yhtä huonetta voi sulkea näytön ajaksi, tiedoksi vain.

   Lainaa

  16. Tulos: +91 (101 ääntä)
   Mariel: Haluaisin “tykätä” sun kommentista, mutta pakko tehdä se näin kirjoittamalla. Tuli sama kans mieleen kun liian usein saa lukea niitä mokia joissa intetään hamaan tappiin asti. Onneksi taisi ajuta itsekkin, ettei kani tainnut olla se suuttumuksen kohde vaan joku mustasukkaisuus kenties.
   Anteeksi kun tartun pikkuriikkiseen asiaan, mutta mikset voisi tykätä harakrakin kommentista?

   Lainaa

  17. Tulos: +73 (75 ääntä)
   "Pitää siis höllätä", eli ihan hyvä asennehan tuolla kuitenkin on. :)

   Lainaa

  18. Tulos: +92 (104 ääntä)
   Minullakin on kanit aina vapaana ja kieltämättä alottaisivat melkosen älämölön, jos yhtäkkiä häkkiin joutuisivat. Silti asuntonäytön ajaksi laittaisin kanit häkkiin tms. koska asuntoa helpompi katsella jos ei jaloissa eläimet juokse. Lisäksi kani kyllä yleensä sen verran vierastaa, että tilanteessa menisi kuitenkin piiloon ja pysyisi yhdessä paikassa. Kuitenkin pistäisin vähän pahaksi, jos joku minulta kysymättä kajoaisi eläimiini. Jos tahtoo ne häkkiin laitettavaksi, voi ystävällisesti pyytää minulta. Ettei satu mitään, jos vaikka sattuu olemaan arempi yksilö kyseessä. Ja muutenkin olisi kohteliasta.

   Lainaa

  19. höpöötekee 10.3.2015 9:33
   Tulos: -8 (28 ääntä)
   : Kolmeakymmentä ikävuotta lähestyvä nenäni haistaa ilmassa palavankäryistä mustasukkaisuutta..
   oltet niin oikeassa. palavan kanin käryistä draamaa odotellessa :P

   Lainaa

  20. Tulos: -48 (88 ääntä)
   Kani kuuluu pataan, ei häkkiin.

   Lainaa

  21. Tulos: +63 (69 ääntä)
   Mauno: En tiedä olenko nähnyt liian vähän kaneja elämäni aikana, mutta kaikki kanit mitä olen tavannut, asustaa nimenomaan häkissä ja tietyn ajan päivästä ne saa liikkua häkin ulkopuolella. Koskaan en ole vielä kuullut että kanilla ois ihan oma huone. Hollywood pupu ainesta.
   Minäkin olen nähnyt vain häkissä eläviä kaneja, mutta ei se kyllä ole oikea elinympäristö sellaiselle eläimelle. Ihan sama kuin sulkisi kissan tai koiran yhteen ainoaan huoneeseen.

   Lainaa

  22. Tulos: +85 (97 ääntä)
   Miksi en ymmärrä mitä tekemistä matoilla on minkään kanssa? Maria mainitsi kahteen kertaan erikseen, että kanin huoneessa on matto.

   Lainaa

  23. Tulos: -12 (26 ääntä)
   Kani häkissä vai häkki kanissa?

   Lainaa

  24. Tulos: -9 (95 ääntä)
   En tajua, että miten tämä oli Marialta muka ylireagointia. Ja vielä pahempi, kun täällä kommenteissa vedettiin joku mustasukkaisuuskin peliin mukaan. Ihan sama onko mustasukkaisuutta vai ei, minusta tuo oli ihan hyvä syy pahastua. Jos minulla olisi kani, niin sen voisi kyllä laittaa häkkiin pariksi tunniksi. Mutta sitä EI laittaisi häkkiin kukaan, kuka ei kyseistä kania omista, ellen sitten vartavasten pyydä jotakuta toista laittamaan kaniani häkkiin. Sitä ei VARSINKAAN laittaisi häkkiin joku poikaystävän eksä, joka on vieraana kodissani. Eikä sitä MISSÄÄN NIMESSÄ laitettaisi häkkiin ilman, että minulta kysytään mitään. Ainoa poikkeus on se, jos kani pitäisi laittaa pikaisesti häkkiin jostain akuutista syystä, esim. jos koira pääsisi huoneeseen.

   Lainaa

  25. Aa siantuntija 10.3.2015 10:56
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   perkule: Maria ensimmäisessä kommentissaan ilmoitti aika selvästi että poikaystävän ex tuli _heille_ näytön ajaksi kylään. Lue uudestaan.
   Ei tossa mun mielestä sanota, että exä tuli näytön ajaksi asuntoon. Kyllä minäkin menisin asuntoani katsomaan missä kunnossa se on ennen näyttöä. Varsinkin silloin jos sinne on tullut lähtöni jälkeen eläimiä asumaan.

   Lainaa

  26. Tulos: -9 (33 ääntä)
   Oli pakko lukea alkuperäinen kommentti uudestaan, sillä luulin ensin, että ex-tyttöystävä jätti kaninsa häkkiin ja tuli tämän pariskunnan luo oman asuntonsa näytön ajaksi. Ajattelin, että no tottakai eläimet turvaan, jos on ventovieraita asunnonkatselijoita tulossa kotiin! Luettuani kommentit valaistuin ja tajusin, että evakossa/kylässä ollessaan ex-typy laittoi oma-aloitteisesti Marian kanin häkkiin jostain nimeltä mainitsemattomasta syystä.

   Lainaa

  27. Tulos: +32 (52 ääntä)
   meh: Kani kuuluu pataan, ei häkkiin.
   Sinä kuulut pataan tai häkkiin.

   Lainaa

  28. Tulos: +64 (70 ääntä)
   Ite ymmärsin, että kyseessä on tän poikaystävän ja eksän kämppä, jossa kuitenki nykyään asuu tää poikaystävä Marian kanssa. Ja ihan ymmärrettävää, että tää eksä haluaa sen kanin häkkiin näytön ajaks mutta olis kyllä voinu kysyy Marialta etukäteen sikäli kun ilmeisesti Marian kani kyseessä?

   Lainaa

  29. Tulos: +60 (72 ääntä)
   Kala: En tajua, että miten tämä oli Marialta muka ylireagointia. Ja vielä pahempi, kun täällä kommenteissa vedettiin joku mustasukkaisuuskin peliin mukaan. Ihan sama onko mustasukkaisuutta vai ei, minusta tuo oli ihan hyvä syy pahastua. Jos minulla olisi kani, niin sen voisi kyllä laittaa häkkiin pariksi tunniksi. Mutta sitä EI laittaisi häkkiin kukaan, kuka ei kyseistä kania omista, ellen sitten vartavasten pyydä jotakuta toista laittamaan kaniani häkkiin. Sitä ei VARSINKAAN laittaisi häkkiin joku poikaystävän eksä, joka on vieraana kodissani. Eikä sitä MISSÄÄN NIMESSÄ laitettaisi häkkiin ilman, että minulta kysytään mitään. Ainoa poikkeus on se, jos kani pitäisi laittaa pikaisesti häkkiin jostain akuutista syystä, esim. jos koira pääsisi huoneeseen.
   Tai joukko vieraita ihmisiä tulisi huoneeseen? Johan nyt jaksetaan olla herkkähipiäisiä kanista ja sen häkistä. Hyväähän se exä vaan tarkotti tietenkin, jos itse menisin katsomaan mahdollista uutta asuntoa ja yhdessä huoneessa pomppisi kani, niin en ehkä katsois kauhean hyvällä. Nimenomaan ihmettelisin, että millanen kaninomistaja jättää kaninsa vieraiden ihmisten jalkoihin. Vähemmästäkinhan se jo säikähtäis.

   Lainaa

  30. Tulos: +20 (42 ääntä)
   Siis mä en nyt ymmärrä tätä. Missä asunnossa se kani oikein on? Oletin että se ois ton Marjan kani ja näin ollen sen kani ja sen kämpässä, mutta kommentoijat puhuvat kuitenkin siitä että ei tietenkään ole kiva jos kani juoksee näytön aikana vieraiden jaloissa.Ja asuntonäyttö on kuitenkin exän kämpässä? Ja Marja ei missään vaiheessa korjaa ettei kani olisi näytettävässä asunnossa..

   Lainaa

  31. Tulos: +93 (93 ääntä)
   Ymmärtäisin tilanteen näin: Marian poikaystävä on ostanut asunnon yhdessä aikaisemman tyttöystävänsä kanssa (tämä nykyinen kaneja vangitseva ex). Tuli ero, ex muutti asunnosta, poika löysi Marian, Maria muutti kaneineen pojan luokse asuntoon. Nyt asunto on laitettu myyntiin, siksi näyttö, ja siksi ex huolehtii asunnon näytön järjestämisestä (kenties yhdessä tuon pojan kanssa). Voin olla väärässä, mutta tämä tuntui loogisimmalta vaihtoehtoehdolta.

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (32 ääntä)
   Ilman lisätietoa tämä on huono moka, ei oikeastaan niin iso moka että tänne kuuluisi. Vapaana elävän kanin häkki ei välttämättä ole mitoittu kanille sopivaksi, vaan häkki voi hyvin toimia vain alustana esim ruokakupeille ja heinälle. Kani oppii helposti sisäsiistiksi vapaana eläessään, joten on myös oleeellinen tieo onko kanin vessa sijoitettu tuohon häkkiin vai ei. Loppuyhteenvetona, kun ei ole tietoa häkin koosta tai varustuksesta niin hirveen vaikea tuomita Marian tuohtumusta.

   Lainaa

  33. Tulos: +32 (38 ääntä)
   kiksu: Miksi en ymmärrä mitä tekemistä matoilla on minkään kanssa? Maria mainitsi kahteen kertaan erikseen, että kanin huoneessa on matto.
   Jotkut kanit tykkää juosta vaan maton päällä, kun pitää tassut paremmin. Jotkut kanit ei tykkää siitä, kun tassut luistaa. Itellä muutaman kanin lauma ja yks kani kävelee aina vaan matoilla. Ja kanit ei kuulu häkkiin, vaan ne tarvii yhtä paljon tilaa kun kissat ja koirat. älkää hommatko niitä elukoita vaan häkkiin kärsimään koko 8 vuotista elämäänsä.

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (31 ääntä)
   nimestä pelkäsin että kyseessä ois oikee eläinrääkkäys, joten kauhulla aukasin mokaa, mutta onneks ei ollu ton kummosemmasta asiasta kyse :) yllätyin positiivisesti!

   Lainaa

  35. Tulos: +36 (42 ääntä)
   Eihän se eläin voi näytön aikana vapaanakaan olla, ois ottanu kaninsa mukaan jos ei sitä häkkiin ois saanu laittaa. Kyllä meijänki piti kissat ottaa mukaan pois asunnosta näytön ajaksi

   Lainaa

  36. Tulos: -46 (54 ääntä)
   Mä oisin tehny mokomasta jyrsijästä kanipaistin. Kun korvista kiskaisee, lähtee nahka. Perslävestä vetämällä suolet pihalle ja sipuleita tilalle. Nam.

   Lainaa

  37. Tulos: -27 (31 ääntä)
   M: Minäkin olen nähnyt vain häkissä eläviä kaneja, mutta ei se kyllä ole oikea elinympäristö sellaiselle eläimelle. Ihan sama kuin sulkisi kissan tai koiran yhteen ainoaan huoneeseen.
   Mutta jos lemmikkieläin on opetettu siihen elintapaan mihin se on syntynyt, kuten lemmikkikani häkkiin, en usko että se kokee häkkiä mitenkään ahdistavana paikkana. Esim. hevonen on eläin jota ahdistaa traileriin meneminen ja varsinkin jos se on elänyt suurimmanosan elämästään pihatossa, voi karsinaan muuttaminen olla kova paikka. Itse en ainakaan kania eläinkaupasta ostaisi niin että sillä olisi omahuone talossa. Tilava häkki toki pitää olla.

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Chinaski: Mä oisin tehny mokomasta jyrsijästä kanipaistin. Kun korvista kiskaisee, lähtee nahka. Perslävestä vetämällä suolet pihalle ja sipuleita tilalle. Nam.
   Kani ei ole jyrsijä.

   Lainaa

  39. Kauppias hoitaa homman 10.3.2015 18:10
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   Jos kani olisi ollut paistinpannulla, sitten ymmärtäisin raivon.

   Lainaa

  40. Tulos: +3 (41 ääntä)
   riesa: Tai joukko vieraita ihmisiä tulisi huoneeseen? Johan nyt jaksetaan olla herkkähipiäisiä kanista ja sen häkistä. Hyväähän se exä vaan tarkotti tietenkin, jos itse menisin katsomaan mahdollista uutta asuntoa ja yhdessä huoneessa pomppisi kani, niin en ehkä katsois kauhean hyvällä. Nimenomaan ihmettelisin, että millanen kaninomistaja jättää kaninsa vieraiden ihmisten jalkoihin. Vähemmästäkinhan se jo säikähtäis.
   Vieraiden ihmisten tuleminen huoneeseen ei ole akuutti juttu. Jos asuntoon ilmaantuu yhtäkkiä ja odottamatta vieraita ihmisiä, niin sitä kutsutaan murroksi, ei asuntonäytöksi. Maria kumppaneineen on, ainakin minun aavistusteni mukaan, tiennyt asuntonäytöstä etukäteen, ja täten eksällä on ollut paljon aikaa kysyä, mitä Maria haluaa kanilleen tehtävän sitten näytön aikana. Mariahan on itse saattanut ajatella omaa kaniaan niin itsestäänselvyytenä, ettei tajua ajatellakaan häkkiin sulkemista etukäteen. En minäkään nyt herranjumala ajattele, että kanin olisi tullut antaa olla vapaana. Ei missään nimessä. Mutta TOISTEN IHMISTEN LEMMIKKIELÄIMIIN EI KOSKETA ILMAN LUPAA. Jos joku menisi ja koskisi minun konniini, käärmeeseeni tai sirkkoihini selkäni takana ilman lupaa (vaikka sitten kuinka hyvää tarkoittaen), niin minuakin harmittaisi. Eli: Eksä luulee, että hänellä on oikeus koskea Marian kaniin ilman lupaa. Ihan inhimillinen virhe. Maria pahastuu siitä, että hänen lemmikkiinsä kosketaan ilman lupaa. Se on ihan inhimillinen reaktio toisen inhimilliseen virheeseen.

   Lainaa

  41. Tulos: +17 (31 ääntä)
   Täytyy kyllä kuulua niihin jotka hiukan ymmärtävät tuohtumusta. Mieheni ADHD bändikaveri harrastaa tällaista "järjestää kirjahyllytkin uudestaan jos jää viideksi minuutiksi yksinään" puuhailua ja kyllähän se on hiton ärsyttävää. Kani pitää laittaa häkkiin näytön ajaksi, kyllä, mutta ei toisten ihmisten tavaroita, tai kaneja, saa omin lupineen sorkkia, pitäisi kysyä.

   Lainaa

  42. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Went better than expected.

   Lainaa

  43. Tulos: +15 (27 ääntä)
   Taitaa olla isoin syy kiukkuun tuo ex-muikkeli eikä kanin 2h häkinheilautus.....

   Lainaa

  44. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Ompas provosoiva otsikko. Tajusihan Maria lopulta sentään oman "virheensä".

   Lainaa

  45. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Aa siantuntija: Ei tossa mun mielestä sanota, että exä tuli näytön ajaksi asuntoon. Kyllä minäkin menisin asuntoani katsomaan missä kunnossa se on ennen näyttöä. Varsinkin silloin jos sinne on tullut lähtöni jälkeen eläimiä asumaan.
   "Eiku siis me asutaan täällä ja sen entinen tyttöystävä tuli näytön ajaksi tänne!" Tämä on siis Marian ensimmäinen kommentti/vastaus postattuaan statuksensa. En tiedä muista mutta minusta tuo kuullostaa aika lailla siltä, että ex tuli juuri siksi aikaa kylään kania häkittämään. Asunnon omistajuudesta en tiedä mitään keskustelun perusteella enkä sitä lähde spekuloimaankaan.

   Lainaa

  46. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Mauno: Mutta jos lemmikkieläin on opetettu siihen elintapaan mihin se on syntynyt, kuten lemmikkikani häkkiin, en usko että se kokee häkkiä mitenkään ahdistavana paikkana. Esim. hevonen on eläin jota ahdistaa traileriin meneminen ja varsinkin jos se on elänyt suurimmanosan elämästään pihatossa, voi karsinaan muuttaminen olla kova paikka. Itse en ainakaan kania eläinkaupasta ostaisi niin että sillä olisi omahuone talossa. Tilava häkki toki pitää olla.
   Eli eli, eläintä voi pitää huonommin kuin on asiallista, kunhan se on opetettu siihen pienestä asti? Hieno ajatus ja tätähän olemme toteuttaneetkin jo pitkään. Se, että eläin pärjää jossain olosuhteissa eikä välttämättä näytä suuria kärsimyksen merkkejä, ei ole sama asia kuin että se olisi onnellinen, tyytyväinen tai edes kovin hyvävointinen tilanteessa. Kani on loppujen lopuksi isohko eläin häkkiin suljettavaksi, saa olla aika hemmetin iso häkki (=suurinpiirtein sen yhden huoneen kokoinen tai mielellään isompi) jotta pienelläkään kanilla olisi välttävästi tilaa liikkua ja touhuta. BTW, ei monet alkoholistien lapsetkaan tiedä muunlaisesta oman perheen kotielämästä kuin että isi, äiti tai molemmat ryyppäävät. Kyllä vaan kummasti kaikki nämä lapset toivovat, ettei kotona olisi sellaista vaikkei muusta kokemusta olekaan. Se on laiskan ihmisen ajatusmalli, että jos ei paremmasta tiedä, niin sitä ei osaa kaivata. Kyllä sitä osaa, huonon tilanteen tunnistaa aina, mutta sitä ei osaa välttämättä nimetä missä vika ja mikä olisi parempi. Sama pätee eläimiin, ja niiden kohdalla se on ihmisen vastuulla pohtia ja tehdä asialle jotain, koska ne eivät osaa edes kertoa mikä mättää. Ja tämä ei liittynyt itse mokaan millään tavalla. Siinähän ei ongelmana ollut varsinaisesti eläimen kohtelu vaan se, että vieras ihminen meni ilman lupaa tekemään eläimen kohtelusta päätöksiä.

   Lainaa

  47. Tulos: +15 (27 ääntä)
   1. Kolme henkilöä, yksi kani ja kaksi asuntoa? 2. Vai kolme henkilöä yksi kani ja yksi asunto? 3. Onko kani asunnossa jossa on näyttö? 4. Tuliko ex-tyttöystävä oman asuntonsa näytön ajaksi entisen poikaystävänsä uuteen asuntoon evakkoon? 5. Onko asunto, jossa kani elää ex-tyttöystävän ja poikaystävän yhteisomistuksessa ja nyt menossa myyntiin, jolloin Marian olisi talon uutena emäntänä pitänyt itse laittaa kani näytön ajaksi ihmisten jaloista pois? 6. Miksi Marialla sitten edes on häkki kanilleen?

   Lainaa

  48. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Eksä ajatteli varmasti kanin parasta, ja pelkäsi kanin muuten karkaavan asunnosta kanista tietämättömien kulkiessa ovista.

   Lainaa

  49. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Toivottavasti kaikki facebookin mielensäpahoittajat ja kukkahattutädit ottavat oppia mariasta; kuuntelevat faktoja ja myöntävät että hekin ovat joskus jopa väärässä! Heti loppu ärsytys kun maria myönsi ylireagoivansa ja vieläpä kiitti kavereita neuvoista :D

   Lainaa

  50. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Puputti: Ilman lisätietoa tämä on huono moka, ei oikeastaan niin iso moka että tänne kuuluisi. Vapaana elävän kanin häkki ei välttämättä ole mitoittu kanille sopivaksi, vaan häkki voi hyvin toimia vain alustana esim ruokakupeille ja heinälle. Kani oppii helposti sisäsiistiksi vapaana eläessään, joten on myös oleeellinen tieo onko kanin vessa sijoitettu tuohon häkkiin vai ei. Loppuyhteenvetona, kun ei ole tietoa häkin koosta tai varustuksesta niin hirveen vaikea tuomita Marian tuohtumusta.
   Vaikka häkki oiski hieman pieni, ei se kani sinne parissa tunnissa kuole eikä mitään suurempaa vahinkoa satu. Mullaki on ollu vapaana lokkiva kani, mut kyl mä esim imuroinnin ajaks oon srn häkkiin sulkenu vaikka se vähä ahdas oliki.

   Lainaa

  51. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Todellinen syy tuskin oli kani ja häkki vaan EX tyttöystävä...

   Lainaa

  52. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Loistava kanikeskustelu :)

   Lainaa

  53. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Luulen kans et tässä nyt oli kyse vaan siitä, että MIEHEN EXÄ, eikä oikeasti kanin pitämisestä häkissä. Haiskahtaa vaan siltä.

   Lainaa

  54. Suomalainen 15.3.2015 7:24
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Mitä "enystävät" ovat?

   Lainaa

  55. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Jaa: Sinä kuulut pataan tai häkkiin.
   Kyllä, onhan ihminen myös saaliseläin muille. Muita eläimiä en tosin tiedä, jotka keittäisivät saaliinsa, mutta nähtävästi sinä sen osaat kertoa?

   Lainaa

  56. Tulos: -13 (19 ääntä)
   Vitun austitit oikeesti vetäkää käteen. Kuka vittu ottaa kanin lemmikiksi?? Sukupuuttoon sais kuolla

   Lainaa

  57. Tulos: -6 (10 ääntä)
   No emmä kyl tiiä oisin aika raivona jos joku poikakaverin, mun tapauksessa tyttökaverin eksä tulis ja laittais mu kanin häkkiin.

   Lainaa

  58. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Siis niinku ku ei sen siel tarvi olla sama ku tulis ja sulkis mun lapsen jonneki vessaan pariks tunniks

   Lainaa

  59. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Paras vaihtoehto olis ollu lopettaa tuo kani ja pistää todellakin se pataan...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pupu, kani, häkki, eläin, eläinrääkkäys