Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tämä on sortoa

Pitsaa syövä eliitti sortaa vähäosaisia jälleen kerran.
Tämä on sortoa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +675 (731 ääntä)
   Nyt on Simolla pipo aavistuksen verran liian kireällä.

   Lainaa

  2. Tulos: +610 (628 ääntä)
   Ei ole tarraa mutta en silti ole saanut yhtään sodomiabileen mainosta. Tunnen olevani yhtä kokemusta köyhempi.

   Lainaa

  3. Tulos: +577 (599 ääntä)
   Ystäväpariskunnan "ei mainoksia" -lapussa uhataan roskapostin jakajia Cthulhun kostolla. Saivat kerran sanomalehden ilmaiseksi saatteella, jossa kiitettiin alueen persoonallisimmasta roskapostikiellosta. Lehdenjakajatkin ovat ihmisiä, heillä on ihan samanlainen kyky ymmärtää huumoria kuin kaikilla muillakin. Jos nyt Simoa ei lasketa niihin muihin ihmisiin.

   Lainaa

  4. Tulos: +11 (81 ääntä)
   Oi, mäkin haluan tualllaasen ovehen!

   Lainaa

  5. Tulos: +301 (315 ääntä)
   Hah, itsekin miettinyt vastaavan lapun kiinnittämistä oveen. Kaverilla on jo, eräs mainostenjakaja muistaa häntä aina nivaskalla kuponkeja, ilmeisesti on ylimääräisiä jakaa niiltä, jotka eivät mitään mainoksia ota vastaan. ;) Simo voisi löysätä pipoa, kokeilla jotain rentouttavaa harrastusta. Vaikka neuloa vähemmän kireän pipon?

   Lainaa

  6. Tulos: -78 (196 ääntä)
   Viimeistään "mainostenjakaja pysyköön lestissään" -kohdassa tippui Simon koko uskottavuus. Simo, lesti on suutarin työväline. Joo, tiedetään, koitit muuttaa tunnettua lausahdusta, mutta se päätyi kuulostamaan yhtä tyhmältä kuin esimerkiksi "puutarhuri pysyköön tietokoneessaan".

   Lainaa

  7. Tulos: +302 (312 ääntä)
   Ikävintä tässä on se, että Simo varmasti luulee olevansa jonkinlainen moraalin puolustaja, vaikka oikeasti on vain aivan jäätävä mielensäpahoittaja. Voi räkä.

   Lainaa

  8. Tulos: +275 (277 ääntä)
   No huh huh. Kun minä jaoin mainoslehteä, oli mummeleita, joilla luki "EI MAINOKSIA" mutta halusivat silti, että juuri meidän mainoslehtemme jaetaan hänelle. Venttaili ovella vissiin koko sunnuntain, että sai yhytettyä minut ja sanottua asiasta. Yhtä taloa on vähän hankala muistaa satojen joukossa, ja mummeli muisti aina soittaa työnantajalle, jos oli jäänyt jakamatta. Mainoslehtien jakajana olisin arvostanut, jos hän olisi suvainnut eritellä toivotut mainokset, kuten tässä.

   Lainaa

  9. Tulos: +82 (92 ääntä)
   Simo ei taida tykätä työstään.

   Lainaa

  10. Tulos: +127 (129 ääntä)
   Timon: Hah, itsekin miettinyt vastaavan lapun kiinnittämistä oveen. Kaverilla on jo, eräs mainostenjakaja muistaa häntä aina nivaskalla kuponkeja, ilmeisesti on ylimääräisiä jakaa niiltä, jotka eivät mitään mainoksia ota vastaan. Simo voisi löysätä pipoa, kokeilla jotain rentouttavaa harrastusta. Vaikka neuloa vähemmän kireän pipon?
   itse mainoksia jakaneena voin sanoa että niitä tosiaan jää yli, saamissani ohjeissa jopa luki, että hävitä yli jääneet mainokset pienissä erissä ja/tai eri keräyslaatikoihin ettei naapurivahdit ja muut mielensäpahoittajat (ei sanottu noin, mutta sama merkitys) soittele että taas yksi laiska teini kippasi mainoksensa paperinkeräykseen jakamisen sijaan, Hesekuponkeja jäi yli vähemmän omalla jakelualueellani, mutta 'pelastin talteen' mitä sain. Omassa ovessa ei vielä ole lappua, kaverin ovessa oli joskus vähän aikaa "ei laskuja", joku sen sitten otti pois.

   Lainaa

  11. Tulos: +63 (65 ääntä)
   mortal1ty: itse mainoksia jakaneena voin sanoa että niitä tosiaan jää yli, saamissani ohjeissa jopa luki, että hävitä yli jääneet mainokset pienissä erissä ja/tai eri keräyslaatikoihin ettei naapurivahdit ja muut mielensäpahoittajat (ei sanottu noin, mutta sama merkitys) soittele että taas yksi laiska teini kippasi mainoksensa paperinkeräykseen jakamisen sijaan, Hesekuponkeja jäi yli vähemmän omalla jakelualueellani, mutta ‘pelastin talteen’ mitä sain. Omassa ovessa ei vielä ole lappua, kaverin ovessa oli joskus vähän aikaa “ei laskuja”, joku sen sitten otti pois.
   oli muuten elämäni raskain kesä, piiri oli enimmäkseen omakotialuetta, mutta tottakai siellä oli se yksi Nuijasodan aikainen kerrostalo jossa meni alaovi usein lukkoon ennen kun ehdin sinne, lisäksi ne postiluukut oli varmaan tarkoitettu jollekin B5 -kuorille, ei niistä paikallinen ilmaisjakelulehti mahtunut läpi, mutta pakko se oli koittaa tunkea.

   Lainaa

  12. Tulos: +163 (165 ääntä)
   Tuo on sentään aika yksiselitteinen. Itse olen törmännyt tällaiseen mainoskieltoon: "Ei mainoksia, paitsi jos on jotain kivaa :) :)". Tuo lappu pistää mainosten-/postinjakajan arviointi kyvyn koville joka päivä mikä saattaa tehdä työstä mukavasti haastavampaa, mutta myös stressaavaa jos ei ole valmis moiseen vastuuseen.

   Lainaa

  13. Tulos: +138 (142 ääntä)
   Meidän alakerran naapurilla oli ovessa lappu "Ei mainoksia, eikä ainakaan Kirkko ja me -lehteä!" Tuo herätti hilpeyttä minussa joka kerta.

   Lainaa

  14. anjastiina 24.2.2015 8:16
   Tulos: +115 (133 ääntä)
   Simo, mikä loistoesimerkki kukkahattusedästä jolla on PMS-päivät meneillään :) Onneksi kansan heikoimmalla osalla (lehdenjakajat) on kaltaisesi puolustaja sekä puolestapuhuja, kun nämä muutoin kovin vajavaiset persoonallisuudet eivät millään tavalla elämässä ilman sinunlaisiasi pärjäisi, tulisivat vain korkeampien kastien edustajien ylikävelemiksi ja potkituiksi... Yst. terv. entinen lehdenjakaja, siivooja, puhelinmyyjä sekä muita yhteiskunnan synnyttämiä paskahommia tehnyt tyllerö (joka ei kuitenkaan typeryyttään kurjuuttaan huomannut eikä ymmärtänyt ruveta itkemään kyseisen ovitarran nähtyään)

   Lainaa

  15. Toimihenkilö 24.2.2015 8:35
   Tulos: -52 (124 ääntä)
   Simon kanssa täysin samaa mieltä! Sillä paskapalkalla kun ekaksi lajittelet ne sadat mainokset käytännössä palkatta ja sitten raahaat niitä ympäri kaupunkia selkä vääränään, ei paljoa naurata tuollaiset tarrat. Jakaja sai muutama vuosi sitten palkan siitä, kuinka monta mainosPAKETTIA jakoi eli jos sieltä alkoi erotella mainoksia, ei näistä saanut mitään palkkaa.Ylimääräiset mainokset palautettiin ja miinustettiin. Että siinä teille huumoria! Onneksi ei enää tarvitse ko. työtä tehdä..

   Lainaa

  16. Tulos: -27 (37 ääntä)
   Ärsyttävä mielensä pahoittava kateellinen demari äänessä..

   Lainaa

  17. työn raskaan raataja 24.2.2015 9:14
   Tulos: +144 (150 ääntä)
   No en ole ollut kuin kerran taittelemassa mainoskimppuja, niin veemäistä kuin tuo olikin, niin ei se sentään huumorintajuani syönyt. Ja jos olisin jakaja, niin eihän se tarkoita että sieltä olisi pakko kaivaa se hesen kuponkilehtinen erilleen. Vai jos jonkun ovessa lukee, että "ei mainoksia, mutta rahaa saa laittaa" niin ihanko oikeasti Simo alkaisi kaivella kuvettaan tuossa kohden?

   Lainaa

  18. Tulos: +22 (62 ääntä)
   Simolla on kyllä mielestäni pointtia, sillä tuskin mainosten jakajat haluavat jokaisen postiluukun kohdalla eritellä, mitä sinne laitetaan ja mitä ei. Ei sillä, etteikö tuo olisi aikamoista ylireagointia. P.S On itsekin tullut mietittyä, että laittaisin vastaavan ei mainoksia kiitos -lapun postilaatikkoon.

   Lainaa

  19. Tulos: +5 (19 ääntä)
   butthurt

   Lainaa

  20. Tulos: -26 (38 ääntä)
   Voisin jopa väittää mainostenjakamis- duunia yllättävän hyväpalkkaiseksikin. Jouduin 4 kertaa viikossa jakamaan, näistä 4 kerrasta tienasin sen n. 200e, ja aikaa viikon työhön kului n. 12h. Palkka määräytyy mainosten lukumäärän mukaan, niin se vähän vaihtelee.

   Lainaa

  21. Tulos: +76 (84 ääntä)
   En ole mainoksia jakanut, mutta ei nuo tarrat mielestäni ole mitään velvoitteita, minullakin on ei mainoksia -tarra, jossa alapuolella lukee että lehdet käy (en nyt sanatarkkaan muista tekstiä). Vasta viimeaikoina joku jakaja on tuonut ilmaiset kaupunkilehdet postilaatikosta ilman niitä mainoksia ja olen tosi iloinen siitä. Aiemmin ei tullut mitään ja sekin oli ihan ok, kuten sanottua, ei se tarra ole mikään velvoite niiden läpysköjen erottelusta. Ehkä tuo tarkempi erottelu (esim. tietyt mainokset tai lehdet vaan käy, ei kaikki) on jo vähän turhaa, mutta kyllä tuosta tarrasta näkyy huumori, ei sitä pidä kovin vakavasti ottaa.

   Lainaa

  22. Teräskoira 24.2.2015 10:09
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Nyt Simo se pullo pois ja nukkumaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +99 (99 ääntä)
   Itse aikanani jaoin mainoksia, ja voipi olla että jos ekan kerran tuollainen tarra tulis vastaan kun on kuponkeja kyydissä, niin vtuttais niitä alkaa eritellä ja jättäisin väliin. Mutta jatkossa voisin ottaa nipun niitä erikseen mukaan, jos nyt sattuisin muistamaan missä rapussa se kuponkiheppu asusti. Ei tuosta nyt niin pahasti voi mieltänsä pahoittaa, ainakaan jos ei heppu ala vinkumaan perään että yhyy missä mun kuponkini on jos ei niitä muistais sille joka kerta viskellä. Omalta "uraltani" muistan mummot joiden luukussa luki että ei mainoksia, eikä ilmaisjakelua eikä hesaria. Pitäisköhän itsekin laittaa oveen lappu. Ei Hesaria, eikä Koiramme-lehteä eikä Tekniikan Maailmaa eikä Jallua. Muut kelpaa.

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (32 ääntä)
   Voisko pojat alottaa firman ja alkaa myymään nuita tarroja? Minäkin tahon tommosen!!! :)

   Lainaa

  25. Tulos: +50 (62 ääntä)
   Tää on nyt kai sitten sitä kuuluisaa mielensäpahoittamista. Ymmärsinkö myös oikein, ettei Simo ole myöskään kyseistä hommaa koskaan tehnyt?

   Lainaa

  26. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Taitaapi Simolla olla vaippa vinossa...

   Lainaa

  27. Tulos: +49 (63 ääntä)
   Ajattelin lappua postilooralle MAINOKSET OVAT TERVETULLEITA EI POLIITTISTA EIKÄ USKONNOLLISTA PROPAGANDAA. KIITOS vituttaa vaalimainokset ja jeesus lehdet.

   Lainaa

  28. Tulos: +43 (49 ääntä)
   E: Tää on nyt kai sitten sitä kuuluisaa mielensäpahoittamista. Ymmärsinkö myös oikein, ettei Simo ole myöskään kyseistä hommaa koskaan tehnyt?
   Ilmeisesti. Kuitenkin tarran oli tehnyt entinen mainostenjakaja, ja ainakaan tänne kommentoineilla mainostenjakajilla ei ole ollut tarran kanssa mitään ongelmaa. Huoh...

   Lainaa

  29. Tulos: -21 (35 ääntä)
   Minä jos olisin mainosten jakajana niin veisin yhdet mainokset taloyhtiön hissiin ja yhdet taloyhtiön ilmoitustaululle ja loput taloyhtiön lehtiroskikseen. Varmasti toimis mainonta tehokkaammin.

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Onkohan saanu kuponkeja :D

   Lainaa

  31. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Kait ainaki Ikea jossain vaiheessa jako semmosia "ei mainoksia, paitsi Ikean katalogi kyllä kiitos"-tyyppisiä tarroja? Ja tulipahan mieleen, no ehkei hese ja kotipizza, mutta monet pienet kebab-, pitsa- ja burgeripaikat jakaa ite omat mainoksensa, joten ihan hyvin vois laittaa lapun oveen, että "ei mainoksia paitsi ruokapaikka etukuponkeja kyllä tahtoisin".

   Lainaa

  32. yli opisto hörho 24.2.2015 11:43
   Tulos: -7 (61 ääntä)
   : Viimeistään “mainostenjakaja pysyköön lestissään” -kohdassa tippui Simon koko uskottavuus. Simo, lesti on suutarin työväline. Joo, tiedetään, koitit muuttaa tunnettua lausahdusta, mutta se päätyi kuulostamaan yhtä tyhmältä kuin esimerkiksi “puutarhuri pysyköön tietokoneessaan”.
   Se on yleinen sanonta jolla ei ole mitään tekemistä suutarien kanssa.. Pipon löysentämistä suosittelisin sinullekin.

   Lainaa

  33. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Itselläni lukee pelkkä "ei mainoksia" mutta saan limaisjakelulehdet tuosta huolimatta sekä kerran vuodessa lähipizzerian menun. Sopii oikeastaan loistavasti! En tiedä onko kenelläkään mitään elämää suurempaa kutsumusta mainostenjakajaksi mutta itselläni tuollaisten erikoistoiveiden täyttäminen toisi lisää mielekkyyttä hommaan, kun tietäisin ihmisten saavan mieluista luettavaa itselleen eikä kaikki vaivalla kantamani ja jakamani menisi suoraan roskikseen ja muille vain taakaksi.

   Lainaa

  34. Kohtuus kaikessa 24.2.2015 13:40
   Tulos: -18 (42 ääntä)
   Vaikka asunnon ovessa lukee ei mainoksia niin kas kummaa, kebabbiloiden läpyskät ne jatkaa tippumistaan. En edes laita moista moskaa suuhuni, jos kebua on pakko saada niin teen itse.

   Lainaa

  35. Kohtuus kaikessa 24.2.2015 13:41
   Tulos: -22 (28 ääntä)
   Kiitti toveri? Ai, nämä olivatkin kommunisteja.

   Lainaa

  36. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Arjen Sankarit ennen ja nyt, Simon mukaan: Ennen: "Kun minä siellä sodassa olin Suomea puolustamassa..." Nyt: "Kun minä siellä mainoksia jakamassa olin..."

   Lainaa

  37. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Olen itse aina halunnut tehdä tuon saman, mutta en ole kehdannut juurikin siksi, että ei kukaan oikeasti ala niitä mainoksia lajittelemaan. Joten jää kyllä edelleenkin ne hese- ja kotipitsa-kupongit sun muut saamatta.

   Lainaa

  38. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Taas yksi esimerkki lausahduksesta "Don't drink and type". En tiedä sitten onko Simolle tämä asia selvin päin yhtä tärkeä, veikkaisin että ei. Vaan mistäpä tuota tietää.

   Lainaa

  39. Tulos: +26 (38 ääntä)
   Hassua, että Simo itse ilmaisi mainostenjakamisen ns. Paskaduuniksi. Samalla turpa vaahdoten mainosten jakajien kaltoinkohtelusta paapoo....

   Lainaa

  40. EiMainoksia 24.2.2015 18:20
   Tulos: +2 (28 ääntä)
   Itsellä on ovessa lappu " Ei mainoksia, eikä laskuja. kiitos! " Vain mainostenjakaja osasaa lukea posteljooni ei. :( Toivottavasti se lappu kumminkin piristää ohikulkevia.

   Lainaa

  41. hauskajäbä 24.2.2015 19:21
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Mulla lukee ovessa "Mainokset rahana, kiitos!" :) joku hauska veijari sieltä on välillä 5 tai 10snt kolikon laittanut.

   Lainaa

  42. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Typerä: Voisin jopa väittää mainostenjakamis- duunia yllättävän hyväpalkkaiseksikin. Jouduin 4 kertaa viikossa jakamaan, näistä 4 kerrasta tienasin sen n. 200e, ja aikaa viikon työhön kului n. 12h. Palkka määräytyy mainosten lukumäärän mukaan, niin se vähän vaihtelee.
   Millä ihmeen firmalla oot ollu töissä? Mulla oli jako kaks kertaa viikossa, yhteen kertaan meni 4-5 tuntia lajittelu mukaanlukien ja palkkaa sai 6-12€. Sillon vaan ei ollu mitään muuta, pakko oli jotain tehdä. Ei enää ikinä.

   Lainaa

  43. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Simo turpa kiinni.

   Lainaa

  44. kiikiiconfused 24.2.2015 22:45
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   ite oon jakanut mainoksia ja ensimmäisellä alueella yhteen talouteen haluttiin vain yksi tietty mainoslehti joten kilttinä tyttönä minä sen heille erottelin. also, syy miksi mun postiluukussa ei ole mainoskieltoa, koska ne saa palkan ihan sen mukaan että kuinka paljon niitä mainoslehtiä menee ja se palkka on pieni.

   Lainaa

  45. Tulos: +19 (23 ääntä)
   En tiedä miten homma nykyään toimii, mutta joskus viitisen vuotta sitten kun kaverini lehtiä jakoi, sai hommasta palkan jakelualueen koon mukaan, eikä sen perusteella montako läpyskää on luukuista tipauttanut. Eli jos jakelualueeseen kuului 250 taloa, sai palkan siitä määrästä vaikka joka toisella olisi ollut ilmaisjakelukielto luukussaan. Palkkaan vaikutti ainoastaan mainosten määrä. Jos lehden välissä siis oli neljä mainosta, palkka oli pieni, mutta joulun ja alennusmyyntien aikaan kun mainoksia saattoi olla lähemmäs 20, oli palkkakin jo ihan hyvä. Lisäksi sen kuulemma oppi noin kuukaudessa, että kuinka monta lehteä jakelualueellesi oikeasti menee, jopa rappukäytäväkohtaiset määrät muisti ulkoa "tämän talon a rappuun menee 7 lehteä, b rappuun 8 ja c rappuun 6". Hän kuitenkin otti aina kolme ylimääräistä lehteä mukaan siltä varalta että johonkin ei-mainoksia-asuntoon on muuttanut uudet asukkaat jotka haluavatkin mainoksensa. Paskasta palkasta huolimatta kuulemma ihan mukava ja rento työ. Ärsytystä aiheuttivat vain sellaiset kerrat kun mainoksia oli niin paljon etteivät kaikki lehdet mahtuneet kerralla kärryyn ja oli pakko tehdä kaksi reissua (yleensä jakoalueet ovat kuitenkin jakelijan kodin lähellö, eli tämäkik tuottaa pienellä suunnittelulla alle kilometrin lisäkävelyä), mummot jotka valittavat jos lauantain ilmaisjakelut tulevat kerran vuodessa poikkeuksellisesti jo perjantaina tai vasta sunnuntaina, sekä auraamattomat tiet pari kertaa talvessa. Paremman puutteessa voisin itse hyvinkin kuvitella jakavani lehtiå :)

   Lainaa

  46. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Olen jakanut postia, ihan riittävän vaikea eritellä pelkästään mainokset ilmaisjakelusta (jos ette halua jotain helvetin maakuntalehtiä, muistakaa laittaa ei ilmaisjakelua). En mä edes tiedä onko postinkantajilla valtuuksia jättää jakamatta mainoksia jos kuitenkin jotain mainoksia sanoo haluavansa. Ei niitä todellakaan voida alkaa ainakaan erittelemään. Joko kaikki tai ei ollenkaan.

   Lainaa

  47. Tulos: +7 (21 ääntä)
   : Viimeistään “mainostenjakaja pysyköön lestissään” -kohdassa tippui Simon koko uskottavuus. Simo, lesti on suutarin työväline. Joo, tiedetään, koitit muuttaa tunnettua lausahdusta, mutta se päätyi kuulostamaan yhtä tyhmältä kuin esimerkiksi “puutarhuri pysyköön tietokoneessaan”.
   Voi herranjestas. Koitappas itse löysätä sitä pipoa.

   Lainaa

  48. Tarjousten perässä 25.2.2015 1:54
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Mun on jo kauan tehnyt mieli laittaa oveen lappu tyyliin "vain ilmaisjakelulehdet ja Lidlin mainokset", koska niistä pidän (jopa jeesus-lehdestä XD) ja kaikki muu - mitä on PALJON - menee vaan roskiin :( Mutta en oo kehdannut, kun kyseiset postit vielä tulee semmosissa oikein paksuissa mainosnivaskoissa, jotka on kaikki limittäin ja lomittain toistensa seassa. Hyvin luultavasti en sitten saisi mitään mainoksia :S

   Lainaa

  49. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Meillä päin ainakin pizzeriat jakavat itse nuo omat mainoksensa, ei siis ole mikään kauhea vaiva heille :)

   Lainaa

  50. Vanha lehdenjakelija 25.2.2015 10:24
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   mortal1ty: oli muuten elämäni raskain kesä, piiri oli enimmäkseen omakotialuetta, mutta tottakai siellä oli se yksi Nuijasodan aikainen kerrostalo jossa meni alaovi usein lukkoon ennen kun ehdin sinne, lisäksi ne postiluukut oli varmaan tarkoitettu jollekin B5 -kuorille, ei niistä paikallinen ilmaisjakelulehti mahtunut läpi, mutta pakko se oli koittaa tunkea.
   Mä myös yhden kesän jaoin ilmaiselehtiä 14-vuotiaana. Oli tosi rankkaa puuhaa - tosin kyseessä oli eka kesäduunini joka saattoi myös vaikuttaa asiaan - alueena tietty 1940-/1950-luvulla rakennettu kerrostaloalue jossa kaikissa rapuissa se samat 4 kerrosta, pikkiriikkiset postilaatikot ja yhdessäkään ei hissiä. Mutta kiva kokemus se oli jälkeenpäin asiaa ajatellen. Ja mainoksia tosiaan jäi ihan kauheesti yli, onneksi asuin itsekin jakelualueellani joten näin oikeudekseni heittää ylimääräiset omaan roskikseemme. Kellään ei ollut mitään hauskoja lappuja ovessa, harmi, olisin varmaan tykännyt. :) Tuon "EI KIRKKO JA ME -lehteä" lapun olen itekin nähnyt kyllä joskus hehe.

   Lainaa

  51. ex-mainostenjakaja 25.2.2015 18:00
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Silloin kun itse jaoin mainoksia (reilu 2v) niin mua olis vaa piristäny tollaset laput ja tarrat. Ei se musta oo arvostuksen puutetta :D

   Lainaa

  52. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Pamppu: No huh huh. Kun minä jaoin mainoslehteä, oli mummeleita, joilla luki “EI MAINOKSIA” mutta halusivat silti, että juuri meidän mainoslehtemme jaetaan hänelle. Venttaili ovella vissiin koko sunnuntain, että sai yhytettyä minut ja sanottua asiasta. Yhtä taloa on vähän hankala muistaa satojen joukossa, ja mummeli muisti aina soittaa työnantajalle, jos oli jäänyt jakamatta. Mainoslehtien jakajana olisin arvostanut, jos hän olisi suvainnut eritellä toivotut mainokset, kuten tässä.
   Jaoin ite kans kesän verran mainoksia joskus nuorempana. Olis pomo vaan nauranu niille mummeleille jotka tollasia olis perään soitellu. Ei mainoksia = ei mitään ilmaisjakelua, oli meillä ohjeistus ja siihen oli turha tulla mitään kenenkään vinkumaan. :)

   Lainaa

  53. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kun olin aikaisemmin tottunut kesätöissä reilu 10 vuotta sitten 10e+/h palkkaan ja sitten jäinkin tossa eräänä lamavuonna viime vuosikymmenenä ilman kesätöitä niin erehdyin jakamaan mainoksia. Siihen meni varmaan 3 tuntia kun ne mainokset haki ja lajitteli ja jako 200 kämppään omakotitaloalueella. Pirun raskas homma ja siit sai 9e, eli 3e/h. 2 kertaa jaksoin ja totesin että hullu pitää olla jos tätä tekee. Esimies vie kehtas väittää et no jos nopeesti tekee ni 2 tuntia menee ja sit se onkin jo 4,5e/h! Ja että tästähän saa todella paljon hyötyliikuntaa ja saat hyvän kunnon ja pääset nauttimaa ulkoilmasta. Mää en oikeasti tienny mitä tohon olis pitäny sanoa. Ymmärrän kyllä täysin ihmistä että on pinna kireellä jos tota tekee ja symppikset täysin mainoste jakajie puolella. En silti käsitä edelleenkään miks kukaan edes viittii moista rääkkäystä tehdä. Jos pitäs valita puhelinmyyjän ja mainostenjakajie välil ni ennemmi puhelinmyyjä. Ihan riistopalkat tossa hommassa, ainaki täällä päi. Nykyää saa onneks päiväs sen mitä tos olis saanu kuukaudessa.

   Lainaa

  54. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Simoa saattoi hävettää aamulla.

   Lainaa

  55. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Jaoin aika monta vuotta mainoksia nuorempana ja erikoisimmat laput ovissa olivat juuri parhaimmat päivän piristäjiä! Eräälläkin oli iso A4-lappusella lueteltu, mitä ei postilaatikkoonsa halunnut tai jeesustelijoita/kaupustelijoita rimputtamaan ovikelloa... :D
   Sp: En tiedä onko kenelläkään mitään elämää suurempaa kutsumusta mainostenjakajaksi mutta itselläni tuollaisten erikoistoiveiden täyttäminen toisi lisää mielekkyyttä hommaan, kun tietäisin ihmisten saavan mieluista luettavaa itselleen eikä kaikki vaivalla kantamani ja jakamani menisi suoraan roskikseen ja muille vain taakaksi.
   Itselläni ei sen suurempia erikoistoiveita tullut vastaan kuin "vain ilmaislehdet" ja ne olivat juuri kaikkein mieluisimpia! Ensinnäkin 1-2 mainoslehteä eivät paina juuri yhtään, toisinaan nivaskoista tuli hirmu painavia jos oli paljon ja paksuja mainoksia... Lisäksi juuri se ilo, että ihmiset saivat mitä haluavat. Erottelu ei todellakaan ollut mikään vaiva, minulla oli selkeä systeemi ja kirjoitettu ylös montako nivaskaa meni mihinkin kerrostaloon ja moniko halusi pelkkiä lehtiä. (Täten en lajitellut mainoksia yhtään ylimääräistä kuin tarvitsi, sillä niitä jäi aina ihan hirveästi yli.) Varmaan olisin myös tipauttanut hieman erikoisemmatkin toiveet, jos olisi vastaan tullut ja olisin ne vaan muistanut. Ja eipä nyt kyseinen duuni mikään suurin kutsumus ja elämän työni ollut, mutta homma kuin homma, niin tunnollisesti sen luonteenomaisesti tietenkin hoidin. Kehujakin tuli naapureilta kun kuulema mainokset tipahtivat aina "kuin kellonlyömällä".

   Lainaa

  56. badgehunter 28.2.2015 1:32
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   ottaisitte vain kaikki mainokset. Ja sitten heittäisitte ne heti samana päivänä paperin keräykseen jos teillä semmonen on. Posteljooni saa sentin niistä mainoksista jotka teille tulee. ja ne postinjakajat joutuu menemään sinne töihin lajitteluun 1-3 tuntia ennen sitä lähtöä. on se mukavaa kun voi lajittelussa pitää niitä muistinpanoja joitahan on mukava kirjoittaa että kelle mainoksia ei tule ja jos ei tule niin katotaan mitä mainoksia saa... ja sitten lajittelussa ne joitten mainokset ei tule ja tulee on mukava katsoa niistä miljoonista papereista.

   Lainaa

  57. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Simo on paska jätkä. Ihan rehellisesti vaan paska sielu.

   Lainaa

  58. HupsistaOlenSieni 1.3.2015 19:28
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Ei saa mitään selvää koko tekstistä mobiililla. Pelkkää pikselimössöö...

   Lainaa

  59. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Eikös heselläki nykyään oo sivuillaankin tommosia tulostettavia lappuja jois lukee: "Ei mainoksia, hesburger kupongit käy"

   Lainaa

  60. Mistr Mistrsss 24.9.2021 3:58
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jonne: Nyt on Simolla pipo aavistuksen verran liian kireällä.
   Känni päällä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: mainokset, ei mainoksia, kuva, pizza, pitsa, kuponki, kupongit, posti