Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin hoitelet varkaan

Varastetun pyörän voi saada takaisin monella tapaa. Tämä on niistä paras.
Näin hoitelet varkaan

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +955 (971 ääntä)
   Hyvä Henri!

   Lainaa

  2. Tulos: +571 (621 ääntä)
   hymyilin ääneen kunnes... millähän pyörän varastanut henkilö oli siis avaamassa lukkoa? eihän pyörävarkaat saa mistään hommattua alkuperäisiä avaimia pyöriinsä, vai elänkö menneisyydessä - avaisko joku vähän, onko tämä todellisuus?? oli miten oli hauska juttu!

   Lainaa

  3. Tulos: +68 (84 ääntä)
   Good for you!

   Lainaa

  4. Tulos: -37 (75 ääntä)
   urso: Good for you!
   Tää ei ollu sarkasmia.

   Lainaa

  5. ...ääliö 17.2.2015 2:32
   Tulos: +68 (84 ääntä)
   Hienosti vedetty

   Lainaa

  6. Tulos: +531 (555 ääntä)
   Henri oli siid unohtanut avaimensa pyörän lukkoon, ja tästä johtuen pyörä alunperin vietiinkään. Itse myöntää tämän päivityksen kommenteissa.

   Lainaa

  7. Tulos: +254 (268 ääntä)
   "Because he's the hero Turku deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him, because he can take it. He's not a hero, he's a silent guardian, a watchful protector... the Turkulainen." Ai joo vai?

   Lainaa

  8. Tulos: +127 (171 ääntä)
   tietoinen: Henri oli siid unohtanut avaimensa pyörän lukkoon, ja tästä johtuen pyörä alunperin vietiinkään. Itse myöntää tämän päivityksen kommenteissa.
   paskapuhetta mutta uskon.

   Lainaa

  9. kukkoseppä 17.2.2015 3:38
   Tulos: +149 (157 ääntä)
   gaa: hymyilin ääneen kunnes… millähän pyörän varastanut henkilö oli siis avaamassa lukkoa? eihän pyörävarkaat saa mistään hommattua alkuperäisiä avaimia pyöriinsä, vai elänkö menneisyydessä – avaisko joku vähän, onko tämä todellisuus?? oli miten oli hauska juttu!
   Kaksi avainta, toinen jäänyt/unohtunut lukkoon kiinni joka myös salli pyörän helpon varastamisen?

   Lainaa

  10. Tulos: +342 (352 ääntä)
   Koko tarinan ajan pelkäsin että vielä tulee kusemaan ja pahasti mutta ei. Hienoa että tekijä saatiin kuin saatiin kiinni, mutta millä helkkarilla poliisilla olisi muka resursseja tulla apuvoimiksi?

   Lainaa

  11. Ministeri Nieminen 17.2.2015 6:19
   Tulos: +74 (92 ääntä)
   Mainoskissa varasti pyörän.

   Lainaa

  12. Tulos: +114 (130 ääntä)
   Okei tää oli kyllä paras pitkiin aikoihin! Go, Henri, go! :D (Repesin kyllä sille viiksien piirtämiselle! XD)

   Lainaa

  13. Tulos: -92 (134 ääntä)
   Eihän poliiseilla ole tod. resursseja jahdata pyörää, jota ei edes varastettu vaan lainattu luvatta, kun ei ollut lukossa.

   Lainaa

  14. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Jeee go Henri! :)

   Lainaa

  15. Tulos: +342 (346 ääntä)
   Evi: Eihän poliiseilla ole tod. resursseja jahdata pyörää, jota ei edes varastettu vaan lainattu luvatta, kun ei ollut lukossa.
   Mä voin tulla lainaa sun asuntoa, jos asut omakotitalossa ja tuuletat joskus kesällä ovi auki.

   Lainaa

  16. Tulos: +202 (210 ääntä)
   gaa: hymyilin ääneen kunnes… millähän pyörän varastanut henkilö oli siis avaamassa lukkoa? eihän pyörävarkaat saa mistään hommattua alkuperäisiä avaimia pyöriinsä, vai elänkö menneisyydessä – avaisko joku vähän, onko tämä todellisuus?? oli miten oli hauska juttu!
   Eiköhän tuo ole pyörävarkaille tuttu homma. Pyörä on "kaverilta" ja kun avain ei avaa lukkoa, aletaan kiroamaan kaveria, joka on antanut väärän avaimen. Kaveri on nyt jo ulkomailla/haudassa/teho-osastolla eikä voi avainta toimittaa. Sitten annetaan pyörästä pieni alennus, joka korvaa lukon hajottamisen. Ja ihana tarina. Hyvin kirjoitettukin.

   Lainaa

  17. Tulos: +143 (145 ääntä)
   Mauno: Koko tarinan ajan pelkäsin että vielä tulee kusemaan ja pahasti mutta ei. Hienoa että tekijä saatiin kuin saatiin kiinni, mutta millä helkkarilla poliisilla olisi muka resursseja tulla apuvoimiksi?
   Vaikka kaikki eivät huutele näistä netissä, niin tämähän on varsin yleinen käytäntö. Pari kaveriakin on hakenut tällä tavalla pyöränsä/joskus nuoruudessa moponsa takaisin. Kyllä poliiseilla sen verran on resursseja.

   Lainaa

  18. Tulos: +281 (283 ääntä)
   Olin 99,9% varma että avain ei käykkään lukkoon ja Henri tajuaa slaagin tunteessa mokanneensa :'D

   Lainaa

  19. Tulos: -6 (20 ääntä)
   gaa: hymyilin ääneen kunnes… millähän pyörän varastanut henkilö oli siis avaamassa lukkoa? eihän pyörävarkaat saa mistään hommattua alkuperäisiä avaimia pyöriinsä, vai elänkö menneisyydessä – avaisko joku vähän, onko tämä todellisuus?? oli miten oli hauska juttu!
   Sen saa avattua esimerkiksi tussilla halutessaan, netistä löytyy ohjeita.

   Lainaa

  20. Tulos: +17 (19 ääntä)
   huikee suoritus!

   Lainaa

  21. Tulos: +8 (26 ääntä)
   tää oli kyl paras juttu minkä oon ikinä lukenu

   Lainaa

  22. Tulos: +100 (104 ääntä)
   -: Vaikka kaikki eivät huutele näistä netissä, niin tämähän on varsin yleinen käytäntö. Pari kaveriakin on hakenut tällä tavalla pyöränsä/joskus nuoruudessa moponsa takaisin. Kyllä poliiseilla sen verran on resursseja.
   Tiedön myös näitä tapahtumia :p kaverini löysi varastetun pyöränsä kaupan pihasta, kävi laittamassa avaimella lukkoon ja sitten poliisit paikalle ja odottelemaan, että kuka tulee pyörää noutamaan. Oli varkaalla kyllä ilme, kun pyörä olikin yhtäkkiä lukossa :P

   Lainaa

  23. Tulos: +70 (78 ääntä)
   öhhh: tää oli kyl paras juttu minkä oon ikinä lukenu
   Sun pitäisi varmaan lukea enemmän. Mut olihan tää ihan viihdyttävä.

   Lainaa

  24. Tulos: +25 (47 ääntä)
   tietoinen: Henri oli siid unohtanut avaimensa pyörän lukkoon, ja tästä johtuen pyörä alunperin vietiinkään. Itse myöntää tämän päivityksen kommenteissa.
   Eikä myönnä. Pyöränlukkoa voi myyntitilanteessa yrittää avata millä tahansa avaimella tai työkalulla tahansa ja selitellä, että tuli väärä avain mukaan tai on lukko rikki. Hämärää pyörää ostava tuskin siitä piittaa, onko pyörä oikeasti myyjän omaisuutta vai varastettu ja onko lukko "rikki" vai tiirikoitu. Pyörävarkaat eivät ole mitään mastermindejä, kuten eivät useimmat muutkaan rikolliset. Ne ovat a) laiskoja ja b) tyhmiä.

   Lainaa

  25. Tulos: +19 (57 ääntä)
   Onko IHAN AINA pakko tulla saivartelemaan noita "no miten poliiseilla on resursseja/millä se varas alko avata pyörän lukkoa jne?" hienon tarinan loppuun? Te vaan pilaatte mun ja varmasti monen muunkin hyvän fiiliksen! Hyvä Henri, hienosti vedetty!

   Lainaa

  26. Tulos: -53 (75 ääntä)
   öhhh: tää oli kyl paras juttu minkä oon ikinä lukenu
   Minusta tää oli huonoin juttu pitkään aikaan. Ilmeisesti turkulaisille tämä(kin) on jotenkin jännää.

   Lainaa

  27. Tulos: +60 (70 ääntä)
   gaa: paskapuhetta mutta uskon.
   Uskopuhetta mutta paskon

   Lainaa

  28. Lähipiiristä 17.2.2015 21:46
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Alvin: Eikä myönnä. Pyöränlukkoa voi myyntitilanteessa yrittää avata millä tahansa avaimella tai työkalulla tahansa ja selitellä, että tuli väärä avain mukaan tai on lukko rikki. Hämärää pyörää ostava tuskin siitä piittaa, onko pyörä oikeasti myyjän omaisuutta vai varastettu ja onko lukko “rikki” vai tiirikoitu. Pyörävarkaat eivät ole mitään mastermindejä, kuten eivät useimmat muutkaan rikolliset. Ne ovat a) laiskoja ja b) tyhmiä.
   Kyllä vaan myöntää. http://i.imgur.com/N70pQpv.png Ei sillä, uskon kyllä että tuo mainitsemasi kikka on useasti pyörävarkaiden käytössä.

   Lainaa

  29. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Parhaita nauruja pitkästä aikaa! Kiitos mystiselle turkulaiselle! Pakko tähän vielä tilittää: uusi feissarimokat- sivusto muokkaa kirjoittamiani sanoja/lauseita jatkuvasti. v*****aa kommentoida kun saa kokoajan pyyhkiä tekstiä. Tekeekö muilla samaa? tässä esim: samsamaa muilmalalll -.-

   Lainaa

  30. Tulos: -12 (26 ääntä)
   Joopajoo. Epäilen poliisien intoa osallistua tälläiseen "peiteoperaatioon".

   Lainaa

  31. Tulos: -32 (46 ääntä)
   Kuka unohtaa avaimensa pyörän lukkoon? Miten se edes onnistuu? Nishikeissä ei ole runkolukkoa joten sen on täytynyt olla vaijerilukko. Yhteiskuntasankari on siis tullut määränpäähänsä ja kietonut vaijerilukon fillarin ympärille, laittanut sen lukkoon eikä tajua ottaa sitä avainta siitä? Vai siis miten tuon pitäs ymmärtää? "Olin unohtanu pyörän auki pihalle siten, että mun avain oli jääny lukkoon kiinni". Siis missä se lukko oli ja miksi avain oli lukossa kiinni? Ja btw, voiko ihminen tosissaan olla niin vajakki, että piirtää viikset turpaansa ja kuvittelee sen menevän läpi missään? Näköjään voi. Only in turku

   Lainaa

  32. polvipetteri 18.2.2015 7:20
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Epo: Joopajoo. Epäilen poliisien intoa osallistua tälläiseen “peiteoperaatioon”.
   Poliiseilla on aika suurikin into osallistua pyörävarkaiden kiinniottamiseen, sillä kyse ei ole vain yhdestä pyörävarkaudesta, vaan pyörävarkauksien sarjoista ja näissä puhutaan vuoden aikana tuhansista pyöristä. Kaikissa ei luonnollisestikaan kyse ole jonkun liigan tekemä rikos, mutta sitäpä ei tässäkään tapauksessa tiennyt etukäteen. Jokin näkemys rikoshistoriasta saattoi tosin olla esimerkiksi myyjän / varkaan nimen perusteella.

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Timon: “Because he’s the hero Turku deserves, but not the one it needs right now. So we’ll hunt him, because he can take it. He’s not a hero, he’s a silent guardian, a watchful protector… the Turkulainen.” Ai joo vai?
   Ahh jo tuo repla leffassa oli niin mahtava ja nyt vielä parempi :D

   Lainaa

  34. Tulos: -11 (29 ääntä)
   Ja miksi pyörävaras alkoi avaamaan lukosta pyörää jonka oli juuri tuonut kohtauspaikalle? Kantamallako sen toi? Mutta hyvä tarina ja paha sai palkkansa!

   Lainaa

  35. Tulos: +32 (32 ääntä)
   polvipetteri: Poliiseilla on aika suurikin into osallistua pyörävarkaiden kiinniottamiseen, sillä kyse ei ole vain yhdestä pyörävarkaudesta, vaan pyörävarkauksien sarjoista ja näissä puhutaan vuoden aikana tuhansista pyöristä. Kaikissa ei luonnollisestikaan kyse ole jonkun liigan tekemä rikos, mutta sitäpä ei tässäkään tapauksessa tiennyt etukäteen. Jokin näkemys rikoshistoriasta saattoi tosin olla esimerkiksi myyjän / varkaan nimen perusteella.
   Tässäkin tapauksessa vorolla oli useampi varastettu pyörä myynnissä, mikä selvisi poliisille tän jutun myötä! :)
   juujuu: Kuka unohtaa avaimensa pyörän lukkoon? Miten se edes onnistuu? Nishikeissä ei ole runkolukkoa joten sen on täytynyt olla vaijerilukko. Yhteiskuntasankari on siis tullut määränpäähänsä ja kietonut vaijerilukon fillarin ympärille, laittanut sen lukkoon eikä tajua ottaa sitä avainta siitä? Vai siis miten tuon pitäs ymmärtää? “Olin unohtanu pyörän auki pihalle siten, että mun avain oli jääny lukkoon kiinni”. Siis missä se lukko oli ja miksi avain oli lukossa kiinni? Ja btw, voiko ihminen tosissaan olla niin vajakki, että piirtää viikset turpaansa ja kuvittelee sen menevän läpi missään? Näköjään voi. Only in turku
   Pyörässä oli kyllä runkolukko, voihan niitä ostaa erikseenkin. Runkolukko oli sellainen, että ajettaessa avain on siinä kiinni ja vasta lukittaessa otetaan pois. Hölmöähän se on unohtaa, mutta sattuu noita kaikille.

   Lainaa

  36. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Jonna: Ja miksi pyörävaras alkoi avaamaan lukosta pyörää jonka oli juuri tuonut kohtauspaikalle? Kantamallako sen toi? Mutta hyvä tarina ja paha sai palkkansa!
   Pyörä tuotiin autolla paikalle. :)

   Lainaa

  37. Tulos: -6 (24 ääntä)
   Ärsyttävä kirjoitustyyli, mutta jännä tapa toimia. Itse olen tyytynyt vain pöllimään pyöräni takaisin, kun olen sen myöhemmin jostain bongannut.

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (18 ääntä)
   gaa: hymyilin ääneen kunnes… millähän pyörän varastanut henkilö oli siis avaamassa lukkoa? eihän pyörävarkaat saa mistään hommattua alkuperäisiä avaimia pyöriinsä, vai elänkö menneisyydessä – avaisko joku vähän, onko tämä todellisuus?? oli miten oli hauska juttu!
   Ja jos vorolla on avain, miksi pyörä on tuotu 'tapaamispaikkaan' lukittuna?

   Lainaa

  39. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Ei pyörävarkaan avaimia tartte, itteltäni vietiin syksyllä fillari sellaisenaan pihasta, ei muuta ku pakun takakontti auki ja nostetaan sisälle.

   Lainaa

  40. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Huh! Olipa jännittävä! Luin ihan sydän kurkussa! :D

   Lainaa

  41. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Nääääh! Olin ihan varma, ettei se olekkaan Henrin pyörä.

   Lainaa

  42. Eroja poliisilaitosten välillä 21.2.2015 16:30
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Oulussa taas poliisia ei kiinnostanut tulla kaveriksi noutamaan taparikollista kyytiin, joten kävin kaverini kanssa hakemassa tyttären pyörän takaisin haltuumme.

   Lainaa

  43. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Aivan huikea tarina :D

   Lainaa

  44. Tulos: -9 (13 ääntä)
   EN USKO! Ei pollareil olis ollu aikaa venailla jotain pyöränrohjon kaupittelijaa.

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Hyvä Henri :D sankau that Turku deserves XD vaimo katto hämmentyneenä ku tälle naurahtelin

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: varas, polkupyörävaras, polkupyörä, poliisit, pyörä, pyörävaras