Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huippukokki haussa, osa 29

"Videolla se näytti niin helpolta!" Tässä tulos tosimaailmasta.
Huippukokki haussa, osa 29

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. ...ääliö 17.2.2015 2:26
      Tulos: +207 (359 ääntä)
      Kamalan vaikeaa keittää riisiä. Seuraavaksi tänne tulee moka kuinka joku on polttanut veden pohjaan.

      Lainaa

    2. Tulos: +367 (423 ääntä)
      …ääliö: Kamalan vaikeaa keittää riisiä. Seuraavaksi tänne tulee moka kuinka joku on polttanut veden pohjaan.
      No kaikkea sattuu. Itse en ole maailman kömpelöin ruuanlaittaja, mutta olen tosiaan keittänyt veden pohjaan kun piti odottaa valmiiksi maustetun keitinveden kiehumista ennen riisin lisäämistä, mutta Matlock vei mennessään. Niin paloi vedet mausteineen kirjaimellisesti pohjaan. Toisen kerran puolestaan tein keitetyistä perunoista paistettuja kun se vesi oli "ylimitoitetun" keittoajan (lue: unohdus jälleen) johdosta päässyt ikäänkuin poistumaan paikalta... Se hyvä puoli, että tällä kertaa keittiön palohälytin ilmoitti ruuan valmistumisesta varsin terhakasti. Eiköhän jokaiselle, joka itse ruokansa valmistaa, joskus satu jotain arkea piristävää jännää. Kuten Lottikselle. Joka muuten unohti strösselit.

      Lainaa

    3. Tulos: +121 (133 ääntä)
      Juuri laitoin kaappiin juustokakun hyytymään. Nyt alkoi jännittää. Uusia reseptejä kokeillessa nyt aina voi sattua paljonkin, mutta eikö ne enää edes koulun kotitaloustunneilla riisiä keitä?

      Lainaa

    4. Tulos: +116 (174 ääntä)
      Melkonen pohjanoteeraus jos ei tiedä että riisi turpoaa. Eikö nää lapsiparat oikeesti oo keittiössä koskaan tehneet muuta kuin syöneet valmisruokaa tai jonkun muun tekemää ruokaa?

      Lainaa

    5. Tulos: -244 (402 ääntä)
      Tossa Lottiksen kuvassa on ensin mielikuva homo-avioliitosta ja sitten totuus. Jos ymmärrät mitä tarkoitan. :D

      Lainaa

    6. thailandmake 17.2.2015 6:04
      Tulos: +121 (143 ääntä)
      bob: a
      Mulle jäi epäselväksi että veikö Matlock ne riisit vai keitinveden?

      Lainaa

    7. Tulos: +42 (74 ääntä)
      Alempana olevan kuvan kaltaisia pökäleitä tulee aina kolmen päivän festarireissujen jälkeen.

      Lainaa

    8. S. aivartelija 17.2.2015 6:49
      Tulos: +48 (54 ääntä)
      Minäkin olen polttanut veden pohjaan. Ei siihen tarvita muuta kuin ko. levyn, jonka päällä on kiehumassa kattilassa vettä, päälle unohtaminen kun jää touhuamaan jotain muuta, mikä onnistuu kyllä kokeneeltakin ruuanlaittajalta hellalla, jossa ei ole automaattista virrankatkaisua. Pieni vesimäärä haihtuu kohtalaisen nopeasti.

      Lainaa

    9. Tulos: -78 (96 ääntä)
      Oonko ainoa, joka luuli Lottiksen päivityksestä, että toi ensimmäinen kuva on moka, että sydämeen tuli liikaa värejä? ;D;D Taidan ehkä käydä vaan tiistain kunniaksi normaalia hitaammalla. (;

      Lainaa

    10. Tulos: +24 (56 ääntä)
      Ensimmäisessä mokassa ei ole se että riisit ovat kiehuneet yli vaan se, että ihmetellään, lisääntyykö riisit eikä tiedetä että riisi turpoaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Mä olen oikeasti yrittänyt keittää perunoita ilman vettä ja polttanut sen vedenkin pohjaan. Se vaan oli haihtunut sieltä jonnekin! En nykyäänkään ole mikään Jamie Oliver... mutta ruoat hoituu kyllä perheelle. :D

      Lainaa

    12. Ingenjöör 17.2.2015 11:29
      Tulos: +54 (58 ääntä)
      Mun insinöörisetä (joka on kyllä erittäinkin fiksu tietyillä osa-alueilla) ihmetteli, kun perunat ei kiehu... oli vaan unohtanut veden. :D
      …ääliö: Kamalan vaikeaa keittää riisiä. Seuraavaksi tänne tulee moka kuinka joku on polttanut veden pohjaan.

      Lainaa

    13. PippeliTuoksuuIhanalta 17.2.2015 12:07
      Tulos: +2 (160 ääntä)
      Timtim: Tossa Lottiksen kuvassa on ensin mielikuva homo-avioliitosta ja sitten totuus. Jos ymmärrät mitä tarkoitan.
      Nauroin makeasti. Olen homo, mutta olet niin oikeassa! Media yrittää sokerikuorruttaa tätä vähemmistöä, johon vastentahtoani kuulun kun en ole vastakkaisesta sukupuolesta valitettavasti kiinnostunut. Syrjintä homoja kohtaan ei tule ulkopuolelta vaan vähemmistön sisältä. Homot osaa olla toisiaan kohtaan erittäin kusipäisiä ja ilkeitä, susi on toiselle susi. "Homo homini lupus". Sen vuoksi pitkät ja vakaaat parisuhteet ovat suhteellisesti harvinaisempia kuin heteroitten keskuudessa. Nekin parisuhteet jotka homoilla kestää ovat 50% avoimia suhteita eli vapaan seksin suhteita. Homomiehen on vaikeampi pysyä uskollisena koska ei ole samanlaista kulttuurin ja moraalin painetta kuin heteromiehellä pysyä vaimolleen uskollisena, vaikka tietysti pettämistä tapahtuu heteroitten keskuudessaa määrällisesti enemmän kuin homojen, mutta ei suhteellisesti enemmän. Stereotyyppisen homon elämä on ympäriämpäri paneskelua varsinkin täällä pk-seudulla. Monet homot laittavat mielenterveysongelmiensa (joita esiintyy homojen keskuudessa suhteellisesti enemmän kuin heteroitten) syyksi yhteiskunnan syrjinnän, mutta paskanvitut; homoilla on ollut jo pidemmän aikaa Suomessa täysin hyvät oltavat (vrt. arabimaat, joissa kuolemantuomio homoudesta). Tästä kommentistä nyt suuttuu varsinkin homojen oikeuksien kiimaiset puolustajanaikkoset, SETA-aktivistit ja tietysti neitihomot. Ei pidä olla liian sinisilmäinen. ;)

      Lainaa

    14. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Mauno: Melkonen pohjanoteeraus jos ei tiedä että riisi turpoaa. Eikö nää lapsiparat oikeesti oo keittiössä koskaan tehneet muuta kuin syöneet valmisruokaa tai jonkun muun tekemää ruokaa?
      Setäparka on tainnut unohtaa että jokainen keittää joskus riisiä ensimmäisen kerran itse? Ja oli "lapsiparka" tai ei, niin ehkä on vain hyvä että nyt tekee sen niin osaa sitten tehdä muutakin kun niitä eineksiä...

      Lainaa

    15. Tulos: +52 (60 ääntä)
      Mauno: Melkonen pohjanoteeraus jos ei tiedä että riisi turpoaa. Eikö nää lapsiparat oikeesti oo keittiössä koskaan tehneet muuta kuin syöneet valmisruokaa tai jonkun muun tekemää ruokaa?
      No eipä tuossa tyttöjen ikää edes mainita, saattavat olla hyvinkin nuoria. Jokainen sen kokkauksen kuitenkin joutuu alusta asti opettelemaan, jotkut aiemmin ja jotkut myöhemmin ja mokia sattuu itsekullekin. Ei sitä nyt heti tarvitse älynlahjoja epäillä, jos ei heti joku riisinkeitto onnistu. Ainakin yrittävät. Minä en ollut kovinkaan kummoinen kokki, kun muutin kotoa pois, koska kotona se mamma useimmiten kokkasi. Ihan normaali kansalainen minusta silti kuoriutui ja nyt osaan jopa kokata. Mokien kautta tietenkin.

      Lainaa

    16. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Mistä löydän videon jossa kerrotaan miten noita sydänsisuksisia kääretorttuja tehdään?

      Lainaa

    17. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Tosiasiahan on se että vesi palaa paljon helpommin pohjaan kuin ruoka. Ruokaa tehdessä yleensä keskittyy ruoanlaittoon, ja sitä paitsi on nälkä, niin että huomio on siinä mitä tekee. Mutta kukapa ei olisi joskus laittanut teevettä tulelle, sitten haahuillut toiseen huoneeseen ja unohtanut autuaasti koko asian? Sähköinen vedenkeitin on ihan hyvä kapistus =)

      Lainaa

    18. Kokki kakkonen 17.2.2015 14:44
      Tulos: +32 (34 ääntä)
      …ääliö: Kamalan vaikeaa keittää riisiä. Seuraavaksi tänne tulee moka kuinka joku on polttanut veden pohjaan.
      Olen keittänyt kananmunat pohjaan. Levylle vaan ja televisio vei mennessään. Kun kananmunat alkoivat räjähtelemään, niin tuli mieleen, että ai niin.....

      Lainaa

    19. Tulos: +44 (48 ääntä)
      aijjjaa: Mistä löydän videon jossa kerrotaan miten noita sydänsisuksisia kääretorttuja tehdään?
      Moi aijjjaa! Tässä video, jonka pohjalta lähdin kokeilemaan. Ovat keksejä, ja minä malttamaton. :) https://m.youtube.com/watch?v=I2yW_VONWco Jos linkki ei toimi, kirjoita youtubeen Eugenie Cookies, pitäisi löytyä!

      Lainaa

    20. Tulos: +1 (29 ääntä)
      Timtim: Tossa Lottiksen kuvassa on ensin mielikuva homo-avioliitosta ja sitten totuus. Jos ymmärrät mitä tarkoitan.
      En ymmärrä mitä tarkoitat. Kertoisitko?

      Lainaa

    21. Tulos: +21 (27 ääntä)
      K: Setäparka on tainnut unohtaa että jokainen keittää joskus riisiä ensimmäisen kerran itse? Ja oli “lapsiparka” tai ei, niin ehkä on vain hyvä että nyt tekee sen niin osaa sitten tehdä muutakin kun niitä eineksiä…
      Ikää ei tosiaan kerrota tässä, ja hyvä että yrittää, mutta luulin että tuollainen riisin oikeinmittaaminen ei olisi kovin vaikeaa, onhan monesti paketin kyljessä ohje millä pääsee alkuun. Hyvä toki että yrittävät.

      Lainaa

    22. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Herne: No eipä tuossa tyttöjen ikää edes mainita, saattavat olla hyvinkin nuoria. Jokainen sen kokkauksen kuitenkin joutuu alusta asti opettelemaan, jotkut aiemmin ja jotkut myöhemmin ja mokia sattuu itsekullekin. Ei sitä nyt heti tarvitse älynlahjoja epäillä, jos ei heti joku riisinkeitto onnistu. Ainakin yrittävät. Minä en ollut kovinkaan kummoinen kokki, kun muutin kotoa pois, koska kotona se mamma useimmiten kokkasi. Ihan normaali kansalainen minusta silti kuoriutui ja nyt osaan jopa kokata. Mokien kautta tietenkin.
      Hienoa että oot pärjännyt elämässä ja opit kokkaamaan, onhan se tärkeää. Ihmetelin kuvassa vain miksi ei osata mitata oikeaa määrää riisiä, vaikka paketin kyljessä useimiten on ohje.

      Lainaa

    23. Tulos: -6 (24 ääntä)
      Aina kun näkee nimen Jasmine tmv.voi arvata että elämänkouluja on käyty, vanhemmista lähtien.

      Lainaa

    24. Solveig Nyström 17.2.2015 21:39
      Tulos: +15 (19 ääntä)
      …ääliö: Kamalan vaikeaa keittää riisiä. Seuraavaksi tänne tulee moka kuinka joku on polttanut veden pohjaan.
      Haha! et voi arvata kuinka monet vedet olen poltannut pohjaan :D Ihan helpo. Vedet kattilaan. kattila hellaan päälle ja kutosen päällä. Sitten vaan faceen ihmelliseen maailmaan odottamaan että vesi ala kiehua. Uups :D

      Lainaa

    25. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Tahtoisin kovasti tuon värikkään sydäntortun ohjeen. Olis tosi kiva jos joku muu tietää, nii laittaa vaikka linkkiä :)

      Lainaa

    26. Tulos: +5 (7 ääntä)
      bob: No kaikkea sattuu. Itse en ole maailman kömpelöin ruuanlaittaja, mutta olen tosiaan keittänyt veden pohjaan kun piti odottaa valmiiksi maustetun keitinveden kiehumista ennen riisin lisäämistä, mutta Matlock vei mennessään. Niin paloi vedet mausteineen kirjaimellisesti pohjaan. Toisen kerran puolestaan tein keitetyistä perunoista paistettuja kun se vesi oli “ylimitoitetun” keittoajan (lue: unohdus jälleen) johdosta päässyt ikäänkuin poistumaan paikalta… Se hyvä puoli, että tällä kertaa keittiön palohälytin ilmoitti ruuan valmistumisesta varsin terhakasti. Eiköhän jokaiselle, joka itse ruokansa valmistaa, joskus satu jotain arkea piristävää jännää. Kuten Lottikselle. Joka muuten unohti strösselit.
      Mä oon kans keittänyt veden pohjaan kun tein perunoita höyrytysjutun kanssa ja siihen laitetaan vaan pari desiä vettä. Unohuin koneelle. Mutta että ihan Matlock?

      Lainaa

    27. Tulos: +20 (20 ääntä)
      thailandmake: Mulle jäi epäselväksi että veikö Matlock ne riisit vai keitinveden?
      nyt loppuu se Matlockin panettelu!!11yksi

      Lainaa

    28. Tulos: +37 (47 ääntä)
      PippeliTuoksuuIhanalta: Nauroin makeasti. Olen homo, mutta olet niin oikeassa! Media yrittää sokerikuorruttaa tätä vähemmistöä, johon vastentahtoani kuulun kun en ole vastakkaisesta sukupuolesta valitettavasti kiinnostunut. Syrjintä homoja kohtaan ei tule ulkopuolelta vaan vähemmistön sisältä. Homot osaa olla toisiaan kohtaan erittäin kusipäisiä ja ilkeitä, susi on toiselle susi. “Homo homini lupus”. Sen vuoksi pitkät ja vakaaat parisuhteet ovat suhteellisesti harvinaisempia kuin heteroitten keskuudessa. Nekin parisuhteet jotka homoilla kestää ovat 50% avoimia suhteita eli vapaan seksin suhteita. Homomiehen on vaikeampi pysyä uskollisena koska ei ole samanlaista kulttuurin ja moraalin painetta kuin heteromiehellä pysyä vaimolleen uskollisena, vaikka tietysti pettämistä tapahtuu heteroitten keskuudessaa määrällisesti enemmän kuin homojen, mutta ei suhteellisesti enemmän. Stereotyyppisen homon elämä on ympäriämpäri paneskelua varsinkin täällä pk-seudulla. Monet homot laittavat mielenterveysongelmiensa (joita esiintyy homojen keskuudessa suhteellisesti enemmän kuin heteroitten) syyksi yhteiskunnan syrjinnän, mutta paskanvitut; homoilla on ollut jo pidemmän aikaa Suomessa täysin hyvät oltavat (vrt. arabimaat, joissa kuolemantuomio homoudesta). Tästä kommentistä nyt suuttuu varsinkin homojen oikeuksien kiimaiset puolustajanaikkoset, SETA-aktivistit ja tietysti neitihomot. Ei pidä olla liian sinisilmäinen.
      "Olen osa vähemmistöä ja näen miten minunkaltaiseni vähemmistö toimii = edustan näkemykselläni kattavasti koko vähemmistöä." Fail. Olet todella säälittävä tapaus.

      Lainaa

    29. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Mahtaakohan vielä olla jasmiiniriisejä

      Lainaa

    30. jokujossain 18.2.2015 8:57
      Tulos: +24 (26 ääntä)
      Itsehän "avuttoman nykynuorison" edustajana en riisiä keittänyt enkä tehnyt ruokaa paljon muutenkaan ennen kuin muutin kotoa pois (18-vuotiaana), mutta sattumoisin se ei mitään tähtitiedettä ole :) Ihan turha ulista että "yhy yhy minä opin laittamaan ruokaa jo 3-vuotiaana, miksi tuo teini osaa laittaa ruokaa vasta murrosiässä, asiat on nykyään perseestä" kun mitään pahaa ei ole edes tapahtunut ainakaan tässä tapauksessa. Lisäksi köksäntunneilla ei tehty noin helppoja ruokia.

      Lainaa

    31. IskiköArkaanPaikkaan 18.2.2015 21:37
      Tulos: -26 (38 ääntä)
      Lemon: “Olen osa vähemmistöä ja näen miten minunkaltaiseni vähemmistö toimii = edustan näkemykselläni kattavasti koko vähemmistöä.” Fail. Olet todella säälittävä tapaus.
      Aijai! Osu ja uppos! Totuus taisi kirpaista, pikku puppeliveliseni. Sori vaan jos kaikki homot ei kulje gay pridessä perse pystyssä niin vitun ylpeenä siitä että on paska seksuaalisuus joka vie mahdollisuuden normaaliin elämään, normaaliin parisuhteeseen ja normaaliin perheeseen. Jos sä nautit peräröörin nuohoamisesta niin nauti toki koko sydämes kyllyydestä, musta se on oksettavaa. Eniten vihaa saa niskaansa me homot jotka vastustamme tätä tämän ajanhengen yritystä kullata homous joksikin ihanaksi asiaksi joka on samalla viivalla heteroseksuaalisuuden kanssa. Homojen elämä ei todellakaan ole sellasta mitä media ja nykyajan tv-ohjelmat ym. antaa ymmärtää. Toki naikkoset ym. homojen ihailijat seuraa sokeana perässä kun eivät tiedä totuutta. Homot ovat suurimmaksi osaksi pinnallisia ja ylimielisiä hinttejä, joille ei kelpaa mikään ja pitävät itseään jonain hiton palkintona joka pitää ansaita. Täytyy olla kansikuvapojun naama, sixpack ja vitun iso kulli ennen ku seurustelua voi edes harkita.

      Lainaa

    32. Tulos: +31 (35 ääntä)
      IskiköArkaanPaikkaan: Aijai! Osu ja uppos! Totuus taisi kirpaista, pikku puppeliveliseni. Sori vaan jos kaikki homot ei kulje gay pridessä perse pystyssä niin vitun ylpeenä siitä että on paska seksuaalisuus joka vie mahdollisuuden normaaliin elämään, normaaliin parisuhteeseen ja normaaliin perheeseen. Jos sä nautit peräröörin nuohoamisesta niin nauti toki koko sydämes kyllyydestä, musta se on oksettavaa. Eniten vihaa saa niskaansa me homot jotka vastustamme tätä tämän ajanhengen yritystä kullata homous joksikin ihanaksi asiaksi joka on samalla viivalla heteroseksuaalisuuden kanssa. Homojen elämä ei todellakaan ole sellasta mitä media ja nykyajan tv-ohjelmat ym. antaa ymmärtää. Toki naikkoset ym. homojen ihailijat seuraa sokeana perässä kun eivät tiedä totuutta. Homot ovat suurimmaksi osaksi pinnallisia ja ylimielisiä hinttejä, joille ei kelpaa mikään ja pitävät itseään jonain hiton palkintona joka pitää ansaita. Täytyy olla kansikuvapojun naama, sixpack ja vitun iso kulli ennen ku seurustelua voi edes harkita.
      Miten musta tuntuu, että ruudun takana on oikeasti peppukipeä valkoinen heteromies persu, jota v*tuttaa kun tasa-arvoinen avioliittolaki meni läpi? :)

      Lainaa

    33. Tulos: +4 (6 ääntä)
      PippeliTuoksuuIhanalta: Nauroin makeasti. Olen homo, mutta olet niin oikeassa! Media yrittää sokerikuorruttaa tätä vähemmistöä, johon vastentahtoani kuulun kun en ole vastakkaisesta sukupuolesta valitettavasti kiinnostunut. Syrjintä homoja kohtaan ei tule ulkopuolelta vaan vähemmistön sisältä. Homot osaa olla toisiaan [...]
      Et taida olla todellakaan sinut itsesi kanssa.. itseasiassa en usko sinun olevan homo.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: riisi, kuva, leipoa, kattila, ruoanlaitto, ruoka, epäonnistunut