Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Passin matka

Seitsemän tuntia lentoon. Toivottavasti passi ei myöhästy junasta.
Passin matka

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +581 (621 ääntä)
   Nyt meni melkein, kuin Srömsössä.

   Lainaa

  2. töttöröö 27.1.2015 2:02
   Tulos: +427 (445 ääntä)
   Hahhah, loppu hyvin kaikki hyvin!

   Lainaa

  3. Tulos: -252 (302 ääntä)
   myyra: Nyt meni melkein, kuin Srömsössä.
   sun iskällä meni

   Lainaa

  4. Tulos: -156 (228 ääntä)
   Luulin, että Nina on teini-ikäinen, kunnes mainitsi työpöydän laatikon.

   Lainaa

  5. Tulos: +403 (413 ääntä)
   Mukavaa että välillä aidosti mukaviakin juttuja täällä

   Lainaa

  6. Tulos: +233 (239 ääntä)
   Ninalla reissu hilkulla. Hyvä että sujui noinkin somasti. :)

   Lainaa

  7. Tulos: +266 (342 ääntä)
   VR aikataulussa? Juttu haiskahtaa.

   Lainaa

  8. Tulos: +88 (90 ääntä)
   Täpärälle meni, mutta hyvin lopulta kävi. :)

   Lainaa

  9. Tulos: -38 (48 ääntä)
   Ehkä olis kuitenkin vaan ollut helpompaa hakea express passi

   Lainaa

  10. Tulos: +140 (148 ääntä)
   Anne: Luulin, että Nina on teini-ikäinen, kunnes mainitsi työpöydän laatikon.
   Voihan se teinilläkin olla työpöytä?

   Lainaa

  11. Tulos: +42 (62 ääntä)
   Haluan lisätietoa! Oletan, että kyseessä oli laivareissu (koska ei Helsingin rautatieasemalta ratikalla lähdetä lentokentälle). Monelta laiva lähti? Kuinka hilkulle meni? Oliko tuo viimeinen ratikka jolla kerkes vielä (en usko), vai tarkoittiko vain sitä, että ratikka tuli sopivasti paikalle eikä tarvinnut odotella?

   Lainaa

  12. Tulos: -38 (56 ääntä)
   Kokkolasta Helsinkiin on autolla noin 500km. Herää kysymys, missä Ninan työpöydän laatikko sijaitsee, jos +100km tulee lisää matkaa tuosta vaan ja millä se passi saatiin Kokkolaan asti?

   Lainaa

  13. Tulos: +117 (117 ääntä)
   haha: sun iskällä meni
   Otahan Samu nyt ihan rauhallisesti.

   Lainaa

  14. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Mustakuu: Kokkolasta Helsinkiin on autolla noin 500km. Herää kysymys, missä Ninan työpöydän laatikko sijaitsee, jos +100km tulee lisää matkaa tuosta vaan ja millä se passi saatiin Kokkolaan asti?
   Toki riippuu siittä, meneekö Helsingissä mihin ja lähteekö Kokkolasta mistä (ja lasketaanko nyt Kokkola tarkoittavan vain Kokkolaa, vai myös Kokkolaan liitettyjä kuntia. Eli Ullavat, Kälviät, Lohtajat.) Toki ääripää - ääripää matka nyt ei taida ihan yltää 600 kilsaan, mutta silti enemmän mitä "noin 500km"

   Lainaa

  15. Tulos: +57 (69 ääntä)
   Paljonkohan konnari otti välityspalkkiota, vai menikö peräti ilmaiseksi ja "oman toimen ohella"? Katoavaa kansanperinnettä sellainen, yleensä ollaan käsi ojossa rahaa vailla heti kun päivää sanoo.

   Lainaa

  16. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Reyno: Paljonkohan konnari otti välityspalkkiota, vai menikö peräti ilmaiseksi ja “oman toimen ohella”? Katoavaa kansanperinnettä sellainen, yleensä ollaan käsi ojossa rahaa vailla heti kun päivää sanoo.
   Ilmasiksi ne tollasia palveluksia hoitaa. Ainakin joskus isälle jäi mummon avain ja konduktöörille vietiin junaan se, niin avain oli muutamassa tunnissa perillä eikä mitään maksanut :)

   Lainaa

  17. Tulos: 0 (30 ääntä)
   Hauskinta jutussa on se, että Nina todennäköisesti reissasi vain Tallinnaan eikä niillä reissuilla missään vaiheessa edes kysytä passia (vaikka sellainen lain mukaan tarvitaankin).

   Lainaa

  18. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Itse olen yrittänyt jo kauan kouluttaa mun passia hyppäämään oma.aloitteisesti laukkuun, muttei ole vielä onnistunut. Yllättävän vaikeaa moinen. Kerran tuli passi postissa Kuopiosta Helsinkiin, onneksi jopa päivää ennen lähtöpäivää.

   Lainaa

  19. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Ei ole tuollaisia passiongelmia, kun pidän passia aina mukana. Mutta loppusyksystä kuljeskelin pitkin poikin Romaniaa reteesti passi perstaskussa muutaman viikon ajan. Onneksi sielläpäin on rehellistä porukkaa.

   Lainaa

  20. Tulos: -17 (27 ääntä)
   Tiuku: Hauskinta jutussa on se, että Nina todennäköisesti reissasi vain Tallinnaan eikä niillä reissuilla missään vaiheessa edes kysytä passia (vaikka sellainen lain mukaan tarvitaankin).
   Totta ja ei. Viro kuuluu nykyään eu maihin ja eu:n kansalaiset voi matkustaa ilman passia toiseen eu maahan. Toki se edellyttää kuitenkin sitä että pystyt henkilökortilla esim. Ajokortilla todistamaan henkilöllisyytesi.

   Lainaa

  21. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Zeipii: Totta ja ei. Viro kuuluu nykyään eu maihin ja eu:n kansalaiset voi matkustaa ilman passia toiseen eu maahan. Toki se edellyttää kuitenkin sitä että pystyt henkilökortilla esim. Ajokortilla todistamaan henkilöllisyytesi.
   Ei käy ajokortti henkilöllisyystodistuksesta rajalla! Pitää olla passi tai kuvallinen henkilöllisyystodistus.

   Lainaa

  22. tutun tuttu 28.1.2015 1:19
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Tulipas hyvä mieli. :D

   Lainaa

  23. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Zeipii: Totta ja ei. Viro kuuluu nykyään eu maihin ja eu:n kansalaiset voi matkustaa ilman passia toiseen eu maahan. Toki se edellyttää kuitenkin sitä että pystyt henkilökortilla esim. Ajokortilla todistamaan henkilöllisyytesi.
   Eikö se ole enemmän Schengen-sopimuksesta kiinni kuin EU-jäsenyydestä. Tosiaan ajokortti ei käy vaan pitää olla passi tai kuvallinen henkilökortti. Koskaan ei vielä ole tältä tädiltä kysytty, mutta ehkä jos menisi lasten kanssa niin katsottaisiin tarkemmin.

   Lainaa

  24. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Zeipii: Totta ja ei. Viro kuuluu nykyään eu maihin ja eu:n kansalaiset voi matkustaa ilman passia toiseen eu maahan. Toki se edellyttää kuitenkin sitä että pystyt henkilökortilla esim. Ajokortilla todistamaan henkilöllisyytesi.
   Tämä on täyttä sontaa, kuten yllä on tullut mainittuakin. Toki saa lähteä kokeilemaan onneaan pelkällä ajokortilla, mutta rajalla on toisinaan (ei kauhean usein, mutta joskus kuitenkin) yllätystarkastuksia, joiden seuraamuksena passittomille/henkilökortittomille on käännytys rajalta ja jopa 700-800 euron sakot. Itse ainakin otan mieluummin sen passin mukaan. T: vironlaivoilla työskennellyt

   Lainaa

  25. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Obafemi: Tämä on täyttä sontaa, kuten yllä on tullut mainittuakin. Toki saa lähteä kokeilemaan onneaan pelkällä ajokortilla, mutta rajalla on toisinaan (ei kauhean usein, mutta joskus kuitenkin) yllätystarkastuksia, joiden seuraamuksena passittomille/henkilökortittomille on käännytys rajalta ja jopa 700-800 euron sakot. Itse ainakin otan mieluummin sen passin mukaan. T: vironlaivoilla työskennellyt
   Itselleni kävi silleen, että annoin passin tyttöystävälle laitettavaksi käsilaukkuun, koska itselläni ei ollut sopivaa taskua. Muija olikin päättänyt sitten lähteä laivaan jo sillä aikaa kun olin superalkossa, vaikka hänen piti odottaa siinä edessä se muutama minuutti. No enkös sitten joutunut tälläiseen yllätystarkastukseen ja laivan lähtöön 10min. Onneksi oli niin mukavat tullimiehet, että päästivät menemään selitettyäni tilanteen ja näyttämällä ajokorttia.

   Lainaa

  26. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Ninan facebookprofiilista: "Mun reissuthan kusee aina jostain syystä, mut ekaa kertaa feissarimokissa julkisena levitellään mun sekoiluja :'D Sen jälkeen kun äiti oli kolme varttia löylyttäny mua puhelimessa ja vieny keskellä yötä passin junaan ("Meinaatko että mä sille s### passille ostan jonkun paikkalipun vai?!?"), olin ihan tyytyväinen et sain passin enkä lähteny tuurilla koittaan Viroon menemistä. Monestikko veikkaatte et piti näyttää passia? - No, kolmisen kertaa. Laivat oli tuplabuukattu sekä Eckerölle et Viking Linelle, Menopäivä oli väärä, Eckerö peru tulomatkan ja Viikkari ei huolinu laivaan, Ja päästiin kotia virosta vasta kolmansien ostettujen lippujen jälkeen. Ihan jees et oli passi messissä, ei ollu mitään muuta paperia tai edes ajokorttia todistamaan mistä maasta mä oon, ja vältyin sakoilta sekä päästettiin jopa perille kotimaahan :'D Hienoja reissuja.."

   Lainaa

  27. Iso-Britannian paras kotiviemäri 12.2.2024 22:07
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sini oli MVP! 😎

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: passi, matka, juna, bussi, lento, unohtunut