Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

White trash vauhdissa, osa 6

Näin eroat ilman tyyliä.
Suurenna näkymä
White trash vauhdissa, osa 6

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 93 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1217 (1233 ääntä)
   Miksi Jarkko on kertonu korttisa pin-koodin? Jokatapauksessa muija on kyllä täysi mulkku.

   Lainaa

  2. Tulos: +1085 (1111 ääntä)
   Voi äiti... Sanokaa ettei toi ole oikeasti raskaana!

   Lainaa

  3. Tulos: +391 (421 ääntä)
   Ja tämän huvin tulee maksamaan 1/1 valtio.

   Lainaa

  4. Tulos: +593 (601 ääntä)
   Miarez_93: Voi äiti… Sanokaa ettei toi ole oikeasti raskaana!
   Jotenki tulee mieleen Johanna Tukiaisen "raskaus". Kaikkien yllätykseksi aika pian vauvauutisen julakisun jälkeen tulikin keskenmeno. Ehkä tässä on sama juttu.

   Lainaa

  5. Tulos: +356 (368 ääntä)
   Onhan lapsen saaminen iloinen asia, mutten usko, että Karoliinalla olisi kauheasti varaa viljellä kaksoispistedeetä. Tosin aika epätasapainoiselta yksilöltä vaikuttaa, joten tuskimpa kuitenkaan elämän ihmettä pääsee tapahtumaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +138 (176 ääntä)
   hekomppo: Miksi Jarkko on kertonu korttisa pin-koodin? Jokatapauksessa muija on kyllä täysi mulkku.
   Eikö joissain liikkeissä tai ainakin baareissa saateta lukea kortin tiedot siitä juovasta? Ja sitten vain allekirjoitetaan kuittiin. Kumman luottavainen olisi jos kertoisi heti suhteen alussa korttinsa pinkoodin. Mutta joka tapauksessa, sairas nainen...

   Lainaa

  7. Pumpumptsipum 30.12.2014 4:05
   Tulos: +95 (105 ääntä)
   hekomppo: Miksi Jarkko on kertonu korttisa pin-koodin? Jokatapauksessa muija on kyllä täysi mulkku.
   Jos tällä Jarkolla on etäluettava kortti, niin helpostihan alkaa pikku hiljaa tuollainen onnistua. Mun mielestä Etelä-Suomessa on ollut tuo jo mahdollisena maksuvälineenä joissain paikoissa (tai ainakin sen käsityksen olen saanut); en tiedä kuinka nopeasti se on yleistynyt kaupoissa, mutta ainakin meille tuli nyt elokuussa(ko) tuo vaihtoehto. Ja en tiedä, aika helppoahan se varmaan on kurkkia kaverin olan yli kaupassa/pankkiautomaatilla, näin olen ainakin itse huomannut kuinka jotkut on tehnyt. Mutta hyvä kun Jarkko pääsi eroon tästä henkilöstä, toivottavasti saa rahat takaisin! (Epäilen toki, mutta tsemppiä!)

   Lainaa

  8. Satunnainen randomi 30.12.2014 4:49
   Tulos: +96 (100 ääntä)
   ilq: Eikö joissain liikkeissä tai ainakin baareissa saateta lukea kortin tiedot siitä juovasta? Ja sitten vain allekirjoitetaan kuittiin. Kumman luottavainen olisi jos kertoisi heti suhteen alussa korttinsa pinkoodin. Mutta joka tapauksessa, sairas nainen…
   Vähenevässä määrin. Sirumaksaminen ja yhä enemmän lähimaksaminen alkaa olla normi menettely. Jälkimmäisellä voi nylkyttää pikkusummia kun ei ota montaa ihan peräkanaa, eikä silloin ole oikein mitään varmennusta.

   Lainaa

  9. Tulos: +445 (483 ääntä)
   Jos joskus olet miettinyt mitä lehmän pitäminen maksaa, niin nyt se selvisi: reilun satkun viikossa.

   Lainaa

  10. Tulos: +395 (411 ääntä)
   Miten ihmeessä kukaan katselee tuollaista seurustelukumppania toista kuukautta? Jos minulta _varastettaisiin_ rahaa, olisi suhde entinen aika äkkiä..

   Lainaa

  11. Tulos: +161 (179 ääntä)
   Ilmeisesti ammatikseen harkinnut pubiruusua! Toivottavasti Jarkko pääsi kokonaan eroon tästä bitchy bitchistä.

   Lainaa

  12. Tulos: +180 (186 ääntä)
   Onko mitään havaintoa naikkosen iästä? Ihan älytöntä käytöstä..

   Lainaa

  13. pers reikä 30.12.2014 6:54
   Tulos: +279 (283 ääntä)
   Mä häpeisin tota vaikka toppahaalareissa.

   Lainaa

  14. Tulos: +239 (245 ääntä)
   Mua hävettäis varmaan eniten se jos ite olisin pitäny tommosta muijaa nurkissa edes sen pari kuukautta. Hyi hitto mikä ihmisperse.

   Lainaa

  15. Tulos: +151 (155 ääntä)
   Satunnainen randomi: Vähenevässä määrin. Sirumaksaminen ja yhä enemmän lähimaksaminen alkaa olla normi menettely. Jälkimmäisellä voi nylkyttää pikkusummia kun ei ota montaa ihan peräkanaa, eikä silloin ole oikein mitään varmennusta.
   Eihän se vaadi kuin sen, että ämmä on kurkkinut tarkkaan olan takaa automaatilla...

   Lainaa

  16. Tulos: +147 (157 ääntä)
   Tästä mä niin haluun jatkoa, jos vaan tulee... :D :D se joka tän lähetti niin keep us posted.. :D :D :D

   Lainaa

  17. Farmari-Ville 30.12.2014 8:10
   Tulos: +170 (184 ääntä)
   urpot: Jos joskus olet miettinyt mitä lehmän pitäminen maksaa, niin nyt se selvisi: reilun satkun viikossa.
   No eläin saattaisi tulla halvemmaksi ja saisi tuoretta maitoa joka aamu. Tuskin tässä tapauksessa, ainakaan vielä.

   Lainaa

  18. Tulos: +98 (104 ääntä)
   ilq: Eikö joissain liikkeissä tai ainakin baareissa saateta lukea kortin tiedot siitä juovasta? Ja sitten vain allekirjoitetaan kuittiin. Kumman luottavainen olisi jos kertoisi heti suhteen alussa korttinsa pinkoodin. Mutta joka tapauksessa, sairas nainen…
   No silloin jos kortti luetaan juovasta, myyjä ottaa sen käteensä ja yleensä kurkkaa kortissa olevan nimen. Ellei Karoliina näytä mieheltä, niin en usko että se olisi onnistunut. Mutta saattaa hän kyllä toki näyttääkin.

   Lainaa

  19. Hermot menee 30.12.2014 9:34
   Tulos: -81 (211 ääntä)
   Välillä hävettää olla nainen.

   Lainaa

  20. SpedePasanen 30.12.2014 9:38
   Tulos: -113 (309 ääntä)
   Tämäntyyppisiä naisia saa todellakin lyödä

   Lainaa

  21. Tulos: -5 (39 ääntä)
   No ainakin useammassakin baarissa oon ihan omakohtaisesti nähny käytettävän toisen korttia ihan sillä, että pyydetään ohittamaan pin-koodi, jolloin voidaan vain kuitti allekirjoittaa ja se oli siinä. Tästä tosin ehkä noin 4v aikaa, joten tiedä sitten miten nykyään onnistuu..

   Lainaa

  22. Tulos: +32 (36 ääntä)
   ilq: Eikö joissain liikkeissä tai ainakin baareissa saateta lukea kortin tiedot siitä juovasta? Ja sitten vain allekirjoitetaan kuittiin. Kumman luottavainen olisi jos kertoisi heti suhteen alussa korttinsa pinkoodin. Mutta joka tapauksessa, sairas nainen…
   No siinä tapauksessa kortti on kauppiaan kädessä (allekirjoitus täytyy verrata). Siinä taas kävisi ilmi, ettei ole naisen kortti ja tällöin kauppiaan on otettava kortti pois ja lähetettävä pankkiin. Näin on luottokunta ohjeistanut.

   Lainaa

  23. Tulos: +42 (64 ääntä)
   Jorma: Ja tämän huvin tulee maksamaan 1/1 valtio.
   Tarkemmin määriteltynä veronmaksajat, myös siis sinä ja minä. Ei tartte paljoa ihmetellä miksi sosiaalimenot = verot kasvaa kohisten kun näitä tällasia tuntuu ilmestyvän koko ajan vaan lisää ja lisää...

   Lainaa

  24. Tulos: +95 (131 ääntä)
   Abortti! Abortti! Abortti! Kaikki mukaan!

   Lainaa

  25. Ja mun hermot menee sun takia 30.12.2014 11:38
   Tulos: +240 (298 ääntä)
   Hermot menee: Välillä hävettää olla nainen.
   Oikeesti? Yks akka on sekaisin päästään ja sä ajattelet, että se edustaa koko sukupuolta? Joko sä et oikeesti oo nainen tai sit sulla on se outo käsitys, että yhdessä tarinassa esiintyvän henkilön luonteenpiirteet kuuluu joka ikiselle saman sukupuolen edustajalle... Tän akan kaltasia paskiaisia on kuule kummassakin sukupuolessa ihan tarpeeksi.

   Lainaa

  26. yli opisto hörho 30.12.2014 11:39
   Tulos: +84 (96 ääntä)
   Siinä on taas yksi näitä helvetin hienoja ihmisiä. Saattaa kyllä olla että en itsekään maksaisi minkään sortin elatusmaksuja tollaselle ämmälle. Tuskin se raskaana onkaan.

   Lainaa

  27. Tulos: +149 (157 ääntä)
   Mitenkähän Jarkko on edes sekaantunut tuollaiseen naiseen, vaikuttaa kuitenkin selvityksensä perusteella kohtuu normijärkiseltä?

   Lainaa

  28. Tulos: +156 (156 ääntä)
   Harmi, että tämä jätettiin näin lyhyeksi. Karoliinan hörhöily molempien seinillä jatkui ties kuinka pitkälle, oli facebookin koko uutissyöte täynnä sitä pelkästään.

   Lainaa

  29. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Vittu tommoset ei saa lisääntyä

   Lainaa

  30. Tulos: -57 (107 ääntä)
   Hermot menee: Välillä hävettää olla nainen.
   Todellakin. Alkaa olemaan tyhjäpäiden siskojen määrä jo kohta 8/10.

   Lainaa

  31. Tulos: +148 (154 ääntä)
   Jjees: Harmi, että tämä jätettiin näin lyhyeksi. Karoliinan hörhöily molempien seinillä jatkui ties kuinka pitkälle, oli facebookin koko uutissyöte täynnä sitä pelkästään.
   Me vaadimme lisää!

   Lainaa

  32. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Murmeli: No ainakin useammassakin baarissa oon ihan omakohtaisesti nähny käytettävän toisen korttia ihan sillä, että pyydetään ohittamaan pin-koodi, jolloin voidaan vain kuitti allekirjoittaa ja se oli siinä. Tästä tosin ehkä noin 4v aikaa, joten tiedä sitten miten nykyään onnistuu..
   Ei ainakaan meidän baarissa onnistu kun vaaditaan henkkarit jos toinen pyytää ohittamaan pin-koodin... (Eri asia toki jos tunnetaan ihminen ja tietää että on hänen korttinsa)

   Lainaa

  33. Yleinen Puuhamies 30.12.2014 15:19
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   hekomppo: Miksi Jarkko on kertonu korttisa pin-koodin? Jokatapauksessa muija on kyllä täysi mulkku.
   No, jos on esim. visa-kortti, niin siihen ei tarvi esim. netistä tilaamiseen mitään PIN koodia.

   Lainaa

  34. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Wippidi: Onko mitään havaintoa naikkosen iästä? Ihan älytöntä käytöstä..
   Ikää on 20v

   Lainaa

  35. Tuntematon Potilas 30.12.2014 16:03
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Ihme, että Jarkko jaksoi seurustella Karoliinan kanssa ~1,5 kuukautta.

   Lainaa

  36. Tulos: -50 (68 ääntä)
   oonko ainoo joka sai kiinni tosta kierukka jutust? lapsiahan nii hemmetisti tuloo jos kierukka löytyy :D

   Lainaa

  37. Tulos: +99 (167 ääntä)
   En voi ymmärtää miksei voi olla miehen kannalta tasa-arvoista kohtelua näissä vahinkoraskauksissa. Vastuu on kuitenkin molempien, niin naisen kuin miehen, ja jos mies päättää että hän ei halua lasta ja nainen sen haluaa, niin pitäisi voida laatia sopimus, että miehellä ei ole mitään oikeuksia tai velvoitteita lasta kohtaan, esim maksaa sosiaalimaksuja. Mies olisi lain silmissä sitten lapselle kuin kuka tahansa muukin aikuinen, mutta jos suostuu lapsen hankintaan ja maksaa elatustuet, niin saisi myös lain puolesta tavata lasta. Nainen voi lain mukaan pakottaa miehen isyystestiin ja saamaan elatustuet, mutta jos vaikka mies todistaisi dna testillä olevansa isä ja nainen ei tätä tunnusta niin isä ei saa mitään oikeuksia. Miehellä on vain iso kasa velvollisuuksia lapsiaan kohtaan mutta ei mitään oikeuksia. Ne pitäisi mennä käsi kädessä. Tässäkin tapauksessa Karoliina ajattelee vain lapsesta saamaansa rahallista hyötyä, lapsilisiä ja elareita, joita voi nyhtää mieheltä kostaakseen miehelle, sen sijaan että ajattelisi lapsen parasta. Noikin rahat menisivät vain viinaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Hairysteed: No siinä tapauksessa kortti on kauppiaan kädessä (allekirjoitus täytyy verrata). Siinä taas kävisi ilmi, ettei ole naisen kortti ja tällöin kauppiaan on otettava kortti pois ja lähetettävä pankkiin. Näin on luottokunta ohjeistanut.
   Itse asiassa eivät aina vertaa allekirjoitusta, itse olen baarissa maksanut omalla kortillani tuolla tavalla ja kun en jaksanut useamman tuopin jälkeen nimmaria raapustaa (olen siinä yllättävän hidas) niin piirsin vaan rinkuloita peräkkäin eikä siitä tullut mitään sanomista. En muistanutkaan tätä uutta lähimaksusysteemiä kun en ole itse käyttänyt, sillä varmaan pystyisikin vinguttamaan toisen kortilta suuriakin summia jatkuvilla pienillä ostoksilla.

   Lainaa

  39. Tulos: +76 (94 ääntä)
   Ei ole kumpikaan täysipäinen, tunnen miesosapuolen hyvin ja uhkasi mm tappaa parhaan ystäväni. Itsellänikin materiaalia näistä kahdesta jonkin verran, tai erityisesti Jarkosta. Valkoroskaa parhaillaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (15 ääntä)
   riesa: No silloin jos kortti luetaan juovasta, myyjä ottaa sen käteensä ja yleensä kurkkaa kortissa olevan nimen. Ellei Karoliina näytä mieheltä, niin en usko että se olisi onnistunut. Mutta saattaa hän kyllä toki näyttääkin.
   Ei riitä, henkkarit tulisi tarkistaa. Jos ei ole kortti oikealla henkilöllä, niin poisotto.

   Lainaa

  41. Tulos: +42 (64 ääntä)
   Täähän on se sama tyttö jonka todella kuvailtua raiskauskertomusta jaettiin facebookissa kymmeniätuhansia kertoja ja Iltalehtikin teki jutun. Voi taas miettiä kuinka totta oli sekin kertomus. Peräaukko pulppusi verta ja spermaa, jotain tuollaista siinä luki...

   Lainaa

  42. Tulos: +19 (39 ääntä)
   Miarez_93: Voi äiti… Sanokaa ettei toi ole oikeasti raskaana!
   On tai ei, isyyspainostus loppuu isyystestin tulokseen. Ellei sitten jo negatiiviseen raskaustestiin. Luonnevikaiset pitäisi kastroida teini-iässä; siinä vaiheessa persoonallisuushäiriöt jo näkyvät.

   Lainaa

  43. karoliina mokassa 30.12.2014 19:59
   Tulos: -122 (168 ääntä)
   Joo elikkäs valotan nyt paria asiaa ku tuntuu olevan niin pihalla jotkut asiasta. Riita lähti siitä et en halua tehdä aborttia ja jätkä haluaa. No ei siinä mitään, riita paisu ja jätkä jätti. Tällä hetkellä ollaan kavereita ja hän sanoi että ei kanna kaunaa kuhan saa rahat takaisin(jotka on saamassa tammikuussa takaisin). Ollaan tunnettu kuus ja puol vuotta, siitä 1 vuofrn satunnaista säätöä ja sen jälkeen seurustelu. Joo oli helvetin typerää ryöstää hänet tolla lailla. Mutta tällö hetkellä en voi tehdä muuta kuin töitä että saan rahat Jerkolle takaisin. Ja se että porukka sanoo että mulle pitäis tehä jälkiabortti, abortti on ainut oikea tapa mulle, oon vitun pelle ämmä. Olen kuulemma myös lehmä. Se ei ole teidän päätettävissänne. Sitäpaitsi tuossa mokassa ei ole edes koko riitaa. Haukuimme vuoron perään toisiamme, hän minua huoraksi ja minä ties miten loukkaavasti takaisin. Tällä hetkellä en tiedä haluaako hän olla missään väleissä enää koska eilen menin kännissä perseilemään hänen luokseen. Että ainakin kommentoijat saivat mitä halusivat Ja pinkoodin kertoi jätkä itse, en sitä mistään urkkinut tai ohittanu huoh. Ja saatter myös mitä haluatte, koska kierukan takia vauva on kohdun ulkopuolella munasarjoissa ja se leikataan pois sisältäni. Kiitos.

   Lainaa

  44. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Millaiset vanhemmat näillä hörhöillä itsellään on? Ihan normaalit ja kasvatus mennyt pieleen? Normaalit, mutta muijalla on flipannut päässä ihan itsestään? WT-vanhemmatkin?

   Lainaa

  45. karoliina mokassa 30.12.2014 20:11
   Tulos: -60 (74 ääntä)
   Iha normit vanhemmat miten vitussa ne tähän nyt liittyy

   Lainaa

  46. karoliina mokassa 30.12.2014 20:27
   Tulos: -39 (61 ääntä)
   Tietäjä: Täähän on se sama tyttö jonka todella kuvailtua raiskauskertomusta jaettiin facebookissa kymmeniätuhansia kertoja ja Iltalehtikin teki jutun. Voi taas miettiä kuinka totta oli sekin kertomus. Peräaukko pulppusi verta ja spermaa, jotain tuollaista siinä luki…
   En ole se :DDDDDDD

   Lainaa

  47. Tulos: +31 (71 ääntä)
   tuota.: oonko ainoo joka sai kiinni tosta kierukka jutust? lapsiahan nii hemmetisti tuloo jos kierukka löytyy
   Ootko kuullu et mikää ehjäsy ei oo 100%

   Lainaa

  48. Tulos: -56 (62 ääntä)
   Lisa: Ei ole kumpikaan täysipäinen, tunnen miesosapuolen hyvin ja uhkasi mm tappaa parhaan ystäväni. Itsellänikin materiaalia näistä kahdesta jonkin verran, tai erityisesti Jarkosta. Valkoroskaa parhaillaan.
   Öhh kyseinen jätkä ei ees tunne suo?

   Lainaa

  49. Tulos: +44 (80 ääntä)
   20-v. kierukka....? Melko erikoista. Ja kännissä raskaana... aika epäuskottavaa settiä ylipäätään tuo raskaus.

   Lainaa

  50. Tulos: +44 (62 ääntä)
   Tuollaiset naiset on oikeesti todella julmia. :( Ei tekojaan häpeä vaan käyttää ihmisiä silmittömästi hyväksi.

   Lainaa

  51. Säästöpossu 30.12.2014 23:19
   Tulos: -7 (25 ääntä)
   Tietäjä: Täähän on se sama tyttö jonka todella kuvailtua raiskauskertomusta jaettiin facebookissa kymmeniätuhansia kertoja ja Iltalehtikin teki jutun. Voi taas miettiä kuinka totta oli sekin kertomus. Peräaukko pulppusi verta ja spermaa, jotain tuollaista siinä luki…
   Ei muuten ole!

   Lainaa

  52. Tulos: -29 (37 ääntä)
   Säästöpossu:
   En olekkaa en oo ollu dtms yli puoleetoist vuotee pelle

   Lainaa

  53. Tulos: +26 (30 ääntä)
   olen sanaton

   Lainaa

  54. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Ja nyt Karoliina yrittää parannella omaa mainettaan tääl

   Lainaa

  55. Tulos: -38 (56 ääntä)
   : Ja nyt Karoliina yrittää parannella omaa mainettaan tääl
   en? faktoja

   Lainaa

  56. Tulos: +27 (59 ääntä)
   Olen tavannut valitettavan monta vastaavaa mielenterveystapausta, ei edes pääkaupunkiseudulla, mistä tuo liene kotoisin. Tuollasia naisia on kymmeniä tuhansia, joilla ei ole lääkitys kohdallaan. Varokaa oikeasti heitä. Tuo ei ole vain feissarimoka, vaan ote todelisuudesta.

   Lainaa

  57. Tulos: +54 (72 ääntä)
   joop: En voi ymmärtää miksei voi olla miehen kannalta tasa-arvoista kohtelua näissä vahinkoraskauksissa. Vastuu on kuitenkin molempien, niin naisen kuin miehen, ja jos mies päättää että hän ei halua lasta ja nainen sen haluaa, niin pitäisi voida laatia sopimus, että miehellä ei ole mitään oikeuksia tai velvoitteita lasta kohtaan, esim maksaa sosiaalimaksuja. Mies olisi lain silmissä sitten lapselle kuin kuka tahansa muukin aikuinen, mutta jos suostuu lapsen hankintaan ja maksaa elatustuet, niin saisi myös lain puolesta tavata lasta. Nainen voi lain mukaan pakottaa miehen isyystestiin ja saamaan elatustuet, mutta josvaikka mies todistaisi dna testillä olevansa isä ja nainen ei tätä tunnusta niin isä ei saa mitään oikeuksia. Miehellä on vain iso kasa velvollisuuksia lapsiaan kohtaan mutta ei mitään oikeuksia. Ne pitäisi mennä käsi kädessä. Tässäkin tapauksessa Karoliina ajattelee vain lapsesta saamaansa rahallista hyötyä, lapsilisiä ja elareita, joita voi nyhtää mieheltä kostaakseen miehelle, sen sijaan että ajattelisi lapsen parasta. Noikin rahat menisivät vain viinaan.
   Tämä. Lisätään vielä että se mikä saa mut äärimmäisen surulliseksi on se, että tässäkin tapauksessa äiti on aina lain edessä oletettavasti lapsen kasvattaja. Tiedän tapauksen jossa isä haluaisi lapsen, olisi mieleltään ja taloudellisesti oivallinen kasvattaja. Lapsen äiti on aivan päästään sekaisin ja työtön mutta ei suostu lapsestaan luopumaan. Lapsi on ja pysyy äitillä.

   Lainaa

  58. Tulos: +90 (100 ääntä)
   karoliina mokassa: Joo elikkäs valotan nyt paria asiaa ku tuntuu olevan niin pihalla jotkut asiasta. Riita lähti siitä et en halua tehdä aborttia ja jätkä haluaa. No ei siinä mitään, riita paisu ja jätkä jätti. Tällä hetkellä ollaan kavereita ja hän sanoi että ei kanna kaunaa kuhan saa rahat takaisin(jotka on saamassa tammikuussa takaisin). Ollaan tunnettu kuus ja puol vuotta, siitä 1 vuofrn satunnaista säätöä ja sen jälkeen seurustelu. Joo oli helvetin typerää ryöstää hänet tolla lailla. Mutta tällö hetkellä en voi tehdä muuta kuin töitä että saan rahat Jerkolle takaisin. Ja se että porukka sanoo että mulle pitäis tehä jälkiabortti, abortti on ainut oikea tapa mulle, oon vitun pelle ämmä. Olen kuulemma myös lehmä. Se ei ole teidän päätettävissänne. Sitäpaitsi tuossa mokassa ei ole edes koko riitaa. Haukuimme vuoron perään toisiamme, hän minua huoraksi ja minä ties miten loukkaavasti takaisin. Tällä hetkellä en tiedä haluaako hän olla missään väleissä enää koska eilen menin kännissä perseilemään hänen luokseen. Että ainakin kommentoijat saivat mitä halusivat Ja pinkoodin kertoi jätkä itse, en sitä mistään urkkinut tai ohittanu huoh. Ja saatter myös mitä haluatte, koska kierukan takia vauva on kohdun ulkopuolella munasarjoissa ja se leikataan pois sisältäni. Kiitos.
   Jos oikeasti olet raskaana ja vedät kännejä niin se jo kertoo susta paljon. Valitettavasti et tunnu ajattelevan pätkääkään lasta. Loukkaannu pois, mutta mä olen sitä mieltä että monille abortti olisi paras vaihtoehto. Ei ole kenenkään etu, varsinkaan lapsen, että jälkikasvua tulee kaaoksen keskelle.

   Lainaa

  59. Tulos: -15 (59 ääntä)
   Bob: Jos oikeasti olet raskaana ja vedät kännejä niin se jo kertoo susta paljon. Valitettavasti et tunnu ajattelevan pätkääkään lasta. Loukkaannu pois, mutta mä olen sitä mieltä että monille abortti olisi paras vaihtoehto. Ei ole kenenkään etu, varsinkaan lapsen, että jälkikasvua tulee kaaoksen keskelle.
   Lapsi on kohdun ulkopuolella joten aborttihan siinä tulee joka tapauksessa... mitä väliä jos ryyppää?

   Lainaa

  60. Hermot menee 31.12.2014 10:16
   Tulos: +16 (32 ääntä)
   Hyvä, että pääsit eroon Karoliinasta.

   Lainaa

  61. Hermot menee 31.12.2014 10:17
   Tulos: -105 (143 ääntä)
   Ja mun hermot menee sun takia: Oikeesti? Yks akka on sekaisin päästään ja sä ajattelet, että se edustaa koko sukupuolta? Joko sä et oikeesti oo nainen tai sit sulla on se outo käsitys, että yhdessä tarinassa esiintyvän henkilön luonteenpiirteet kuuluu joka ikiselle saman sukupuolen edustajalle… Tän akan kaltasia paskiaisia on kuule kummassakin sukupuolessa ihan tarpeeksi.
   Tulihan sieltä yksi femakko heti kitisemään.

   Lainaa

  62. Tulos: +77 (89 ääntä)
   Munasarjoissa? Viilaan pilkkua, mutta luultavammin munatorvessa, ja siis vain yhdessä. Ja kohdunulkoinen raskaus hoidetaan HETI, eikä jäädä venailemaan että koskas leikataan.

   Lainaa

  63. Tulos: +57 (65 ääntä)
   Ai, että miten viihdyttävää luettavaa! Älä Karoliina ihmeessä vielä lopeta, avaudu hieman lisää! Ja missä se mies luuraa? Tänne vaan riitelemään!

   Lainaa

  64. Tulos: +48 (54 ääntä)
   mii: 20-v. kierukka….? Melko erikoista. Ja kännissä raskaana…aika epäuskottavaa settiä ylipäätään tuo raskaus.
   Nykyään kierukoita voidaan laittaa myös synnyttämättömille ja nuorille naisille, ja opiskelijaterveydenhuolto saattaa sitä jopa suositella. Kierukan kanssa on mahdollista tulla raskaaksi. Myös raskaana ollessa on mahdollista vetää kännit, oli raskaudesta jo tietoinen tai ei. Muuhun en ota kantaa.

   Lainaa

  65. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Odotan edelleen sitä kaiken tuhoavaa zombiapokalypsia.

   Lainaa

  66. Tulos: +6 (24 ääntä)
   Bipo

   Lainaa

  67. Tulos: +43 (71 ääntä)
   Ja ihmiset vielä ihmettelevät mihin feminismiä tarvitaan! No muun muassa juuri tällaista prinsessasyndroomaa vastaan taistelemiseen. Tytöille opetaan pienestä pitäen että he ovat avuttomia pikku prinsessoja joille mies on velkaa kaiken. NOT.

   Lainaa

  68. Ja mun hermot menee sun takia (edelleen) 1.1.2015 1:50
   Tulos: +66 (92 ääntä)
   Hermot menee: Tulihan sieltä yksi femakko heti kitisemään.
   Ja sä vastasit just niin kuin odotin. :´D Todistit myös hyvin, että et ole nainen ja että argumentaatiotaitosi ovat aika kehittymättömät, kun lähdit heti tolle linjalle. Tiedän kyllä, että hait idioottimaisella kommentillasi vastausta ja huomiota, ja vastasinkin siihen testatakseni, millaista settiä sinulta tulisi takaisin. Ja aika ennalta arvattava vastaus sieltä tulikin. Luuletko jotenkin loukkaavasi minua kutsumalla minua femakoksi? Olen totta kai jonkin tason feministi, koska olen NAINEN ja haluan tasa-arvoisuutta. En häpeä sitä yhtään, joten femakoksi kutsuminen ei tunnu missään. Feministisyyttä muutenkin leimataan liikaa huonoksi asiaksi. Todellisuudessa ilman sitä naiset eivät olisi koskaan saaneet samoja oikeuksia kuin miehet. Feministisyydessä on kuitenkin erilaisia kantoja ja useimmat tuntuvat yleensä näkevän feministisyydessä vain sen kannan, joka ajaa naisten ylivaltaa ja haluaa naisista samanlaisia kuin miehet. Itse kutsun sitä äärifeministisyydeksi ja en todellakaan hyväksy sitä ajatusta, koska on päivänselvää, että emme voi olla samanlaisia. Eiväthän kaikki miehet tai kaikki naiset ole muutenkaan keskenään samanlaisia, joten miten sukupuolet voisivat olla? Sen sijaan meidän pitäisi kuitenkin olla samanarvoisia. Itse en ole myöskään niitä feministejä, jotka lähestyvät tasa-arvoa vain naisten näkökulmasta. Samalla tavalla on asioita, joissa miehilläkin pitäisi olla enemmän tasa-arvoisuutta, hyvänä esimerkkinä kommenteissakin esiin tullut asia miesten huonosta asemasta lasten huoltajuudesta puhuttaessa.

   Lainaa

  69. Tulos: +15 (33 ääntä)
   kuten myös sinua ;)
   SpedePasanen: Tämäntyyppisiä naisia saa todellakin lyödä

   Lainaa

  70. Tulos: +21 (35 ääntä)
   Kysymys tässä on se, että miks helvetissä Jarkko ei jättänyt kännihuoraa aikaisemmin?

   Lainaa

  71. Tulos: +40 (52 ääntä)
   ….: Öhh kyseinen jätkä ei ees tunne suo?
   Vitustako sinä tiedät että kuka on nimimerkin Lisa takana ja että tunteeko hän Jarkon?

   Lainaa

  72. Tulos: +7 (11 ääntä)
   ilq: Eikö joissain liikkeissä tai ainakin baareissa saateta lukea kortin tiedot siitä juovasta? Ja sitten vain allekirjoitetaan kuittiin. Kumman luottavainen olisi jos kertoisi heti suhteen alussa korttinsa pinkoodin. Mutta joka tapauksessa, sairas nainen…
   Kyllä iteltä ainakin henkkarit kysytty joka kerta jos ei ole siru toiminut (eli pin-koodi ohitettu) ja juovaa vingutettu.

   Lainaa

  73. että tämmöstä 2.1.2015 15:27
   Tulos: +16 (46 ääntä)
   karoliina mokassa: Joo elikkäs valotan nyt paria asiaa ku tuntuu olevan niin pihalla jotkut asiasta. Riita lähti siitä et en halua tehdä aborttia ja jätkä haluaa. No ei siinä mitään, riita paisu ja jätkä jätti. Tällä hetkellä ollaan kavereita ja hän sanoi että ei kanna kaunaa kuhan saa rahat takaisin(jotka on saamassa tammikuussa takaisin). Ollaan tunnettu kuus ja puol vuotta, siitä 1 vuofrn satunnaista säätöä ja sen jälkeen seurustelu. Joo oli helvetin typerää ryöstää hänet tolla lailla. Mutta tällö hetkellä en voi tehdä muuta kuin töitä että saan rahat Jerkolle takaisin. Ja se että porukka sanoo että mulle pitäis tehä jälkiabortti, abortti on ainut oikea tapa mulle, oon vitun pelle ämmä. Olen kuulemma myös lehmä. Se ei ole teidän päätettävissänne. Sitäpaitsi tuossa mokassa ei ole edes koko riitaa. Haukuimme vuoron perään toisiamme, hän minua huoraksi ja minä ties miten loukkaavasti takaisin. Tällä hetkellä en tiedä haluaako hän olla missään väleissä enää koska eilen menin kännissä perseilemään hänen luokseen. Että ainakin kommentoijat saivat mitä halusivat Ja pinkoodin kertoi jätkä itse, en sitä mistään urkkinut tai ohittanu huoh. Ja saatter myös mitä haluatte, koska kierukan takia vauva on kohdun ulkopuolella munasarjoissa ja se leikataan pois sisältäni. Kiitos.
   "tällä hetkellä ollaan kavereita..." "tällä hetkellä en tiedä haluaako hän olla missään väleissä" Kannattasko läpi lukea noi omat tekstis ennen ku postaat. Aika ontuvaa selitystä kun yksi fakta vaihtaa muotoa samassa kommentissa. Mitä tulee tuohon raskaana olemiseen ja kännäämiseen: ihan helvetin oikein sulle olis abortti saatanan itsekäs ämmä! Ja vielä tuosta teidän "riidasta" jos mies ei halua kakaraas ja sää haluat (luultavasti vain rahan takia), miksi sun lehemän pitää sitten pakottaa toinen elatusmaksuihin. Kuse muuntajaan ja päästä meidät pahasta. (Varmaan joudut tuonkin googlettamaan)

   Lainaa

  74. Tulos: +21 (53 ääntä)
   Pakko sanoa tähän kohtaa, että ihminen on silti IHMINEN, joka tuntee aivan samoja tunteita (rakkaus,viha,katkeruus,häpeä,ilo,menetys,suru, ja koko tunneskaala..) kuin kuka tahansa meistä, vaikka hän olisikin Mielenterveys-ongelmainen. En nyt todellakaan väitä niin, että tämä Karoliina olisi.. Ennenkuin joku antaa tähän negatiivista palautetta niin sanon muutaman asian.. Jos oletetaan, että tällä "karoliinalla" olisi mielenterveys-ongelmia niin hänen käytökselleen löytyisi todennäköisesti useita selityksiä sieltä kautta. En sano tätä sillä, että tuollainen käytös olisi puolustettavaa, mutta kaikilla tarinoillahan on kaksi puolta.. Itse olen kärsinyt pitkään vaikeasta masennuksesta, monista muista psyk.sairauksista, sekä fyysisistä ongelmista ja päihdeongelmasta. Kärsin edelleen.. Olen myös hyvin tietoinen siitä, millaisen leiman tällaiset "Hullut" kuten minä saavat helposti otsaansa, tai jos eivät saa, niin häpeävät itse sairauttaan niin paljon, että siitä kertominen esim.ystäville aikoinaan tuntui, kuin olisin tehnyt heille jotain pahaa, häpesin itseäni ja sairauksiani. FAKTA on kuitenkin se, että MT-Ongelmat ovat kuin syöpä tai diabetes tai astma! Näitä sairauksia EI KUKAAN HALUA itselleen, silti ne ovat lisääntymään päin monista syistä johtuen, eikä tämä ole mikään hyvinvointi yhteiskunta missä elämme. Kun olet sairas tavalla tai toisella, et välttämättä saa Kelalta mitään, sossusta saat sen verran että maksat vuokran (kohtuu-hintaisen) ja saat nipinnapin ruoat ostettua. Kädestä suuhun. Ja ainut mitä itsekin haluaisin, olisi olla ns."normaali", työkykyinen henkilö En todellakaan ole mikään ns.malli-ihminen, saati esimerkki kenellekään, kaiken olen oppinut tähän saakka kantapään kautta ja hölmöilemällä, olemalla ajattelematon ja itsetuhoinen, samalla unohtaen, mitä sellainen käytös aiheuttaa rakkaimmilleni ja perheelleni. Päihteet ovat nyttemmin hallinnassa, olen kuivilla ollut jo hyvän aikaa ja mt asiat hoidossa, mutta olen joutunut kohtaamaan sen, mitä nämä asiat ovat tehneet läheisilleni.. Se on vitun raskasta nähdä, kun toiset sinnittelevät työelämässä ja osasta huomaa kuinka kaikki tahattomat tekoni ovat kaivertaneet heihin ikäänkuin rei´än, samoin kuten vesipisara kaivertaa kallioon..hitaasti mutta pysyvästi.. 20-vuotias on aikuinen ja vastaa teoistaan kuten kuka tahansa muu, mutta siinä iässä henkinen kehitys on vielä kesken ja jos lisätään siihen alkoholi ja muut ongelmat, on katastrofi valmis.^ Jokainen voi itse päässään miettiä, kuinka tasa-painoinen ihminen noilla lähtökohdilla tulee ja nuoren aikuisuuden tuomat uudet asiat ja velvollisuudet tohon päälle.. Kaikki ihmiset eivät hakeudu saati pääse hoitooon, päihdeongelmat lisii, jonot hoitoihin kasvaa, ihmisiä KUOLEE JONOIHIN, jotkut päätyvät hoidoista huolimatta itsemurhaan, vain harva pääsee päihteistä irti. Se on sairaus, jotkut ajattelevat että itseaiheutettua, mutta näin ei ole missään nimessä. Ensimmäinen kerta on kokeilunhalua niin viinassa, peliongelmissa, kuin huumeissakin. Sen jälkeen ihminen on koukussa, etenkin suonensisäisesti käytettäessä huumeita. TÄMÄ VOI TAPAHTUA KENELLE TAHANSA!! Muistan kuinka itse naureskelin junnuna mielessäni, kuinka joku saattaa olla niin typerä että joutuu koukkuun kamaan..Enhän minä ikinä, hallitsen tämän kipulääkkeiden käytön ja lopetan milloin haluan, sama homma pirin suhteen..suoneen vaan ja juhlimaan, ns.laskuihin ja mt-vaivoihin lisää morfiinia tai mitä tahansa pistettävää.. (olin jo koukussa, en vain myöntänyt sitä itselleni)... Nyt vuosia myöhemmin en todellakaan mieti että ihminen on typerä ollessaan koukussa, sama asia pätee mt-ongelmiin. KUKAAN ei halua olla "se hullu ämmä.." tai "vitun hullu kusipää jätkä..", voin vannoa sen teille. Kun se kolahtaa omalle kohdalle, moni "ystävä" häviää elämästä jo pelkästään mt-ongelmien takia, etteivät itse leimautuisi.. Nyt meni täysin ohi aiheen, mutta kuitenkin sitä sivuten.. Toivon teille kaikille terveyttä ja hyviä päiviä elämäänne! Muistakaa rakastaa toisianne ja läheisiänne ja olla tukena kun he sitä tarvitsevat! Voi vaikuttaa joskus siltä että he eivät kaipaa ystäviä lähelleen, mutta asiat eivät aina ole sitä miltä näyttävät. Ystävien katoamisen elämästä huomaa usein liian myöhään.

   Lainaa

  75. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Murmeli: No ainakin useammassakin baarissa oon ihan omakohtaisesti nähny käytettävän toisen korttia ihan sillä, että pyydetään ohittamaan pin-koodi, jolloin voidaan vain kuitti allekirjoittaa ja se oli siinä. Tästä tosin ehkä noin 4v aikaa, joten tiedä sitten miten nykyään onnistuu..
   Pin-koodin ohittamiseen tarvitaan henkilöllisyystodistus aina, tälläistä ei siis pitäisi tapahtua toisen kortilla, tietenkin tällä muijalla on ollut varmaan joku kaveri baarimikkona joka on suostunut vinguttamaan ilman, että o katsonut edes kortissa olevaa nimeä. ''Moi oon Jarkko ja mulla on tissit''

   Lainaa

  76. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Tollaset ihmiset pitäs viedä Siperiaan työleirille.

   Lainaa

  77. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Huono nainen, joka ansaitsee todella huonon miehen. Toivottavasti oikea kumppani löytyy todella pian, että saadaan pois kierrosta pilaamasta hyväuskoisten elämiä.

   Lainaa

  78. Tulos: -9 (19 ääntä)
   This is why I bomb people.

   Lainaa

  79. Tulos: -12 (12 ääntä)
   lobo: Mitenkähän Jarkko on edes sekaantunut tuollaiseen naiseen, vaikuttaa kuitenkin selvityksensä perusteella kohtuu normijärkiseltä?
   Kyselet tyhmiä? Mikä se nyt yleensä on, minkä naiset omistaaa ja minkä saanti sumentaa miehen järjen? Jarkon onneksi hänellä on riittävästi järkeä ja itsetuntoa palautua maan pinnalle jos ei heti niin ainakin myöhemmin.

   Lainaa

  80. Tulos: +9 (17 ääntä)
   On mielenterveysongelmia. Ja sitten on luonteen heikkoutta. On niin helppoo juoda kolme- neljä päivää viikosta ja olla yrittämättä mitään elämässä. Ja sitte kun asiat menee pieleen niin ajatellaan et päässä on varmaan vikaa, eihän se omasta toiminnasta voi johtua... Ei pidä rikkiymmärtää. Joskus, jossain, jotkut on kertakaikkiaan hölmöjä, jotka on päättäny olla saavuttamatta omaa potentiaaliaan. Semmoisissa piireissä taitavat nämä kaksi temmeltää. Kakskymppinen kerkeää vielä muuttua. Paikkakunnanvaihdos, kaveripiiri vaihtoon ja opiskelemaan hophop.

   Lainaa

  81. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Miks ihmeessä Jarkko meni tämän ihmisen kanssa baareihin...

   Lainaa

  82. Tulos: -13 (13 ääntä)
   Ei sitä exää tietääkseni saa millään maksamaan mitään elatusmaksuja, jos ei ole tunnustanut isyyttään.

   Lainaa

  83. Tulos: +4 (10 ääntä)
   hekomppo: Miksi Jarkko on kertonu korttisa pin-koodin? Jokatapauksessa muija on kyllä täysi mulkku.
   Luultavasti erehtyi optimistisenä ihmisenä luottamaan tähän naiseen. Aina kiitollisuus ei ole maailman palkka.

   Lainaa

  84. Tulos: +7 (9 ääntä)
   faktaaaa: Munasarjoissa? Viilaan pilkkua, mutta luultavammin munatorvessa, ja siis vain yhdessä. Ja kohdunulkoinen raskaus hoidetaan HETI, eikä jäädä venailemaan että koskas leikataan.
   Ei hoideta heti, itse sain ajan kahden viikon päähän, kun todettiin, että raskaus on ns. tuulimunaraskaus.

   Lainaa

  85. Tulos: +5 (13 ääntä)
   liibalaaba: Ei sitä exää tietääkseni saa millään maksamaan mitään elatusmaksuja, jos ei ole tunnustanut isyyttään.
   Ha ha ha. :'D Koetapa poika onneasi käräjillä. "En minä tunnusta! Enkä maksa! En!"

   Lainaa

  86. Tulos: -3 (3 ääntä)
   hekomppo: Miksi Jarkko on kertonu korttisa pin-koodin? Jokatapauksessa muija on kyllä täysi mulkku.
   mites lähimaksu?

   Lainaa

  87. Tulos: +7 (9 ääntä)
   liibalaaba: Ei sitä exää tietääkseni saa millään maksamaan mitään elatusmaksuja, jos ei ole tunnustanut isyyttään.
   Ei siinä mitään tunnustusta tarvita. Nainen voi vaatia isyystestiä, tarvittaessa poliisi noutaa miehen näytteenottoon ja jos testi on positiivinen, elarit tulee maksettavaksi joka kuukausi.

   Lainaa

  88. Tulos: -1 (1 ääni)
   Pumpumptsipum: Jos tällä Jarkolla on etäluettava kortti, niin helpostihan alkaa pikku hiljaa tuollainen onnistua. Mun mielestä Etelä-Suomessa on ollut tuo jo mahdollisena maksuvälineenä joissain paikoissa (tai ainakin sen käsityksen olen saanut); en tiedä kuinka nopeasti se on yleistynyt kaupoissa, mutta ainakin meille tuli nyt [...]
   Aina korttia käytettäessä ilman pinkoodia eli "höylätessä" tulee kysyä henkilöllisuustodistus, toki baarin henkilökunta tai henkilökunta missä tahansa voi olla sitä tekemättä. Omasta mielestäni tänä päivänä pitäisi myydä vain silloin kun henkilö käyttää pinkoodia tai lähimaksua. Jos voisin päättää asiasta niin lähimaksu kiellettäisiin ja siirrytään sormenjälkitunnisteeseen.

   Lainaa

  89. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Mielestäni pinkoodista / magneettiviivan lukemisesta voisi luopua. Sormenjälkitunniste, iiris tai mikä hyvänsä muu on tänä päivänä mielestäni paras mahdollinen tunnistautuminen korttia käytettäessä.

   Lainaa

  90. Keuhkoton riesa 25.2.2021 1:50
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Joku kysyi tuolla, miksei mies voisi lain edessä vain sanoa, ettei halua lasta ja thats it.. mä kerron ainakin yhden hyvän syyn. Mulla on yhdellä kaverilla lapsi, joka syntyi yhden illan hekumoinnista. Hän on nainen. Heillä oli kortsu käytössä, mutta mies oli päättänyt sitten kesken hommien vetästä sen pois, kun "ei tuntunu niin hyvältä ku paljaalla". Nainen sai tän tietää vasta hommien jälkeen, kun ei hiprakassa huomannut. Jep, tyhmänä nainenkin itseään pitää, mut ei kadu lasta kuitenkaan. Antaisitteko te tälläsille nyt vielä mahdollisuuden päästä ku koira veräjästä? Varmaan seksitautejakin ois vielä enemmän, ku vielä vähemmän käytettäis kondomeja..

   Lainaa

  91. tvanngånl 23.4.2021 3:11
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   feminatsi: Ja ihmiset vielä ihmettelevät mihin feminismiä tarvitaan! No muun muassa juuri tällaista prinsessasyndroomaa vastaan taistelemiseen. Tytöille opetaan pienestä pitäen että he ovat avuttomia pikku prinsessoja joille mies on velkaa kaiken. NOT.
   Nyky"feminismi"hän juuri ajaa tätä menoa normaaliksi, missä nainen on aina uhri ja mies aina alistaja ja syyllinen. ALAS VASEMMISTO!

   Lainaa

  92. Säikky peura 5.10.2022 17:18
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   kyllä näitä karoliinoja riittää,yks akka rupes multa kinuamaan elatusrahoja puolivuotta yhden yön sähläyksen jälkeen,kun oli maha pystyssä,oli pakko kysyä siltä että insinöörinkö meinaat synnyttää kun panin sua vaan perseeseen...

   Lainaa

  93. Sukaton maito 7.10.2022 6:18
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tässä on käynyt klassinen moka. Tuollaista naista tuupataan kaksi kertaa, ensimmäistä kertaa takaapäin ja toisen kerran ovesta ulos. Ei tuommoisiin sitouduta edes viikoksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: white trash, ex, parisuhde, ero, riita, raskaus, raskaana, elatusmaksut