Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 89

Niin mikä sen iPhonen hinta olikaan? Siis kahvipaketteina?
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 89

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +734 (778 ääntä)
   En vaan ymmärrä miksi noita luksustuotteita ostetaan osamaksulla. Jos ei ole varaa niin kannanttaa laittaa ne rahat johonkin hyödyllisempään.

   Lainaa

  2. Tulos: +131 (167 ääntä)
   Hyvä kuntoisena lvltä ei käytettynä tuolla summalla saisi kuin evan ja ehkä tuurilla favoriten :DD ja vielä osamaksulla :D "mutta kun mä haluan" ...

   Lainaa

  3. Tulos: +488 (498 ääntä)
   Vai että ihan iPhone:seen...

   Lainaa

  4. pers reikä 30.12.2014 6:50
   Tulos: +395 (423 ääntä)
   Ei taidettu Tylypahkassa opettaa oikeinkirjoitusta Tialle:seen.

   Lainaa

  5. Tulos: +240 (252 ääntä)
   Jos ei ego selviä hengissä ilman, että on pakko ostaa Vuittonin laukku osamaksulla ja sen jälkeen varmistaa, että kaikki varmasti näkee sen ja tietää, että se on aito ja voit pää pystyssä sitä raahata pitkin kaupunkia, niin... En edes sano. On olemassa itsetuntokursseja kaltaisillesi naisille... Siellä opetetaan rakastamaan itseään eikä materiaa.

   Lainaa

  6. Tulos: -458 (498 ääntä)
   pers reikä: Ei taidettu Tylypahkassa opettaa oikeinkirjoitusta Tialle:seen.
   No ei kyllä näköjään sinullekaan, Tialle:seen?

   Lainaa

  7. Tulos: +425 (441 ääntä)
   Tonttu: No ei kyllä näköjään sinullekaan, Tialle:seen?
   Taidat olla aika tonttu.

   Lainaa

  8. SpedePasanen 30.12.2014 9:36
   Tulos: -173 (201 ääntä)
   Tuohon ylempään, että vain naiset voivat ajatella näin.

   Lainaa

  9. Tulos: +142 (150 ääntä)
   Kyllä minä voisin yhden kahvipaketin iPhonesta antaa. Tia, ota yhteyttä!

   Lainaa

  10. nannalalalaa 30.12.2014 9:44
   Tulos: +201 (213 ääntä)
   Tonttu: No ei kyllä näköjään sinullekaan, Tialle:seen?
   Ja sinulta on tainnut jäädä tekstin analysointitaidot oppimatta. No, väännetäänpä nyt sitten rautalangasta: Tia teki samanlaisen virheen omassa tekstissään ("iphone:seen), johon tässä kommentissa vitsikkäästi ja aiheeseen sopivasti viitattiin.

   Lainaa

  11. yli opisto hörho 30.12.2014 11:57
   Tulos: +206 (212 ääntä)
   Minä haluan vaihtaa kymmenen kahvipakettia Land Roveriin. Voin tosin maksaa ne paketit osamaksulla, yksi per kuukausi. Laittakaa YV!

   Lainaa

  12. Tulos: +278 (282 ääntä)
   yli opisto hörho: Minä haluan vaihtaa kymmenen kahvipakettia Land Roveriin. Voin tosin maksaa ne paketit osamaksulla, yksi per kuukausi. Laittakaa YV!
   Tarkoitat kai Land Rover:seen?

   Lainaa

  13. Tulos: +141 (147 ääntä)
   bluebird: Vai että ihan iPhone:seen…
   Perse:seen

   Lainaa

  14. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Timonenä: Kyllä minä voisin yhden kahvipaketin iPhonesta antaa. Tia, ota yhteyttä!
   Ihan samoin ajattelin! Vain tuo "entinen päättää hajoo" -lause kertoo että kyse on ehkä ennemmin puhelimesta kuin kahvipaketista :D

   Lainaa

  15. Tulos: -20 (122 ääntä)
   Tia on lievästi kehitysvammainen, ja hänellä on mm. oikeinkirjoituksen ja lukemisen/luetunymmärtämisen kanssa ongelmia, lisäksi kehitysvammainen vuoksi Tialla ei myöskään ole samanlaisia sosiaalisia estoja kuin muilla ihmisillä (esimerkiksi että kehtaa pyytää iPhonea kahvipakettia vastaan) ja muutenkin kanssakäyminen toisten ihmisten kanssa on vähän lapsenomaista (suutahti kun ihmiset huomauttivat pyynnön epärealistisuudesta). Lisäksi koska kehitysvammaisen on vaikea saada "kunnon työtä", Tia ja hänen kihlattunsa ovat aika vähävaraisia, joten uuteen tai edes käytettyyn heillä ei ole varaa. Miksi ei siis saisi kysyä? Mitä se muilta on pois, ei ole pakko antaa sitä iPhonea kahvipakettia vastaan. Minun mielestäni hölmöä pilkata toista, etenkin kun ei tunne ja tiedä hänen taustojaan. Lisäksi jos tuo keskustelu näkyisi kokonaan, siinä myös näkyisi että kyllä tuoltakin löytyi ainakin yksi kiltti ja pyyteetön ihminen, joka halusi antaa iPhonen kahvipakettia vastaan. Valitettavasti Tia oli jo silloin poistunut ryhmästä, mutta toivottavasti lahjoittaja sai häneen yhteyden. Ainakin sanoi yrittävänsä

   Lainaa

  16. Tulos: +71 (73 ääntä)
   nms: Ihan samoin ajattelin! Vain tuo “entinen päättää hajoo” -lause kertoo että kyse on ehkä ennemmin puhelimesta kuin kahvipaketista
   Tai sitten sillä olikin juuri kahvipaketti hajoamassa ja oli valmis luopumaan puhelimestaan että saisi kiireesti ehjän tilalle :P

   Lainaa

  17. Tulos: +16 (22 ääntä)
   "iphone:seen"... ei hyvää päivää.

   Lainaa

  18. kielipolizei 30.12.2014 19:29
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   bluebird: Vai että ihan iPhone:seen…
   Siihen. Tämä on huolestuttavaa, 1000 kertaa pahempi, kuin se Thaimaaseen...

   Lainaa

  19. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Pitäisikö myös kaikista niistä tehdä moka, jotka myyvät vanhoja iphoneja hurjilla hinnoilla. Vai onko se moka niistä jotka ostavat.

   Lainaa

  20. Tulos: +20 (20 ääntä)
   F: Pitäisikö myös kaikista niistä tehdä moka, jotka myyvät vanhoja iphoneja hurjilla hinnoilla. Vai onko se moka niistä jotka ostavat.
   just hetki sitten täälä oli moka sellaisesta iphone myyjästä

   Lainaa

  21. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Kirppiksen uudet säännöt: Meillä on nyt mahdollista maksaa osamaksulla, kirppislainalla, palvelus palveluksella -periaatteella ja tietenkin perinteinen luontainen valinta. :D Ja joustoa löytyy.

   Lainaa

  22. Tulos: +98 (100 ääntä)
   Wiltsu: Perse:seen
   Meinasin tukehtuu leipä:seen :D

   Lainaa

  23. Idiootit... 31.12.2014 0:07
   Tulos: -28 (76 ääntä)
   ja taas täällä idiootit saa tuntea itsensä fiksuiksi, kun pärjää oikeinkirjoituksessa kehitysvammaisille. Olette kyllä hienoja ihmisiä.

   Lainaa

  24. Tulos: +34 (50 ääntä)
   ai kerpele: Meinasin tukehtuu leipä:seen
   No hyvä ettet mulkku:seen :)

   Lainaa

  25. Tulos: +103 (109 ääntä)
   Katso, kun ei voi tietää, joten ei oo hölmöä. Hölmöä se ol7s vasta sitten, jos kehitysvammaisuus olisi tiedossa ja silti naurettaisiin.
   Just joo: Tia on lievästi kehitysvammainen, ja hänellä on mm. oikeinkirjoituksen ja lukemisen/luetunymmärtämisen kanssa ongelmia, lisäksi kehitysvammainen vuoksi Tialla ei myöskään ole samanlaisia sosiaalisia estoja kuin muilla ihmisillä (esimerkiksi että kehtaa pyytää iPhonea kahvipakettia vastaan) ja muutenkin kanssakäyminen toisten ihmisten kanssa on vähän lapsenomaista (suutahti kun ihmiset huomauttivat pyynnön epärealistisuudesta). Lisäksi koska kehitysvammaisen on vaikea saada “kunnon työtä”, Tia ja hänen kihlattunsa ovat aika vähävaraisia, joten uuteen tai edes käytettyyn heillä ei ole varaa. Miksi ei siis saisi kysyä? Mitä se muilta on pois, ei ole pakko antaa sitä iPhonea kahvipakettia vastaan. Minun mielestäni hölmöä pilkata toista, etenkin kun ei tunne ja tiedä hänen taustojaan. Lisäksi jos tuo keskustelu näkyisi kokonaan, siinä myös näkyisi että kyllä tuoltakin löytyi ainakin yksi kiltti ja pyyteetön ihminen, joka halusi antaa iPhonen kahvipakettia vastaan. Valitettavasti Tia oli jo silloin poistunut ryhmästä, mutta toivottavasti lahjoittaja sai häneen yhteyden. Ainakin sanoi yrittävänsä

   Lainaa

  26. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Tonttu: No ei kyllä näköjään sinullekaan, Tialle:seen?
   Ootko sä nyt ihan tosissas :DDDDDDd

   Lainaa

  27. Satunnainen randomi 31.12.2014 10:36
   Tulos: +18 (32 ääntä)
   Tia taitaa olla about 17:toista - 23:ntä kolme -v vuotias.

   Lainaa

  28. suvatsematon 31.12.2014 13:33
   Tulos: +28 (44 ääntä)
   Kuka maksaa 400e jostain laukusta?!!

   Lainaa

  29. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Mua niin kirvelee silmiin noi typerät iphone:seen ja "tarttisin 15:toista euroo" EI KUKAAN lausu NOIN!! D:D:D:

   Lainaa

  30. Tulos: -51 (77 ääntä)
   Kata: Katso, kun ei voi tietää, joten ei oo hölmöä. Hölmöä se ol7s vasta sitten, jos kehitysvammaisuus olisi tiedossa ja silti naurettaisiin.
   No fiksuina ihmisinä olisitte ehkäpä voineet arvata Tian käytöksestä ja kirjoitustavasta jotakin. Lisäksi erityisesti "mokan" lähettäjä olisi voinut miettiä ennenkuin lähettää tämän, Tian ulkonäöstä huomaa kyllä kehitysvamman ja lisäksi hänellä lukee tiedoissa että on käynyt koulun, joka on suunnattu henkilöille joilla on joku kehitysvamma tai sairaus.

   Lainaa

  31. erkkimörkki 31.12.2014 18:58
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Voin jotenkin kuvitella tilanteen jossa joku olisi tarjonnut Tiialle tuliterää Lumian tai Samsungin huippumallia vaihdossa kahvipakettiin. "No en vaiha, mä haluun iPhonen!"

   Lainaa

  32. Tulos: +93 (95 ääntä)
   Just joo: No fiksuina ihmisinä olisitte ehkäpä voineet arvata Tian käytöksestä ja kirjoitustavasta jotakin. Lisäksi erityisesti “mokan” lähettäjä olisi voinut miettiä ennenkuin lähettää tämän, Tian ulkonäöstä huomaa kyllä kehitysvamman ja lisäksi hänellä lukee tiedoissa että on käynyt koulun, joka on suunnattu henkilöille joilla on joku kehitysvamma tai sairaus.
   Ikävä kyllä samalla tavalla kirjoittavia ja käyttäytyviä, ei-kehitysvammaisia ihmisiä löytyy melkein jokaisen tuttavapiiristä. Siitä olen kanssasi samaa mieltä, että mokan lähettäjä olisi voinut hetkeksi pysähtyä miettimään ja jättää vaikka koko mokan lähettämättä, kun kerran kuvasta ja tiedoista oli selvästi nähtävissä, että Tia on kehitysvammainen.

   Lainaa

  33. Tulos: +10 (28 ääntä)
   Jorma: En vaan ymmärrä miksi noita luksustuotteita ostetaan osamaksulla. Jos ei ole varaa niin kannanttaa laittaa ne rahat johonkin hyödyllisempään.
   Kyse on siitä, miten paljon iso ostos kuormittaa taloutta. Esimerkiksi yritykset maksaa usein mahdollisuuksien mukaan osissa kaikki isot ostot tai hankinnat. Maanviljelijäkin yrittäjänä maksaa osissa uuden traktorin, koska näin kulut saadaan jakautumaan tasaisemmin, kuin että yhtäkkiä tulisi yksi helvetin iso meno tilikirjoihin. Sama idea toimii täällä ruohonjuuritasolla. Jos yksi "luksuslaukun" hinta saadaan jaettua vaikka parillekin kuukaudelle, niin se kuormittaa taloutta heti paljon vähemmän. Eihän tämän nyt mitään ydinfysiikkaa pitäisi olla. Maalaisjärjelläkin pitäisi jo selvitä.

   Lainaa

  34. PakkasRuska 1.1.2015 5:48
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Selvästi ollaan hankkimassa tarpeeseen ja mietitty käyttötarkoitusta kun laukkuvaihtoehtojen koko vähän vaihtelee

   Lainaa

  35. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Mulla olis kaksikin pakettia kahvia, mutta en niitä vaihtaisi iPUHELIMEEN.

   Lainaa

  36. Tulos: +12 (14 ääntä)
   tege: Kyse on siitä, miten paljon iso ostos kuormittaa taloutta. Esimerkiksi yritykset maksaa usein mahdollisuuksien mukaan osissa kaikki isot ostot tai hankinnat. Maanviljelijäkin yrittäjänä maksaa osissa uuden traktorin, koska näin kulut saadaan jakautumaan tasaisemmin, kuin että yhtäkkiä tulisi yksi helvetin iso meno tilikirjoihin. Sama idea toimii täällä ruohonjuuritasolla. Jos yksi “luksuslaukun” hinta saadaan jaettua vaikka parillekin kuukaudelle, niin se kuormittaa taloutta heti paljon vähemmän. Eihän tämän nyt mitään ydinfysiikkaa pitäisi olla. Maalaisjärjelläkin pitäisi jo selvitä.
   Hyvin harva yritys enää kantaa enää yksin luottoriskiä, vaan kyllä se kuvio menee niin että asiakas (maanviljelijä, yritys) menee rahoitusyhtiön puheille, joka myöntää tarvittavan rahoituksen ja tämän jälkeen rahoittaja maksaa myyjälle ja maanviljelijä saa traktorinsa. Tämän jälkeen maanviljelijä lyhentää velkaansa rahoittajalle maksusuunnitelman mukaisesti. Näin kulutusluottojen aikakautena minä en ala kantamaan luottoriskiä. Jos tyty ei saa oikeaa luottoa niin en ala luotottamaan jotain tuikituntematontoa hupakkoa.

   Lainaa

  37. Tulos: -19 (19 ääntä)
   Mikä vitun "iphone:seen"??? Saatana. iPhoneen lienee oikea muoto.

   Lainaa

  38. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Bethos: Mikä vitun “iphone:seen”??? Saatana. iPhoneen lienee oikea muoto.
   kannattaa varmaan vielä tarkistaa google:eestä

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Voisin vaihtaa oman kahvipaketti:ni iPhone:seen vaikka heti.

   Lainaa

  40. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Jos kaikki kommentit tässä Tian jutussa näkyisivät niistä selviäisi, että Tia on kehitysvammainen.. Ja myös se että vaikka ihmiset tästä tiesivät he jatkoivat kiusaamista. Ja ainakin yksi ihminen oli valmis vaihtamaan iphonen kahvipaketta vastaan. Tia oli kerennyt erota ryhmästä, mutta puhelimen antaja yritti saada Tiaa kiinni, toivottavasti sai! Ja mulla on lukihäiriö, mutta toivottavasti kestätte sen eikä teille tule hirvittävää tarvetta kertoa minulle jokaisesta kirjoitusvirheestäni, uskokaa pois tiedän että niitä on! :)

   Lainaa

  41. rauno munuainen 2.1.2015 12:33
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Mikä tuossa laukun ostattelussa osamaksulla on niin kauheaa? Ostaahan ihmiset ihan yleisesti kaikkea muutakin osamaksulla, puhelimia ja telkkareita ja autoja ja jostain hobby hallista vaikka tyynyliinoja. Vai oliko se moka tässä tapauksessa se, että fb-kirppiksellä ehdotetaan tuollaista järjestelyä? Onhan se epätavallista, toki, mut jos ostaja ja myyjä saavat jollain tavalla diilin aikaiseksi, niin mikäs siinä sitten.

   Lainaa

  42. Tulos: +1 (3 ääntä)
   wexi: Hyvin harva yritys enää kantaa enää yksin luottoriskiä, vaan kyllä se kuvio menee niin että asiakas (maanviljelijä, yritys) menee rahoitusyhtiön puheille, joka myöntää tarvittavan rahoituksen ja tämän jälkeen rahoittaja maksaa myyjälle ja maanviljelijä saa traktorinsa. Tämän jälkeen maanviljelijä lyhentää velkaansa rahoittajalle maksusuunnitelman mukaisesti. Näin kulutusluottojen aikakautena minä en ala kantamaan luottoriskiä. Jos tyty ei saa oikeaa luottoa niin en ala luotottamaan jotain tuikituntematontoa hupakkoa.
   Siltikin, idea on kuitenkin joka tapauksessa se, että isot hankinnat maksetaan osissa. Se, meneekö raha kuukausittain myyjäliikkeen tilille vai jonkin rahoituslaitoksen tilille ei liene tässä merkityksellinen asia. No, ehkä http://www.pikavippi.fi tarjoaa kulutusluottoa myös yksityisten välillä tapahtuvaan fb-kirppiskauppaan. :D

   Lainaa

  43. Seppo Saviniemi 4.1.2015 11:35
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   No kehitysvammainen saa vielä kirjoitusvirheensä anteeksi, mutta tuota "iphone:seen" tyylistä kirjoittelua näkee yhä enemmän mitä tulee vierasperäisiin sanoihin. Eivätkö ihmiset sitten uskalla taivuttaa niitä sanoja vai mkä siinä on, mutta aina silloin tällöin joku kirjoittaa tyyliin "kävin New York:ssa", helvetti.

   Lainaa

  44. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Izev: Ikävä kyllä samalla tavalla kirjoittavia ja käyttäytyviä, ei-kehitysvammaisia ihmisiä löytyy melkein jokaisen tuttavapiiristä.
   Samaa mieltä. Aika moni fb-kavereistani voitaisiin tuon perusteella luokitella kehitysvammaisiksi vain siksi, että ovat kirjalliselta ulosanniltaan kovin köyhiä.

   Lainaa

  45. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Just joo: Tia on lievästi kehitysvammainen, ja hänellä on mm. oikeinkirjoituksen ja lukemisen/luetunymmärtämisen kanssa ongelmia, lisäksi kehitysvammainen vuoksi Tialla ei myöskään ole samanlaisia sosiaalisia estoja kuin muilla ihmisillä (esimerkiksi että kehtaa pyytää iPhonea kahvipakettia vastaan) ja muutenkin kanssakäyminen toisten ihmisten kanssa on vähän lapsenomaista (suutahti kun ihmiset huomauttivat pyynnön epärealistisuudesta). Lisäksi koska kehitysvammaisen on vaikea saada “kunnon työtä”, Tia ja hänen kihlattunsa ovat aika vähävaraisia, joten uuteen tai edes käytettyyn heillä ei ole varaa. Miksi ei siis saisi kysyä? Mitä se muilta on pois, ei ole pakko antaa sitä iPhonea kahvipakettia vastaan. Minun mielestäni hölmöä pilkata toista, etenkin kun ei tunne ja tiedä hänen taustojaan. Lisäksi jos tuo keskustelu näkyisi kokonaan, siinä myös näkyisi että kyllä tuoltakin löytyi ainakin yksi kiltti ja pyyteetön ihminen, joka halusi antaa iPhonen kahvipakettia vastaan. Valitettavasti Tia oli jo silloin poistunut ryhmästä, mutta toivottavasti lahjoittaja sai häneen yhteyden. Ainakin sanoi yrittävänsä
   Ok,näillä taustatiedoilla tää juttu muuttu tosi huonoksi ja jutun vois vaikka poistaa.Tai huonoksi mut ei ainakaa o enää hauska mut niinhän sitä sanotaan et tieto lisää tuskaa. Ja jos toi mitä kerroit on totta ni en tiiä pitäskö sua kiittää vai "potkasta".

   Lainaa

  46. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Just joo: Lisäksi koska kehitysvammaisen on vaikea saada “kunnon työtä”, Tia ja hänen kihlattunsa ovat aika vähävaraisia, joten uuteen tai edes käytettyyn heillä ei ole varaa.
   No mitenkäs ollut varaa siihen ensimmäiseen iphone:seen? Olisko joku perus nokia:nen tai samsung:sen joita saa kolmellakympillä, riittävä?

   Lainaa

  47. Epäitsekäs vesinokkaeläin 6.8.2020 9:46
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Mikäs tuossa osamaksussa mättää? Sekö että se sattuu olemaan nainen joka haluaa käsilaukun eikä joku jonne ostamassa iPhonea tai Reijo uutta autoa ostamassa?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirppis, kirppari, kirpputori, louis vuitton, laukku, osamaksu, iPhone, puhelin, kännykkä, maksutapa