Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 210

Jäätävä pila, joka on monella tapaa niin väärin, mutta kaikesta huolimatta hulvaton.
Sekalaisia, osa 210

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 59 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1682 (1720 ääntä)
      Aika vitun törkeetä soitella pilapuheluita hätänumeroon. Tää on "ehkä nii klisee", mut mitä jos jollakulla olis ollu oikeesti pallit vaarassa, tai joltakulta olis vaik leikattu korvat niinku sil suomalaisturistilla? Siinä sit on yks partio ja ambulanssi kiinni jossain Jennan luona tutkimassa jonkun paskaa pilaa. Toivottavasti ei nuku öitänsä sekään kusipää.

      Lainaa

    2. Tulos: +431 (459 ääntä)
      Johannan jutusta päätellen, ihmise käyttää liikaa teknologiaa :D

      Lainaa

    3. Tulos: +465 (487 ääntä)
      Vai Karita Alasmaa.

      Lainaa

    4. Tulos: +210 (234 ääntä)
      Eiköhän toi sanomalehden zoomaaminen jo muutaman kymmenen vuoden päästä onnistu, kunhan saavat tuon älypaperin kehitettyä loppuun... <- on muuten ihan oikea keksintö...

      Lainaa

    5. Tulos: +738 (768 ääntä)
      Itse mietin kerran suhteellisen pitkän pelisession jälkeen ulkona jokea ylittäessäni, että onpa tuossa vedessä hyvät grafiikat.

      Lainaa

    6. Tulos: +385 (417 ääntä)
      Kellon arvo ollut jotain satasen luokkaa, kun verotusarvo parikymppiä. Postimies pistänyt omaan ranteeseensa, ei kukaan kai vie pakettia postimiehen kädestä. Ja hitonmoinen tuuri ryöstäjällä, kun noinkin arvokkaan paketin olisi bongannut.

      Lainaa

    7. Tulos: -112 (154 ääntä)
      Jos tekee elämässä asioita, jtka liittyy käänyköihin läppäreihin, niin saa olla aika jäätävä datis jos oikeesti yrittää esim. zoomata sanomalehteä.. *facepalm*

      Lainaa

    8. Tulos: -183 (251 ääntä)
      Nyt Johanna. Keittiössä Ctrl+Z? Mitä teit? En ymmärrä. Oliks sillä läppäri sylissä keittiössä, vai hapuiliko se ilmassa/hellan reunalla näppäinyhdistelmää? Mitääää helvettiä. Sanon että jos pitää paikkansa niin on ollu aika väsynyt! Ja liikaa koneella.

      Lainaa

    9. Muumienmuumi 11.12.2014 7:54
      Tulos: +86 (142 ääntä)
      Repesin tolle koirajutulle :D ja tais olla ainut mikä nauratti kaikissa viidessä jutussa tänään. Nykyään nämä mokat ja helmet aiheuttaa vaan myötähäpeän tunnetta :o

      Lainaa

    10. Huumorinaisia 11.12.2014 8:03
      Tulos: +23 (31 ääntä)
      Tykkään täs Johannan jutusta eniten.

      Lainaa

    11. Tulos: +10 (64 ääntä)
      9h Powerlandis ja sen jälkeen mä meinasin yöllä tupakilla käydes ampua parkissa olevaa autoa, kun sen sisällä vilahti pieni punainen valo...koska Devil's Mine Hotel. :D

      Lainaa

    12. Tulos: -138 (178 ääntä)
      Tuosta Jennan tapauksesta täytyy sanoa, että naurattaa toi ainainen uhoominen, että "saan selville ketä tän teki!" No etkä saa, ellei soittaja ole aivan täystauno, tai joku idiootti 16v blondi. Muussa tapauksessa puhelu on soitettu prepaidista, ja kukaan ei saa koskaan tietää soittajaa, ellei mene itse leveilemään ja jää sitä kautta kiinni.

      Lainaa

    13. Tulos: -59 (133 ääntä)
      Ja ylemmällä en siis puolustele soittajaa, idiottimaista toimintaa. Huvittaa yleisesti vaan nämä uhoojat (yleensä elämäm koulu-janttereita) jotka ovat saamassa kaiken selville ja "saat sit vitusti pataas!!!"

      Lainaa

    14. Tulos: +230 (238 ääntä)
      :D Millainenhan "Mitä vittua" -elämys Jennalla ollu kun poliisit iskee rautoihin ja hoitohenkilöstö tarkistaa nukkuvan miehen kasseja.

      Lainaa

    15. Tulos: +91 (91 ääntä)
      Smu: Kellon arvo ollut jotain satasen luokkaa, kun verotusarvo parikymppiä. Postimies pistänyt omaan ranteeseensa, ei kukaan kai vie pakettia postimiehen kädestä. Ja hitonmoinen tuuri ryöstäjällä, kun noinkin arvokkaan paketin olisi bongannut.
      Kyllä niitä viedään mitä röyhkeimmillä tavoilla. Joskaan ei kovin yleistä.

      Lainaa

    16. P. Askiainen 11.12.2014 11:14
      Tulos: +119 (125 ääntä)
      Jotenkin säälittäviä nämä "Ei naurattanu"-kommentit. Etenkin täällä takasivun puolella.

      Lainaa

    17. Tulos: +88 (92 ääntä)
      juuhsiis: Tuosta Jennan tapauksesta täytyy sanoa, että naurattaa toi ainainen uhoominen, että “saan selville ketä tän teki!” No etkä saa, ellei soittaja ole aivan täystauno, tai joku idiootti 16v blondi. Muussa tapauksessa puhelu on soitettu prepaidista, ja kukaan ei saa koskaan tietää soittajaa, ellei mene itse leveilemään ja jää sitä kautta kiinni.
      Kännykästäkin voidaan soittaja selvittää MAC-koodin kautta, mikäli puhelinta ei ole käteisellä ostettu. Dataa jää myös erilaisista kirjautumisista kännykällä, mikäli on ollut älypuhelin. Tosin kalliimpaa on sellainen tutkiminen ja keinojen hyödyntäminen riippuu ihan siitä, että kuinka vakavasti pelastushenkilöstö otti tapauksen. Kerrasta ei välttis tapahdu ihmeempää, mutta jos tyyppi ottaa moisen soittelun tavaksi, ehkä tilanne muuttuu. Niin ja noin tyhmä puhelu saattoi olla jonkun dorkan kännikatkeruuttakin ja soitteli ihan normiliittymästä. Siinä tapauksessa saattaa olla aika morkkis aamu :P

      Lainaa

    18. Tulos: +42 (82 ääntä)
      Postimies: Kyllä niitä viedään mitä röyhkeimmillä tavoilla. Joskaan ei kovin yleistä.
      Miten se paketti vielä kärrylle palatessa oli sen kädessä?

      Lainaa

    19. Tulos: -28 (60 ääntä)
      Piirtäessä tai maalatessa tulee välillä ihan ääneen hätäisesti huudettua, että "kontrol plus tset!" vaikken digitaalitaidetta olekaan koskaan harrastanut.

      Lainaa

    20. Tulos: +76 (78 ääntä)
      juuhsiis: Tuosta Jennan tapauksesta täytyy sanoa, että naurattaa toi ainainen uhoominen, että “saan selville ketä tän teki!” No etkä saa, ellei soittaja ole aivan täystauno, tai joku idiootti 16v blondi. Muussa tapauksessa puhelu on soitettu prepaidista, ja kukaan ei saa koskaan tietää soittajaa, ellei mene itse leveilemään ja jää sitä kautta kiinni.
      Saa. Vaihtamalla puhelimeen Prepaidin ei auta, jos puhelimessa on aiemmin ollut tietylle henkilölle rekisteröity SIM-kortti. Puhelin lähettää tukiaseman kautta myös IMEI:n ja näin soitto voidaan yksilöidä tiettyyn henkilöön. Ja häke näkee soittajan puhelimen paikan kartalla hätäpuhelun saapuessa erittäinkin tarkasti (+/-5m), jos tukiasemia on ympärillä kolme tai enemmän.

      Lainaa

    21. Tulos: +52 (52 ääntä)
      huutonaurua tolle ekalle :'D

      Lainaa

    22. Tulos: +68 (74 ääntä)
      Johannan jutusta tuli mieleen, että joskus sitä on itse kaivannut quicksavea tai checkpointia tehdessä jotain josta ei ole varma. Tätä se liika pelaaminen teettää..

      Lainaa

    23. Tulos: +13 (27 ääntä)
      Ei mitään noin kummallista tule mieleen tohon ekaan liittyen, joskus toki tulee emännän läppärin näyttöä tökittyä kun ite tottunu käyttää tablettia :D

      Lainaa

    24. Tulos: +68 (74 ääntä)
      Jämsässä asuneena voin sanoa, että eka on todellakin ihan normimenoa Jämsässä.

      Lainaa

    25. Tulos: +141 (147 ääntä)
      Pelimimmi: Itse mietin kerran suhteellisen pitkän pelisession jälkeen ulkona jokea ylittäessäni, että onpa tuossa vedessä hyvät grafiikat.
      Jep. Meinasin kerran ulkona kävellessäni pitkähkön pelisession jälkeen pysähtyä keräämään hyödyllisen näköistä kasvia, jota minulla ei vielä ollut varastossa.

      Lainaa

    26. Kuusmetrinenkaulahuivi 11.12.2014 13:58
      Tulos: +95 (107 ääntä)
      Mähän eilen akkaria lukiessa vedin sormeni sen sivun yli ettei ruudut pimene/mene valmiustilaan ku oon ollu liian kauan kääntämättä sivua.

      Lainaa

    27. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Pelimimmi: Itse mietin kerran suhteellisen pitkän pelisession jälkeen ulkona jokea ylittäessäni, että onpa tuossa vedessä hyvät grafiikat.
      Korkeaa FPS:ää ihmettelisin itse varmasti ensin. Ja HUD:in puutetta.

      Lainaa

    28. Tulos: -52 (76 ääntä)
      Pelattuani koko päivän GTA:ta olin vähällä mennä urheiluauton luo, kiskoa kuskin ulos väkivalloin ja ottaa auton omaan käyttööni... Ja mulla EI ole ajokorttia.

      Lainaa

    29. Tulos: -65 (77 ääntä)
      LOLlasin tolle Oona-Jyrki-yhdistelmälle ihan oikeasti. Mutta edelleenkin: KUKA on Ulla Taalasmaa? Joku B-julkkis?

      Lainaa

    30. Tulos: -2 (16 ääntä)
      Turhake: Korkeaa FPS:ää ihmettelisin itse varmasti ensin. Ja HUD:in puutetta.
      Noh toi hudin puute ei mua ihmetyttäis ku modattua skyrimiä pelaa. Ei siin hudia oo ku vain menuissa :) mut välil kävely tuntuu TOSI oudolt pelisession jälkeen.. ei ois eka kerta ku lähtisin kalliota kiipee... (puhelimella kirjoitettu)

      Lainaa

    31. turnipsitonttu 11.12.2014 15:31
      Tulos: +56 (62 ääntä)
      Itselleni kaikkein pahimmat aivopierut on aiheuttanut Simssin pelaaminen. Tiskaaminen, onpa tylsää nopeutetaas vähän, ei kun.... Askarrellessa olen ajatellut ctrl z:taa ja lauleskelen suihkussa simlishiksi. Kaikista pahinta on kuitenkin kun pelit menevät keskenään sekaisin ja lohikäärmeiden ynnä muiden asuttamassa maailmassa ajattelen, että onpa paha paikka. Juoksen tuonne kulman taakse ja pehmittelen vihuja kranaatilla. . Näin kyllä viime kesänä erään talon kulmalla verkkoaidan toisella puolella tumman purppuran värisen kasvin. Tuohan mun pitää käydä keräämässä. Ei, herää pahvi, tämä ei ole Resident evil.

      Lainaa

    32. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Garza: Miten se paketti vielä kärrylle palatessa oli sen kädessä?
      Mitä sille sitten pitäisi tehdä, kun on joutunut toteamaan, että paketti on liian suuri mahtuakseen luukusta tai laatikkoon? Jättää oven eteen odottamaan omistajaansa, vai?

      Lainaa

    33. Tulos: +78 (80 ääntä)
      Mielikuva siitä ohi ajavasta koirasta. :D

      Lainaa

    34. Tulos: +67 (67 ääntä)
      Pilapuhelu hätänumeroon on onneksi suurimman osan ajasta aika helvetin kannattamaton rikos. Siitä jää kiinni aika helposti.

      Lainaa

    35. Tulos: -10 (38 ääntä)
      -: Mitä sille sitten pitäisi tehdä, kun on joutunut toteamaan, että paketti on liian suuri mahtuakseen luukusta tai laatikkoon? Jättää oven eteen odottamaan omistajaansa, vai?
      Soittaa ovikelloa?

      Lainaa

    36. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Jämsä edustettuna.. :D

      Lainaa

    37. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Garza: Soittaa ovikelloa?
      asukas ei paikalla`?

      Lainaa

    38. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Johannan juttu oli paras xD

      Lainaa

    39. Tulos: -11 (15 ääntä)
      Sputnik: Saa. Vaihtamalla puhelimeen Prepaidin ei auta, jos puhelimessa on aiemmin ollut tietylle henkilölle rekisteröity SIM-kortti. Puhelin lähettää tukiaseman kautta myös IMEI:n ja näin soitto voidaan yksilöidä tiettyyn henkilöön. Ja häke näkee soittajan puhelimen paikan kartalla hätäpuhelun saapuessa erittäinkin tarkasti (+/-5m), jos tukiasemia on ympärillä kolme tai enemmän.
      Ei henkilöön vaan puhelimeen. Se puhelinhan on saattanut kuulua useammallekin ihmisrlle. Mulla ainakaan ei oo puhelin osa mua.

      Lainaa

    40. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Johannan juttu nauratti :D Itsekin olen tottunut pikanäppäinyhdistelmiä käyttämään, varsinkin ctrl + f on tuttu. Fyysistä kirjoista sitten jotain tiettyä termiä / ilmaisua etsiessä vasen käsi nykii välillä olematonta näppäimistöä kohti.

      Lainaa

    41. Tulos: +2 (4 ääntä)
      * fyysisistä

      Lainaa

    42. Tulos: -44 (50 ääntä)
      juuhsiis: Ja ylemmällä en siis puolustele soittajaa, idiottimaista toimintaa. Huvittaa yleisesti vaan nämä uhoojat (yleensä elämäm koulu-janttereita) jotka ovat saamassa kaiken selville ja “saat sit vitusti pataas!!!”
      Elämänkoulu*

      Lainaa

    43. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Ja hätänumeroon pilapuheluita soittaneet linnaan ja puhelin pois! Että pistää vihaksi.

      Lainaa

    44. Tulos: -17 (23 ääntä)
      duh: asukas ei paikalla`?
      Laittaa paketin takaisin laukkuunsa ja menee kärrylleen.

      Lainaa

    45. Tulos: +29 (31 ääntä)
      HUOH: Elämänkoulu*
      Taitaa olla ihan tarkotuksella elämäm kouluna kirjotettu, vastaa aika hyvin monen profiilista löytyvää infoa. :b Mua itteäni harmittaa, kun aikanaan mummi kirjotti mun ystäväkirjaan kouluksi juurikin elämänkoulun ja sillon (pienenä) aattelin et sinne sit minäkin, kuulostaa hyvältä. Myöhemmin ku tajusin, mitä ajatuksella tarkotetaan, olin enemmän haltioissani kauniista ilmasusta ... ... Vaan nykyään tuntuu että moisen laitoksen luokat on täynnä ilkeitä idiootteja ja luokalle jääneitä, niin ei tunnukaan enää niin hyvältä ajatukselta. Elämä opettaa, tieto lisää tuskaa.

      Lainaa

    46. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Just tänään yritimennä bussin kyytiin työpaikan ovenavauslätkällä. Hyvä huomata että muitakin löytyy.

      Lainaa

    47. Tulos: +8 (24 ääntä)
      Garza: Laittaa paketin takaisin laukkuunsa ja menee kärrylleen.
      Taidat olla hieman vajaa.

      Lainaa

    48. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Itse olen feissarimokien lukemissession jälkeen lukenut ampparit.comin uutisotsikoita ja yrittänyt löytää niistä niitä hauskoja juttuja. Sitte tajunnu että jooh...

      Lainaa

    49. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Pelimimmi: Itse mietin kerran suhteellisen pitkän pelisession jälkeen ulkona jokea ylittäessäni, että onpa tuossa vedessä hyvät grafiikat.
      armas mieheni ilmoitti vesitornin juurella kiipeävänsä siihen, koska se näytti hyvältä paikalta hypätä. mulla hyppäsi sydän kurkkuun ja aivot löi hetken tyhjää, kunnes hän punastuneena mutisikin, että on tullut vissiin pelattua liikaa assasinia.

      Lainaa

    50. Tulos: +50 (52 ääntä)
      oi.. ja sen ihanan ensimmäisen super mario brosin tultua markkinoille kuulin kerran äitini hokevan hermostuneena, että "miksei se kerää noita kolikoita?" hän katsoi televisiosta hiihtokisoja, joissa matkat oli merkitty pyöreillä läpysköillä ladun varteen.

      Lainaa

    51. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Yrittikö joku tehdä suomalaista versioita SWATtauksesta Jennalle? Idioottimaista, mutta onneksi Suomen poliisit eivät ole yhtä liipasinherkkiä kuin amerikkalaiset kollegat.

      Lainaa

    52. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Olen yrittänyt printscreenata sanomalehteä

      Lainaa

    53. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Sputnik: Saa. Vaihtamalla puhelimeen Prepaidin ei auta, jos puhelimessa on aiemmin ollut tietylle henkilölle rekisteröity SIM-kortti. Puhelin lähettää tukiaseman kautta myös IMEI:n ja näin soitto voidaan yksilöidä tiettyyn henkilöön. Ja häke näkee soittajan puhelimen paikan kartalla hätäpuhelun saapuessa erittäinkin tarkasti (+/-5m), jos tukiasemia on ympärillä kolme tai enemmän.
      Ensimmäinen väite on teknisesti oikein, mutta toteutus ei onnistu noin vain. Teletunnistetietoja ei säilytetä kovin pitkään eikä niitä avata pikkurikkeiden takia. Toinen väite on myös teknisesti oikein, mutta toleranssi on suomenkaltaisessa haja-asutusmaassa +/- 2km ja tuota useamman tukiaseman peilausta käytetään vain silloin kun voidaan olettaa että ihmishenki on todellakin vaarassa eikä sijaintia tiedetä muulla keinolla.

      Lainaa

    54. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Hippurtti: Just tänään yritimennä bussin kyytiin työpaikan ovenavauslätkällä. Hyvä huomata että muitakin löytyy.
      Itsehän taas asun kerrostalossa, jonka alaovi on aina lukossa, jonka takia aina, kun menen jonnekin muualle kuten esim. kaverille tai jopa kauppaan alan kaivamaan avainta taskusta kaverin/ kaupan oven edessä... Tänään homma meni niin pitkälle, että ehdin hetken aikaa ihmetellä, miksi avaimeni ei sovi sen kerrostalon alaoveen, jossa kaverini asuu -.-

      Lainaa

    55. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Esa: Taidat olla hieman vajaa.
      Joo, olen.

      Lainaa

    56. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Mulla on itseasiassa käynyt kanssa veden grafiikoiden ihmettely, mutta päinvastoin :D Oltiin meren rannalla ja huudahdin ääneen exälle, että "onpas huonosti renderöity vesi!" Näytti ihan muoviselta :'D Monia pikkuesineitä olen myös meinannut pysähtyä poimimaan ulkoa, parhaimmillaan ehtinyt vielä innostua että myyn ne kaupassa ja saan kultaa! XD Pelikaveri taas oli junalla menossa, ja näki ikkunasta jonkin sorakuopan, ja perille päästyään harmitteli kun ei ollut muistanut pakata siivilää mukaan voidakseen kerätä mineraaleja :'D

      Lainaa

    57. Asiantuntijavirkamies 16.12.2014 23:09
      Tulos: +28 (28 ääntä)
      Kukaan ei ole vielä tainnut mainita sitä, että kaikki häke-puhelut nauhoitetaan. Nauhoitustekniikka on erittäin hyvää. Nauhoite soitetaan tietysti rikoksen uhrille ja hänen lähipiirilleen ja kysytään, tunnetteko ääntä.

      Lainaa

    58. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Jii: Aika vitun törkeetä soitella pilapuheluita hätänumeroon. Tää on “ehkä nii klisee”, mut mitä jos jollakulla olis ollu oikeesti pallit vaarassa, tai joltakulta olis vaik leikattu korvat niinku sil suomalaisturistilla? Siinä sit on yks partio ja ambulanssi kiinni jossain Jennan luona tutkimassa jonkun paskaa pilaa. Toivottavasti ei nuku öitänsä sekään kusipää.
      Pari vuotta kiven sisällä opettais näitä pilasoittajia kummasti.

      Lainaa

    59. purppurakruunu 30.9.2015 1:53
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Olin yhessä kohtaa muokkaillut useampaa päivää putkeen screencappeja näistä uudemmista Star Trek -leffoista, ja yhtenä rutiinijuttuna oli että tyyppejä kuvista irti leikellessä pitää myöskin värittää lens flarejen tuhoamat kohdat uudelleen. Tätä tuli siis tehtyä helposti kuusikin tuntia päivässä, kun tarpeeksi unohtui hommaan. No, sitten sessioiden lomassa piti käydä kouluakin, ja sattui olemaan liikunnassa jalkapalloa. Long story short, torjuin pallon paremmalla puolella naamastani ja siirryin vaihtopenkille (lue: makaamaan nurmella kentän sivussa) toipumaan iskusta. Katselin siinä aurinkoa ja nurmikenttää, ja tuijottelin siinä viistosti menevää lens flarea, joka oli mielestäni oudon matalalla. Hetki meni, että tajusin valkean viivan olevan futiskentän ulkoraja.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pilari, pilapuhelu, pila, avain, yleisavain, kello, posti, nykyaika, koira, auto, ajaa

  • Uusimmat

  • Kategoriat