Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Roskalavalla rapisee, osa 14

  Jos nyt vaan heittäisit ne ihan suosiossa ROSKIKSEEN!
  Suurenna näkymä
  Roskalavalla rapisee, osa 14

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. miinaharava 11.12.2014 1:48
   Tulos: +824 (896 ääntä)
   Muakin jaksaa ihmetyttää nuo tyypit, jotka tahallaan merkitsee pisteiden tilalle pilkkuja. Miksi, oi miksi?

   Lainaa

  2. Tulos: +340 (398 ääntä)
   Mua ärsyttää, jos joku laittaa,,, mut en kyl provosoidu siitä, oletan et vaan miss klikannu. Ilmeisesti näin ei ole.

   Lainaa

  3. Tulos: +577 (597 ääntä)
   En tiedä teistä muista ihmisistä, mutta itse en kyllä ikinä ostaisi käytettyjä uimahousuja tai alusvaatteita :D

   Lainaa

  4. Tulos: +343 (353 ääntä)
   Itsensäpaljastelijan varma valinta pukinkonttiin! Reikäiset käytetyt simmarit!!!

   Lainaa

  5. Tulos: -161 (221 ääntä)
   Ei vissii ollu ne pilkut ton ekan postauksen pointti, vaan toi sohva... Huoh...

   Lainaa

  6. Tulos: +223 (239 ääntä)
   Linda: Ei vissii ollu ne pilkut ton ekan postauksen pointti, vaan toi sohva… Huoh…
   Pilkut vei huomion sohvasta

   Lainaa

  7. Tulos: -61 (159 ääntä)
   Tässä tapauksessa pilkkujen "väärinkäyttö" ei haittaa tekstin selkeyttä tai ymmärrettävyyttä mitenkään. Jos ärsyyntyy tuollaisesta niin ongelma on kokonaan oma. "Näin kerran jäbän jolla oli toiseks ylin nappi auki takissa... Kyl mua vitutti se ku ei sen kuulu olla niin ku sen kuuluu olla kii jos muutki napit on ja se ei selvästi käyttäny takkia niinku valmistaja on halunnu... Ku en voi ymmärtää miks se teki nii!" -aivan yhtä järkevää. Jotka haluavat kantaa painolastinaan toisten ihmisten täysin merkityksettömiä ja haittaamattomia tapoja elää, niin kantakoot ,,,

   Lainaa

  8. Tulos: -69 (147 ääntä)
   Noi jotka kommentoi tota pilkkujuttua, niin oikeesti vatipäät, hankkikaa elämä! :D Jos on oma elämä noin tylsää, niin tehkää asialle jotain.. :D

   Lainaa

  9. Tulos: +31 (57 ääntä)
   Linda: Ei vissii ollu ne pilkut ton ekan postauksen pointti, vaan toi sohva… Huoh…
   Mitä erikoista sohvassa? Samaa p..jaa kuin kaikilla kirpputoreilla PISTEPISTEPISTE

   Lainaa

  10. töttöröö 11.12.2014 7:19
   Tulos: +137 (137 ääntä)
   lobo: Mitä erikoista sohvassa? Samaa p..jaa kuin kaikilla kirpputoreilla PISTEPISTEPISTE
   Jäi häiritseen toi p..jaa? Kerro heti, mikä kaksi puuttuvaa kirjainta muodostaa tosta lauseeseen sopivan sanan? En keksinyt millään heti herättyä :/

   Lainaa

  11. Jormastiina Eräkaivo 11.12.2014 8:09
   Tulos: -179 (183 ääntä)
   Käsittääkseni kolmea pistettä lauseen perässä käytetään vain... ...jos seuraava lause jatkuu kolmella pisteellä. Jos taas on tarkoitus jättää lause kesken, eli siihen ei lisätä jatkoa. Laitetaankin kaksi pistettä. Että sillä tavalla..

   Lainaa

  12. Tulos: +225 (229 ääntä)
   Jormastiina Eräkaivo: Käsittääkseni kolmea pistettä lauseen perässä käytetään vain… …jos seuraava lause jatkuu kolmella pisteellä. Jos taas on tarkoitus jättää lause kesken, eli siihen ei lisätä jatkoa. Laitetaankin kaksi pistettä. Että sillä tavalla..
   Olet käsittänyt väärin. Kolmea pistettä käytetään ilmaisemaan sitä, että lause tai ajatus jäi kesken. Kahta pistettä ei käytetä missään.

   Lainaa

  13. Tulos: +93 (95 ääntä)
   Ei Hannua varmaan haittaa jos pallit vilkkuu mut jotain muuta voi kyl hieman häiritä

   Lainaa

  14. Tulos: +114 (114 ääntä)
   töttöröö: Jäi häiritseen toi p..jaa? Kerro heti, mikä kaksi puuttuvaa kirjainta muodostaa tosta lauseeseen sopivan sanan? En keksinyt millään heti herättyä
   Samaa patjaa, tietenkin.

   Lainaa

  15. Tulos: +74 (78 ääntä)
   Jos se on jättänyt noi pilkut pois tuolta tekstin välistä vähän niin kuin säästöön ja lisänyt ne sitten tonne loppuun?

   Lainaa

  16. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Kun kassit on oikeassa asennossa, ne ei haittaa.

   Lainaa

  17. Tulos: -2 (28 ääntä)
   blah: Ei Hannua varmaan haittaa jos pallit vilkkuu mut jotain muuta voi kyl hieman häiritä
   Niin vaan eihän ne vilku, jos ne laittaa oikeaan asentoon. Ihana Hannu kun se vaikutti olevan ihan tosissaan. Mutta eikö ketään muuta häirinny tuo "aika tummanvihreä sohva"? Tuohan on selvästi sininen.

   Lainaa

  18. Tulos: -10 (18 ääntä)
   p..jaa = pohjaa

   Lainaa

  19. Tulos: -36 (44 ääntä)
   Kissan kusema sohva kuuluu kaatopaikalle.

   Lainaa

  20. Tulos: +62 (74 ääntä)
   Banaani: Tässä tapauksessa pilkkujen “väärinkäyttö” ei haittaa tekstin selkeyttä tai ymmärrettävyyttä mitenkään. Jos ärsyyntyy tuollaisesta niin ongelma on kokonaan oma. “Näin kerran jäbän jolla oli toiseks ylin nappi auki takissa… Kyl mua vitutti se ku ei sen kuulu olla niin ku sen kuuluu olla kii jos muutki napit on ja se ei selvästi käyttäny takkia niinku valmistaja on halunnu… Ku en voi ymmärtää miks se teki nii!” -aivan yhtä järkevää. Jotka haluavat kantaa painolastinaan toisten ihmisten täysin merkityksettömiä ja haittaamattomia tapoja elää, niin kantakoot ,,,
   Kirjoitustaidottomuudella voi olla kauaskantoisia seurauksia. Esimerkiksi työnhaussa.

   Lainaa

  21. Tulos: +70 (78 ääntä)
   Minua ärsyttää ihmiset jotka jättää välin lauseen viimeisen kirjaimen ja pisteen välille, niinkuin näin . Ja varsinkin ne ärsyttävät jotka ei sitä väliä jätä pisteen tms. jälkeen ollenkaan!Näin,tai näin.Melko rasittavaa lukea tekstiä jos kirjoittaja ei jätä pisteen jälkeen väliä ollenkaan,eikös?

   Lainaa

  22. Tulos: +40 (44 ääntä)
   miinaharava: Muakin jaksaa ihmetyttää nuo tyypit, jotka tahallaan merkitsee pisteiden tilalle pilkkuja. Miksi, oi miksi?
   Eikö sinua mikään muu niiden viestinnässä ihmetytä; esim. se, että yleensä löytävät näppäimistön?

   Lainaa

  23. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Ainakin esim. Iltalehden kommenttiosiolla näkee valitettavan usein näitä elämän_koululaisia, jotka eivät osaa tuota pistettä käyttää, vaan juurikin pilkkuja kolmen pisteen sisään. Toki useissa tapauksissa kieliopillinen ulosanti on muutenkin jotain aivan uskomatonta.

   Lainaa

  24. Tulos: +36 (38 ääntä)
   ninsq: Mua ärsyttää, jos joku laittaa,,, mut en kyl provosoidu siitä, oletan et vaan miss klikannu. Ilmeisesti näin ei ole.
   Jormastiina Eräkaivo: Käsittääkseni kolmea pistettä lauseen perässä käytetään vain… …jos seuraava lause jatkuu kolmella pisteellä. Jos taas on tarkoitus jättää lause kesken, eli siihen ei lisätä jatkoa. Laitetaankin kaksi pistettä. Että sillä tavalla..
   Kirjoittamistaitoa sekä äidinkielen hallitsemista suullisesti ja kirjallisesti pidetään kai jossain vielä kehityksen ja koulutuksen merkkinä. MUTihandaaQmiTenWaan,,, because mä voin kirjoTTAA vaigga neellät......jos Huvittaa

   Lainaa

  25. Tulos: -5 (29 ääntä)
   Sputnik: Kirjoitustaidottomuudella voi olla kauaskantoisia seurauksia. Esimerkiksi työnhaussa.
   Niin voi, mutta harva näistä kirjoitusvirheiden takia tuohtuneista on huolissaan tämän henkilön työnsaantimahdollisuuksista. Voihan sen oman ruikutuksen näinkin perustella, ei siinä mitään. Jos jonkun tekee mieli sanoa että "mutta kun tämä sotkee muidenkin päätä ku ihmiset matkii vääriä tapoja", niin vastaisin että edes kohtalainen kielenopiskelu kyllä takaa sen ettei kolme pilkkua ole kenenkään mielestä oikein kirjoitettu. Ja jos ei kieltä ole opiskeltu niin silloin niitä virheitä tulee ihan jo omasta takaa, eikä tarvita jotain sarjapilkuttajaa pilaamaan viattoman uhrin päivää.

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Kyllä ne on sivistymättömiä moukkia, jotka eivät ymmärrä äidinkielestä yhtään mitään, jos käyttävät kolmea pilkkua pisteiden sijaan.

   Lainaa

  27. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Wielä pilkkupilkkupilkkua enemmän ärsyttää se, kun v korwataan tuplaw:llä. Woi wietäwä miten witsin coolia on kirjoittaa weellä!

   Lainaa

  28. Tulos: -14 (44 ääntä)
   Halleluuja, mielensäpahoittajat eivät vaan voi sietää sitä, että Kati on nyt antamassa ilmaiseksi sohvaa pois, vaan pitää alkaa mussuttaa jostain saatanan pilkuista. IHAN SAMA, jos ei sohva kiinnosta, ota ne pilkut ja vedä niin syvälle nenään, että kolahtaa otsalohkoon. Sen jälkeen sulje facebook, mene ulos, ja osta tällä kupongilla itsellesi elämä puoleen hintaan.

   Lainaa

  29. Tulos: -20 (28 ääntä)
   Oikeaoppisessa suomen kielessä ei käytetä mitään kolmea pistettä. Oikea tapa on laittaa välilyönnin jälkeen ajatusviiva, jonka jälkeen tulee piste.

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (12 ääntä)
   123: Oikeaoppisessa suomen kielessä ei käytetä mitään kolmea pistettä. Oikea tapa on laittaa välilyönnin jälkeen ajatusviiva, jonka jälkeen tulee piste.
   No ehkä meidän lulion äidinkielen opettaja on sitte väärääsä samoin lulion Särmä oppikirjat, jotka on viimevuonna ostettu kirjakaupasta...

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (6 ääntä)
   JJ: No ehkä meidän lulion äidinkielen opettaja on sitte väärääsä samoin lulion Särmä oppikirjat, jotka on viimevuonna ostettu kirjakaupasta…
   Oho siis lukion, samperin typo :)

   Lainaa

  32. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Onko tää nyt sitä pilkun nussimista?

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Mulla osa kommenttien tuloksista näkyy harmaalla, enkä voi äänestää niitä ylös- tai alaspäin. En oo lukenut tätä mokaa ennen tai mitään. Mitä tää nyt on?

   Lainaa

  34. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Noinhan se menee. Jos ilmoituksen kirjoittaa omalla tyylillään, ei kukaan halua sohvaa, koska lukijoiden huomio ohjautuu vain ja ainoastaan kirjoitusvirheisiin. Jos sohvasta oikeasti haluaa eroon, kannattaa kirjoittaa oikein.

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (13 ääntä)
   tavallaan vituttaa ihme pilkunnussijat ja tavallaan taas vituttaa toi "saahan niitä laittaa mihin haluaa :)"

   Lainaa

  36. Tulos: -13 (27 ääntä)
   Nimesi: Noinhan se menee. Jos ilmoituksen kirjoittaa omalla tyylillään, ei kukaan halua sohvaa, koska lukijoiden huomio ohjautuu vain ja ainoastaan kirjoitusvirheisiin. Jos sohvasta oikeasti haluaa eroon, kannattaa kirjoittaa oikein.
   Ihanko tosissaan olet? Joku antaa ilmaiseksi vaikkapa iPhonen, mutta sinä poika et sitä ota vastaan, koska "sulla oli pilkku väärässä kohdassa". Lisäksi vaan idiootit alkaa mussuttamaan kirjoitusvirheitä jos joku on antamassa _ilmaiseksi_ jotain pois ja joku sen oikeasti haluaa. Paitsi sinä, mutta sinäpä oletkin pälli, ystävä hyvä.

   Lainaa

  37. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Voisko joku ,,,-tyyliä käyttävä nyt kuitenkin kertoa, miks sitä käytetään? Keksin itse kolme selitystä: a) ei tiedetä, ettei se ole oikea tapa b) se on eräänlainen tyylikeino c) se on näppäilyvirhe Kertokaa mulle, en ymmärrä!

   Lainaa

  38. Tulos: -3 (9 ääntä)
   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   Lainaa

  39. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Arvatkaa,, mikä vituttaa,,,no ylimääräset pilkut ja kolmesataa huutomerkkiä peräkkäin!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Lainaa

  40. Tulos: +1 (1 ääni)
   Hahahaaa minkä kaupungin roskalavalta toi Hannun postaus on??

   Lainaa

  41. Tulos: +6 (8 ääntä)
   JJ: Oho siis lukion, samperin typo
   Ei ollut ihan ainoa kirjoitusvirheesi. :D

   Lainaa

  42. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Kuka ihan oikeesti älyissään oleva mies maksaa jostain iPhonesta? Pissikset on erikseen,,,, Lisää pilkkuja,,,, lol ja omg

   Lainaa

  43. Tulos: +1 (1 ääni)
   On muuten raivostuttavaa luettavaa noi pilkkupilkkupilkkutekstit. Mikä siinä on, ettei voi edes yrittää kirjoittaa oikeinkirjoitussääntöjen mukaan? "Tää on mun tyyli" my ass, olet vain joko ärsyttävä tai tyhmä. Tai molempia.

   Lainaa

  44. heimosenkeimo 19.2.2020 8:50
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   häiritsi kyllä enemmän tuo pisui sana kuin ,,,. miettisi varmaa että oonko nyt ostamassa sohvaa aikuiselta ihmiseltä vai myykö joku teini porukoiden sohvan että saa siiderirahaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: roskalava, kirpputori, kirppis, kirppari, sohva, kuva, pilkku, piste, oikeinkirjoitus, välimerkit, kielioppi, uimahousut