Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Avioliittolaki, osa 2: En tahdo

  Naisia ei saa pahoinpidellä, joten kielletään homot. Tai jotain.
  Suurenna näkymä
  Avioliittolaki, osa 2: En tahdo

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. saara-anna 2.12.2014 1:49
   Tulos: -176 (616 ääntä)
   Eikö oikeesti oo ihmisillä mitään muita puheenaiheita kun tää tasa-arvoinen avioliittolaki. Alkaa tulla jo korvista ulos ku kaikki tappelee tästä. Ihan kummallakin puolella asiaa voisivat jo vähitellen hiljentyä..

   Lainaa

  2. Tulos: +569 (619 ääntä)
   En ole enää edes yllättynyt. Lievästi ärsyyntynyt, vähän hämmentynyt ja kenties hieman surullinen, mutta en yllättynyt.

   Lainaa

  3. Tulos: +451 (511 ääntä)
   "kuka sanois tahdon R.I.P" hänen maassaan sanoo pakolainen ja vielä ylpeä siitä... sairas paska

   Lainaa

  4. Maassa maan tavalla 2.12.2014 2:09
   Tulos: +358 (454 ääntä)
   Hassan vois hyvin lähtee jo ihan kommenttinsa perusteella takasin sinne mistä ikinä onkaan lähtösin. Tai no oletettavasti ko. kaveri on toisen tai kolmannen polven mamu, mutta helvettiin Suomesta silti.

   Lainaa

  5. Tulos: +474 (494 ääntä)
   Hassan vielä viittaa itseensä sanalla "pakolainen". Ei siis maahanmuuttaja tai ulkomaalainen, vaan on siis jotain paossa? Ettei nyt kuitenkin sellaista "tervejärkistä" yhteiskuntaa jossa tapetaan ihmisiä mielipiteiden tai seksuaalisen suuntautumisen takia?

   Lainaa

  6. Tulos: +428 (456 ääntä)
   "ei meijän maassa ikin äänestettäisi mitään homo meininkii"....... no menis sitte hassan takas sinne omaan maahansa missä ilmeisesti asiat on paljon paremmin ku kerta suomeen pakolaisena tullu. idiootteja kaikki tyynni.

   Lainaa

  7. Tulos: +244 (260 ääntä)
   Tällaisten keskustelujen myötä sitä itse tajuaa kuinka hyvin loppupeleissä on kartalla ihan tällaisista elämän ja arjen asioista.

   Lainaa

  8. Tulos: +283 (305 ääntä)
   Hyvää kotimatkaa paratiisimaahasi, Hassan.

   Lainaa

  9. Tulos: -224 (276 ääntä)
   Homous pahoinpitelee arvomaailmaani, joten väkivalta on hyvinkin rinnastettavissa tähän.

   Lainaa

  10. Tulos: -331 (387 ääntä)
   on totta että JOTKIN asiat on muualla paremmin, kuten hassan sanoi. btw, homous oli lailla kiellettyä muutama vuosikymmen sitten. maailma muuttuu. pedofilia on lailla kiellettyä nyt mutta ei takuulla enää kauan, siitä pitää nämä tasa-arvo-hihhulit huolen. molemmissa kuitenkin on kyse kieroutumasta ja siitä yritetään tehdä kaikin tavoin normaalia.

   Lainaa

  11. Tulos: +83 (91 ääntä)
   tege: Tällaisten keskustelujen myötä sitä itse tajuaa kuinka hyvin loppupeleissä on kartalla ihan tällaisista elämän ja arjen asioista.
   Komppaan. :)

   Lainaa

  12. Tulos: +131 (165 ääntä)
   Hassanin ois hyvä tietää se sanonta "Maassa maan tavalla". Jos nyt Suomessa tämä laki sallitaan, ei ulinalle ole sijaa. Voi palata takaisin sinne omaan maahansa jossa asiat ovat varmaan "paremmin" kun kerta tänne on alkujaan tullutkin. :D

   Lainaa

  13. Vanha Juoppo 2.12.2014 8:31
   Tulos: +201 (215 ääntä)
   Ääh, ei ois pitäny tulla lukemaan näitä tänään ollenkaan. Pahalle päälle vaan tulee kun miettii että tällaisia ahdasmielisiä hiippareita täällä sitten pörrää ympäriinsä.

   Lainaa

  14. Tulos: +227 (243 ääntä)
   erkki: on totta että JOTKIN asiat on muualla paremmin, kuten hassan sanoi. btw, homous oli lailla kiellettyä muutama vuosikymmen sitten. maailma muuttuu. pedofilia on lailla kiellettyä nyt mutta ei takuulla enää kauan, siitä pitää nämä tasa-arvo-hihhulit huolen. molemmissa kuitenkin on kyse kieroutumasta ja siitä yritetään tehdä kaikin tavoin normaalia.
   Pedofilia on raiskaus ja siitä ei ole kukaan tekemässä laillista. Raiskaus on rikos ja pysyy sellaisena. Yritä edes keksiä jotain vakuuttavampaa!

   Lainaa

  15. Seppo Saviniemi 2.12.2014 9:57
   Tulos: +200 (212 ääntä)
   erkki: on totta että JOTKIN asiat on muualla paremmin, kuten hassan sanoi. btw, homous oli lailla kiellettyä muutama vuosikymmen sitten. maailma muuttuu. pedofilia on lailla kiellettyä nyt mutta ei takuulla enää kauan, siitä pitää nämä tasa-arvo-hihhulit huolen. molemmissa kuitenkin on kyse kieroutumasta ja siitä yritetään tehdä kaikin tavoin normaalia.
   Ei tarvitse olla homo, eikä tarvitse tykätä homoista eikä homoudesta mutta tuo pedofiliaan rinnastaminen on A) tosi vanha juttu B) päin mäntyä, koska se mitä kaksi ihmistä omasta suostumuksestaan keskenään tekevät ei ole mitenkään verrattavissa raiskaukseen.

   Lainaa

  16. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Onko tuo Simonkylä pieni kylä Lapissa vai kaupunginosa Vantaalla? Veikkaan jälkimmäistä.

   Lainaa

  17. Tulos: +169 (179 ääntä)
   Mä en oo ikinä oikein ymmärtäny et minkä takia homoja verrataan pedofiileihin? :D siis kai nyt kaikki tajuaa että niillä asioilla ei oo mitää tekemistä keskenään, ei huhhuh? Eiku niin homothan juoksee tuolla pippelit pystyssä panemassa kaikkea mahdollista peräreikään, ainakin näin jotkut ihmiset on ymmärtäny.

   Lainaa

  18. TuntematonPotilas 2.12.2014 10:05
   Tulos: +135 (149 ääntä)
   Olen pitkään miettinyt, miksi homouden vastustajat usein vertaavat homoseksuaaleja raiskaajiin, pedofiileihin yms.

   Lainaa

  19. Tulos: +29 (77 ääntä)
   erkki: pedofilia on lailla kiellettyä
   No-o. Ensinnäkin. Pedofiliaa ei ole laissa kiellettyä.
   Esa M: Pedofilia on raiskaus ja siitä ei ole kukaan tekemässä laillista. Raiskaus on rikos ja pysyy sellaisena. Yritä edes keksiä jotain vakuuttavampaa!
   Toiseksseen. Vaikka raiskaus onkin rikos, pedofilia ei tarkoita samaa asiaa kuin alaikäiseen kohdistuva raiskaus. (vaikka kuinka keltainen lehdistö näin taitaa väittää) Suurelle osalle pedofiileistä pedofiliinä olo tarkoittaa vain fantasiaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +117 (127 ääntä)
   Esa M: Pedofilia on raiskaus ja siitä ei ole kukaan tekemässä laillista. Raiskaus on rikos ja pysyy sellaisena. Yritä edes keksiä jotain vakuuttavampaa!
   Pedofiilia ei ole sama asia kuin raiskaus. Pedofiili on kiinnostunut seksuaalisessa mielessä lapsista, mutta raiskauksella ei tämän kanssa ole mitään tekemistä. Eri asia on lasten hyväksikäyttäjät ja raiskaajat. Sitä patsi kuten sanoin, pedofiili on kiinnostunut lapsista, jotka eivät ole kypsiä seksuaaliseen kanssakäyntiin. Miten tämä on sama asia sen kanssa, että kaksi seksuaalisesti kypsää ja täysi-ikäistä ihmistä saa mennä naimisiin?

   Lainaa

  21. Tulos: +150 (156 ääntä)
   Henrille tiedoksi että jos ei tahdo ni ei oo pakko! Heteroavioliitto on jatkossakin sallittu :) If you're against gay marriage, don't get one. Problem solved!

   Lainaa

  22. miinaharava 2.12.2014 14:00
   Tulos: +88 (96 ääntä)
   erkki: on totta että JOTKIN asiat on muualla paremmin, kuten hassan sanoi. btw, homous oli lailla kiellettyä muutama vuosikymmen sitten. maailma muuttuu. pedofilia on lailla kiellettyä nyt mutta ei takuulla enää kauan, siitä pitää nämä tasa-arvo-hihhulit huolen. molemmissa kuitenkin on kyse kieroutumasta ja siitä yritetään tehdä kaikin tavoin normaalia.
   Ei näihin surkeisiin provoihin melkein enää jaksais vastata, mut OOTKO VITTU TOSISSAS? Rinnastat kahden keskenään henkisesti tasavertaisen aikuisen suhteen sellaiseen, jossa AIKUINEN ihminen manipuloi ja käyttää hyväkseen LASTA, jolla ei ole keinoja puolustautua isompaansa vastaan? Homoja en suvaitse, koska heissä ei mitään sietämistä ole. Kaltaisiasi idiootteja joudun valitettavasti suvaitsemaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +83 (89 ääntä)
   Stefan: Homous pahoinpitelee arvomaailmaani, joten väkivalta on hyvinkin rinnastettavissa tähän.
   Ei pahoinpitele, koska arvomaailmasi pysyy ennallaan: SINUN arvomaailmanasi. Ei jonkun muun. Aika montaa ihmistä kiinnosti tämä lakiuudistus, mutta juuri sinun henkilökohtainen arvomaailmasi aika harvaa.

   Lainaa

  24. Timm Sothmann 2.12.2014 15:10
   Tulos: -129 (153 ääntä)
   Miksi homoille ei riitä avoliitto? Ja kuinka moni olisi halunnut olla perheessä jossa toinen isä leikkii äitiä?Tai toinen äiti isää? Ja minkälaisen ihmiskäsityksen saa näissä perheissä kasvanut lapsi?

   Lainaa

  25. Idioottiuden Nobel 2.12.2014 15:24
   Tulos: +58 (68 ääntä)
   Sanoo Hassanista paljon, että ylittää(alittaa?) jopa Henrin kommentillaan. Hassan on pakolainen ja sanoo tollaista? Onkohan Hassan niitä tyyppejä, jotka saadessaan aiheellista kritiikkiä mistään vetää rasisti-kortin jostain?

   Lainaa

  26. Tulos: +90 (94 ääntä)
   "nää kuolee sukupuuttoon" - siis homot kuolevat sukupuuttoon koska eivät voi lisääntyä, niinkö? Eli heterojen lapsista ei tule homoja? Mistä ne on sitten tulleet, Elisabeth? Ai niin, aivan, homoksi ryhdytään. No mutta mites sitten sukupuuttoon kuolevat kun kuka vaan voi vain päättää ruveta homoksi. Ah, nyt ymmärrän, teidän mielestänne, kun homoudesta rangaistaisiin kuolemalla, saataisiin tämä "sairas maailma" tolalleen? Laitetaan saman tien kuula kalloon kelle tahansa, joka poikkeaa mistään mitenkään, joka kiusaa toisia hiekkalaatikolla ja diggaa eri musasta kuin joku toinen. Saadaan maailma pelastettua rutolta joka on ihminen.

   Lainaa

  27. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Ja sit vielä mietitään, missä ne demokratian ongelmat oikein luuraa. Taisi tämäkin pieni debaakkeli savustaa soman lauman esille.

   Lainaa

  28. yli opisto hörho 2.12.2014 16:40
   Tulos: +26 (48 ääntä)
   Joo, siellä on sitten yksi hassan muhammad ulisemassa taas. Menis takaisin sinne mistä on tullutkin niin ei tarvitsisi niitä homoja pelätä.

   Lainaa

  29. Tulos: +67 (85 ääntä)
   Ihan vaan tällain sivuhuomautuksena, että kyseessä on ihmisoikeudet, eikä se ole mielipidekysymys. Pähkinä: mitä jos itse sanon, että en hyväksy heteroseksuaalisuutta? Nyt hei ihmiset ihan oikeesti...

   Lainaa

  30. Tulos: +17 (55 ääntä)
   Hassanin tapauksessa antaisin jonkin verran anteeksi sen takia, että hän on mahdollisesti muuttanut maasta jossa ajatellaan edelleen niinkuin Suomessa 70-luvulla ja homous on synti ja sairaus. Hänet on opetettu siihen ajattelutapaan, ja vaikka on ihan yhtä kujalla kun muutkin keskustelijat, hänellä sentään on jonkinsortin tekosyy olla kujalla. Näillä nimistään päätellen kantasuomalaisilla kasvateilla ei ole tekosyytä olla kannattamatta länsimaista demokratiaa ja tasa-arvoa.

   Lainaa

  31. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Tää vetää jo vertoja Päivi Räsäsen lausunnoille,toivottavasti tulis jatkoa.

   Lainaa

  32. Tulos: +56 (60 ääntä)
   No ei se tasa-arvoinen avioliittolaki tarkoita että homona olemisesta tulisi normi.... -.- se tarkoittaa vaan sitä että tästäedes homotkin saa mennä naimisiin. Mä en ymmärrä ihmisiä jotka kuvittelee että kaikki muuttuis vähitellen homoiksi tän takia.

   Lainaa

  33. Tulos: +86 (90 ääntä)
   Timm Sothmann: Miksi homoille ei riitä avoliitto? Ja kuinka moni olisi halunnut olla perheessä jossa toinen isä leikkii äitiä?Tai toinen äiti isää? Ja minkälaisen ihmiskäsityksen saa näissä perheissä kasvanut lapsi?
   Ihan vain mielenkiinnosta, miten leikitään isää tai äitiä? Tarkoitatko että lesboperheissä toinen tökkää banaanin haaroihin ja homoperheissä toinen leikkii imettämistä? Jos ei leikitä fyysisesti vastakkaista sukupuolta, niin ei nuo sukupuoliroolit ole ihan niin yksioikoisia; älä unohda että miehiä ja naisia mahtuu tähän maailmaan ihan heteroinakin jo monenmoista, eivätkä kotityöt mene nykyisinkään välttämättä tasan perinteisiin miesten ja naisten rooleihin.

   Lainaa

  34. Tulos: +21 (27 ääntä)
   isotooppi: Pedofiilia ei ole sama asia kuin raiskaus. Pedofiili on kiinnostunut seksuaalisessa mielessä lapsista, mutta raiskauksella ei tämän kanssa ole mitään tekemistä. Eri asia on lasten hyväksikäyttäjät ja raiskaajat. Sitä patsi kuten sanoin, pedofiili on kiinnostunut lapsista, jotka eivät ole kypsiä seksuaaliseen kanssakäyntiin. Miten tämä on sama asia sen kanssa, että kaksi seksuaalisesti kypsää ja täysi-ikäistä ihmistä saa mennä naimisiin?
   Tarkoitinkin toteutettua seksuaalisuutta. Se, että fantasioi, ei tietenkään ole raiskaus. Kukaan ei ole uhri ja siinä ei ole väärää. Tämä pätee kaikkeen.

   Lainaa

  35. Tulos: +62 (74 ääntä)
   Mietin vain näitä vastustajia. Että ovatko he unohtaneet, ettei mustilla tai naisillakaan ole ollut kuin vasta vähän aikaa samat oikeudet valkoisten miesten kanssa. Ilman tuota muutosta ei Päivi Räsänenkään paljon ministerin pallilla istuisi. Eiköhän ajan kuluessa näidenkin vastustajien kiihko laimene.

   Lainaa

  36. Tulos: -72 (86 ääntä)
   Tätä tää nyt vaan on 2000 luvulla, salkkareihin tungetaan homoja että lapset jotka tätä sarjaa seuraavat pitäisivät homoutta normaalina. Homous ja pedofilia ovat molemmat seksuaalisairauksia joista molemmat ovat olleet rikoksia/sairauksia ja jostain kumman syystä vain toinen näistä on enään tätä.

   Lainaa

  37. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Timm Sothmann: Miksi homoille ei riitä avoliitto? Ja kuinka moni olisi halunnut olla perheessä jossa toinen isä leikkii äitiä?Tai toinen äiti isää? Ja minkälaisen ihmiskäsityksen saa näissä perheissä kasvanut lapsi?
   Ootko oikeasti tosissasi? Et ole vielä tähänkään päivään mennessä vaivautunut edes selvittämään, mistä tässä keskutellaan? Avioliitossa ihmiset saavat tiettyjä etuja ja oikeuksia, joita ei avoliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa saa. Sen takia. Ja luultavasti terveemmän ja suvaitsevaisemman kuin ahdasmielisessä perinteisten sukupuoliroolien heteroperheessä, nyt kun kysyit.

   Lainaa

  38. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Seppo: Tätä tää nyt vaan on 2000 luvulla, salkkareihin tungetaan homoja että lapset jotka tätä sarjaa seuraavat pitäisivät homoutta normaalina. Homous ja pedofilia ovat molemmat seksuaalisairauksia joista molemmat ovat olleet rikoksia/sairauksia ja jostain kumman syystä vain toinen näistä on enään tätä.
   Ja sääkin, anteeks nyt vaan mutta voi luoja. Sun mielestä homoudessa ja pedofiliassa ei ole mitään eroa, vai? Toisessa kaksi samaa sukupuolta olevaa aikuista ihmistä rakastaa toisiaan (ja kuten suurimmassa osassa heterosuhteitakin, haluaa toisiaan seksuaalisesti, mutta hei ylläri, se ei oo se ainoa pointti siinä avioliitossa/muussa ihmissuhteessa!), toisessa aikuinen ihminen haluaa seksuaalisesti lasta, joka ei ole fyysisesti eikä henkisesti valmis sellaiseen. Sama asia, much? Voi huhhuh, miksköhän toinen on sallittu ja toinen ei...?

   Lainaa

  39. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Homoksi ei ryhdytä, idiootti Elisabeth ;_;

   Lainaa

  40. Tulos: -75 (81 ääntä)
   No shit: Homoksi ei ryhdytä, idiootti Elisabeth ;_;
   Homous on kylläkin tietoinen valinta, samoin kuin murhat, ryöstöt ja muut rikokset. Pikkuhiljaa nekin tulevat sallituksi, koska kaikkea pitää suvaita. Pedofilia on laillista muutaman vuoden päästä, koska suvaitsevaisuus.

   Lainaa

  41. Uskomatonta! 4.12.2014 9:08
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   erkki: Homous on kylläkin tietoinen valinta, samoin kuin murhat, ryöstöt ja muut rikokset. Pikkuhiljaa nekin tulevat sallituksi, koska kaikkea pitää suvaita. Pedofilia on laillista muutaman vuoden päästä, koska suvaitsevaisuus.
   Joko olet uskomattoman huono trolli, tai sitten vain uskomattoman tyhmä ihminen!

   Lainaa

  42. Villemiina 4.12.2014 9:43
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   erkki: Homous on kylläkin tietoinen valinta, samoin kuin murhat, ryöstöt ja muut rikokset. Pikkuhiljaa nekin tulevat sallituksi, koska kaikkea pitää suvaita. Pedofilia on laillista muutaman vuoden päästä, koska suvaitsevaisuus.
   Ei kyllä ole. Sitä vain tuntee vetoa oman sukupuolensa edustajaan, eikä sille voi juuri mitään.

   Lainaa

  43. Tulos: +71 (75 ääntä)
   erkki: Homous on kylläkin tietoinen valinta, samoin kuin murhat, ryöstöt ja muut rikokset. Pikkuhiljaa nekin tulevat sallituksi, koska kaikkea pitää suvaita. Pedofilia on laillista muutaman vuoden päästä, koska suvaitsevaisuus.
   Ja tiedät tämän mistä? Siitä, että itse olet valinnut heterouden tietoisesti, ja joudut päivittäin vastustamaan homouden houkutuksia?

   Lainaa

  44. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Mun villi veikkaus on, et terveemmän kun ahdasmilisen homofobisen heteroparin kasvattamana. Piis and Lööv.
   Timm Sothmann: Ja minkälaisen ihmiskäsityksen saa näissä perheissä kasvanut lapsi?

   Lainaa

  45. jepjepjepou 5.12.2014 11:28
   Tulos: -36 (42 ääntä)
   Esa M: Pedofilia on raiskaus ja siitä ei ole kukaan tekemässä laillista. Raiskaus on rikos ja pysyy sellaisena. Yritä edes keksiä jotain vakuuttavampaa!
   No itseasiassa johan Enbuske & Linnanahteessa oli joku pedofiilien puolestapuhuja puolustelemassa pedofiilien oikeuksia "ihmisiähän nekin ovat". Että en yllättysi yhtään jos parinkytä vuoden päästä pedofilia ja raiskaus katoavat Suomen laista ja tilalle tulisi laki joka sallii avioliiton alle 16 vuotiaan kanssa. Siinähän sitä on tasa-arvoa kerrakseen... Viimeinen sammuttaa valot!

   Lainaa

  46. usko&toivo&rakkaus 6.12.2014 14:46
   Tulos: -31 (39 ääntä)
   Itse toivoisin että kumottaisiin vuonna 1992 tehty lakimuutos joka kieltää vaimonsa raiskaamisen.Mitä hyvää tästäkin lakimuutoksesta muka on seurannut? Nykypäivänä mies pettää vaimoaan kun vaimo ei anna ja tästä syntyy avioeroja joka on raamatun mukaan kiellettyä. Lisäksi naisilta pitäisi mielestäni ottaa äänioikeus pois koska ei siitä suomessa ole tämän reilun 100 vuoden kuluessa seurannut mitään hyvää koska päivi räsänenkään ei saanut tätä HOMOlakia estettyä

   Lainaa

  47. Tulos: +19 (19 ääntä)
   usko&toivo&rakkaus: Itse toivoisin että kumottaisiin vuonna 1992 tehty lakimuutos joka kieltää vaimonsa raiskaamisen.Mitä hyvää tästäkin lakimuutoksesta muka on seurannut? Nykypäivänä mies pettää vaimoaan kun vaimo ei anna ja tästä syntyy avioeroja joka on raamatun mukaan kiellettyä. Lisäksi naisilta pitäisi mielestäni ottaa äänioikeus pois koska ei siitä suomessa ole tämän reilun 100 vuoden kuluessa seurannut mitään hyvää koska päivi räsänenkään ei saanut tätä HOMOlakia estettyä
   Kielletään eduskunta! Vaaditaan lehti-ilmoituksella diktaattoria kansallemme päättämään, mikä meille on parhaaksi. Ja mitä tapahtuu kodin seinien sisäpuolella, pysyy seinien sisäpuolella. Piste. Paitsi, että mun on saatava, mitä mä haluan. Ja jollen saa, eroan kirkosta. ;)

   Lainaa

  48. Arthur Brown 7.12.2014 23:54
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Sinänsä jännä, että niin monilla ihmisillä tuottaa vaikeuksia ymmärtää mitä tarkoittaa kahden oikeustoimikelpoisen ihmisen välinen parisuhde ja mitä se ei tarkoita. Muistutukseksi oikeustoimikelpoisuuden ikäraja on Suomessa 15 vuotta ja se koskee vain ihmisiä, sukupuoleen tai vammaisuuteen katsomatta (pl. mahdolliset pahat kehitysvammat, dementiat ja aivovammat). Toisaalta...jos näitä ihmisiä on kuunnellut pidempään, niin eikö tuota ikärajaa ole samat ihmiset vaatimassa alaspäin. Tämä myös tarkoittaisi myös esim. avioliittosopimuksen mahdollistamista aikaisemmin (vanhempien suostumuksella, toki).
   usko&toivo&rakkaus: Itse toivoisin että kumottaisiin vuonna 1992 tehty lakimuutos joka kieltää vaimonsa raiskaamisen.Mitä hyvää tästäkin lakimuutoksesta muka on seurannut?
   Ainakin se, että tuon avioliitossa tapahtuneen raiskauksen anteeksipyynnöllä kuittauksen vaatinut henkilö istuu meillä nykyään presidenttinä...

   Lainaa

  49. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Esa M: Pedofilia on raiskaus ja siitä ei ole kukaan tekemässä laillista. Raiskaus on rikos ja pysyy sellaisena. Yritä edes keksiä jotain vakuuttavampaa!
   "Pedofilia eli lapsikohteinen seksuaalihäiriö on parafilia, jossa pedofiiliksi kutsutun yksilön seksuaalisuus kohdistuu ensisijaisesti lapsiin eli henkilöihin, jotka eivät ole sukupuolisesti kypsyneitä." Pedofilialla ei ole mitään tekemistä raiskaamisen kanssa. Ethän sä ole heti raiskaamassa ihmistä, johon tunnet seksuaalista vetoa? Ethän? Olisi hyvä olla perillä faktoista ennen tällaisia kommentteja :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: avioliitto, avioliittolaki, laki, sukupuolineutraali, homot, lesbot, eduskunta, sukupuutto, pahoinpitely