Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avioliittolaki, osa 1: Maailma romahtaa

Uuden avioliittolain vastustaja sekoaa täysin.
Avioliittolaki, osa 1: Maailma romahtaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 70 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. jyhmittävänä 2.12.2014 1:36
      Tulos: +1484 (1504 ääntä)
      Tää koko mokan lukeminenkin tuntu jo ihan siltä kun joku olis "jyhminyt mua anukseen." O_o

      Lainaa

    2. Tulos: +499 (531 ääntä)
      Nyt vittu oikeesti

      Lainaa

    3. Tulos: +375 (403 ääntä)
      Tekee mieli itkeä.

      Lainaa

    4. diipadaapa 2.12.2014 1:56
      Tulos: -223 (473 ääntä)
      Tää koko keskustelu aiheesta missä muodossa vaan on naurettavaa. Lapasesta tää lähti jo kauan aikaa sitten ja toivonmukaan nyt loppuu. Itselleni oli yks hailee saako luvan vai ei. Huvittanut tilanteet joissa puolesta puhuja on haukkunut vastustajaa ahdasmieliseks ja kuinka ei voi keskustella tämän kanssa koska toinen ei vaihda mielipidettä. Käsittääkseni puolesta puhuja on myös ahdasmielinen koska ei hyväksy toisen mielipidettä. Jokaisella on vapaus omaan mielipiteeseensä tässä maassa ja ei sen takia tarvi toista ruveta solvaamaan.

      Lainaa

    5. Tulos: +262 (280 ääntä)
      onko jyhmiminen uusi jytky?

      Lainaa

    6. Tulos: +582 (604 ääntä)
      Mielenkiintoista miten Timo luulee, että nyt kun (todennäköisesti) tää lakialoite menee läpi, niin sen takia homoja ja lesboja vaan putkahtaa jostain tyhjästä lisää "turmelemaan tämän maan". Ennenkö niitä ei sitten ollut niin paljoa, koska olivat lain puitteissa pakotettuja menemään "heteronaimisiin", mutta nyt saavatkin, ah, niin syntisesti mennä naimisiin sen sukupuolen edustajan kanssa, jota rakastavat? :D En oikeasti vain käsitä, että kuinka tällaiset ihmiset luulevat että homo-/lesborakkaus = perversiot ja likaiset petipuuhat. Miksi niiden pitäisi erota "heteroavioliitoista" sen enempää kuin siinä suhteessa, että molemmat osapuolet edustavat samaa sukupuolta? Kysynpähän vain.

      Lainaa

    7. Tulos: +308 (326 ääntä)
      elämämkoululainen

      Lainaa

    8. Tulos: -271 (325 ääntä)
      Huoh, tälläkään uudistuksella ei ole mitään kenenkään kanssa, kun ovat voineet mennä aikasemminkin epävirallisesti. Ja, kun kaikki huutaa tasa-arvon perään, niin koskahan sitä tasa-arvoa saa KELA:ssa tai sossussa? Suomessa olisi oikeasti tärkeämpääkin ajateltavaa, kuin tällaiset lillukanvarteen tarttumiset, joilla ei ole mitään väliä.

      Lainaa

    9. Tulos: +147 (151 ääntä)
      Tyyppi taitaa olla oikeesti kujalla.

      Lainaa

    10. Tulos: -173 (201 ääntä)
      Timohan kommentoi uutista, jonka mukaan edessä on vaikeat ajat. Eikö Timon kommentit ole alusta loppuun silkkaa sarkasmia ja jopa hyvää sarkasmia? Paitsi että Patrickiin kohdistuvat pedofiili-syytökset ja Patrickiin kohdistuva homottelu-kommentti ovat asiattomia. Timo ilmaisee saman asian kuin Ama ja hehee.

      Lainaa

    11. Tulos: +272 (310 ääntä)
      diipadaapa: Tää koko keskustelu aiheesta missä muodossa vaan on naurettavaa. Lapasesta tää lähti jo kauan aikaa sitten ja toivonmukaan nyt loppuu. Itselleni oli yks hailee saako luvan vai ei. Huvittanut tilanteet joissa puolesta puhuja on haukkunut vastustajaa ahdasmieliseks ja kuinka ei voi keskustella tämän kanssa koska toinen ei vaihda mielipidettä. Käsittääkseni puolesta puhuja on myös ahdasmielinen koska ei hyväksy toisen mielipidettä. Jokaisella on vapaus omaan mielipiteeseensä tässä maassa ja ei sen takia tarvi toista ruveta solvaamaan.
      Se, että pitää homoutta sairautena ja väittää Suomen menneen ahdinkoon tämän avioliittolain myötä, on vain sivistymättömiä harhaluuloja, ei mielipiteitä. Suomi oli ainut pohjoismaa, joka ei ollut vielä hyväksynyt homoavioliittoa ja ei, homous ei ole sairaus.

      Lainaa

    12. Tulos: +326 (342 ääntä)
      Miettikää. Tämäkin kaveri saa äänestää.

      Lainaa

    13. Tulos: -32 (136 ääntä)
      Toivottavasti Timo vetää ittensä narun jatkeeks.

      Lainaa

    14. Tulos: +110 (126 ääntä)
      Timo vois muuttaa jonnekkin. Pois suomesta ainakin näin alkuun.

      Lainaa

    15. Tulos: +315 (323 ääntä)
      Erikoista, kuinka vastustajien suurin mielenkiinto tuntuu usein kohdistuvan siihen, miten homot harrastaa seksiä. Monet vastustajat ovat myös kovin uskonnollisia ja seksi ei ehkä ole niin avointa niissä piireissä. Olenkin miettinyt onko tällä yhteys niin kovaan kiinnostukseen teknisestä seksin harrastamisesta. Pidän hyvinkin mahdollisena, että joku heteromies panee vaimoaan peppuun silloin tällöin, ketä se sitten kiinnostaa, ei ainakaan minua.

      Lainaa

    16. töttöröö 2.12.2014 7:24
      Tulos: +134 (148 ääntä)
      Eihän ne homoparit nyt vissiin heteroparien lapsia vie :D

      Lainaa

    17. Tulos: +96 (126 ääntä)
      Huvittanut tilanteet joissa puolesta puhuja on haukkunut vastustajaa ahdasmieliseks ja kuinka ei voi keskustella tämän kanssa koska toinen ei vaihda mielipidet
      Diipadaapa, kyse kun ei ole enään mielipide vapaudesta jos se mielipiden konkreettisesti asettaa ihmisiä eri asemaan tai vaaraan. Se että sinä olet idiootti joka ei selvästikkään ymmärrä määritelmiä taas on mielipde koska sinä, idiootti voit käydä koulua, tehdä työtä, nostaa työttömyys päivärahaa, mennä naimisiin tai olla menemättä, ihan kummin tykkäät siitä minun mielipiteestä huolimatta.

      Lainaa

    18. Tulos: +122 (132 ääntä)
      Ellu: Erikoista, kuinka vastustajien suurin mielenkiinto tuntuu usein kohdistuvan siihen, miten homot harrastaa seksiä. Monet vastustajat ovat myös kovin uskonnollisia ja seksi ei ehkä ole niin avointa niissä piireissä. Olenkin miettinyt onko tällä yhteys niin kovaan kiinnostukseen teknisestä seksin harrastamisesta. Pidän hyvinkin mahdollisena, että joku heteromies panee vaimoaan peppuun silloin tällöin, ketä se sitten kiinnostaa, ei ainakaan minua.
      Niiden tekee itse mieli kokeilla ja näköjään muuta ei päässä liikukaan, mutta ollaan niin hurskaita.

      Lainaa

    19. Tulos: +89 (121 ääntä)
      Yllättikö, että hihhulit, yli ~45 vuotiaat ja muuten vain juntit ovat homoavioliittoja vastaan?

      Lainaa

    20. Tulos: +147 (151 ääntä)
      Teki mieli oksentaa joka kerta, kun Timo sanoi sanan "jyhmiminen". Karmiva sana. :D

      Lainaa

    21. Tulos: +94 (112 ääntä)
      diipadaapa: Huvittanut tilanteet joissa puolesta puhuja on haukkunut vastustajaa ahdasmieliseks ja kuinka ei voi keskustella tämän kanssa koska toinen ei vaihda mielipidettä. Käsittääkseni puolesta puhuja on myös ahdasmielinen koska ei hyväksy toisen mielipidettä. Jokaisella on vapaus omaan mielipiteeseensä tässä maassa ja ei sen takia tarvi toista ruveta solvaamaan.
      Se mikä tässä tympii on tämä ahdasmielisyysvääntö. Monet, mukaan lukien diipadaa, eivät tunnu titetävän mitä "ahdasmielisyys" tarkoittaa. Kyllä, on ahdasmielistä sanoa toista sairaaksi, tai toivottaa Vatikaaniin tai mereen tai mitälie. Ei, ei ole ahdasmielistä olla hyväksymättä toisen mielipidettä. Eri mieltä saa olla. Ahdasmielisyydessä on kyse mielipiteen motiiveista ja siitä että on täysin haluton keskustelemaan ja kuuntelemaan, saati muuttamaan mielipidettään. (Tästä tietysti pääsemme siihen millaisin perustein osapuolet liikkuvat, eli tutkimus ja faktatieto vastaan "ahistaa kun naapurin marko ottaa persläpeen", mutta se on ihan eri riita.) Ylilyöntejä tietenkin tapahtuu, ja molemmat osapuolet varmasti työntävät välillä sormet korviin ja alkavat lallattaa kun keskustelu ei tunnu etenevän, mutta turhinta kaikista on nimitellä toisiaan puolin ja toisin.

      Lainaa

    22. Tulos: +160 (164 ääntä)
      Mulle tulee erityisesti Timon viimeisestä kappaleesta mieleen se, että Timo itse on aina homoseksistä haaveillut, mutta ei siihen uskaltanut ryhtyä. Nyt sitten kun on "lupa", ruvetaan kaikki homostelemaan ja eihän se tee meistä homoja kun on tämä laki, eihän? Ja kun hänestä tuntuu tältä, varmaan kaikista muistakin "heteroista" tuntuu samalta, ja siksi on todellinen riski että lapset maailmasta loppuu. Reppana. Pelko ja epävarmuushan tässä puhuu. Voimia. :(

      Lainaa

    23. Tulos: +66 (78 ääntä)
      jep: elämämkoululainen
      Nimenomaan. Alkaako tuon Timon sukunimi ässällä?

      Lainaa

    24. Tulos: +149 (157 ääntä)
      hehee: Huoh, tälläkään uudistuksella ei ole mitään kenenkään kanssa, kun ovat voineet mennä aikasemminkin epävirallisesti. Ja, kun kaikki huutaa tasa-arvon perään, niin koskahan sitä tasa-arvoa saa KELA:ssa tai sossussa? Suomessa olisi oikeasti tärkeämpääkin ajateltavaa, kuin tällaiset lillukanvarteen tarttumiset, joilla ei ole mitään väliä.
      Sulla on tässä nätisti kaksikin huonoa argumenttia tasa-arvoista avioliittolakia vastaan. Ensinnäkin tämä "epävirallinen" ei ole sama asia kuin "virallinen". Valtio ylläpitää kahta eri avioliittomääritelmää ja koneistoa, pyörittää kaksia papereita, ylimääräisiä kategorioita ihmisille. Se maksaa, ja lopputuloksena saamme eriarvoistavan järjestelmän jossa osa pariskunnista saa lisää typeriä virastomaksuja ja osa saa verohelpotuksia. Sitten on tietenkin se periaatteellinen keskustelu, että miten helvetin alentavaa on että jaakon ja kallen liitto yleensä pitäisi olla jotenkin eriniminen kuin jaakon ja kaisan. Sitten tämä "tärkeämpääkin ois" -kysymys, joka popsahtelee aina välillä esiin. No tee sitten vittu asioille jotain! Muuta äänestyskäyttäytymistä! Valita KELAlle! Hitto, heitä kuppi nurin ja valita ministeriöön! Kirjoita kansanedustajallesi! Tee jotain muuta paitsi tule valittamaan kun joku muu tekee jollekin muulle asialle jotain.

      Lainaa

    25. Tulos: +147 (155 ääntä)
      Bing, ja näin minusta tuli homo, kun Tahdon2013 sai kannatusta. Ihan noin vain, koska kyllä vaan voi! Sori rakas perheeni, mutta eihän sillä väliä, koska puolisostanikin tuli homo, samoin lapsistani.

      Lainaa

    26. Tulos: -81 (119 ääntä)
      töttöröö: Eihän ne homoparit nyt vissiin heteroparien lapsia vie
      Ainiin tietystihän ne adoptoi toisten homoparien lapsia?

      Lainaa

    27. Tulos: +126 (132 ääntä)
      Tätä vähän odotinkin, että tasa-arvoinen avioliittolakiasia näkyy myös Feissarimokissa. Olin itsekin aikeissa lähettää mokiin erään uutissivuston aiheeseen liittyvän uutisen kommenteista poimitun pätkän, jossa n. 40 v lakia vastustava mieshenkilö aika kovasanaisesti arvosteli lakia ja tämän jälkeen kirosanojen ja huutomerkkien sanelemana haukkui kaikki kommenttiinsa vastanneet, lakia puolustaneet henkilöt huoriksi (naiset) ja homoiksi (miehet). Mielenkiinnosta kurkkasin kyseisen herran profiiliin, ' "Jarmo" tykkää kohteesta Pillu' -kertoi kaiken oleellisen. Haiskahti elämäm koululaiselle.

      Lainaa

    28. Pelottava Pontso 2.12.2014 12:04
      Tulos: -120 (142 ääntä)
      Laki ei ole tasa-arvoinen, koska naiset voivat tulla raskaaksi ja synnyttää, mutta miehet eivät. Lesbokin voi hankkiutua raskaaksi ja saada lapsen. Kummasta/keistä lain mukaan tulee lapsen vanhemmat? Säilyykö biologisella isällä elatusvelvollisuus? Saako hän tavata lastaan? Entä adoptoidut lapset? Saavatko he tietää oikeat eli biologiset vanhepansa? Eli tarvitaan laki, jonka mukaan miehenkin täytyy voida synnyttää. Eikö kuulosta reilulta? No ei nyt ihan tosissaan. :D Se olisikin mielenkiintoinen tilanne, että kaksi naimisissa olevaa lesboa tulisivat raskaaksi kumpikin (tietämättään tai ei). He päättäisivät pitää lapsensa. Sitten isät tulisivat mukaan kuvioon. vielä loppukevennys: Jos kerran pörssiyhtiön hallituksessa voi olla naiskiintiöitä, niin miksei sitten avioliitossakin. Vähintään 50% avioituvista pitäisi olla naisia ja vähintään 50% miehiä. Tämä prosenttimäärä siis yhdessä avioliitossa.

      Lainaa

    29. Tulos: +153 (161 ääntä)
      Ellu: Erikoista, kuinka vastustajien suurin mielenkiinto tuntuu usein kohdistuvan siihen, miten homot harrastaa seksiä. Monet vastustajat ovat myös kovin uskonnollisia ja seksi ei ehkä ole niin avointa niissä piireissä. Olenkin miettinyt onko tällä yhteys niin kovaan kiinnostukseen teknisestä seksin harrastamisesta. Pidän hyvinkin mahdollisena, että joku heteromies panee vaimoaan peppuun silloin tällöin, ketä se sitten kiinnostaa, ei ainakaan minua.
      Todellakin. Itse en voi sietää maksalaatikkoa, pidän sitä aivan kauheana kurana, joten en kaiken aikaa mielessäni pohdistele että voi kun joku jossain varmaan tälläkin hetkellä syö maksalaatikkoa, vastenmielistä, niiltä pitäisi vähintäänkin avioliitto kieltää koska muuten pakottavat lapsensakin vielä syömään maksalaatikkoa, ja postita faceni seinään viestejä maksalaatikon sopimattomuudesta kunnon ihmiselle. En halua maksalaatikkoa, joten en syö sitä, problem solved. Laista saa toki olla montaa mieltä, mutta nämä liittojen vastustajat tuntuvat puhuvan homoseksistä enemmän kuin kukaan homo jonka olen koskaan tavannut, mikä on kyllä rehellisesti sanoen aika outoa.

      Lainaa

    30. Kuusmetrinenkaulahuivi 2.12.2014 12:14
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      "Jyhmiä" .. Onpa typerä sana :D

      Lainaa

    31. Tulos: +86 (92 ääntä)
      Rakas Joulupukki, Tuothan Timolle tänä vuonna uuden foliohatun. Mielellään vaikka semmoisen alumiinisesta mehumaijasta taitellun kun tuo nykyinen on turhan ohut näillä "keleillä".

      Lainaa

    32. Tulos: +52 (64 ääntä)
      Alain: Nimenomaan. Alkaako tuon Timon sukunimi ässällä?
      Ja loppuuko se "oini"?

      Lainaa

    33. Tulos: +11 (13 ääntä)
      voi sentään....

      Lainaa

    34. turnipsitonttu 2.12.2014 12:50
      Tulos: +131 (135 ääntä)
      Kuitenkin nämä peppukireät "tosimiehet" tykkäävät katsoa netistä kuinka tytöt lempivät keskenään. Muutenkaan "tosimies" ei katso aikuisviihdettä, sillä eikös vieraan miehen juhlakuntoisen sapelin katsominen ole vähän homoa, vaikka se sinne vastakappaleen lastentekopaikkaan olisikin menossa. Eihän sitä heteromies voi enää kadulla rauhassa kulkea, ties vaikka toiset miehet kiinnostuis. Oikeasti fobiat eivät ole naurun asia, mutta homofobian kanssa en voi olla olematta sarkastisen vahingoniloinen. Eiköhän sen fobiasta kärsivän kannattaisi mennä hoitoon. Elämää ei pidä kuluttaa järjettömiin pelkoihin.

      Lainaa

    35. Tulos: +91 (101 ääntä)
      diipadaapa: Tää koko keskustelu aiheesta missä muodossa vaan on naurettavaa. Lapasesta tää lähti jo kauan aikaa sitten ja toivonmukaan nyt loppuu. Itselleni oli yks hailee saako luvan vai ei. Huvittanut tilanteet joissa puolesta puhuja on haukkunut vastustajaa ahdasmieliseks ja kuinka ei voi keskustella tämän kanssa koska toinen ei vaihda mielipidettä. Käsittääkseni puolesta puhuja on myös ahdasmielinen koska ei hyväksy toisen mielipidettä. Jokaisella on vapaus omaan mielipiteeseensä tässä maassa ja ei sen takia tarvi toista ruveta solvaamaan.
      On on, mutta miksi ihmeessä kellään pitäisi olla mielipidettä minun parisuhteestani? En ymmärrä? Saa olla ihan vapaasti, se ei minua haittaa, mutta ei minulle ainakaan tule mieleen alkaa luomaan mielipiteitä muiden ihmisten parisuhteista tai muista asioista, jotka ei minun elämääni hetkauta pätkääkään. Siksi en oikeen ymmärrä tätä koko keskustelua. Ja varsinkaan tätä yhyy yhyy miksei saa olla mielipidettä. Minun mielipiteeni on se että leveälahkeisten housujen käyttäminen on idioottimaista, mutta en minä silti sitä tuolla kaduilla julista kun tottapuhuen eipä se minun elämääni hetkauta suuntaan tai toiseen. Ja jos oikein ällöttää kadulla niin voin kääntää pääni pois kun leveälahjehousuiset ihmiset kävelee ohi.

      Lainaa

    36. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Eihän tää Timo voi olla tosissaan.

      Lainaa

    37. Tulos: -96 (114 ääntä)
      Varmaan ylläpidolle aika henkilökotainen aihe, kun peräti kolme ensimmäistä otsikkoa pitänyt pyhittää tälle sonnalle.

      Lainaa

    38. Tulos: +30 (36 ääntä)
      Nyt ei taida olla Timolla lääkitys kohdillaan... Tai ainakin toivon, että tuon kaltainen sekavuus johtuu nimenomaan lääkityksen puutteesta/virheellisyydestä...

      Lainaa

    39. yli opisto hörho 2.12.2014 16:36
      Tulos: +56 (62 ääntä)
      Vähänhän se sääliksi käy että kolmekymppinen mies on ihan lapsi vielä.

      Lainaa

    40. Tulos: +82 (92 ääntä)
      Pelottava Pontso: Eli tarvitaan laki, jonka mukaan miehenkin täytyy voida synnyttää. Eikö kuulosta reilulta? No ei nyt ihan tosissaan.
      Itse asiassa juuri näin, nyt kun tulit maininneeksi. Suomessa transmiesten ja -naisten oikeudet ovat vähän retuperällä, sukupuolenvaihdoksen haluavat joutuvat todistamaan olevansa lisääntymiskyvyttömiä sen saadakseen. Lisätietoa linkissä joka leijuu jossain päin tätä kommenttia, kännykkä kieltäytyy nyt yhteistyöstä. https://www.amnesty.fi/tyomme/teemat/itsemaaraamisoikeus-sukupuoleen/

      Lainaa

    41. Tulos: +85 (93 ääntä)
      Miks ihmiset luulee, että homojen määrä nousee jos ne saa mennä naimisiin?

      Lainaa

    42. Tulos: -60 (80 ääntä)
      Kauhee paskamyrsky tuli ja näköjään työttömäks sossupummi idiootiks kerettiin leimaan. Internet. <3 Hauskaa että neutraalilla mielipiteellä saa tämmöstä aikaseks. Tasa-arvoa kannatan ja hyvä että viimeinkin saivat luvan naimisiin menoon, mutta pakko myöntää että te puolesta puhujat täällä ootte aika agressiivista porukkaa ja leimaamassa ite toisia ja melkein antamassa käskyn telotukseen.

      Lainaa

    43. Tulos: +22 (36 ääntä)
      diipadaapa: Tää koko keskustelu aiheesta missä muodossa vaan on naurettavaa. Lapasesta tää lähti jo kauan aikaa sitten ja toivonmukaan nyt loppuu. Itselleni oli yks hailee saako luvan vai ei. Huvittanut tilanteet joissa puolesta puhuja on haukkunut vastustajaa ahdasmieliseks ja kuinka ei voi keskustella tämän kanssa koska toinen ei vaihda mielipidettä. Käsittääkseni puolesta puhuja on myös ahdasmielinen koska ei hyväksy toisen mielipidettä. Jokaisella on vapaus omaan mielipiteeseensä tässä maassa ja ei sen takia tarvi toista ruveta solvaamaan.
      Pakko laittaa linkki hesarin Nyt-liitteen haastatteluun juurikin suvaitsevaisuus-aiheesta: http://nyt.fi/a1305903382131 Lyhyesti artikkeli: pitääkö suvaitsemattomuutta suvaita? - pitää mutta siinäkin tulee raja vastaan.

      Lainaa

    44. Tulos: +82 (94 ääntä)
      Wiggin: Sitten tämä “tärkeämpääkin ois” -kysymys, joka popsahtelee aina välillä esiin. No tee sitten vittu asioille jotain! Muuta äänestyskäyttäytymistä! Valita KELAlle! Hitto, heitä kuppi nurin ja valita ministeriöön! Kirjoita kansanedustajallesi! Tee jotain muuta paitsi tule valittamaan kun joku muu tekee jollekin muulle asialle jotain.
      Tämä! Ootteko lukenut Hesarista sen haastattelun naisesta, joka pani alulle koko Tahdon-kampanjan? Ideahan lähti yhdestä (1) ihmisestä, joka sitten omalla yritteliäisyydellään ja aktiivisuudellaan hankki lisää porukkaa mukaan. Ja tämän yhden (1) ihmisen ansiosta meillä on nyt alustavasti mennyt läpi tasa-arvoinen avioliittolaki, mikä olisi ainakin ollut huomattavasti hitaampaa jos joku ei olisi sitä sydämenasiakseen ottanut.

      Lainaa

    45. Ihan hetero 2.12.2014 23:23
      Tulos: +45 (49 ääntä)
      Jotenki arvasinki että tää johtaa tähän... Mutta sillein ajatellaan että homoseksuaalisuus on hyväksi maailmalle, nyt on n. 7 miljardia ihmistä, jotka lisääntyy joka sekunti, luonnonvarat ovat käytetty tälle vuodelle loppuun aikoja sitten, niin eikö ole hyvä ettei ihmiset lisäänny niin tiheään? Sitten jäin miettimään, miten tasa-arvoinen avioliittolaki lisää homoja/lesboja? Ja miten lapsia raiskaavat papit liittyvät asiaan? Just saying...

      Lainaa

    46. Hermot menee 3.12.2014 14:01
      Tulos: -33 (49 ääntä)
      Se meni jo läpi, antakaa olla. Tätä lässytystä ei enää jaksa kuunnella oli sitten puolesta tai vastaan!! Keskitytään nyt siihen kansalaisaloitteeseen pakkoruotsista joka sentään koskettaa meitä kaikkia.

      Lainaa

    47. Hermot menee 3.12.2014 14:03
      Tulos: -34 (48 ääntä)
      "Mutta sillein ajatellaan että homoseksuaalisuus on hyväksi maailmalle, nyt on n. 7 miljardia ihmistä, jotka lisääntyy joka sekunti, luonnonvarat ovat käytetty tälle vuodelle loppuun aikoja sitten, niin eikö ole hyvä ettei ihmiset lisäänny niin tiheään?" Järkevintä olisi aloittaa pakkosterilisaatiot niissä maissa jossa porukkaa sikiää liikaa. Kortsut eivät kiinnostaneet ja nyt ihmetellään miksi ebolat sun muut taudit leviää.

      Lainaa

    48. Tulos: -54 (64 ääntä)
      Wiggin: a
      Jos nyt välttämättä haluat tietää, niin äänestää ensi vuoden eduskuntavaaleissa ensimmäisen kerran, toiseksi, KELAan valittaminen on turhaa, valitin ensimmäisestä päätöksestä, KELA hyväksyi sen, pari kuukautta myöhemmin sitten ilmoittivat virheellisestä päätöksestä, että pidä vaan vittu tunkkisi, kun et sinäkään näköjään tiedä oikeasta elämästä yhtään mitään. Neekerit saa kaiken ilmaseksi, pääsee kaikkien jonojen ohi. Äänestäkää hyvät ihmiset Muutos2011 puoluetta.

      Lainaa

    49. Tulos: +22 (30 ääntä)
      hehee: Jos nyt välttämättä haluat tietää, niin äänestää ensi vuoden eduskuntavaaleissa ensimmäisen kerran, toiseksi, KELAan valittaminen on turhaa, valitin ensimmäisestä päätöksestä, KELA hyväksyi sen, pari kuukautta myöhemmin sitten ilmoittivat virheellisestä päätöksestä, että pidä vaan vittu tunkkisi, kun et sinäkään näköjään tiedä oikeasta elämästä yhtään mitään. Neekerit saa kaiken ilmaseksi, pääsee kaikkien jonojen ohi. Äänestäkää hyvät ihmiset Muutos2011 puoluetta.
      Ei äänestetä. Pyyhitään persettä niiden pamfleteilla.

      Lainaa

    50. UgalaBugala 4.12.2014 8:50
      Tulos: +27 (31 ääntä)
      hehee: Jos nyt välttämättä haluat tietää, niin äänestää ensi vuoden eduskuntavaaleissa ensimmäisen kerran, toiseksi, KELAan valittaminen on turhaa, valitin ensimmäisestä päätöksestä, KELA hyväksyi sen, pari kuukautta myöhemmin sitten ilmoittivat virheellisestä päätöksestä, että pidä vaan vittu tunkkisi, kun et sinäkään näköjään tiedä oikeasta elämästä yhtään mitään. Neekerit saa kaiken ilmaseksi, pääsee kaikkien jonojen ohi. Äänestäkää hyvät ihmiset Muutos2011 puoluetta.
      Tuo puolue voisi muuttaa nimensä totuudenmukaisemmaksi: "Muutosvastarinta2015".

      Lainaa

    51. Tulos: +38 (44 ääntä)
      "Neekerit" eivät saa kaikkea ilmaiseksi. Itse olet saanut jo ilmaisen koulutuksen ja terveydenhuollon, mitä jos itse lopettaisit KELAsta nillittämisen ja menisit töihin? Yleensä suon mielelläni avut ja tuet niille jotka muuten eivät pärjää, tai niille (esim. lapsiperheet, opiskelijat) joiden pärjääminen paremmin edistää yhteistä hyvää pidemmän päälle. Mutta siksi en veroeurojani maksa että nimimerkki "hehee" ja sielunkumppanit saavat kaiket päivät nillittää netissä että hänen pitäiisi saada KELAsta kaikki ja pakolaiset, sotaorvot ja muut sellaiset joilla on ihan oikeita ongelmia eivät saa saada mitään.

      Lainaa

    52. Tulos: +31 (39 ääntä)
      hehee: pidä vaan vittu tunkkisi, kun et sinäkään näköjään tiedä oikeasta elämästä yhtään mitään. Neekerit saa kaiken ilmaseksi, pääsee kaikkien jonojen ohi.
      Ymmärtääköhän heehee miten sekopäiseltä tämä kuulostaa nyt?

      Lainaa

    53. Tulos: +35 (45 ääntä)
      Onhan se tietenkin ihan hirmuisen moraalitonta toimintaa että homot ja lesbot antavat kodin niille lapsille, joita heteroparit eivät halua.

      Lainaa

    54. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Timon puheryöpystä tulee ihan mielee Rauno Repomies Pasilasta xd ei päätä eikä häntää

      Lainaa

    55. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Frank Pappa: Jyhmikää toisianne :)

      Lainaa

    56. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Joku on jyhminyt Timolta aivot pellolle.

      Lainaa

    57. Tulos: -33 (39 ääntä)
      Sannni: “Neekerit” eivät saa kaikkea ilmaiseksi. Itse olet saanut jo ilmaisen koulutuksen ja terveydenhuollon, mitä jos itse lopettaisit KELAsta nillittämisen ja menisit töihin? Yleensä suon mielelläni avut ja tuet niille jotka muuten eivät pärjää, tai niille (esim. lapsiperheet, opiskelijat) joiden pärjääminen paremmin edistää yhteistä hyvää pidemmän päälle. Mutta siksi en veroeurojani maksa että nimimerkki “hehee” ja sielunkumppanit saavat kaiket päivät nillittää netissä että hänen pitäiisi saada KELAsta kaikki ja pakolaiset, sotaorvot ja muut sellaiset joilla on ihan oikeita ongelmia eivät saa saada mitään.
      Hehee, jos keskittyisit vain omiin asioihisi? Ensinnäkin, opiskelen vielä, joten miksi mennä töihin? Vihervasemmisto ja muutenkin suvakit ajaa tän maan samaan tilanteeseen kuin ruotsi, jolla on todellinen ongelma näiden maahanmuuttajien takia. Jos avaisit silmäsi, niin näkisit maailman todellisen menon.

      Lainaa

    58. Tulos: +13 (19 ääntä)
      hehee: Hehee, jos keskittyisit vain omiin asioihisi? Ensinnäkin, opiskelen vielä, joten miksi mennä töihin? Vihervasemmisto ja muutenkin suvakit ajaa tän maan samaan tilanteeseen kuin ruotsi, jolla on todellinen ongelma näiden maahanmuuttajien takia. Jos avaisit silmäsi, niin näkisit maailman todellisen menon.
      Tutkintotodistus ilman opiskelun aikaista työkokemusta kelpaa lähinnä vessapaperiksi, ja siiheniin huonosti. Sinsi kannattaa sinunkin mennä töihin.

      Lainaa

    59. Tulos: +16 (22 ääntä)
      turnipsitonttu: Oikeasti fobiat eivät ole naurun asia, mutta homofobian kanssa en voiolla olematta sarkastisen vahingoniloinen.
      Samaa mieltä, mutta aina ihmetyttänyt termi "homofobia". Ei se ole pelkoa jos olet vaan kusipää.

      Lainaa

    60. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Homothan ei ole koskaan harrastaneet seksiä ennen avioliittoa, kuten emme me heterotkaan ikinä. Sehän olisi syntiä. Ja homothan kun eivät biologisesti lisäänny, valtaavat maailman ja tulee sukupuutto. Koska tämä lakihan meinaa sitä, että kaikkien heteroidenkin tulee ryhtyä homoiksi. Homous on tie onneen ja autuuteen ja taivaaseen. Lukekaa vaikka mitä arkkipiispa kirjoitti. Siis mitä? O.O Ei maailmasta ihmiset lopu, jos homot pääsee naimisiin. Päin vastoin me itsekkäät ja ajattelemattomat heterot ollaan ylikansoitettu tämä maailma jo aikaa sitten ja edelleen on ihmisiä, jotka pukkaa maailmaan 12 lasta vain koska se on jumalan lahja ja ehkäisystä ei ole koskaan haluttu kuulla. Se auttaakin meitä sitten paljon se jumalan lahja kun maailmasta loppuu ruoka ja kaikki muukin tarpeellinen. Kiitos.

      Lainaa

    61. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Tahtoisin vaan itkeä.

      Lainaa

    62. Tulos: +6 (10 ääntä)
      hehee: nnn
      Niinpä muuten opiskelen itsekin, ja silti teen töitä. Hävettäisi aikuista ihmistä joka täyspäinen, työkykyinen, ja perheen tukema, nostaa tukia joita oikeasti sairaat ja köyhät tarvitsevat. "Suvakit" todellakin, luulisin että loista hävettäisi ennemmin kuin epäitsekkyyteen pyrkivää.

      Lainaa

    63. 15.v, lesbo 15.12.2014 0:33
      Tulos: +25 (31 ääntä)
      Ärsyttää, että tälläaisia aikuisia on olemassa. Ei se sitä tarkoita, että kaikki muuttuu homoiksi tai lesboiksi, jos tää menee läpi..ja voitais välillä ajatella muitakin, kun itteensä, ja sitä "Hyi homoja ja lesboja yyyh, eivät he saa mennä naimisiin tai adoptoida lapsia, eeeei." Olen itse 15, ja lesbo. Olisi toki mukavaa päästä joskus rakastamansa ihmisen kanssa naimisiin. Miksei homot ja lesbot saa mennä naimisiin? Ei me olla erillaisia siinä, missä te heterotkaan. Me satutaan vaan pitämään samasta sukupuolesta. Se on epäreilua ja ärsyttävää, kun kirkko on ominut avioliiton. Vaan kirkossa naimisiin. Ja homot sekä lesbot voi rekisteröidä parisuhteen..oikeesti aikuset, miettikää. Miltä tuntuu, jos sinulta (vaikka olisitkin hetero) kiellettäisiin menemästä naimisiin sen ihmisen kanssa, jota rakastat? Olisiko kivaa? Ja monet valittaa, että mitä se meitä haittaa että sukunimi ei vaihdu. Voivoi, kun avioliitto ei ole vain sitä, että saadaan se toisen ihmisen sukunimi. Avioparit ovat oikeuden edessä oikeutettuja esimerkiksi perimään toisensa. Näin ei ole rekisteröidyssä parisuhteessa. Miksei aikuiset voi miettiä, ennenkuin sanovat vain "Nokun ei voi." Tai "raamattu kieltää." Koska raamattu ei ole tässäkään asiassa varteenotettava vertauskohde. Jotkin raamatun asioista kumoavat toinen toisensa. Ja se joka sanoo että homot ja lesbot eivät ole normaaleja, ja kohtelee näitä kun roskaa mutta ovat uskovaisia, rikotte rakkauden kaksoiskäskyä, ja vaikka mitä muutakin käskyjä siinä . Ja nyt mennään adoptioon. "Tarvitsee isän ja äidin." Joopa joo. Entä yksinhuoltajat tai lesken lapset. Entä ne? Miten ne pärjää ilman toista vanhempaa? Ei helvetti kun pistää vihaks. Ja miksi me ei saatais adoptoida? Ei me olla sen huonompia vanhempia kuin heterotkaan. Yhtä hyvin heterotkin voivat hakata lapsiaan, kuin homot ja lesbot, ja samalla lailla me homot ja lesbot voidaan rakastaa meidän lapsia. Ja paremi kai niiden lastenkin on olla rakastavien vanhempien luona, kuin lastenkodissa tai orpokodissa. Meidän seksuaalinen suuntautuminen ei tee meistä yhtään erillaisia, kuin teistäkään. On täällä suomessa asiat niin hyvin. Ei helvetti. Jos ei muuten, niin ulkomailla tyttöystävän kanssa naimisiin ja sieltä lapsi, ja sitten takasin suomeen, jos muuta keinoo ei ole, jos tää ei mee läpi. Niin järkyttävän epäreilut lait suomessa, että huhhuh

      Lainaa

    64. Tulos: -29 (41 ääntä)
      ^Sitten kun sulla menee toi teinikapinointi vaihe ohi niin osaat ehkä argumentoidakin. Sellasta liibalaaba paskaa koko viesti että huhhuh. "vitun suomi paska maa, epäreilua", kuitenkin tasa-arvoisimpia maita ja kaikkia lain edessä kohdellaan tasavertaisesti. Omasta mielestäni kaikki ovat tasavertaisia, eikä ole "meitä" ja "teitä" kuten sinä uniikki lumipallero yrität vääntää. Olet varmaan niitä pentuja jotka yrittävät erottautua hinnalla miten hyvänsä.

      Lainaa

    65. Tulos: +12 (24 ääntä)
      Mun amiksessa on nuori nainen, joka pitää homoutta epänormaalina ja vastustaa homoliittoja. Itse olen homo, eikä se mua hetkauta. Kerroin luokkalaisille ihan pokkana "homoseksi on parasta" ja siinä se sitten vähän yllätty, ei kai odottanu sitä multa. Sen asenne mua kohtaan ei kuitenkaan oo muuttunu negatiivisempaan suuntaan, enkä mäkään pidä sitä vastenmielisenä sen kannan takia. Se ei tuomitse mua tai käyttäydy muutenkaan vihamielisesti. Enempää en ihmiseltä odota. Homoaktivistit, olkaa vähemmän agressiivisia, ollaan jo saatu feminatsien leima... Vastustajatkin vois rauhottua ja keskustella asiasta kypsästi. Homovastaisille tiedoksi: Mielipide on OK, vihapuhe ei. Voit sanoo mulle et mun homous ei ole normaalia, mut en aio sietää sitä et mulle sanotaan "sut pitäis mestata" koska se saa mut ajattelemaan et sun mielestä esim. Matthew Shepardin kuolema oli hyvä asia. Siinä vaiheessa vedän turpaan.

      Lainaa

    66. Tulos: +3 (13 ääntä)
      leenu: Onhan se tietenkin ihan hirmuisen moraalitonta toimintaa että homot ja lesbot antavat kodin niille lapsille, joita heteroparit eivät halua.
      TÄSSÄ SE TULI. EI HOMOISSA ja LESBOILLA ole mitään pahaa. jumalauta ku jotku on niin.... edes keksi sanaa mikä kuvailisi. Miettikää ne joita on kiusattu jonku takia koulussa, finnejä, lasit, lihava tms..... homoseksuaaleista tuntuu koko ajan samalta ku melkein koko saakelin suomi kiusaa ja jauhaa ihan turhaa. fkn haters.

      Lainaa

    67. Tulos: +6 (16 ääntä)
      15.v, lesbo: Ärsyttää, että tälläaisia aikuisia on olemassa. Ei se sitä tarkoita, että kaikki muuttuu homoiksi tai lesboiksi, jos tää menee läpi..ja voitais välillä ajatella muitakin, kun itteensä, ja sitä “Hyi homoja ja lesboja yyyh, eivät he saa mennä naimisiin tai adoptoida lapsia, eeeei.” Olen itse 15, ja lesbo. Olisi toki mukavaa päästä joskus rakastamansa ihmisen kanssa naimisiin. Miksei homot ja lesbot saa mennä naimisiin? Ei me olla erillaisia siinä, missä te heterotkaan. Me satutaan vaan pitämään samasta sukupuolesta. Se on epäreilua ja ärsyttävää, kun kirkko on ominut avioliiton. Vaan kirkossa naimisiin. Ja homot sekä lesbot voi rekisteröidä parisuhteen..oikeesti aikuset, miettikää. Miltä tuntuu, jos sinulta (vaikka olisitkin hetero) kiellettäisiin menemästä naimisiin sen ihmisen kanssa, jota rakastat? Olisiko kivaa? Ja monet valittaa, että mitä se meitä haittaa että sukunimi ei vaihdu. Voivoi, kun avioliitto ei ole vain sitä, että saadaan se toisen ihmisen sukunimi. Avioparit ovat oikeuden edessä oikeutettuja esimerkiksi perimään toisensa. Näin ei ole rekisteröidyssä parisuhteessa. Miksei aikuiset voi miettiä, ennenkuin sanovat vain “Nokun ei voi.” Tai “raamattu kieltää.” Koska raamattu ei ole tässäkään asiassa varteenotettava vertauskohde. Jotkin raamatun asioista kumoavat toinen toisensa. Ja se joka sanoo että homot ja lesbot eivät ole normaaleja, ja kohtelee näitä kun roskaa mutta ovat uskovaisia, rikotte rakkauden kaksoiskäskyä, ja vaikka mitä muutakin käskyjä siinä . Ja nyt mennään adoptioon. “Tarvitsee isän ja äidin.” Joopa joo. Entä yksinhuoltajat tai lesken lapset. Entä ne? Miten ne pärjää ilman toista vanhempaa? Ei helvetti kun pistää vihaks. Ja miksi me ei saatais adoptoida? Ei me olla sen huonompia vanhempia kuin heterotkaan. Yhtä hyvin heterotkin voivat hakata lapsiaan, kuin homot ja lesbot, ja samalla lailla me homot ja lesbot voidaan rakastaa meidän lapsia. Ja paremi kai niiden lastenkin on olla rakastavien vanhempien luona, kuin lastenkodissa tai orpokodissa. Meidän seksuaalinen suuntautuminen ei tee meistä yhtään erillaisia, kuin teistäkään. On täällä suomessa asiat niin hyvin. Ei helvetti. Jos ei muuten, niin ulkomailla tyttöystävän kanssa naimisiin ja sieltä lapsi, ja sitten takasin suomeen, jos muuta keinoo ei ole, jos tää ei mee läpi. Niin järkyttävän epäreilut lait suomessa, että huhhuh
      Asia tekstiä tyttönen! Ite oon yli 20 ja bi, ja koen kaikki vihaviestit samalla lailla ku sä! Ihmiset vaan ei tajuu...

      Lainaa

    68. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Miten ihminen voi rinnastaa homouden/lesbouden pedofiliaan? Täytyy olla "special kind of stupid"

      Lainaa

    69. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Timo kyllä aikamoinen tosimies :D

      Lainaa

    70. Rautapaimen 27.11.2021 0:12
      Tulos: +1 (1 ääni)
      En kyl usko että homot tai lesbot lisääntyy sen paremmin ilman avioliittoakaan...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: avioliitto, avioliittolaki, laki, sukupuolineutraali, homot, lesbot, verot, työvoima, sukupuutto, kirkko, lapset