Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Osataan enkkuu, osa 15

  Kaksi viikkoa Kaliforniassa ja suomen kieli unohtui. Just joo.
  Suurenna näkymä
  Osataan enkkuu, osa 15

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 100 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +2188 (2244 ääntä)
   Mitä saatanaa. Saaran olis paree olla ala-asteikäinen tuolla kielitaidolla.

   Lainaa

  2. Tulos: +1266 (1298 ääntä)
   miten joku jo siihen ikään ehtiny et on vastakkaisesta sukupuolesta kiinnostunu voi osata noin huonosti englantia? jokin ei nyt täsmää..

   Lainaa

  3. Tulos: +2186 (2208 ääntä)
   Tulee Saaralla hankala loppuelämä, kun Suomen kieli unohtui ja england-language sujuu noinkin mallikkaasti

   Lainaa

  4. Tulos: -686 (896 ääntä)
   Eihän tuo hassumpaa englantia ole. Näkisitte miten moni ämerikkäläinen vääntää sitä omaa kieltään, on se siis jumalauta kun ei edes omaa äidinkieltään suostuta opettelemaan.

   Lainaa

  5. Datsun 100A 13.11.2014 1:34
   Tulos: +516 (526 ääntä)
   Saara muistuttaa mua etäisesti "kaveristani", joka jahtaa kieli pitkällä (ökyrikkaita) miehiä ympäri maailmaa ja parin päivän jälkeen uskoo koko sydämestään muuttavansa heidän tykönsä minne sitten lieneekin. Facebookissa päivittelee "Osataan enkkua"-arvoisella englanninkielentaidollaan (tai jollain muulla kielellä) aika järkyttäviä ylimmyydentunto-postauksiaan sieltä sun täältä ja nauraa kateelliseksi kokemilleen kanssaihmisille. Suhteellisen koomista seurattavaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +360 (386 ääntä)
   Mii spiik guud ruotsi jaa jag talar Swedishlanguuge

   Lainaa

  7. Tulos: +506 (550 ääntä)
   Ripalemies: Eihän tuo hassumpaa englantia ole. Näkisitte miten moni ämerikkäläinen vääntää sitä omaa kieltään, on se siis jumalauta kun ei edes omaa äidinkieltään suostuta opettelemaan.
   No ihan p*skaa englantiahan tuo on, mutta se on kyllä totta ettei ne jenkitkään aina sillä kielitaidollaan loista, vaikka äidinkielekseen englantia puhuvatkin...

   Lainaa

  8. Tulos: +779 (795 ääntä)
   Koskakohan nimeksi vaihtuu Caara/Saarah, että kaikki varmasti huomaa hänen olevan ULKOMAILLA?

   Lainaa

  9. Tulos: -526 (720 ääntä)
   Nonnih, elikkäs hoidetaanpa tämä alta pois: NAISET

   Lainaa

  10. Härkäruoska 13.11.2014 1:57
   Tulos: +560 (578 ääntä)
   Jorma: Koskakohan nimeksi vaihtuu Caara/Saarah, että kaikki varmasti huomaa hänen olevan ULKOMAILLA?
   Laitan sentit likoon Záráhin puolesta.

   Lainaa

  11. kiikiiconfused 13.11.2014 1:57
   Tulos: -238 (490 ääntä)
   Joskus hävettää olla nainen kun muut saman sukupuolen edustajat on lajia Saara...

   Lainaa

  12. Tulos: +702 (722 ääntä)
   Ja ton tilapäivityksen jälkeen Saara jäi sinkuksi. "we love others"

   Lainaa

  13. Tulos: +751 (765 ääntä)
   "Mina unohti" Voi hyvä helvetti.

   Lainaa

  14. Tulos: +280 (290 ääntä)
   :DDDDDDD parhaat kaks tilapäivitystä hetkeen

   Lainaa

  15. Tulos: +328 (338 ääntä)
   Tuli kauhea hinku päästä tsekkaamaan Saaran fb-profiilia josko sieltä löytyis muita tällaisia helmiä :D

   Lainaa

  16. Jeppe-epeli 13.11.2014 2:15
   Tulos: +194 (258 ääntä)
   Tiedättekö mitä tästä voidaan päätellä? Ei sitä että Saara on säälittävä ihminen, jolle meidän kaikkien pitäisi nyt yhdessä nauraa, vaan että Suomessa on edelleen mahdollista puikkelehtia koulujen läpi oppimatta paljon mitään. Toisaalta tästä näkee kanssa sen, että yhteiskuntamme tekee joistain yksilöistä hyvin huomionhakuisia ja muutenkin sosiaalisesti vinksahtaneita. Eikä Saaralla ole tuosta helppoa paluuta kun eivät edes ystävät osaa auttaa häntä sopeutumaan normaaliin elämään, vaan kaikki vain nauraa ja kettuilee. Sosiaalisen suosion haku voi vaan yltyä ja pahimmillaan siitä syntyy Tuksun kaltaisia ilmiöitä.

   Lainaa

  17. Tulos: +270 (278 ääntä)
   Taitaa olla mielikuvituspoikaystävä.

   Lainaa

  18. Tulos: +170 (192 ääntä)
   Saara, jospa kirjoittaisit ihan vaan suomea kun ei näytä tuo enkku olevan ihan vahvin laji..

   Lainaa

  19. Tulos: +348 (356 ääntä)
   Turhake: Saara, jospa kirjoittaisit ihan vaan suomea kun ei näytä tuo enkku olevan ihan vahvin laji..
   Vähän veikkaan, että Saaran suomikin olisi aikamoinen nähtävyys.

   Lainaa

  20. Tulos: +117 (143 ääntä)
   Hattu: Vähän veikkaan, että Saaran suomikin olisi aikamoinen nähtävyys.
   Tjooh, yleensähän elämän kovat koululaiset tota paskaenkkua kirjoittavat.

   Lainaa

  21. Tulos: +184 (240 ääntä)
   Mielestäni kukaan ei ollut Saaralle tarpeeksi ilkeä tämän asian suhteen. Eikä kyllä ihme, saaran typeryys on sanoinkuvaamatonta. Perkele, viisivuotias simpanssikin on fiksumpi.

   Lainaa

  22. Tulos: +30 (90 ääntä)
   Voi villinvirtahevon vehkeet soikoon, kun on typerä ihminen tuo saara.

   Lainaa

  23. Tulos: -25 (55 ääntä)
   Saara* :P

   Lainaa

  24. Tulos: +129 (143 ääntä)
   Murica mies ei halua nimeään julki kun tyttökimulin enkku noin paskaa.

   Lainaa

  25. Tulos: +102 (114 ääntä)
   Datsun 100A: Saara muistuttaa mua etäisesti “kaveristani”, joka jahtaa kieli pitkällä (ökyrikkaita) miehiä ympäri maailmaa ja parin päivän jälkeen uskoo koko sydämestään muuttavansa heidän tykönsä minne sitten lieneekin. Facebookissa päivittelee “Osataan enkkua”-arvoisella englanninkielentaidollaan (tai jollain muulla kielellä) aika järkyttäviä ylimmyydentunto-postauksiaan sieltä sun täältä ja nauraa kateelliseksi kokemilleen kanssaihmisille. Suhteellisen koomista seurattavaa.
   Kuulostaa tutulta! Tuksu?

   Lainaa

  26. Hörhöjä kaikkialla 13.11.2014 8:54
   Tulos: +60 (72 ääntä)
   Datsun 100A: Saara muistuttaa mua etäisesti “kaveristani”, joka jahtaa kieli pitkällä (ökyrikkaita) miehiä ympäri maailmaa ja parin päivän jälkeen uskoo koko sydämestään muuttavansa heidän tykönsä minne sitten lieneekin. Facebookissa päivittelee “Osataan enkkua”-arvoisella englanninkielentaidollaan (tai jollain muulla kielellä) aika järkyttäviä ylimmyydentunto-postauksiaan sieltä sun täältä ja nauraa kateelliseksi kokemilleen kanssaihmisille. Suhteellisen koomista seurattavaa.
   Kuulostaa aika Tuksumaiselta tämä kaverisi.

   Lainaa

  27. Tulos: +40 (120 ääntä)
   Ripalemies: Eihän tuo hassumpaa englantia ole. Näkisitte miten moni ämerikkäläinen vääntää sitä omaa kieltään, on se siis jumalauta kun ei edes omaa äidinkieltään suostuta opettelemaan.
   Hirveetä Englantiahan toi on. Ja meinaaks, että ite puhut tuolla kadulla täydellistä äidinkielillesesti oikeaa suomen kieltä? Kyllä ne siel Ameriikanmaallakin vääntää omia murteita. Voi myös johtua siitä, että Suomessa opetetaan kouluiss enemmän brittienglantia kun amerikanenglantia. ;)

   Lainaa

  28. Tulos: +185 (189 ääntä)
   Ei se nyt niinkään siltä vaikuta että englanti ei ole Saaran vahvin laji, vaan että äly ei ole Saaran vahvin laji... Ei tuolle mahda Suomen tai minkään muunkaan maan koulutusjärjestelmä yhtään mitään.

   Lainaa

  29. Tulos: +299 (311 ääntä)
   Jopa Bing kääntää paremmin.

   Lainaa

  30. Tulos: +25 (51 ääntä)
   No joo saihan tosta selvää mistä oli kyse mut ei tää ollu ees hauska,lähinnä tunsin myötähäpeää tuota lukiessani.

   Lainaa

  31. Tulos: +226 (228 ääntä)
   Hyvin Saara silti vielä suomea ymmärtää, vaikkei puhua osaakaan. Ihan kaikki ei han unohti.

   Lainaa

  32. Tulos: +130 (134 ääntä)
   Datsun 100A: Saara muistuttaa mua etäisesti “kaveristani”, joka jahtaa kieli pitkällä (ökyrikkaita) miehiä ympäri maailmaa ja parin päivän jälkeen uskoo koko sydämestään muuttavansa heidän tykönsä minne sitten lieneekin. Facebookissa päivittelee “Osataan enkkua”-arvoisella englanninkielentaidollaan (tai jollain muulla kielellä) aika järkyttäviä ylimmyydentunto-postauksiaan sieltä sun täältä ja nauraa kateelliseksi kokemilleen kanssaihmisille. Suhteellisen koomista seurattavaa.
   Mekin voitais tykätä noista päivityksistä. Mitä jos lähettäisit niitä feissarimokiin?

   Lainaa

  33. perse-erkki 13.11.2014 10:21
   Tulos: +155 (177 ääntä)
   Kielitaidosta viis, mutta juuri tuollaiset ihmiset jurppivat. Kerran käyvät ulkomailla ja ovat sen jälkeen olevinaan niin helvetin kansainvälisiä. Ei minustakaan tule balttia, kun panen virolaista rakkauden ammattilaista.

   Lainaa

  34. Tulos: +80 (84 ääntä)
   JuuPee: Tulee Saaralla hankala loppuelämä, kun Suomen kieli unohtui ja england-language sujuu noinkin mallikkaasti
   Herää kysymys onko Saara koskaan oppinut puhumaan mitään kieltä kunnolla...

   Lainaa

  35. Tulos: +65 (83 ääntä)
   Siis joko Saara pelleilee tai on pahasti kehityshäiriöinen, toi ei ole normaalia.

   Lainaa

  36. Tulos: +123 (133 ääntä)
   perse-erkki: Kielitaidosta viis, mutta juuri tuollaiset ihmiset jurppivat. Kerran käyvät ulkomailla ja ovat sen jälkeen olevinaan niin helvetin kansainvälisiä. Ei minustakaan tule balttia, kun panen virolaista rakkauden ammattilaista.
   Sinustahan se baltti tulee, joka syntyy sitten noin 9kk kuluttua.

   Lainaa

  37. Tulos: +171 (173 ääntä)
   "We love others." Avoimet suhteet kunniaan!

   Lainaa

  38. Tulos: +145 (147 ääntä)
   "Me fail English? That's unpossible!" - Ralph Wiggum

   Lainaa

  39. yli opisto hörho 13.11.2014 11:33
   Tulos: +104 (114 ääntä)
   England-language.. Are you f*cking kidding me? Jossain ulkomailla asenne ratkaisee aika paljon puhuessa. Jos vain soljuttaa sanoja sanojen perään niin että edes puolet menee oikein, niin kyllä se yleensä riittää kielessä kuin kielessä. Mutta se kirjoittaminen sitten.. Noin paskalla enkulla en kyllä yhtään postailisi feisbuukkiin tai minnekään muuallekaan yhtään mitään juttuja. Ja sitten tietysti tämä perus "seurustelen tämän ihanan pojan kanssa! en tiedä hänen nimeään mutta hän on ihana!" Toivottavasti edes antoi kaikki rahansa sille.

   Lainaa

  40. Tulos: +42 (66 ääntä)
   hekomopo: Hirveetä Englantiahan toi on. Ja meinaaks, että ite puhut tuolla kadulla täydellistä äidinkielillesesti oikeaa suomen kieltä? Kyllä ne siel Ameriikanmaallakin vääntää omia murteita. Voi myös johtua siitä, että Suomessa opetetaan kouluiss enemmän brittienglantia kun amerikanenglantia.
   Kyllä se englanti mitä olen netissä nähnyt pääasiassa amerikkalaisilta, on ollut niin hirveää sontaa, ja niitä kuutta kirjoitusvirhettä viiskirjaimisessa sanassa ei voi sanoa murteeksi. Niitä näkee aivan liikaa. Ja tuo Saara.. aluksi mua vitutti, mutta ei sitten tajusin, että hänen on pakko olla joku teini, koska kukaan ei hommaa poikaystävää 2 viikon lomalla(tms?) Amerikasta, ja kuvittele suhteen pysyvän loppuelämää facekommunikoinnilla. Varsinkaan jos kommunikaation taso on tuota luokkaa. Paitsi ne 14v teinit.

   Lainaa

  41. Tulos: +15 (29 ääntä)
   Joku juju tässäkin täytyy olla. Hävinnyt pullonpyörityksessä tai jotain. Kaipa sen nyt tajuaa jos oma kieli on tolla tasolla ja noi on aika pitkälle trolleja noi päivitykset.

   Lainaa

  42. Rappion Apostoli 13.11.2014 13:29
   Tulos: +77 (97 ääntä)
   Nopeastipa se kusi nousee päähän, kun on käynyt Calyfornyassa puhumassa alle arvostelun olevaa england-kieltä. Kyllä sitä nyt ollaan niin jenkkiä, niin jenkkiä. Pikkusieluinen biaatch. VOI VOI.

   Lainaa

  43. Tulos: +52 (70 ääntä)
   cos: miten joku jo siihen ikään ehtiny et on vastakkaisesta sukupuolesta kiinnostunu voi osata noin huonosti englantia? jokin ei nyt täsmää..
   Kiinnostuin pojista ennenkuin opin kirjoittamaan. Jotain viisivuotiaana. Kävin niiden kanssa vessassa ja leikittiin lääkäriä. Saaran suosion poikien keskuudessa selittää matala älykkyysosamäärä. Tyhmältä saa niin helposti. Pitemmän päälle tyhmä ihminen on todella ärsyttävä, vaikka se osaisi maailman kaikki temput; kumppaniksi siitä ei ole.

   Lainaa

  44. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Mistä ihmiset löytää näitä kavereikseen? Ei hitto. :D

   Lainaa

  45. Tulos: +36 (42 ääntä)
   Ei jumalauta, mitä tähän enää lisää. :facepalm: ehkä joku 12-vuotias vois kirjottaa noin järjetöntä settiä. Takasin koulunpenkille.

   Lainaa

  46. Tulos: +106 (108 ääntä)
   "He don't want tell name!" Tekstin tasosta päätellen mieleeni herää kysymys tietääkö Saara itsekään amerycan-boyfriendinsa nimeä? Eli tämä ns. poikkis vain joku ystävällinen paikallinen hotellin respan laukunkantaja... Just saying.

   Lainaa

  47. Tulos: +145 (165 ääntä)
   kiikiiconfused: Joskus hävettää olla nainen kun muut saman sukupuolen edustajat on lajia Saara…
   Jos joku mies pitää naisia tyhminä (niin kuin ilmeisesti moni täällä kommentoivista miehistä), ei hän sinuakaan arvosta. Ihan sama, miten älykäs olet ja miten sanoudut irti muista naisista. Jos on väärä tavara jalkojen välissä, olet tyhmä. Ei siis kannata yrittää mielistellä näitä "naiset"-kommentoijia sanomalla, että hävettää olla nainen. Kyllä "Saaroja" löytyy miehistäkin. Esim: http://www.feissarimokat.com/2012/08/terveisia-espanjasta/ Tämän sivuston kommenteissa olisi hyvä aineisto sosiologian tutkimukseen: miten mies-nais-stereotypioita vahvistetaan tänne päätyvillä jutuilla, ja miten miehet pönkittävät itsetuntoaan haukkumalla naisia kommenteissa. Myös lähes kaikki loukkaukset joita täällä viljellään - kukkahattutäti, hiekkaa vaginassa, martta - viittaavat naiseen. Täytyy sanoa, että mielikuvani suomalaisista miehistä on huonontunut tämän sivun perusteella.

   Lainaa

  48. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Nyt alkoi kiinnostamaan - jos Saara on aikuinen nainen ja todella seurustelee ulkomaalaisen kanssa, niin miten hyvännäköinen se on, kun kelpaa noin tyhmänä jollekin? Tai miltä se mies näyttää? Ja miten tyhmä se mies on?

   Lainaa

  49. Tulos: -7 (19 ääntä)
   Pepelaku: Mekin voitais tykätä noista päivityksistä. Mitä jos lähettäisit niitä feissarimokiin?
   Kaikki ei ehkä ole sellaisia ihmisiä luonteeltaan tai sellaisia "kavereita" varsinkaan että lähettäisivät?

   Lainaa

  50. Tulos: +66 (70 ääntä)
   Asenteesta päätellen Saaralla ja (surullisen)kuuluisalla Cannalla vois mennä lujaa yhdessä...

   Lainaa

  51. Tulos: +40 (44 ääntä)
   !!!! :-D ehkä parasta ikinä becuz' "Calyfornya"! "Mina unohti" ! "DON'T speak me finnich" !

   Lainaa

  52. Tulos: +100 (130 ääntä)
   kiikiiconfused: Joskus hävettää olla nainen kun muut saman sukupuolen edustajat on lajia Saara…
   Ymmärrän, että hävettää, ei siksi että olet nainen, vaan koska olet noin saatanan tyhmä. Maailmassa on, mitä, 4 miljardia naista? Ja sä kuvittelet, että kaikki ne on samanlaisia kuin Saara? Luuletsä olevas joku ~uniikki lumihiutale~ noine misogynistisine kommentteinesi? Herää tähän planeetalle, mua oksettaa sunkaltaiset naiset, jotka vihaa omaa sukupuoltaan, koska "mä oon niin erin_lainen kuin muut naiset tsisihihih mä oon enemmän niinku yx kundeista". Joo, oot tosi spesiaali, niinhän sun äitikin sulle lapsuutes hoki.

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Löysikö kukaa tän profiilia? Pakko nähdä! :D

   Lainaa

  54. Tulos: +8 (18 ääntä)
   Boogsu: Mitä saatanaa. Saaran olis paree olla ala-asteikäinen tuolla kielitaidolla.
   Ala-asteikäinenkin osaa valitettavasti paremmin englantia.

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Mistä pääsee profiiliin, ma tahtoo lisää tätä!!! :D

   Lainaa

  56. Tulos: -16 (30 ääntä)
   Miksi kaikki ottaa tän tosissaan? =D

   Lainaa

  57. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Jos tuo Saara meinaa joskus tuolla Calyforniassa asua, niin toivottavasti puhuu parempaa enkkua ku kirjottaa.

   Lainaa

  58. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Asun itse englanninkielisessä maassa ja oon nyt 10 minuuttia harjoittanut tätä Saaran englantia kavereihini..... alkaa pikkusen jo rasahtelemaan muilla :D

   Lainaa

  59. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Tiivistettynä: Mi nou speake england and my boifrend is amerycan. Don't speake me finnich! Me nou speake finnich. I be in Ameryca too weaks. Calyfornya is good country. Hävettää eräiden suomalaisten puolesta.

   Lainaa

  60. Tulos: +65 (65 ääntä)
   "We send FB messages forever" Tosirakkautta!

   Lainaa

  61. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Eräskin herra Tossavainen kävi kielikurssilla. Ei oppinut mitään kieltä, mutta suomen kieli tulee päivä päivältä huonommaksi. Oliskohan Saaralle käynyt niin, että koska ei osaa englantia, niin suomikin unohtuu lopulta kokonaan? :D :€D

   Lainaa

  62. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Jos tuon kanssa Suomen puhumisen lopettaa niin alkaa olla kommunikaatio aika vähissä, kun Englannin taito on tolla tasolla.

   Lainaa

  63. Tulos: +30 (34 ääntä)
   En käsitä ylipäätään sitä, et miks porukka nykyää sönköttää englanniks toisillee esim kuviin "oumaigaad, i loved jour picture many times!" Ja siis kummatkin ihan suomalaisia, usein nuoria tyttöjä.. Nojoo ei ole multa pois mut mietin vaan, et onkse nyt niin coolia tai tunteeko ne ittensä kansainväliseks, ku tuksu konsanaan?

   Lainaa

  64. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Voi ei tää oli niin nolo, että myötähäpeä pisti omat posket punottaa!

   Lainaa

  65. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Vähän liikaa huonoa englantia. England-language ftw. MURIKA!. amerycan on ehkä hienoimmin kirjotettu american.

   Lainaa

  66. Tulos: +43 (47 ääntä)
   Jorma: Koskakohan nimeksi vaihtuu Caara/Saarah, että kaikki varmasti huomaa hänen olevan ULKOMAILLA?
   Mä niin toivon että se vaihtaa nimekseen Caara! Kaara, mä kuolen nauruuuuun :'D

   Lainaa

  67. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Ei kukaan voi olla noin huono englannissa -.-

   Lainaa

  68. tomfeltonisgod 14.11.2014 13:44
   Tulos: -6 (28 ääntä)
   Boogsu: Mitä saatanaa. Saaran olis paree olla ala-asteikäinen tuolla kielitaidolla.
   Hei! Olen 11-vuotias ja osaan puhua paaaaaaljon paremmin englantia, allright?

   Lainaa

  69. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Mursu: Jos joku mies pitää naisia tyhminä (niin kuin ilmeisesti moni täällä kommentoivista miehistä), ei hän sinuakaan arvosta. Ihan sama, miten älykäs olet ja miten sanoudut irti muista naisista. Jos on väärä tavara jalkojen välissä, olet tyhmä. Ei siis kannata yrittää mielistellä näitä “naiset”-kommentoijia sanomalla, että hävettää olla nainen. Kyllä “Saaroja” löytyy miehistäkin. Esim: http://www.feissarimokat.com/2012/08/terveisia-espanjasta/ Tämän sivuston kommenteissa olisi hyvä aineisto sosiologian tutkimukseen: miten mies-nais-stereotypioita vahvistetaan tänne päätyvillä jutuilla, ja miten miehet pönkittävät itsetuntoaan haukkumalla naisia kommenteissa. Myös lähes kaikki loukkaukset joita täällä viljellään – kukkahattutäti, hiekkaa vaginassa, martta – viittaavat naiseen. Täytyy sanoa, että mielikuvani suomalaisista miehistä on huonontunut tämän sivun perusteella.
   Mursu, juuri näin, tätä olen itsekin miettinyt. Kuten eräs miespuolinen kaverini sanoi: "Naiset on miehiä tyhmempiä." "...?..." "No onhan feissarimokissakin suurin osa mokista naisten tekemiä!" ...niinpä niin...

   Lainaa

  70. Tulos: +48 (54 ääntä)
   tege: Nonnih, elikkäs hoidetaanpa tämä alta pois: NAISET
   Joo ja hoidetaanpa tämä alta pois: Miten vitussa sä voit tämän älykääpiön helvetin nolon aivopierupurkauksen kuitata sanomalla "naiset" ? On niitä samanlaisia vajukkeja myös miehissä, mitenkäs tämä sukupuoli nyt selittää yhtään mitään? Ja itse mokaan: Mitä vittua saara.

   Lainaa

  71. Tulos: -17 (29 ääntä)
   Miten kukaan ei tajua että tän täytyy olla vitsi? XD

   Lainaa

  72. Tulos: -44 (50 ääntä)
   Itseasiassa, California on "tavallaan" oma valtio, niinkuin jokainen osavaltio. Omat lait joka osavaltiolla, eri muunoksia yms. Isommat asiat päättää senaatti. Yhdysvallat= USA= Amerikka. Osavaltioita 50 kpl joista jokaisella oma päätösvalta laissa,veroissa yms. Pääpiirteiset koko valtiota johtavissa asioissa tulee senaatilta ja valkoiselta talolta. Tietenkään ei ole väärin sanoa ettei California olisi oma valtio, en sitä sano, mutta perjaatteessa ei ole väärinkään sanoa, että se on. Valtio se liittovaltiokin on..

   Lainaa

  73. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Minä rakastata Saaraaa!

   Lainaa

  74. Osaat itse kaiken? 15.11.2014 14:27
   Tulos: +14 (26 ääntä)
   Stiina: Ei kukaan voi olla noin huono englannissa -.-
   Samalla periaatteella voisi sanoa, ettei kukaan voi olla huono ruotsissa, matematiikassa, fysiikassa jne. Englanti on vain yksi osaamisalue muiden joukossa. Saaran käytös on ihan oma juttunsa, mikä sen mokan tässä paremminkin vois tehdä, ei itsessään huono englanti. Mutta nykyään on niin muodikasta osata englantia ja parjata niitä, jotka eivät osaa hyvin. Ehkäpä vuosien päästä on noloa, jos ei osaa kaikkia mahdollisia kemiallisia kaavoja.

   Lainaa

  75. Helppo ratkaisu 15.11.2014 14:31
   Tulos: +54 (54 ääntä)
   kiikiiconfused: Joskus hävettää olla nainen kun muut saman sukupuolen edustajat on lajia Saara…
   Ainahan voit harkita sukupuolenvaihdosta. TAI alkaa ajatella itseäsi yksilönä, eikä laumamaisesti yhteen ryhmään niin tiiviisti sidottuna, että yhden laumakaverin toilailu saa sinut itkemään häpeästä.

   Lainaa

  76. Tulos: +36 (50 ääntä)
   Parasta tässä on se, että hän osaa paremmin englantia mitä minä 5-6 vuoden pakkoruotsin opiskelun jälkeen ruotsia

   Lainaa

  77. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Datsun 100A: Saara muistuttaa mua etäisesti “kaveristani”, joka jahtaa kieli pitkällä (ökyrikkaita) miehiä ympäri maailmaa ja parin päivän jälkeen uskoo koko sydämestään muuttavansa heidän tykönsä minne sitten lieneekin. Facebookissa päivittelee “Osataan enkkua”-arvoisella englanninkielentaidollaan (tai jollain muulla kielellä) aika järkyttäviä ylimmyydentunto-postauksiaan sieltä sun täältä ja nauraa kateelliseksi kokemilleen kanssaihmisille. Suhteellisen koomista seurattavaa.
   Lähetä tänne niitä! :D

   Lainaa

  78. Satunnainen randomi 16.11.2014 13:36
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   snive: Tiivistettynä: Mi nou speake england and my boifrend is amerycan. Don’t speake me finnich! Me nou speake finnich. I be in Ameryca too weaks. Calyfornya is good country. Hävettää eräiden suomalaisten puolesta.
   http://open.spotify.com/track/7fG22bvpAT44rkKgYDLmFK

   Lainaa

  79. hatsikeuhko 16.11.2014 14:02
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Toihan puhuu yhtä glamourista englantia kuin Suomen suosituin laulu- ja tanssiesiintyjä, joka osaa kaikki asennot ja huohotukset.

   Lainaa

  80. Tulos: +11 (17 ääntä)
   tappura: Joo ja hoidetaanpa tämä alta pois: Miten vitussa sä voit tämän älykääpiön helvetin nolon aivopierupurkauksen kuitata sanomalla “naiset” ? On niitä samanlaisia vajukkeja myös miehissä, mitenkäs tämä sukupuoli nyt selittää yhtään mitään? Ja itse mokaan: Mitä vittua saara.
   Vastasit trollille, joka tiesi hyvin synnyttävänsä jonkinasteisen paskamyrskyn.

   Lainaa

  81. Tulos: +20 (44 ääntä)
   tomfeltonisgod: Hei! Olen 11-vuotias ja osaan puhua paaaaaaljon paremmin englantia, allright?
   Oh, sweet irony. Se on "alright".

   Lainaa

  82. pseudoavatar 17.11.2014 22:58
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Mursu: Jos joku mies pitää naisia tyhminä (niin kuin ilmeisesti moni täällä kommentoivista miehistä), ei hän sinuakaan arvosta. Ihan sama, miten älykäs olet ja miten sanoudut irti muista naisista. Jos on väärä tavara jalkojen välissä, olet tyhmä. Ei siis kannata yrittää mielistellä näitä “naiset”-kommentoijia sanomalla, että hävettää olla nainen. Kyllä “Saaroja” löytyy miehistäkin. Esim: http://www.feissarimokat.com/2012/08/terveisia-espanjasta/ Tämän sivuston kommenteissa olisi hyvä aineisto sosiologian tutkimukseen: miten mies-nais-stereotypioita vahvistetaan tänne päätyvillä jutuilla, ja miten miehet pönkittävät itsetuntoaan haukkumalla naisia kommenteissa. Myös lähes kaikki loukkaukset joita täällä viljellään – kukkahattutäti, hiekkaa vaginassa, martta – viittaavat naiseen. Täytyy sanoa, että mielikuvani suomalaisista miehistä on huonontunut tämän sivun perusteella.
   Mursu, veitpä sanat suustani. Olen pitänyt suomalaisia suhteellisen progressiivisena kansana. Kasvoin nuoruudessani misogynistisessä, patriarkaalisessa lahkossa ja siitä irtauduttuani kuvittelin että "oikeassa maailmassa" ollaan järkevämpiä ja tasa- arvoisempia. Itse asiassa täällä "oikeassa maailmassa" misogynismi on melkein pahempaa, koska sen ainoa pointti on pönkittää omaa egoa ja lytistää toisia. Ja naisetkin voivat olla misogynistisiä (lahkossa jos missä sitä näkee, kun naiset ylistävät miesten ylivertaisuutta omille tyttärilleen ja samalla halventavat itseään), eli kehotan tätä lukevia miehiä ja naisia uudelleenpohtimaan omia ajattelutapojaan ja vähintään häpeävän sitä että loistavat kivikautisine mielipiteineen lahkolaisiakin kirkkaammin!

   Lainaa

  83. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Mitähän helvettiä mä just luin... Nyt meni viiminenki toivo ihmiskuntaan.. *huokaus*

   Lainaa

  84. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Epäonnistunut kielioppi ja viestien kokonaisvaltainen lapsellisuus puhuvat sen puolesta, että jos Saara ei ole ala-asteikäinen, on hän ehkä henkisesti jälkeenjäänyt eli kognitiivisilta kyvyiltään jopa keskivertoa elämäm koululaista heikompi. Tämän tason tyhmyys on usein patologista, ja taustalla voikin ollakin esimerkiksi lapsuudessa sairastettu status epilepticus tai voimakas henkinen järkytys, minkä vuoksi aivojen kypsyminen olisi pysähtynyt noin 10 vuoden iässä. Tuntuisi jotenkin pahalta nauraa tälle...

   Lainaa

  85. Tulos: -17 (29 ääntä)
   Vähän vajaa 90 kommenttia nauramassa huonolle kielitaidolle, eikä kukaan ole maininnut (postaajaa lukuunottamatta), että Kalifornia kirjoitetaan k:lla? Olkoon miten hölmö kirjainperinne tahansa.

   Lainaa

  86. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Kuka vaan: Vähän vajaa 90 kommenttia nauramassa huonolle kielitaidolle, eikä kukaan ole maininnut (postaajaa lukuunottamatta), että Kalifornia kirjoitetaan k:lla? Olkoon miten hölmö kirjainperinne tahansa.
   Se kirjoitetaan suomeksi k:lla, mutta englanniksi c:llä. Saara yritti tuossa puhua englantia, jolloin sen pitäisi olla California.

   Lainaa

  87. Melody Pond 22.11.2014 14:34
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Hitsi vieköön mä oisin varmaan yheksänvuotiaana osannu kirjottaa ton oikein!! Ei herranjumala...

   Lainaa

  88. Melody Pond 22.11.2014 14:38
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Janne: Herää kysymys onko Saara koskaan oppinut puhumaan mitään kieltä kunnolla…
   Luultavasti Siansaksaa ainakin.

   Lainaa

  89. Vääryydenkorjaaja 24.11.2014 0:46
   Tulos: -25 (29 ääntä)
   pseudoavatar: Mursu, veitpä sanat suustani. Olen pitänyt suomalaisia suhteellisen progressiivisena kansana. Kasvoin nuoruudessani misogynistisessä, patriarkaalisessa lahkossa ja siitä irtauduttuani kuvittelin että “oikeassa maailmassa” ollaan järkevämpiä ja tasa- arvoisempia. Itse asiassa täällä “oikeassa maailmassa” misogynismi on melkein pahempaa, koska sen ainoa pointti on pönkittää omaa egoa ja lytistää toisia. Ja naisetkin voivat olla misogynistisiä (lahkossa jos missä sitä näkee, kun naiset ylistävät miesten ylivertaisuutta omille tyttärilleen ja samalla halventavat itseään), eli kehotan tätä lukevia miehiä ja naisia uudelleenpohtimaan omia ajattelutapojaan ja vähintään häpeävän sitä että loistavat kivikautisine mielipiteineen lahkolaisiakin kirkkaammin!
   Kerroppa. Mikä on misogynistinen patriarkaalinen lahko, ja mitä se käytännösää tarkoittaa? Siis muuten kuin feministien suoltamana cis-huuhaana?

   Lainaa

  90. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Suomessa on kyllä ihan surkeaa englannin opetusta, kun taso tuntuu helkkarin usein olevan tätä... Tai sitten vain ihmisillä ei ole tippaakaan halua edes yrittää. Karmivaa ja todella surullista.

   Lainaa

  91. An innocent kebab 24.11.2014 21:41
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   *Internal crying*

   Lainaa

  92. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Hahaha :D Just näitä mistä tietää heti että ei oo pahemmin reissaillu. Itse olen muuttanut 8-vuotiaana Suomeen ja asunut täällä yli 30 vuotta ja silti osaan vielä melko hyvin entisen kotimaani kieltä, vaikken käytä sitä läheskään päivittäin. Siinä sitten joku voi koittaa väittää että viikossa unohtui äidinkieli... Voi blaa.

   Lainaa

  93. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Saaran ikä olisi mukava tietää

   Lainaa

  94. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Mitenköhän Saaran "poikaystävä" ymmärtää mitään mitä se sanoo

   Lainaa

  95. twisted time 4.5.2015 13:17
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ripalemies: Eihän tuo hassumpaa englantia ole. Näkisitte miten moni ämerikkäläinen vääntää sitä omaa kieltään, on se siis jumalauta kun ei edes omaa äidinkieltään suostuta opettelemaan.
   Eikä minä olla huono Suomi. Saa isi moni Suomi opetellä parempi Suomi-kieli itse. Hävettaavaa kun ei osaa edes viitti opetella oma äiti kieli.

   Lainaa

  96. Tulos: +9 (11 ääntä)
   "mina unohti" Ei saatana että on ääliö!!! noinhan se menee jos unohtaa. Tulee mamuksi ja alkaa puhuman huonos suomita!!! :D

   Lainaa

  97. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Luulin, että olen huono englannissa…

   Lainaa

  98. Jeesus 3.0 30.9.2015 8:56
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   poeka: Mii spiik guud ruotsi jaa jag talar Swedishlanguuge
   Jag har en hund.

   Lainaa

  99. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tulin kommentoimaan että entinen miss Suomi, Sara WhattaChafak, on kuin tämän tarinan Saara. Unohti suomen kielen kolmessa viikossa. http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001131079.html

   Lainaa

  100. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Oispa se nyt edes käyttöny google kääntäjää tossa kohtaa o.o Oma vaimo on losista kotosin ja pääasiassa englantia hänen kanssa puhutaan mutta en minä nyt suomea ole unohtanut XD

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Kalifornia, California, usa, englanti, suomi, poikaystävä, matka, loma