Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 85

Isäntä vs. emäntä.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 85
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -286 (844 ääntä)
   Ihan oma vika kun esittelee itseään liiveissä. Ei ilmeisesti osata ottaa kuvaa pelkästä tuotteesta?

   Lainaa

  2. Tulos: +400 (504 ääntä)
   Hyvä jos menee kaupaks nii saa sopivamman liivin tilalle:)

   Lainaa

  3. Tulos: +310 (320 ääntä)
   Jukka on oivaltanut, että se on kauppa mikä kannattaa.

   Lainaa

  4. Tulos: +410 (588 ääntä)
   Haha, repesin tolle "Oonksmä tinderiin vahingossa liittynyt" -kommentille :) Olkoonkin nätti ja näin, mutta ehkä Emmillä perimmäisenä pointtina oli kuitenkin löytää potentiaalinen ostaja liiville eikä nämä "uu, sexy <3" -kommentit. Ja mitä tulee tuohon "miksei ottanu vaan kuvaa pelkästä tuotteesta", niin onhan se niinkin. Mutta vaatteiden kanssa taitaa olla niin, että niistä saa paremman kuvan, kun se on jollakulla päällä (sitä vartenhan kaupoillakin on noita sovitusnukkeja).

   Lainaa

  5. Tulos: +552 (734 ääntä)
   hhhhh90: Ihan oma vika kun esittelee itseään liiveissä. Ei ilmeisesti osata ottaa kuvaa pelkästä tuotteesta?
   Ihan oma vika kun on syntynyt naiseksi, vetäisi jätesäkin päälle ja ämpärin päähän, mutta toisaalta silloinkin jos joku tulee ahdistelemaan, on se oma vika, koska mitäs lähti ulos kämpästään. Kyllähän ihmisillä on oikeus kommentoida sun ulkonäköä, koska oma vikas kun sulla sellainen on. Älä vaan uskaltaudu ESITTELEMÄÄN itseäsi, toisin sanoen pukeutumaan niin kuin haluat, koska silloin annat luvat kaikenmaailman tissiposkisille käpälöitsijöille tulla kokeilemaan ja kommentoimaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +251 (281 ääntä)
   Sen verran omituisia yhteydenottoja tullut kirppareilta kun olen niissä myynyt vaatteitani, että olisin kyllä ihan itsesuojeluvaiston vuoksi laittanut vähän suojaavamman paidan liivin alle.

   Lainaa

  7. Tulos: -70 (176 ääntä)
   hhhhh90: Ihan oma vika kun esittelee itseään liiveissä. Ei ilmeisesti osata ottaa kuvaa pelkästä tuotteesta?
   Haistan kateuden...

   Lainaa

  8. Tulos: -29 (37 ääntä)
   Selvästi huonopeli.

   Lainaa

  9. Tulos: +230 (260 ääntä)
   Nonnu: Haistan kateuden…
   Ainakin yhden asian olen oppinut Internetin ihmeellisestä maailmasta kuluneiden vuosien aikana. Jos suomalainen esittää tavalla tai toisella alkuperäisestä kohteesta eriävän mielipiteen, muiden Internetin kanssakäyttäjien mukaan kyse ei voi olla mistään muusta asiasta kuin kateudesta. Ei siitä että esim, you know, olis asiasta eri mieltä. Sama asia jos sattuu ilmaisemaan negatiivisen mielipiteensä mistä tahansa suomalaisesta puolijulkimosta. Välillä on vaikea ymmärtää ihmisiä...

   Lainaa

  10. Tulos: -97 (177 ääntä)
   dollyboy: Ihan oma vika kun on syntynyt naiseksi, vetäisi jätesäkin päälle ja ämpärin päähän, mutta toisaalta silloinkin jos joku tulee ahdistelemaan, on se oma vika, koska mitäs lähti ulos kämpästään. Kyllähän ihmisillä on oikeus kommentoida sun ulkonäköä, koska oma vikas kun sulla sellainen on. Älä vaan uskaltaudu ESITTELEMÄÄN itseäsi, toisin sanoen pukeutumaan niin kuin haluat, koska silloin annat luvat kaikenmaailman tissiposkisille käpälöitsijöille tulla kokeilemaan ja kommentoimaan.
   No.... Niin. Siis tottakai naisilla on oikeus pukeutua ja tuoda itseään julki niinkuin haluaa. Mutta saa sitä ihminen toinen ihminen kommentoidakin. Loukkaukset ovat eri asia. Jos jotakuta haittaa se että toinen ilmaisee ylipäätään huomanneensa hänet ja on hänen ulkonäöstään jopa jotain mieltä, pitäisi ehkä etsiä syytä muualta kuin siitä herneestä siellä patjojen alla.

   Lainaa

  11. Tulos: +155 (207 ääntä)
   Emmi ei omahyväisyydessään ymmärtänyt, että tuossa kommentoitiin liiviä.

   Lainaa

  12. Tulos: -50 (132 ääntä)
   Jatkan: ei malliksikaan aleta jos ei siedetä sitä että joku näkee myös sen ihmisen siellä vaatteiden alla. Ei tietenkään ole tarkoituksen mukaista kommentoida tytön ulkonäköä tässä tapauksessa, mutta jos nyt joku niin tekeekin niin siitäkö on aihetta suutahtaa että "PITÄSKÖ TÄSSÄ VETÄÄ PUSSI PÄÄHÄN ETTÄ SAIS OLLA RAUHASSA?? Naisilla on hyvin monenlaisia tapoja pukeutua. Jos esim kävelee ihmisiä vastaan hyvin avonaisessa paidassa niin kestäköön ne vastaantulijoiden katseet alaviistoon. Itse en haluaisi että paljas rintakehäni vilkkuisi kauluksesta ja siksi en itse pidä suurella v-aukolla varustettuja miesten paitoja. Simple. Liivi päällä oleva tyttö ei "saanut mitä kerjäsi", sitä en meinaa, mutta jos on herkkä kommenteille ulkonäöstään niin muitakin vaihtoehtoja sekä itsensä että vaatteen esittelemiseen on. Pussia ei kukaan ole käskenyt vetämään päähän jos itsestä ei siltä tunnu.

   Lainaa

  13. Tulos: +117 (143 ääntä)
   Banaani: Jatkan: ei malliksikaan aleta jos ei siedetä sitä että joku näkee myös sen ihmisen siellä vaatteiden alla. Ei tietenkään ole tarkoituksen mukaista kommentoida tytön ulkonäköä tässä tapauksessa, mutta jos nyt joku niin tekeekin niin siitäkö on aihetta suutahtaa että “PITÄSKÖ TÄSSÄ VETÄÄ PUSSI PÄÄHÄN ETTÄ SAIS OLLA RAUHASSA?? Naisilla on hyvin monenlaisia tapoja pukeutua. Jos esim kävelee ihmisiä vastaan hyvin avonaisessa paidassa niin kestäköön ne vastaantulijoiden katseet alaviistoon. Itse en haluaisi että paljas rintakehäni vilkkuisi kauluksesta ja siksi en itse pidä suurella v-aukolla varustettuja miesten paitoja. Simple. Liivi päällä oleva tyttö ei “saanut mitä kerjäsi”, sitä en meinaa, mutta jos on herkkä kommenteille ulkonäöstään niin muitakin vaihtoehtoja sekä itsensä että vaatteen esittelemiseen on. Pussia ei kukaan ole käskenyt vetämään päähän jos itsestä ei siltä tunnu.
   Otetaanpas nyt kuitenkin huomioon, että kyseessä on kirppari, ja tarkoitus saada liivi kaupaksi. Se on ihan selvä, että se menee paremmin kaupaksi, mitä parempi ja tuotteen ominaisuuksia esittelevämpi kuva siitä otetaan. Myyjä näkyi ottavan asian ihan huumorilla, ei suutahtanut, mutta toi julki, että haluaisi kuitenkin mieluummin niitä ostokommentteja kuin kaikkea muuta turhaa, johon kirpparilla myyjän ulkonäön kommentointi myös lukeutuu. Itse olen lihomiseni jälkeen auliisti esitellyt tissivakoani kun lähden viihteelle (en kai nyt halua mahamakkaroitani tuijotettavan kun kerrankin on tissitkin), ja naureskellut miehille, että hyvänen aika, ette te osaa vaivihkaa katsoa (jos minä katson sua silmiin niin kyllähän mä näen mihin sä vilkuilet/tuijotat) - mutta ettei tarvitsekaan, koska enhän mä muuten sellaista paitaa olisi laittanut jos saisin raivokohtauksen tisseihini katsomisesta. Sillon taasen ei ollut kivaa, kun (vieläpä tuttu) mies kommentoi, että näytän ihan huoralta, kun päällä oli pitkät housut, t-paita ja korsetti, ja se tissivako näkyi. Sitten kyllä vähän rähähdin, että mulla nyt sattuu olemaan tissit ja näin minä tahdon pukeutua, jos harmittaa kauheasti, niin häivy. Samaan syssyyn kaveri, jolla ei ole tissejä lainkaan, valitteli sitä miten häntä kohdellaan kun ei ole kliivaria näytellä o_O

   Lainaa

  14. Laskutaito hukassa 18.11.2014 10:03
   Tulos: -72 (124 ääntä)
   Jukka taas osaa laskea. Jos molemmat on yht 20€, ja yksittäin telineet on 100€/kpl, niin erikseen ostettuna yhtensä 200€. 200€ - 20€ ≠ 80€, vaan 180€. Eikö lapsille/nuorille enää peruskoulussa opeteta matikkaa?

   Lainaa

  15. Tulos: +106 (130 ääntä)
   Laskutaito hukassa: Jukka taas osaa laskea. Jos molemmat on yht 20€, ja yksittäin telineet on 100€/kpl, niin erikseen ostettuna yhtensä 200€. 200€ – 20€ ≠ 80€, vaan 180€. Eikö lapsille/nuorille enää peruskoulussa opeteta matikkaa?
   Mutta jos joku tahtoo vain toisen, hän säästää 80 euroa ottamalla sen toisenkin. Peruskoulussa opetetaan kyllä matikka. Se opitaan ympäristöopin/biologian tunneilla - se kun on kala. Tämän lisäksi peruskoulussa opetetaan aritmetiikkaa, jota kutsutaan tuttavallisemmin nimellä MATEMATIIKKA.

   Lainaa

  16. Tulos: -72 (78 ääntä)
   eikös Jukka osaakkaan laskea? "Osta molemmat, säästä 180€" , eikös ne ollut 100€ / kpl. Idiootti.

   Lainaa

  17. Tulos: +80 (100 ääntä)
   hhhhh90: Ihan oma vika kun esittelee itseään liiveissä. Ei ilmeisesti osata ottaa kuvaa pelkästä tuotteesta?
   Niin, eli myönnät että miesten tekemä naisten arvostelu ei olekaan kohteliaisuutta vaan eräänlainen alistamiskeino.

   Lainaa

  18. Tulos: +26 (50 ääntä)
   Ama: Haha, repesin tolle “Oonksmä tinderiin vahingossa liittynyt” -kommentille Olkoonkin nätti ja näin, mutta ehkä Emmillä perimmäisenä pointtina oli kuitenkin löytää potentiaalinen ostaja liiville eikä nämä “uu, sexy ♥" -kommentit. Ja mitä tulee tuohon "miksei ottanu vaan kuvaa pelkästä tuotteesta", niin onhan se niinkin. Mutta vaatteiden kanssa taitaa olla niin, että niistä saa paremman kuvan, kun se on jollakulla päällä (sitä vartenhan kaupoillakin on noita sovitusnukkeja).
   Väärin. Ne ovat mallinukkeja.

   Lainaa

  19. Tulos: -24 (60 ääntä)
   Miss K.: Otetaanpas nyt kuitenkin huomioon, että kyseessä on kirppari, ja tarkoitus saada liivi kaupaksi. Se on ihan selvä, että se menee paremmin kaupaksi, mitä parempi ja tuotteen ominaisuuksia esittelevämpi kuva siitä otetaan. Myyjä näkyi ottavan asian ihan huumorilla, ei suutahtanut, mutta toi julki, että haluaisi kuitenkin mieluummin niitä ostokommentteja kuin kaikkea muuta turhaa, johon kirpparilla myyjän ulkonäön kommentointi myös lukeutuu. Itse olen lihomiseni jälkeen auliisti esitellyt tissivakoani kun lähden viihteelle (en kai nyt halua mahamakkaroitani tuijotettavan kun kerrankin on tissitkin), ja naureskellut miehille, että hyvänen aika, ette te osaa vaivihkaa katsoa (jos minä katson sua silmiin niin kyllähän mä näen mihin sä vilkuilet/tuijotat) – mutta ettei tarvitsekaan, koska enhän mä muuten sellaista paitaa olisi laittanut jos saisin raivokohtauksen tisseihini katsomisesta. Sillon taasen ei ollut kivaa, kun (vieläpä tuttu) mies kommentoi, että näytän ihan huoralta, kun päällä oli pitkät housut, t-paita ja korsetti, ja se tissivako näkyi. Sitten kyllä vähän rähähdin, että mulla nyt sattuu olemaan tissit ja näin minä tahdon pukeutua, jos harmittaa kauheasti, niin häivy. Samaan syssyyn kaveri, jolla ei ole tissejä lainkaan, valitteli sitä miten häntä kohdellaan kun ei ole kliivaria näytellä
   Samaa mieltä kokonaisuudessaan, eikä tosiaan liivityttö suuttunutkaan ja aiheetta kirpparipäivitykseen tulee tollasta juttua mutta joku muu täällä sanoi kommenteissa että anteeks ku oon nainen ja pitää varmaan vetää pussi päähän, SE on minusta turhan "tiukka" reaktio esim katseisiin. Jotkut muut (täälläkin) rinnastavat tytön seksuaalissävytteisen kehumisen jotenkin halventavaksi tai alistavaksi. Miksi ihmeessä? Jos joku näyttää jonkun mielestä hyvältä niin ei se sitä tarkota että tämä mies suhtautuisi naiseen "vain" hyvännäköisenä objektina. Voihan sitä olla ihan tasavertainen ihminen ja kansalainen ja vaikka miten arvokas ja hyvä, ja SILTI olla hyvännäköinen. Äh, ylipäätään siinä nään ristiriidan miten naisten pitäisi saada olla hyvännäkösiä ja seksikkäitä samaan aikaan avoimesti mutta rauhassa. Koko miessukupuolen pitäisi teeskennellä ettei huomaakaan kun tytöt on vähissä vaatteissa.

   Lainaa

  20. Tulos: -30 (74 ääntä)
   Kyllähän ihmisillä on oikeus kommentoida sun ulkonäköä, koska oma vikas kun sulla sellainen on.
   Tiedän että tämä oli sarkasmia, mutta totta helvetissä ihmisillä on oikeus kommentoida. Luvatta koskeminen sen sijaan on kaikissa tapauksissa kiellettyä.

   Lainaa

  21. Tulos: +6 (44 ääntä)
   Ei tarvitse laittaa pussia päähän ja jätesäkkikin kuulostaa suht. epämiellyttävältä ratkaisulta. Toki tossa pukeutua niihin, jos tahtoo. Jokatapauksessa, tuo liivi on sellainen jonka alla kuuluu olla paita, ainakin jos ei halua näyttää pornoleffasta revityltä. Joten jätesäkkiä mielummin suosittelisin paidan pukemista tuon liivin alle, jollei erityisesti halua seksistisiä kommentteja.

   Lainaa

  22. Tulos: +98 (104 ääntä)
   Bethos: totta helvetissä ihmisillä on oikeus kommentoida.
   Ihmisellä on oikeus tehdä kaikenlaista. On oikeus kommentoida muiden ihmisten ulkonäköä, on oikeus kaivaa nenäänsä keskellä kauppaa, on oikeus röyhtäillä ravintolassa, on oikeus siihen tähän ja tuohon. Se ei tee siitä siltikään hyväksyttävää.

   Lainaa

  23. murmurmurmeli 18.11.2014 16:12
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   idiootti: eikös Jukka osaakkaan laskea? “Osta molemmat, säästä 180€” , eikös ne ollut 100€ / kpl. Idiootti.
   Niin vai kuka olikaan se idiootti tässä...

   Lainaa

  24. Tulos: +9 (29 ääntä)
   Bethos: Tiedän että tämä oli sarkasmia, mutta totta helvetissä ihmisillä on oikeus kommentoida. Luvatta koskeminen sen sijaan on kaikissa tapauksissa kiellettyä.
   Jos sulla ei oo mitään kivaa sanottavaa, älä avaa suutas ollenkaan. Jeh, typerästi suomennettu mutta luulis kaikkien tajuavan pointin. Eri asia on myös sanooko että "no huhhu, näytät ihan huoralta tuossa paidassa" vai "tuo on ehkä hieman paljastava paita mun makuuni, en itse käyttäisi, mutta toki saat pukeutua kuten itse haluat".

   Lainaa

  25. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Bethos: Tiedän että tämä oli sarkasmia, mutta totta helvetissä ihmisillä on oikeus kommentoida. Luvatta koskeminen sen sijaan on kaikissa tapauksissa kiellettyä.
   Aika naurettavaa silti mennä kommentoimaan muita silloin kun sitä ei kaivata. Usein ne kommentit on vielä negatiivisia, haukutaan ohikulkevia läskiksi ja sen sellaista. Miten ois käytöstavat? Kommentoikoon omassa päässään ihmisiä jos on pakko.

   Lainaa

  26. Tulos: -24 (26 ääntä)
   murmurmurmeli: Niin vai kuka olikaan se idiootti tässä…
   Mielenkiinnolla odotan lisäkommentteja tähän. murmurmurmelin kommentilla on nyt 6 plussaa. Kumma kun täällä on on niin tietäviä matemaatikkoja. Mietttikääpä nyt uudelleen..

   Lainaa

  27. Tulos: -16 (28 ääntä)
   Ei voi Emmiin sanoa kun BITCH PLEASE..

   Lainaa

  28. Tulos: +46 (58 ääntä)
   Banaani ei osaa lukea, joten jätän kokonaan sen kommentit huomiotta. Suosittelen medialukutaidon opettelua, varsinkin kohtaa "internetsarkasmin tunnistaminen". Näkyi osaavan kaikki muutkin sen, mikset siis sinäkin?
   Jaahas: Jokatapauksessa, tuo liivi on sellainen jonka alla kuuluu olla paita, ainakin jos ei halua näyttää pornoleffasta revityltä. Joten jätesäkkiä mielummin suosittelisin paidan pukemista tuon liivin alle, jollei erityisesti halua seksistisiä kommentteja.
   1) Taidat katsoa aika kesyä pornoa. 2) Eli sun mielestä on ihan ok syyllistää jotakuta vain henkilön pukeutumisen takia? Jep jep. Miehet on eläimiä, jotka ei vaan kykene hillitsemään itseään tai kehoaan. On vaan pakko möläyttää jotain typerää jos näkee tissivaon, koska itsepähän mimmi sitä kerjäsi. Kyllä mäkin vilkaisen hyvännäköisiä tissejä, mutta koskaan ei tulisi mieleenkään mennä kommentoimaan niitä, vaikka ne olis jumalauta hopeisella tarjottimella. Ellei henkilö itse pyydä, toki. Tässä on kyse siitä, että te vetoatte siihen, että mies on kykenemätön käyttäytymään. Pistäkää siis miehenne kuonokoppaan ja kaulapantaan, kun se kerran on niinkin eläimellinen. Kuka mies haluaa tunnustautua julkisesti olevansa näin vitun ääliö?

   Lainaa

  29. Tulos: +16 (22 ääntä)
   hhhhh90: Ihan oma vika kun esittelee itseään liiveissä. Ei ilmeisesti osata ottaa kuvaa pelkästä tuotteesta?
   Ei se oo tyhmä joka osaa markkinoida tuotettaan tehokkaasti, vaan se joka sen perusteella slutsheimaa. Jukka vissiin halus molemmista eroon kerralla.

   Lainaa

  30. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Banaani: No…. Niin. Siis tottakai naisilla on oikeus pukeutua ja tuoda itseään julki niinkuin haluaa. Mutta saa sitä ihminen toinen ihminen kommentoidakin. Loukkaukset ovat eri asia. Jos jotakuta haittaa se että toinen ilmaisee ylipäätään huomanneensa hänet ja on hänen ulkonäöstään jopa jotain mieltä, pitäisi ehkä etsiä syytä muualta kuin siitä herneestä siellä patjojen alla.
   Jokainen kyllä varmaan osaa itse päätellä kuuluuko "kaunis ja seksikäs <3"-kommentit kirppariyhteisöön. Ulkonäön kommentoinnin paikka on jossain muualla kuin fecebookkirpparilla.

   Lainaa

  31. Tulos: -18 (34 ääntä)
   Ama: Haha, repesin tolle “Oonksmä tinderiin vahingossa liittynyt” -kommentille Olkoonkin nätti ja näin, mutta ehkä Emmillä perimmäisenä pointtina oli kuitenkin löytää potentiaalinen ostaja liiville eikä nämä “uu, sexy ♥" -kommentit. Ja mitä tulee tuohon "miksei ottanu vaan kuvaa pelkästä tuotteesta", niin onhan se niinkin. Mutta vaatteiden kanssa taitaa olla niin, että niistä saa paremman kuvan, kun se on jollakulla päällä (sitä vartenhan kaupoillakin on noita sovitusnukkeja).
   Jos se liivi oli kommentoijan mielestä nätti ja sexy...? Miksi muija heti olettaa, että hänestä puhutaan? Eikö kukaan muu ole muka koskaan sanonut vaatteesta "nätti", "sexy"? Hohhoijaa.

   Lainaa

  32. Tulos: -16 (26 ääntä)
   Annetaan emäntä. Pari kertaa pantu, muuten käyttämätön.

   Lainaa

  33. Tulos: +3 (47 ääntä)
   Olisihan Emmi ihan hyvin voinut laittaa vähemmän paljastavamman paidan alle (niin ettei tissit hypi silmille ja vatsa näy). Onhan tossa pikkusen huomiota haettu, väittää Emmi mitä vaan ;) Ja minuahan ei haittaa jos joku tykkää tyrkyttä itseään julkisesti, mutta ärsyttää jos sitä koetetaan peitellä tai ruvetaan valittamaan huomiosta :D Sitä saa mitä tilaa, deal with it bitcheees.

   Lainaa

  34. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Niina: Jos se liivi oli kommentoijan mielestä nätti ja sexy…? Miksi muija heti olettaa, että hänestä puhutaan? Eikö kukaan muu ole muka koskaan sanonut vaatteesta “nätti”, “sexy”? Hohhoijaa.
   Mitäs veikkaat, noin niinkun omasta mielestä, että tulisiko tämä MIES kommentoimaan kuvan/liivin olevan "nätti" ja "sexy" jos se olisi jonkun naamakala valaan päällä? I don't think so.

   Lainaa

  35. Tulos: +23 (25 ääntä)
   "Olet todella ruma ja vastenmielinen mutta liivisi on todella seksikäs ;) <3" menee hetero mies kommentoimaan: EI KOSKAAN.

   Lainaa

  36. Tulos: -23 (41 ääntä)
   Banaani: Koko miessukupuolen pitäisi teeskennellä ettei huomaakaan kun tytöt on vähissä vaatteissa.
   Sittenhän vasta eräskin naisihminen vetäisi oikein kunnolla sitä palkokasvia nenään, kun (oletettu) huomionhakuinen pukeutuminen ei tuottaisikaan toivottua tulosta. Vaihtoehtoisesti saataisiin aikaan läjä itsetunto-ongelmia: "kun mää oon näin seksikkäästi pukeutunut mut kukaan ei ees huomaa, mikä mussa on vikana?".

   Lainaa

  37. Tulos: -1 (33 ääntä)
   "oon huomiohuora,kehukaa mun rintoja,jotka on tiukkaan puseroon tungettu+ mun lattavatsaa"

   Lainaa

  38. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Niin, ketäs se haittaa että joku mies ilmoittaa pitävänsä näkemästään naisvartalosta. Mua ainakin. Olisipa edes niin että kyseinen huomio kohdistuisi vain pornahtavasti pukeutuneisiin naisiin, mutta kun ei se niin mene. Itse olen saanut ihan varpaista kaulaan asti verhottunakin ällöttäviä kommentteja. Pikku vinkki: naisia _ei kiinnosta_ välttämättä se, haluaako joku mies panna niitä vai ei. Jos miehille on "liian homoa" mennä kehumaan jotain toista jätkää, eikös se vähän niin kuin osoita että ulkonäkökommentit on juuri panemishakuista ahdistelua. Naiset nyt vaan on ensisijaisesti ihmisiä eikä potentiaalisia petikavereita, eikä ne kaikki seksikkäätkään tapaukset ole heteroita tai sinkkuja jotka haluais random äijiltä huomiota. Ja jos haluatte osoittaa olevanne yhtään kohteliaita: jos tiedät että naisesta saattaa tuntua pahalta positiivinenkin kommentti ulkonäöstä, ei sitä nyt niin pakko ole sanoa. Mun mielestä on ihan perusjuttu että otetaan toisetkin huomioon.

   Lainaa

  39. Tulos: -7 (15 ääntä)
   öip: Ihmisellä on oikeus tehdä kaikenlaista. On oikeus kommentoida muiden ihmisten ulkonäköä, on oikeus kaivaa nenäänsä keskellä kauppaa, on oikeus röyhtäillä ravintolassa, on oikeus siihen tähän ja tuohon. Se ei tee siitä siltikään hyväksyttävää.
   En väittänytkään että asiattomat kommentit olisi kovin hyväksyttävää mutta silti ihmisillä on oikeus niihin. En minä ala valittamaan nänänkaivajista enkä röyhtäilijöistäkään.

   Lainaa

  40. Tulos: -13 (31 ääntä)
   Ama: Haha, repesin tolle “Oonksmä tinderiin vahingossa liittynyt” -kommentille Olkoonkin nätti ja näin, mutta ehkä Emmillä perimmäisenä pointtina oli kuitenkin löytää potentiaalinen ostaja liiville eikä nämä “uu, sexy ♥" -kommentit. Ja mitä tulee tuohon "miksei ottanu vaan kuvaa pelkästä tuotteesta", niin onhan se niinkin. Mutta vaatteiden kanssa taitaa olla niin, että niistä saa paremman kuvan, kun se on jollakulla päällä (sitä vartenhan kaupoillakin on noita sovitusnukkeja).
   Huvittavinta tässä on se, että jos kuvassa olisi ollut lihaksikas mies tiukkapaita päällä ja joku nainen olisi kommentoinut tyyliin "grrrr... hottis! <3 ;))))", niin kukaan ei olisi reagoinut siihen tai pitänyt sitä epäsopivana. Double standards. :D

   Lainaa

  41. Tulos: -4 (14 ääntä)
   Banaani: Jatkan: ei malliksikaan aleta jos ei siedetä sitä että joku näkee myös sen ihmisen siellä vaatteiden alla. Ei tietenkään ole tarkoituksen mukaista kommentoida tytön ulkonäköä tässä tapauksessa, mutta jos nyt joku niin tekeekin niin siitäkö on aihetta suutahtaa että “PITÄSKÖ TÄSSÄ VETÄÄ PUSSI PÄÄHÄN ETTÄ SAIS OLLA RAUHASSA?? Naisilla on hyvin monenlaisia tapoja pukeutua. Jos esim kävelee ihmisiä vastaan hyvin avonaisessa paidassa niin kestäköön ne vastaantulijoiden katseet alaviistoon. Itse en haluaisi että paljas rintakehäni vilkkuisi kauluksesta ja siksi en itse pidä suurella v-aukolla varustettuja miesten paitoja. Simple. Liivi päällä oleva tyttö ei “saanut mitä kerjäsi”, sitä en meinaa, mutta jos on herkkä kommenteille ulkonäöstään niin muitakin vaihtoehtoja sekä itsensä että vaatteen esittelemiseen on. Pussia ei kukaan ole käskenyt vetämään päähän jos itsestä ei siltä tunnu.
   Aika varma, että tuo kaverilistaltakin löytyvä mukava ja huumorintajunen Emmi-tyttönen on tinderikommentin heittänyt aika vitsillä :) Ja joo, liivistä ois varmaan saanut niin mahtavan kuvan yksinään, jollekin sängylle levitettynä mitään sen muotoa paljastamatta.

   Lainaa

  42. Tulos: -7 (25 ääntä)
   lje: Aika naurettavaa silti mennä kommentoimaan muita silloin kun sitä ei kaivata. Usein ne kommentit on vielä negatiivisia, haukutaan ohikulkevia läskiksi ja sen sellaista. Miten ois käytöstavat? Kommentoikoon omassa päässään ihmisiä jos on pakko.
   Totta, ohikulkevien ihmisten haukkuminen on epäkohteliasta. Mutta jos joku itse laittaa itsestään kuvan (tai mitä tahansa muuta materiaalia) nettiin, sillon pitäis kestää kritiikki ja kommentit. Jos ei kestä, ei ole pakko laittaa kuviaan mihinkään.

   Lainaa

  43. Tulos: -13 (27 ääntä)
   Wicce: Ja jos haluatte osoittaa olevanne yhtään kohteliaita: jos tiedät että naisesta saattaa tuntua pahalta positiivinenkin kommentti ulkonäöstä, ei sitä nyt niin pakko ole sanoa. Mun mielestä on ihan perusjuttu että otetaan toisetkin huomioon.
   Pitää olla kyllä aikamoinen mielensäpahoittaja jos positiiviset kommentitkin loukkaa.

   Lainaa

  44. twisted time 4.5.2015 12:49
   Tulos: -9 (19 ääntä)
   faktaa: Niin, eli myönnät että miesten tekemä naisten arvostelu ei olekaan kohteliaisuutta vaan eräänlainen alistamiskeino.
   Eli myönnät, että yhden miehen kommentti vastaa mielestäsi kaikkien miesten mielipidettä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, liivi, Tinder, määräalennus

 • Uusimmat

 • Kategoriat