Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Bisnes pystyyn

Mies kyllästyi vaimonsa tekoripsiin ja päätti tehdä asialle jotain.
Bisnes pystyyn

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +281 (515 ääntä)
      Apua just ihana tuo Tom !

      Lainaa

    2. Datsun 100A 13.11.2014 1:36
      Tulos: -72 (190 ääntä)
      Mä en hirveästi teko-no, yhtään mistään, mutta Tom saa laittaa mulle irtoripset koska tahansa <3

      Lainaa

    3. Tulos: +258 (336 ääntä)
      Tom kysyy siis, voisiko joku tulla laittamaan hänelle ripsiä.. :)

      Lainaa

    4. Tulos: -191 (277 ääntä)
      Seliseli, Tom. Kukaan ei usko enää että olet hetero kun noin aloit selittelemään.

      Lainaa

    5. Tulos: -174 (300 ääntä)
      99% todennäköisyydellä ei maksa yhtään veroja... Verottajat voisi näitä käydä muistuttelemassa, eikä vain vaikeuttaa rehellisten yrittäjien arkea.

      Lainaa

    6. Tulos: +427 (445 ääntä)
      Luulin ensin että Tom haluaa itselleen ripset. Hämmennyin.

      Lainaa

    7. Tulos: +405 (487 ääntä)
      Ja kuten jokainen valkoinen-suomalainen-lihaa-syövä-hetero-mies, on Tomin pakko tehdä kaikille selväksi vielä lopussa olevansa hetero. Ettei kukaan vain sattuisi luulemaan, että hänen seksuaalisuutensa on väärä.

      Lainaa

    8. Tulos: +31 (81 ääntä)
      Tom vaikuttaa järkevältä bisnesmieheltä, jos olisin nainen niin sieltä kävisin kyllä ripset!

      Lainaa

    9. Tulos: +353 (369 ääntä)
      Tom of Finland

      Lainaa

    10. Tulos: +145 (191 ääntä)
      Jorma: 99% todennäköisyydellä ei maksa yhtään veroja… Verottajat voisi näitä käydä muistuttelemassa, eikä vain vaikeuttaa rehellisten yrittäjien arkea.
      No voi hitsin pimpula, jos käyn kaverille korjaamassa tai kasaamassa tietokoneen ja heittää palkkioksi parikymppiä, niin taidan olla suuren luokan koijari kun olen ihan lompakkooni laittanut palkkioni. Tosin yleensä otan palkkion oluena.

      Lainaa

    11. Tulos: +139 (161 ääntä)
      Tää on taas tällänen kirjekurssilainen joka kelaa, et siihen voi opiskella silleen parissa viikossa, mites sit jos ne ripset on huonolaatusia tai käyttää jotain outoo liimaa ja se saa aikaa allergisen reaktion ja silmät turpoo kiinni.. Ei taida ehkä vakuutuksetkaan olla ihan ensiluokkasia.. Noh, kaikki tavallaan.. :D

      Lainaa

    12. hehahihehahaha 13.11.2014 4:37
      Tulos: +44 (80 ääntä)
      Mitäs tässä nyt oli niin mokaa ja helmeä? Kait se, että ei ole ammattilainen, mutta tarjoaa palvelua? Moka olisi ollut juttu lopputuloksesta, sille olisi jaksanut nauraakin... Toivottavasti saadaan kuvia vielä joskus

      Lainaa

    13. Tulos: +90 (102 ääntä)
      Oikein hyvän idean on mies saanut, mutta toivottavasti tosiaan osaa hommansa. Ettei oo samanlainen ku nämä "tatuoijat", jotka on ostanu itelle vehkeet ja kuvittelee olevansa taitavakin piirtäjä, koska ope on kerran antanu ysin sille kuviksesta. Todella toivon ettei Tomin lopputulos ole yhtä pysyvä sentään. Hengästyin lukiessa Tomin tekstiä, sillä taitaa olla pilkku-näppäin rikki.

      Lainaa

    14. Tulos: +62 (82 ääntä)
      Ei kerta homoksi tee, eikä ripsienkään laitto.

      Lainaa

    15. Tulos: +69 (97 ääntä)
      Mä en nyt tajunnut tätä mokaa. Pitikö olla jotain hauskaa tai "mokaa" siinä että mies tekee ripsiä?

      Lainaa

    16. Tulos: +116 (118 ääntä)
      Turhake: No voi hitsin pimpula, jos käyn kaverille korjaamassa tai kasaamassa tietokoneen ja heittää palkkioksi parikymppiä, niin taidan olla suuren luokan koijari kun olen ihan lompakkooni laittanut palkkioni. Tosin yleensä otan palkkion oluena.
      Siitä oluesta on annettava neljäsosa valtiolle! Twiittaa Alexanderille, ni kyl se tulee siit huikat ottaa päältä.

      Lainaa

    17. Hörhöjä kaikkialla 13.11.2014 8:49
      Tulos: -23 (99 ääntä)
      Tekoripset ovat yhtä huvittavat kuin tekorusketus ja tekohiukset. Miksi ei ne aidot omat kelpaa? Turha valittaa esim, että hiukset ei kasva, kyllä ne kasvaa kun jaksaa hoitaa.

      Lainaa

    18. Hörhöjä kaikkialla 13.11.2014 8:51
      Tulos: +15 (33 ääntä)
      "99% todennäköisyydellä ei maksa yhtään veroja… Verottajat voisi näitä käydä muistuttelemassa, eikä vain vaikeuttaa rehellisten yrittäjien arkea" Onhan se totta, että eivät pahemmin veroja maksa, koskee myös monia kampaamoja ja kebabmestoja. Eihän se todellakaan ole reilua niitä yrittäjiä kohtaan jotka tunnollisesti maksavat.

      Lainaa

    19. Tulos: -2 (18 ääntä)
      Jorma: 99% todennäköisyydellä ei maksa yhtään veroja… Verottajat voisi näitä käydä muistuttelemassa, eikä vain vaikeuttaa rehellisten yrittäjien arkea.
      Ärsyttävä.

      Lainaa

    20. Tulos: +56 (60 ääntä)
      Itse olen joskus alkanut Avon konsultiksi koska silloinen puoliso tilasi Avonilta PALJON tuotteita eikä itse halunnut konsultiksi.

      Lainaa

    21. Tulos: -9 (31 ääntä)
      Miksi mä luin tämän päässäni Kissi Vähä-Hiilarin äänellä?

      Lainaa

    22. Tulos: +13 (33 ääntä)
      Mikiii: Tom kysyy siis, voisiko joku tulla laittamaan hänelle ripsiä..
      Samaan kiinnitin huomioo eli äidinkielellisesti ;)

      Lainaa

    23. hiuksia on erilaisia 13.11.2014 12:14
      Tulos: +45 (57 ääntä)
      Hörhöjä kaikkialla: Tekoripset ovat yhtä huvittavat kuin tekorusketus ja tekohiukset. Miksi ei ne aidot omat kelpaa? Turha valittaa esim, että hiukset ei kasva, kyllä ne kasvaa kun jaksaa hoitaa.
      Koska omat ovat lyhyet ja harvat = rumat eikä rumat pärjää elämässä, muut ihmiset pitävät siitä huolen. Miten kukaan jaksaa valittaa muiden tekokarvoista? Ja miten hiusten hoitaminen liittyy niiden kasvuun? Samaa vauhtia ne sieltä päänahasta pukkaa, vaikka latvat olisi miten huonossa kunnossa. Ja ellet tiennyt, niin hiusten kasvattaminen vie aikaa. Ei niitä superpitkiä hiuksia ihan muutamassa viikossa tule, vaan kasvatus vie vuosia. Ja kaikki eivät sellaisia saa, vaikka hiukset hoidettaisiin eikä niitä ikinä lyhennettäsi. "Ihmisen hiukset eivät kasva jatkuvasti, vaan niiden normaaliin kasvun kiertoon kuuluu noin 2-6 vuotta kestävä kasvukausi, jota seuraa noin 3-4 kuukauden mittainen lepokausi, jonka aikana hius putoaa pois. Hiuspohjan alueella noin 85 % hiuksista on kasvuvaiheessa ja noin 15 % lepovaiheessa. Tämän hiuksille normaalin kierron seurauksena noin 70-100 hiusta irtoaa päivittäin." (http://www.tohtori.fi/?page=4702652&id=4503614)

      Lainaa

    24. Tulos: -9 (15 ääntä)
      Jorma: 99% todennäköisyydellä ei maksa yhtään veroja… Verottajat voisi näitä käydä muistuttelemassa, eikä vain vaikeuttaa rehellisten yrittäjien arkea.
      No siinä asiassa voit vinkata poliisille tai verottajalle tuosta fb-tilin omistajasta. Olet täysin oikeassa; ken palkkatyötä tekee, on verovelvollinen.

      Lainaa

    25. Tulos: +27 (39 ääntä)
      Niin mitä tämä lause tarkoittaa????: "Mä en hirveästi teko-no, yhtään mistään" ei siinä oo päätä eikä häntää vaikka laittais: mä en hirveästi tekoripsistä, yhtään mistään. Siis mitä hirveästi? selkeämmin vois kirjoittaa
      Datsun 100A: Mä en hirveästi teko-no, yhtään mistään, mutta Tom saa laittaa mulle irtoripset koska tahansa

      Lainaa

    26. Tulos: +50 (56 ääntä)
      Eli tekoripsien tekeminen on lähtökohtaisesti "homojen hommia", mutta heteromieskin voi niitä tehdä, jos ilmoittaa olevansa edelleen hetero? Seeelvä.

      Lainaa

    27. Tulos: +31 (39 ääntä)
      leenu: Eli tekoripsien tekeminen on lähtökohtaisesti “homojen hommia”, mutta heteromieskin voi niitä tehdä, jos ilmoittaa olevansa edelleen hetero? Seeelvä.
      Yleensä ne, jotka ovat kaikkein epävarmimpia, pitävät eniten meteliä omasta seksuaalisuudestaan. "Niin vaikka mä nyt osaan korjata tän auton niin kyllä mä silti oon ihan homo, mut voihan homotkin heteroilla, siis tehdä heteroiden hommia".

      Lainaa

    28. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Jorma: 99% todennäköisyydellä ei maksa yhtään veroja… Verottajat voisi näitä käydä muistuttelemassa, eikä vain vaikeuttaa rehellisten yrittäjien arkea.
      Sivutoimisen yritystulon ansio-osuus sovitellaan. Yritystulon ansio-osuutta arvioidaan verotuksessa noudatettavien sääntöjen mukaisesti. Silloin, kun vahvistettuja verotustietoja ei ole vielä saatavilla - esim. kun kyseessä on aloitteleva yritystoiminta tai kun yritystoiminnan tulot ovat olennaisesti muuttuneet - voidaan tulon arviointiin käyttää muita kuin verotustietoja. Arvio voidaan tällöin tehdä kirjanpidosta toimitetun aineiston pohjalta. Mikäli kyse on omasta työstä eli itsenäisestä tulonhankkimistoiminnasta, jota voidaan harjoittaa ilman varsinaisen yrityksen perustamista (esim. itsenäinen myyntityö tai satunnainen asiantuntijana toimiminen), voidaan tulot arvioida vapaamuotoisen kirjanpitoselvityksen perusteella. Tällöin selvityksestä on ilmettävä tulot ja menot eriteltyinä kuukausittain.

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Eli eihän siinä ole mitään laitonta

      Lainaa

    30. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Hörhöjä kaikkialla: Tekoripset ovat yhtä huvittavat kuin tekorusketus ja tekohiukset. Miksi ei ne aidot omat kelpaa? Turha valittaa esim, että hiukset ei kasva, kyllä ne kasvaa kun jaksaa hoitaa.
      Hmm, ripset ei monillakaan kasva pitkiksi. Itsellänivon pitkät ripset mutta vaaleat, olen jo useamman vuoden käyttänyt pidennyksiä sekä ripsissä että hiuksissa. Monikaan ei edes huomaa että minulla on pidennykset vaan luulevat että on paljon ripsaria mutta näin vähempi vaiva.

      Lainaa

    31. Tulos: -21 (27 ääntä)
      höpö: Mä en nyt tajunnut tätä mokaa. Pitikö olla jotain hauskaa tai “mokaa” siinä että mies tekee ripsiä?
      Tom lienee kehari, kun ei osaa käyttää välimerkkejä. Vammaisille nauraminen on aina muodissa. Varsinainen moka on kuitenkin se, että Tom väittää itseään heteroksi vaikka seukkaa jonkun helvatan ninjan kanssa. Tiedätkös muka yhtään naispuolista ninjaa?

      Lainaa

    32. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Sidi: Tom lienee kehari, kun ei osaa käyttää välimerkkejä. Vammaisille nauraminen on aina muodissa. Varsinainen moka on kuitenkin se, että Tom väittää itseään heteroksi vaikka seukkaa jonkun helvatan ninjan kanssa. Tiedätkös muka yhtään naispuolista ninjaa?
      Ninja on naisen nimi.

      Lainaa

    33. Tulos: +16 (24 ääntä)
      höpö: Mä en nyt tajunnut tätä mokaa. Pitikö olla jotain hauskaa tai “mokaa” siinä että mies tekee ripsiä?
      Ei vaan se on hauskaa että pistää oman bisneksen pystyyn koska on niin kyllästynyt että talouden varat menee noihin ripsiin, kun naisystävä niitä laittelee. Ja myös tuo "niin siis oon ihan hetero" -lausahdus.

      Lainaa

    34. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Kyllä suomessa miehetkin noita väsää, vaikka naisia pääasiassa onkin :D Mä oon tehnyt 4 vuotta ripsiä täyspäiväisesti ja mun kouluttaja oli aikanaan mies, Tampereella. Ja niin oli sen liikekumppanikin. Eikä ollu gay. eikä väliä vaikka olisikin, gay.

      Lainaa

    35. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Jorma: 99% todennäköisyydellä ei maksa yhtään veroja… Verottajat voisi näitä käydä muistuttelemassa, eikä vain vaikeuttaa rehellisten yrittäjien arkea.
      78.2% kaikista internetissä esitettävistä todennäköisyyksistä ja prosenttiluvuista ylipäätään on hatusta repäistyjä.

      Lainaa

    36. Tulos: +6 (14 ääntä)
      hiuksia on erilaisia: Ja miten hiusten hoitaminen liittyy niiden kasvuun? Samaa vauhtia ne sieltä päänahasta pukkaa, vaikka latvat olisi miten huonossa kunnossa. (
      Sen verran pitää puuttua kommenttiisi, että vaikka hiukset tosiaan kasvavat samaa vauhtia sieltä juuresta ulos, niin suurin syy siihen ettei hiuksia saa kasvatettua pitkäksi lienee mekaaninen- ja lämpörasitus mikä katkaisee ja kuluttaa latvoja sitä tahtia kun sitä uutta hiusta pukkaa ulos. Lisäksi latvojen kuivuessa huonon hoidon vuoksi tukkaa pitää leikata useammin, jolloin silmin havaittavaa kasvua ei ehdi tapahtua. Joillain tietysti on niin haavoittuvainen hiustyyppi että katkeilua ja kulumista tapahtuu enemmän kuin vahvempihiuksisilla.

      Lainaa

    37. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Miks tää on täällä?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ripset, ripsihuolto, pidennys, pidennykset, ripsienpidennykset, mies, hetero, tekoripset