Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 79

Erittäin hämmentävä takaisinosto Facebookin kirpputorilla.
Kirpputorin löytöjä, osa 79

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 47 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +775 (797 ääntä)
      Tätä en oo ikinä tajunnu, miks pitää ilmottaa että ei ole? jättäs vaan kommentoimatta :D

      Lainaa

    2. (T)reissaaja 2.10.2014 1:19
      Tulos: -475 (831 ääntä)
      Tämä on (T)reissaajan viimeinen kommentti tällä sivustolla. Syy, miksi (T)reissaaja lopettaa näiden kommentoimisen on se, että sain tehtäväni/tavoitteeni suoritettua. Ja nyt teistä lähes kaikki ihmettelevät, että mikä ihmeen tehtävä/tavoite minulla on ollut. Noh, kerronpa: tarkoitukseni oli kommentoida tasan 53:een mokaan ja olla tällä sivustolla tasan puolen vuoden ajan. Jälkimmäinen onnistui, sillä aloitin "kommentointiseikkailuni" 2.4.2014. Ensimmäinen tavoite ei kuitenkaan onnistunut täydellisesti, sillä kommentoin yhden mokan verran liikaa. Siksipä joudun heittämään jonkin mokista pois. Tällä kertaa kohtalo tuli mokalle "Tukka hyvin, kaikki hyvin". Sitä ei oteta ollenkaan tilastoihini mukaan täten. Vähän on halpa tapa tuo, mutten keksinyt parempaakaan. Ja nyt mietitte, että miksi kommentoin nimenomaan 53:een mokaan. Syynä on se, että vuodessa julkaistaan uusia mokia noin 105 kertaa (1 kerta = 5 uutta mokaa). Tavoitteenani oli siis kommentoida joka kerta yhteen mokaan, joten viikossa kommentoin kahteen mokaan. Näin kommentoin 52:een mokaan 26:ssa viikossa. 53. moka tuli mukaan lähinnä sen takia, että vuoden lopussa vikalla viikolla voi tulla vain yhden kerran uusia mokia kahden sijasta. Koska tämä on jäähyväiskommenttini, en ota ollenkaan tilastoihini tätä. Ja mitkä ihmeen tilastot? http://www.docdroid.net/ikr4/feissarimokien_tilastoja_treissaajalta.pdf.html (Suosittelen zoomaamista aivan pirusti muuten, jos haluatte saada mitään selkoa siitä) Tuonne olen pistänyt ihan vain mielenkiinnon takia muun muassa sen, että kuinka monta plussaa kommenttini ovat saaneet, kuinka monta kertaa olen ollut eka kommentoija ja monia muita juttuja. Ja kuten sanoin, ihan vain mielenkiinnon ja pikku-hienouksien takia olen tehnyt tuon. Jää kivat muistot sitten! Joka tapauksessa, toivotan hyvää lokakuuta ja loppuvuotta paitsi FMteamille, mutta myös teille järkeville ja kivoille kommentoijillekin :) Toivotan teille onnea ja hauskoja kokemuksia uusien mokien parissa, joihinka (T)reissaaja ei enää kommentoi :) Kaikkea parasta toivottaen, - (T)reissaaja.

      Lainaa

    3. Tulos: +276 (288 ääntä)
      Patalappu pimppirage.

      Lainaa

    4. Tulos: -14 (40 ääntä)
      Mitä?

      Lainaa

    5. Tulos: +149 (161 ääntä)
      "patalappu"

      Lainaa

    6. Tulos: +674 (716 ääntä)
      Jos (T)reissaaja hankkisit vaikka jonkun harrastuksen?

      Lainaa

    7. Kiva ylläri 2.10.2014 2:45
      Tulos: -41 (215 ääntä)
      (T)reissaaja: Tämä on (T)reissaajan viimeinen kommentti tällä sivustolla. Syy, miksi (T)reissaaja lopettaa näiden kommentoimisen on se, että sain tehtäväni/tavoitteeni suoritettua. .... .... Kaikkea parasta toivottaen, - (T)reissaaja.
      Aika hauska projekti! Harva jaksais sitoutua harrastamaan näinkin kurinalaisesti. :) Jäikin sillon vähän uteliaisuuttani harmittaan, kun ehdit poistaa sen taannoisen sivuston, mikä oli vissiin tästä samasta aiheesta, ennen kun ehdin sitä nähdä, niin kiva kun julkasit uudestaan näitä tuloksia. Kaikkee hyvää myös sinulle! :)

      Lainaa

    8. Tulos: +258 (268 ääntä)
      (T)reissaaja??? Nuo tilastot sai suun loksahtamaan enemman kuin tama moka

      Lainaa

    9. Tulos: +258 (272 ääntä)
      (T)reissaaja: Tämä on (T)reissaajan viimeinen kommentti tällä sivustolla. Syy, miksi (T)reissaaja lopettaa näiden kommentoimisen on se, että sain tehtäväni/tavoitteeni suoritettua.
      Sulla on ollu liikaa aikaa.

      Lainaa

    10. Tulos: +179 (259 ääntä)
      (T)reissaaja: Tämä on (T)reissaajan viimeinen kommentti tällä sivustolla. Syy, miksi jaada jaada....
      Kinosti Ei kinosti X

      Lainaa

    11. Tulos: -31 (67 ääntä)
      En käyttäisi kuolleen henkilön rintaliivejä.

      Lainaa

    12. Tulos: +184 (200 ääntä)
      Hei kaikille, Tulin tänne pahoittamaan mieleni. En ole siinä vielä onnistunut, mutta toivoisin jonkun antavan siihen pienen kipinän. Jaxuhalein, Jihe

      Lainaa

    13. Tulos: +204 (298 ääntä)
      (T)reissaaja: Tämä on (T)reissaajan viimeinen kommentti tällä sivustolla. Syy, miksi (T)reissaaja lopettaa näiden kommentoimisen on se, että sain tehtäväni/tavoitteeni suoritettua. Ja nyt teistä lähes kaikki ihmettelevät, että mikä ihmeen tehtävä/tavoite... --- Kaikkea parasta toivottaen, - (T)reissaaja.
      Nyt uidaan autismin syvissä ja tummissa vesissä.

      Lainaa

    14. Tulos: +55 (179 ääntä)
      (T)reissaaja: Tämä on (T)reissaajan viimeinen kommentti tällä sivustolla. Syy, miksi (T)reissaaja lopettaa näiden kommentoimisen on se, että sain tehtäväni/tavoitteeni suoritettua.
      Kiitos kun poistut, olet ehkä kuolettavimmin tylsä kommentoija ikinä.

      Lainaa

    15. Tulos: +89 (107 ääntä)
      (T)reissaaja, Sun projektin otos on tilastollisesti aivan liian pieni ollakseen millään tavalla merkityksellinen.

      Lainaa

    16. pikku hitleri 2.10.2014 9:19
      Tulos: -32 (62 ääntä)
      Noi 'mulla ei oo' kommentit voi vaan ottaa nostoina, koska joissakin fb-kirppisryhmissä omia kuviaan ei saa 'nostella'. Mä usein käyn just tolleen nostelemassa kavereiden ilmoituksia.

      Lainaa

    17. Tulos: +87 (113 ääntä)
      (T)reissaaja: Kaikkea parasta toivottaen, - (T)reissaaja.
      Samaa sinulle! Itse olen laittanut noin viisi kommenttia tänne ja silti en mitenkään jaksaisi tehdä tollasta taulukkoa. Kunnioitettavaa, mutta myös hiukan pelottavaa.

      Lainaa

    18. Tulos: +107 (113 ääntä)
      pikku hitleri: Noi ‘mulla ei oo’ kommentit voi vaan ottaa nostoina, koska joissakin fb-kirppisryhmissä omia kuviaan ei saa ‘nostella’. Mä usein käyn just tolleen nostelemassa kavereiden ilmoituksia.
      Tää Emilia ei kyllä vaikuttanu ihan sellaselta, joka vaan hyvää hyvyyttään käy nostelemassa toisten ilmotuksia.

      Lainaa

    19. Hörhöjä kaikkialla 2.10.2014 10:40
      Tulos: +72 (108 ääntä)
      Jörkka: Jos (T)reissaaja hankkisit vaikka jonkun harrastuksen?
      Tai vaikka elämän.

      Lainaa

    20. Tulos: +46 (50 ääntä)
      Mauno: En käyttäisi kuolleen henkilön rintaliivejä.
      Tiiä vaikka tulis kummittelemaan. Scary.

      Lainaa

    21. Tulos: +102 (102 ääntä)
      pikku hitleri: Noi ‘mulla ei oo’ kommentit voi vaan ottaa nostoina, koska joissakin fb-kirppisryhmissä omia kuviaan ei saa ‘nostella’. Mä usein käyn just tolleen nostelemassa kavereiden ilmoituksia.
      Vaikuttivatkin parhailta kavereilta

      Lainaa

    22. Tulos: +138 (154 ääntä)
      Mokaakin hauskempi oli tämä (T)reissaaja. Itsekin olen hankkinut paperikopion suomen kansallisarkistoon jokaisesta suomi24.fi kommentistani vuodesta 2004-2009. Julkaisen ne myöhemmin biografiana löydettyäni vakavaraisen kustannusyhtiön jonka haltuun nämä arvopaperit voitaisiin luovuttaa.

      Lainaa

    23. Asennevamma 2.10.2014 11:22
      Tulos: +7 (179 ääntä)
      Taitaa olla aika monella feissarimokan lukijalla tikku perseessä tai soraa vaginassa kun noin pitää oikein iloita kun (T)reissaaja on saanut projektinsa päätökseen. Ja voi että kun hänen nyt pitäisi hommata harrastuksia ja elämä ja ties mitä... Harmittaako teitä kun joku sai jotakin oikeasti aikaiseksi, vaikka ns. turhaa onkin? Tiesittekö että tuollaisilla taidoilla (kärsivällisyys, järjestelmällisyys ym.) todennäköisesti pärjää aika pitkälle, toisin kuin turhalla ruikuttamisella? Terveisin turha ruikuttaja

      Lainaa

    24. yli opisto hörho 2.10.2014 11:31
      Tulos: -26 (66 ääntä)
      (T)reissaaja: Tämä on (T)reissaajan viimeinen kommentti tällä sivustolla. Syy, miksi (T)reissaaja lopettaa näiden kommentoimisen on se, että sain tehtäväni/tavoitteeni suoritettua.
      [] Kiinnostaa [x] Ei kiinnosta

      Lainaa

    25. Tulos: +52 (56 ääntä)
      Noi ‘mulla ei oo’ kommentit voi vaan ottaa nostoina, koska joissakin fb-kirppisryhmissä omia kuviaan ei saa ‘nostella’. Mä usein käyn just tolleen nostelemassa kavereiden ilmoituksia.
      Ja nosto on ihan välttämätön 6 min jälkeen?

      Lainaa

    26. Tulos: +94 (154 ääntä)
      Pari ajatusta (T)reissaajasta ja kommentista: Henkilö on selvästi enemmän tai vähemmän erikoinen mutta ei teidän tarvi järkyttyä, sillä maailmassa on erilaisia henkilöitä ja kyllä te sen tiedätte. Etenkin autismi-kommentti ärsyttää. Autisteja on todella olemassa ja sen ei pitäisi olla mikään huumorin ja irvailun aihe. Lisäksi on erikoisia ihmisiä ilman diagnoosia, sillä jotkut vaan suuntautuvat erilaisiin harrastuksiin ja tapoihin eikä se ole keneltäkään pois. Nykyään yritetään olla erittäin suvaitsevaisia mutta tässä se ihmisen todellinen luonne näkyy jälleen, eli erilaisuutta ei käsitetä vaan sitä pelätään. Tästä koko sivustosta haluaisin sanoa, että tämä tuntuu perustuvan juuri sellaiseen erilaisiin ihmisiin kohdistuvaan naureskeluun. Me ollaan kaikki geenien ja ympäristötekijöiden tuotoksia, eikä se siitä pilailemalla tai paheksumalla parane. Kaikki ei tiedä kaikkea ja etenkin nykymaailmassa voi hyvinkin välttää jonkin oleelliselta tuntuvan tiedon tai taidon eikä se ole henkilön oma häpeän aihe vaan se ihmisen ja yhteiskunnan ominaisuus. Toivon vaan, että jatkossa tällä sivulla naureskellessanne mietitte välillä miten tähän tilanteeseen on päädytty ennen kuin avaatte suunne ja vaikka omassa elämässänne niin ei voisi käydä, niin muistatte että meitä on hyvin monenlaista fenotyyppiä ja alakulttuuria :)

      Lainaa

    27. Tulos: +23 (25 ääntä)
      SoMe oppitunti nro 1: Ei näin.

      Lainaa

    28. Tulos: +29 (45 ääntä)
      "Siinähän eroot patalappu." "Niin eroonkin vessaharja!" (?) :D

      Lainaa

    29. Tulos: +23 (35 ääntä)
      Oliko vanhoilla tuollaiset tanssimekot?

      Lainaa

    30. Köyhät... 2.10.2014 15:24
      Tulos: -50 (80 ääntä)
      Kuka edes ettii jostai hikiseltä kirpparilta vanhojentanssimekkoa, jos on tarkka standardi millasen haluu? Muutenki tärkeetä käydä sovituskopissa kuvaamassa mekkoa ja sit ettiä kirpparilta samanlaista. Patricia on nolo white trash. En ole muuten Emilia, turha tulla länkyttämään sellasta, kattilankannet!

      Lainaa

    31. Kalervo-Hanneli Virtanen 2.10.2014 16:28
      Tulos: +57 (63 ääntä)
      jaa: Tiiä vaikka tulis kummittelemaan. Scary.
      Arjan sisarvainaa palaa haudan takaa hakemaan vääriin käsiin joutuneita rintaliivejään. Arja pelkää sisarvainaan kostoa ja yrittää epätoivoisesti saada kulahtaneet tissinkannattimet takaisin. Mutta vastaako kukaan Arjan ilmoitukseen? Riippuvatko sisarvainaan rinnat tuonpuoleisessa ikuisesti vai onnistuuko Arja saamaan rintaliivit takaisin?

      Lainaa

    32. Tulos: -38 (64 ääntä)
      (T)reissaaja: Tämä on (T)reissaajan viimeinen kommentti tällä sivustolla. Syy, miksi (T)reissaaja lopettaa näiden kommentoimisen on se, että sain tehtäväni/tavoitteeni suoritettua.
      Hanki nyt vittu se elämä.

      Lainaa

    33. Mietimpähän vaan 2.10.2014 22:58
      Tulos: +46 (88 ääntä)
      Jos (T)reissaaja luet näitä kommentteja, niin älä välitä mokomista anonyymeistä pyllistelijöistä, kelpo harrastus proju siinä missä joku muukin, ja ainakin omasta mielestä ihan mielenkiintoa kutkuttava lukaistava muillekkin, jotka on tällä sivustolla aikaansa viettäneet, ja jotka tykkää analyyttisemmasta lähestymistavasta asiohin ylipäätään. Ja arvon anonyymit pyllistelijät, c'mon. Ihan harmitonta toimintaa, ja silti tämmönen suhteeton kakkamyrsky? Tää on tällä sivustolla se vähän surullinen puoli, että vaikka koko idea tietysti on tulla tänne naureskelemaan toisten mokailuille, niin välillä menee kommenteissa vähän jo kiusaamisen puolelle koko touhu, vaikkei edes tunneta koko ihmistä. Enkä edes väitä, ettenkö olis itekkin joskus kommenteissa ilkeilly, mutta nyt iski joku raja vastaan ja rupes tympäsemään tää homma...

      Lainaa

    34. Tulos: +13 (37 ääntä)
      Aivan hemmetin hauska että joku viitsii tehdä snadin pdf:n ja kommentoinnistaan tehdä tutkimuksen =) No, monen mielestä se on tyhmää ja turhaa, ehkäpä he kuuluvat itse mokiin ;)

      Lainaa

    35. Tulos: -5 (61 ääntä)
      Mikkis: Aivan hemmetin hauska että joku viitsii tehdä snadin pdf:n ja kommentoinnistaan tehdä tutkimuksen =) No, monen mielestä se on tyhmää ja turhaa, ehkäpä he kuuluvat itse mokiin
      Mun mielestä se on lähinnä sairasta. Haloo, nyt vittu puhutaa feissarimokien kommenttipalstasta!

      Lainaa

    36. Tulos: +28 (40 ääntä)
      xoxo: Mun mielestä se on lähinnä sairasta. Haloo, nyt vittu puhutaa feissarimokien kommenttipalstasta!
      Jos joku sosiaalitieteitten opiskelija olis jotain tehtävää varten tehny tollasen tilaston, vaikka kommentoinu joka kerta jonkun feministisen tai poliittisen kannanoton tehden ja analysoinu saatuja reaktioita, niin proffa taputtais myhäillen päälaelle, että niin sitä pitää. :D Vissiin ollaan sitten kaikki tällä alalla sairaita, kun kiinnostaa tällaset asiat. :D Ja heille jotka sanoo, ettei ole otokselta tarpeeks laaja tutkimus että vois olla merkittävia tuloksia, niin kyllä pieneks qualitatiiviseks tutkimukseks vois kelvata. Ei tietenkään mikään täydellinen metodi missään nimessä, kun periaatteessa kaikki kommentoijatkin vois olla vaan samoja tyyppejä eri nimimerkkien takana jne, mutta ei tässä nyt kukaan varmaankaan mitään gradua ole tästä vääntämässä. :P

      Lainaa

    37. Tulos: +12 (16 ääntä)
      En nyt sitte tiedä naamapalmuttaako (kyllä) enemmän itse mokalle vaiko näille kommenteille. Kyllä te Pirkko-Petterit olette ihan varmasti myös saaneet jotakin aikaan elämissänne, sen huomaa jo ihan tästä kommentointityylistä! :-)

      Lainaa

    38. Semmosta vaan että 5.10.2014 8:07
      Tulos: -17 (29 ääntä)
      (T)reissaaja: juttuja
      Juu on hienot taulukot ja sillee. Mut mulla vaa alko mietityttää ett kuinka paljon tämä analyyttinen ihminen kärsii narsistisesta persoonallisuushäiriöstä.

      Lainaa

    39. Tulos: -13 (27 ääntä)
      En usko, et monikaan on tullut tänne (T)reissaajaa pilkkaamaan, vaan se että tekee noin tarkan tilaston jossain feissarimokien kommenteista, on outoa ja vähän pelottavaakin. Mullakin on ollut pienenä jotain yhtä outoja harrastuksia, mut ehkä aikuisiällä oli kuitenkin hyvä tehdä jotain hyödyllisempääkin? Toi on täyttä ajanhaaskausta.

      Lainaa

    40. Tulos: +40 (48 ääntä)
      (T)reissaaja ei ole mielestäni ollut kaikista hauskin kommentoja, mutta mielestäni nämä kommentit häntä kohtaan on aika törkeitä "hanki elämä" ynnä muut. Joku varmaan heittää heti, että netissä pitää kestää muiden heittoja. Mutta mielestäni ystävällisyyteen pitää vastata ystävällisyydellä, ei kettuilulla. Ja (T)reissaaja toivotti hyviä jatkoja kaikille! Hävetkää, tai edes miettikää oliko pakko haukkua tai vitsailla. Kaikkea parasta sinulle (T)reissaaja, jos tätä luet.

      Lainaa

    41. Tulos: -16 (24 ääntä)
      (T)reissaaja: 5 päivää sitten Tulos: +152 (160 ääntä) (T)reissaaja
      4D: Kun sinulla ei ole elämää

      Lainaa

    42. Tulos: -23 (31 ääntä)
      Jokuvaan: (T)reissaaja ei ole mielestäni ollut kaikista hauskin kommentoja, mutta mielestäni nämä kommentit häntä kohtaan on aika törkeitä “hanki elämä” ynnä muut. Joku varmaan heittää heti, että netissä pitää kestää muiden heittoja. Mutta mielestäni ystävällisyyteen pitää vastata ystävällisyydellä, ei kettuilulla. Ja (T)reissaaja toivotti hyviä jatkoja kaikille! Hävetkää, tai edes miettikää oliko pakko haukkua tai vitsailla. Kaikkea parasta sinulle (T)reissaaja, jos tätä luet.
      Valkoritarit hyökkää!

      Lainaa

    43. pikkutyttö 7.10.2014 15:07
      Tulos: +11 (19 ääntä)
      Kyllä sitä typerämmistäkin asioista on väännetty tohtorinväitöksiäkin. :D
      xoxo: Mun mielestä se on lähinnä sairasta. Haloo, nyt vittu puhutaa feissarimokien kommenttipalstasta!

      Lainaa

    44. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Tuo mekkokuva on jo läpikäyty vauva.fi keskustelussa. Patrician äiti ei halunnut tytölleen tuollaista mekkoa. joku prinsessahörhelö ois enemmän äidin mieleen:).

      Lainaa

    45. Urpo U. Kekkoinen 10.10.2014 12:58
      Tulos: -15 (19 ääntä)
      (T)reissaaja: Tämä on (T)reissaajan viimeinen kommentti tällä sivustolla. Syy, miksi (T)reissaaja lopettaa näiden kommentoimisen on se, että sain tehtäväni/tavoitteeni suoritettua.
      jaa? kiitos tästä tiedosta, en ois voinu elää ilman sitä tietoo ettei tissireissaaja enää kommentoi

      Lainaa

    46. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Feissarimokat ja kirpparipalstat = avohoitoa suomessa vm 2014.

      Lainaa

    47. Tulos: -12 (18 ääntä)
      (T)reissaaja:
      Kaikki ihmettelevät lähnnä että miksi kerroit tämän? Ketään ei kiinnosta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, mekko, vanhojen tanssi, vanhojentanssimekko, kuva, rintsikat, rintaliivit