Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Väärä reikä

Kerrataanpas nyt naisen anatomia.
Väärä reikä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +945 (991 ääntä)
   Juu, itku tulee kun en voi ymmartaa miten raskaana ollut, synnyttanyt nainen ei tunne omaa anatomiaansa paremmin...

   Lainaa

  2. Tulos: +614 (652 ääntä)
   Dear Eki taitaa olla työtön nykyään..

   Lainaa

  3. Tulos: -96 (190 ääntä)
   Mitä minä juuri luin?

   Lainaa

  4. Tulos: +454 (532 ääntä)
   huoh: Mitä minä juuri luin?
   Feissarimokan otsikolla Väärä reikä.

   Lainaa

  5. Tulos: +490 (526 ääntä)
   Tompan puheista päätellen en yhtään ihmettele, että on sillit ja salaatit sekaisin - tuskimpa on kovin montaa kertaa naisen anatomiaa päässyt noilla herrasmiehentaidoilla livenä tutkimaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +324 (338 ääntä)
   Jos elämässään on saavuttanut pisteen jossa on tullut jo jälkikasvua, miten on voinut vältellä tietoa siitä mistä oma kusi tulee? Kun ei mitenkään harvinainen toimitus ole...

   Lainaa

  7. Tulos: +129 (193 ääntä)
   KILL IT befor... Ai. Vahinko kerkisikin Satun kohdalla jo tapahtua

   Lainaa

  8. Tulos: +313 (323 ääntä)
   Olisi kiinnostanut lääkärin reaktio, jos Satu olisi sinne ehtinyt "vaivastaan" kertomaan.

   Lainaa

  9. Tulos: -32 (72 ääntä)
   Hyi

   Lainaa

  10. Tulos: +136 (170 ääntä)
   Luulin tuon Satun päivityksen olevan moka kun kertoi noinkin tarkasti omista pissaamisistaan mutta ei näköjään

   Lainaa

  11. Tulos: -96 (178 ääntä)
   Ensin ajattelin, että kannattaisi ehkä jättää tuo alempi lukematta, mutta uteliaisuus voitti. Onneksi voitti! En siis olekaan ainoa, joka luuli sen reiän sijaitsevan siinä kohtaa! Huraa :) Miinuksia odotellessa, tuleekohan tänne taas se kiva tyyppi vetelemään jotain ihme kommentteja siitä, miten kristinusko on minua, ei-kristittyä, kohdellut niin laiminlyövästi ettei näitä asioita olla suostuttu opettamaan...

   Lainaa

  12. Tulos: +58 (98 ääntä)
   Kusinen suolenpätkä :D

   Lainaa

  13. Tulos: -13 (33 ääntä)
   Mikäpä minä olen heitä tuomitsemaan...

   Lainaa

  14. SuomiOtaku 30.9.2014 7:18
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   http://hugelol.com/lol/66552

   Lainaa

  15. Muna Pää 30.9.2014 7:21
   Tulos: +25 (73 ääntä)
   Jatkossa mä alan päivittämään mun paskan koostumuksesta.

   Lainaa

  16. Tulos: +149 (161 ääntä)
   Noh, ainakin Satu myönsi olevansa idiootti.

   Lainaa

  17. Tulos: +101 (135 ääntä)
   Voi miksi, oi miksi pitää kaikki nämäkin asiat jakaa joka ainoalle facebook-kaverille nähtäväksi? Eikö näitä keskusteluja voisi käydä chatissa, ei olis tarvinnu Satun nolata itseään kaikkien edessä. Paitsi olisi kai joku voinut lähettää sen keskustelun tänne toki myös, mikä toisaalta olisi ollut Satulle ihan oikein, jos on tosiaankin noin tietämätön.

   Lainaa

  18. Tulos: -9 (83 ääntä)
   riesa: Voi miksi, oi miksi pitää kaikki nämäkin asiat jakaa joka ainoalle facebook-kaverille nähtäväksi? Eikö näitä keskusteluja voisi käydä chatissa, ei olis tarvinnu Satun nolata itseään kaikkien edessä. Paitsi olisi kai joku voinut lähettää sen keskustelun tänne toki myös, mikä toisaalta olisi ollut Satulle ihan oikein, jos on tosiaankin noin tietämätön.
   No tietysti siksi, että sinä ja muut vajakit pääsette pyörimään myötähäpeässä.

   Lainaa

  19. Hörhöjä kaikkialla 30.9.2014 9:03
   Tulos: +12 (44 ääntä)
   Satu, kiinnostaa ihan helvetisti!

   Lainaa

  20. Tulos: +114 (130 ääntä)
   Kala: Ensin ajattelin, että kannattaisi ehkä jättää tuo alempi lukematta, mutta uteliaisuus voitti. Onneksi voitti! En siis olekaan ainoa, joka luuli sen reiän sijaitsevan siinä kohtaa! Huraa :) Miinuksia odotellessa, tuleekohan tänne taas se kiva tyyppi vetelemään jotain ihme kommentteja siitä, miten kristinusko on minua, ei-kristittyä, kohdellut niin laiminlyövästi ettei näitä asioita olla suostuttu opettamaan…
   Miksi sä vedit uskonnon tähän mukaan? :D

   Lainaa

  21. Tulos: +35 (55 ääntä)
   jopo: No tietysti siksi, että sinä ja muut vajakit pääsette pyörimään myötähäpeässä.
   Hahaa, mitäs itse täällä teet? On olemassa hyviä ja huonoja mokia, tämä kuuluu niihin jotka tekee vaan surulliseksi, kun ihmiset on niin tyhmiä.

   Lainaa

  22. Johnson kodin putkimies 30.9.2014 9:45
   Tulos: +138 (200 ääntä)
   aaaa: Juu, itku tulee kun en voi ymmartaa miten raskaana ollut, synnyttanyt nainen ei tunne omaa anatomiaansa paremmin…
   Tytöt kasvatetaan vauvasta lähtien tyyliin "Hyyyyyyi kamala, miten kaikki paikat ovat taas kakassa", poikien tuotoksia kehutaan. Miehen elimistö on ulkopuolella helposti nähtävillä, naisen vaatii peilin näkyäkseen. Miksihän useimmat naiset eivät koskaan ole tuota "hyyyyyyi miten kamalaa" paikkaansa peilillä vilkaisseet? Miksi moni nainen ei koskaan opettele masturboimaan tai saa ikinä orgasmia? KOSKA NAISET KASVATETAAN HÄPEÄMÄÄN ALAPÄÄTÄÄN. Mitä tulee vasta synnyttäneen ongelmaan; mars äkkiä läkärille, sillä virtsaamisongelma voi kertoa arpikudoksesta, hermovauriosta, tulehduksesta, korjaamattomasta repeämästä. Ne on syytä korjata äkkiä, jottei kehity vakavampaa ongelmaa kuten pahaa laskeumaa.

   Lainaa

  23. Johnson kodin putkimies 30.9.2014 9:47
   Tulos: -14 (46 ääntä)
   Muna Pää: Jatkossa mä alan päivittämään mun paskan koostumuksesta.
   Lapsen koululuokalla nimettiin päivän kakka elokuvan nimellä. "Linnut", "Pariisin varpunen", "Anakonda", "Gone with the wind", "Kadonnut 60 sekunnissa", "Lumikki ja seitsemän kääpiötä".

   Lainaa

  24. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Johnson kodin putkimies: Lapsen koululuokalla nimettiin päivän kakka elokuvan nimellä. “Linnut”, “Pariisin varpunen”, “Anakonda”, “Gone with the wind”, “Kadonnut 60 sekunnissa”, “Lumikki ja seitsemän kääpiötä”.
   Onhan näitä: http://gamma.nic.fi/~myllma/kakka.htm.

   Lainaa

  25. Siis mitäh 30.9.2014 10:26
   Tulos: +35 (77 ääntä)
   Tiesin 13-vuotiaana enemmän naisen anatomiasta kun tämä synnyttänyt nainen... P.S. Olen mies

   Lainaa

  26. Tulos: -36 (60 ääntä)
   Voi että mitkä määrät kusisia pikkareita sadulla kun aina pyyhkinyt vähän huti...

   Lainaa

  27. Tulos: +17 (39 ääntä)
   oneisin: Miksi sä vedit uskonnon tähän mukaan?
   No sitähän minäkin ihmettelen, miten joku voi vetää tällaiseen asiaan uskonnon mukaan, kun siitä ei ole ollut mitään mainintaa :D Tarkoitin sitä, kun tuolla toisen mokan kommenteissa (Kuvakooste, osa 44: Syömään!) asiasta tuli epäselvyyksiä. Olin hieman kyllä jo aiemmin saanut tietää, että mainittu reikä ei sijaitse mainitussa ruumiin pisteessä, mutta tuosta mokassa opin, että kyseinen ruumiin piste ei edes ole reikä. Ja sitten joku hiippari tuli voivottelemaan, miten "kamalaa, kun kristinusko on niin suvaitsematon kukkahattutätiuskonto, että ihmisille ei suostuta opettamaan mitään sukupuoli- tai anatomia-asioita. Mietin vain, että tuleekohan samantasoisia kommentteja taas, kun tässä otin asian puheeksi :D

   Lainaa

  28. Tulos: +87 (89 ääntä)
   Satulla tulee siis kuset sekä virtsaputkesta, että klitoriksesta? Kannattaa sille lääkärille silti varmaan mainita asiasta.

   Lainaa

  29. yli opisto hörho 30.9.2014 11:20
   Tulos: +53 (73 ääntä)
   Joo, minäkin oon aina kuvitellut että miehillä pissi tulee navasta mutta ainahan sitä voi erehtyä!

   Lainaa

  30. Tulos: +6 (16 ääntä)
   ...Nyt oikeesti.

   Lainaa

  31. Yleinen Puuhamies 30.9.2014 15:00
   Tulos: -42 (78 ääntä)
   Johnson kodin putkimies: Tytöt kasvatetaan vauvasta lähtien tyyliin “Hyyyyyyi kamala, miten kaikki paikat ovat taas kakassa”, poikien tuotoksia kehutaan. Miehen elimistö on ulkopuolella helposti nähtävillä, naisen vaatii peilin näkyäkseen. Miksihän useimmat naiset eivät koskaan ole tuota “hyyyyyyi miten kamalaa” paikkaansa peilillä vilkaisseet? Miksi moni nainen ei koskaan opettele masturboimaan tai saa ikinä orgasmia? KOSKA NAISET KASVATETAAN HÄPEÄMÄÄN ALAPÄÄTÄÄN. Mitä tulee vasta synnyttäneen ongelmaan; mars äkkiä läkärille, sillä virtsaamisongelma voi kertoa arpikudoksesta, hermovauriosta, tulehduksesta, korjaamattomasta repeämästä. Ne on syytä korjata äkkiä, jottei kehity vakavampaa ongelmaa kuten pahaa laskeumaa.
   Joo en menis omien kokemuksies pohjalta yleistämään...

   Lainaa

  32. Kyllä näitä kuule muuallakin puhutaan 30.9.2014 17:36
   Tulos: +28 (56 ääntä)
   riesa: Voi miksi, oi miksi pitää kaikki nämäkin asiat jakaa joka ainoalle facebook-kaverille nähtäväksi? Eikö näitä keskusteluja voisi käydä chatissa, ei olis tarvinnu Satun nolata itseään kaikkien edessä. Paitsi olisi kai joku voinut lähettää sen keskustelun tänne toki myös, mikä toisaalta olisi ollut Satulle ihan oikein, jos on tosiaankin noin tietämätön.
   Kun on kaikki raskauden, synnytyksen ja synnytyksen jälkeiset paikkojen ronklaukset ja tutkimiset läpikäynyt, niin kyllä siinä auttamatta kainostelu ja häpeäntunne jää vähemmälle, ja pääsee itsekin siihen samaan moodiin alan ammattilaisten kanssa, että paikkohin suhtautuu ihan vaan joka toisen anatomiaan kuuluvina osasina, joita täytyy välillä vähän rassata jos sieltä sen keilapallon puskee ulos. :) Itse kyllä koitan silti tiedostaa, että joku toinen prosessia läpikäymätön saattaa vielä vähän punastella näitä puheita, mutta omassakin tuttavapiirissä on myös näitä Satuja, jotka antaa mennä vaan. Tosin oman tuttavapiirin Sadut ovat myös olleet hereillä näissä ronklaustapaamisissa, eivätkä ole näin käsittämättömän pihalla asioista. :D

   Lainaa

  33. Tulos: -6 (28 ääntä)
   Söin samalla kun luin tätä. Big mistake

   Lainaa

  34. Tulos: +7 (23 ääntä)
   Kuka oikeesti ees kirjottaa tämmöstä facebookkiin... yyh

   Lainaa

  35. Tulos: -1 (5 ääntä)
   joopelis: Dear Eki taitaa olla työtön nykyään..
   Taitaa eläkkeellä olla jo.

   Lainaa

  36. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Ja taas on kuvakaapparit olleet asialla, ei vaikeaa arvata kuka.

   Lainaa

  37. Tulos: -19 (29 ääntä)
   Kala: Ensin ajattelin, että kannattaisi ehkä jättää tuo alempi lukematta, mutta uteliaisuus voitti. Onneksi voitti! En siis olekaan ainoa, joka luuli sen reiän sijaitsevan siinä kohtaa! Huraa Miinuksia odotellessa, tuleekohan tänne taas se kiva tyyppi vetelemään jotain ihme kommentteja siitä, miten kristinusko on minua, ei-kristittyä, kohdellut niin laiminlyövästi ettei näitä asioita olla suostuttu opettamaan…
   MIstähän vitusta sinä idiootti vedit uskonnon tähän mukaan?

   Lainaa

  38. belladonna 1.10.2014 9:28
   Tulos: +49 (57 ääntä)
   Olen kyllä sitä mieltä että jos on revennyt synnytyksessä pahasti ja sen jälkeen tulee pissa kahdesta paikkaa niin todellakin on syytä asia tutkia. Olkoonkin niin että Satu ei tiedä missä pissareikä sijaitsee, mutta kahta reikää siellä ei pidä olla. Kuten joku jo mainitsi niin mars lääkäriin. Ei siinä ole mitään noloa. T. neljä lasta synnyttänyt

   Lainaa

  39. Tulos: +19 (35 ääntä)
   Kyllä näitä kuule muuallakin puhutaan: Kun on kaikki raskauden, synnytyksen ja synnytyksen jälkeiset paikkojen ronklaukset ja tutkimiset läpikäynyt, niin kyllä siinä auttamatta kainostelu ja häpeäntunne jää vähemmälle, ja pääsee itsekin siihen samaan moodiin alan ammattilaisten kanssa, että paikkohin suhtautuu ihan vaan joka toisen anatomiaan kuuluvina osasina, joita täytyy välillä vähän rassata jos sieltä sen keilapallon puskee ulos. Itse kyllä koitan silti tiedostaa, että joku toinen prosessia läpikäymätön saattaa vielä vähän punastella näitä puheita, mutta omassakin tuttavapiirissä on myös näitä Satuja, jotka antaa mennä vaan. Tosin oman tuttavapiirin Sadut ovat myös olleet hereillä näissä ronklaustapaamisissa, eivätkä ole näin käsittämättömän pihalla asioista.
   Mutta jos on olemassa vaihtoehto (luojalle kiitos että on, harmi ettei kaikki sitä käytä!), niin miksi tosiaan jakaa tällanen asia kaikille? Ok, sinua tai muita synnyttäneitä ei enää punastuta mikään, mutta mitä sitten? Tosiaan voisi ottaa huomioon, että liika informaatio on liikaa, ei kai synnytys kaikkea suhteellisuudentajua turruta?

   Lainaa

  40. Tulos: +67 (77 ääntä)
   Miksi kaikki olettaa, että Satu kirjoitti tämän omalle face-seinälleen kaikkien nähtäväksi? Mitä jos se kirjoitettiin ÄiTyLeihin tai johonkin Ronskit mammat ilman sensuuria -ryhmään? Tai omalle seinälle, mutta rajattu ainoastaan mammakavereiden nähtäväksi. Sadulle kommentoineet ainakin olivat molemmat naisia. Joku ystävällinen mammakaveri sit lähettäny feissarimokiin. Yllä olevilla kommentoijilla oli hyvät pointit siitä, että naisen alapäätä pidetään nolona asiana, puhumattakaan raskauden ja synnytyksen aiheuttamista muutoksista. Joo, Satu oli tyhmä ku ei noin perusasiaa tienny. Mutta hyvä puoli oli, että tyhmänkin huoli hälveni. (Ja jos sitä pissaa tulee oikeesti kahdesta kohdasta niin on se outoa ja pitäis tarkistaa.) Jossain noista synnytyksen jälkeisistä ongelmista ja huolista pitää voida puhua. Niistä puhutaan ja kysytään kavereilta vauvakahvilassa tai puistossa, niin miksei faceryhmässä tai rajoitetusti omalla facesivulla? Monissa kommenteissa on liikaa semmone sävy, että "EWW pidä tommoset omana tietonas, EI KOSKAAN MISSÄÄN SAA KYSYÄ TOLLASTA KENELTÄKÄÄN!!!" Body shaming. P.S. En ole itse synnyttänyt.

   Lainaa

  41. Tulos: +14 (20 ääntä)
   riesa: Voi miksi, oi miksi pitää kaikki nämäkin asiat jakaa joka ainoalle facebook-kaverille nähtäväksi? Eikö näitä keskusteluja voisi käydä chatissa, ei olis tarvinnu Satun nolata itseään kaikkien edessä. Paitsi olisi kai joku voinut lähettää sen keskustelun tänne toki myös, mikä toisaalta olisi ollut Satulle ihan oikein, jos on tosiaankin noin tietämätön.
   Itselläni ei välttämättä riittäisi huumorintaju jos joku kaveri lupaa kysymättä lähettelisi tänne screenshotteja yksityisistä viesteistä/chateista, menee jo vähän turhan pitkälle oli sitten kuinka idiootti "mokailu" tahansa.. Kaveripiirin kesken vittuilu voi toki olla jossain tapauksissa ihan hyväksyttävää :D Eri asia sitten jos josku tuntematon tulee hulluilemaan yksityisviestillä tms..

   Lainaa

  42. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Myönnetään, vaikka meillekään ei terveystiedossa paljoa emättimen rakenteesta opetettu tai edes sitä mistä se kusi tulee, niin kyllä se kerrottiin ettei klitoris liity vessassa asiointiin mitenkään. Mutta jos se tosiaan kahesta paikasta tulee, niin lääkäriin mars.

   Lainaa

  43. Tulos: +3 (9 ääntä)
   muumi: Miksi kaikki olettaa, että Satu kirjoitti tämän omalle face-seinälleen kaikkien nähtäväksi? Mitä jos se kirjoitettiin ÄiTyLeihin tai johonkin Ronskit mammat ilman sensuuria -ryhmään? Tai omalle seinälle, mutta rajattu ainoastaan mammakavereiden nähtäväksi. Sadulle kommentoineet ainakin olivat molemmat naisia. Joku ystävällinen mammakaveri sit lähettäny feissarimokiin. “EWW pidä tommoset omana tietonas, EI KOSKAAN MISSÄÄN SAA KYSYÄ TOLLASTA KENELTÄKÄÄN!!!” Body shaming. P.S. En ole itse synnyttänyt.
   Jos se kirjoitettiin Äityleihin (anteeksi, en osaa kirjoittaa sitä kuten originaalit) niin sehän on jo moka itsessään =) Tottakai näistä pitää voida puhua ja puhutaan myös, itse synnyttämättömänä aloin melkein voida pahoin kun jo synnyttäneet polttarien aikana valistivat morsianta siitä mitä on odotettavissa kun mennään "ketarat levällään Kättärille". Pidin sitä kuitenkin asiaan kuuluvana, naisporukalla kun oltiin ja kyse oli perheen perustamisesta, kai me kaikki tiedämme ettei haikara niitä tuo. Mutta itse valistan jo varhaisteiniä siitä ettei *mihinkään* nettiin pidä laittaa sellaista mitä ei haluaisi huomisaamun lehteen, asiat kun leviävät mitä oudoimmin tavoin. Jos tuo levisi jostain suljetusta mammaryhmästä niin ok, tosi inhottava ryhmä, mutta kyllä aikuisen synnyttäneen naisen pitäisi tietää, sen lisäksi mistä virtsa tulee, myös se että netissä leviää kaikki.

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (26 ääntä)
   Bethos: MIstähän vitusta sinä idiootti vedit uskonnon tähän mukaan?
   Mistähän ihmeestä sinä kultaseni opit lukemaan? :)

   Lainaa

  45. Tulos: -26 (32 ääntä)
   aika kiva, olen aina luullut että pissa tulee samasta reiästä mihin poikkkis kaluaan työntää

   Lainaa

  46. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Johnson kodin putkimies: Tytöt kasvatetaan vauvasta lähtien tyyliin “Hyyyyyyi kamala, miten kaikki paikat ovat taas kakassa”, poikien tuotoksia kehutaan. Miehen elimistö on ulkopuolella helposti nähtävillä, naisen vaatii peilin näkyäkseen. Miksihän useimmat naiset eivät koskaan ole tuota “hyyyyyyi miten kamalaa” paikkaansa peilillä vilkaisseet? Miksi moni nainen ei koskaan opettele masturboimaan tai saa ikinä orgasmia? KOSKA NAISET KASVATETAAN HÄPEÄMÄÄN ALAPÄÄTÄÄN. Mitä tulee vasta synnyttäneen ongelmaan; mars äkkiä läkärille, sillä virtsaamisongelma voi kertoa arpikudoksesta, hermovauriosta, tulehduksesta, korjaamattomasta repeämästä. Ne on syytä korjata äkkiä, jottei kehity vakavampaa ongelmaa kuten pahaa laskeumaa.
   Olis varmaan jäänyt tuo teksti facessa hänellä julkaisematta, jos alapäätään kovasti häpeäisi... noista mainitsemistasi ongelmista ei kyllä laskeumaa saa, mutta hienosti olet vaivat luetellut. Kuulostaa puoliksi lääkäriltä, kun listaa noin monta hienoa vaivaa perätysten, mutta miksi yrittää lietsoa pelkoa synnyttäneisiin naisiin?

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (8 ääntä)
   No opitpa Kikka sinäki jotain uutta. :)

   Lainaa

  48. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Onko Mr. Ällöä näkyny aikoihin kommentoimassa?

   Lainaa

  49. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Ei se oo ihme, ettei kaikki miehet tiedä naisen anatomiasta mitään, kun ei kaikki naisetkaan ilmeisesti tiedä anatomiastaan yhtään mitään. Nauroin kyllä makeasti, kiitos siitä. Mut missä tämä kyseinen synnyttäjä on ollut esim. ala-asteella ja yläasteella, kun kerrottiin ihmisten anatomiasta ja lisääntymisestä? Luulin, että Suomessa on aika hyvä tää ns. valistusopetus kouluissa, mut kai sit näitä ''voiko tulla raskaaksi jos ottaa suihin'' -tyyppejä on sit Suomessakin olemassa. ja nyt Satu, jos luet tätä niin ei, et voi tulla raskaaksi ottamalla suihin.

   Lainaa

  50. sepalusnaama 2.10.2014 20:50
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Kertokaapa te älyköt, että mistä se pissa naisesta oikein tulee jos ei virtsatietä pitkin klitoriksen alapuolella sijaitsevasta pikkuriikkisestä rei'ästä?

   Lainaa

  51. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Kala: Ensin ajattelin, että kannattaisi ehkä jättää tuo alempi lukematta, mutta uteliaisuus voitti. Onneksi voitti! En siis olekaan ainoa, joka luuli sen reiän sijaitsevan siinä kohtaa! Huraa Miinuksia odotellessa, tuleekohan tänne taas se kiva tyyppi vetelemään jotain ihme kommentteja siitä, miten kristinusko on minua, ei-kristittyä, kohdellut niin laiminlyövästi ettei näitä asioita olla suostuttu opettamaan…
   Sää oot kyllä niin huono -_-

   Lainaa

  52. Tulos: -13 (23 ääntä)
   Kaikista ärsyttävimpiä ja idiooteimpia sosiaalisessa mediassa ovat keski-ikää lähentelevät naiset. Ei jumalauta..

   Lainaa

  53. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Miehen kanssa ruettiin puhumaan tästä postauksesta ja olin itsekin silleen, että "Mitä? Kyllä se pissa ainakin mulla tulee sieltä klitoriksen alapuolelta?" Mies ei tietenkään uskonut, kunnes asia tarkastettiin - ja ihan totta, virtsaputki sijaitsee mulla ihan klitoriksen alapuolella, eikä lähelläkään sitä paikkaa, mihin kaikki anatomian kirjat osoittaa. Tässä asiassa voi olla siis yksilöllisiä vaihteluita, eikä vastaan väittäviä tarvii heti olla lynkkaamassa :)

   Lainaa

  54. Tulos: -13 (23 ääntä)
   Njoo: Tompan puheista päätellen en yhtään ihmettele, että on sillit ja salaatit sekaisin – tuskimpa on kovin montaa kertaa naisen anatomiaa päässyt noilla herrasmiehentaidoilla livenä tutkimaan.
   Minusta tuo oli aivan mahtava letkautus, kusinen suolenpätkä :D

   Lainaa

  55. spiderwoman 5.10.2014 20:18
   Tulos: +6 (22 ääntä)
   Satu on muuten kirjottanu tän _salaiseen_ mammaryhmään.että ihan vitun hienoo,että joku siitä porukasta on menny jakaan tän tänne :O >:(

   Lainaa

  56. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Onkohan kukaan sattunut huomaamaan, että näistä mokista on nuo sukunimet sensuroitu? Nytkö on sitten kaikki Satut epäiltynä kaksineuvoisuudesta? Minäkin tiedän yhden!

   Lainaa

  57. Tulos: -4 (8 ääntä)
   aaaa: Juu, itku tulee kun en voi ymmartaa miten raskaana ollut, synnyttanyt nainen ei tunne omaa anatomiaansa paremmin…
   Taisin jo 14-kesäisenä pojankloppinakin ymmärtää naisten anatomiasta Satua enemmän

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pissa, synnytys, virtsa, reikä, alapää, anatomia