Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 78

Mikko... mitä?!
Kirpputorin löytöjä, osa 78

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +721 (735 ääntä)
      Nyt ei Mikolla taida olla ihan itsellään Facebookin säännöt hallussa :D

      Lainaa

    2. Tulos: +932 (948 ääntä)
      Mikko todisti juuri että sen joka pyytää, ON mahdollista olla tyhmä

      Lainaa

    3. Tulos: +449 (473 ääntä)
      "Ei ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa" nomut hei.. loistava myyntipuhe ainaki jos ei muuta :D

      Lainaa

    4. Tulos: +618 (626 ääntä)
      Markkinoinnin perusteet: muista haukkua asiakasta tyhmäksi.

      Lainaa

    5. Tulos: +302 (314 ääntä)
      "ei ole hullu joka pyytää". No, kyllä se nyt on sulaa hulluutta pyytää kusisesta suola-astiasta 400€. Eikös tuo oikeanpuoleinen ole kaikenlisäksi rikki? Nyt vittu oikeesti :D

      Lainaa

    6. Tulos: +142 (160 ääntä)
      Suitsa: “ei ole hullu joka pyytää”. No, kyllä se nyt on sulaa hulluutta pyytää kusisesta suola-astiasta 400€. Eikös tuo oikeanpuoleinen ole kaikenlisäksi rikki? Nyt vittu oikeesti
      *vasemmanpuoleinen. Prkl.

      Lainaa

    7. Tulos: +152 (162 ääntä)
      Voiko joku tietävämpi kertoa onko nämä oikeasti jotenkin arvokkaampia vai onko Marko pelkästään vain pelle?

      Lainaa

    8. Tulos: +115 (123 ääntä)
      Disa: Voiko joku tietävämpi kertoa onko nämä oikeasti jotenkin arvokkaampia vai onko Marko pelkästään vain pelle?
      Aha, tarkkaavaisuusongelmat vaivaavat aamuyöstä muitakin. Siis Mikko eikä Marko.

      Lainaa

    9. Tulos: +23 (47 ääntä)
      Mitäs keeveliä, sääntöjä naamakirjassa? ja minä tyhmä kun luulin sen olevan vain sivu missä saat päivittäin satoja farmville - ja tai muita pelipyyntöjä.

      Lainaa

    10. Tulos: +55 (63 ääntä)
      Joitakin ihmisiä ei pidä päästää noille kirpputoreille.

      Lainaa

    11. Tulos: +77 (101 ääntä)
      Kenelläkään koskaan sellaista tunnetta, että jos ihminen on todella tyhmä niin tekisi mieli ihan vähän vaan lyödä korville? Jos se oppisi vaikka olemaan hiljaa jos jotain todella tyhmää meinaa päästä suusta?

      Lainaa

    12. Tulos: -87 (117 ääntä)
      Onneks ite en oo noihin retkahtanu. :DD En tajunnu sanaakaan "kuva on seinällä eikä kansiossa" Jos purnukoista puhuttiin, nii ne on pöydällä, ei seinällä. :D

      Lainaa

    13. Tulos: -33 (53 ääntä)
      Valle: Mikko todisti juuri että sen joka pyytää, ON mahdollista olla tyhmä
      Tyhä ja hullu eivät kuitenkaan ole synonyymejä.

      Lainaa

    14. Tulos: +82 (96 ääntä)
      Lienekköhän mikolla kaikki jauhot purkissa...

      Lainaa

    15. töttöröö 25.9.2014 10:23
      Tulos: +39 (45 ääntä)
      Mikko alko nyt käymään taistelua tuulimyllyjä vastaan :D

      Lainaa

    16. Tulos: +41 (49 ääntä)
      Mikko näyttäisi olevan laakson terävin inkkari...

      Lainaa

    17. yli opisto hörho 25.9.2014 10:46
      Tulos: +75 (85 ääntä)
      Alli: Tyhä ja hullu eivät kuitenkaan ole synonyymejä.
      Lehmä ja koira eivät kuitenkaan ole matelijoita.

      Lainaa

    18. yli opisto hörho 25.9.2014 10:49
      Tulos: +123 (127 ääntä)
      300e "leimallisia harvinaisuuksia" ilman mitään todisteita mistään leimoista tai oikeista myyntihinnoista. Olen aika varma että oon nähnyt kyseisiä purnukoita Prismassa myynnissä. Eikä varmasti ole maksanut 300e. Ja sitten vielä huutokauppaa kirpputorilla, johon päälle sanotaan että "ei ole tyhmä joka pyytää". Kyllä nyt sanoisin että on aika tyhmä jätkä.

      Lainaa

    19. Feispuukkari 25.9.2014 11:52
      Tulos: -4 (36 ääntä)
      Olenko ainoa joka on aina miettinyt miksi ihmeessä noilla facekirppiksillä ei saa huutokaupata?? Eikö se ole sen myyjän oma asia miten sen tuotteen päättää myydä..

      Lainaa

    20. Tulos: +3 (17 ääntä)
      hekomopo: En tajunnu sanaakaan “kuva on seinällä eikä kansiossa”
      Olisikohan silti kyse kuvasta, jos kuvasta puhutaan? Ryhmällä on mitä todennäköisimmin säännöt siitä, miten ilmoitukset tulee kirjoittaa jne, ja kommentista päätellen näitä ei ole noudatettu.

      Lainaa

    21. Tulos: +46 (54 ääntä)
      Facebook ja yksilövapaus XDXDXDXDXDXDXD? (ja joku naurava hymiö)

      Lainaa

    22. Tulos: +82 (84 ääntä)
      Disa: Voiko joku tietävämpi kertoa onko nämä oikeasti jotenkin arvokkaampia vai onko Marko pelkästään vain pelle?
      Aidot Arabian astiat, etenkin vanhat keräilyharvinaisuudet, maksaa toki enemmän kuin halpamarketin purkit, mutta ei noista satasia silti saa. Katsoin, että joku myi tori.fissä samanlaista jauhopurkkia 50 eurolla. Nopealla googlailulla löytyi myös muutamia samantyyppisiä liikkeessä myynnissä olevia purkkeja, joiden hinta liikkuu satasen kieppeillä. Rikkinäisellä purkilla ei ole mitään arvoa. Joka tapauksessa hullu pitää olla, jos Mikolta jotain ostaa. Tuollaisten ihmisten kanssa ei kannata olla missään tekemisissä.

      Lainaa

    23. tulppanaama 25.9.2014 12:32
      Tulos: +13 (27 ääntä)
      http://www.astiataivas.fi/tuotteet.html?id=8/1780 Tuossa nyt oli nopean googletuksen tuloksena lähimmäksi osunut tuote. Eri muotoinen nyt ainakin, mutta kelvatkoon (ellei mokan kipot ole sitten Prisman 14 e kippoja). Hinta siis yhdelle purkille 95e (huom. uutena), eli kolmestahan se tekee 285e (jos oletetaan, että jauhopurkki on samanhintainen). Eli ehjät saa kaupasta halvemmalla. Tosin astiataivaasta suolakippo oli loppunut, että kannattaa ehkä sittenkin maksaa se reilu satanen enemmän :)

      Lainaa

    24. Seppo Saviniemi 25.9.2014 13:00
      Tulos: +26 (26 ääntä)
      Yksilönvapaus ja sananvapaus ym. kivat vapaudet eivät päde yksityisomistuksessa olevilla sivuilla.

      Lainaa

    25. Tulos: +21 (27 ääntä)
      No mitäs Mikko edes tekee tässä ryhmässä jos se niin hänen yksilönvapauttaan rikkoo? Ja en tiedä paljon tollaisista maksetaan, mutta veikkaan, että 50-70e. Tosta rikkinäisestä hyvä jos saa kympin.

      Lainaa

    26. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Feispuukkari: Olenko ainoa joka on aina miettinyt miksi ihmeessä noilla facekirppiksillä ei saa huutokaupata??Eikö se ole sen myyjän oma asia miten sen tuotteen päättää myydä..
      Ylläpitäjä toki saa päättää millaista myyntiä hyväksyy omassa ryhmässään. Jos haluaa huutokaupata niin sen voi tehdä huutinetissä tai vaikkapa omalla seinällään.
      Galaki: Mitäs keeveliä, sääntöjä naamakirjassa? ja minä tyhmä kun luulin sen olevan vain sivu missä saat päivittäin satoja farmville – ja tai muita pelipyyntöjä.
      Facebookilla toki on säännöt, eihän niin massiivinen sivusto ilman sääntöjä toimisi. Esim. rasismi, seksuaalinen sisältö jne on kiellettyjä.

      Lainaa

    27. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Seppo Saviniemi: Yksilönvapaus ja sananvapaus ym. kivat vapaudet eivät päde yksityisomistuksessa olevilla sivuilla.
      Lisäksi ne eivät tarkoita että kenenkään pitää erikseen tarjota koroketta joilla näitä voi harrastaa. Tämä ihmisiltä usein menee vikaan. Kenelläkään ei ole velvollisuutta alkaa avustamaan vatipäätä missään huutelemisessa tai oikein missään muussakaan. Ne vain tarkoittavat että näitä ei saa alkaa aktiivisesti rajoittamaan ja vaientamaan ihmiseltä itsessään. Kenelläkään ei ole pakotetta tai velvoitetta avustaa. Vatipää saa huudella aivan vapaasti, mutta saa itse etsiä tapansa tulla kuulluksi. Se, että vaikkapa nyt Iltalehden keskustelufoorumilla ei julkaista jotakin kommenttia jossa huudettiin kaikki maailman ihmiset nimeltä yksitellen paskoiksi ei ole sananvapauden rikkomista. Ja se että yksi juntti ei saa myydä homeisia kippojaan ihan miten haluaa Facebookissa ei riko yksilönvapautta.

      Lainaa

    28. Tulos: +9 (25 ääntä)
      Mikolla on hiekkaa pinpissä.

      Lainaa

    29. Tulos: +20 (26 ääntä)
      Itseäni jaksaa aina huvittaa nämä kaupustelijat. Okei okei, tyhmimpiä ovat ne, jotka tosissaan maksavat roskasta ja harmittaa, että sellaisia ihmisiä on. Hehän ne mahdollistavat nämä ääliöt, jotka jaskaa kaupittelevat. Parhaita ovat aina nämä, jotka myyvät jotain lähes rikkinäistä ja tosi kulahtanutta suurinpiirtein sillä hinnalla, mitä ovat itse maksaneet siitä uutena. Eli joskus noin 10-15 vuotta sitten. Tarkistamatta nykyajan hintoja uusille vastaaville, hinnat voivat joskus olla tippuneet aika merkittävästi. Ja sitten joku pöljä maksaa liki käyttökelvottomasta tuplasti tai triplasti enemmän kuin mitä ihan UUSI maksaisi kaupassa. Nyt kun mietin, niin on olemassa vielä hauskempi alaryhmä roskan kauppaajia, he jotka myyvät tavaraa, jonka itse ovat ostaneet käytettynä muutamia vuosia sitten vähän kulahtaneena. Ja silloinkin alkuperäinen myyjä on halunnut myydä samalla hinnalla mitä on itse maksanut joitain vuosia sitten. Jos joku haluaa konkreettisen kokemuksen asiaan niin eläinpiireissä näkee paljon tätä. "Myydään hyväkuntoinen iso häkki 240e" - häkki joka on ostettu 5v sitten käytettynä, silloin n. 5v ikäisenä "hyväkuntoisena" 250 eurolla (uutena maksanut 275e). Aikanaan ensimmäistä kertaa käytettynä ostettaessa näkyvissä olleet vähäiset käytön jäljet tarkoittavat nyt ihan vähän nurkasta läpipurtua pohjakaukaloa, joka ei haittaa käyttöä, voi teipata niin ettei purut tipu. Ikänsä vuosi kaukalo on muutenkin alkanut muuttumaan murtumisherkäksi, ei siis haittaa jos käsittelee nätisti. Häkkiosassa irtonaisia pinnoja, useimmat teipattu kiinni, osa kokonaan irti, saa mukaan tai voi tehdä itse uudet rautalangasta. Eikä se oikeasti käyttöä haittaa, myyjän omat eläimet eivät mahdu välistä ulos/puuttuva pinna on niin korkealla. Hieman ruostetta niissä kohdissa joista maali kulunut/jyrsitty pois, luukut ja kiinnikkeet kadonneet. Eikä nykymittapuulla ole edes iso, vaan juuri suositeltavan minimikokoinen, mutta vuonna 2004 oli erit suositukset. Tai itseasiassa häkki taisi ollakin vuodelta '94, mutta oli muutaman vuoden vain varastossa käyttämättä niin eikös se vähennä ikävuosia tai ainakin käyttövuosia (hinta muisteltu ja muutettu euroiksi)? Uuden täsmälleen vastaavan saa nettikaupasta 50-75 eurolla, Faunattaren tarjouksesta satasella. Ja joku ostaa tosi kivan häkin halvalla ja luontoa säästäen :)

      Lainaa

    30. Tulos: +2 (10 ääntä)
      eep: Mikolla on hiekkaa pinpissä.
      Tai esinahan alla.
      Lobo: Itseäni
      Lobo, oon nyt nähnyt kaks sun kommenttia ja molemmat hipoivat pituudeltaan jo lyhyttä novellia. Ei muuta, as you were.

      Lainaa

    31. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Hyvä Mikko, näytä niille! :D

      Lainaa

    32. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Lobo, oon nyt nähnyt kaks sun kommenttia ja molemmat hipoivat pituudeltaan jo lyhyttä novellia. Ei muuta, as you were.
      Hei mulla on tylsää, koittakaa kestää tai älkää kestäkö. Mulle on ihan sama. Minä huvitan itseäni täällä kun ei ole muutakaan tekemistä. Tai siis toki on, mutta ei juuri tällä hetkellä. Kyllä se tästä taas laantuu kun palaa normaali arkirytmi, sitten ei tartte enää kenenkään enää ahdistua :)

      Lainaa

    33. Tulos: -14 (18 ääntä)
      dollyboy: Tai esinahan alla.
      Ei, kun nimenomaan pinpissä. Jos Mikon tuntisin niin hamekankaan hänelle ostaisin.

      Lainaa

    34. kaikkea kanssa 26.9.2014 11:55
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      tulppanaama: http://www.astiataivas.fi/tuotteet.html?id=8/1780 Tuossa nyt oli nopean googletuksen tuloksena lähimmäksi osunut tuote. Eri muotoinen nyt ainakin, mutta kelvatkoon (ellei mokan kipot ole sitten Prisman 14 e kippoja). Hinta siis yhdelle purkille 95e (huom. uutena), eli kolmestahan se tekee 285e (jos oletetaan, että jauhopurkki on samanhintainen). Eli ehjät saa kaupasta halvemmalla. Tosin astiataivaasta suolakippo oli loppunut, että kannattaa ehkä sittenkin maksaa se reilu satanen enemmän
      Astiataivaan hinnat ovat kuulemma nimensämukaisesti "taivaissa" tai ainakin yläkanttiin, sitä ei välttämättä kannata käyttää vertailupaikkana. Ja tosiaan, Mikolla tuon jauhopurkin arvo on nolla. Haha, jätkä luuli saavansa hyvät kaupat aikaiseksi, ahneella on paskanen loppu!

      Lainaa

    35. neiti-ihminen 26.9.2014 17:23
      Tulos: -3 (5 ääntä)
      yli opisto hörho: 300e “leimallisia harvinaisuuksia” ilman mitään todisteita mistään leimoista tai oikeista myyntihinnoista. Olen aika varma että oon nähnyt kyseisiä purnukoita Prismassa myynnissä. Eikä varmasti ole maksanut 300e. Ja sitten vielä huutokauppaa kirpputorilla, johon päälle sanotaan että “ei ole tyhmä joka pyytää”. Kyllä nyt sanoisin että on aika tyhmä jätkä. Ja huomaa noi ikean aterin telineet tuolla taustalla ;)

      Lainaa

    36. Tulos: +4 (4 ääntä)
      tulppanaama: http://www.astiataivas.fi/tuotteet.html?id=8/1780 Tuossa nyt oli nopean googletuksen tuloksena lähimmäksi osunut tuote. Eri muotoinen nyt ainakin, mutta kelvatkoon (ellei mokan kipot ole sitten Prisman 14 e kippoja). Hinta siis yhdelle purkille 95e (huom. uutena), eli kolmestahan se tekee 285e (jos oletetaan, että jauhopurkki on samanhintainen). Eli ehjät saa kaupasta halvemmalla. Tosin astiataivaasta suolakippo oli loppunut, että kannattaa ehkä sittenkin maksaa se reilu satanen enemmän
      No eipä tuo Astiataivaan purnukka tosiaankaan ole mikään uusi. Kuten tuolla lukee, niin valmistusvuodet purkille ovat 1897-1907 välillä, eikä niitä siis todellakaan saa enää uutena, eikä ole valmistettu aikoihin :D Tuossa kunnossa, jossa Mikko purkkeja myy, ei todellakaan kannata maksaa 300 euroa, ei välttämättä edes puolta hinnasta.

      Lainaa

    37. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Panokset kovenee:"Se on sitten 400" :D :D :D

      Lainaa

    38. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Haluaisin tietää Mikon iän... Ja lisäksi *FACEPALM

      Lainaa

    39. Vitsikäs leijona 10.4.2021 13:31
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Sattuukohan Mikon tyhmyys häntä itseään koskaan vai kärsiikö siitä vain lähimmäiset? Ai että tekis mieli läpsiä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirppis, kirppari, astiat, Iittala, Arabia, kirpputori