Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 17

Suomen mahdottomin risteys ei pysäyttänyt näitä kuskeja.
Avuton autoilija, osa 17

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +452 (476 ääntä)
   Miten saisin Tuulin kuskiksi?

   Lainaa

  2. Tulos: +428 (476 ääntä)
   No tuo Janitan moka nyt vielä jotenkuten menee, mut voisko joku ystävällisesti kertoa, missä tuo Tuuli yleensä liikkuu, niin tiedän välttää henkeni edestä ko. paikkakuntaa!

   Lainaa

  3. Pöööö 5.8.2014 1:17
   Tulos: +557 (585 ääntä)
   Muista aina, liikenteessä, Tuuli onpi myöskin siellä...

   Lainaa

  4. Just saying 5.8.2014 1:21
   Tulos: +218 (272 ääntä)
   Teoriakoe viidennellä yrityksellä läpi t. Tuuli

   Lainaa

  5. kalakoira 5.8.2014 1:22
   Tulos: -268 (410 ääntä)
   naiset...

   Lainaa

  6. Tulos: +155 (187 ääntä)
   Autokoulua en ole edes käynyt, mutta olisin silti ajanut paremmin kuin nämä tahvot.

   Lainaa

  7. Liikkuvapoliisi 5.8.2014 1:44
   Tulos: +409 (421 ääntä)
   Boss93: No tuo Janitan moka nyt vielä jotenkuten menee, mut voisko joku ystävällisesti kertoa, missä tuo Tuuli yleensä liikkuu, niin tiedän välttää henkeni edestä ko. paikkakuntaa!
   Kuis toi Tuulin moka oli sun mielestä pahempi? Kyllä mua ainakin liikenteessä olevana pelottaa ajatuskin, että joku Janina kääntyy suoraan mun eteen sen takia, että sen mielestä se vasemmalle kääntymisen kieltomerkki ei ollu käytössä koska siinä ei ollu jotain helvetin keltaisia reunoja..

   Lainaa

  8. juhlarusakko 5.8.2014 1:49
   Tulos: +187 (235 ääntä)
   kalakoira: naiset…
   mietinkin jo miten kauan siinä menee että tulee ensimmäinen "naiset" -kommentti

   Lainaa

  9. mrioveocj 5.8.2014 1:56
   Tulos: +150 (164 ääntä)
   Hieno risteys, sillä mihinkään kaikkiin suuntiin liikkuminen on kielletty koska myös u-käännös kielletään "kääntyminen vasemmalle kielletty" -merkillä. Ellei sitten käänny vasemmalle ja vetoa siihen ettei tuo merkki ole enää lainvoimainen, koska siitä puuttuu keltainen ulkoreunus.

   Lainaa

  10. Tulos: -23 (57 ääntä)
   Tee U-käännös, jos mahdollista.

   Lainaa

  11. Tulos: +156 (162 ääntä)
   Heh, vanha Raahe on jo valmiiksi vähän kinkkinen paikka ajaa autolla jos ei ennen siellä ole ajanut (täynnä yksisuuntaisia). Tosiaan tuo vasemmalle kääntymisen kieltomerkki on väliaikainen koska siellä on/oli työmaa. Ei auta kun peruuttaa tai jättää auto siihen :D

   Lainaa

  12. Tulos: +180 (188 ääntä)
   Siis mitä? Janitan mielestä ilmeisesti joku käy maalaamassa käytöstä poistettavista merkeistä keltaiset reunukset pois vai? Mistä se on edes voinut saada päähänsä, että jotkin ihme reunukset liittyy mihinkään? Tuulin älynväläyksestä taas en keksi mitään sanottavaa, mikä kuvaisi tuntemuksiani...

   Lainaa

  13. pajuilves 5.8.2014 3:42
   Tulos: +90 (92 ääntä)
   tuuli, oikeasti? toivottavasti et omista autoa ja ajokorttia.

   Lainaa

  14. Tulos: -28 (48 ääntä)
   Josko taas saataisiin käyntiin sukupuolien välinen sota? :D Neliosaisen prosessin kolme ensimmäistä kohtaa kun käytiin jo läpi, tuli Avuton autoilija-päivitys, se sisälsi pelkästään naispuolisia kuskeja ja joku ehtikin jo kommentoida "naiset". Odotan enää, että siihen mennessä kun huomenaamulla herään niin joku on vetänyt herneen nenään ja saa popkorninikipon äärellä päivän käyntiin.

   Lainaa

  15. Tulos: +57 (73 ääntä)
   Just saying: Teoriakoe viidennellä yrityksellä läpi t. Tuuli
   Tollasille urpoille ei pitäis antaa edes polkuautoa.

   Lainaa

  16. autokoulu 04 5.8.2014 5:02
   Tulos: +12 (56 ääntä)
   Kyllä Janita puhuu ihan asiaa. Meille autokoulussa kerrottiin että teoriassa voimassaolevassa liikenne merkissä pitää olla nuo keltaiset reunat. Toisaalta opettaja käski noudattamaan merkkejä silti joissa reunoja ei ole. Aika kovan väittelyn saa käydä virkavallan kans kys. tilanteessa jos jätät merkkiä noudattamatta ja pysäyttävät

   Lainaa

  17. Tulos: +144 (150 ääntä)
   voin kuvitella, kuinka Tuuli ajaa "varovasti" yksisuuntaista väärään suuntaan :'D

   Lainaa

  18. Tulos: -38 (68 ääntä)
   juhlarusakko: mietinkin jo miten kauan siinä menee että tulee ensimmäinen “naiset” -kommentti
   Mielensäpahoittajat hoi aina jaksatte venata jotain 100% varmaa kommenttia ja olla et se on niin wanha juttu ei jaksa lukee noita yhyy tulee kaihi j

   Lainaa

  19. Tulos: +9 (59 ääntä)
   autokoulu 04: Kyllä Janita puhuu ihan asiaa. Meille autokoulussa kerrottiin että teoriassa voimassaolevassa liikenne merkissä pitää olla nuo keltaiset reunat. Toisaalta opettaja käski noudattamaan merkkejä silti joissa reunoja ei ole. Aika kovan väittelyn saa käydä virkavallan kans kys. tilanteessa jos jätät merkkiä noudattamatta ja pysäyttävät
   Kuten toteat, reunuksettomat merkit eivät enää ole voimassa. Eivät teoriassa eivätkä käytännössä. Janita siis todellakin on aivan jäljillä. Muut mokaa tähän mennessä kommentoineet voivat korvat nolotuksesta punaisena pyydellä Janitalta anteeksi. Vaikka poliisin kanssa joutuisi merkin noudattamisesta vääntämään, olisi viimeistään raastuvassa vapauttava tuomio. On merkin asettajan vastuulla asettaa tien varteen lailliset merkit.

   Lainaa

  20. pers reikä 5.8.2014 8:00
   Tulos: -89 (123 ääntä)
   Naiset pois ratista ja takas kotiin lapsia kasvattamaan. Ei sovi ajattelu naisille.

   Lainaa

  21. Tieliikenneasetus. 5.8.2014 8:39
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Älkää arvatko vaan lukekaa laista: "Kieltoa tai rajoitusta osoittava merkki on yleensä ympyrän muotoinen ja punareunainen." http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1982/19820182#L3

   Lainaa

  22. Tulos: -10 (26 ääntä)
   Tieliikenneasetus.: Älkää arvatko vaan lukekaa laista: “Kieltoa tai rajoitusta osoittava merkki on yleensä ympyrän muotoinen ja punareunainen.” http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1982/19820182#L3
   Älkää arvatko mitä? Kuten linkin kuvista huomaamme, voimassa olevissa merkeissä on keltainen reunus.

   Lainaa

  23. Tulos: +59 (59 ääntä)
   On se kieltomerkki voimassa tai ei niin todennäköosesti matkasi katkeaa kuitenkin käännyttyäsi vasemmalle johtuen työmaasta. Ei sitä turhaan ole tuohon laitettu.

   Lainaa

  24. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Imaisen tyrskähdyksen takaisin sisuksiini. Janitalta siis ihan fiksua! Toki tietty nuo merkit pitäisi varmasti ottaa pois tien vieruksilta meitä hölmömpiä varten, ettei jäädä tien tukkeeksi vastaavaan risteykseen, jos saakin kääntyä vasemmalle.

   Lainaa

  25. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Timppa: Kuten toteat, reunuksettomat merkit eivät enää ole voimassa. Eivät teoriassa eivätkä käytännössä. Janita siis todellakin on aivan jäljillä. Muut mokaa tähän mennessä kommentoineet voivat korvat nolotuksesta punaisena pyydellä Janitalta anteeksi. Vaikka poliisin kanssa joutuisi merkin noudattamisesta vääntämään, olisi viimeistään raastuvassa vapauttava tuomio. On merkin asettajan vastuulla asettaa tien varteen lailliset merkit.
   Nyt sitten jotain faktaa tälle, ja mieluiten linkki jollekkin luotettavalle sivustolle, kuten Finlexiin. Itse en ainakaan tieliikenneaseutuksesta löytänyt tuolla väitteelle mitään pohjaa ja meillä ei autokoulussa puhuttu mitään tuollaisesta. Kuulostaa todella hullulta, että pitäisi alkaa tutkia liikennemerkkiä, että onko siinä ohuet keltaiset reunat, varsinkin kovassa vauhdissa.. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1982/19820182 "Varoitusmerkki on yleensä tasasivuisen kolmion muotoinen. Sen kärki on suunnattu ylöspäin ja sen reunat ovat punaiset. Merkin keskustassa on keltaisella pohjalla vaaran laatua osoittava kuvio. " ja "Kieltoa tai rajoitusta osoittava merkki on yleensä ympyrän muotoinen ja punareunainen. "

   Lainaa

  26. Hilloviiva 5.8.2014 10:41
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Vasemmalle kieltävä merkki kieltää myös U-käännöksen risteyksessä. Että joko u-käännös ennen risteystä tai peruuttaa. Paras toivoa ettei ole yksisuuntainen tie tämäkin missä kuljetaan :D

   Lainaa

  27. töttöröö 5.8.2014 11:12
   Tulos: +77 (77 ääntä)
   Hilloviiva: Vasemmalle kieltävä merkki kieltää myös U-käännöksen risteyksessä. Että joko u-käännös ennen risteystä tai peruuttaa. Paras toivoa ettei ole yksisuuntainen tie tämäkin missä kuljetaan
   Ei haittaa vaikka olis yksisuuntainen, jos vaa ajaa tosi tosi varovasti siitä sitten.

   Lainaa

  28. Tulos: +8 (18 ääntä)
   Jiji: Nyt sitten jotain faktaa tälle, ja mieluiten linkki jollekkin luotettavalle sivustolle, kuten Finlexiin. Itse en ainakaan tieliikenneaseutuksesta löytänyt tuolla väitteelle mitään pohjaa ja meillä ei autokoulussa puhuttu mitään tuollaisesta. Kuulostaa todella hullulta, että pitäisi alkaa tutkia liikennemerkkiä, että onko siinä ohuet keltaiset reunat, varsinkin kovassa vauhdissa..
   Veikkaisin, että logiikka tässä menee suunnilleen niin, että asetuksessa -- http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1982/19820182 -- kääntymismerkissä (16 §, merkki 332) on keltainen reunus, ja sen määrittelemän asetuksen 29.4.1994/328 voimaantulosta sanotaan: "Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä kesäkuuta 1994. -- Tämän asetuksen voimaan tullessa voimassa olleiden määräysten mukaisia liikennemerkkejä saa käyttää vuoden 2008 loppuun, --" Aiemmassa versiossa (ainakin huhupuheiden mukaan; en jaksa miettiä miten sen saa Finlexistä ulos kuvineen, jos edes saa) reunusta ei ollut, josta voi ehkä päätyä johtopäätökseen, että reunuksella on väliä ja että vanhan kuvan mukaiset merkit eivät ole enää valideja. Siihen en osaa kommentoida, miten lakia tulkittaisiin, jos tällä yrittäisi perustella työmaalle ajamista. Ehkä järkeäkin saa käyttää.

   Lainaa

  29. Tulos: +8 (16 ääntä)
   "ylpeä" AAARGH

   Lainaa

  30. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Ihan hitsin varovasti saakin ajaa, jos meinaa mennä yksisuuntaista väärään suuntaan. On tullut tässä viime aikoina huomattua, että kaikilla ei ole liikennesäännöt hallussa. Meidän asutusalueella on tasa-arvoisia risteyksiä, mutta nuorten mopoilijoiden mielestä väistämissäännöt eivät koske heitä. Joku päivä vielä kolahtaa ja sitten on Jonnella iso pipi.

   Lainaa

  31. Tulos: -15 (17 ääntä)
   Yksiselitteisesti koko tie on yksisuuntainen?

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (12 ääntä)
   no name: Veikkaisin, että logiikka tässä menee suunnilleen niin, että asetuksessa — http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1982/19820182 — kääntymismerkissä (16 §, merkki 332) on keltainen reunus, ja sen määrittelemän asetuksen 29.4.1994/328 voimaantulosta sanotaan: “Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä kesäkuuta 1994. — Tämän asetuksen voimaan tullessa voimassa olleiden määräysten mukaisia liikennemerkkejä saa käyttää vuoden 2008 loppuun, –” Siihen en osaa kommentoida, miten lakia tulkittaisiin, jos tällä yrittäisi perustella työmaalle ajamista. Ehkä järkeäkin saa käyttää.
   Siitä tosiaan on kysymys eli reunuksettomista merkeistä on tavallaan virta loppunut. Nuo tilapäiset, siirrettävät työmaamerkit voivat hyvinkin olla ajalta sirppi ja vasara eikä niihin ole kukaan jaksanut maalata keltaista reunusta. Sama ongelma koskee vähän selvemmin merkkiä "312. Moottorikäyttöisellä ajoneuvolla ajo kielletty". Jossain syrjäisemmillä teillä näkee vielä vanhaa versiota, jossa poikkiviiva on vaakasuorassa. Jos sen noudattamatta jättämisestä saisi sakot, niin uskoisin, että tuomion saa nurin rosiksessa.

   Lainaa

  33. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Jotenkin en nyt ymmärrä, mistä tulee pakkomielle korjata lehteä asioista, joista ei oikein itse tiedä. Jos olisi eri mieltä lehden kanssa mutten ollenkaan varma asiasta, niin ainakin itse tarkastaisin asian esim. netistä ennen kuin alkaisin viisastelemaan. Plus, miten helvetissä voi saada ajokortin tietämättä yleisiä liikennemerkkejä?

   Lainaa

  34. oliko moka? 5.8.2014 17:49
   Tulos: -1 (17 ääntä)
   minulle opetettiin autokoulussa että liikennemerkki ei ole laillinen jos siitä puuttuu tuo keltainen ulkoreuna, autokoulun opettaja jopa väitti että on oikeuden ennakkotapauskin tästä

   Lainaa

  35. Tulos: +18 (30 ääntä)
   Tervetuloa lukemaan sekstisiä yleistyksiä naisten oletetusta ajotaidottomuudesta. Hohhoijaa, aina sama virsi tällästen mokien kanssa.

   Lainaa

  36. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Epo: Tervetuloa lukemaan sekstisiä yleistyksiä naisten oletetusta ajotaidottomuudesta. Hohhoijaa, aina sama virsi tällästen mokien kanssa.
   Jep. Jokaisessa naisten autoiluun liittyvässä mokassa on 5 seksististä kommenttia ja 35 niistä valittavaa kommenttia. Rasittavaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (7 ääntä)
   no name: Veikkaisin, että logiikka tässä menee suunnilleen niin, että asetuksessa — http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1982/19820182 — kääntymismerkissä (16 §, merkki 332) on keltainen reunus, ja sen määrittelemän asetuksen 29.4.1994/328 voimaantulosta sanotaan: “Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä kesäkuuta 1994. — Tämän asetuksen voimaan tullessa voimassa olleiden määräysten mukaisia liikennemerkkejä saa käyttää vuoden 2008 loppuun, –” Aiemmassa versiossa (ainakin huhupuheiden mukaan; en jaksa miettiä miten sen saa Finlexistä ulos kuvineen, jos edes saa) reunusta ei ollut, josta voi ehkä päätyä johtopäätökseen, että reunuksella on väliä ja että vanhan kuvan mukaiset merkit eivät ole enää valideja. Siihen en osaa kommentoida, miten lakia tulkittaisiin, jos tällä yrittäisi perustella työmaalle ajamista. Ehkä järkeäkin saa käyttää.
   Tulkintasi on täysin oikea, paitsi ettei järjen käyttö oikeastaan ole sallittua. Tienpitäjän tai muun merkin asettajan velvollisuus olisi huolehtia, että käytössä on vain laillisia liikennemerkkejä. Siirtymäaikaakin oli asetusta tehtäessä annettu varsin avokätisesti. Käytännössähän ongelma näistä merkeistä tulee kolaritilanteissa, koska osapuolien toiminta saattaa poiketa odotetusta sen mukaan noudattaako joku tien laitaan jätettyä vanhentunutta liikennemerkkiä. Onnettomuuden jälikselvittelyissä kannattaakin käydä lähistön merkit lävitse...

   Lainaa

  38. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Toivottavasti näillä ei ole ajokortteja vielä! ja jos on nii: Turvallista matkaa, koittakaa olla kolaroimatta!

   Lainaa

  39. Tulos: -20 (28 ääntä)
   Ymmärtäkää Tuulia, hän ei varmaankaan nähnyt touta kielletty ajosuunta-kylttiä. Minäkin huomasin vasta nyt, kun jäin ihmettelemään Saritan kommenttia punaisesta ympyrästä.

   Lainaa

  40. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Ihan perus "ole varovainen" liikennemerkki..

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Ei pysty lukemaan kommentteja ton sivupalkkimainoksen alta eikä se edes mene kiinni vaikka painaa "sulje" tai "poista kaikki mainokset".

   Lainaa

  42. Tulos: -4 (4 ääntä)
   En ole aivan 100 varma kuvan laadusta johtuen, mutta uskaltaisin väittää, että kielletty ajosuunta merkissäkään ei keltaista reunusta ole.

   Lainaa

  43. Tulos: +16 (22 ääntä)
   pers reikä: Naiset pois ratista ja takas kotiin lapsia kasvattamaan. Ei sovi ajattelu naisille.
   Omasta äidistäkö tällainen näkemys on tullut? Vaikka sinun äitisi on käynyt hitaalla ja näköjään kasvattanut lapsestaankin idiootin, ei se tarkoita kaikkien muidenkin olevan aivottomia. Ei ole muuten kauhean loogista vaatia ajattelemaan kykenemättömiä kasvattamaan lapsia ja siten tekemään niistä yhtä vajakkeja, mutta järjen käyttö ei tainnut ihan sinun vahvuuksiasi ollakaan...

   Lainaa

  44. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Onhan Tuuli siinä mielessä oikeassa, että saa sitä suht. varovasti ajaa jos vetää yksisuuntaista katua väärään suuntaan.

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Mitä vittua ihmiset? t. kortiton

   Lainaa

  46. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Timppa: Tulkintasi on täysin oikea, paitsi ettei järjen käyttö oikeastaan ole sallittua. Tienpitäjän tai muun merkin asettajan velvollisuus olisi huolehtia, että käytössä on vain laillisia liikennemerkkejä. Siirtymäaikaakin oli asetusta tehtäessä annettu varsin avokätisesti. Käytännössähän ongelma näistä merkeistä tulee kolaritilanteissa, koska osapuolien toiminta saattaa poiketa odotetusta sen mukaan noudattaako joku tien laitaan jätettyä vanhentunutta liikennemerkkiä. Onnettomuuden jälikselvittelyissä kannattaakin käydä lähistön merkit lävitse…
   Eli on järkevämpää töräyttää toiseen autoon kaasupohjassa ja sitten sanoa: "no siis siin kolmios ei ollu reunoja, ei oo mun vika et törmäsin toho!"

   Lainaa

  47. Tulos: +17 (17 ääntä)
   freeze: Ymmärtäkää Tuulia, hän ei varmaankaan nähnyt touta kielletty ajosuunta-kylttiä. Minäkin huomasin vasta nyt, kun jäin ihmettelemään Saritan kommenttia punaisesta ympyrästä.
   Olisit nyt samalla lukenut sen Tuulin viimeisenkin viestin, niin ei tarvitsisi päteä.

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Eikös kolmioihin tullut joku uudistus että ennen ne oli punasia ihan reunaan asti ja sit sinne tuli tuo pieni keltanen reunaan, näin muistelen... Jos tuo jollain ihmeen tavalla sekotti siihen? :o

   Lainaa

  49. ammattiautoilija 9.8.2014 16:10
   Tulos: -6 (14 ääntä)
   Ainoo vaihtoehto tossa on U-käännöksen tekeminen. Ei vasemmalle kääntymisen kieltävä merkki kiellä U-käännöksen tekemistä. Sille on ihan oma merkkinsä. Toisaalta aika saatanan palikka on ollu sekin joka merkit on tohon kohtaan laittanu. Kyll ne merkit ois voinu laittaa varoittamaan jo edellisen risteyksen kohdalle.

   Lainaa

  50. että tämmöstä 9.8.2014 17:37
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Valar: Heh, vanha Raahe on jo valmiiksi vähän kinkkinen paikka ajaa autolla jos ei ennen siellä ole ajanut (täynnä yksisuuntaisia). Tosiaan tuo vasemmalle kääntymisen kieltomerkki on väliaikainen koska siellä on/oli työmaa.Ei auta kun peruuttaa tai jättää auto siihen
   no ei se oo yhtään sen kinkkisempi paikka ku raahen keskustassakaan, jos yhtään ymmärtää (näitä neitokaisia enemmän) liikennemerkeistä. Lähinnä naurattanut ne äijät, jotka nauraa mulle kun väistän heitä tasa-arvoisessa. Eivät ilmeisesti itse tiedä mikä se sellainen risteys on. Nuo likat kylläkin vaikuttaa tietämykseltään raahelaisilta. Yhtä fiksuja kuskeja saa katella päivittäin...

   Lainaa

  51. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Eka kans en huomannut tota kiellettyä ajosuuntaa tolla kauempana, mutta pitäs sillä teoriakoehelvetillä mikä autokoulussa läpi mennään osata edes perusmerkit (toisaalta, jos on käynyt niinku mulla, niin opettaja on vaan todennut että katto netistä kun olet kysynyt jotain, mutta sieltä netistä voisi sitten myös katsoa ne merkit).

   Lainaa

  52. Tulos: +10 (14 ääntä)
   ammattiautoilija: Ainoo vaihtoehto tossa on U-käännöksen tekeminen. Ei vasemmalle kääntymisen kieltävä merkki kiellä U-käännöksen tekemistä. Sille on ihan oma merkkinsä. Toisaalta aika saatanan palikka on ollu sekin joka merkit on tohon kohtaan laittanu. Kyll ne merkit ois voinu laittaa varoittamaan jo edellisen risteyksen kohdalle.
   http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1982/19820182#L3 "Merkki 332 Merkillä kielletään vasemmalle kääntyminen ja U-käännös risteyksessä tai liittymässä, jollei lisäkilvellä ole osoitettu muuta vaikutusaluetta."

   Lainaa

  53. Lannistumaton jääkarhu 23.6.2020 3:38
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Mä ajoin "etuoikeus"katua, mutta piti tehdä äkkijarrutus kun meinas auto ajaa kylkeen, kun ei "stop-merkkiin" pysähtynyt. Ei siinä mitään, mutta se ukko joka sitä autoa ajoi, katsoi minua KUIN MINÄ OLISIN VIRHEEN TEHNYT?!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ajokortti, auto, risteys, kuva, liikennemerkki, uutinen, kielletty ajosuunta, mahdoton, umpikuja