Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 45

Saako naisen leppymään tällä konstilla?
Kohtaamisia kaupoilla, osa 45

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1350 (1526 ääntä)
   Mikähän Saanalle tuli? :/ Myyjähän vaan tekee työtään, ja vaatekaupan myyjänä on hyvä osata neuvoa eri vartalotyyppien pukemista.

   Lainaa

  2. Tulos: +273 (315 ääntä)
   Nämä olivat hyviä.

   Lainaa

  3. Tulos: +895 (967 ääntä)
   Kuka pihtaa kun saa suklaata?

   Lainaa

  4. irokeesiankka 31.7.2014 1:12
   Tulos: +756 (792 ääntä)
   Toivottavasti mystinen ruusumies ei sullo piikikkäitä ruusuja ja kortsuja samaan laukkuun.

   Lainaa

  5. Tulos: +906 (974 ääntä)
   Voi ei! Vaatekaupassa myyjä palvelee asiakasta ja antaa vinkkejä siihen, miten vaate näyttäisi päällä mahdollisimman hyvältä. On se kyllä hirveä vaatekauppa sellainen!

   Lainaa

  6. (T)reissaaja 31.7.2014 1:32
   Tulos: +344 (366 ääntä)
   Nyt vain mietin sitä, että miten Jonnan päivityksen mieshenkilölle kävi lopulta.

   Lainaa

  7. Tulos: +528 (568 ääntä)
   Saana - Ammattiloukkaantuja.

   Lainaa

  8. Tulos: +498 (544 ääntä)
   Mikäs tuossa Saanan jutussa nyt oli mokana? Jaa myyjän kommentti pienemmästä ylävartalosta? Voi pyhä lehmä, oikeastiko jotkut ovat tuollaisia nipoja, minullekin on sanottu monesti että tämä mekko sopii vähän pienirintaisemmalle (itselläni kun on isot) sekä myös että tämä paita kiristää vääristä paikoista. Ihme tyyppejä kun tuollaisesta suuttuvat. Vai onko Saana näitä henkilöitä joiden mielestä pienet rinnat ovat rumat?

   Lainaa

  9. Tulos: +570 (602 ääntä)
   Myyjä yritti vielä ilmaista asian oikeen kohteliaasti eikä vaa pamauttanu että koitappa vyötä ku näyttää olevan pienet tissit. Ilmeisesti Saana ei oo oikein sinut vartalotyyppinsä kanssa.:/

   Lainaa

  10. Tulos: +349 (383 ääntä)
   Saana voisi kohdata todellisuuden, että ehkei hänen rintansa ole niin suuret, kuin hän luulee. Myyjä teki vain työtään.

   Lainaa

  11. pers reikä 31.7.2014 6:41
   Tulos: -161 (193 ääntä)
   Multa ei ole kysytty haluanko kuitin koskaan niin usein kuin sen jälkeen kun laki kielsi kysymästä haluaako asiakas kuitin. Ja nyt kun joku mikromuna tulee tähän pätemään jotain, niin kyllä, kaikissa eta-maissa on tarjottava kaikesta kaupankäynnistä kuittia kysymättä sitä asiakkaalta.

   Lainaa

  12. Tulos: +176 (188 ääntä)
   Paakkura: Saana – Ammattiloukkaantuja.
   Näin luulen kans, ainakin hyvä alku. Parikymmentä vuotta vielä katkeroituu, niin kyllä hyvä tulee.

   Lainaa

  13. Tulos: +112 (128 ääntä)
   Paakkura: Saana – Ammattiloukkaantuja.
   Tuomas Kyrön hengessä Mielensäpahoittaja.

   Lainaa

  14. JesseJames 31.7.2014 7:20
   Tulos: +174 (202 ääntä)
   pers reikä: Multa ei ole kysytty haluanko kuitin koskaan niin usein kuin sen jälkeen kun laki kielsi kysymästä haluaako asiakas kuitin. Ja nyt kun joku mikromuna tulee tähän pätemään jotain, niin kyllä, kaikissa eta-maissa on tarjottava kaikesta kaupankäynnistä kuittia kysymättä sitä asiakkaalta.
   Mitä luulet, että se kysymys tarkoittaa, ellei kuitin tarjoamista? Suuri osa asiakkaista ei sitä kuittia halua, niin turha sitä on niiden käteen tyrkyttää jos kysymällä saa laittaa suoraan roskiin. Jos ei kysyisi ja aina vain löisi sen asiakkaan käteen, niin niitä kuitteja olisi pitkin lattioita ja siinä hihnanpäässä vaikka kuinka paljon. Vai ootko jopa Suomalaiseksi harvinaisen uivelo, etkä pysty punastumatta sanoa "joo" tai "kiitos" sille nätille myyjälle?

   Lainaa

  15. Tulos: +115 (121 ääntä)
   JesseJames: Mitä luulet, että se kysymys tarkoittaa, ellei kuitin tarjoamista? Suuri osa asiakkaista ei sitä kuittia halua, niin turha sitä on niiden käteen tyrkyttää jos kysymällä saa laittaa suoraan roskiin. Jos ei kysyisi ja aina vain löisi sen asiakkaan käteen, niin niitä kuitteja olisi pitkin lattioita ja siinä hihnanpäässä vaikka kuinka paljon. Vai ootko jopa Suomalaiseksi harvinaisen uivelo, etkä pysty punastumatta sanoa “joo” tai “kiitos” sille nätille myyjälle?
   Joo, nimenomaan tuo uusi lakimuutos tarkoittaa sitä että kuittia pitää tarjota = kysyä asiakkaalta haluaako kuitin. Eli vaikuttaa lähinnä johonkin käteiskauppaan, jossa välttämättä ei ennen ole kuitit vaihtaneet omistajaa. Lakimuutoksen myötä myös heidän on pystyttävä tarjoamaan asiakkaalle kuitti, vaikka sitä ei mikään kone sylje valmiiksi käteen. Eihän sitä mikään laki kuitenkaan pakota vastaanottamaan :D

   Lainaa

  16. Tulos: +116 (122 ääntä)
   pers reikä: Multa ei ole kysytty haluanko kuitin koskaan niin usein kuin sen jälkeen kun laki kielsi kysymästä haluaako asiakas kuitin. Ja nyt kun joku mikromuna tulee tähän pätemään jotain, niin kyllä, kaikissa eta-maissa on tarjottava kaikesta kaupankäynnistä kuittia kysymättä sitä asiakkaalta.
   Vai tarjottava kuittia ilman että asiakas sitä kysyy?

   Lainaa

  17. Tulos: 0 (18 ääntä)
   ensimmäinen on ollut vissiin täällä aikoja sitte.

   Lainaa

  18. Tulos: +111 (127 ääntä)
   Saana loukkaantuu asiakaspalvelusta. Helppo elämä.

   Lainaa

  19. Tulos: +70 (78 ääntä)
   pers reikä: Multa ei ole kysytty haluanko kuitin koskaan niin usein kuin sen jälkeen kun laki kielsi kysymästä haluaako asiakas kuitin. Ja nyt kun joku mikromuna tulee tähän pätemään jotain, niin kyllä, kaikissa eta-maissa on tarjottava kaikesta kaupankäynnistä kuittia kysymättä sitä asiakkaalta.
   Sinulla, herra persreikä, taitaa olla hienovaraisia hahmotusongelmia. Älä välitä, ne helpottavat yleensä ajattelemalla itsenäisesti, lukemalla, tai joissakin tapauksissa jopa täyttämällä 35 vuotta!

   Lainaa

  20. Tulos: -118 (140 ääntä)
   JesseJames: Mitä luulet, että se kysymys tarkoittaa, ellei kuitin tarjoamista? Suuri osa asiakkaista ei sitä kuittia halua, niin turha sitä on niiden käteen tyrkyttää jos kysymällä saa laittaa suoraan roskiin. Jos ei kysyisi ja aina vain löisi sen asiakkaan käteen, niin niitä kuitteja olisi pitkin lattioita ja siinä hihnanpäässä vaikka kuinka paljon. Vai ootko jopa Suomalaiseksi harvinaisen uivelo, etkä pysty punastumatta sanoa “joo” tai “kiitos” sille nätille myyjälle?
   Kun sitä ei saa KYSYÄ! Voi sanoa vaikka et "tässä teille kuitti", mut ei saa kysyä et "otatko/tahdotko kuitin?".

   Lainaa

  21. Tulos: +149 (155 ääntä)
   angst: Kun sitä ei saa KYSYÄ! Voi sanoa vaikka et “tässä teille kuitti”, mut ei saa kysyä et “otatko/tahdotko kuitin?”.
   Mikä ristus siin sit on et toi vaivaa teitä? "Tässä teille kuitti." "Ei kiitos, en tarvi." ... "Otatko kuittia?" "Ei kiitos, en tarvi." Sama ketun asia eri sanoilla sanottuna. Ja missään ei oo kielletty tuota sanamuotoa. KUITTI TULEE AINA TULOSTAA, MUTTA ASIAKKAAN EI OLE PAKKO OTTAA SITÄ VASTAAN. Kun kassahenkilö ojentaa kuittia ja kysyy "Otatko kuitin?" niin se on jo tulostettuna sillä kädessä ja homma menee lain mukaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +112 (114 ääntä)
   angst: Kun sitä ei saa KYSYÄ! Voi sanoa vaikka et “tässä teille kuitti”, mut ei saa kysyä et “otatko/tahdotko kuitin?”.
   Voisitko linkittää lähteen tuolle "EI SAA KYSYÄ" väitteelle? Koska itse kun tuosta laista luin oli käsitykseni, että ASIAKKAAN ei tarvitse KYSYÄ kuittia erikseen. Vaan asiakkaalle tulee tarjota kuittia, ja asiakas saa itse päättää, ottaako sen vai ei. Jos myyjä kysyy, tarvitsenko kuittia, niin totta kai hän silloin tarjoaa sitä minulle, jos hän vain laittaisi sen käteeni, että "Tässä teille kuitti" niin eikö se olisi silloin tuputtamista/pakottamista? Suomessa kysyminen "haluatko/otatko" tulkitaan tarjoamiseksi. Tässä vielä lähteet vero ja lakisivuilta asianomaiseen lakiin, en löytänyt sieltä perusteita sinun väitteellesi. http://www.vero.fi/fi-FI/Tietoa_Verohallinnosta/Tiedotteet/Henkiloasiakkaat/Kuitintarjoamisvelvollisuus_astuu_voimaa%2830519%29 ja http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2013/20130658 (Ja jos olet tämän väitteesi kuullut pomoltasi, niin ei, esimiehesi ohjeet eivät päde kaikkiin muihinkin työpaikkoihin:P)

   Lainaa

  23. Tulos: +33 (47 ääntä)
   Jonnan juttu oli varmasti täysin tosi

   Lainaa

  24. Tulos: +20 (38 ääntä)
   Pensseli: Jonnan juttu oli varmasti täysin tosi
   onon! mä oon toi mies!

   Lainaa

  25. Tulos: +138 (148 ääntä)
   Huomasitteko sanamuodon *taas* menee vaatekauppa boikottiin? Jos kimpaantuu siitä että vaatekaupan myyjä sanoo jotain niin saa kyllä lopulta kulkea alasti. (Itsekin olen suomalainen asiakas joka mieluiten toivoisi ettei kukaan sano mitään ja asustan mekkoni niinkuin itse haluan, mutta en vedä siitä hernettä jos myyjää on neuvottu tarjoamaan apua, hymyilen vain ja totean "joo").

   Lainaa

  26. Tulos: +117 (123 ääntä)
   Miksi nainen flippaa kun saa suklaata? Eikö se viestitä ennemminkin sitä, että naisella on muodot kohdillaan, joten suklaata voi huoletta syödä..

   Lainaa

  27. Tulos: +92 (98 ääntä)
   Tämän jälkeen olisi ihan mielenkiintoista tietää, mistä muista syistä ovat Saanalla menneet vaatekaupat boikottiin. :D

   Lainaa

  28. Tulos: -39 (125 ääntä)
   Kyseinen päivitys oli äärimmäisen itseironinen. Saana on hyvin sinut vartalonsa kanssa ja ottaa mielellään vinkkejä vastaan myyjiltä tulevaisuudessakin. Kauppa ei siis mennyt boikottiin, se oli läppä. :) T: Saana aka Suomen vihatuimmat rinnat <3

   Lainaa

  29. Tulos: +5 (47 ääntä)
   Voi saana, kateus on rumaa. Älä vihaa muiden rehellisyyttä vaan sen takia että oot itse tyytymätön omaan vartaloos...

   Lainaa

  30. Tulos: +43 (57 ääntä)
   Aika surullista jos se vaaditaan että kuitti pitää aina tulostaa, ite ainakin haluaisin olla ottamatta nimenomaan sen takia että säästyis paperia.

   Lainaa

  31. Tulos: +21 (57 ääntä)
   Luojan kiitos kukaan ei voi linkittää tänne kotona käytyjä keskusteluja. Minä olisin aikuisine tyttärineni täällä jatkuvasti paheksuttavana. Viimeksi eilen tyttäreni sanoi ovella, että vaihdetaan tissejä, en mä näin pienillä voi ulos lähteä. Ja ihan tyytyväinen hän kehoonsa on tällaisista puheista huolimatta. Minä siis otin tuon Saanan kirjoituksen huumorina. :D

   Lainaa

  32. SeLeipuriTiedätkö,pullapoika 31.7.2014 15:24
   Tulos: -16 (34 ääntä)
   Kyllä myyjä nyt teki virheen. Myyjän pitää palvella asiakasta valeh... totuudella ja onneksi näin yleensä onkin esim. kaikille sopivat ja hyvältä näyttävät legginsit, housuina.

   Lainaa

  33. Tulos: -23 (65 ääntä)
   Ompas täällä katkeroituneita lukijoita.. Mistäs te tiedätte, onko Saana tätä nyt täysin tosissaan laittanut, ehkä ajatellut lähinnä vitsinä päivityksensä laittaa.. oi suomalaiset tosikot, taidatte itse olla kunnon mielenpahoittajia... kaikella rakkaudella vaan <3

   Lainaa

  34. Tulos: -5 (79 ääntä)
   xaq: Mikähän Saanalle tuli? :/ Myyjähän vaan tekee työtään, ja vaatekaupan myyjänä on hyvä osata neuvoa eri vartalotyyppien pukemista.
   Jos tarkoitti, että Saana on vähän kääpiö aivo-osastosta. Ehkä vyö pitäisi laittaa kaulan ympärille?

   Lainaa

  35. Tulos: +17 (33 ääntä)
   Jos ei kestä kuulla "arviota" ulkonäöstään - siis sellaisessa tilanteessa jossa se on perusteltua ja vieläpä vain kohteen itsensä parhaaksi ajateltu, on kyllä harmillisessa tilassa elämä. Mutta kaipa se siitä - sitten kun on kaikki Turun vaatekaupat boikotissa niin muuttaa vaikka sitten toiseen kuntaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Garza:
   No? Saitko?

   Lainaa

  37. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Garza onon! mä oon toi mies!
   No saitko? (miksi hitossa lainaus ei toimi?)

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (53 ääntä)
   En kestä: Kyseinen päivitys oli äärimmäisen itseironinen. Saana on hyvin sinut vartalonsa kanssa ja ottaa mielellään vinkkejä vastaan myyjiltä tulevaisuudessakin. Kauppa ei siis mennyt boikottiin,se oli läppä. T: Saana aka Suomen vihatuimmat rinnat ♥
   Ei se ironia kyllä tänne asti välittynyt. :-)

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (25 ääntä)
   sdfsdf: No saitko? (miksi hitossa lainaus ei toimi?)
   tietty!!

   Lainaa

  40. Tulos: -3 (21 ääntä)
   Viimeinen on kyllä huonon mielikuvituksen tuotetta ennen nukkumaanmenoa.

   Lainaa

  41. Tulos: -45 (53 ääntä)
   Myyjän tehtävä ei ole neuvoa ketään laihduttmaan, myyjä ei ole lääkäri. Ja miksi ihmeessä neuvoa asiakasta eri vartalotyyppisen pukeutumiseen?

   Lainaa

  42. Ei jestas 1.8.2014 7:57
   Tulos: +26 (42 ääntä)
   M: Jos tarkoitti, että Saana on vähän kääpiö aivo-osastosta. Ehkä vyö pitäisi laittaa kaulan ympärille?
   Nää kommentit on oikeesti aika ala-arvosia. Nimimerkkien takaa haukutaan tuntematonta ihmistä ja puhutaan tämän vartalosta. Päivitys on kuitenkin varmaan vain näkynyt ihmisille, jotka ovat tienneet, ettei kirjoittaja ollut tosissaan...

   Lainaa

  43. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Melkosen symppis tuo viimenen. Ja jo on kumma jos ei naiselle suklaa kelpaa, ite ainaki lepyn melkein kaikesta jos suklaata saan. Suklaalla on samanlainen mielihyvähormoonia lisäävä vaikutus kuin seksilläkin. Kukat taas no, kukat kuolee sen siliän tien.

   Lainaa

  44. Tulos: -33 (43 ääntä)
   Saana on tyhmä vosu.

   Lainaa

  45. Tulos: -6 (28 ääntä)
   sdfsdf: Ei se ironia kyllä tänne asti välittynyt.
   Jännää. Mulle se välittyi. Ehkä kyse on vain ilkeilynhalun asteesta.

   Lainaa

  46. Tulos: -10 (20 ääntä)
   saanalle sanoisin että osota kritiikki oikealle henkilölle (liikkeen myymäläpäällikkö) jos asiakaspalvelussa on jotain toivomisen varaa. sosiaaliselle medialle siinä tapauksessa jos kyseessä on huomionhaku.

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (24 ääntä)
   joh: saanalle sanoisin että osota kritiikki oikealle henkilölle (liikkeen myymäläpäällikkö) jos asiakaspalvelussa on jotain toivomisen varaa. sosiaaliselle medialle siinä tapauksessa jos kyseessä on huomionhaku.
   Eikö täällä oo jo tullu aika moneen kertaan ilmi, että päivitys oli Saanan facekaverien luettavaksi tarkoitettu ja huumorilla kirjoitettu? :) Jos ironia ei täällä muille välittynyt niin ei voi mitään mut hyvä että täällä jaksetaan edelleen nillittää.

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (19 ääntä)
   (T)reissaaja: Nyt vain mietin sitä, että miten Jonnan päivityksen mieshenkilölle kävi lopulta.
   Veikkan että kävi niinkuin joissain elokuvissa. Eli akka kilahti kumminkin ja sitten jotain hassua ja komediallista siihen päälle.

   Lainaa

  49. keijoannikki 2.8.2014 19:15
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   (T)reissaaja: Jonn
   Se oli keksitty tarina.

   Lainaa

  50. keijoannikki 2.8.2014 19:17
   Tulos: -1 (15 ääntä)
   (T)reissaaja: Nyt vain mietin sitä, että miten Jonnan päivityksen mieshenkilölle kävi lopulta.
   Keksitty juttu.

   Lainaa

  51. Tulos: -5 (21 ääntä)
   keijoannikki: Keksitty juttu.
   eikä oo! sanoinhan jo et se olin mä ja hyvin meni!!! :DDD

   Lainaa

  52. NoFriendsOfMine 3.8.2014 1:13
   Tulos: -20 (32 ääntä)
   Saanalla on huono yhdistelmä. Pienet rinnat ja paska asenne.

   Lainaa

  53. Tulos: -9 (9 ääntä)
   willle: Miksi nainen flippaa kun saa suklaata? Eikö se viestitä ennemminkin sitä, että naisella on muodot kohdillaan, joten suklaata voi huoletta syödä..
   Jotkut naiset, ehkä suht nuori kun mieskin on, raivoavat nyt mistä vain.... mistäköhän riita on johtunut sitten...?

   Lainaa

  54. Tulos: +12 (12 ääntä)
   pers reikä: Multa ei ole kysytty haluanko kuitin koskaan niin usein kuin sen jälkeen kun laki kielsi kysymästä haluaako asiakas kuitin. Ja nyt kun joku mikromuna tulee tähän pätemään jotain, niin kyllä, kaikissa eta-maissa on tarjottava kaikesta kaupankäynnistä kuittia kysymättä sitä asiakkaalta.
   ei oo kielletty vaa just kehotettu kysymää sano kaveri joka on kaupas töis.

   Lainaa

  55. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Ja kun tämä nainen näki miehellään kukkakimpun: "Siis, pidätsä mua niin lihavana et mun pitäis alkaa syömää rehuja?!"

   Lainaa

  56. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Kyllä on pokkaa lähteä arvostelemaan toisen ostoksia. Itse ainakin olin niin paskahalvauksen partaalla ostaessani ennen vanhaan ekaa kertaa kortonkeja, että olisin vastaavassa tilanteessa juossut itkien pihalle kaupasta. Ja ilman ostoksia.

   Lainaa

  57. Tulos: -12 (26 ääntä)
   Siis mitä? Eihän nyt herran jestas miehellekään voi mennä sanomaan myyjä, et joo ota vaan kireemmät farkut, ku sulla ei näytä olevan tota varustusta tuolla alhaalla. No mitens se nyt ois ok sitten mennä naisen rintojen kokoa mennä kommentoimaan?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kauppa, kuitti, vaatteet, sovittaa, suklaa, ruusu, kaupassa