Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Varoitus kaikille

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Kirjaimellisesti.
Varoitus kaikille

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +477 (559 ääntä)
      Kuorimattomassa banaanissa ei onneksi ole tukehtumisvaaraa.

      Lainaa

    2. Tulos: +536 (568 ääntä)
      Jäi kyllä mietityttämään, mitä MTV3 sitten tarkoittaa tuolla teroittamisella? Vai pitikö teroittaa hellemmin kuin ymmärrettiin?

      Lainaa

    3. Tulos: +92 (102 ääntä)
      Hello: Jäi kyllä mietityttämään, mitä MTV3 sitten tarkoittaa tuolla teroittamisella? Vai pitikö teroittaa hellemmin kuin ymmärrettiin?
      http://www.mtv.fi/lifestyle/koti/artikkeli/testattu-kasivartesi-teroittaa-partahoylan-yha-uudestaan/3393640

      Lainaa

    4. Tulos: +207 (223 ääntä)
      Vesa harjottelee oikeaan tilanteeseen

      Lainaa

    5. Tulos: +115 (173 ääntä)
      Jälkimmäisen tein juuri juomapelissä juhannuksena :D jäin henkiin onneksi... Mutta melkein kyllä kiinnostaisi, etät mitähän helvettiä tuossa artikkelissa on neuvottu tekemään. Veikkaan, että mokaaja on vähän ymmärtänyt väärin ohjeet, hangannu terällä väärään suuntaan tms., mut sen verran hasardin kuulosta kyllä muutenkin. Ois aiheellista saattaa artikkelin kirjoittaja ja julkaisia jonkinnäköiseen vastuuseen ihmisten hengen vaarantamisesta.

      Lainaa

    6. Tulos: +95 (121 ääntä)
      Mtv, wtf??

      Lainaa

    7. Ripalemies 24.6.2014 1:01
      Tulos: +175 (199 ääntä)
      Hoonaus ei ole teroitusta ja jos hoonaatte niitä teriä niin älkää nyt jumalauta ihoa vasten, kun kangas (farkku yleensä parhaiten) ajaa saman asian. Tai sitten teette niinkuin aikuiset ihmiset ja ostatte uudet kun alkaa tylsymään.

      Lainaa

    8. Aurinkoinen Anonyymi 24.6.2014 1:03
      Tulos: -13 (37 ääntä)
      Voi Vesa Vesa Vesa.. kannattaako sitä banaania nyt niin syvälle kurkkuun ottaa jos melkein tukehduit siihen.

      Lainaa

    9. Tulos: +10 (26 ääntä)
      Kyllähän toi terotuskikka toimii. https://www.youtube.com/watch?v=5ADaRIqy0Dc

      Lainaa

    10. Tulos: +192 (260 ääntä)
      Siis "ranteet auki". Monikossa. Kokeiliko se ensin toiseen käsivarteen, epäonnisella tuloksella, mutta päätti sitten kuitenkin varmuuden vuoksi kokeilla vielä toiseenkin käsivarteen, jos sittenkin teroitus onnistuisi?

      Lainaa

    11. Tulos: +104 (140 ääntä)
      Partahöylällä (mistä siinä mtv.fi:n artikkelissa ja youtube-videossa puhutaan) on muuten aika lailla mahdotonta saada aikaan sellaista haavaa, mistä joutuisi sairaalaan tipukseen. Ihan sama miten ja mihin suuntaa iholla sitä höylää hankaisi. Irtonaisella partaterällä voi kyllä saada pahaakin jälkeä aikaiseksi, mutta ei höylällä.

      Lainaa

    12. Tulos: -15 (33 ääntä)
      Mahtaa olla videon Terryllä sileät käsivarret?

      Lainaa

    13. Tulos: +46 (52 ääntä)
      Aurinkoinen Anonyymi: Voi Vesa Vesa Vesa.. kannattaako sitä banaania nyt niin syvälle kurkkuun ottaa jos melkein tukehduit siihen.
      Jos se halus harjotella syväkurkkua samalla =D

      Lainaa

    14. Tulos: +34 (50 ääntä)
      Banaanitarina huutaa Mr. Ällön kommentointia. Partahöyläkeissi on sinänsä uskottava ainakin omalta osaltani, itellä joskus lähti nätti suikale päästä kun intissä tuli vetäistyä pää kaljuksi ennen lomillelähtöä, taisi siinä kiirekin vaikuttaa asiaan, mutta verta tuli ainakin aivan perkeleesti. Tosin jos ranne aukeaa ja sairaalaan joutuu, niin on saanut toheloida oikein urakalla.

      Lainaa

    15. Tulos: +17 (35 ääntä)
      Joku teroitellut vetämällä "väärään" suuntaan. Idiootti. ;P

      Lainaa

    16. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Vesa ei taaskaan tajua.

      Lainaa

    17. Tulos: +86 (90 ääntä)
      Pointti: Kuorimattomassa banaanissa ei onneksi ole tukehtumisvaaraa.
      Ei siinä määrin miten kuoritussa. Kuorittu kun katkeaa huomattavasti helpommin kurkkuun, kuin kuorimaton.

      Lainaa

    18. Puku tekee miehen... 24.6.2014 8:52
      Tulos: -69 (95 ääntä)
      Ripalemies: Hoonaus ei ole teroitusta ja jos hoonaatte niitä teriä niin älkää nyt jumalauta ihoa vasten, kun kangas (farkku yleensä parhaiten) ajaa saman asian. Tai sitten teette niinkuin aikuiset ihmiset ja ostatte uudet kun alkaa tylsymään.
      Jep. Jos tuntuu siltä, että "partaterät maksavat maltaita", niin veikkaan että rastat ja amisviikset sopivat tyyliisi paremmin muutenkin... Osta puku ja uusi terä partahöylääsi sitten, kun kasvat aikuiseksi ja menet töihin. Niin ja tärkeimpänä vielä, jos kuljet vastaan kadulla ennen tätä työn, puvun ja partahöylän hankkimista älä tule puhumaan minulle. Älä edes kysy kelloa. Kiitos.

      Lainaa

    19. Tulos: +39 (43 ääntä)
      Karpalo: Siis “ranteet auki”. Monikossa. Kokeiliko se ensin toiseen käsivarteen, epäonnisella tuloksella, mutta päätti sitten kuitenkin varmuuden vuoksi kokeilla vielä toiseenkin käsivarteen, jos sittenkin teroitus onnistuisi?
      Itsellekin tuli mieleen, että tyyppi on tehnyt oikeasti jotakin ihan muuta, mutta keksinyt tämän kavereille selityksenä. Partahäylällä voi kyllä viiltää vahingossa - ja viillelläkin - mutta itsensä vahingoittaminen hengenvaarallisesti ei ole mahdollista. Oma vinkkini: jos on pakko kokeilla tuota teroittamista, niin hankkikaa kirppikseltä joku halpa nahkajuttu! Ei tarvitse sitten selitellä tutuille, miksi käsivarret tuovat mieleen angstisen teinin. Tai minä en ainakaan lähtisi kokeilemaan, edelleen on kaunis arpi takareides edelliskesältä, kun ajelin turhan kovalla kiireellä ja terä lipsahti...

      Lainaa

    20. Tulos: +18 (20 ääntä)
      M: Itsellekin tuli mieleen, että tyyppi on tehnyt oikeasti jotakin ihan muuta, mutta keksinyt tämän kavereille selityksenä. Partahäylällä voi kyllä viiltää vahingossa – ja viillelläkin – mutta itsensä vahingoittaminen hengenvaarallisesti ei ole mahdollista. Oma vinkkini: jos on pakko kokeilla tuota teroittamista, niin hankkikaa kirppikseltä joku halpa nahkajuttu! Ei tarvitse sitten selitellä tutuille, miksi käsivarret tuovat mieleen angstisen teinin. Tai minä en ainakaan lähtisi kokeilemaan, edelleen on kaunis arpi takareides edelliskesältä, kun ajelin turhan kovalla kiireellä ja terä lipsahti…
      Niin, ja kyseessä oli nimenomaan partahöylä, sillä adopotoin avokin höylät sen jälkeen, kun ne ovat liian tylsiä parran ajamiseen - säärikarvojen ajoon ne sopivat silti edelleen mainiosti :)

      Lainaa

    21. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Turvallisempi versio on teroittaa farkkukangasta vasten. Tosin farkut kuluu siitä, mutta valmiiksi kuluneissa vanhoissa farkuissa ei haittaa. Eipä sillä, ei ihoakaan vastakarvaan höyläämällä kyllä ranteitaan saa vahingossa viillettyä auki, mutta pintahaava voi tullakin.

      Lainaa

    22. Tulos: +38 (44 ääntä)
      Ensimmäinen on kyllä niin päästä keksitty päivitys.

      Lainaa

    23. Tulos: +33 (39 ääntä)
      No toi eka on ihan läppä, tiedän koska aikanaan kommasin siihen. Joten o/ Jirille :)

      Lainaa

    24. Tulos: -7 (17 ääntä)
      Deebol: Ensimmäinen on kyllä niin päästä keksitty päivitys.
      Muualtakaan?

      Lainaa

    25. tieto vähentää tuskaa 24.6.2014 11:47
      Tulos: +71 (79 ääntä)
      Alkuperäisen viestin nähneenä voin sanoa, että partateräpäivitys oli sarkasmia liittyen tuohon uutiseen. Eräänlainen huumorinlaji sekin, tosin ehkäpä vaikeaa ymmärtää joillekin. Mutta siis ei ole onneksi tuo henkilö oikeasti käsivarsirampautunut partahöyläteroituksensa jälkimainingeissa. :)

      Lainaa

    26. Seppo Saviniemi 24.6.2014 12:42
      Tulos: +36 (46 ääntä)
      Ekan jutun heebohan sanoo suoraan "älkää uskoko tätä juttua". En kyllä ymmärrä ottiko joku muka ihan oikeasti kirjaimellisesti tuon sairaalasepustuksen.

      Lainaa

    27. Tulos: +5 (29 ääntä)
      Karpalo: Siis “ranteet auki”. Monikossa. Kokeiliko se ensin toiseen käsivarteen, epäonnisella tuloksella, mutta päätti sitten kuitenkin varmuuden vuoksi kokeilla vielä toiseenkin käsivarteen, jos sittenkin teroitus onnistuisi?
      Voi ristus.. Eiköhän toi ollu ihan sarkastista läppää! Idiootti

      Lainaa

    28. Tulos: -2 (12 ääntä)
      Hello: Jäi kyllä mietityttämään, mitä MTV3 sitten tarkoittaa tuolla teroittamisella? Vai pitikö teroittaa hellemmin kuin ymmärrettiin?
      Veitsen voi teroittaa pyyhkimällä sitä lappeen suuntaisesti vaikka nahkavyöhön (nyt te säntäätte ihmettelemään, mikä on LAPE). No samalla tavoin kuin pyyhkäisette levitettä leivälle.

      Lainaa

    29. Tulos: -17 (19 ääntä)
      Ensimmäistä ei usko Erkkikään. Pitäis aika hemmetin pahasti viiltää ranne (ranteet? monikossa? come on) auki joutuakseen sairaalaan asti. Ei siis mitään perushaavaa vaan ihan täysillä painoi terän ihan sisään ja kiskas kunnolla aukI? Ja seuraavaks toinen ranne samalla tavalla? Juu ei ei mee läpi. Voi olla että toiseen käteen tuli jonkinlainen haava ja paikalla ollut äiti/isä pelästyi asiaa ja päätti viedä muksun polille kysymään tikkien tarvetta. Ja loppu on sitten nuoren miehen mielessä kasvanutta paisuttelua, jota on kiva facessa jakaa.

      Lainaa

    30. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Miksi ei voinut jattaa Jiri Kerosen nimea tuohon ranteet auki -paivitykseen? Han on kuitenkin julkisuuden henkilo (Muutos 2011 -puolueen entinen pj) ja status on julkinen. Nyt han kutsuu sita vitsiksi, mita se varmaan olikin. Ei silla, tyhma jatka silti.

      Lainaa

    31. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Ekan ymmärsin vitsiksi, mut hyi että ku tuli huono olo.

      Lainaa

    32. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Vesa ei vaan osaa.

      Lainaa

    33. Tulos: +1 (13 ääntä)
      En ole kyllä huomannut että terä sen kauenpaa kestäisi. Aina höylätessäni, vaikka jalkoja, "höylään" parinvedon jälkeen väärään suuntaan. En teroittaakseni vaan poistaakseni karvat höylästä. Ja silti kuluu lähes aina höylä per. ajelukerta. Liekko olen liian karvainen :D

      Lainaa

    34. Eero Tikka 25.6.2014 1:30
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      ERKKI: Kyllähän toi terotuskikka toimii. https://www.youtube.com/watch?v=5ADaRIqy0Dc
      Linkkasit juuri saman videon joka on tuossa MTV:n artikkelissa.

      Lainaa

    35. T. Jos K.V.G. 25.6.2014 2:24
      Tulos: -4 (6 ääntä)
      Ylläpito! Vitsin hauskuus avautuisi, jos saataisiin osoite tilanteeseen sopiva linkki asiasta, niin helpottaisin ymmärtämistä.

      Lainaa

    36. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Pete: No toi eka on ihan läppä, tiedän koska aikanaan kommasin siihen. Joten o/ Jirille
      Sieg heil?

      Lainaa

    37. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Karpalo: Partahöylällä (mistä siinä mtv.fi:n artikkelissa ja youtube-videossa puhutaan) on muuten aika lailla mahdotonta saada aikaan sellaista haavaa, mistä joutuisi sairaalaan tipukseen. Ihan sama miten ja mihin suuntaa iholla sitä höylää hankaisi. Irtonaisella partaterällä voi kyllä saada pahaakin jälkeä aikaiseksi, mutta ei höylällä.
      Oon saanut ihan säärikarvoille tarkoitetulla höylällä aikaiseksi n. 0,5cm syvän haavan joka vuosi monta tuntia! En halua tietää millaista jälkeä olisi tullut jos haava olisi ollut ranteessa...

      Lainaa

    38. Tulos: -8 (12 ääntä)
      Viiltelyvitsit menevät minusta huonon huumorin puolelle. Ei kivaa.

      Lainaa

    39. Innokas alpakka 1.12.2020 15:49
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Puku tekee miehen...: Jep. Jos tuntuu siltä, että "partaterät maksavat maltaita", niin veikkaan että rastat ja amisviikset sopivat tyyliisi paremmin muutenkin... Osta puku ja uusi terä partahöylääsi sitten, kun kasvat aikuiseksi ja menet töihin. Niin ja tärkeimpänä vielä, jos kuljet vastaan kadulla ennen tätä työn, puvun [...]
      Hyväpalkkainen työ on. Pukua ja partahöylää en omista, enkä tarvitse.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: sheivata, MTV3, vinkki, banaani, varoitus