Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kimppakyyti, osa 4

  Suurenna näkymä
  Kimppakyyti, osa 4

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +719 (727 ääntä)
   Rehellisyys maan perii...

   Lainaa

  2. Tulos: +154 (208 ääntä)
   En kyllä ehkä menis.. toi paskominen oli sen verta epäilyttävää. D:

   Lainaa

  3. Tulos: -99 (317 ääntä)
   Jos Henna olisi nuori (20-30), menisin. Jos Henna on 50v matami jonka kissakin vielä paskoo häiriintyneenä ympäriinsä, kiertäisin kaukaa...

   Lainaa

  4. Tulos: +460 (466 ääntä)
   Laittais sen kissan sellaseen kuljetushäkkiin niin on vähän paremmin turvassa muutenkin ja ei ainakaan kenenkään syliin tai jalkoihin pasko, pissi ja kuolaa.

   Lainaa

  5. kakkuonvaletta 24.6.2014 0:45
   Tulos: -130 (154 ääntä)
   Hei täällä on joku vauva ku kukaan ei oo kommentoinu!! :D Ootteko huomannu? =)

   Lainaa

  6. Tulos: -53 (71 ääntä)
   kissa itkee?

   Lainaa

  7. Tulos: +150 (168 ääntä)
   Kissa paskoo, kusee, kuolaa ja rääkyy koko ihanan kahden tunnin ajomatkan ajan, mutta hei saat sentään lainata teippirullaharjaa! What a deal

   Lainaa

  8. Tulos: +155 (161 ääntä)
   Eikö kissan kuljetuskoppa olisi kätevämpi?

   Lainaa

  9. Tulos: +139 (155 ääntä)
   Ja jo ihan turvallisuussyistä kissan olisi oltava kantokopassa. Voipi olla, että kolarin jälkeen viranomaiset kiinnittävät huomiota nimenomaan siihen ja itse kuskille napsahtaa syyte.

   Lainaa

  10. Tulos: -72 (82 ääntä)
   miettikää sitä ihanaa tuoksua jos kissa olisi kantokopassa ja sattuisi sinne sitten paskomaan. ah, ja vielä talloo päälle, kenties pyörähtääkin kerran. vois lähtee paska paremmin siitä pyyhkeen päältä sylistä kuin kantokopan sisältä.

   Lainaa

  11. Tulos: -31 (49 ääntä)
   Jeps, katti kantokoppaan todellakin. Eikö kissalla ole sitten kissavessaa saatavilla automatkan ajan vai eikö ole oppinut sisäsiistiksi?

   Lainaa

  12. Tulos: +94 (104 ääntä)
   popsi: miettikää sitä ihanaa tuoksua jos kissa olisi kantokopassa ja sattuisi sinne sitten paskomaan. ah, ja vielä talloo päälle, kenties pyörähtääkin kerran. vois lähtee paska paremmin siitä pyyhkeen päältä sylistä kuin kantokopan sisältä.
   Sinne kantokopan pohjallehan ei pyyhettä voi laittaa? -.-*

   Lainaa

  13. Tulos: +115 (137 ääntä)
   Turhake: Jeps, katti kantokoppaan todellakin. Eikö kissalla ole sitten kissavessaa saatavilla automatkan ajan vai eikö ole oppinut sisäsiistiksi?
   Kissa, joka ei tykkää autoilusta, tekee tarpeensa osoittaakseen mieltään. Sisäsiisteys ei siinä paljon paina, kun se ilmaisee haisevan vastalauseen omistajan idealle ihanasta kesäreissusta.

   Lainaa

  14. Tulos: +89 (99 ääntä)
   Hengenvaarallista itselle ja kanssaliikennöitsijöille, jos pitää kissaa vapaana auton jalkatilassa, kuten tämä Henna on ilmeisesti aiemmin tehnyt..?? Kissa voi ryömiä polkimiin, ja niiden alle, jolloin sitä jarrua on aika vaikea painaa, ellei liiskaa kattia samalla... Että paskomisenkin uhalla laittaisin sen sinne kantokoppaan. ELL voi kysyä jotain rauhottavaa.

   Lainaa

  15. (T)reissaaja 24.6.2014 9:32
   Tulos: -10 (34 ääntä)
   kakkuonvaletta: Hei täällä on joku vauva ku kukaan ei oo kommentoinu!! Ootteko huomannu? =)
   Ensinnäkin, kyllä olemme huomanneet tuon vauvan tai ainakin kuulleet siitä. Toiseksi, miksi kirjoitit kommentin, jossa ilmoitat huomanneesi vauvan, joka näkyy kun kukaan ei ole vielä mokaan kommentoinut? Ja vieläpä niin, ettei kommentti liity mitenkään itse mokaan. Eikö sinulle tullut mitään muuta ajateltavaa tästä mokasta?

   Lainaa

  16. Hullu kissanainen 24.6.2014 10:07
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Hiphei: Kissa, joka ei tykkää autoilusta, tekee tarpeensa osoittaakseen mieltään. Sisäsiisteys ei siinä paljon paina, kun se ilmaisee haisevan vastalauseen omistajan idealle ihanasta kesäreissusta.
   Näinpä. Sama jutu tuli koettua juuri pari päivää sitten juhannusreissulla, kun vanhempi kissa päätti, ettei halua tällä kertaa istua autossa. Eka kakattiin, sitten pissattiin. Sen jälkeen oli hyvä nukkua loppumatka... Siivoaminen onnistui onneksi hyvin, kun kissan alla oli kisun oma tyynyt + pyyhkeitä - roskiin vain. Muuten, kantokopan lisäksi on olemassa kissojen autovaljaita. Tarvitsee vain laittaa kissalle valjaat ja kiinnittää kissa niistä hihnalla turvavyön lukkoon.

   Lainaa

  17. Tulos: +94 (106 ääntä)
   Kissa, joka ei tykkää autoilusta, tekee tarpeensa osoittaakseen mieltään. Sisäsiisteys ei siinä paljon paina, kun se ilmaisee haisevan vastalauseen omistajan idealle ihanasta kesäreissusta.
   Kissa ei osoita mieltään paskomalla. Ei kannata inhimillistää eläimiä liikaa. Vastuullinen lemmikin omistaja yrittää ymmärtää todelliset syyt lemmikkinsä käyttäytymiseen. Itkeminen, kuolaaminen ja ulostaminen ovat selkeitä stressireaktioita. Automatkailu voi olla hyvinkin stressaava tilanne, mihin kissa saattaa reagoida kuolaamalla erittäin voimakkaasti tai hätäkakalla, saattaa myös olla, että kissalla on matkapahoinvointia, minkä takia ulosteenpidätyskyky on heikko. Vastuullinen kissanomistaja ei myöskään matkusta lemmikki sylissä tai jaloissa, vaan kissa matkustaa omassa kopassaan, joka on köytettynä turvavöihin. Jos on kerran ottanut lemmikin, on vastuussa sen hyvinvoinnista ja turvallisuudesta koko sen elämän ajan. Tämä tuntuu olevan toisille niin kovin vaikea käsittää, etenkin kissat tuntuvat monille olevan jotain kulutustavaraa, josta ei niin kovin tarvitse huolehtia.

   Lainaa

  18. Tulos: -5 (7 ääntä)
   En kestä :'DD

   Lainaa

  19. kysympähämvaam 24.6.2014 14:07
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Kissa raukka! Ei ihme, että itkee ja paskoo, sehän on varmasti ihan paniikissa... Millainen omistaja pitää kissaa vapaana autossa?? >:(

   Lainaa

  20. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Kissan kuljetuskoppa ei maksaa montaa kymppiä. Suosittelen tutustumaan.

   Lainaa

  21. Mä menisin 24.6.2014 22:43
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Mä voisin tarjoutua tollaseen kyytiin, jos tarvetta olisi. Ilmanen on kuitenkin aina ilmanen ja ole kissojen kanssa hyvä. Ja jos kerta tauoille päästään, niin tien sivuun heti kissan tarpeiden jälkeen ja matka jatkuu. Omakaan kissani ei pidä matkustuksesta, mutta kyse taitaa olla lähinnä matkapahoinvoinnista. Matkustus kun sujuu paljon paremmin, kun kissa ei ole syönyt yöllä/aamulla ja vesikin ollut minimissä. On myös olemassa matkapahoinvointilääke, joka soveltuu ihmisten lisäksi lemmikkieläimille. Sitä ostan joskus, kun rahoissani olen. Sen avulla kissa uinuu tyytyväisenä tai katselee ikkunoista. Jos kissa on valjaissa, niin kyllä se sylissäkin pärjää, kunhan osaa pitää kissasta huolta. Silloin on tosin sylissäpitäjän vastuulla, ettei kissa syöksy yllättäen mihinkään.

   Lainaa

  22. Tulos: +19 (25 ääntä)
   mulla oli kissa ennen. kun kuletettiin sitä autossa kopassa, ni se aina pasko ja kusi sinne. kun se matkusti sylissä, se oli tyytyväinen ja ei tehny mitään. nautti vaan autokyydistä.

   Lainaa

  23. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Jos olisi tarvetta tuolle reissulle tai edes asuisin jommassakummassa, lähtisin riemusta kiljuen. Kisu <3

   Lainaa

  24. Eero Tikka 25.6.2014 1:34
   Tulos: -16 (24 ääntä)
   kysympähämvaam: Kissa raukka! Ei ihme, että itkee ja paskoo, sehän on varmasti ihan paniikissa…Millainen omistaja pitää kissaa vapaana autossa?? >:(
   Mitä merkitystä sillä on onko vapaana vai häkissä? Voisi kuvitella että mukavampi on toisen sylissä olla kuin lukittuna ahtaaseen koppiin.

   Lainaa

  25. Terasedward 25.6.2014 4:51
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Tämäkin on kissakohtainen asia. Toiset kissat viihtyvät autossa paremmin sylissä, toiset taas hämärässä kopassa 'turvassa' Oma kissani viihtyy paremmin kopassaan automatkat ja siitä on sellainen yläosa auki, kun istun aina vieressä. Kun pysähdytään, kissa nousee ylös uniltaan ja katselee ympärilleen pysyen kopassa. Matkan jatkuessa alkaa taas nukkua. Ilman koppaa kissani taas alkaa vain 'seikkailla' ja pyrkii koppaan takaisin. Joten muistakaa, jotka tyrkytätte naiselle koppaa, että hänen kissansa saattaa pelätä sitä ahdasta koppaa ja on rauhallisempi jonkun sylissä/jaloissa, jossa saa koko ajan huomiota. Tokihan lääkkeet matkapahoinvointiin olisi kissalle hyväksi. Hopihopi hankkimaan!

   Lainaa

  26. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Epo: Laittais sen kissan sellaseen kuljetushäkkiin niin on vähän paremmin turvassa muutenkin ja ei ainakaan kenenkään syliin tai jalkoihin pasko, pissi ja kuolaa.
   Niin, ei elukoita sais pitää irti autossa.

   Lainaa

  27. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Yksi huomio vielä: Kantokoppa kannattaa peittää pyyhkeellä/huovalla tms., sillä kissa monesti pelkää, voi pahoin (ja käyttäytyy sen mukaan) juurikin siksi, että näkee sen kauhean vilinän minkä autolla ajelu tunnetusti saa näkökentässä aikaan. Hurina ja normitasainen kyyti eivät pelkästään yleensä haittaa, kun ulos ei näe.

   Lainaa

  28. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Jos kissa on valjaissa, niin kyllä se sylissäkin pärjää, kunhan osaa pitää kissasta huolta. Silloin on tosin sylissäpitäjän vastuulla, ettei kissa syöksy yllättäen mihinkään.
   Onko sekin sylissäpitäjän vastuulla, ettei kuski vain aja kolaria? tai ettei mikään eläin tai lapsi juokse yllättäen auton eteen vaatien kuskia tekemään äkkijarrutuksen? Jokainen voi ihan itse miettiä mitä tapahtuu esimerkiksi hirvikolarissa kissalle, joka on etupenkillä matkustavan sylissä ja mitä kissalle, joka on takapenkille turvavyöllä köytetyssä kuljetuskopassa. Se koppa on turvallisuustekijä siinä missä turvavyötkin, joita kai suurin osa autoilijoista kuitenkin itse käyttää.

   Lainaa

  29. zinko zanko 29.6.2014 8:11
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Eli jos on eläinpölylle allerginen ja arvostaa rauhallisuutta sekä siisteyttä, niin ei ehkä kannata mennä kyytiin? :D

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (16 ääntä)
   popsi: miettikää sitä ihanaa tuoksua jos kissa olisi kantokopassa ja sattuisi sinne sitten paskomaan. ah, ja vielä talloo päälle, kenties pyörähtääkin kerran. vois lähtee paska paremmin siitä pyyhkeen päältä sylistä kuin kantokopan sisältä.
   Pyyhettähän ei voi kantokoppiin laittaa? Ja yhtä hyvin se kissa likaa itsensä paskaan siinä jalkatilassakin. Ja eipähän tosiaan ole kissan lisäksi kenenkään ulkopuolisen ihmisen vaatteilla se paska. Plus säilähtäessäähän sylissä se kissa voi iskeä kynnet reiteen ja muuta hauskaa. Eiköhän se oo tullu tässä jo aika monta kertaa esille, että se kantokoppa ois kaikin puolin turvallisempi ja parempi ratkaisu. Toivottavasti Henna hommaa sellaisen.

   Lainaa

  31. Tulos: -6 (8 ääntä)
   On kyllä verkkainen kyyti. Itse ajan yhdellä pysähdyksellä Kuopiosta Helsinkiin kolmessa tunnissa. Mutta mikäs siinä körötellessä...

   Lainaa

  32. Tulos: +10 (14 ääntä)
   popsi: miettikää sitä ihanaa tuoksua jos kissa olisi kantokopassa ja sattuisi sinne sitten paskomaan. ah, ja vielä talloo päälle, kenties pyörähtääkin kerran. vois lähtee paska paremmin siitä pyyhkeen päältä sylistä kuin kantokopan sisältä.
   Typerys! Tottakai kantokopassa on pyyhe! Ja kissa kun nyt sattuu olemaan siisti eläin, niin matkalla paskoessaan esim. kantokopan peräosaan kissa liiskaa itsensä kopan etuosaan kiinni, jotta pysyisi mahdollisimman kaukana siitä paskasta. Kyllä, kissahan toki talloisi päälle ja kierisikin vielä paskakasassaan... Ja mieti nyt toki sitä ihanaa tuoksua, kun kissa paskoo syliisi pyyhkeen päälle? Ihan yhtä pahalta se haisee. Jos pissaa vielä samalla, niin sehän on sitten hauskaa kun tulee pyyhkeestä läpi. :P Ei sitä paskaista pyyhettä sinne kantokoppaan tietenkään jätetä loppumatkaksi vaan pysähdytään ensimmäiselle pysähdyspaikalle tai vaikka tien poskeen heittämään se roskikseen ja uusi pyyhe tilalle.

   Lainaa

  33. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Ei ne kissat mitää koppaa tartte kyllä ne iliman ku pärjää. Paras olis tietysti se kun ei otettaisiin sitä kissaa eres mukaan sinne automatkalle.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kimppakyyti, kissa, ilmainen, kyyti