Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Oikeus ylinopeuteen

Tämä selitys meni läpi poliisille.
Oikeus ylinopeuteen

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 55 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -177 (559 ääntä)
      Ihan loistava! :D tuo jälkihuomautus sai minut nauramaan ihan oikeasti. Lieneekö syy väsymyksessä?

      Lainaa

    2. Tulos: -221 (461 ääntä)
      Aika hauska juttu. Itekki väritän tarinoita aina ihan övereiksi. Iha vaa sen takia ku typerät ihmiset viel uskoo niitä :D

      Lainaa

    3. Tulos: +830 (866 ääntä)
      Haluaisin nähdä kyseisen poliisin reaktion jos sattuu lukemaan tämän. :P

      Lainaa

    4. Tulos: +1236 (1412 ääntä)
      Jaahas, jos minut pysäyttää poliisi joka on nainen niin sanon, että sinä et voi ymmärtää tätä jomotusta palleissani kun en ole päässyt runkkaamaan koko päivänä.

      Lainaa

    5. Tulos: +1078 (1156 ääntä)
      Mun mielestä jokaisen joka syyllistyy ylinopeuteen pitäis kiltisti maksaa ne sakot, eikä aina keksiä näitä älyttömiä tekosyitä. Poliisien ei pitäis olla niin sinisilmäsiä vaan kirjottaa kiltisti ne sakot. Itsehän autoilijat syyllistyy tiedostaen ylinopeuteen, eikä siihen selittelyiden pitäis auttaa.

      Lainaa

    6. Tulos: -201 (415 ääntä)
      tummppu: Jaahas, jos minut pysäyttää poliisi joka on nainen niin sanon, että sinä et voi ymmärtää tätä jomotusta palleissani kun en ole päässyt runkkaamaan koko päivänä.
      Juu, ei ole todellakaan sama asia...

      Lainaa

    7. S. aivartelija 6.5.2014 5:47
      Tulos: +698 (730 ääntä)
      En ymmärrä ihmisiä, jotka kehuskelee sillä, että ajavat aina ylinopeutta. Aina olen itse päässyt rajoitusten mukaan ajamalla perille,ei tartte ajaa yli eikä alle, jos ei jono hidasta nopeutta. Onpa sitten käynyt, että ne älyttömien ohitusten tekijät ovat kuitenkin vähän matkan päässä jonossa kun eteenpäin menee, tai sitten tosiaan heidät on pysäytetty ja minä menen sallittua nopeutta nopeammin perille. Niitä rajoituksia ei ole tehty ihmisten kiusaksi, vaan turvallisuuden takia. Alennetut nopeudet on yleensä siksi, että tie on huonokuntoinen tai tiellä on poikkeavaa enemmän risteävää liikennettä, koulu yms. Ylinopeuksien ajajat, auton hallinta voi olla kunnossa, mutta reaktionopeuttaan aika moni yliarvioi.

      Lainaa

    8. Ministeri Nieminen 6.5.2014 6:36
      Tulos: +276 (332 ääntä)
      HDCP: Haluaisin nähdä kyseisen poliisin reaktion jos sattuu lukemaan tämän.
      Mielikuvitusolento tuskin lukee yhtään mitään.

      Lainaa

    9. Tulos: +104 (126 ääntä)
      Hyi, tuhmaa :x Ei saa huijata poliiseja!

      Lainaa

    10. Tulos: +206 (244 ääntä)
      Olipa miten kiire tahansa, niin ikinä ei ole syytä ajaa ylinopeutta. Niitä rajoituksia ei ole sinne teille huvikseen laitettu.

      Lainaa

    11. kiikiiconfused 6.5.2014 8:46
      Tulos: -67 (75 ääntä)
      Haluisin kyllä tietää mitä mun ex olis runoillu kyseisessä tilanteessa (silt lähti kortti hetkeks join aika sitten)

      Lainaa

    12. Tulos: +77 (115 ääntä)
      : Juu, ei ole todellakaan sama asia…
      Juu ei, mutta sä olet todellakin tosikko :D

      Lainaa

    13. Tulos: +50 (124 ääntä)
      : Juu, ei ole todellakaan sama asia…
      Ilmeisesti olet nainen, joten mistä voit tietää mimmosen jomotuksen siniset kassit jalkovälissä joilleki himor*nkkareille voi aiheuttaa? :D

      Lainaa

    14. Tulos: +51 (199 ääntä)
      : Juu, ei ole todellakaan sama asia…
      Sinä varmaan naisena tiedätkin miltä pallit tuntuu?Siis muuallakin kun suussa.

      Lainaa

    15. kukka hatussa 6.5.2014 9:24
      Tulos: +134 (184 ääntä)
      Typerä akka. Itse teki tahalleen väärin. Onhan se joo IHANVITUNSIISTIIIJJIIII ajaa sitä ylinopeutta, varsinkin jos/kun tulee vaaratilanne eteen. Ei kun hei, se taitaa sitten olla jonkun toisen vika? Joo, ihan hassu tarina, mutta vituttaa aikuiset ihmiset jotka jonneilee ja pakenee vastuuta.

      Lainaa

    16. Hörhöjä kaikkialla 6.5.2014 9:24
      Tulos: +77 (93 ääntä)
      No olipas hauska juttu..nolo lähinnä.

      Lainaa

    17. En kannata valehtelua 6.5.2014 9:33
      Tulos: +145 (159 ääntä)
      Itse keksin loistavan selityksen joka todennäköisesti toimisi: "Siskoni synnytys käynnistyi juuri eikä hänen miehensä vastaa puhelimeen. Siskoni oli puhelimessa täysin paniikissa, esikoisen syntymä kyseessä ja olen menossa sairaalaan hänen tuekseen. Olen pahoillani ylinopeudesta. Saattaa hieman jännittää itseänikin." Mutta olen tullut siihen tulokseen, että jos minä vaarantaisin välinpitämättömyyttäni liikenteen ja saisin siitä sakot niin nöyrtyminen, maksaminen ja virheestä oppiminen olisi se oikea tapa menetellä eikä mielikuvitussiskoon turvautuminen ja valehtelu...

      Lainaa

    18. Tulos: +158 (186 ääntä)
      Toivottavasti tämä Rita menettää korttinsa hyvin pian <3

      Lainaa

    19. Tulos: +33 (69 ääntä)
      SS: Aika hauska juttu. Itekki väritän tarinoita aina ihan övereiksi. Iha vaa sen takia ku typerät ihmiset viel uskoo niitä
      Typerät ehkä uskovatkin. Poliisi ei voi sellainen olla, sillä poliisiamk:hon karsitaan vain fiksuimmat ja soveltuvimmat tiukoilla pääsykokeilla. Poliisi näkee tien päälläkin päätteeltään perhesuhteet ja etenkin sen, että henkilö on lapseton. Kas huollettavat vaikuttavat päiväsakon suuruuteen. Kaahaaminen ja valehtelu virkamiehelle tai yleensä kellekään kertovat hyvin huonoa ihmisestä. Toivottavasti ämmä kivistävine tisseineen ajaa päin kalliota ennenkuin ehtii tappaa liikenteessä itseään fiksumpia sivullisia.

      Lainaa

    20. Tulos: -65 (103 ääntä)
      Herran jumala miten tiukkapiposia ihmisiä täällä on! :'D tietenkään ylinopeuden ajaminen ei ole sallittua, eikä sitä kannata millään lailla ihannoida, mutta kun tässä kyse ei nyt kuitenkaan ollu mistään 80km/h vauhdilla neljänkympin alueella... (jolloin ei kyllä poliisi olis kuunnellut selityksiä vaan napannut kortin pois..) Ja se 80-lätkä oli varmaan joku noista kohdista, missä on päivällä työmaa, ja illalla ei mitään, eli illalla siinä ei vaaranna ketään :))

      Lainaa

    21. jukkapalmu 6.5.2014 10:49
      Tulos: -2 (28 ääntä)
      Hevonpaskahälytys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja "Pari hassua autoa" eli Mazda MX ja Fiat Multipla

      Lainaa

    22. Tulos: +35 (43 ääntä)
      kiikiiconfused: Haluisin kyllä tietää mitä mun ex olis runoillu kyseisessä tilanteessa (silt lähti kortti hetkeks join aika sitten)
      No, vainiin...

      Lainaa

    23. Tulos: +36 (56 ääntä)
      Tarina on fake and gay. Ylinopeuden sattuessa poliisi tulee ikkunalle ilmoittamaan, että oli tuota ylinopeutta, tuletkos tuonne maijaan ja ota mukaan ajokortti ja rekisteriote. Ei ne siitä ikkunasta niitä huutele kun ne kuitenkin tarkistaa sun tiedot koneelta ja sakonkirjoitustilanteessa saat istua komean konstaapelin kanssa maijan perällä.

      Lainaa

    24. Tulos: -75 (127 ääntä)
      Tollasia kieroja lumppuja ne kaikki naiset ovat. Hyvä nyrkkisääntö elämään on ettei naiseen kannata koskaan luottaa, kerrankin baarissa tuli joku tuntematon nainen kitisemään että joku mies yritti raiskata tämän vessassa. No, etsin miehen, tarjosin kaljan ja kysyin asiasta; oli nainen uinut liiveihin miehen vastusteluista huolimatta ja nainen lopulta loukkaantunut kun ei mies lämmenytkään ja päätti sitten keksiä tuollaista "kostaakseen".

      Lainaa

    25. Tulos: -20 (42 ääntä)
      pp: Tollasia kieroja lumppuja ne kaikki naiset ovat. Hyvä nyrkkisääntö elämään on ettei naiseen kannata koskaan luottaa, kerrankin baarissa tuli joku tuntematon nainen kitisemään että joku mies yritti raiskata tämän vessassa. No, etsin miehen, tarjosin kaljan ja kysyin asiasta; oli nainen uinut liiveihin miehen vastusteluista huolimatta ja nainen lopulta loukkaantunut kun ei mies lämmenytkään ja päätti sitten keksiä tuollaista “kostaakseen”.
      Epäilen suuresti koko mokan olemassaoloa, mutta onhan toi mahdollista. Tosin imettävän/raskaana olevan rinnat tunnistaa aika helposti, ellei nainen oo melkein rasvaton.. Tai lihava. Mutta mikä tulee tohon sun juttuun, niin aika normaaliahan se on huutaa raiskausta kun ei kelpaa tai itseään kaduttaa oma käytös. Tossakin tilanteessa missä olit, niin joku perus sikaniska olisi saanu "VITTU MÄ TAPAN" reaktion ja käyny kaverin päälle, loppujen lopuksi kusettaja ämmä jahdannu pippeliä loppuillan, kun istut putkassa...:P

      Lainaa

    26. Tulos: +99 (145 ääntä)
      Joo, just sellasta se on, itsellenikin tuli baarissa kerran mies kitisemään että sen lompakon oli joku taskuvaras vienyt. Joten etsin sitten käsiini kaikkein hämärimmän näköisen tyypin ja ostin hänelle oluen, ja hän kertoikin että mies oli ostanut hänelle kaljaa kaikilla rahoillaan ja sitten suuttui kun hän ei jaksanut juoda enempää kaljaa, ja keksi sitten tuollaista "kostaakseen". Miehet nyt vaan kaikki on tollaisia.

      Lainaa

    27. Tulos: +35 (43 ääntä)
      Typerä kakara. Toivottavasti satutat vain itseäsi sitten jos joskus ajat kolarin syystä että olet idiootti.

      Lainaa

    28. Tulos: +35 (35 ääntä)
      S. aivartelija: En ymmärrä ihmisiä, jotka kehuskelee sillä, että ajavat aina ylinopeutta. Aina olen itse päässyt rajoitusten mukaan ajamalla perille,ei tartte ajaa yli eikä alle, jos ei jono hidasta nopeutta. Onpa sitten käynyt, että ne älyttömien ohitusten tekijät ovat kuitenkin vähän matkan päässä jonossa kun eteenpäin menee, tai sitten tosiaan heidät on pysäytetty ja minä menen sallittua nopeutta nopeammin perille. Niitä rajoituksia ei ole tehty ihmisten kiusaksi, vaan turvallisuuden takia. Alennetut nopeudet on yleensä siksi, että tie on huonokuntoinen tai tiellä on poikkeavaa enemmän risteävää liikennettä, koulu yms. Ylinopeuksien ajajat, auton hallinta voi olla kunnossa, mutta reaktionopeuttaan aika moni yliarvioi.
      Aivan samaa mieltä olen muuten, mutta joskus on ihan hyvä ajaa alle nopeusrajoituksen, esimerkiksi silloin kun on pimeää, sataa vettä ja rajoitus on 100km/h. Kerran olikin pimeällä tiellä keskellä metsää ilmeisesti humalainen pyöräilijä ilman kunnollisia heijastimia. Jos olisin ajanut rajoituksen mukaan tai kovempaa, olisi tuo pyöräilijä jäänyt varmasti alle, sillä en olisi ehtinyt mitenkään reagoida ajoissa (vastaantuleva vielä häikäisi helvetin kirkkailla valoillaan...) Mutta pointtisi olikin kai ennemmin vastustaa kaahailua, hyvä hyvä! ;)

      Lainaa

    29. Tulos: +61 (79 ääntä)
      pp: Tollasia kieroja lumppuja ne kaikki naiset ovat. Hyvä nyrkkisääntö elämään on ettei naiseen kannata koskaan luottaa, kerrankin baarissa tuli joku tuntematon nainen kitisemään että joku mies yritti raiskata tämän vessassa. No, etsin miehen, tarjosin kaljan ja kysyin asiasta; oli nainen uinut liiveihin miehen vastusteluista huolimatta ja nainen lopulta loukkaantunut kun ei mies lämmenytkään ja päätti sitten keksiä tuollaista “kostaakseen”.
      Ja tämä yksittäistapaushan automaattisesti todistaa, että KAIKKI naiset ovat epärehellisiä. Hienoa päättelytyötä.

      Lainaa

    30. Tulos: -50 (68 ääntä)
      Izev: Ja tämä yksittäistapaushan automaattisesti todistaa, että KAIKKI naiset ovat epärehellisiä. Hienoa päättelytyötä.
      Voisin kertoa vastaavia tarinoita enemmänkin, tuo oli mehukkain juttu. Ja onhan itse mokassakin vastaava valehtelija. Naiset nyt vain ovat kieroja kuin korkkiruuvit, moneltako mieheltä on Suomessakin viety isän oikeudet kun nainen on päättänyt avioeron tullessa keksiä satuja vain jotta voisi satuttaa miestä?

      Lainaa

    31. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Kaikkea ihmiset sanovatkin välttääkseen sakot. :D

      Lainaa

    32. Tulos: -1 (29 ääntä)
      Miks ihmiset on niin tosikkoja et tämmösestäkin "mokasta" saadaan aikaan kamala tappelu ja haukutaan kaikki naiset ,ylinopeutta ajajat ja mitäköhän seuraavaks. Eikö näitten mokien idea ole se, että ne on hauskoja ja viihdyttäviä. Eikä se että näillä saadaan kolmas maailmansota aikaan?

      Lainaa

    33. kaktusmies 6.5.2014 19:28
      Tulos: -7 (9 ääntä)
      Kyllä, Suomessa saa ajaa ylinopeutta ja vaikka poliisia pakoon. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288685484184.html?pos=ok-nln

      Lainaa

    34. Tulos: +64 (70 ääntä)
      pp: Tollasia kieroja lumppuja ne kaikki naiset ovat. Hyvä nyrkkisääntö elämään on ettei naiseen kannata koskaan luottaa, kerrankin baarissa tuli joku tuntematon nainen kitisemään että joku mies yritti raiskata tämän vessassa. No, etsin miehen, tarjosin kaljan ja kysyin asiasta; oli nainen uinut liiveihin miehen vastusteluista huolimatta ja nainen lopulta loukkaantunut kun ei mies lämmenytkään ja päätti sitten keksiä tuollaista “kostaakseen”.
      Ja mistäs sinä tiiät puhuiko se mies totta? Kukaan, kenellä on yhtään itsesuojeluvaistoa, ei varmasti myöntäis tossa tilanteessa,että on jonkun koittanut raiskata. Saattais mies saada aika äkkiä turpaan :D Jos kuulee kaksi ihan eri tarinaa niin yleensä ajattelen totuuden olevan jotain tuolta väliltä. Ja niin ajattelen nytkin.

      Lainaa

    35. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Nanna: Tarina on fake and gay. Ylinopeuden sattuessa poliisi tulee ikkunalle ilmoittamaan, että oli tuota ylinopeutta, tuletkos tuonne maijaan ja ota mukaan ajokortti ja rekisteriote. Ei ne siitä ikkunasta niitä huutele kun ne kuitenkin tarkistaa sun tiedot koneelta ja sakonkirjoitustilanteessa saat istua komean konstaapelin kanssa maijan perällä.
      Näinpä. Sillä komealla konstaapelilla siellä maijan perällä on sitäpaitsi pääsy tietokantaan, josta näkyy tulotietojen lisäksi lasten määrä. Ei siis kannata kokeilla tätä selitystä todellisuudessa, sillä siitä voi tulla toinen sakkolappu. Jos siitä sakosta on urputtamista, niin sen voi tehdä sakkolapun ohjeiden mukaan lähimpään syyttäjänvirastoon seuraavan viikon aikana. Jos syyttäjä ei tarinalle lämpene, juttu menee käräjäoikeuden istuntoon tuomarin päätettäväksi. Harvemmin kukaan jaksaa vaivautua paikalle, jolloin tuomari katsoo, että valittajalla mitään tärkeää sanomista tainnut ollakaan. Välistä kuulee selityksiä siitä, miten liikennemerkit olivat lumessa ja se edellä ajavakin meni lujaa, mutta tällaisilla aivan älyttömyyksilä en kyllä tiedä kenenkään kehdanneen oikeuslaitosta rasittaneen.

      Lainaa

    36. Tulos: +16 (24 ääntä)
      Nanna: Tarina on fake and gay.
      Mistä sä homoseksuaalin bongasit?

      Lainaa

    37. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Vink vink, nettivink ;)

      Lainaa

    38. Tulos: +23 (25 ääntä)
      SS: Aika hauska juttu. Itekki väritän tarinoita aina ihan övereiksi. Iha vaa sen takia ku typerät ihmiset viel uskoo niitä
      siis uskooko joku oikeasti tämän tarinan? ÄiTyLit korkeintaan.

      Lainaa

    39. Tulos: -10 (12 ääntä)
      HDCP: Haluaisin nähdä kyseisen poliisin reaktion jos sattuu lukemaan tämän.
      Suomalaiset -.-

      Lainaa

    40. yli opistö hörhö 7.5.2014 15:33
      Tulos: +22 (26 ääntä)
      Enpä usko että näin on käynyt. Toivottavasti ei. Idioottimaista yrittää luikerrella irti sakoista jotka ansaitsee typeryydellään.

      Lainaa

    41. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Totta tai ei, enpä nyt tolla ois hirveesti kuitenkaan menny ylpeilemään.

      Lainaa

    42. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Aksur: Mun mielestä jokaisen joka syyllistyy ylinopeuteen pitäis kiltisti maksaa ne sakot, eikä aina keksiä näitä älyttömiä tekosyitä. Poliisien ei pitäis olla niin sinisilmäsiä vaan kirjottaa kiltisti ne sakot. Itsehän autoilijat syyllistyy tiedostaen ylinopeuteen, eikä siihen selittelyiden pitäis auttaa.
      Mä vähän veikkaan, ettei tässä oo ollu sinisilmäisyydestä kyse vaan siitä, että poliisisedän naurunpidätyskyky on ollut sen verran rajallinen, ettei ole sakkoa alkanut kirjoittamaan. Maijaan päästyään varmasti on ollut aikamoinen naurunremakka.

      Lainaa

    43. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Hauska:-) oli totta tai ei. Typeräähän ylinopeutta ajaa on, toivottavasti oppii ennenku sattuu mitään.

      Lainaa

    44. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Sannni: Joo, just sellasta se on, itsellenikin tuli baarissa kerran mies kitisemään että sen lompakon oli joku taskuvaras vienyt. Joten etsin sitten käsiini kaikkein hämärimmän näköisen tyypin ja ostin hänelle oluen, ja hän kertoikin että mies oli ostanut hänelle kaljaa kaikilla rahoillaan ja sitten suuttui kun hän ei jaksanut juoda enempää kaljaa, ja keksi sitten tuollaista “kostaakseen”. Miehet nyt vaan kaikki on tollaisia.
      Kiitos tästä, nauroin paljon pahemmin ku tolle mokalle :D :D

      Lainaa

    45. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Jos olisin ollut poliisi, olisin ottanut henkilötiedot ylös, käynyt vilkasee läppäriltä tiedot ja antanut sakot myös paskanpuhumisesta.

      Lainaa

    46. Analyyttinen tosikko 8.5.2014 22:59
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      19v tytöllä ollut kortti korkeintaan vuoden ajan. Vuodessa ei todellakaan kartu sellaisia automobiilinkuljetustaitoja, että kannattaisi hyvällä omallatunnolla leuhkia ylinopeudella, ellei halua leimautua idiootiksi. Jos kuitenkin haluaa leimautua idiootiksi ja vieläpä isoksi sellaiseksi, kannattaa yhdistää leuhkiminen mukahauskaan valheeseen. Sitä paitsi jos tarina olisi ollut totta (ei) ja ylinopeus vaikka ihan pieni ja ei-paheksuttava ja vuosien ajokokemus vielä lievittämässä hyvän kuskin häpeää, ei koko juttu olisi kuitenkaan ollut edes hauska. Sillä hauskat ihmiset on asia erikseen - sitten on ne "hauskat", jotka väenvängällä saavat kerran vuodessa jotakin "hauskaa" sanottua ja päivittävät sen sitten facebookiin. Kylläpä vetää tunteelliseksi...

      Lainaa

    47. Tulos: -19 (23 ääntä)
      Rauhottukaa ihmiset! Jos joku nyt ajaa ylinopeutta ja sattuukin siitä kiinni jäämään, välttää sakot kertomalla tarinan, menee ja jakaa tämän asian, niin heti haukutaan. Ihan varmasti meistä kaikista jokainen on joskus tietoisesti tai epähuomiossa ajanut sitä ylinopeutta. Poliisitkin toimivat tilanteissa eritavalla. Eikä tässä itselleni ainakaan auvenut edes se, että mihin aikaan päivästä tai yöstä tämä on sattunut? Montako lasta illalla/alku yöstä tuolla tienvarsilla roikkuu? Sorrun itse ainakin siihen, että illalla tulee ajettua tietoisesti vähän tuota ylinopeutta, kaupungissa ja taajamassa ajan rajoitusten mukaan. Petollisia nuo syrjäisemmät ja isommat tiet... Toivon todella että tuo Rita oppisi kerrasta ja toivottavasti jatkossa ajaa rauhallisemmin. MUTTA nauroin hervottomasti tälle mokalle ja nostan hattua kyseiselle henkilölle että pokka on pitänyt!! :D "Tosin imettävän/raskaana olevan rinnat tunnistaa aika helposti, ellei nainen oo melkein rasvaton.. Tai lihava." Tuohon en usko! Pystytkö sanomaan kaikista vastaan tulevista naisista sen, että imettävätkö ne vai ei? veikkaampa että et, en siihen ainakaan pysty. Korjatkaa jos olen väärässä...

      Lainaa

    48. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Olen omalle emännälle sanonut, että jos poliisi pysäyttää niin älä tee itsestäsi typerystä ja mene keksimään mitään selityksiä. Poliisilla on jännä kyky tunnistaa paskapuheet ja tosiaan koneeltaan näkevät kyllä kaikki tarpeelliset tiedot. Nää "Vttu hei voitin skoudet hyvällä valheella" -jutut on typeriä. Poliisi ei usko teidän valheitanne, vaan todennäköisesti tässäkin tapauksessa on päästänyt pälkähästä suullisella varoituksella, eikä tarkoituksena alunperinkään ole ollut antaa sakkoa.

      Lainaa

    49. Tulos: -18 (20 ääntä)
      Tunnen tämän mokan henkilön ja kyllä tuo moka on aivan totta uskokaa tai älkää. En ole elämäni aikana tavannut ketään niin hyvää tarinoijaa. Ikäkin tässä mokassa on väärin. On oikeasti 22..

      Lainaa

    50. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Tämä stoori on se mikä Ritalle tuli jälkikäteen mieleen, että mitä olisi pitänyt sanoa. Sai ihan normit sakot ja kiltisti maksoi.

      Lainaa

    51. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Sanna: Tunnen tämän mokan henkilön ja kyllä tuo moka on aivan totta uskokaa tai älkää. En ole elämäni aikana tavannut ketään niin hyvää tarinoijaa.Ikäkin tässä mokassa on väärin. On oikeasti 22..
      Se että tunnet hänet ja uskot hänen tarinansa ei tee tästä totta.

      Lainaa

    52. jokumaijavaan 24.5.2014 23:42
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Jos tutka on päällä ja ylinopeutta yli virhemarginaalin, ei sakosta luikerrella ulos millään mielikuvituksella (tai poliisi joutuu itse selittelijäksi). Eli tässä voi olla että ylinopeutta on ollu himpan päälle sen kasikympin että ovat pysäyttäneet ja sitten vähän väritelty lopputarinaa. Mut pisteet ihan hienosta mielikuvituksesta :)

      Lainaa

    53. ja sä tiedät tän 18.8.2014 19:11
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      : Juu, ei ole todellakaan sama asia…
      koska sulla on tissit ja pallit?

      Lainaa

    54. Kikkihiiri 5.8.2016 23:27
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Tää olis ollut hyvä jos poliisi olisi kommentoinut perään, että sakko on tulossa postissa sulle Riitta.Nyt vaan huono.

      Lainaa

    55. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Aika tylsä elämä saa olla, että joutuu keksimään tälläisiä satuja. Lisäksi tää satu ei saanut henkilöä näyttämään kuin entistä enemmän idiootilta kenenkään täysjärkisen silmissä, joten miksi?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: poliisi, ylinopeus, sakko, rinnat, maito, imettää, hevonen