Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kaunis vai ruma? Osa 1

Uusi armoton Facebook-villitys.
Taustatietoja: "Kaunis vai ruma?" on ulkonäön arvostelua varten perustettu ryhmä Facebookissa. Kaunis vai ruma? Osa 1

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 89 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. anterotero 6.5.2014 1:22
   Tulos: +1899 (1925 ääntä)
   Onko facebookissa oikeesti tommonen ryhmä mihin voit lähettää kuvasi arvosteltavaksi? Tolla vikalla tytöllä tuli varmaan hyvä fiilis.

   Lainaa

  2. kynsilakka 6.5.2014 1:23
   Tulos: +21 (77 ääntä)
   https://www.youtube.com/watch?v=OTQYyw16RoM

   Lainaa

  3. anterotero 6.5.2014 1:28
   Tulos: +433 (453 ääntä)
   anterotero: Onko facebookissa oikeesti tommonen ryhmä mihin voit lähettää kuvasi arvosteltavaksi? Tolla vikalla tytöllä tuli varmaan hyvä fiilis.
   näköjään on. Anteeksi kaikille mielipahasta kun en lukenut noita taustatietoja.

   Lainaa

  4. Jotain rajaa 6.5.2014 1:32
   Tulos: +1508 (1882 ääntä)
   Hei Feissarimokien ylläpitäjät! Tää juttu menee ala-arvoiseksi, kun julkaistaan ihmisten kuvia ja niiden haukkumista täällä "huumorina". Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit pysyvät ikuisesti ihmisten naureskelun kohteena. Toivon että poistatte nämä ja skarppaatte muutenkin sen suhteen mille täällä naureskellaan.

   Lainaa

  5. Ostrobotnian 6.5.2014 1:39
   Tulos: +315 (329 ääntä)
   Uskoni tulevaisuuteen koki taas pahan kolauksen.

   Lainaa

  6. Weeteeeäf 6.5.2014 1:42
   Tulos: -450 (540 ääntä)
   Ruma muija 0/5 en panis

   Lainaa

  7. Tulos: +658 (728 ääntä)
   Näin saadaan aikaan vakavia mielenterveysongelmia. Ei jatkoon.

   Lainaa

  8. Tulos: +680 (694 ääntä)
   Oli pakko käydä kattomassa ite tuota ryhmää facessa, ja siellä on niin paljon pahempaakin kun nämä tänne postatut - feikkitilejä käyttäviä törkyturpia joka kuvassa, tosi inhottavaa juttua etenki nuorille tytöille. Voi kultapienet, ei teidän tartte tuntemattomilta hakea itsetunnon pönkitystä, mitä väliä jollain reikäkalsari-Jormalla ja sen mielipiteillä on?

   Lainaa

  9. Tulos: -165 (207 ääntä)
   Tiitun omatunto nous hetkessä :D

   Lainaa

  10. Tulos: +607 (623 ääntä)
   Tämä jos mikä on äärimmäisen pelottavaa ja surullista... Kävin lukemassa noita juttuja. Vaikka tuolla ryhmässä 95% häiriintyneimmistä kommenteista onkin tekaistujen tilien takaa huudeltuja, niin väkisin tässä tulee ajatelleeksi kuinka monen lapsen ajatusmaailmaan kaikki toi vaikuttaa. Todella huolestuttavaa... Tää oli kyllä ylivoimaisesti paskinta mitä oon hetkeen nähnyt.

   Lainaa

  11. Tulos: +443 (475 ääntä)
   En voi uskoa silmiäni. Tässä ei ole mielestäni kyllä mitään hauskaa materiaalia. Kävin tsekkaamassa kyseisen ryhmän, ja tuli paha mieli. Varhaisteinit lataavat itsestään sinne kuvia, ja saavat niskaansa ihan kamalia kiusauskommentteja - odottivat varmasti positiivista materiaalia mutta ei. Ihan kamalaa. Tämä "moka" on kyllä pahin pohjanoteeraus aikoihin. Ei kenenkään kiusaamista pidä tukea.

   Lainaa

  12. Tulos: -152 (306 ääntä)
   Jotain rajaa: Hei Feissarimokien ylläpitäjät! Tää juttu menee ala-arvoiseksi, kun julkaistaan ihmisten kuvia ja niiden haukkumista täällä “huumorina”. Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit pysyvät ikuisesti ihmisten naureskelun kohteena. Toivon että poistatte nämä ja skarppaatte muutenkin sen suhteen mille täällä naureskellaan.
   Vapaaehtoisesti ja tietoisesti ihmiset tuonne laittavat alunperin kuvia ARVOSTELTAVIKSI

   Lainaa

  13. Tulos: +141 (149 ääntä)
   En suoraansanottuna ymmärrä näitä ryhmiä. Mitä hienoa on kuulla tuntemattomien mielipiteitä sun ulkonäöstä, kun tietää jo valmiiksi kommenttien tason? Jos palaute olisi asiallista ja perusteltua niin saatttaisin jopa ottaa kritiikkiä vastaan, mutta loppujenlopuksi vaan sun oma mielipide itsestäs merkkaa jotain. Itse ainakin tiiän olevani suht kaunis, joten eikö sen pitäisi riittää. Tottakai kehuja on aina kiva kuulla mutta jotain tasoo pitäis olla.

   Lainaa

  14. S. aivartelija 6.5.2014 5:50
   Tulos: +174 (218 ääntä)
   mägyl: Vapaaehtoisesti ja tietoisesti ihmiset tuonne laittavat alunperin kuvia ARVOSTELTAVIKSI
   Eivät ne tänne ole niitä pyytäneet laittaa. Tuosta todellakin tunnistaa nuo ihmiset, ainakin jos tuntee. Toivottavasti facesta moinen ääliöryhmä poistetaan. Alaikäiset lapset odottavat positiivisia kommentteja, eivät he niitä muuten laittaisi. Heille tulee aina yllätyksenä kaikki muut.

   Lainaa

  15. kysynpä vaan 6.5.2014 5:54
   Tulos: +170 (186 ääntä)
   mägyl: Vapaaehtoisesti ja tietoisesti ihmiset tuonne laittavat alunperin kuvia ARVOSTELTAVIKSI
   Itse epäilen että maailmassa saattaa olla vielä pari onnetonta yksilöä joille ihmisten loputon ilkeys, moraalin ja käytöstapojen puute ja oman mitättömyyden häivyttäminen muita rääkkäämällä tulee jatkuvana yllätyksenä. Saa sitä arvostella mutta onko levy-, kirja- ja elokuva-arvostelut esimerkiksi kirjoitettu tuohon tyyliin?

   Lainaa

  16. Tulos: +281 (297 ääntä)
   Jos saan sanoa, niin tämä on kyllä halvatun huonoa sensurointia.

   Lainaa

  17. (T)reissaaja 6.5.2014 7:29
   Tulos: +30 (48 ääntä)
   Tässä mokassa Jere näyttäisi olevan ainoa täysin järkevä henkilö.

   Lainaa

  18. Tulos: +179 (183 ääntä)
   Tuo ryhmä kokonaisvaltaisesti kuvien laittamisesta kommentointiin kuvastaa nykyajan paskinta puolta todella surullisesti. Ulkonäkökeskeisen yhteiskunnan tulokset laittavat kuvia hyväksynnän toivossa, jos halutaan varmaa hyväksyntää niin otetaan oikea kuvakulma, meikkiä naama täyteen, huulet törölle ja opetellaan photoshopin alkeet. Ne jotka eivät tähän pelleilyyn lähde, saavat tuntea nahoissaan julman todellisuuden kun tulevaisuuden toivot ovat oppineet että sananvapaus ja "saan sanoa mitä haluan" tarkoittaa sitä että vittuilu, huorittelu ja mahdollisimman ilkeästi toista loukkaavat sananvalinnat ovat jotenkin muka hyväksyttäviä. Musta tuntuu välillä että sosiaalinen media ja internet pilaa meidät ihmiset.

   Lainaa

  19. ruma mä oon 6.5.2014 8:41
   Tulos: +22 (54 ääntä)
   Kaikki tytöthän odottaa yleensä et niitä sanottais kauniiksi, jos tulee palaute ruma, niin heti ollaan mieli maassa. Minä en ainakaan lähetä omaa kuvaa tuonne, koska saisin vaan paskaa niskaani, eli olen sanomattakin ihan helvetin ruma<3 rumana olemisen hyvät puolet on, et kukaan, ei ees ällötykset iske mua.

   Lainaa

  20. Maruzella 6.5.2014 8:53
   Tulos: +127 (141 ääntä)
   mägyl: Vapaaehtoisesti ja tietoisesti ihmiset tuonne laittavat alunperin kuvia ARVOSTELTAVIKSI
   Joo,niin laittavat. Teinitytöt. Lapset, joilla on lapsen ajatusmaailma. Kuten joku edellä sanoikin, he voivat ottaa sieltä kuvansa pois järkiinsä tultuaan, mutta täällä ne ovat edelleen kaiken kansan pilkattavana. Ja tämän "hauskan" jutun ansiosta se järjetön ryhmä saa lisää julkisuutta. Onko jonkun mielestä ihan oikeasti hauskaa että haukutaan porukalla tuntemattomanta ihmistä rumaksi ja lumpuksi? Ihan tosissaan?

   Lainaa

  21. Tulos: +64 (84 ääntä)
   jopas: Tiitun omatunto nous hetkessä
   Miten omatunto tähän asiaan liittyy mitenkään? Miten se voi edes nousta?

   Lainaa

  22. Hörhöjä kaikkialla 6.5.2014 9:19
   Tulos: +1 (51 ääntä)
   Paakku: Näin saadaan aikaan vakavia mielenterveysongelmia. Ei jatkoon.
   Miksi pitää laittaa oma kuvansa noin yleensäkkin arvosteltavaksi?

   Lainaa

  23. Tulos: +87 (119 ääntä)
   Hei nyt tämä "moka" pois täältä. Todella mautonta.

   Lainaa

  24. Tulos: +46 (46 ääntä)
   tekis mieli laittaa joku maanantaiaamuinen kuva ja sen viereen meikattu ja muokattu kuva, näkisivät oikeasti nuo nuoret ettei aina ole niin hehkeänä ja kauniskin voi olla ruma :D

   Lainaa

  25. Tulos: -13 (53 ääntä)
   Mun mielestä ryhmän nimiki kertoo sen jo että se on fiftyfifty tuleeks hyvää vai huonoa palautetta.. Siis miettikää nyt, kaunis vai ruma? Ruma? Perseestähän se on että noita ilkeitä ihmisiä on mutta kyllä tuolla silti näyttäisi kilttejä ihmisiä enemmän olevan. Koittakaapa ite vaikka laskee jostain kuvasta siellä et moniko kommentti on negatiivista ja moni positiivista. Jokatapauksessa internetin ilkeyttä nyt ei voi estää mitenkään, ikinä. Kyllä tuo varmasti todella monien itsetuntoa on nostanut myös, näin kolikon kääntöpuolena. No jokaisen pitäisi itse tajuta että jos on epävarma omasta itsetunnosta niin silloin ei välttämättä ole hyvä idea lisätä kuvaa tonne.

   Lainaa

  26. Tulos: +75 (85 ääntä)
   Joo nyt kyllä tää moka pois täältä. Ei mitään hauskaa naureskella nuorien tyttöjen ulkonäöille ja vielä jättää kasvot tunnistettaviks! Ja nyt vaan useempi teini löytä ton typerän ryhmän, kiitos Feissarimokien.

   Lainaa

  27. Tulos: -52 (64 ääntä)
   uli uli uli uli uli

   Lainaa

  28. Tulos: -56 (74 ääntä)
   Monelle näyttää edelleen olevan epäselvä tämä "ja muut facebookin helmet." Eli tällä sivustolla ei aina tule pelkkiä mokia.. mun mielestä nyt on pikemminkin enemmän tullut näitä helmiä, kuin varsinaisia mokia. Tämä yhteisö kuuluu niihin muihin fb helmiin...

   Lainaa

  29. jukkapalmu 6.5.2014 10:45
   Tulos: -48 (84 ääntä)
   Ihan itteään saa syyttää jos tonne kuvansa laittaa ja joku sanoo rumaksi.

   Lainaa

  30. Tulos: +72 (74 ääntä)
   Ajattelin kieltämättä suunnilleen samaa kuin Nina, mutta en kertoisi sitä asianomaiselle, ilmeilköön kukin miten haluaa. Mikään näistä jutuista ei ollut hauska, mutta ehkä vähiten ymmärrän tuota viimeistä. Mikä on sen pointti? Se on pelkkää haukkumista, katsoi asiaa miten päin tahansa. Tokassa yrittää sentään olla jonkinlainen mauton "vitsi", mikä ei tosin paljon auta tekemään tästä mokasta tarpeellista. Ehkä mokan pointti onkin tuollaisen yhteisön olemassaolo tai nuo ilkeät kommentit? Oli miten oli, näissä ei ole mitään hauskaa tai helmeä.

   Lainaa

  31. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Ei jumalauta..... kaikkia ryhmiä sitä Facebookissa onkin. Tuo ryhmä on mukamas egonpönkitys-ryhmä epävarmoille teineille, mutta noh, paskaahan sieltä niskaan tulee.

   Lainaa

  32. Tulos: +66 (72 ääntä)
   miks näitä ei sensuroitu kunnolla?

   Lainaa

  33. Tulos: -28 (46 ääntä)
   Jos on niin huomionkipeä että täytyy postata tuollaiseen ryhmään niin ei siinä oikein ketään voi syyttää.

   Lainaa

  34. Tulos: -17 (17 ääntä)
   Hyvä Tiitu, osuit asian ytimeen :D

   Lainaa

  35. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Ryhmän ylläpitäjistä kaikki on nähtävästi miehiä, ja osa vielä keski-ikäisiä. Öh? Valitkaapa kiitos kaikki tuolta ryhmän sivulta ilmianna ryhmä, siitä sitten oman valinnan mukaan joko facebookille tai ylläpitäjille. Itse pyysin ylläpitäjiä poistamaan ryhmän. Tuskin tapahtuu, mutta todennäköisyys suurenee jos useampi tekisi saman! Ei tee hyvää kenenkään itsetunnolle tuonne kuvien laittaminen, varsinkaan kun nuo feikkitilien luojat ihan asioikseen haukkuvat. Ihan pahaa tekee!

   Lainaa

  36. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Kun näin Tiitun kuvan, sanoin "Oi, nätti".

   Lainaa

  37. Tulos: +93 (105 ääntä)
   Weeteeeäf: Ruma muija 0/5 en panis
   Ilkee kommentoija en panis.

   Lainaa

  38. Tulos: +22 (26 ääntä)
   No eihän täällä juuri kukaan näyttänyt kuvia arvostelevan, vaan kommentteja postanneita ihmisiä, joten siinä mielessä huoli siitä, että kuvat ovat täällä on ainakin tällä hetkellä turha. (tosi kaunis tuo kirjoittamani virke... ) Mutta en kyllä kannata kyseistä sivustoa.

   Lainaa

  39. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Ilmiannoin ryhmän ja se poistettiin!!!! :)

   Lainaa

  40. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Olemmehan me täällä kommentoijat paljon kiltimpiä kuin tuolla sivulla, mutta pointti onkin siinä että kuvat leviävät entisestään (nuo ovat ihan tunnistettavat). On tietysti totta että *aikuisen* ihmisen pitäisi ymmärtää että mikä tahansa nettiin laitettu voi karata käsistä elämään omaa elämäänsä -mutta eiväthän nuo aikuisia olekaan. Itse tiedän kyllä etten todellakaan hakisi hyväksyntää internetiltä kun joku peräkammarin reikäkalsarinen Jorma voi parannella omaa itsetuntoaan (vaikka varmastikaan ei omatuntoaan!) kommentoimalla miten vitun rumia naiset ovat, ja teinitytöt vielä rumempia, koska haluaakin saada pahaa mieltä aikaan -livenähän jos joku Turhapuron näköinen tyyppi menisi naisille ilmoittamaan että ruma, en panisi, niin ei saisi vastaansa kuin huvittuneisuutta -ruudun taa on kiva piiloutua. Sensuroisitte ainakin nuo kuvat kunnolla niin voisimme todeta että onpas tyhmä FB-sivu ja sitten jatkaa eteenpäin.

   Lainaa

  41. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Katoin tänään ton ryhmän kun se oli vielä aamulla auki. Tosi outoa, monella oli just tollasia tosi huonoja kuvia missä näky hädin tuskin edes naama kun siitäkin puolet peitti otsahiukset ja hupparin huput jne kaikilla. Arvoi siinä sit ulkonäköö kun näkyy joku kolmasosa naamasta. Plus harvassa kuvassa oli mitään rehellistä kommenttia, mikä ilmeisesti kuitenkin oli ryhmän tarkoitus eli saada rehellisiä kommentteja. No, varmaan ihan hyvä että poistettiin.

   Lainaa

  42. Jokuvaaaaan 6.5.2014 15:06
   Tulos: -11 (37 ääntä)
   Jotain rajaa: Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit pysyvät ikuisesti ihmisten naureskelun kohteena.
   Nuo kuvat on jaettu julkisessa ryhmässä Facebookissa. Jos ei halua, että omat kuvat leviää netissä niin ei kannata niitä sinne laittaa. Ei ainakaan julkiseen ryhmään Facebookissa. Muutenkin, jos Facebookkiin laittaa kuvan, sitä ei saa sieltä pois. Kuvia voi omalta Facebook tililtä poistaa, mutta kaikki poistetutkin kuvat löytyy Facebookista, jos vaan on linkki siihen.

   Lainaa

  43. Outokainen 6.5.2014 15:56
   Tulos: -14 (44 ääntä)
   Rujo neito, en lempisi.

   Lainaa

  44. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Päivän hyvä työ tehty, annoin ryhmän ilmi ja se on nyt poistettu. Ei tee hyvää muutenkin epävakaille teineille tuollainen, todella surullista :(

   Lainaa

  45. Paskamyrskyn metsästäjä 6.5.2014 16:08
   Tulos: -26 (30 ääntä)
   se tunne kun olet tuossa ryhmässä

   Lainaa

  46. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Kiva että facessa on taas yksi ryhmä lisää kiusaamista varten... Ps. Veikö kuvien sensurointi kauankin? Vissiin näitte paljon vaivaa.

   Lainaa

  47. Eero Tikka 6.5.2014 16:28
   Tulos: +3 (21 ääntä)
   Jotain rajaa: Hei Feissarimokien ylläpitäjät! Tää juttu menee ala-arvoiseksi, kun julkaistaan ihmisten kuvia ja niiden haukkumista täällä “huumorina”. Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit pysyvät ikuisesti ihmisten naureskelun kohteena. Toivon että poistatte nämä ja skarppaatte muutenkin sen suhteen mille täällä naureskellaan.
   Tämähän on täällä vähän niin kuin kritisoimaan tuon ryhmän toimintaa. Toisaalta, siihen kuviaan lähettävät suorastaan kerjäävät tuota huomiota, niin osa näistä selvästi vitsiksi tarkoitetuista kommenteista on tässä kontekstissa ihan hauskoja (keskimmäinen esimerkiksi).

   Lainaa

  48. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Onneksi feissarista näkyi löytyvän myös aidosti fiksujen nuorten naisten vastaisku. Löytyi hakusanoilla kauris vai rima.

   Lainaa

  49. Hyvän maun raja 6.5.2014 17:12
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Nyt kyllä menee Feissarimokat selvästi hyvän maun rajan huonommalle puolelle!

   Lainaa

  50. S. aivartelija 6.5.2014 17:22
   Tulos: +37 (45 ääntä)
   Tähänkin, jos joku ei huomaa tuosta toisesta: Ryhmä on poistettu facebookista. Mokien ylläpitäjiltä tuli kyllä nyt emämokaus itseltään laittaa näitä tänne ja vieläpä kaksin kappalein. Onko teillä joku yläasteikäinen tet-harjoittelussa vai mistä on kyse?

   Lainaa

  51. Tulos: +8 (28 ääntä)
   On se nyt kumma kun ei täällä julkaista kommentteja joissa kritisoidaan feissarimokien toimintaa. Mutta eikö tää Feissarimokien toiminta voi olla jo kunnianloukkauskin noita henkilöitä kohtaan varsinkaan kun kuvia ei ole edes sensuroitu kunnolla?

   Lainaa

  52. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Olisipa kiva nähdä mitä Tiitun kuvaa kommentoinut Toni sanoisi Marjaanan kuvasta. Hän on kyllä minun mielestä "lumpahtavampi" kuin Tiitu.

   Lainaa

  53. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Tämä on FeissariMOKA niin isolla MOKAlla, ettei siihen riitä Caps. Aivan tautista settiä jengiltä.

   Lainaa

  54. Tulos: +25 (37 ääntä)
   - Jos et halua lukea outoa vuodatusta skippaa tämä kommentti :D Thank you - Ainakin Tiitu uskaltaa olla omanlaisensa. Tosi monilla tytöillä on pitkät hiukset + paljon meikkiä ja kuvissa usein tyhmä ilmekin. En sitten tiedä miksei 'erilaisia' tyttöjä pidetä hyvän näköisinä. Ja kuten täällä on jo mainittukin, tuollaisissa ryhmissä ei ole mitään järkeä. Millaistakohan palautetta olisin itse saanut jos olisin laittanut kuvani tuohon ryhmään silloin kun mulla oli vielä sininen irokeesi :'D Meikäläisellä ei tosin edes ole facea, ihan vaan koska en koe sitä tarpeelliseksi. Kavereihin saa yhteyden helpoiten tekstarin tai skypen kautta, eikä paljoa kiinnostaisi lukea puolituttujen/vanhojen koulukavereiden parisuhdevuodatuksia ynnä muuta sellaista. - Voit jatkaa lukemista taas tämän tekstin alapuolelta -

   Lainaa

  55. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Tällaisten asioiden takia on mielestäni ensiarvoisen tärkeää, että vanhemmat ovat tietoisia lastensa tekemisistä ja kertovat internetin vaaroista. Surullisinta mitä hetkeen oon nähnyt. Todellakin aikaisempia kirjoituksia lainatakseni, ei tee hyvää nuorison itsetunnolle tällainen. Näin nuoret saavat käsityksen, että on hyväksyttävää julkisesti haukkua, nolata ja arvostella toisia ihmisiä! Lapsiraukat!

   Lainaa

  56. Tulos: +5 (7 ääntä)
   S. aivartelija: Tähänkin, jos joku ei huomaa tuosta toisesta: Ryhmä on poistettu facebookista. Mokien ylläpitäjiltä tuli kyllä nyt emämokaus itseltään laittaa näitä tänne ja vieläpä kaksin kappalein. Onko teillä joku yläasteikäinen tet-harjoittelussa vai mistä on kyse?
   Toi ryhmä on tullu takas..ovat tehneet uuden ryhmän..

   Lainaa

  57. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Naisten keski-ikä ryhmässä: 14. Miesten keski-ikä ryhmässä: 30.

   Lainaa

  58. Hämmentynyt 6.5.2014 19:32
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Ensimmäinen kerta, kun feissarimokien juttu sai oikeasti tuntemaan suurta sääliä ja huolta "vitsien kohteista".. Tulin hakemaan tänne illan naurut ja päädyinkin ahdistumaan maailman mätänemisestä..

   Lainaa

  59. Tulos: +9 (9 ääntä)
   facebook on täynä noita ryhmiä..ja toi sivuki tehty sinne takas ja monta samalla nimellä..

   Lainaa

  60. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Kyllä se ryhmä on siellä edelleen, nyt vain suljettuna. Eli ei ainakaan toistaiseki oo noi poistokehotukset tehonneet. Ihan typerää kyllä tämmönen, miten kukaan toinen ihminen voi sanoa kenestäkään toisesta, onko tämä ruma vai ei. Kauneus kun on katsojan silmissä, ja vaikka henkilö olisi ulkoisesti kaunis, voi olla sisältä ihan mätä.

   Lainaa

  61. Tulos: +22 (28 ääntä)
   mägyl: Vapaaehtoisesti ja tietoisesti ihmiset tuonne laittavat alunperin kuvia ARVOSTELTAVIKSI
   Negatiivista kommenttia voi antaa fiksumminkin, kuin ylläolevalla "Hyi vittu oot ruma!!!" -tyylin kommentoinnilla. Olen erittäin pahoillani, jos sinulle tuollainen on normaalia, kehittävää arvostelua. Toivottavasti sitten kestät samanlaista arvostelua myös itsekin.

   Lainaa

  62. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Bob: Tuo ryhmä kokonaisvaltaisesti kuvien laittamisesta kommentointiin kuvastaa nykyajan paskinta puolta todella surullisesti. Ulkonäkökeskeisen yhteiskunnan tulokset laittavat kuvia hyväksynnän toivossa, jos halutaan varmaa hyväksyntää niin otetaan oikea kuvakulma, meikkiä naama täyteen, huulet törölle ja opetellaan photoshopin alkeet. Ne jotka eivät tähän pelleilyyn lähde, saavat tuntea nahoissaan julman todellisuuden kun tulevaisuuden toivot ovat oppineet että sananvapaus ja “saan sanoa mitä haluan” tarkoittaa sitä että vittuilu, huorittelu ja mahdollisimman ilkeästi toista loukkaavat sananvalinnat ovat jotenkin muka hyväksyttäviä. Musta tuntuu välillä että sosiaalinen media ja internet pilaa meidät ihmiset.
   Naisen arvo on yhtä kuin hänen ulkonäkönsä. Rumaa ei oteta tosissaan, ja kauneus on kaikkea mitä et luonnostasi ole, kuhan se tulee luonnostaan. T. Äidit, siskot, parhaat ystävät, tyttöystävät, veljet, pomot, poikaystävät, miljoonayhtiöt... Ja oon melko lailla samaa mieltä tosta somesta. Aiemmin pahinta, mitä pystyit toisen itsetunnolle tekemään oli kopioida huonoa kuvaa tai piirtää itse, ja levittää ehkä just ja just kotikaupunkis kokoiselle alueelle. Nykyään viiden minuutin memegenerator-visiitillä pystyy saamaan miljoonat ja miljoonat ihmiset röyhkeästi loukkaamaan jotakuta, jota eivät edes tunne saati tajua oikeaksi ihmiseksi. TL;DR: voitaisko vittu lopettaa käyttämästä meemejä, jotka halventavat ulkonäköä, ja ERITYISESTI niitä, joissa olevat ihmiset eivät ole julkisuuden henkilöitä.

   Lainaa

  63. Tulos: +47 (51 ääntä)
   dollyboy: Naisten keski-ikä ryhmässä: 14. Miesten keski-ikä ryhmässä: 30.
   Yleensä kun joutuu lukemaan täältä kommenttiosastolta kerta toisensa jälkeen, miten naiset on yliedustettuina kaikissa mokissa (= kaikki naiset on tyhmiä), tekisi mieleni provokatiivisesti todeta, että naiset kasvaa tyhmyydestä yli, miehet ei. En kuitenkaan totea noin, koska se olisi sukupuoli-insensitiivistä, seksististä ja karseaa yleistämistä.

   Lainaa

  64. Asennevamma 6.5.2014 22:52
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Voi herramunjee sanon minä. Ei tosiaan tullut mikään hyvä mieli tästä. Etenkin viimenen aivan uskomatonta paskaa. Toivottavasti niillä ihmisillä noiden profiilien takana, olipa ne aitoja tai tekaistuja, on tuollasen jälkeen aivan helvetillisen hyvä mieli. Varmaan laukesivat niille sijoilleen kun saivat kirjoittaa tuon maagisen neljän kirjaimen sanan jollekin onnettomalle, joka kyllä vaikuttaa ihan normaalin näköiseltä nuorelta ihmiseltä (toisin kuin tämän mokan eka, anteeksi, en sitä kiellä etteikö olisi nätti likka jos olisi esimerkiksi vaikka hymy naamalla). Joo kun sananvapaus on sitä että saan sanoa niin pahasti kun vaan ikinä haluan, koska hei sananvapaus, ei mun mielipiteet voi loukata ketään tai aiheuttaa pahaa mieltä! Noniin ja nyt kaikki pienet asennevammat nukkumaan. Öitä.

   Lainaa

  65. Tulos: +2 (2 ääntä)
   http://www.iltalehti.fi/perhe/2014050618270235_pr.shtml

   Lainaa

  66. Tulos: +4 (8 ääntä)
   South Park on tämänkin ilmiön huomannut "The Hobbit" jaksossa: https://www.youtube.com/watch?v=gHtXKTHwDDE Sairasta.

   Lainaa

  67. Tulos: -51 (65 ääntä)
   Hohhoijakkaa. Kyllä väsyttää lukea ihmisten "voi kuinka inhottavasti sanotaan tuolla" -valituksia ko kyseessä on kuitenki ihan semmonen tilanne missä porukka itte tunkee kuviaan esille just sillä periaatteella että haluaa ne arvioitavaksi. En näe mitää syytä siihe että miks sit kenenkää pitäs muotoilla sanojaa ees kohteliaiks jos kerta toine ihan pyytämällä pyytää arvostelua. Ainahan ei voi sanoo kaikkee kauniisti. Koska en facebookissa hengaa niin haluan kommentoida muijia tähän: Ekasta oon samaa mielt ko Nina, toka on nätti ja kolmas on just tätä sakkia ko olis pitäny hukuttaa jonnekki saaviin heti ko tuli emästään ulos.

   Lainaa

  68. kysynpä vaan 7.5.2014 5:11
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   dollyboy: Naisten keski-ikä ryhmässä: 14. Miesten keski-ikä ryhmässä: 30.
   No näin. Joku tuolla murehti että vanhempien pitäisi tietää mitä nuoret tekee netissä ja nuorille voi tulla kieroutunut kuva siitä millainen käytös on hyväksyttävää. Olinkin aikeissa sanoa että tässä asiassa "nykyajan nuoret" eivät ole mitenkään yksin vaan virhe on tapahtunut jo aiemmin. Vanhemmat ei voi opettaa asioita joita ne ei itse osaa.

   Lainaa

  69. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Jotain rajaa: Hei Feissarimokien ylläpitäjät! Tää juttu menee ala-arvoiseksi, kun julkaistaan ihmisten kuvia ja niiden haukkumista täällä “huumorina”. Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit pysyvät ikuisesti ihmisten naureskelun kohteena. Toivon että poistatte nämä ja skarppaatte muutenkin sen suhteen mille täällä naureskellaan.
   Ihanko oikeasti kuvittelet, että ne kuvat eivät ole levinneet ympäri internettiä? Ei se kuule auta yhtään mitään, vaikka saisitkin kuvan poistettua kokonaan Facebookista (joidenkin mukaan sekään ei ole mahdollista).

   Lainaa

  70. Tulos: +58 (58 ääntä)
   neww: Koska en facebookissa hengaa niin haluan kommentoida muijia tähän: Ekasta oon samaa mielt ko Nina, toka on nätti ja kolmas on just tätä sakkia ko olis pitäny hukuttaa jonnekki saaviin heti ko tuli emästään ulos.
   Tilannehan on se, että et sinä viimeisestä ole oikeasti tuota mieltä. Sun vaan pitää sanoa niin. Syytä en tiedä, sano sä. Mulla on mennyt jotain pahasti ohi kun en ymmärrä miksi pitää olla mulkku. Ehkä olen tätä parjattua kukkahatutäti-kastia. Terv. kolmekymppinen mies.

   Lainaa

  71. Tulos: -14 (36 ääntä)
   Suurimman osan mielestä täällä idiootteja saa haukkua ja muiden typeryydelle saa nauraa mutta auta armias jos joku sanoo jotain ulkonäöstä niin "ou-nou". Ellei kyseessä sitten ole joku kaunista kroppaa esittelevä bimbo. Sitähän saa haukkua ja sille saa nauraa, mutta jos kyseessä on joku astetta rumempi kaveri niin sillon se on ihan hirveetä kauheeta kamalaa. Tässä kuten muissakin mokissa. Voitte ihan avoimesti nauraa noiden teinien typeryydelle kun omia kuvia tonne postaavat. Ihan vapaaehtoista se on. Kotona pitäisi hieman ehkä keskustella näistä asioista ja kyllä luulis nykyään vanhempien olevan tietosia että tällästä netissä tapahtuu. Onhan se väärin, että lapset/teinit haukkuu toisiaan facebookissa/kuvakkeessa/irc-galleriassa/koulussa jne. mutta ratkaisu tuskin tähän nyt on mikään facebook ryhmän poisto. Minkäs sille mahtaa? Lapset on haukkunu toisiaan aina. Nyt se vaan on helpompaa ja jotkut idiootit vielä väen vängällä laittaa kuviaan arvosteltaviksi.

   Lainaa

  72. Kukkahattutäti 7.5.2014 14:05
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Ei lapsi/nuori ajattele vielä niin järkevästi kuin "aikuinen". Luojan kiitos en ole itse enää teini, varmaan jos tämä mahdollisuus olisi ollut omassa nuoruudessani, niin olisin laittanut jonkun duckface-herutuskuvan ihan naiiviuttani tuntemattomien ihmisten ihmeteltäväksi. Kyllä ihmiset osaavat olla ilkeitä ja netti/FB on hyvä kanava kiusaamiseen... :(

   Lainaa

  73. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Uliuli: Suurimman osan mielestä täällä idiootteja saa haukkua ja muiden typeryydelle saa nauraa mutta auta armias jos joku sanoo jotain ulkonäöstä niin “ou-nou”. Ellei kyseessä sitten ole joku kaunista kroppaa esittelevä bimbo. Sitähän saa haukkua ja sille saa nauraa, mutta jos kyseessä on joku astetta rumempi kaveri niin sillon se on ihan hirveetä kauheeta kamalaa.
   Täällä nauretaan naurettavuuksille joista on naurettavuuksiin syyllistyneiden sukunimi ja tunnistettavat piirteet poistettu. Siis ihmisten tyhmyyksille, ei ihmiselle itselleen -varmasti meistä jokainen on joskus sanonut jotain absurdin typerää. Aina jos poistamista ei ole tehty kunnolla niin nousee samanlainen melskaus. Ainakin aikaisemmin jos joku on selvittänyt kuka on kyseessä ja kommenteissa kertonut ylläpito on samantien poistanut tiedon (kuten oikein on). Voin ihan iloisesti myöntää että nuorisomuoti ja ankkanaamailu on naurettavaa, ovathan ne, monet nuorisohössötykset ovat (ja aikuisten myös). Mutta en halua nauraa tunnistettavalle lapselle päin kasvoja.

   Lainaa

  74. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Eero Tikka: Tämähän on täällä vähän niin kuin kritisoimaan tuon ryhmän toimintaa. Toisaalta, siihen kuviaan lähettävät suorastaan kerjäävät tuota huomiota, niin osa näistä selvästi vitsiksi tarkoitetuista kommenteista on tässä kontekstissa ihan hauskoja (keskimmäinen esimerkiksi).
   En kyllä ymmärrä mitä hauskaa on sieppauksesta vitsailemisessa.

   Lainaa

  75. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Toivottavasti tämä "moka/helmi" poistetaan! Surullista, hyvin surullista.

   Lainaa

  76. Tulos: -20 (24 ääntä)
   Jotain rajaa: Hei Feissarimokien ylläpitäjät! Tää juttu menee ala-arvoiseksi, kun julkaistaan ihmisten kuvia ja niiden haukkumista täällä “huumorina”. Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit pysyvät ikuisesti ihmisten naureskelun kohteena. Toivon että poistatte nämä ja skarppaatte muutenkin sen suhteen mille täällä naureskellaan.
   oho, mielensä pahoittaja... hups, tulin jo valmiiksi koppuraisiin kalsareihini

   Lainaa

  77. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Vai itsetunto...........
   jopas: Tiitun omatunto nous hetkessä

   Lainaa

  78. kives sun naamassa 9.5.2014 11:15
   Tulos: -11 (11 ääntä)
   mitä helevettiä sama ku laittasin kyrpäni ja sanon onko kaunis

   Lainaa

  79. Kääväkäs 9.5.2014 11:56
   Tulos: -21 (21 ääntä)
   Repesin, niin kuville kuin kommenteille. Missä tynnyrissä ihmiset nykyään elää ja kasvatetaan?

   Lainaa

  80. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Olipas ikävästi sanottu Tiitulle :( Ei kenellekään saa sanoa noin.

   Lainaa

  81. Tulos: -11 (19 ääntä)
   Jotain rajaa: Hei Feissarimokien ylläpitäjät! Tää juttu menee ala-arvoiseksi, kun julkaistaan ihmisten kuvia ja niiden haukkumista täällä “huumorina”. Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit pysyvät ikuisesti ihmisten naureskelun kohteena. Toivon että poistatte nämä ja skarppaatte muutenkin sen suhteen mille täällä naureskellaan.
   ootko tyhmä? se että kuva poistettaisiin täältä, ei poista minkään näköstä ongelmaa. Mieti ensikerralla hiukan pidemmälle kun siihen ruutuun edessäsi.

   Lainaa

  82. xXx_$wag3rm€i$ter_xXx 7.9.2015 9:06
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Kaks meikkipelleä sai kehuja ja ainoa oikeasti nätti haukuttiin pystyyn. Mitä helvettiä?

   Lainaa

  83. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Tiitu kaunis ja poikamainen tykkään

   Lainaa

  84. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Hyvin sensuroitu noi kuvat.

   Lainaa

  85. Tulos: +6 (6 ääntä)
   "Kaunis vai ruma -ryhmä" Tarkoititko: näin pönkität omaa säälittävää egoa kun haukut muita- ryhmä Tai Näin saat turhaa paskaa niskaa. On pakko sanoa että heti ku nään tuon "kaunis vai ruma" tekstin niin kyllä ajattelin että tässä ei voi olla mitään hyvää. Eikä ollut. Ryhmä täynnä noin yläaste ikäisiä julmia teinejä. Semmosen kuvan ainaki kuvista ja kommenteista saa. Surullista että ensimmäisessä kuvassa on perustyttö duckfacella ja kaikki on siellä runkkaamassa kuvalle ja on sillee "kaunis" "haluan laittaa mulkun sun suuhun". Ällöttävää. Sitte viimeisenä on kuva vähän erilainen tyttö joka ei just niinku tuo ensimmäinen tyttö. Hänet heti haukutaan rumaksi ja "en panis" "hyi vittu" "ruma". Minusta tuntuu ihan hirveän pahalle tuon tytön puolesta. Minä oon pukeutnu samalla lailla kuin tuo tyttö tuossa kuvassa ja en edes mihinkään kuvaa itestä laittanu ja kyselly että oonko kaunis vai ruma, mutta silti joka tuutista tuli että pitäs vaatetusta vaihtaa ja olla kiinnostunu eri asioista ja olen ruma. En tiedä tajuaako kukaan minun pointtia mutta lyhyesti: ryhmä on täynnä julmia teinejä jolla on yksi käsitys millainen ihmisen pitää olla ja kun joku on erilainen se on heti ruma ja se lytätään alas. Mikä siinä on että sen erilaisen ihmisen kimppuun heti hyökätään? Ryhmä on niin pinnallinen (ylläri pylläri). Ja kommentit kyllä kertoo ryhmän älyllisen tason. Ja en tiedä häiritseekö teitä mutta kaikisda nuissa kolmessa tytöt laittaa kuvat ja pojat on arvostelemassa. En voi muuta sanoa ku että hirveä idea ja mitään hyvää ei tästä tule koskaan tulemaan.

   Lainaa

  86. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Ostrobotnian: Uskoni tulevaisuuteen koki taas pahan kolauksen.
   Muistan taas vuosikymmenien takaa, miten inhottava otus onkaan yläasteikäinen poika. Hyi olkoon.

   Lainaa

  87. Tulos: +3 (3 ääntä)
   ...Minkä takia tuollainen ryhmä edes on? Suuri osa tuolla kommentoijista ei varmaan ole mitään muuta kuin teini-ikäisiä, nuuskassa rypeviä kellarilepakoita...

   Lainaa

  88. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Tekis mieli postata oma kuva tuonne mahdollisimman vihaisella ilmeellä. Ja tuon "Kaunis vai ruma?" sijasta kysyä "Uskaltaisitko vittuilla?"

   Lainaa

  89. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jotain rajaa: Hei Feissarimokien ylläpitäjät! Tää juttu menee ala-arvoiseksi, kun julkaistaan ihmisten kuvia ja niiden haukkumista täällä “huumorina”. Ette ole edes vaivautuneet muuttamaan kuvia oikeasti tunnistamattomiksi. Facesta noi tyypit pystyy vielä ottamaan oman kuvansa pois jos alkaa ahdistaa, mutta täällä ne + kommentit [...]
   Käsitin tämän niin, että naureskellaan sille, miten helevetin typerä ryhmä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ulkonäkö, kaunis, ruma, kuva, duckface, pissis