Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Villen outo arki

Onko sinulla outoja tapoja? Päihitätkö Villen?
Suurenna näkymä
Villen outo arki Päivitys: Aiemmin välistä pudonnut numero 10 on lisätty juttuun. Lähettänyt: turmion tytöt

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 91 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +934 (980 ääntä)
   Ville on hieman erikoinen ihminen

   Lainaa

  2. Tulos: +351 (557 ääntä)
   Ville. Mitä vittua?

   Lainaa

  3. Tulos: -316 (406 ääntä)
   What the f*ck did I just read "XD".... Kun sun arkiset kuvat tai koskettavat biisit ei kiinnosta ni eiku jakamaan oudot tapas kaikille enemmän ja vähemmän tutuille fb-kavereille - sehän varmasti kiinnostaa vielä puolet enemmän?! Noot.

   Lainaa

  4. Kukapa muu ku... 29.4.2014 4:10
   Tulos: +861 (897 ääntä)
   Jokaisella on omat oudot juttunsa, ja se joka sanoo ettei ole valehtelee.

   Lainaa

  5. Tulos: +895 (941 ääntä)
   Joskus kun en jaksa palauttaa pulloja, syön ne. Pikkupullot, tölkit jne..

   Lainaa

  6. Tulos: +631 (673 ääntä)
   Ville vaikuttaa semmoselta tyypiltä kenen arkihaastekuvat olis just ihan super mielenkiintosta katsottavaa! Haastakaa nyt joku se mukaan! :)

   Lainaa

  7. Tulos: -87 (261 ääntä)
   Kuka tunnustaa haistelleensa hiirtä ekan jälkeen?

   Lainaa

  8. Tulos: +577 (605 ääntä)
   Lukisin näitä paljon mieluummin kuin arkihaastekuvia.

   Lainaa

  9. Tulos: +608 (640 ääntä)
   Harva uskaltais/kehtais tällästä jakaa facessa mut tällä jäbällä taitaa itsetunto olla ihan kohillaa !

   Lainaa

  10. Tulos: +533 (563 ääntä)
   aw :3 jostain syystä tahtoisin vain katsoa Villen helpot arkiruuat -ohjelmaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +45 (187 ääntä)
   Ja sitten selviää, että Ville on sinkku. ;) Täytyy sanoa, että olen ihan tyytyväinen, ettei tämä "haaste" ole levinnyt. Kullakin omat oudot tapansa, mutta ehkä pärjään ilman tietoa niistä.

   Lainaa

  12. Tulos: -135 (303 ääntä)
   Ville on selkeästi aaspergerin oireyhtymästä kärsivä ja hänellä on voimakkaita aistiylherkkyyksiä ja jäykkä rutiineja. Tulkitaanko as sairaudeksi vai sarjaksi luonteenpiirteitä, riippuu sekä lääkäristä että potilaasta.

   Lainaa

  13. Tulos: -71 (207 ääntä)
   1. Haistelen pierujani 2. Syön räkääni' 3. Tykkään pidätellä kakkaa

   Lainaa

  14. Tulos: -28 (120 ääntä)
   Noi "XD" hymiöt oli tungettu kyllä ihan ihme paikkoihin :D Hyvä kai kuitenkin että pidät omia juttujas hauskoina.

   Lainaa

  15. Tulos: -24 (88 ääntä)
   Ohho! Tää oli kyllä hauska xD Tiä sitte onko tämä totta vai ei? Mutta jokaisella on tapoja, myös niitä outoja. Peace!

   Lainaa

  16. Tulos: +246 (258 ääntä)
   Pakko sanoa, että oli tää kyllä jännempi lukea kun munkin Facebookissa kymmenien eri ihmisten arkikuvat "tänään luen pääsykokeisiin, ihana kun paistaa aurinko" . Pisteet Villelle itsetunnosta. Hyvä, että meitä on jotain, jotka kehtaa myöntää tekevänsä kaikkea outoa ;)

   Lainaa

  17. Tulos: +146 (162 ääntä)
   Itse asiassa nuuskin itsekin kaikkea. Tämä juontaa juurensa siihen, että äidilläni on huono hajuaisti eikä siten haistanut jos jokin esim jääkaapissa oli mennyt vanhaksi ja haisi ja tartutti hajunsa muihin ruoka-aineisiin, varsinkin maitotuotteisiin. Nuuhkin myös miestän joskus, joka vain nauraa asialle. Jos sohvalla lojuva paita ei näytä likaiselta, se mennään nenän kanssa läpi hien ja muun haisevan varalta läpi, jos se läpäisee nenätestin, kaappiin. Yleensä menevät pesuun. Sisarukseni nauroivat mulle aina tämän takia :( :D

   Lainaa

  18. Rappion Apostoli 29.4.2014 8:11
   Tulos: +213 (287 ääntä)
   Rankeli: Ville. Mitä vittua?
   Mikä ihmeen pakko ihmisillä on joka postaukseen laittaa näitä kuluneita "muotikommentteja"? Jokin aika sitten joka jutun alla oli kommentteja tyyliin "Mitä vittua mä just luin?". Nykyään taas joka paikassa on kommentteja "Ville, mitä vittua?" tai "Heikki, mitä helvettiä?". Lopettakaa jo. Ette saa kansansuosiota tuollaisilla, keksikää jotain omaperäistä.

   Lainaa

  19. Tulos: +96 (106 ääntä)
   Huolestuttavan moni näistä on kyllä arkipäivää itsellenikin..

   Lainaa

  20. Tulos: +45 (81 ääntä)
   Pienia neurooseja kaverilla

   Lainaa

  21. Tulos: +43 (59 ääntä)
   Ville skippas numeron 10 DD:

   Lainaa

  22. Tulos: +99 (103 ääntä)
   Musta tuntuu että meissä kaikissa on jotain outoa ja erikoista, vaikka se ei aina ulospäin näykkään. En pidä noita juttuja mitenkään kummallisina, vaikka omat tapani eivät olekaan samoja. Ja mitkä jutut nyt sitten lasketaan oudoksi tai erikoiseksi, kun tosi monia juttuja enemmistö tekee mutta ei vain puhu siitä. Pisteet Villelle itsetunnosta, minultakin !

   Lainaa

  23. Tulos: +165 (175 ääntä)
   : D: Ville skippas numeron 10 DD:
   "En käytä listauksissa ollenkaan numeroa kymmenen. Olen tehnyt näin pienestä asti."

   Lainaa

  24. Hörhöjä kaikkialla 29.4.2014 9:27
   Tulos: +88 (96 ääntä)
   4, hei c'mon, monet miehet lässyttää kissoille.

   Lainaa

  25. Hörhöjä kaikkialla 29.4.2014 9:29
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   17. minä taasen en paritonta kertaa ja 4 on onnenluku..apua :0

   Lainaa

  26. Tulos: -15 (25 ääntä)
   oisin arvannu kuka toi on vaik nimee ei ois näytetty.

   Lainaa

  27. Tulos: +105 (111 ääntä)
   Neloskohdassa hajosin. Olen aina pitänyt vähän hulluista ihmisistä. Ville vaikuttaa selvästi oikein asialliselta kaverilta.

   Lainaa

  28. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Ihana aamun piristys, en siis olekkaan ainoa outo:DD

   Lainaa

  29. Tulos: -68 (78 ääntä)
   Ei vitsi jätkä on siis niin random. XDDDD Taitaa kaverit vähän ihmetellä välillä ku on nii ranbom jäbä ettei voi siis tajuu mitenkää. x) Mäki oon välil tosi outo ja kaverit ei vaan tajuu niinku ollenkaa. xd

   Lainaa

  30. Tulos: -28 (48 ääntä)
   Itse tykkään haistella ulostettani, joten nämä tavat ovat aika normaaleja

   Lainaa

  31. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kyllä Villen facebookissa 10 näyttää olevan mutta taitanu Feissarimokien johto vähän unohdella. :)

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (23 ääntä)
   7 ja 16 ovat kyllä totta... Dipissä EI SAA olla möykkyjä ja pllereitä EI napata samaan aikaan. :D

   Lainaa

  33. Tulos: +24 (24 ääntä)
   : D: Ville skippas numeron 10 DD:
   Ei vaan feissarimokat ei osaa kopioida. Villen seinällä on kyl numero kymmenen :D Sanoinkin jo Villelle tästä, että hänen taideteostaan on muokkailtu. Ilkeää ;)

   Lainaa

  34. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Nuranura: aw :3 jostain syystä tahtoisin vain katsoa Villen helpot arkiruuat -ohjelmaa.
   Mulla on ihan sama systeemi ku Villellä :D

   Lainaa

  35. Tulos: -39 (97 ääntä)
   Tää olis kyllä tottapuhuen huomattavampi haaste, kuin vaikka arkikuvahaaste tai biisihaaste. Itse rullailen niiden ohi salamana, ärsyttää vaan. Mutta jos jengi alkais postaamaan tämmöstä niin lukisin taatusti jokaisen. MUTTA taidan tietää tämän Villen kaltaisen ihmistyypin. Tämä ihmistyyppi yrittää erottua joukosta erikoisuudellaan hinnalla millä hyvänsä. Usein hän esittelee itsensä "tavallisena", sitten tehden jotain äärimmäisen omituista tai kertoen jotian "hullua" itsestään. Hän käyttäytyy jatkuvasti erikoisesti yrittäen saada lähes kaiken huomion itseensä, jotta kaikille tulisi selväksi ettei hän ole kuin muut. Tällä ihmistyypillä on myös tervehdys ja / tai motto, jota pitää hokea tai tehdä mahdolisimman paljon, jotta se ei varmasti jää keneltäkään huomiotta. Sitä tehdään niin kauan, että kaikille on tullut varmasti selväksi miten se toimii, minkä jälkeen hän yrittää saada kaikki mukaan tekemään sitä kollektiivisesti. Ihmistyyppiin kuuluu myös usein yleinen rakkauden ylistys rasittavuuteen asti. Tämän ihmistyypin edustajat ovat yllättävän usein miehiä. Minua ihmistyyppi ärsyttää suunnattomasti, olenko sitten liian varautunut tai pidänkö tätä vain turhana hömpötyksenä ja erikoisuuden tavoitteluna. Toisiin se iskee. Ehkä olen itse vain ihan liian tavis koskaan tajutakseni näitä ihmisiä.

   Lainaa

  36. Tulos: +30 (42 ääntä)
   Tämähän on ihan loistotyyppi! :D Mä pidän Villestä, kovasti! Saiskohan tämän haasteen leviämään naamakirjassa?

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (39 ääntä)
   Ville. Meetkö mun kans naimisiin?

   Lainaa

  38. Tulos: +28 (30 ääntä)
   seiska pätee itsellenikin, dippiä vatkataan vaikka 5min kunhan se on täysin sileetä eikä pienintäkään paakkua saa löytyä myös tuo kohta jos joku kaveri tekee dipin vaikka itselleen, niin häiritsee jos ei oo täysin sileetä ja tarjoudun sekottamaan sen sileeksi, vaikka en ois ite edes syömässä sitä lol

   Lainaa

  39. Ballsniffer 29.4.2014 12:26
   Tulos: +28 (62 ääntä)
   Munkin on pakko myöntää jotain, mitä häpeän suunnattomasti :( Pidän pallieni ja nivustaipeitteni rapsuttelusta ja sitten haistelen sormiani. Joskus hieron myös esinahan alta saadakseni munan hajut tarttumaan sormeeni. Tämän lisäksi uskon kykeneväni haistamaan muiden miesten penikset, vaikka naamani ei olisi heidän haarovälissään. Kaupungilla en voi kävellä ilman, että huomioni kiinnittyy sellaisiin miehiin, joilla etumus pullottaa näkyvästi ja AINA mietin, että miltäköhän heidän vehkeensä haisee. Etenkin sellaiset joilla on collarit päällä. Kerran vieressäni istui metrossa mies collarit jalassa ja vaikutti hikiseltä urheilijalta. Joskus haistan oman penikseni hajun tulevan housujeni läpi, mutta vannon, että haistoin sen hikisen jätkän vehkeen. Näin on käynyt useamman kerran sellaisten miesten kanssa joilla on ohuet housut. Uskon vahvasti, että minulla on penistutka ja erottaisin varmasti peniksen hajut minkä tahansa muun hajun seasta.

   Lainaa

  40. Tulos: -65 (91 ääntä)
   Ville, et ikinä saa naista. Tosin noiden juttujen perusteella mietin, oletko edes kiinnostunut naisista....sen enempää kuin miehistäkään. Koska pelit taitaa olla sun juttu.

   Lainaa

  41. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Ville on jotenkin symppis :D

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (16 ääntä)
   : D: Ville skippas numeron 10 DD:
   Perhana, olin varma ettei kukaan ollut huomannut, kun ei ollut ekoissa kommenteissa mainittu. Sanotaanko että aikas... noh, erikoinen kaveri kyseessä. : D

   Lainaa

  43. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Ainoa mikä oli outoa ja yllättävää, oli toi roskien syönti. Se on ainoa josta en oo koskaan kuullut, enkä vois kuvitella tekeväni niin. Kaikki muut oli sellasia arkisia outouksia, joita me tehdään melkein kaikki, mutta aina kuvitellaan että muut ei tee.

   Lainaa

  44. Tulos: -50 (70 ääntä)
   Ihmiset mikä teitä vaivaa? Ei mulla ainakaan oo mitään tollasia "omituisia tapoja".. Hyi helvetti.

   Lainaa

  45. Tulos: +44 (60 ääntä)
   Mairanne: Ville on selkeästi aaspergerin oireyhtymästä kärsivä ja hänellä on voimakkaita aistiylherkkyyksiä ja jäykkä rutiineja. Tulkitaanko as sairaudeksi vai sarjaksi luonteenpiirteitä, riippuu sekä lääkäristä että potilaasta.
   No ei kyllä "selkeästi" ole yhtään mitään tän perusteella. Perustyyppi jolla on eri erikoisuudet kuin sulla ilmeisesti.

   Lainaa

  46. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Tonzo: Kuka tunnustaa haistelleensa hiirtä ekan jälkeen?
   Mirrin haisteleminen on paljon hauskempaa.

   Lainaa

  47. Tulos: -23 (57 ääntä)
   Joo, autisti tuli ekana mieleen.

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Numero 10 puuttu kokonaan.

   Lainaa

  49. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Pelaa Xboxilla, se selittääkin kaiken.

   Lainaa

  50. Tulos: -5 (27 ääntä)
   Työntäkää arkihaaste peräreikäänne.

   Lainaa

  51. Kuusmetrinenkaulahuivi 29.4.2014 13:34
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Mäki tykkään leikkiä itekseni aina että olen mukana tai hostaan jotain teeveeohjelmaa :D Tosin selostan kyllä päässäni koska suurella todennäköisyydellä joku pamahtaa aina huomaamattani paikalle ja uhkaa viedä hoitoon jos tuttu "puhun handsfreehen" temppu ei toimikaan.

   Lainaa

  52. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Adoptoisin. ^^

   Lainaa

  53. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Hitto että tuli kylmät väreet ton 8. kohdan jälkeen, olinko ainut? Muutaman kerran ku vetäny hampailla jotain vaatetta ja ote on livenny tiukan purennan välistä, ni sen vihlasun kyllä muistaa.

   Lainaa

  54. Tulos: +3 (3 ääntä)
   10 löytyy, mutta ilmeisesti porukka täällä on vahingossa ottanu pois. ;)

   Lainaa

  55. ruislihajogurtti 29.4.2014 14:43
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Ite tykkään syödä lihapiirakkaa, banaanijogurttia ja ruisleipää samaan aikaan! Suosittelen kokeilemaan! :)

   Lainaa

  56. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Täällä mulla on tapana skipata kaikki miinuksia saaneet kommentit :D ja mitä villeen tulee, hauskan olonen kaveri!

   Lainaa

  57. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Kuulostaa OCD:ltä :O varsinkin tuo numero kohta. Ja no useat muutkin :DD

   Lainaa

  58. Tulos: -17 (27 ääntä)
   Nää pitää ehdottomasti kertoa ensitreffeillä ja jää takuulla poikamieheksi jos ei käy mieletön tsäkä ja löydy yhtä pakkomielteinen typy mutta mitähän siitäkin elämästä tulis...

   Lainaa

  59. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Ville ei käytä enää nahkakäsineitä? Millä hän on korvannut tämän vai lakkasiko hän kokonaan käyttämästä mitään hampaiden välissä?

   Lainaa

  60. Muuten jatka samaan malliin! 29.4.2014 16:54
   Tulos: -45 (53 ääntä)
   Miten tuo tekstitysten kääntäminen päässä toimii/ on mikään ongelma? Jos Ville katsoo englannin kielistä sarjaa, jossa on suomeksi tekstit niin miksi niitä pitää erikseen kääntää suomalaista tekstiä englanniksi, kun eikö ne juuri sanottu näyttelijöiden toimesta? Ville voisi vaan tokaista, että no niipäs oliskin tai tuon olisin kääntänyt toisin. Tietysti eri asia jos kääntää jollekin kolmannelle kielelle. Ja vielä tuosta pelien pussaamisesta... Kukan joka pelaa edes pikkuisen enemmän konsolipelejä kuin Singstaria kännissä, tietää ettei niitä levyjä mennä turhaan hiplaamaan saati pussailemaan! Ainoa poikkeus jonka antaisi Villelle anteeksi on, jos Ville pussasi pelin koteloa eikä levyä.

   Lainaa

  61. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Mitäs kun kokkauksen ohessa saattaa tulla pikkuroskaa? Voiko ne laittaa sinne ruokaan valmiiksi ja maustaa hiukkasella pölyä? Hauska kaveri kyllä :D

   Lainaa

  62. yli opistö hörhö 29.4.2014 17:31
   Tulos: -16 (30 ääntä)
   Rappion Apostoli: Mikä ihmeen pakko ihmisillä on joka postaukseen laittaa näitä kuluneita “muotikommentteja”? Jokin aika sitten joka jutun alla oli kommentteja tyyliin “Mitä vittua mä just luin?”. Nykyään taas joka paikassa on kommentteja “Ville, mitä vittua?” tai “Heikki, mitä helvettiä?”. Lopettakaa jo. Ette saa kansansuosiota tuollaisilla, keksikää jotain omaperäistä.
   Joo, koska onhan se vaan NIIIIIIIIIIIIIN tylsää jos kirjoittaa vaan suoraan sen mikä ensimmäisenä tuli mieleen. Ihmisten pitäisi miettiä pari tuntia jtn järkevää sanottavaa tai jättää kommentoiminen kokonaan pois, koska jos kirjoitat vain "mitä vittua just luin" niin se aiheuttaa närkästystä joidenkin ihmisten keskuudessa. On se sääli ettei ihmiset ajattele muita.

   Lainaa

  63. Tulos: +19 (21 ääntä)
   : D: Ville skippas numeron 10 DD:
   Juttu lähetettiin meille useassa osassa ja paloja yhdisteltäessä kymppi tippui pois. Olemme nyt lisänneet sen julkaisuun.

   Lainaa

  64. Tulos: +30 (32 ääntä)
   No joo, kaikilla meillähän on outoja tapoja, toisilla enemmän, toisilla vähemmän. Mä esimerkiksi kirjoitan ilmaan sormellani melkein jatkuvasti. Liikutan vaan sormeani ilmassa ja kirjoitan sanoja tai kirjaimia. Sen lisäksi sukkien pitää olla aina samassa jalassa; ei voi laittaa vasemman jalan sukkaa oikeaan. Jos ne joskus lipsahtaa väärin, se ajaa mut hulluksi (ja sitten pitää vaihtaa). Pesen kädet aina kun tulen kotiin jostain, vaikka olisin vaan käynyt ulkona enkä koskenut mihinkään. Nää on ihan tylsiä, mutta en nyt keksinyt mitään oudompaa. Pointti oli siinä, että mulle nää on aivan normaaleja tapoja, vaikka kaverit joskus vinoili mun sukkapakkomielteestä.

   Lainaa

  65. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Muuten jatka samaan malliin!: Miten tuo tekstitysten kääntäminen päässä toimii/ on mikään ongelma? Jos Ville katsoo englannin kielistä sarjaa, jossa on suomeksi tekstit niin miksi niitä pitää erikseen kääntää suomalaista tekstiä englanniksi, kun eikö ne juuri sanottu näyttelijöiden toimesta? Ville voisi vaan tokaista, että no niipäs oliskin tai tuon olisin kääntänyt toisin. Tietysti eri jos kääntää jollekin kolmannelle kielelle. Ja vielä tuosta pelien pussaamisesta… Kukan joka edes pikkuisen enemmän konsolipelejä kuin Singstaria kännissä, tietää ettei niitä levyjä mennä turhaan hiplaamaan saati pussailemaan! Ainoa poikkeus jonka antaisi Villelle anteeksi on, jos Ville pussasi pelin koteloa eikä levyä.
   Mulla ainaki tuli heti ekana mieleen, et se kääntää ne sanat anagrammeiksi :D . Tiedä sitten..

   Lainaa

  66. Tulos: +3 (7 ääntä)
   päivän naurut! EHDOTTOMASTI XDD

   Lainaa

  67. mitä luin man 29.4.2014 22:15
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Rappion Apostoli: Mikä ihmeen pakko ihmisillä on joka postaukseen laittaa näitä kuluneita “muotikommentteja”? Jokin aika sitten joka jutun alla oli kommentteja tyyliin “Mitä vittua mä just luin?”. Nykyään taas joka paikassa on kommentteja “Ville, mitä vittua?” tai “Heikki, mitä helvettiä?”. Lopettakaa jo. Ette saa kansansuosiota tuollaisilla, keksikää jotain omaperäistä.
   Täysin samaa mieltä kanssasi.

   Lainaa

  68. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Rappion Apostoli: Mikä ihmeen pakko ihmisillä on joka postaukseen laittaa näitä kuluneita “muotikommentteja”? Jokin aika sitten joka jutun alla oli kommentteja tyyliin “Mitä vittua mä just luin?”. Nykyään taas joka paikassa on kommentteja “Ville, mitä vittua?” tai “Heikki, mitä helvettiä?”. Lopettakaa jo. Ette saa kansansuosiota tuollaisilla, keksikää jotain omaperäistä.
   Cirjoitetaanpa wanhal' fuomencielel': Wille, mit' eucon fatiafifta coostupi auccoa?

   Lainaa

  69. Tulos: +13 (25 ääntä)
   Ville on niin symppis! Ei varmasti jää ilman naista. Te joilla ei ole mitään hassuja tapoja, olette vaan TYLSIÄ.

   Lainaa

  70. Tulos: -23 (35 ääntä)
   K.: Ville on niin symppis! Ei varmasti jää ilman naista. Te joilla ei ole mitään hassuja tapoja, olette vaan TYLSIÄ.
   Ville, tuo on jo epätoivoista.

   Lainaa

  71. Höpsäntuu 30.4.2014 9:17
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Ihana Ville <3

   Lainaa

  72. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Häh, kyllä mulle Ville kelpais.

   Lainaa

  73. Tulos: +27 (27 ääntä)
   1. Mulla on tiettyjä asioita mitä mun pitää haistella joka kerta kun niitä käytän. 4. Mä muutan ääntäni puhuessani kissoille. Yleensä lässytän, mutta toisinaan saatan imitoida jotain. 5. Mä selostan kanssa tekemisiäni kokkaillessa. 7. Sama täällä. 12. Mä laitan hajuvettä niin, että suhautan sitä ilmaan ja juoksen läpi. Tosin tiedän monta muutakin jotka tekee näin, joten ei ole outo asia. 13. Mullakin on epänormaaleja ruokatottumuksia, mutta veikkaan että täällä maailmassa on joku toinenkin joka tekee niin, koska ei ne niin epänormaaleja ole. 16. Sama, tosin vain sen takia, etten pysty ottamaan niitä yhtäaikaa. 17. Mulla oli joskus neuroosi, että monia asioita piti tehdä parillinen määrä. Esimerkiksi piti kaks kertaa tarkistaa, että ovi oli lukossa ja jos vahingossa tein sen kolme kertaa, niin piti tehdä neljäs kerta sen jälkeen. Muistan kerran, kun olin suunnilleen puoleen väliin kerennyt kauppaan kävellä, niin jäin epäröimään montako kertaa olin tarkistanut, että ovi on lukossa. Muistin, että olin tehnyt sen vaan kolme kertaa, niin palasin takaisin ja kokeilin neljännen kerran, kunnes kävin kaupassa. Lopulta tää meni niin sairaaks, että ne asiat vaan lisäänty mitä mun piti tehdä parillinen määrä, niin sit lopulta tajusin ettei tässä ole mitään järkeä ja aloin itseäni ärsyttäen tekemään asioita parittomia määriä, kunnes lopulta vaan lopetin asian ajattelemisen.

   Lainaa

  74. Fantasiahörhö 30.4.2014 14:07
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Te, jotka haluatte tämän fb:hen niin aloittakaa itse tämä villitys ! Laittakaa seinällenne ja haastakaa muutama kaveri :P Olkaa rohkeita ja aloittakaa uusi hullutus ! :P

   Lainaa

  75. Tulos: -12 (12 ääntä)
   Rappion Apostoli: Lopettakaa jo. Ette saa kansansuosiota tuollaisilla, keksikää jotain omaperäistä.
   Naamapalmu...

   Lainaa

  76. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Tämä ihmistyyppi yrittää erottua joukosta erikoisuudellaan hinnalla millä hyvänsä. Usein hän esittelee itsensä “tavallisena”, sitten tehden jotain äärimmäisen omituista tai kertoen jotian “hullua” itsestään. Hän käyttäytyy jatkuvasti erikoisesti yrittäen saada lähes kaiken huomion itseensä, jotta kaikille tulisi selväksi ettei hän ole kuin muut. Tällä ihmistyypillä on myös tervehdys ja / tai motto, jota pitää hokea tai tehdä mahdolisimman paljon, jotta se ei varmasti jää keneltäkään huomiotta. Sitä tehdään niin kauan, että kaikille on tullut varmasti selväksi miten se toimii, minkä jälkeen hän yrittää saada kaikki mukaan tekemään sitä kollektiivisesti. Ihmistyyppiin kuuluu myös usein yleinen rakkauden ylistys rasittavuuteen asti. Tämän ihmistyypin edustajat ovat yllättävän usein miehiä.
   Putouksen sketsihahmo?

   Lainaa

  77. turnipsitonttu 30.4.2014 20:21
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Saahan sitä persoonallinen olla. Jos joku väittää, että hänellä ei ole mitään omituisia tapoja pidän häntä joko läpeensä tylsänä ja mielikuvituksettomana tai valehtelijana. Itse nuuskin vasta teroitettuja kyniä ja hajuvetenikin sisältää ainakin setripuuta. Koskettelen mielelläni erilaisia pintoja paitsi julkisilla paikoilla koska kärsin jonkin asteisesta pöpökammosta. Ruokaa laittaessa kuuntelen musiikkia kuullokkeilla ja tanssin mukana. Tiskatessa lauleskelen. Aikaisemmin tanssin myös suihkussa, mutta parin läheltä piti tilanteen vuoksi lopetin, sillä en halua päätyä patologin vitsiksi. Suihkutangon saa nimittäin repäistyä irti. Aina kun kissani maukuu mau'un takaisin. Nykyään jos vaikka säikähdän en kiljaise vaan maukaisen. Se on noloa koska en ole animehahmo. Puhun itsestäni tyyliin me ei tykätä tästä tai hän menee nyt. Järsin mp3 soitintani ja juttelen kodinkoneiden kanssa. En pysty nielemään lääkkeitä normaalisti vaan mun pitää ottaa ensin vettä suuhun ja sitten muiluttaa lääke suuhun ja toivoa parasta. Irvistelen peilikuvalleni hississä ja olen jäänyt siitä kiinni naapureille. Niin ja mun musiikkimaku on sitä luokkaa, että aina saa olla selittelemässä ja se voisi sopia viralliseksi kidutusmuodoksi. Olen ehkä omalaatuinen, mutta täytyy kyllä kysyä mikä on normaalia ja miten määritellään normaali ihminen.

   Lainaa

  78. juuelikkäs 30.4.2014 22:16
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Kukapa muu ku…: Jokaisella on omat oudot juttunsa, ja se joka sanoo ettei ole valehtelee.
   Mutta se että kannattaako kaikkea jakaa interwebseissä on sitten toinen juttu :D

   Lainaa

  79. Suomalainen 1.5.2014 7:39
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Pakko myöntää: lihapullat ja jugurtti sopivat yhteen. Ei väliä millä maustettu jugurtti. Kokeilkaa ihmeessä!

   Lainaa

  80. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Ville on vissiin vähän yksinäinen..

   Lainaa

  81. Muikkunen 2.5.2014 0:08
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   muikkune: Putouksen sketsihahmo?
   yritäks pöllii mun nimimerkin? ;>

   Lainaa

  82. Tulos: -1 (17 ääntä)
   Diagnoosi: pakko-oireinen häiriö. Pisteet Villelle, jos hän pystyy elämään oireidensa kanssa ja on ilmeisen sinut myös asian suhteen. (y)

   Lainaa

  83. Millajohanna 3.5.2014 19:27
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Sykerö: Diagnoosi: pakko-oireinen häiriö. Pisteet Villelle, jos hän pystyy elämään oireidensa kanssa ja on ilmeisen sinut myös asian suhteen. (y)
   Just olin tulossa kirjoittamaan, että eikö kellään täällä ole OCD:ta, itselläni nimittäin on, ja toisen samanlaisen kyllä tunnistan heti. Voihan olla, ettei Ville ole edes tajunnut hänellä olevan pakko-oireita, vaan että hän ajattelee niiden olevan vain "luonteenpiirteitä" tms. Mutta tosi hyvä juttu oikeasti, ettei ole pakoistaan ahdistunut ja vaikuttaisi tosiaan olevan sinut niiden suhteen! :) (toisin kuin itse..) Pakko-oireinen häiriö on muuten todella yleinen, siksi ihmetytti kun melkein kukaan ei ollut siitä täällä kirjoittanut. Väitetään sen olevan jopa neljällä prosentilla väestöstä.

   Lainaa

  84. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Ihan loistavaa settiä :D

   Lainaa

  85. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Dippiasiassa, I feel you!

   Lainaa

  86. Tulos: -20 (22 ääntä)
   Ville vaikuttaa ihanalta ihmiseltä. Juurikin sellaiselta jolla on liian vähän sisältöä elämässä yhtään mihinkään, ja sitten pitää keksiä kaikenlaisia mukamas itsestään muodostuneita, mukamas tosi hupaisia tapoja joilla olla erikoinen. Eli toisin sanoen Ville antaa itsestään kuvan sieluttomana, sisällöttömänä ja yksinäisenä, mahdollisesti koulukiusattuna sankarina, joka todennäköisesti tekee itsestään pelleä ihan vain että edes joku tykkäisi. Hyvä Ville, täytyyhän jonkun olla aina tässäkin roolissa.

   Lainaa

  87. Tulos: -1 (5 ääntä)
   IHANA VILLE!!! :) mäkin tiputan klipsin tölkistä sinne juoman sekaan joka kerta. joskus vielä tukehdun siihen..

   Lainaa

  88. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Ittekkään en jostain syystä tykkää numeroista 4 ja 14. Jos tv'n äänenvoimakkuutta esimerkiksi säätää, niin sitä ei voi laittaa olemaan 4 tai 14, alkaa vaivaamaan pirusti. -_-

   Lainaa

  89. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Ainoo mikä sai vähän kummeksumaan villeä, oli tuo roskien syönti.

   Lainaa

  90. Tulos: -1 (1 ääni)
   OCD

   Lainaa

  91. Tulos: 0 (0 ääntä)
   juu: OCD
   Asperger

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: outo, tapa, tavat, arki, arkihaaste, lista