Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Sekalaisia, osa 187

  Rakennus hyökkää viattoman suomalaisturistin kimppuun.
  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 187

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +630 (674 ääntä)
   Mikolle... http://i.imgur.com/bkwKq.gif

   Lainaa

  2. Tulos: +409 (449 ääntä)
   Mikko! :D

   Lainaa

  3. Tulos: +769 (785 ääntä)
   Oispa jo kesä ja moskeijat

   Lainaa

  4. Tulos: -381 (609 ääntä)
   Annalla ei sitten hälytyskellot soineet, kun vatsa (oletettavasti) alkoi kasvaa, kuukautiset jäivät pois, fyysisessä voinnissa ja olotilassa tapahtui (oletettavasti) selkeitä muutoksia...

   Lainaa

  5. Katinkontit 3.4.2014 10:08
   Tulos: +588 (628 ääntä)
   zibadizup: Annalla ei sitten hälytyskellot soineet, kun vatsa (oletettavasti) alkoi kasvaa, kuukautiset jäivät pois, fyysisessä voinnissa ja olotilassa tapahtui (oletettavasti) selkeitä muutoksia…
   Vastahan oli uutinen naisesta, joka ei ennen synnytystä tiennyt raskaudesta. Kuukautiset tulivat normaalisti, vatsa ei (paljon) kasvanut ja mitään muitakaan oireita ei ollut.

   Lainaa

  6. Tulos: +628 (646 ääntä)
   zibadizup: Annalla ei sitten hälytyskellot soineet, kun vatsa (oletettavasti) alkoi kasvaa, kuukautiset jäivät pois, fyysisessä voinnissa ja olotilassa tapahtui (oletettavasti) selkeitä muutoksia…
   Näitä käy aina joskus - kohtu on kallellaan, eikä maha erityisemmin kasva, lapsi on pieni, kuukautiset tulevat normaalisti tai, mikäli kuukautiset jo aiemminkin ovat olleet epäsäännölliset, raskauden aiheuttamiin epäsäännöllisiin kuukautisiin ei osaa suhtautua tilanteen vaatimalla tavalla, fyysistä pahoinvointia tulee toki suurimmalle osalle, mutta joillekin ei... Ihmiset on niin erilaisia, kehot on erilaisia. Se ei ole erityisen yleistä, muttei mahdotontakaan.

   Lainaa

  7. Tulos: -211 (313 ääntä)
   Ihmisten pitäisi katsoa vähän tarkemmin ennen poliisien soittamista. Monesti on kyse jostain aivan muusta kuin oikeasta riskikäyttäytymisestä. Joskus ystävän kanssa ajeltiin kauppaan ja jostain syystä renkaiden pito oli nollassa ja autoa oli vaikea hallita. Siinä sitten luisteltiin ja ei mennyt kuin viisi minuuttia, että poliisit olivat perässä vilkut välkkyen. Ja tämä siis peräkylässä eli tuskin sattumalta siihen osuivat. Ärsyttää moinen kiusanteko. Luulevat tekevänsä palveluksen nuo, jotka heti näpyttelevät 112, mutta tuhlaavat vain kaikkien aikaa.

   Lainaa

  8. Tulos: +326 (364 ääntä)
   zibadizup: Annalla ei sitten hälytyskellot soineet, kun vatsa (oletettavasti) alkoi kasvaa, kuukautiset jäivät pois, fyysisessä voinnissa ja olotilassa tapahtui (oletettavasti) selkeitä muutoksia…
   Vau, sinähän (oletettavasti) tiedät vaikka mitä toisten ihmisten kehon toiminnasta. Itselläni on aliravitsemuksen takia teini-ikäisestä asti ollut esimerkiksi todella voimakas aamupahoinvointi, jatkuvia omituisia ruokamielitekoja, kuukautisia ei välttämättä tule kuukausiin, väsyttää ja itkettää herkästi... Kyllähän sitä aluksi teki raskaustestejä paniikissa kun oireet pahenivat, mutta ei näin monen vuoden jälkeen viitsi. Jos kohtu on kallellaan niin vatsakaan ei välttämättä kasva erityisen paljon, ja jos on jo valmiiksi taipumusta vaikka vyötärölihavuuteen, sitä voi luulla ihan tavalliseksi painonnousuksi.

   Lainaa

  9. Tulos: +390 (408 ääntä)
   Miksi Alexandraa naurattaa se, että joku on saanut turpaan?

   Lainaa

  10. Tulos: +215 (229 ääntä)
   zibadizup: Annalla ei sitten hälytyskellot soineet, kun vatsa (oletettavasti) alkoi kasvaa, kuukautiset jäivät pois, fyysisessä voinnissa ja olotilassa tapahtui (oletettavasti) selkeitä muutoksia…
   En ala nyt selittämään samoja asioita, mitä neljä muuta tuossa edelläni. Sen verran sanon kuitenkin, että jos tietyt tapahtumat raskaudessa sattuvat oikein kohdalleen, sitä raskautta ei välttämättä huomata heti. Kaikkien raskaudet ovat erilaisia. Joskus jopa saman henkilönkin eri raskaudet ovat täysin erilaisia. Harvinaisia nuo Annan tapaukset ovat, mutta eivät mahdottomia, vaikka osa teistä paksukalloisista "mutkun mulla oli IHAN KAMALA raskaus, nuoriso on ihan tyhmää, kun ei huomaa"-tyypeistä sitä tunnu ymmärtävän.

   Lainaa

  11. Tulos: +388 (402 ääntä)
   Islamilla näköjään uusia levittäytymiskeinoja Suomessa...

   Lainaa

  12. Tulos: +79 (107 ääntä)
   Minäkun jo luulin kaiken nähneeni... mutta MOSKEIJANPUREMIA?! Huhhuh jo on maailmankirjat sekaisin.

   Lainaa

  13. Tulos: -50 (92 ääntä)
   Mikko tais saada ite seuraavaksi turpaan

   Lainaa

  14. FluttershysThe1 3.4.2014 10:52
   Tulos: +149 (151 ääntä)
   Katinkontit: Vastahan oli uutinen naisesta,joka ei ennen synnytystä tiennyt raskaudesta. Kuukautiset tulivat normaalisti, vatsa ei (paljon) kasvanut ja mitään muitakaan oireita ei ollut.
   Työskentelin nuorempana päivystyspoliklinikalla, ja itsekin olen tavannut tällaisen. Nuori nainen tuli vanhempiensa kera sairaalaan, kun alkoi yllättäen vatsakivut. Pikaisen tutkimuksen jälkeen tyttö sai ambulanssikyydin Kätilöopistolle synnyttämään. Hän oli vähän pyöreähkö, ja löysän collegen läpi ei näkynyt vatsaa sen kummemmin. Isällä silmät seisoivat päässä, ja äiti vaan pyöritteli päätään, ja toisteli: "Tyhmä tyttö, tyhmä tyhmä tyttö..." Ilmeestä näki, että tälle synnyttäjälle totuus ei tosiaankaan ollut valjennut aikaisemmin.

   Lainaa

  15. Tulos: +14 (30 ääntä)
   Hyvä mikko!

   Lainaa

  16. Tulos: -229 (273 ääntä)
   näätä: Näitä käy aina joskus – kohtu on kallellaan, eikä maha erityisemmin kasva, lapsi on pieni, kuukautiset tulevat normaalisti tai, mikäli kuukautiset jo aiemminkin ovat olleet epäsäännölliset, raskauden aiheuttamiin epäsäännöllisiin kuukautisiin ei osaa suhtautua tilanteen vaatimalla tavalla, fyysistä pahoinvointia tulee toki suurimmalle osalle, mutta joillekin ei… Ihmiset on niin erilaisia, kehot on erilaisia. Se ei ole erityisen yleistä, muttei mahdotontakaan.
   Tuohon tarvitaan myös aikamoinen ylipaino päälle. Vatsa on jo valmiiksi niin suuri että muutosta on vaikeampi havaita. Normaalipainoisella ei voi olla huomaamatta muutosta.

   Lainaa

  17. Tulos: +103 (117 ääntä)
   zibadizup: Annalla ei sitten hälytyskellot soineet, kun vatsa (oletettavasti) alkoi kasvaa, kuukautiset jäivät pois, fyysisessä voinnissa ja olotilassa tapahtui (oletettavasti) selkeitä muutoksia…
   Aina ei käy niin - vatsa ei välttämättä kasva oikeastaan yhtään, kuukautiset voi olla jo muutenkin harvakseltaan tulevat ja ei se raskaus aina okseta ja itketä =D

   Lainaa

  18. Tulos: -52 (100 ääntä)
   Bob: Tuohon tarvitaan myös aikamoinen ylipaino päälle. Vatsa on jo valmiiksi niin suuri että muutosta on vaikeampi havaita. Normaalipainoisella ei voi olla huomaamatta muutosta.
   Jos on jo valmiiksi vähän pullukka ja luulee vain lihonneensa lisää? Luin joskus uutisista että jollekin jenkille (surprise, surprise) oli käynyt näin.

   Lainaa

  19. Tulos: +293 (307 ääntä)
   Bob: Tuohon tarvitaan myös aikamoinen ylipaino päälle. Vatsa on jo valmiiksi niin suuri että muutosta on vaikeampi havaita. Normaalipainoisella ei voi olla huomaamatta muutosta.
   Mun äitini oli semmoinen alta 50-kiloinen kirppu, hyvin hoikka nainen. Hänellä on viisi (nyt jo reilusti aikuisikäistä) lasta. Me kaikki synnyimme laskettuna aikana jotakuinkin, normaalipainoisina ja -kokoisina. Kukaan naapureista tai tutuista ei huomannut äitini raskautta ennen kuin hän kanniskeli nyyttiä sylissään! Äitini äitiysmekko, jota hän piti viimeisillään raskaana ollessaan, ei mahtunut mulle tai siskolleni edes viereen toisella raskauskuukaudella. Samoten työkaverini, hyvin hoikka nainen, tuumasi äitiyslomalle jäädessään, että vähän alkaa housunvyötärö kiristää näin loppuraskaudesta - hän piti oikein tyköistuvia farkkuja koko raskauden ajan. Näin se elämä nakkelee, raskaudet samoin, aina ei käy kuten oppikirjoissa.

   Lainaa

  20. Hörhöjä kaikkialla 3.4.2014 12:29
   Tulos: -176 (216 ääntä)
   näätä: Näitä käy aina joskus – kohtu on kallellaan, eikä maha erityisemmin kasva, lapsi on pieni, kuukautiset tulevat normaalisti tai, mikäli kuukautiset jo aiemminkin ovat olleet epäsäännölliset, raskauden aiheuttamiin epäsäännöllisiin kuukautisiin ei osaa suhtautua tilanteen vaatimalla tavalla, fyysistä pahoinvointia tulee toki suurimmalle osalle, mutta joillekin ei… Ihmiset on niin erilaisia, kehot on erilaisia. Se ei ole erityisen yleistä, muttei mahdotontakaan.
   Kyllä se silti jotain ällistä kertoo jos ei osaa ehkäisyä käyttää ja sitten ihmetellään.

   Lainaa

  21. Tulos: +71 (91 ääntä)
   Hei perkele, toi ylin status on mun! :D Kirjoitin sen samana päivän kun sain ajokortin, mikä tapahtui helmikuussa 2012...

   Lainaa

  22. Tulos: +64 (76 ääntä)
   Joopa joo, tohon raskauskeskusteluun vielä: mun kaveri oli melkoisen ylipainoinen, ja ihan rehellisesti sanottuna en huomannu hänessä mitään fyysisiä muutoksia raskausaikana. Jos en ois tienny, ni en ois ees huomannu, että on raskaana, edes viimesillään.

   Lainaa

  23. Tulos: -87 (111 ääntä)
   suomalaiset on ihan hirveitä rottia. aina soittelemassa poliiseille joka asiasta, joista suurin osa on vieläpä aivan aiheettomia. pitäis huolen omista asioistaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +103 (107 ääntä)
   zibadizup: Annalla ei sitten hälytyskellot soineet, kun vatsa (oletettavasti) alkoi kasvaa, kuukautiset jäivät pois, fyysisessä voinnissa ja olotilassa tapahtui (oletettavasti) selkeitä muutoksia…
   Kaikille ei tuu kuukautisia kovin säännöllisesti muutenkaan. (Terveisin omani nyt ensimmäistä kertaa viiteen kuukauteen, se on melkein puoli vuotta!) Lisäksi voi tulla "valemenkat" vaikka olisi raskaana. Ja huonovointisuudelle ja painonnousulle on miljoona muutakin mahdollista syytä olemassa.

   Lainaa

  25. pseudoavatar 3.4.2014 14:08
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   aaaargh.: Bob: Tuohon tarvitaan myös aikamoinen ylipaino päälle. Vatsa on jo valmiiksi niin suuri että muutosta on vaikeampi havaita. Normaalipainoisella ei voi olla huomaamatta muutosta. Jos on jo valmiiksi vähän pullukka ja luulee vain lihonneensa lisää? Luin joskus uutisista että jollekin jenkille (surprise, surprise) oli käynyt näin.
   http://www.dailymail.co.uk/health/article-2594071/Size-10-student-discharged-hospital-pain-GIVES-BIRTH-just-hours-later.html Tässä artikkeli ja kuvia tytöstä joka sai lapsen ilman että tiesi olevansa raskaana. 8 kk raskauden jälkeen ei kyllä kuvassa todellakaan näytä ylipainoiselta tai raskaana olevalta. Että siinä.

   Lainaa

  26. Tulos: +11 (67 ääntä)
   Onkohan Mira oikein odottanut voivansa aloittaa statuksensa ehkä ärsyttävinnillä sanoilla koskaan: "Se tunne kun..." Mitä ihmeellistä siinä edes on jos pikkuveli koittaa neuvoa auton ajamisessa?

   Lainaa

  27. Hairysteed 3.4.2014 14:58
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Jos moskeijan puremat kutittaa niin ota antihypertensiiviä

   Lainaa

  28. Eero Tikka 3.4.2014 15:42
   Tulos: +121 (129 ääntä)
   monni: Ihmisten pitäisi katsoa vähän tarkemmin ennen poliisien soittamista. Monesti on kyse jostain aivan muusta kuin oikeasta riskikäyttäytymisestä. Joskus ystävän kanssa ajeltiin kauppaan ja jostain syystä renkaiden pito oli nollassa ja autoa oli vaikea hallita. Siinä sitten luisteltiin ja ei mennyt kuin viisi minuuttia, että poliisit olivat perässä vilkut välkkyen. Ja tämä siis peräkylässä eli tuskin sattumalta siihen osuivat. Ärsyttää moinen kiusanteko. Luulevat tekevänsä palveluksen nuo, jotka heti näpyttelevät 112, mutta tuhlaavat vain kaikkien aikaa.
   Kyllä liikenteen vaarantamisesta on syytä soittaa hätäkeskukseen, oli alkoholilla osuutta asiaan tai ei.

   Lainaa

  29. Tulos: +46 (52 ääntä)
   monni: Ihmisten pitäisi katsoa vähän tarkemmin ennen poliisien soittamista. Monesti on kyse jostain aivan muusta kuin oikeasta riskikäyttäytymisestä. Joskus ystävän kanssa ajeltiin kauppaan ja jostain syystä renkaiden pito oli nollassa ja autoa oli vaikea hallita. Siinä sitten luisteltiin ja ei mennyt kuin viisi minuuttia, että poliisit olivat perässä vilkut välkkyen. Ja tämä siis peräkylässä eli tuskin sattumalta siihen osuivat. Ärsyttää moinen kiusanteko. Luulevat tekevänsä palveluksen nuo, jotka heti näpyttelevät 112, mutta tuhlaavat vain kaikkien aikaa.
   Onko kaikilla sitten aina niin kova kiire kaikkialle? Ja olisiko itselle kivempi, jos ei ärsyyntyisi noin pienistä asioista? Mielensäpahoittajat pahoittaa..

   Lainaa

  30. Tulos: -19 (83 ääntä)
   utale: Mun äitini oli semmoinen alta 50-kiloinen kirppu, hyvin hoikka nainen. Hänellä on viisi (nyt jo reilusti aikuisikäistä) lasta. Me kaikki synnyimme laskettuna aikana jotakuinkin, normaalipainoisina ja -kokoisina. Kukaan naapureista tai tutuista ei huomannut äitini raskautta ennen kuin hän kanniskeli nyyttiä sylissään! Äitini äitiysmekko, jota hän piti viimeisillään raskaana ollessaan, ei mahtunut mulle tai siskolleni edes viereen toisella raskauskuukaudella. Samoten työkaverini, hyvin hoikka nainen, tuumasi äitiyslomalle jäädessään, että vähän alkaa housunvyötärö kiristää näin loppuraskaudesta – hän piti oikein tyköistuvia farkkuja koko raskauden ajan. Näin se elämä nakkelee, raskaudet samoin, aina ei käy kuten oppikirjoissa.
   Erinomainen kommentti muuten, mutta kertoisitko mitä tarkoittaa ettei mekko mahtunut teidän viereen? Mihin viereen? Ai ku istut sohvalla tai makaat sängyllä niin se ei mahu viereen? What? :D Jäi vaivaamaan. Onko tämä joku samanlainen murrejuttu kuin se legendaarinen Luontoillan "muurahaiset on päällekkäin"? :D

   Lainaa

  31. Tulos: +109 (123 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: Kyllä se silti jotain ällistä kertoo jos ei osaa ehkäisyä käyttää ja sitten ihmetellään.
   Koska raskaaksihan ei voi tulla vaikka käyttäisi ehkäisyä.

   Lainaa

  32. Tulos: +96 (108 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: Kyllä se silti jotain ällistä kertoo jos ei osaa ehkäisyä käyttää ja sitten ihmetellään.
   Ootko ikinä kuullu sellasesta, kuin tarkotuksella hankitut lapset? Ovat miettineet että nyt ois aika antaa tulla jos on tullakseen, mutta oireet jäi täysin huomaamatta, syistä jotka lueteltu moneen kertaan yllä, ja prinsessa saapui yllätyksenä.

   Lainaa

  33. Tulos: +21 (45 ääntä)
   Nyt kyllä islamofoobit (ja persut) saa uutta tulta islaminuskoisten sulkemiseen pois isäm maastamme kun moskeijat on alannut puremaankin! Ja mistä vetoa: moskeija puree vain tätä ah niin kaunista arjalaista kantaväestöä! Nyt yhtenä rintamana suojelemaan naisiamme! Pois vaaralliset moskeijat!

   Lainaa

  34. Tulos: -63 (75 ääntä)
   Se on hyvä, että huorille annetaan joskus turpaan. Oppivatpahan...

   Lainaa

  35. Tulos: -20 (22 ääntä)
   Annan juttu aprillipila?

   Lainaa

  36. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Lisa: Annan juttu aprillipila?
   Miks olis? voi toi olla tottaki,ku on tapauksia missä raskaana oleva ei huomaa olevansa raskaana,kun ei tule minkäänlaisia oireita.

   Lainaa

  37. Tulos: +43 (51 ääntä)
   karhu: suomalaiset on ihan hirveitä rottia. aina soittelemassa poliiseille joka asiasta, joista suurin osa on vieläpä aivan aiheettomia. pitäis huolen omista asioistaan.
   Joo, ja mikään laki ei kiellä kuskilta kaljan juomista autossa.

   Lainaa

  38. Tulos: +78 (80 ääntä)
   zibadizup: Annalla ei sitten hälytyskellot soineet, kun vatsa (oletettavasti) alkoi kasvaa, kuukautiset jäivät pois, fyysisessä voinnissa ja olotilassa tapahtui (oletettavasti) selkeitä muutoksia…
   Mainitsemasi oireet kyllä kuvataan tyypillisinä peruskoulun bilsassa, mutta jos vilkaiset edistyneemmille tiedon omaksujille suunnattuja naistentautien ja synnytysopin kurssikirjoja, koet valtavan yllätyksen: kaikki eivät liho ulospäin (riippuu istukan sijainnista, ruumiinrakenteesta ja sidekudoksen ja lihaksiston vahvuudesta), kaikilla eivät lopu kuukautiset ja kaikki evät osaa liittää epämääräistä väsymystä tai lievää närästystä tilaan nimeltä raskaus etenkään jos ovat vuosia turhaan yrittäneet tulla raskaaksi siinä onnistumatta. Kaikilla ei ole edes pahoinvointia ja jos onkin, yhtä oksennusta ei ehkä osaa raskauteen liittää, kun luulee syöneensä jotain sopimatonta. Tässä sivistyneiden (???) ihmisten valtakunnassa syntyy vuosittain yli sata yllätysvauvaa, joiden äidillä ja usein isälläkään ei ole ollut aavistustakaan asiasta.

   Lainaa

  39. Tulos: +49 (55 ääntä)
   zibadizup: Annalla ei sitten hälytyskellot soineet, kun vatsa (oletettavasti) alkoi kasvaa, kuukautiset jäivät pois, fyysisessä voinnissa ja olotilassa tapahtui (oletettavasti) selkeitä muutoksia…
   aina menkat ei jää pois, esim jos on pillerit ja maha ei välttämättä näy jos se sikiö on jotenki takana. kaveri sai kuulla raskaudesta vasta ku piti synnyttää. oli menny valitaa selkäkipuja.

   Lainaa

  40. Tulos: +74 (78 ääntä)
   Varmaan tulisi entistäkin vähemmän noita täysyllätyksiä jos ei otettaisi tätä "kaikki raskaana olevat naiset tietävät sen heti paikalla elleivät sitten ole tyhmiä kuin saappaat, myös ehkäisy toimii aina" asennetta. Ei voi nuorta naista syyttää jollei tajua olevansa raskaana jos mitään isompia muutoksia ei tapahdu, kun kaikki aina ovat opettaneet että tapahtuu? Linkatun brittitytön juttu oli aika surullinen; itse olisin kauhuissani jos saisin tietää raskauden aikana juoneeni alkoholia, mutta toisaalta ei toki voi vaatia että kaikki naiset menarchen ja menopaussin välillä ottaisivat pelkkää mehua; varsinkin opiskelijatytön ikäisen pitää saada vähän juhliakin. Ehkä olisi paras että nuorten terveydenhuollossa jaettaisiin raskaustestejä samalla kuin ehkäisyäkin.

   Lainaa

  41. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Lisa: Annan juttu aprillipila?
   Samaa epälen. Ei sillä, ettei noin voisi käydä.

   Lainaa

  42. Kääntäjä 3.4.2014 21:48
   Tulos: -41 (53 ääntä)
   Enkuksi hyttyset on mosguitos niin sitä kautta jotenkin käsittänyt.

   Lainaa

  43. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Alexandra vaikuttaa vastenmieliseltä, katkeralta ja kateelliselta ihmiseltä, jolla on huono itsetunto. Tämän kaiken pystyy päättelemään tuosta helvetin epäkypsästä, lapsellisesta ja typerästä päivityksestä.

   Lainaa

  44. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Itsehhän sain tietää raskaudesta kun 5 kuukautta oli jo mennyt, eikä tosiaankaan vielä edes 7 kuukauden kohdilla paljoakaan vatsastakaan huomannut vaikka normaalin kasvun käyrillä mentiinkin. Ja ylipainosta en ole koskaan kärsinyt, painoin noin 55 kiloa ennen raskautta ja pituutta on 164cm.. Menkat on olleet aina vähän epäsäännölliset ja varsinkin jos stressaan, niin voi jäädä pariltakin kuukaudelta kokonaan tulematta.. Menin siis kerran vatsakipuja valittamaan lääkäriin ja sielläpä selvisi. Että ei tosiaankaan ole mahdotonta olla huomaamatta, kun itselläkään ei pahoinvointia tai mitään muutakaan ollut alkuun, eikä loppu raskaudessakaan. Lapsi voi monesti kasvaa vatsassa hieman "selkäänpäin", niin kuin minullakin, joten ulospäin ei vatsaa välttämättä paljoakaan näy, mutta eipähän ollut tielläkään!

   Lainaa

  45. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: Kyllä se silti jotain ällistä kertoo jos ei osaa ehkäisyä käyttää ja sitten ihmetellään.
   No eipä se ehkäisy aina tepsi. Mikään ehkäisy ei ole 100 % luotettava. Kaverini tuli raskaaksi vaikka käytti joka kerralla kortsua ja pillereitä. Terkkari oli todennut hänen järkytykseensä, että sitä sattuu. Suomessakin n. 50 naista saa lapsen vuodessa oikeaoppisesta tuplaehkäisystä huolimatta :P Hyvä puoli tuossa on, että tietääpähän ainakin lapsen olleen tarkoitettu.

   Lainaa

  46. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Jemina: Miksi Alexandraa naurattaa se, että joku on saanut turpaan?
   miksi se edes on fm-mokiin päässyt. Herää epäilys että, Alexandra on itse laittanut sen tänne saadakseen jotain huomiota.

   Lainaa

  47. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Kääntäjä: Enkuksi hyttyset on mosguitos niin sitä kautta jotenkin käsittänyt.
   Ajattelit mosquitoa niin sitä kautta jotenkin käsitit.

   Lainaa

  48. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Epäilen Janettea suomalaiseksi muun kirjoituksensa perusteella, joten luulisi, ettei tarvitsisi ajatella ensin englanniksi ja siitä yrittää kääntää saaden aikaiseksi täysin asiaan liittymättömän sanan, vaan että tietäisi sanan "hyttynen". Ellei(!) hän tarkoittanut erityisesti trooppisten alueiden malariasääskiä, eikä osannut sitä kääntää suomeksi (moskiitto). Toki aina voisi käännöstapauksissa tarkistaa asian jos ei ole varma. Mutta luulenpa, että Janette tietää viimeistään nyt mikä on hyttynen, moskiitto ja moskeija. Onnea opintielle! :)

   Lainaa

  49. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Mielikuva muslimivampyyreistä.

   Lainaa

  50. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Mun mielestä on aivan kamalaa tämä nuorten keskuudessa ilmenevä huorittelu (tuskin kikilla, mutta juuri näillä äänekkäimmillä "koviksilla") ja tuo hakkaaminen, jota oikeasti tapahtuu.. Ja sen hakkaamisen ihannointi

   Lainaa

  51. Tulos: +23 (25 ääntä)
   muumi: Erinomainen kommentti muuten, mutta kertoisitko mitä tarkoittaa ettei mekko mahtunut teidän viereen? Mihin viereen? Ai ku istut sohvalla tai makaat sängyllä niin se ei mahu viereen? What? Jäi vaivaamaan. Onko tämä joku samanlainen murrejuttu kuin se legendaarinen Luontoillan “muurahaiset on päällekkäin”?
   En tiedä murteesta, mutta itse ainakin käsitin heti että oli liioittelua. Vaikka en ole koskaan oikeastaan tuollaista sanontaa kuullut, ettei minun murteeseeni kuulu. Vähänkun sanois että joku on niin lihava ettei mahdu samaan taloon. Oli niin tiukka ettei todellakaan yhtään mitään mahiksia että mahtuisi vaikka saumat repisi auki, ei mahdu edes viereen. Liiioitteluaa... PS: Älkää nyt kukaan loukkaantuko tuosta vertauksesta. Olen itekin ollut erittäin ylipainoinen, ei tuo ole mitenkään henkilökohtaista. En vain keksinyt muuta näin äkkiseltään.

   Lainaa

  52. Tulos: 0 (6 ääntä)
   "Janette".

   Lainaa

  53. Tulos: +15 (17 ääntä)
   söikö norsu taas mokat? :( Tällä kertaa norsu on syytön. T: Ylläpito

   Lainaa

  54. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ai nytkö ne tiistaipäivityksetkin loppu? Eikä ees yritetä naamioida miksikään "joo julkastaan satunnaista sisältöä!!!111"? Julkaisut eivät ole loppuneet, tämän viikon poikkeusaikataulu löytyy sivun yläreunasta. T: Ylläpito

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Pepsi, alkoholi, poliisit, poliisi, moskeija, moskiitto, hyttynen, ajaa, raskaus, raskaana, vauva, väkivalta