Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suomalainen Jenkeissä

Meneekö tämä suomalaisturisti jo liian pitkälle?
Suomalainen Jenkeissä

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 71 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -226 (500 ääntä)
      Mikä ihme siinä antiamerikkalaisuudessakin on hienoa? Miksi kokoajan haukutaan yhdysvaltalaisia ylipainoisiksi? Itse en vain tajua mikä siinä on niin hienoa. Tuliko muuten nämä mokat myöhemmin, kuin yleensä vai kuvittelenko vain?

      Lainaa

    2. Tulos: +843 (957 ääntä)
      Jere haluaa siis oikein julkisesti tuoda ilmi sen kuinka pinnallinen ja huonokäytöksinen hän on?

      Lainaa

    3. Puolikiero_savolainen 18.3.2014 7:25
      Tulos: +354 (446 ääntä)
      Jenkeissä saat olla jatkuvasti kamera tanassa, jos haluat kuvata ylipainoisia. En osaa kuvitella tämän juntin reaktiota, kun törmää eka kertaa super-fat ihmiseen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, jopa "tyhmän" kansan, joka on esim. voittanut eniten Nobeleita.

      Lainaa

    4. Tulos: +302 (360 ääntä)
      Jere olet lapsellinen. Nita myös!

      Lainaa

    5. Tulos: +238 (294 ääntä)
      Järkyttävää toimintaa Jereltä. En uskois aikuiseks ihmiseks :(

      Lainaa

    6. Tulos: +205 (269 ääntä)
      Terveisiä Jerelle: nyt mokasit ja pahasti. Sinuna häpeäisin.

      Lainaa

    7. Tulos: +235 (279 ääntä)
      Nähtävyyksistä otetaan kuvia? You fucking kidding me? Tää nykyläppä on todella alhaista.

      Lainaa

    8. Tulos: +55 (155 ääntä)
      Ville: Mikä ihme siinä antiamerikkalaisuudessakin on hienoa? Miksi kokoajan haukutaan yhdysvaltalaisia ylipainoisiksi? Itse en vain tajua mikä siinä on niin hienoa. Tuliko muuten nämä mokat myöhemmin, kuin yleensä vai kuvittelenko vain?
      Kurkkaa huviksesi lihavimmat kansat. Toistaiseksi oletko koskaan katsonut yhtään mitään dokumenttia, missä näytetään Amerikkalaisen suurkaupungin katuja? Pikaruokala toisensa perään. Sitten on viellä se surullinen fakta, että amerikkalais nuoriso syö koulussa lähestulkoon ainoastaan kaloreita. Mielestäni ylipainoisten kansa, mikä sohvalta käsin hyväksyy siviilien tappamiseen "patrionismina" vieraalla maaperällä omalla sotakoneistolla ei ole kovin ihannoitavaa. Tosin ei se Venäjäkään sen järkevämpi päätöksen hallinnassa ole, mutta mitä olisi ystäväsi Amerikka tehnyt Ukrainassa? Odotellut niemimaalla ja pullistellut. Vai tiputtanu koko kansan päälle rautaa niin paljon, että ei ole ketään ylläpitämään mellakoita.

      Lainaa

    9. Tulos: +208 (230 ääntä)
      No onpa reilua ottaa tuntemattomasta läskistä kuva ja pistää ommaan feisbuukkiin. Vai onko se ihan ok, kun se on ulkomaalainen? Nään kaupassa monestikkiin paljo lihavampia ihmisiä, mutta ei oo mittään tarvetta ottaa heistä kuvia ja pistää nettiin.

      Lainaa

    10. Tulos: +53 (213 ääntä)
      Tuo nainen nyt ees vielä lihavaa nähnykkään! On sitä paaaaaljon isompia täällä suomessakin. Ja käviköhän kuvan ottajalla mielessä että nainen työntää kärryissä myös lasta = raskauden tuomat kilot.

      Lainaa

    11. Tulos: +83 (115 ääntä)
      "Lähestulkoon ainoastaan kaloreita"???

      Lainaa

    12. Tulos: -146 (200 ääntä)
      Mitä pahaa siinä on, että toteaa tosiasian ääneen? Julkisella paikalla kuvaaminen on sallittua ja tuskin kuvan makkarapinolle aiheutuu vähimmässäkään määrin mielipahaa tästä, toisin kuin näköjään täysin sivullisille feissarimokien lukijoille.

      Lainaa

    13. Tulos: +40 (62 ääntä)
      Mortti: “Lähestulkoon ainoastaan kaloreita”???
      Puhataita pelkkiä kaloreita syötetään siellä.

      Lainaa

    14. Tulos: +30 (58 ääntä)
      Ihtellä pisti ensimmäisenä silmään kaupan järkyttävän tumma lattia. Heti kun jossain varastossa. En tiä johtuuko siittä, että työkseen tehnyt kaupan lattioita mosaiikkilaatasta, vai oisko samaan asiaan kiinnittänyt muutenkin huomion. Järkyttävän näkönen lattia kuitenkin..

      Lainaa

    15. Hörhöjä kaikkialla 18.3.2014 10:24
      Tulos: +70 (90 ääntä)
      "Kurkkaa huviksesi lihavimmat kansat" No jos miehiä verrataan niin britit ja jenkit kärjessä, suomalaiset miehet hyvinä kolmansina. Naiset eivät onneksi mahtuneet top kymppiin. Tästä uutisoitiinkin muistaakseni viime vuonna, nyt taitaa olla lähi-idän ihmeet menneet ykkösiksi.

      Lainaa

    16. Hörhöjä kaikkialla 18.3.2014 10:26
      Tulos: +12 (18 ääntä)
      No tulipa sekava teksti :/

      Lainaa

    17. Tulos: +76 (84 ääntä)
      Lihavin kansa on Meksiko, myös Kiinassa ja muualla Aasiassa ollaan päästy aika korkealle. Ja tosiaan, ei varmaan tykättäisi, jos itse rupean S-marketissa räpsimään kuvia ja latailemaan facebookiin. Tuollaisella tekstillä varustettuna se olisi myös laitonta, hupsis.

      Lainaa

    18. Tulos: +75 (79 ääntä)
      Nyt etusivu uusiksi ja äkkiä Jerelle joku oikein hieno palkinto kun on onnistunut löytämään ameriikan ainoan ylipainoisen ihmisen. Ja vielä kuvan saanut näpättyä, voi mahoton!

      Lainaa

    19. Todellinen tasa-arvovaltuutettu 18.3.2014 11:38
      Tulos: +77 (127 ääntä)
      Mulla on unelma, että jonain päivänä ihmisruumiin ulkoisiin ominaisuuksiin (jotka ei siis sinänsä kerro mitään persoonallisuudesta tai ylipäänsä siitä, kuka siellä ruumiin sisällä asustaa) ei enää kiinnitettäis pakonomaisesti huomiota. Tämän toteutumisen tiellä on kuitenkin kolme merkittävää tabua: ylipaino, sukupuoli ja ihonväri. Nykyään on jo ihan ok sanoa (esteettis-seksuaalisessa mielessä siis; kaikkia pitää toki suvaita, vaikka omia ihanteita heidän ulkomuotonsa ei vastaisikaan) vaikka, että "tykkään sinisilmäisistä" tai "en pidä kaljuista". Mutta jos sanoo, että "en pidä lihavista", niin yhtäkkiä se onkin täysin väärin, vaikka usein lihavat itsekin nimenomaan korostavat, ettei ulkomuodolla ole mitään tekemistä sen kanssa, millainen ihminen oikeasti on - kyse on vain ulkokuoresta. Toki on jossain määrin tautologista sanoa lihavaa osoittaen, että "toi on lihava", mutta mikäli halutaan, että lihavuus tai laihuus oikeasti ovat täysin irrelevantteja persoonallisuuden kannalta, miksi siitä pitäisi välittää yhtään sen enempää kuin siitäkään, että joku osoittaa blondia kutsuen häntä blondiksi. Kyseessä on samalla tavalla ulkoista todellisuutta koskeva, totuudenmukainen luonnehdinta. Ehkä vielä jonain päivänä lihavuutta tai vaikkapa naiseutta voidaan kohdella yhtä tyhjänpäiväisenä attribuuttina kuin esim. vasenkätisyyttä, niin että juuri sen attribuutin esille nostamiselle ei näetä ensinnäkään erityistä perustetta (kuten naiskiintiöt) ja että vaikka se nostettaisiinkin syystä tai toiselle esille, sille osattaisiin viitata kintaalla merkityksettömänä.

      Lainaa

    20. Tulos: +36 (48 ääntä)
      Nita, tukehdu pullaan.

      Lainaa

    21. Homo-Petteri 18.3.2014 12:28
      Tulos: +61 (107 ääntä)
      Hauskinta tässä on, että kyseinen naishenkilö ei oikeasti ole mitenkään järkyttävän lihava.

      Lainaa

    22. Tulos: +80 (84 ääntä)
      Sellaisia suomalaisia on paljon jotka ovat saman kokoisia kuin tämän kuvan rouva. Tämä rouva sentään kävelee vielä, eikä istu sähköisessä pyörätuolissa niin että perse roikkuu istuimen molemmilta puolilta.

      Lainaa

    23. Tulos: +66 (74 ääntä)
      Sinänsä joo, mutta jos joku postaisi vaikka ihan hauskan näköisestä blondista kuvan tekstillä "hahaa, vittu mikä blondi" niin ei sitä kohteliaisuudeksi ymmärrettäisi vaikka blondius ei olekaan negatiivinen piirre. Olisin tajunnut jos kommentissa olisi pohdittu amerikkalaisten erilaista pukeutumiskulttuuria tai jotain, mutta "hahaa, joku painaa enemmän kuin minä!!" on kyllä aika lapsellista.

      Lainaa

    24. Tulos: +74 (80 ääntä)
      "Jeren" tuntien pakko sanoa, ettei itsekään ole mikään kedon kaunein kukkanen.

      Lainaa

    25. Tulos: -26 (46 ääntä)
      Mikään tässä ei ole epänormaalia. Ei lihavuus eikä Jeren käytös. Ihan jokapäiväistä elämää, johon törmää missä vaan -tuohon käytökseen sekä lihavuuteen. Ei sillä että olisi hyväksyttävää olla läski tai törppö. Minkäs teet, kukin tyylillään.

      Lainaa

    26. Tulos: +62 (70 ääntä)
      "Sitten on viellä se surullinen fakta, että amerikkalais nuoriso syö koulussa lähestulkoon ainoastaan kaloreita." Tuskin meillä kellään on vaihtoehtona syödä mitään muuta kun kaloreita. (Ellei sitten ajatellu elää loppuelämäänsä veden eri olomuodoilla)

      Lainaa

    27. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Jenkeissä saat olla jatkuvasti kamera tanassa, jos haluat kuvata ylipainoisia. En osaa kuvitella tämän juntin reaktiota, kun törmää eka kertaa super-fat ihmiseen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, jopa “tyhmän” kansan, joka on esim. voittanut eniten Nobeleita.
      En väitä Amerikkalaisien olevan tyhmiä, mutta aika loogista toki on, että yli 300 miljoonan joukosta niitä Nobel-voittajia löytyy enempi. Järkevintä lienee olisi verrata niin, että monta Nobelia on väkilukuun suhteutettuna.

      Lainaa

    28. Tulos: +39 (49 ääntä)
      ruffel: Kurkkaa huviksesi lihavimmat kansat. Toistaiseksi oletko koskaan katsonut yhtään mitään dokumenttia, missä näytetään Amerikkalaisen suurkaupungin katuja? Pikaruokala toisensa perään. Sitten on viellä se surullinen fakta, että amerikkalais nuoriso syö koulussa lähestulkoon ainoastaan kaloreita.
      Mitäs sinä sitten syöt jos et kaloreita? Ilmaako nielet?

      Lainaa

    29. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Ohop. Kynsilakka ehtikin ensin :)

      Lainaa

    30. Tulos: +28 (30 ääntä)
      ruffel: surullinen fakta, että amerikkalais nuoriso syö koulussa lähestulkoon ainoastaan kaloreita.
      Tää voitas lisää feissarimokiin... Koskee päähän kun lukee näitä...

      Lainaa

    31. Kuusmetrinenkaulahuivi 18.3.2014 14:41
      Tulos: +16 (68 ääntä)
      Ja kun edelleenkään kaikki ylipainoiset ei käy mäkkärissä tai syö mäkkäriruokaa juuri koskaan jos ikinä. Joillaki se on geeneissä, toisilla se voi johtua sairaudesta ja kolmannet on vaan herkkiä lihomaan. Koittakaa ymmärtää, kiitos.

      Lainaa

    32. Tulos: +16 (34 ääntä)
      Pistää todella vihaksi toi Jeren ja Nitan käytös >.< En ees tiiä, mitä kauheen erikoista tähän vois sanoa, kun tuntuu niiltä joku ihan perusterve ymmärrys ja käsitys oikeudenmukaisuudesta puuttua. Ensinnäkin, kenenkään kuvia ei vain laitella nettiin ilman henkilön lupaa ja toiseksi, niitä ei varsinkaan käytetä tän henkilön tai jonkun kohderyhmän halventamiseen. Melkeen tekis mieli toivoa, että kummallekin tulis joku erittäin lihottava sairaus. Ja tässä taas tullaan siihen, että kenekään taustoja ja syytä lihomiselle ei voi tietää. Tai vaikka se syykin ois selvää ja itseaiheutettuja seikkoja ois paljon taustalla, niin onko oikeesti reilua sitä ihmistä täl taval laittaa julkisesti töllisteltäväks nettiin?

      Lainaa

    33. Kuusmetrinenkaulahuivi 18.3.2014 15:03
      Tulos: +36 (44 ääntä)
      Ja lisäänpä vielä että ihan terveellisestäki ruuasta voi lihoa aivan yhtä paljo jos sitä vaan tarpeeksi tunteella vetää.

      Lainaa

    34. Tulos: +16 (22 ääntä)
      En väitä Amerikkalaisien olevan tyhmiä, mutta aika loogista toki on, että yli 300 miljoonan joukosta niitä Nobel-voittajia löytyy enempi. Järkevintä lienee olisi verrata niin, että monta Nobelia on väkilukuun suhteutettuna.
      Saint Lucialla on siis maailman älykkäin väestö (mikäli mukaan otetaan myös itsehallintoalueet, niin Färsaarilla). Ja jos aivan pakko on verrata Suomea ja Yhdysvaltoja Nobelien ja väkiluvun suhteena, Yhdysvalloilla on noin 10.8 Nobelia per 10 miljoonaa asukasta, Suomella vastaava luku on 7.3. En toki väitä, että Nobel-palkinnoilla on yhtään mitään tekemistä koko maan älykkyyden kanssa, sillä sellaisen asian vertailu olisi hullua.

      Lainaa

    35. Ksksisoaiqåqpqkqiqkqkq 18.3.2014 15:10
      Tulos: +21 (29 ääntä)
      Yhtyisiköhän yksikään jos laittaisi kuvan anorektikosta ja naureskeltaisi sille?

      Lainaa

    36. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Massu: En väitä Amerikkalaisien olevan tyhmiä, mutta aika loogista toki on, että yli 300 miljoonan joukosta niitä Nobel-voittajia löytyy enempi. Järkevintä lienee olisi verrata niin, että monta Nobelia on väkilukuun suhteutettuna.
      Fiksu huomio. Tulee myös pienelle suomalaiselle parempi mieli.

      Lainaa

    37. Tulos: +55 (67 ääntä)
      En ymmärrä miksi jotkut luulee, että tällainen julkinen nöyryytys on ihan ok sen takia että lihavuus on itseaiheutettua? Mitä väliä sillä on, onko ylipaino sen ihmisen oma vika, ei se tee toisen ulkonäön julkisesta pilkkaamisesta yhtään sen hyväksyttävämpää. En yhtään ihmettele, ettei tuo nainen ole halunnut lähteä ulos lenkille tai salille, jos edes kauppaan ei voi mennä ilman että joku urpo hiippailee perässä nauramassa ja ottamassa kuvia.

      Lainaa

    38. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Niin ja otetaan huomioon että sieltä kymmenen lihavimman maan joukosta löytyy Suomikin.

      Lainaa

    39. Tulos: +41 (45 ääntä)
      Pölö: Mitä pahaa siinä on, että toteaa tosiasian ääneen? Julkisella paikalla kuvaaminen on sallittua ja tuskin kuvanmakkarapinolle aiheutuuvähimmässäkään määrin mielipahaa tästä, toisin kuin näköjään täysin sivullisille feissarimokien lukijoille.
      No mitä ihmeen kiksejä saa laittamalla tuntemattoman ihmisen kuvan Facebookiin ja naureskemalla sille? Melko köyhää on pääkopassa. Tuleehan näitä isompia ihmisiä Suomessakin vastaan, eikä kyllä tulisi mieleenkään alkaa kuvailemaan tai edes miettimään sen kummemmin kyseisen henkilön vartaloa.

      Lainaa

    40. Tulos: +10 (48 ääntä)
      Homo-Petteri: Hauskinta tässä on, että kyseinen naishenkilö ei oikeasti ole mitenkään järkyttävän lihava.
      Olet vaan jo turtunut. Kuvan nainen on todella lihava, vaikkei olekaan kaikkein sairaimpien tapausten veroinen.

      Lainaa

    41. Tulos: -11 (13 ääntä)
      MURICA!

      Lainaa

    42. Tulos: +20 (26 ääntä)
      kk: Olet vaan jo turtunut. Kuvan nainen on todella lihava, vaikkei olekaan kaikkein sairaimpientapausten veroinen.
      Samaa mieltä, kyllähän kuvan nainen on lihava. Vastaavan kokoisia naisia löytyy kuitenkin ihan kotisuomestakin. Mutta jos haluaa ottaa kuvan amerikkalaisesta läskistä, ja laittaa sen facebookkiin nähtävyytenä, niin kyllä löytyisi parempiakin kohteita. Valitettavasti ei ole edes vaikea löytää oikein sairaalloisen lihavaa täällä kaduilla kulkiessa. Noh, joka tapauksessa minusta mautonta tuo Jeren toiminta. Lihavat on lihavia, vaikka miten varoisi sanomisiaan, mutta onko asialle naureskelu ja sillä julkisesti herkuttelu jotenkin hienoa?

      Lainaa

    43. Tulos: +14 (18 ääntä)
      OT: Peijoonan ärsyttävä "sanonta" tuo "MURICA".

      Lainaa

    44. Arthur Brown 18.3.2014 20:44
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Jenkeissä saat olla jatkuvasti kamera tanassa, jos haluat kuvata ylipainoisia. En osaa kuvitella tämän juntin reaktiota, kun törmää eka kertaa super-fat ihmiseen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, jopa “tyhmän” kansan, joka on esim. voittanut eniten Nobeleita.
      Niin, ja sitten jaetaan ne Nobelit asukasluvulla (320 miljoonaa) ja huomataan, että sijoitus ei ole niin kummoinen. USA on asukaslukuun suhteutettuna vasta sijalla 16 (vertailun vuoksi Suomi sijalla 21, Ruotsi 5., Tanska 6., Norja 8. ).

      Lainaa

    45. Tulos: -14 (36 ääntä)
      Nevada: Tuo nainen nyt ees vielä lihavaa nähnykkään! On sitä paaaaaljon isompia täällä suomessakin. Ja käviköhän kuvan ottajalla mielessä että nainen työntää kärryissä myös lasta = raskauden tuomat kilot.
      Raskauden tuomat kilot? lapsi on varmaan jo 3 tahi 4 ja mamma on vieläkin tonnikeiju. johtopäätös: amerikasta löytyy mäkkiläskejä ja tuossa kuvassa on yksi

      Lainaa

    46. Tulos: +18 (26 ääntä)
      Jere on nilkki. Mutta pakko tarttua tähän:
      Nevada: Tuo nainen nyt ees vielä lihavaa nähnykkään! On sitä paaaaaljon isompia täällä suomessakin. Ja käviköhän kuvan ottajalla mielessä että nainen työntää kärryissä myös lasta = raskauden tuomat kilot.
      Kyllä tuo kyseinen nainen on todella lihava. Jos olet nähnyt lihavempiakin, he ovat vielä lihavampia. Enkä ole _ikinä_ nähnyt kenelläkään noin paljon "raskauskiloja". Tämä ei sitten tarkoita, että se oikeuttaisi kuvaamaan tai pilkkaamaan, mutta edelleen jaksaa hämmästyttää, miten monella suomalaisellakin on tuo ylipainon ja normaalipainon rajan käsitys hämärtynyt.

      Lainaa

    47. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Ei muuten ole, kun korkeintaan kaksivuotias tua lapsi kärryissä!

      Lainaa

    48. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Tosi amerikkalaiset ajelevat läskiskoottereilla ja haastavat pikaruokaketjuja oikeuteen joiden ovista kyseinen laitos ei mahdu sisään.

      Lainaa

    49. Tulos: -26 (26 ääntä)
      Ville: Mikä ihme siinä antiamerikkalaisuudessakin on hienoa? Miksi kokoajan haukutaan yhdysvaltalaisia ylipainoisiksi? Itse en vain tajua mikä siinä on niin hienoa. Tuliko muuten nämä mokat myöhemmin, kuin yleensä vai kuvittelenko vain?
      koska amerikka on ihmiskunnan syöpä ja kaikki amerikkalaiset saisi tappaa

      Lainaa

    50. Tulos: -11 (17 ääntä)
      jeppistä: “Jeren” tuntien pakko sanoa, ettei itsekään ole mikään kedon kaunein kukkanen.
      Ei tarviikaan kunhan ei oo lihava

      Lainaa

    51. Tähtimies 19.3.2014 0:56
      Tulos: -7 (33 ääntä)
      Ylipainoiset täällä vaan kommenteissa huutelee tyyliin "ei toi edes oo mun mielestä juuri lihava". Onhan toi ylipainoinen aivan selkeästi. Ja joo ihminen on sen näköinen kun on. Jos se syö paljon niin se on lihava, jos se ei syö paljoa niin se on laiha. Sopivasti syövä on normaalipainoinen. Turhaa perustella millään "geeneillä" tai aineenvaihdunnalla tms. En kuitenkaan itse lähtisi kuvailemaan tuntemattomia ihmisiä sillä perusteella, että ilkkuisin häntä ja sen jälkeen vielä laittaisin kuvan facebookiin hänestä.

      Lainaa

    52. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Tähtimies: Ylipainoiset täällä vaan kommenteissa huutelee tyyliin “ei toi edes oo mun mielestä juuri lihava”. Onhan toi ylipainoinen aivan selkeästi. Ja joo ihminen on sen näköinen kun on.
      On toki ylipainoinen, muttei mitenkään ihmeellinen näky amerikassa. Eikä kyllä niin ihmeellinen näky Suomessakaan, että pitää oikeen turistina postata suomalaisille että tälläsiä ihmeitä täällä ulkomailla. Varmasti sielläkin jos vähän ois odottanut niin ois löytynyt joku tuon painon tuplaava, vaikka ei toki kenenkään salakuvaus ja haukkuminen facebookissa ole asiallista.

      Lainaa

    53. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Pölö: Mitä pahaa siinä on, että toteaa tosiasian ääneen? Julkisella paikalla kuvaaminen on sallittua ja tuskin kuvanmakkarapinolle aiheutuuvähimmässäkään määrin mielipahaa tästä, toisin kuin näköjään täysin sivullisille feissarimokien lukijoille.
      Senkus kuvaat julkista paikkaa, mut yksityishenkilöiden kuvien nettiin laittaminen ilman lupaa ei taida olla ihan oikein. Lisäksi kummastelen sitä, miksi "tosiasioita" kuten tällaisia pitää mennä levittämään feisbuukkiin jos se tuskin koskettaa julkaisijaa millään tavalla? Ideana on kuitenkin vain mollata ja nolata toinen ihminen oman statuksensa nostamiseksi. "Tosiasia" ja selvä ääliömäisyys tulisi yksinkertaisesti vain erottaa toisistaan eikä käyttää keskenään synonyymeinä.

      Lainaa

    54. Puolikiero_savolainen 19.3.2014 9:03
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      Kensei: koska amerikka on ihmiskunnan syöpä ja kaikki amerikkalaiset saisi tappaa
      Häikäisevät perustelut oli kyllä! Oma kirjoitustaitosi viittaa myös siihen, että et se sinäkään taida mikään penaalin terävin kynä olla? Anti-amerikkalaisuus on kyllä trendikästä nykyään.

      Lainaa

    55. Puolikiero_savolainen 19.3.2014 9:05
      Tulos: -2 (8 ääntä)
      Arthur Brown: Niin, ja sitten jaetaan ne Nobelit asukasluvulla (320 miljoonaa) ja huomataan, että sijoitus ei ole niin kummoinen.USA on asukaslukuun suhteutettuna vasta sijalla 16 (vertailun vuoksi Suomi sijalla 21, Ruotsi 5., Tanska 6., Norja 8. ).
      No mutta eniten niitä pystejä kuitenkin löytyy. Toisaalta Yhdysvallat on tieteen ja teknologian saralla kirkkaassa kärjessä, kun vertaa muuhun maailmaan. 60-luvulla kävivät kuussa raketilla, jossa oli surkeampi tietokone kuin taskussasi oleva.

      Lainaa

    56. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Jere 12 v: "Öhö öhö, kato, läski, öhöhhöhö!!"

      Lainaa

    57. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Tää nyt vaan ei ole ton kaverin itsensä ottama kuva, vaan eräältä hupisivustolta kopioitu ja julkastu lärvikirjassa.

      Lainaa

    58. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: No mutta eniten niitä pystejä kuitenkin löytyy. Toisaalta Yhdysvallat on tieteen ja teknologian saralla kirkkaassa kärjessä, kun vertaa muuhun maailmaan. 60-luvulla kävivät kuussa raketilla, jossa oli surkeampi tietokone kuin taskussasi oleva.
      Sinne 60-luvulle niiden tekniikka on jäänytkin...

      Lainaa

    59. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Ajatelkaapas jos toi mimmi vaik alkaa treenaa ja näyttää aivan upealta. Vatipää on silti vatipää, ei se siitä muuksi muutu. Millään.

      Lainaa

    60. Tulos: -27 (37 ääntä)
      Siis mitä hävettävää Jerellä tässä on??? Tuolla kuvan naisella sitä on hävettävää!! Ja lapsenkin on hankkinut... Tuota lasta tässä pitäisi eniten sääliä!

      Lainaa

    61. Tulos: -15 (27 ääntä)
      perkule: Senkus kuvaat julkista paikkaa, mut yksityishenkilöiden kuvien nettiin laittaminen ilman lupaa ei taida olla ihan oikein. Lisäksi kummastelen sitä, miksi “tosiasioita” kuten tällaisia pitää mennä levittämään feisbuukkiin jos se tuskin koskettaa julkaisijaa millään tavalla? Ideana on kuitenkin vain mollata ja nolata toinen ihminen oman statuksensa nostamiseksi. “Tosiasia” ja selvä ääliömäisyys tulisi yksinkertaisesti vain erottaa toisistaan eikä käyttää keskenään synonyymeinä.
      Kuvan henkilöstä ei ole mitään tietoja tai edes naama näkyvissä, en ymmärrä mitä pahaa tässä on. Kyllä mäkin olen ulkomaanmatkojen jäljiltä pahimmissa turistirysissä päätynyt varmaan satojen ihmisten loma-albumikuvien taustalle. Mun mielestä tässä ei ole mitään sen ihmeempää kuin ottaa ulkomailla rakennuksesta kuva ja kuvatekstissä faktana todeta sen olevan vaikkapa Chrysler building. Mä en saa omassa päässäni väännettyä Jeren toiminnasta millään tasolla ääliömäistä, vaikka luulisi siellä Jenkeissä olevan kiinnostavampiakin huomion kohteita kuin satunnainen lihava leidi kaupassa, mutta ihmiset on erilaisia. Jereä enemmän mua kuitenkin ihmetyttää ihmisten suhtautuminen tähän ja se, miten jotkut tuntuvat ottavan itseensä tästä. Onko ylipaino muka oikeasti nykypäivänä niin suuri tabu, että sen sanominen ääneen herättää vielä tällaisia reaktioita? :D

      Lainaa

    62. Tulos: -23 (27 ääntä)
      Nepa: Ajatelkaapas jos toi mimmi vaik alkaa treenaa ja näyttää aivan upealta. Vatipää on silti vatipää, ei se siitä muuksi muutu. Millään.
      No eipä kyllä kovin treenatulta vaikuta – todella vakuuttavan fatsuitin löytänyt ylleen, jos tuolla jossain alla tosiaan näyttää upealta.

      Lainaa

    63. Tulos: -21 (27 ääntä)
      No onpas taas kamalaa. Mitään ei saa kritisoida, koska se on normi? Kyseinen nainen ei ole tunnistettavissa eikä koskaan tule koko kuvasta mitään tietämään. Että ei ole Jereltä pahasti tehty. Ja kyllä minusta ainakin saa julkaista ja levittää ihan mitä tahansa julkisessa tilssa otettuja kuvia. Mieluummin sanoo ääneen mielipiteensä kuin pitää kaiken sisällään. Kohteliaisuudet ovat loukkaavia, niin kuin kuka tahansa aivot omistava ymmärtää. Ehkä ette te.

      Lainaa

    64. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Aaa: No onpas taas kamalaa. Mitään ei saa kritisoida, koska se on normi? Kyseinen nainen ei ole tunnistettavissa eikä koskaan tule koko kuvasta mitään tietämään. Että ei ole Jereltä pahasti tehty. Ja kyllä minusta ainakin saa julkaista ja levittää ihan mitä tahansa julkisessa tilssa otettuja kuvia. Mieluummin sanoo ääneen mielipiteensä kuin pitää kaiken sisällään. Kohteliaisuudet ovat loukkaavia, niin kuin kuka tahansa aivot omistava ymmärtää. Ehkä ette te.
      Miten voit sekoittaa tämän kritiikkiin? Ei ole sitä nähnytkään. Pistähän argumentit kuntoon niin ole pelkkää sananhelinää. "Mielipide" on kokenut aikamoisen inflaation, kun tuntuu että kaiken huutelu on mielipiteen sanomista. Ainiin, suoraan. Mulla ei ilmeisesti ole aivoja kun en näe kohteliaisuuksia pääasiassa loukkaavina.

      Lainaa

    65. Laventelilulla 2.4.2014 11:53
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      Eikä tuo nainen ole edes ns. superlihava. Onpahan vain varustettu sellaisessa peräpeilillä, jollaista suomalaisella lattaperseellä ei läskinäkään ole. Suomessa löytyy monta tuota naista lihavampaa, ei olisi tarvinnut Amerikkaaseen asti lähteä tätä ihmettelemään. Käsittämätön postaus ja osoittaa vain postaajan moukkamaisuuden. "Olen päässyt ULKOMAILLE, kattokaa."

      Lainaa

    66. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Uranus: Saint Lucialla on siis maailman älykkäin väestö (mikäli mukaan otetaan myös itsehallintoalueet, niin Färsaarilla). Ja jos aivan pakko on verrata Suomea ja Yhdysvaltoja Nobelien ja väkiluvun suhteena, Yhdysvalloilla on noin 10.8 Nobelia per 10 miljoonaa asukasta, Suomella vastaava luku on 7.3. En toki väitä, että Nobel-palkinnoilla on yhtään mitään tekemistä koko maan älykkyyden kanssa, sillä sellaisen asian vertailu olisi hullua.
      Oikein. Lisähuomio: Suomessa on väkilukuun suhteutettuna maailman suurin Mensa. Sekään ei kerro kansan keskimääräisestä älykkyydestä suhteessa muihin kansoihin välttämättä mitään. Se kylläkin kertoo sen, että täällä älykkyyttä arvostetaan suuresti ja siitä ollaan myös kiinnostuneita. Korrelaatio ei aina ole todiste syy-seuraus -suhteesta.

      Lainaa

    67. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Pölö: No eipä kyllä kovin treenatulta vaikuta – todella vakuuttavan fatsuitin löytänyt ylleen, jos tuolla jossain alla tosiaan näyttää upealta.
      Luetun ymmärtämisessä saattais olla vielä kertaamista..

      Lainaa

    68. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Juu eihän missää lue lihava ei..

      Lainaa

    69. Tulos: -7 (7 ääntä)
      No,tehkää 3 lasta ja olkaa 51:siä ei tarvi olla ylipainoa jos ei syö mitään. mun lapsetkin on aliravittu ja ottakaa yhteys jos on ongelmia painon kanssa meikä voi sängyssä hoitaa homman niin kaikista tulee aliraVITTUJA

      Lainaa

    70. VoiVittuNyTaas 9.5.2016 19:01
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Voisko joku kertoo Nitalle, että on esimerkiks tauteja, jotka aiheuttaa ylipainoa. Sellasesta kun itekkin kärsin, koko suvun kera

      Lainaa

    71. Tulos: +1 (1 ääni)
      Aika yllättävää miten paljon tuo kauppa näyttää suomalaiselta. Melkein luulin suomalaiseksi (ja etä tuo "Jenkeissä" oli vain joku vitsi), mutta sitten huomasin tuon dollarin merkin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, usa, Yhdysvallat, jenkit, ylipaino, lihava, läski, kauppa, kaupassa