Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kehityksen kärjessä

Keski-ikäinen nainen tahtoo punnita itsensä tabletin päällä.
Kehityksen kärjessä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +352 (958 ääntä)
      Jotenkaan ei yllätä että kyseessä on iphonen käyttäjä.

      Lainaa

    2. Tulos: -34 (76 ääntä)
      Huhhuh...

      Lainaa

    3. LasseViren 18.3.2014 7:24
      Tulos: +237 (253 ääntä)
      Eikö joissain kosketusnäytöllisissä laitteissa kosketuksen kovuudella ole merkitystä? Muistaakseni tätä voi hyödyntää piirto-ohjelmissa, En kyllä taulutietokoneen päälle astuisi :D

      Lainaa

    4. Kehityksestä jäljessä.. 18.3.2014 7:25
      Tulos: -15 (55 ääntä)
      nämä mokat.

      Lainaa

    5. Tulos: +208 (222 ääntä)
      Onkohan Soili Nykäsen Annin seuraajia.. (http://mummo.sarjakuvablogit.com/files/2014/01/vaaka.jpg) Toi Katrin moka ny ei niin anteeksantamaton ollu, kuka niistä kaikista sovelluksista voi tietää.. Aika turha kaappaus.

      Lainaa

    6. Tulos: +63 (79 ääntä)
      Katri, nähdään komerossa.

      Lainaa

    7. Tulos: +251 (279 ääntä)
      Mitä hauskaa siinä on, ettei aikuinen ihminen tunne kaikki älypuhelimen hienouksia? En minäkään varmaan tunne, koska hankin ensimmäisenä älypuhelimeni vasta vuosi sitten. WOW!-reaktioonkin on riittänyt pelkästään se, että voin liittää kannettavan telkkariin (entinen telkkari oli iso kuvaputki) ja käyttää kännykää hiirenä.

      Lainaa

    8. Tulos: +139 (155 ääntä)
      M: Mitä hauskaa siinä on, ettei aikuinen ihminen tunne kaikki älypuhelimen hienouksia? En minäkään varmaan tunne, koska hankin ensimmäisenä älypuhelimeni vasta vuosi sitten. WOW!-reaktioonkin on riittänyt pelkästään se, että voin liittää kannettavan telkkariin (entinen telkkari oli iso kuvaputki) ja käyttää kännykää hiirenä.
      mä en aio edes hankkia älypuhelinta. mulle riittää kun puhelimella voi soittaa ja laittaa tekstaria. herätys ja kalenteri on myös hyvä:).

      Lainaa

    9. Tulos: +52 (76 ääntä)
      Öö, hehe. Älypuhelimistahan kuuluu tietää kaikki asiat. Mulla ei ole enkä hanki. Enkä oo ees kovin vanha.

      Lainaa

    10. Tulos: +117 (161 ääntä)
      Hauskaa siinä on se, että pitää ostaa 800€ älypuhelin, jota ei sitten käytä muuhun kuin soittamiseen ja tekstaamiseen.

      Lainaa

    11. Tulos: +16 (34 ääntä)
      Soili, pliis kokeile, siihen on valmiiksi asennettu puntariohjelma.

      Lainaa

    12. Tulos: +46 (52 ääntä)
      ...semmoisia appejahan on olemassa? Ei sillä että semmoisella kannattaisi omaa tai autonsa painoa yrittää mitata, kuten Soili ilmeisesti haluaisi.

      Lainaa

    13. Tulos: +100 (104 ääntä)
      En oo koskaan skypettänyt ja yllätyin kun kuulin vuosi sitten että puhelimeenkin saan skypen. Ei, en mennyt komeroon. Totesin vaan että aijaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +42 (52 ääntä)
      Temppu: Hauskaa siinä on se, että pitää ostaa 800€ älypuhelin, jota ei sitten käytä muuhun kuin soittamiseen ja tekstaamiseen.
      Tai pelaamiseen. Varsinkin, kun joku yrittää olla sosiaalisessa kanssakäymisessä ko. henkilön kanssa.

      Lainaa

    15. Tosikiero_Savolainen 18.3.2014 10:20
      Tulos: -30 (54 ääntä)
      Piupau86: Toi Katrin moka ny ei niin anteeksantamaton ollu, kuka niistä kaikista sovelluksista voi tietää.. Aika turha kaappaus.
      Ei sitten tullut mieleen että sillä iPhonella voisi tehdä niinkin perinteisen jutun kuin soittaa?

      Lainaa

    16. Tulos: -38 (80 ääntä)
      Toi Katrin moka ny ei niin anteeksantamaton ollu, kuka niistä kaikista sovelluksista voi tietää.. Aika turha kaappaus.
      Ai meinaat ihan tosissas, että on normaalia ajatella, että television KAIUTTIMILLA voi kuvata videota?

      Lainaa

    17. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Luu: Ai meinaat ihan tosissas, että on normaalia ajatella, että television KAIUTTIMILLA voi kuvata videota?
      Luepas uudestaan. Kysymys koski nimenomaan ääntä.
      Tosikiero_Savolainen: Ei sitten tullut mieleen että sillä iPhonella voisi tehdä niinkin perinteisen jutun kuin soittaa?
      Kuka näin väitti? Skypetyksestähän tässä oli kyse, ja Katri ehdotti pelkkää äänichattia sen kautta. Halvemmaksihan se tulee.

      Lainaa

    18. Tulos: +53 (71 ääntä)
      Veikkaan että Soili painaa n. 600e, jos vaakana aikoo tablettiä käyttää

      Lainaa

    19. Tulos: +31 (39 ääntä)
      Ei ollu nyt kyl mitään erityisiä mokia. Toi iPhone-juttu oli ihan ymmärrettävää, eikä sekään ole lainkaan tavatonta, että yli 30-vuotiaalla on täysin harhainen käsitys siitä, miten nykyteknologia toimii. En kuitenkaan jaksa uskoa, että olemassa olevien, kunnollisten mokien määrä ois kääntyny laskuun, joten te, mokien postaajat, nostakaahan vähän rimaa.

      Lainaa

    20. Tulos: +66 (66 ääntä)
      Luu: Ai meinaat ihan tosissas, että on normaalia ajatella, että television KAIUTTIMILLA voi kuvata videota?
      Et oo vissiin sieltä fiksuimmasta päästä. Sehän mietiskeli selkeästi että jos sen Skypen sais kuulumaan sieltä TV:n kajareista. Eikä todellakaan , että pystyiskö niillä kaiuttimilla kuvaamaan videota. Valoja päälle nyt.

      Lainaa

    21. Mä meen komeroon 18.3.2014 11:39
      Tulos: +33 (41 ääntä)
      Mä ymmärsin Soilin tekstin eka niin, että se haluaa Appsin sitä varten, että voi käyttää tablettiaan myös vaaka-asennossa pelkän pystyasennon sijaan (ettei muka ilman Appsia se tablettinsa tajuaisi, että kun kääntää laitetta, niin näyttö kääntyy). Ja numeroista kelasin, että eikö se tajua, että niitä numeroita on loputtomasti, kun vaan kirjottelee peräkkäin (ettei ole tarkoituskaan, että suoraan näytöltä voi valita esim. luvun 9999). Homma aukes mulle vasta piupaun sarjakuvan myötä (kiitos :)). Tarttee varmaan mennä sinne komeroon vähän miettimään.

      Lainaa

    22. Tulos: +59 (73 ääntä)
      Olenko ainoa, joka luuli, että Soili tarkoitti ohjelmaa, jolla tabletti toimisi vaakasuunnassa?

      Lainaa

    23. Tulos: +8 (38 ääntä)
      Kuka maksaa lähes tonnin puhelimesta? IPhone on todella ylihinnoteltu ja -arvostettu kapula. Ei se ole kummempi kapistus kuin muutkaan älypuhelimet.

      Lainaa

    24. yli opistö hörhö 18.3.2014 15:17
      Tulos: -9 (15 ääntä)
      Telkkarin kajareiden kautta? Mitä??

      Lainaa

    25. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Pointti: Olenko ainoa, joka luuli, että Soili tarkoitti ohjelmaa, jolla tabletti toimisi vaakasuunnassa?
      et

      Lainaa

    26. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Eikö sitä voisi tavata ihan julkisestikkin?

      Lainaa

    27. Tulos: -1 (43 ääntä)
      Luulen, että iphonea vähätelevät juuri ne ihmiset, jotka sitä eivät ole käyttäneet. Itse olen käyttänyt Lumia -Windows Phone-käyttiksellä, Samsungia -Android-järjestelmällä ja Iphonea iOS7 käyttöjärjestelmällä ja mielestäni paras on Iphone. Siihen on saatavilla kaikki appsit (paitsi jotkut nokian omat paskat, joita kukaan ei kaipaa). Nokian lumiaan ei saa mitään hyviä sovelluksia.. Tällä hetkellä markkinoiden parhaat on Samsung ja Iphone mielestäni. Iphonen parhaus tulee sen älykkyydestä: se on tosi simppeli, mutta siihen saa kaikki mahdolliset toiminnot, mitä ihminen tarvitsee. Find my iphone on hyvä juttu: jos puhelin katoaa niin voin selvittää sen sijainnin omalta läppäriltä ja voin tallentaa Cloudiin kaikki puhelimen tiedot, eli vaikka puhelin hajoaisi niin tiedot on tallessa. Eli en fanita iphonea sen takia koska "IPHONE", vaan sen takia että se on oikeasti hyvä. Nokioista on pelkästään huonoja kokemuksia ja en aio enää koskaan niitä ostaa.

      Lainaa

    28. Tulos: -13 (21 ääntä)
      Toki telkkarin kajarit toimii kamerana :DDD

      Lainaa

    29. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Naikkonen: Luulen, että iphonea vähätelevät juuri ne ihmiset, jotka sitä eivät ole käyttäneet. Itse olen käyttänyt Lumia -Windows Phone-käyttiksellä, Samsungia -Android-järjestelmällä ja Iphonea iOS7 käyttöjärjestelmällä ja mielestäni paras on Iphone. Siihen on saatavilla kaikki appsit (paitsi jotkut nokian omat paskat, joita kukaan ei kaipaa). Nokian lumiaan ei saa mitään hyviä sovelluksia.. Tällä hetkellä markkinoiden parhaat on Samsung ja Iphone mielestäni. Iphonen parhaus tulee sen älykkyydestä: se on tosi simppeli, mutta siihen saa kaikki mahdolliset toiminnot, mitä ihminen tarvitsee. Find my iphone on hyvä juttu: jos puhelin katoaa niin voin selvittää sen sijainnin omalta läppäriltä ja voin tallentaa Cloudiin kaikki puhelimen tiedot, eli vaikka puhelin hajoaisi niin tiedot on tallessa. Eli en fanita iphonea sen takia koska “IPHONE”, vaan sen takia että se on oikeasti hyvä. Nokioista on pelkästään huonoja kokemuksia ja en aio enää koskaan niitä ostaa.
      Taitaa samat asiat löytyä Androidista :p plus ei tule ongelmia, jos haluat käyttää eri softaa oletuksena vaikka viesteille ja selaimelle. Ai niin ja NFC

      Lainaa

    30. Tulos: +2 (10 ääntä)
      hanne: mä en aio edes hankkia älypuhelinta. mulle riittää kun puhelimella voi soittaa ja laittaa tekstaria. herätys ja kalenteri on myös hyvä:).
      Et voi silti kiistää, etteikö älypuhelimen hankkiminen helpottaisi elämistä myös huomattavasti.

      Lainaa

    31. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Naikkonen: Luulen, että iphonea vähätelevät juuri ne ihmiset, jotka sitä eivät ole käyttäneet. Itse olen käyttänyt Lumia -Windows Phone-käyttiksellä, Samsungia -Android-järjestelmällä ja Iphonea iOS7 käyttöjärjestelmällä ja mielestäni paras on Iphone. Siihen on saatavilla kaikki appsit (paitsi jotkut nokian omat paskat, joita kukaan ei kaipaa). Nokian lumiaan ei saa mitään hyviä sovelluksia.. Tällä hetkellä markkinoiden parhaat on Samsung ja Iphone mielestäni. Iphonen parhaus tulee sen älykkyydestä: se on tosi simppeli, mutta siihen saa kaikki mahdolliset toiminnot, mitä ihminen tarvitsee. Find my iphone on hyvä juttu: jos puhelin katoaa niin voin selvittää sen sijainnin omalta läppäriltä ja voin tallentaa Cloudiin kaikki puhelimen tiedot, eli vaikka puhelin hajoaisi niin tiedot on tallessa. Eli en fanita iphonea sen takia koska “IPHONE”, vaan sen takia että se on oikeasti hyvä. Nokioista on pelkästään huonoja kokemuksia ja en aio enää koskaan niitä ostaa.
      Eli loppujen lopuksi se ei sitten kuitenkaan ole sen kummempi kapistus kuin puhelin johon saa kaikkia jänniä sovelluksia. Nämä on tietenki makuasioita, mutta minä ainakin arvostan enemmän käytettävyyttä, muistia ja muita sellaisia juttuja. Ja haluan saada sen kohtuuhintaan.

      Lainaa

    32. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Eikö kellään tullu mieleen että toi Soilin päivitys on vitsi! Huumorin tajutonta porukkaa :D

      Lainaa

    33. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Luulin ensin, että soile tarkoittaa että miten saa tabletin toimimaan vaaka-asenossa. kommentit sitten paljastivat, että hän tarkoittaa puntaria. Vaaka-sana on niin vieras, etten ymmärrä.

      Lainaa

    34. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Nyt oli paskat mokat! En Ymmärrä ruotsia enkä älypuhelimia!

      Lainaa

    35. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Minä taas ajattelin että soili meinaa punnita jotain ruokaa, eli käyttää keittiövaakana.

      Lainaa

    36. Tulos: -8 (12 ääntä)
      penni: Kuka maksaa lähes tonnin puhelimesta? IPhone on todella ylihinnoteltu ja -arvostettu kapula. Ei se ole kummempi kapistus kuin muutkaan älypuhelimet.
      Miksi ihmeessä kaikki aina luulee että näistä tarvitsee edes kaikkien maksaa? Hyvissä työpaikoissa työskentelevät saavat ne työvälineinä käyttöönsä. Hankkikaa koulutus ja menkää oikeisiin töihin...

      Lainaa

    37. Fiif nyt hei oikeefti 22.9.2014 13:55
      Tulos: 0 (6 ääntä)
      Kosketusnäyttötabletti..... Koska tableteissa (mm. iPad) olikin silloin joskus NÄPPÄIMET.

      Lainaa

    38. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Naikkonen: Luulen, että iphonea vähätelevät juuri ne ihmiset, jotka sitä eivät ole käyttäneet. Itse olen käyttänyt Lumia -Windows Phone-käyttiksellä, Samsungia -Android-järjestelmällä ja Iphonea iOS7 käyttöjärjestelmällä ja mielestäni paras on Iphone. Siihen on saatavilla kaikki appsit (paitsi jotkut nokian omat paskat, joita kukaan ei kaipaa). Nokian lumiaan ei saa mitään hyviä sovelluksia.. Tällä hetkellä markkinoiden parhaat on Samsung ja Iphone mielestäni. Iphonen parhaus tulee sen älykkyydestä: se on tosi simppeli, mutta siihen saa kaikki mahdolliset toiminnot, mitä ihminen tarvitsee. Find my iphone on hyvä juttu: jos puhelin katoaa niin voin selvittää sen sijainnin omalta läppäriltä ja voin tallentaa Cloudiin kaikki puhelimen tiedot, eli vaikka puhelin hajoaisi niin tiedot on tallessa. Eli en fanita iphonea sen takia koska “IPHONE”, vaan sen takia että se on oikeasti hyvä. Nokioista on pelkästään huonoja kokemuksia ja en aio enää koskaan niitä ostaa.
      Mutta etkö sinä nyt tajua, että koska se on Applen tuote, sitä nyt vain on pakko vihata, kun kaikki muutkin kerran niin tekevät?

      Lainaa

    39. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Telkkarin kajareiden kautta, mitä helvettiä? :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: vaaka, tabletti, kosketusnäyttö, tv, telkkari, kamera, Skype