Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kova huoli koirista

Ottaisitko tämän naisen koiria hoitoon?
Suurenna näkymä
Kova huoli koirasta

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +396 (438 ääntä)
   Eipä tolla koiralla mitään hätää ole

   Lainaa

  2. vks enkeli 4.3.2014 4:28
   Tulos: +639 (671 ääntä)
   Hannun äiti hieman ylihuolehtivainen :D eipä siinä, kuulostais siltä että koirat saa nauttia.

   Lainaa

  3. Tulos: +300 (400 ääntä)
   Koirat lievästi pyörittävät huushollin arkea jälkimmäisessä? No, ainakin varmasti ovat tyytyväisiä. En ole ennen kirjallisia ohjeita koiranhoitoon nähnytkään, mutta takuulla kirjoitan seuraavalla kerralla oikein rautalangasta vääntäen kun omat lemmikit jätän hoitoon. ;)

   Lainaa

  4. Tulos: -47 (83 ääntä)
   APUA!

   Lainaa

  5. Tulos: +178 (300 ääntä)
   Olisko "Ruoki ja käytä pihalla" riittänyt?

   Lainaa

  6. Tulos: +249 (303 ääntä)
   Mitenhän Hannun äiti on pystynyt ylipäätään lähtemään minnekään ilman sen rakkaita koiruja?

   Lainaa

  7. Tulos: +264 (284 ääntä)
   "syy on varmaan se et..." Aika uskomatonta että joku pystyy yhden kuvan perusteella vetämään tuollaisia johtopäätöksiä, ja kehtaa vielä ilmaista ne julkisesti. Kun ollaan itse niin hyviä koiraihmisiä, niin kaikki muut (etenkin vanhemmat) koiranomistajat ovat rääkkääjiä, jotka eivät osaa käsitellä tuota viatonta luontokappaletta.

   Lainaa

  8. Koiravahtina myös 4.3.2014 9:41
   Tulos: +436 (458 ääntä)
   Kyllä minä ainakin tykkää, että on tarkat ohjeet koirien (ja muidenkin eläinten ja lasten) hoitoon. Ei ainakaan tarvi arvailla.

   Lainaa

  9. Tulos: +61 (141 ääntä)
   Hannun äiti on yhtä neuroottinen kuin jotkut perheenäidit, joiden lapsia olen joskus hoitanut. Samanlaisia lappuja on tullut silloinkin luettua, toki erona se, että lapsi osaa suurimman osan kertoa itse, mutta koiralla jonkinlainen lappu on aina tarpeen.

   Lainaa

  10. Tulos: +234 (266 ääntä)
   Samaa mieltä siitä että huolellinen kaiken kirjaaminen ylös on ihan hyvä, ei sitten tarvitse arvailla että saiko jotain keksejä antaa koko pussin vai ei (kissalla voi ainakin sellaisesta mennä maha kuralle ja sitten ripulia siivotessa kyllä ketuttaa ettei kerrottu). Plus eläimet tykkää rutiinista; meidän varmaan luulisivat maailmanlopun tulleen jos märkäruoka annettaisiin aamulla ja nappulat illalla... Sitä en sitten tiedä josko on normaalia että kaikki pyörii noin koiran ympärillä; kissa ainakin nukkuu sängyllä *jos* se ihmisille sopii ja ellei niin pahempi tuuri kissalle.

   Lainaa

  11. Tulos: +257 (295 ääntä)
   "Tyyne haluaa nukkua peiton alla vasemman kyljen puolella" =D Awww.

   Lainaa

  12. KhylläKhyllä 4.3.2014 11:05
   Tulos: +111 (113 ääntä)
   Voe kuule eipä ole tuolla sakemannilla mitään hätää.... Mitähän nuo tuumais meikäläisen kultsusta joka tunkee vielä pienempiin väleihin itse nukkumaan,peuhailemaan jne.

   Lainaa

  13. Tulos: +119 (123 ääntä)
   Kyllä mäyräkoirat ainakin haluu aina nukkumaan johonkin ahtaaseen koloon, nytkin kaksi mäykkyä samassa boksissa, omapa on valintansa:D

   Lainaa

  14. Tulos: -46 (82 ääntä)
   Hyvä Hannes. Hysteeriset muijat hiljaseks.

   Lainaa

  15. Asennevamma 4.3.2014 11:26
   Tulos: -75 (129 ääntä)
   Lähinnä jälkimmäisessä huolettaa nuo lisäykset reunassa. Maksalaatikkoa, makkaranpaloja, lasagnea, leipää..? Onko nuo siis koirille? En ole eläessäni koiraa omistanut, mutta mitä minä olen ymmärtänyt, ei ole ihan se ihanneruokalista koiralle tuo.

   Lainaa

  16. Tulos: -75 (109 ääntä)
   Sannni: Samaa mieltä siitä että huolellinen kaiken kirjaaminen ylös on ihan hyvä, ei sitten tarvitse arvailla että saiko jotain keksejä antaa koko pussin vai ei (kissalla voi ainakin sellaisesta mennä maha kuralle ja sitten ripulia siivotessa kyllä ketuttaa ettei kerrottu). Plus eläimet tykkää rutiinista; meidän varmaan luulisivat maailmanlopun tulleen jos märkäruoka annettaisiin aamulla ja nappulat illalla… Sitä en sitten tiedä josko on normaalia että kaikki pyörii noin koiran ympärillä; kissa ainakin nukkuu sängyllä *jos* se ihmisille sopii ja ellei niin pahempi tuuri kissalle.
   Ööö.. Kenellä ei raksuta sen vertaa että ehkäpä mitään kissan/koiranherkkuja ei ole tarkoitus syöttää koko pussia kerrallaan? Ethän itsekään vedä säkillistä karkkia kerralla.. Huhhuh järjenkäyttö sallittua!

   Lainaa

  17. Tulos: +107 (111 ääntä)
   mäki oon varmaa eläinrääkkääjä ku kissa onnistui itse vapaaehtoisesti menemään paperipussiin eikä päässyt pois ennen kuin menin vapauttamaan....

   Lainaa

  18. Tulos: +164 (182 ääntä)
   bomb: Ööö.. Kenellä ei raksuta sen vertaa että ehkäpä mitään kissan/koiranherkkuja ei ole tarkoitus syöttää koko pussia kerrallaan? Ethän itsekään vedä säkillistä karkkia kerralla.. Huhhuh järjenkäyttö sallittua!
   Säkilline karkkia? Puolessa tunnissa menee aika isoki säkilline :p

   Lainaa

  19. Tulos: +8 (32 ääntä)
   On se kiva kun on hyvät ohjeet hoitoon, mutta kun pitää siitä saunasta ja herkkujen maksimimäärästäkin selittää :D

   Lainaa

  20. Tulos: +43 (57 ääntä)
   Tää on kyllä ihan läppä miten suomalaiset on aina huutelemassa "eläinrääkäys" ties mistä. Oon huomannu aiemminkin tämän ilmiön.

   Lainaa

  21. Tulos: +88 (96 ääntä)
   Asennevamma: Lähinnä jälkimmäisessä huolettaa nuo lisäykset reunassa. Maksalaatikkoa, makkaranpaloja, lasagnea, leipää..? Onko nuo siis koirille? En ole eläessäni koiraa omistanut, mutta mitä minä olen ymmärtänyt, ei ole ihan se ihanneruokalista koiralle tuo.
   Veikkaan että makkara ja maksalaatikko koirille ja lasagne ja leipä hoitajalle. Makkarasta en tiiä mut maksalaatikko kai on ihan jees koirille. Omalla koiralla oli vehnäallergia niin se ei sen takia voinu syyä jauhomakkaroita, mut muut koirat kai ihan voi välillä.

   Lainaa

  22. Tulos: -13 (127 ääntä)
   Voi nyt herranjumala. Koira on koira, ihmiset. Aivan karseeta hössöttämistä ja täällä vielä jengi puolustelee jotenkin tota käytöstä. Oon koirien parissa viettänyt koko elämäni ja voin sanoa, että se on hyvin sopeutuvainen eläin. Ruokaa sille ja käytät sitä ulkona. Selkeät säännöt ja leikkimistä. Se on siinä ja otus on hyvin tyytyväinen. Kaikki nää 'meidän koirulla on tapana syödä vaan punaisesta kupista vaan tätä ruokaa vaan tähän aikaan' - hourailut on täysin joko ihmisen koiralle opettamia tapoja tai ihan pelkkää ihmisen omaa mielikuvitusta.

   Lainaa

  23. Tulos: -15 (47 ääntä)
   Koiraraukat. Mahtaa olla stressaavaa pyörittää koko taloutta kun ihmiset silti tulee ja menee ilman lupaa. Maksalaatikkoa koira voi syödä jos siinä ei ole rusinoita. Ei se siitä tarvittavia ravintoaineita saa, mutta voi se sitä syödä.

   Lainaa

  24. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Haha, meillä samanlainen lappu aina jääkaapin ovessa kun koiria menee vahtimaan, mutta lisäksi myös gramma määräiset ruokinta-ohjeet ja tietenki joka koiralla on omat määrät, lisäravinteet ja ruokapaikat :P ja vielä määrätyt paikat missä tilassa ne viettää yön/työpäivän.

   Lainaa

  25. Hörhöjä kaikkialla 4.3.2014 15:50
   Tulos: -28 (52 ääntä)
   vks enkeli: Hannun äiti hieman ylihuolehtivainen eipä siinä, kuulostais siltä että koirat saa nauttia.
   Rajansa kaikella kuitenkin, onko sillä jotain väliä, että mikä koira syö mistäkin astiasta? Haloo..

   Lainaa

  26. Tulos: -8 (28 ääntä)
   Parempi vaan, että on tarkat ohjeet. Varsinkin, jos (kun?) kyseessä on poika, joka ei enää asu vanhempiensa luona. Luulisi tosin, että tyhmempikin tajuaa ulkoiluttaa koiria 4 tunnin välein.

   Lainaa

  27. Onpas tuo suloinen 4.3.2014 17:02
   Tulos: +76 (86 ääntä)
   Suloinen tuo Hannun äiti. Minulle tuollaiset ohjeet olisi ihan helpotus, koska tietäisin tasan tarkkaan mitä tehdä. Oikeastaan pyytäisin tuollaisia ohjeita ihan. Sitäpaitsi on söpöä että koirista pidetään huolta oikein kunnolla. Jos itsekin pitää rutiineista, uskon että koiratkin nauttivat saadessaan ylellisen elämän. Äitini jättää samanlaiset ohjeet jos jättää kissan esimerkiksi jollekkin kaukaisemmalle sukulaiselle, ja ovat aina olleet hyvillään että tietävät mitä kissa vaatii. Kaikilla eläimillä kun on erilainen tottumus ja halu. Meidän kissa esimerkiksi oksensi heti, jos sai vähänkin erilaisemman aterian.

   Lainaa

  28. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Koiralle ei saa antaa maksalaatikkoa kun satunnaisesti! Voi saada diabeteksen

   Lainaa

  29. Mitä ihmettä 4.3.2014 17:55
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Kyllä mä ainakin haluaisin selkeät ohjeet koiran hoitamiseen ja niin annan myös oman koiran hoitajalle, tärkeimmät kirjoitettuna ja vähemmän tärkeitä sitten suullisesti. Jos koiralla on outoja tapoja, kuten esimerkiksi toi saunaan heti juokseminen, niin ehdottomasti kertoisin sen hoitajalle. Ei tarvitse sitten ihmetellä ja juurikin arvailla hoitajan, että mitäs nyt tapahtuu. Okei, noi nukkumiset menee aika yli (koira nukkuu siellä missä nukkuu, miksi se pitäisi saada nukkumaan tietyssä paikassa tai miksi sen pitäisi välttämättä antaa nukkua tietyllä puolella vieressä), mutta muut tuossa oli minusta ihan asiaa, vaikka olikin yksityiskohtaisesti selitetty. Ja kyllä mä ainakin haluan, että mun koirat syö tietyn määrän ruokaa päivässä eikä vaan summamutikassa jotain. Mistäs sitä ruokamäärää sitten lisää tai vähentää lihomisen/laihtumisen takia... Tosin kuka vaihtaa veden koiran kuppiin kolme kertaa päivässä? :D

   Lainaa

  30. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Mä ainakin tykkään että on kunnon ohjeet jos vahdin jonkun toisen elikoita. Ei mulla kyllä olisi mitään hajua että kuinka usein koira pitää pissattaa/kakattaa kun ei ole ikinä ollut kellään lähipiirissä koiraa. Toki siis sillä tasolla, että useamman kerran päivässä, mutta että onko sopiva väli 4, 6 vai 8 tuntia, niin ei mitään hajua. Osa nyt on tuossakin vähän höösäämistä, mutta toisaalta osa voi olla myös sitä, että halutaan vaikka pitää koirien ruokailu hyvin hallinnassa ja on opetettu niille, mistä kupista ne saa syödä. Kuulostaisi järkevältä vaikka jos joku koirista on kovin pomottavainen ja yrittää syödä toisten safkat.

   Lainaa

  31. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Hannun äiti on varmaan aikonut säästää Hannun hermoja, ettei kovin paljon joudu koirien kärhämiä selvittelemään, ripulipaskoja siivoamaan tai yöllistä kitinää kuuntelemaan (kun ei tiedä, että mitä se nyt mahtaa haluta ja koira on liian kiinni rutiineissaan että pystyisi niitä yhden yön ajaksi muuttamaan). Yhdelle koiralle ei välttämättä tarvitse muita ohjeita kuin että minkä verran ruokaa annetaan ja kuinka pitkiä lenkkejä ja kuinka usein on ruukattu käyttää, mutta kolmen koiran kanssa voi tulla tenkkapoo.

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Tuosta ohjeestahan puuttuu kohat "kun poistut asunnosta" ja "kun lähden lenkille". Ainiin, ne varmaan oli toisella A4:lla.

   Lainaa

  33. Tulos: +44 (50 ääntä)
   No hyvä, että sakemannilla on kaikki hyvin ja se tykkää tosta häkistä yms.yms. Tosin, kyllä mullakin epäilykset heräisi, jos joku lisää tollaisen kuvan facebookiin ilman mitään kuvatekstiä tai selitystä. Minkälaisia rektioita Hannes oikein odotti kuvaan, jossa on vain surkean näköinen koira pienessä häkissä?

   Lainaa

  34. Tulos: -36 (56 ääntä)
   Hannun äiti on sairas!!! Ei ole normaalia kohdella koiria noin...

   Lainaa

  35. vks enkeli 4.3.2014 20:40
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: Rajansa kaikella kuitenkin, onko sillä jotain väliä, että mikä koira syö mistäkin astiasta? Haloo..
   Kuten sanoin, hieman ylihuolehtivainen. Buranaa ja kolme (3) päivää vmtl parantaa taistelustressin ;)

   Lainaa

  36. Ensimmäises.. 4.3.2014 20:59
   Tulos: -58 (64 ääntä)
   miks valehdella? Ensinäkin tuo koira ei ole vapaaehtoisesti tuolla koska jos ovi olisi ollut auki se ei olisi saanut sitä kaadettua noin kun miten se olisi sen työntänyt siit ovireijästä sen kumoon kun ei ole seinää mihin nojata :D Toiseks toi o ihan ok kokoinen häkki rangaistukseenkin ku olis pystys niin näkis mittasuhteetki kaikki paremmin. Koira pystyy istuun suoras, makaamaan pitkittäin ja kääntymään. Kolmanneks kyllähän se tuota varmasti muuten käyttää nukkumispaikkana ja vapaaehtoisesti sinne menee, mut nyt ei kyl niin ole ollut täs kuvas. Meilläkin o (tuosta kylläkin isompi n.2x) näyttelyhäkki käytös rangaistuksena tai jos kipeitä (kuten oksu tai vesiripuli et ei pitkin kämppää paska lennä ja silloin tietenkin vesikuppi saatavilla ja sisustuksena pelkkä sanomalehti) ja muuten kun ei ole tarvetta lukita sinne niin ovi on auki ja mielellään nukkuvat siellä, itseasiassa tälläkin kirjoitushetkellä yksi köllöttää siel :)

   Lainaa

  37. Tulos: +51 (65 ääntä)
   "Toiseks toi o ihan ok kokoinen häkki rangaistukseenkin" "Meilläkin o (tuosta kylläkin isompi n.2x) näyttelyhäkki käytös rangaistuksena tai jos kipeitä (kuten oksu tai vesiripuli et ei pitkin kämppää paska lennä"...
   Siis, ensinnäkin. Onko sen tason valopäitä oikeesti, jotka RANKAISEE koiraa jollain häkkiajalla? Olihan toi trolli? Selitätte sille, että nyt kuule Musti olet ollut tuhmeliini, joudut häkkiin nyt minuutiksi per ikävuotesi ja pyydät sitten anteeksi kun tulet ulos... Vai annatko isän kädestä ensin vai miten. Toisekseen, voiko olla niin julmaa ihmistä, että lukistee koiran johonkin kuljetushäkkiin kun se jo muutenkin on kovissa kivuissa ja tavaraa tulee toisesta päästä ampumalla. Ei kai se nyt sentään niitten paskojensa keskellä siellä ole, otetaanhan se ulos, jos jotain tulee sinne häkkiin??? Toivottavasti susta joku joskus jonnekkin ilmottaa, joka tietää yhteystietos.

   Lainaa

  38. Tulos: +15 (17 ääntä)
   miks valehdella? Ensinäkin tuo koira ei ole vapaaehtoisesti tuolla koska jos ovi olisi ollut auki se ei olisi saanut sitä kaadettua noin kun miten se olisi sen työntänyt siit ovireijästä sen kumoon kun ei ole seinää mihin nojata
   Näyttäs ainakin kuvan perusteella että siitä seinästä missä on se ovi ei olisi itse ovea kuin puolet.

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: Rajansa kaikella kuitenkin, onko sillä jotain väliä, että mikä koira syö mistäkin astiasta? Haloo..
   Itse asiassa, on. Koiran kippo on hänen itsellensä leimaama. Jos toinen koira sille tunkee, niin voi mennä veriseksekin tappeluksi.

   Lainaa

  40. Tulos: -27 (43 ääntä)
   Siis kuka kahjo päästää koiransa sänkyyn nukkumaan, ja vielä peiton alle :-o. No ei se Hannun mutsi taida muutenkaan ihan täydellä pakalla pelata.

   Lainaa

  41. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Meilläkin o (tuosta kylläkin isompi n.2x) näyttelyhäkki käytös rangaistuksena tai jos kipeitä (kuten oksu tai vesiripuli et ei pitkin kämppää paska lennä ja silloin tietenkin vesikuppi saatavilla ja sisustuksena pelkkä sanomalehti) ja muuten kun ei ole tarvetta lukita sinne niin ovi on auki ja mielellään nukkuvat siellä, itseasiassa tälläkin kirjoitushetkellä yksi köllöttää siel
   Aika erikoista rangaista koiraa siitä, että se on kipeä. Ei koira nimittäin osaa tehdä eroa sille, onko joutunut häkkiin rangaistuksena vai sairauden vuoksi. En itse asiassa ole millään lailla koiraihminen itse, mutta kyllä se on mielestäni ihan itsestäänselvä asia, että jos jotain keinoa on käytetty rangaistuksena, niin ei sen tarkoitusta voi yhtäkkiä muuttaa, koska eläin ei sitä ymmärrä.

   Lainaa

  42. säger bara 5.3.2014 12:21
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Äm: Aika erikoista rangaista koiraa siitä, että se on kipeä. Ei koira nimittäin osaa tehdä eroa sille, onko joutunut häkkiin rangaistuksena vai sairauden vuoksi. En itse asiassa ole millään lailla koiraihminen itse, mutta kyllä se on mielestäni ihan itsestäänselvä asia, että jos jotain keinoa on käytetty rangaistuksena, niin ei sen tarkoitusta voi yhtäkkiä muuttaa, koska eläin ei sitä ymmärrä.
   + sanoit, että koirat ovat häkissä myös vapaaehtoisesti. Tämä sun rangaistus/sairashuone/pesä-häkkisi on aika mielenkiintoinen systeemi. Toivon kyllä kanssa, että päästetään pois, jos sille jotain sinne häkkiin tulee.

   Lainaa

  43. ylemmän kuvan julkaisija 5.3.2014 14:08
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Siis ko kuvan tarkoitus oli olla hupaisa kun koira kumos itse AUKINAISEN häkin nurin. Kyseinen häkki oli aina auki kun hän tykkäs olla siellä.. mut se siitä ja sen kestävyydestä. Mitään rangaistustai muustakaan häpeä paikasta ole kyse. Koiran hassutuksista otettu kuva jonka piti olla hassu mut olikin liian "eläinrääkkäys" kuvan oloinen....

   Lainaa

  44. Tulos: +53 (53 ääntä)
   Ensimmäinen tapaus on tuttu ja ärsyttävä. En ymmärrä, kuinka asiasta tietätämättömät ovat aina niin ahnaasti syyllistämässä eläinrääkkääjäksi. Muistelen kauhuin sitä, kun itse lisäsin kuvan koirastani sadepuvussa/huomiopuvussa. Tää koira on semmonen nirppanokka ettei suostu menemään ulos sateella ilman sadepukua ja lisäksi valkoinen villaturkki on aika vaikeaa pestä. (+ tietenkin pimeällä säällä sadepuvun huomiovärit ehkäisevät onnettomuuksia) Kommenttiboksi täyttyi "eläinrääkkääjä" -syytöksistä, vaikka koiralla on puvussa täydellinen liikuttavuus ja kuvassakin juoksi riehakkaasti kepin perässä :D

   Lainaa

  45. Tulos: -8 (14 ääntä)
   toi koira näyttää kyl surulliselt ;'c ews

   Lainaa

  46. kunhan vain sanon 5.3.2014 20:04
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Toivottavasti Hannu piti päiväkirjaa.

   Lainaa

  47. Tulos: -1 (1 ääni)
   Voi leeviä mikä ihana surku en kestä :D

   Lainaa

  48. Tulos: +20 (30 ääntä)
   Mikä tuossa jälkimmäisessä oli mokana? Vastuullinen koiranomistaja antaa kunnolliset kirjalliset ja yksityiskohtaiset hoito-ohjeet. Itsekin niin teen jos joudun koirani antamaan hoitoon jollekin joka ei koirani kanssa ole elänyt. Ei se "käytä ulkona ja ruoki" todellakaan riitä useimmissa tapauksissa! Koirat on yksilöitä siinä missä ihmisetkin ja niillä on myös omat yksilölliset tarpeensa ja tapansa. Joku voi pelätä yksin jäädessään, joku voi olla vähän vilkkaamman puoleinen jollon oikeasti pitää katsoa vähän perään ja joku taas voi olla lauhkea kuin lammas ja vaan nukkua ja syödä ja tehdä mitä tahansa ihminen koskaan pyytää. Lisäksi kun on selkeästi kaiken ylös kirjoittanut voi itse nauttia lomastaan ja luottaa siihen että hoitaja pärjää koiran kanssa kun mahdolliset ongelmatilanteetkin on selvitetty etukäteen. Koirilla selvästi hyvät oltavat tuossa perheessä. :)

   Lainaa

  49. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Ihanan virallinen paperi Hannun äidiltä :D samanlaiset ohjeet haluaisin itsekin kun olen koiravahtina, ettei sitten tarvitse ihmetellä miksi koira tekee sitä ja tätä. :) rutiinit on mullekin tärkeitä ja tarkat ohjeet ja säännöt on mitä rakastan, ettei joudu koko ajan pelkäämään tekevänsä väärin.

   Lainaa

  50. Ensimmäises.. 6.3.2014 20:58
   Tulos: -19 (23 ääntä)
   hyi apua: Siis, ensinnäkin. Onko sen tason valopäitä oikeesti, jotka RANKAISEE koiraa jollain häkkiajalla? Olihan toi trolli? Selitätte sille, että nyt kuule Musti olet ollut tuhmeliini, joudut häkkiin nyt minuutiksi per ikävuotesi ja pyydät sitten anteeksi kun tulet ulos… Vai annatko isän kädestä ensin vai miten. Toisekseen, voiko olla niin julmaa ihmistä, että lukistee koiran johonkin kuljetushäkkiin kun se jo muutenkin on kovissa kivuissa ja tavaraa tulee toisesta päästä ampumalla.Ei kai se nyt sentään niitten paskojensa keskellä siellä ole, otetaanhan se ulos, jos jotain tulee sinne häkkiin??? Toivottavasti susta joku joskus jonnekkin ilmottaa, joka tietää yhteystietos.
   Tuotah, ensinäkin tiedän koiran olleen jo tuhma kun on mennyt häkkiin ja sieltä luimistelee et eipä tartte ku ovi perässä nakata kiinni kun vaan ensin selviää mitä tehnyt. Vaikka niitä löytyy jotka ei tiedä koiristaan sen verran ja tunne niitä niin kyllä koira tietää kun on jotain pahaa tehnyt eikä sillä ole jotain parin sekunnin muistia, enkä ole isäntä vaan emäntä et jos tuosta tekstistä sai sellaisen käsityksen minun olevan joku luupää mies ;) Ja tosissaankin heti se koira nyt sieltä ulos otetaan ja siivotaan jäljet, et ei nyt ihan urpo kuitenkaan tarvitse olla kun tuollaisia kuvittelee, ei sen olo siitä helpotu vaikka jossain matolla makaisi, et sama se sille on missä sen ajan kipeänä viettää. Ja kun mainitsit sanan kuljetushäkki niin itse en sellaisesta puhunut vaan näyttelyhäkistä. Tuo kun ei muuhun mahtuisi kuin pakettiautoon jos kuljetushäkkinä käyttäisi :)

   Lainaa

  51. Tulos: +21 (21 ääntä)
   ylemmän kuvan julkaisija: Siis ko kuvan tarkoitus oli olla hupaisa kun koira kumos itse AUKINAISEN häkin nurin. Kyseinen häkki oli aina auki kun hän tykkäs olla siellä.. mut se siitä ja sen kestävyydestä. Mitään rangaistustai muustakaan häpeä paikasta ole kyse. Koiran hassutuksista otettu kuva jonka piti olla hassu mut olikin liian “eläinrääkkäys” kuvan oloinen….
   I feel you. Kuvahan siis oli hauska, ja itse koiranomistajana (vieläpä samanrotuisen) ymmärrän tilanteen ja kuvan täysin.

   Lainaa

  52. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Mulla on kyllä tapana hypätä sitte vaikka puolen tunnin välein pihalla sen koiran kanssa, jos on maha kuralla... vaikka läpi yön. Ja sitte keittelen riisiä aamukolmelta koiraparalle...

   Lainaa

  53. Ensimmäises.. 7.3.2014 10:02
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   jaaha: Mulla on kyllä tapana hypätä sitte vaikka puolen tunnin välein pihalla sen koiran kanssa, jos on maha kuralla… vaikka läpi yön. Ja sitte keittelen riisiä aamukolmelta koiraparalle…
   No vaikka nyt kuinka yritetään tässä minusta jonkin sortin huonoa koiranomistajaa leipoa niin valitettavasti fakta nyt on se et sitä ei vain kerkeä aina ajoissa pihalle ja kun kerrostalossa kuitenkin asustellaan eikä tosissaan mikään sellainen tuollaisissa taudeissa auta et tietyn välein vie, sehän saattaa saman tienkin päästää ku sisälle päästy. Löysä maha taasen o asia erikseen. Siihen kerkiää jo pyytäänkin et tarttis päästä. Ja kolmanneks, ite en vesiripulililla anna mitään muuta ku vettä johon sekoitettu elektrolyyttivalmistetta, ruoka tulisi samantien vain läpi, et pakko sen mahan on vain saada vuorokauden rauhoittua ja taas eriasia vain löysä maha kuin joka kuralla.

   Lainaa

  54. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Ihanat noi Hannun äidin ohjeet! :D Huomaa kyllä, miten tärkeitä ja rakkaita nuo koirat hänelle on. Arvasin silti, että täällä on porukkaa nillittämässä vääränlaisesta koirankasvatuksesta, vääränlaisesta ruokinnasta jne... hohhoijaa.

   Lainaa

  55. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Asennevamma: Lähinnä jälkimmäisessä huolettaa nuo lisäykset reunassa. Maksalaatikkoa, makkaranpaloja, lasagnea, leipää..? Onko nuo siis koirille? En ole eläessäni koiraa omistanut, mutta mitä minä olen ymmärtänyt, ei ole ihan se ihanneruokalista koiralle tuo.
   Koiralla on monta kertaa parempi ruuansulatus ku ihmisellä, joten voi vetästä naamaansa melkeen mitä vain ilman vahinkoa ja monet melkeen kaiken haluukin syyä. meiän koira syö omasta halustaan jopa valkosipulia tai sitruunaa, jos vaan saa mahollisuuden. Mut vitamiinien ym. johdosta on suositeltavaa antaa normi koiranruokaa, koska siinä normaalisti on enemmän vitamiineja ku ihmisten ruuissa.

   Lainaa

  56. Tulos: +7 (7 ääntä)
   ninsq: Koiralla on monta kertaa parempi ruuansulatus ku ihmisellä, joten voi vetästä naamaansa melkeen mitä vain ilman vahinkoa ja monet melkeen kaiken haluukin syyä. meiän koira syö omasta halustaan jopa valkosipulia tai sitruunaa, jos vaan saa mahollisuuden. Mut vitamiinien ym. johdosta on suositeltavaa antaa normi koiranruokaa, koska siinä normaalisti on enemmän vitamiineja ku ihmisten ruuissa.
   Sitrushedelmät suurissa määrissä ovat pahaksi koiralle, ja samaten valkosipuli ja sipuli säännöllisesti käytettynä aiheuttavat koiralle anemiaa. Mut ei se koiran ruokkiminen muutoin mitään rakettitiedettä ole, joku ajoittainen lasagne tai maksalaatikko tai leipä eivät kyllä vahingoita koiraa.

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Seriously, Hannu. Mun äiti jätti mulle samanlaisen lapun. No, sillä erotuksella, että oli käsin kirjoitettu ja kolmisivuinen...

   Lainaa

  58. Tulos: +9 (13 ääntä)
   No en kyllä tasan tarkkaan ulkoiluta koiria 4 tunnin välein :D Väliä on useimmiten 6-12 tuntia, riippuu vähän päivästä ja ilmaiseeko koirat hätäänsä. Mutta kyllä olen itsekkin tarkat ohjeet koirilleni kirjoittanut, nämä kun ei ole mistään helpoimmasta päästä ja jos hoitajana on sellainen jolla ei itsellään ole koiria, niin mielestäni helpompi kirjoittaa ohjeeseen "kaikki mahdollinen" kuin että toinen joutuu epävarmana sitten arpomaan ja koiratkin on ihan sekaisin että mitä tapahtuu. Esim. ruokkimisjärjestys voi olla aika oleellinen, ettei tule koirien kesken konflikteja (jos siis järjestys on..), samoin kuin se, että kupit sijoittaa riittävän välimatkan päähän toisistaan. Ja ei tosiaankaan koira voi vetää "mitä vaan", koirissakin on allergikkoja ja herkkämahaisia ja ihmisten ruuat eivät yleensä ole parhaita koiran ravinnoksi, joka on lihansyöjä. Ei silti jos sillointällöin syöttää jotain ihmisille tarkoitettuakin, mutta esim. maksalaatikko on aika tuhtia ruokaa, sillä saa nopeasti koiran lihomaan jos sillä on yhtään siihen taipumusta ja paskanmäärä on varmasti melko hurja, koska kaupan maksalaatikko sisälttää aika paljon riisiä, jota koira ei juurikaan "tarvitse" ja tulee valtaosa pois paskan mukana (sama juttu myös raksujen kohdalla).

   Lainaa

  59. Tulos: -22 (24 ääntä)
   Todella valtaisa yllätys, että tuohon koirakuvaan kerääntyivät kommentoimaan, päivittelemään ja paheksumaan hysteeriset, irrationaaliset, naisihmiset. Jos tuon kuvan sattuikin joku miespuolinen näkemään, oli reaktio todennäköisesti "No, onhan tuossa vieressä pakolla ainakin kuvan ottaja, eli koira ei ole hengenvaarassa/kidnapattu." Vitun naiset. :D

   Lainaa

  60. Tulos: 0 (14 ääntä)
   tomtom: Voi nyt herranjumala. Koira on koira, ihmiset. Aivan karseeta hössöttämistä ja täällä vielä jengi puolustelee jotenkin tota käytöstä. Oon koirien parissa viettänyt koko elämäni ja voin sanoa, että se on hyvin sopeutuvainen eläin. Ruokaa sille ja käytät sitä ulkona. Selkeät säännöt ja leikkimistä. Se on siinä ja otus on hyvin tyytyväinen. Kaikki nää ‘meidän koirulla on tapana syödä vaan punaisesta kupista vaan tätä ruokaa vaan tähän aikaan’ – hourailut on täysin joko ihmisen koiralle opettamia tapoja tai ihan pelkkää ihmisen omaa mielikuvitusta.
   Totta! Koiran inhimillistäminen on haitallista koirallekin. Silloin kun koira saa tuon kaltaisen aseman perheessä, siitä tulee laumanjohtaja ja tekee ihan mitä haluaa. Sitten saa taas lukea kuinka koira on hyökännyt lenkkeilijän tai lapsen kimppuun. Eläin on eläin. Surullista kuinka Suomen kaltaisessa sivistysmaassa koiranpalvonta saa tällaiset mittasuhteet. Koiria paapotaan ja niistä huolehditaan enemmän kuin omista lapsista. Jotain rajaa.

   Lainaa

  61. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Pisti oikeen vihaks nää kaks kettutyttöä. Just tollasten ihmisten takia tää maailma on niin vitun ankee paikka.

   Lainaa

  62. ylemän kuvan julkaisija 19.3.2014 2:59
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Urpo: I feel you. Kuvahan siis oli hauska, ja itse koiranomistajana (vieläpä samanrotuisen) ymmärrän tilanteen ja kuvan täysin.
   Kiitos kun edes jaksoit ymmärtää... todellakin oli tarkoitus kuvan olla hassu/hauska. Ehkä video olis toiminu paremmin. Mut joo. Nyt kaikki paremmin heh ihmettelen vaan et kuka ko kuvan on ladannu tänne feissari mokiin.. täytyy laittaa salapoliisit liikkeelle ;)

   Lainaa

  63. herrantuuteli 13.10.2014 0:50
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   hyi apua: Siis, ensinnäkin. Onko sen tason valopäitä oikeesti, jotka RANKAISEE koiraa jollain häkkiajalla? Olihan toi trolli? Selitätte sille, että nyt kuule Musti olet ollut tuhmeliini, joudut häkkiin nyt minuutiksi per ikävuotesi ja pyydät sitten anteeksi kun tulet ulos… Vai annatko isän kädestä ensin vai miten. Toisekseen, voiko olla niin julmaa ihmistä, että lukistee koiran johonkin kuljetushäkkiin kun se jo muutenkin on kovissa kivuissa ja tavaraa tulee toisesta päästä ampumalla.Ei kai se nyt sentään niitten paskojensa keskellä siellä ole, otetaanhan se ulos, jos jotain tulee sinne häkkiin??? Toivottavasti susta joku joskus jonnekkin ilmottaa, joka tietää yhteystietos.
   Olisit vielä alkuun sanonut että 'et varmaan itsekään haluaisi maata häkissä ripulitaudissa.". Koska faktahan on että koira ja ihminen ovat täysin rinnastettavissa.

   Lainaa

  64. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Koiravahtina myös: Kyllä minä ainakin tykkää, että on tarkat ohjeet koirien (ja muidenkin eläinten ja lasten) hoitoon. Ei ainakaan tarvi arvailla.
   Mutta ne voi kirjotta silleen, että lukasee ja tajua eikä alkaa kirjottaan jotain sepityksiä

   Lainaa

  65. Kykenemätön peura 16.2.2022 15:56
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Katsoin just parin minuutin ohjevideon, miten hoitokoiralle annetaan lääkkeet ja heti feissarimokat arpoi satunnaisista tämän.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koira, ohjeet, viesti, lappu, kuva, häkki, äiti, eläinrääkkäys