Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 31

Ei tippa tapa! Tai tällä reseptillä ehkä sittenkin.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 31

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. DiabolusIgnis 25.2.2014 5:39
   Tulos: +803 (837 ääntä)
   On tuo Aila vaan herttainen. :)

   Lainaa

  2. Tulos: +473 (493 ääntä)
   Aila ♥

   Lainaa

  3. Tulos: +301 (557 ääntä)
   Kiinnittikö kukaan huomiota tuohon taaperon takana olevaan asiaan, joka on ehkä sohvapöytä? Näyttää turvalliselta huonekalulta tuon ikäisiä ajatellen. Ei ole omia lapsia, anteeksi jeesusteluni. Hämmennyin vain.

   Lainaa

  4. Puolikiero_savolainen 25.2.2014 7:34
   Tulos: -204 (360 ääntä)
   Hmm, en tiedä onko näin tässä tapauksessa, mutta tuon ikäistä taaperoa ei ole hyvä jättää yksin vaikka miten tekee röökiä mieli.

   Lainaa

  5. Ministeri Nieminen 25.2.2014 7:51
   Tulos: +550 (656 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Hmm, en tiedä onko näin tässä tapauksessa, mutta tuon ikäistä taaperoa ei ole hyvä jättää yksin vaikka miten tekee röökiä mieli.
   Juu, eikä vessassakaan ole hyvä käydä. Taapero siihen viereen katselemaan ja haistelemaan. Yöt on hyvä viettää taaperon sängyn vieressä päivystäen. Sama homma on taapero on päikkäreillä. Yleensäkin: jos perheessä on taapero, vanhemmilla ei saa olla minkäänlaista omaa elämää.

   Lainaa

  6. Puolikiero_savolainen 25.2.2014 8:08
   Tulos: -213 (417 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Juu, eikä vessassakaan ole hyvä käydä. Taapero siihen viereen katselemaan ja haistelemaan. Yöt on hyvä viettää taaperon sängyn vieressä päivystäen. Sama homma on taapero on päikkäreillä. Yleensäkin: jos perheessä on taapero, vanhemmilla ei saa olla minkäänlaista omaa elämää.
   Juu, siis väität että vessassa käyntiä voit verrata siihen, että pitää päästä tyydyttämään nikotiinin himot..? Just, just. Sehän se minun pointtini olikin.

   Lainaa

  7. Ministeri Nieminen 25.2.2014 8:14
   Tulos: +346 (394 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Juu, siis väität että vessassa käyntiä voit verrata siihen, että pitää päästä tyydyttämään nikotiinin himot..? Just, just. Sehän se minun pointtini olikin.
   Ihan samalla tavalla taapero jää silloinkin yksin, jos ei kotona ole muita. OK, tuli selväksi, että ainut pointtisi oli tupakoinnin paheksuminen.

   Lainaa

  8. Tulos: +60 (116 ääntä)
   Siis.. onko tuo eka moka tulostettu eka paperille ja siitä otettu kuva, joka lähetetty tänne?

   Lainaa

  9. Tulos: +122 (210 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Juu, siis väität että vessassa käyntiä voit verrata siihen, että pitää päästä tyydyttämään nikotiinin himot..? Just, just. Sehän se minun pointtini olikin.
   Ei helvetti apua apua tupakkaa polttaa ja lapsikin? Vittu tajunju mennä ulos ja laittaa oven kiinni ja säästää LAPSEN savuilta ja ikkunanläpi pysyy näköpiirissäkin. Kävi vaan paska tuuri kun muksu vahingossa koski ovenkahvaan... Vaarallisempi käydä siellä paskalla. Tsiisus teitä jeesustelijoita täällä internetin syövereissä -.-

   Lainaa

  10. Tulos: +50 (84 ääntä)
   Tean kuva on apteekin moka, ei lääkärin. Vaikka lääkäri olisikin noin reseptiin kirjoittanut niin farmaseutin tehtävä on tarkistaa asia.

   Lainaa

  11. Tulos: +25 (191 ääntä)
   ANALyysi: Ei helvetti apua apua tupakkaa polttaa ja lapsikin? Vittu tajunju mennä ulos ja laittaa oven kiinni ja säästää LAPSEN savuilta ja ikkunanläpi pysyy näköpiirissäkin. Kävi vaan paska tuuri kun muksu vahingossa koski ovenkahvaan… Vaarallisempi käydä siellä paskalla. Tsiisus teitä jeesustelijoita täällä internetin syövereissä -.-
   Anteeksi nihilismini, mutta se, että parvekkeen ovi on kiinni tupakoinnin ajan ei säästä lasta tupakkimyrkkyjen haitoilta: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkimus+Tupakoivan+vanhemman+kanssa+nukkuminen+nostaa+vauvan+nikotiinitasoja/1135265033510 Ja vaikka linkin tutkimuksessa puhutaan nukkumisesta, samaa höökiä se lapsi joutuu hengittämään sisätiloissa joka tapauksessa. En vaan millään voi ymmärtää, että lapsi pitää altistaa jollekin myrkylliselle, ikään kuin oman jälkikasvun terveys ei olisi tärkeää. Itsekästä, itsekästä...

   Lainaa

  12. Tulos: +58 (84 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Hmm, en tiedä onko näin tässä tapauksessa, mutta tuon ikäistä taaperoa ei ole hyvä jättää yksin vaikka miten tekee röökiä mieli.
   Mä oonki ottanu kahvan irti parvekkeen ovest just ton takia. Ei lun lapsi oo yhtään sen enempää vaaras sillä välin, ku oon parvekkeella savuilla, ku et olisin vaan eri huonees, ku se. Yleensä se kyl norkoilee sillä välin olkkaris ja nään ihan hyvin sen ikkunasta. Mulla tosin on jo isoompi taapero, ku tossa kuvas. Mut oon ihan hyvällä omalla tunnolla käyny kono sen elämän tupakal partsil ja jättäny sen sisälle odottelemaan. Mäki kiinnitin tohon pöytään huomiota. Ei varsinaasesti, mikään lapsiystävällinen pöytä ja ihan painajainen pikkulapsiperhees pitää pöydänpinta kädenjäljettömänä. Mut kukin taplaa tyylillään. Toivon vaan, ettei toi napero koskaan satu kaatomaan sitä päin.

   Lainaa

  13. Tulos: -19 (71 ääntä)
   Parvekkeessa ja vessassa on sekin ero että parvekkeen oven vauva voi saada lukittua röökivanhemmalta, mutta vessan ovea ei. Mutta vahinkoja tapahtuu.

   Lainaa

  14. Tulos: +34 (122 ääntä)
   niklas ceellä... Voi juntti. Tosin tuo moottoripöytäkin kertoo sen jo.

   Lainaa

  15. Tulos: +58 (106 ääntä)
   Rumin koskaan näkemäni olohuoneen pöytä.

   Lainaa

  16. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Meow: Kiinnittikö kukaan huomiota tuohon taaperon takana olevaan asiaan, joka on ehkä sohvapöytä? Näyttää turvalliselta huonekalulta tuon ikäisiä ajatellen. Ei ole omia lapsia, anteeksi jeesusteluni. Hämmennyin vain.
   Hei jossain näin läheltä kuvan tuosta pöydästä :D moottorin lohkosta tehty lasipöytä

   Lainaa

  17. Tulos: +57 (67 ääntä)
   Siis onko tänne pesiytynyt äityleiden ihana ryhmähenki ;)

   Lainaa

  18. Tulos: +38 (38 ääntä)
   huoh.: Tean kuva on apteekin moka, ei lääkärin. Vaikka lääkäri olisikin noin reseptiin kirjoittanut niin farmaseutin tehtävä on tarkistaa asia.
   Apteekissa näpyttelyvirhe :) Näitähän sattuu, todennäköisesti asia kuitenkin selvä ja ohje vielä sanallisestikin kerrattu. Hauska kuitenkin!

   Lainaa

  19. Tulos: +124 (130 ääntä)
   Ei sanonut tuossa mokassa miksi oli parvekkeella. Ihmiset vain automaattisesti olettaa, että oli tupakalla.

   Lainaa

  20. anteeksi vaan… 25.2.2014 13:48
   Tulos: -17 (53 ääntä)
   "Hyvää ystävänpäivää! Toivottavasti nautit pitsastasi." Kai nyt eläkeläinenkin tietää, mikä pizza on.

   Lainaa

  21. Tulos: -38 (120 ääntä)
   Mirkku: En vaan millään voi ymmärtää, että lapsi pitää altistaa jollekin myrkylliselle, ikään kuin oman jälkikasvun terveys ei olisi tärkeää. Itsekästä, itsekästä…
   No ei varmasti kukaan perusterve lapsi myrkyty siitä jos äiti vähän haisee tupakalle, ne määrät on kuitenkin niin vähäisiä. Eri asia jos lapsen ottaisi aina röökille mukaan ja puhaltaisi vielä savut naamalle, ja riippuu tietysti siitäkin meneekö äitillä 2 tupakkaa vai 2 askia päivässä. T: Molemmat vanhemmat tupakoi lapsuuteni (ja äiti raskauden) ajan, ja polttivat vielä autossakin, omg. Olen terve kuin pukki ja kyllä poltan itse nykyään, mutta aloitin vasta kun olin ohittanut täysi-ikäisyyden eikä sillä ollut mitään tekemistä vanhempieni polttamisen kanssa. Onhan ihmisillä esim. myrkyllisiä huonekasvejakin, paljon suurempana vaarana näkisin sellaiset uteliasta taaperoa ajatellen, samoin kuin terävät pöydänkulmat, pesuaineet, jne. Siis kauheen itsekästä pitää tappavan myrkyllisiä pesuaineita kodissa, jossa on pikkulapsi, ja vessanpönttöönkin voi hukkua jos oikeassa kulmassa liukastuu sisään! Herranjesta tätä itsekkyyttä. Kyllä lapsi pitäisi kasvattaa pyöreässä ja pehmustetussa huoneessa ja ruokkia reiästä pitkällä tikulla, ettei vaan saa aikuisten bakteereja (ja pehmuste siinä tikun nokassa, ettei mikään terävä oksa vaan pistä silmään). Ps. Tätä viestiä ei nyt tarvitse tulkita niin että jotenkin kannustaisin polttamaan lasten läheisyydessä, totta kai on parempi jos ei polta. Ärsyttää vain kun aina tupakoitsijat otetaan silmätikuksi ikäänkuin kyseessä olisi joku kauhea rikos ihmisyyttä vastaan, jos ette itse polta niin fine, antakaa muitten polttaa jos tahtovat. Tupakkaa saa aikalailla vetää "second handina" jotta siitä on mitään oikeata tai pysyvää haittaa.

   Lainaa

  22. Tulos: +76 (90 ääntä)
   Mistä tiedätte että mies oli tupakalla!!?!? Voi olla hyvin ollut tuulettamassa esim mattoja tms.

   Lainaa

  23. Tulos: +3 (33 ääntä)
   tipu: No ei varmasti kukaan perusterve lapsi myrkyty siitä jos äiti vähän haisee tupakalle, ne määrät on kuitenkin niin vähäisiä.
   Olikohan äiti?

   Lainaa

  24. Tulos: +16 (74 ääntä)
   tipu--- Onhan ihmisillä esim. myrkyllisiä huonekasvejakin, paljon suurempana vaarana näkisin sellaiset uteliasta taaperoa ajatellen, samoin kuin terävät pöydänkulmat, pesuaineet, jne. Siis kauheen itsekästä pitää tappavan myrkyllisiä pesuaineita kodissa, jossa on pikkulapsi, ja vessanpönttöönkin voi hukkua jos oikeassa kulmassa liukastuu sisään! Herranjesta tätä itsekkyyttä. Kyllä lapsi pitäisi kasvattaa pyöreässä ja pehmustetussa huoneessa ja ruokkia reiästä pitkällä tikulla, ettei vaan saa aikuisten bakteereja (ja pehmuste siinä tikun nokassa, ettei mikään terävä oksa vaan pistä silmään). ---
   Ikskiusmii, miten ihmeessä pesuaineita voi verrata tupakointiin? Kyllähän lapsen elinympäristö pitää siistinä pitää, mutta tupakointi on aivan kertakaikkisen turhaa. Sitä paitsi pesuaineet, huonekasvit ja miksei huonekalutkin voi kohtalaisen helposti vaihtaa vaarattomampiin lapsen takia, jos tuntuu, ettei muuten onnistu. Tupakointi se sitä itsekkyyttä on, ei sitä voi mitenkään perustella toisin.

   Lainaa

  25. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Eero Tikka: Olikohan äiti?
   Täh, olikohan äiti mitä? Ai tässä 'mokassa' vai? Ei, mutta puhuinkin yleisellä tasolla ja viittasin lähinnä Mirkun kommenttiin (kun sitä kerran lainasin) ja linkkiin.

   Lainaa

  26. Tulos: -4 (56 ääntä)
   Mirkku: Ikskiusmii, miten ihmeessä pesuaineita voi verrata tupakointiin? Tupakointi se sitä itsekkyyttä on, ei sitä voi mitenkään perustella toisin.
   Pointti oli, että ne nikotiinijäämät mitä lapseen esim. vaatteista välittyy, on niin minimaaliset, ettei niistä ole mitään konkreettista vaaraa (muutakuin ehkä kroonisesti keuhkosairaalle tms), ja että siitä on ihan turha ruveta moralisoimaan ja tehdä kärpäsestä härkästä. Pesuaineet otin vain esimerkiksi, että taaperolle nyt lähes kaikki arkipäiväiset asiat ovat vaarallisia jos oikein rupee hyssyttelemään. Tottakai turhat riskit minimoidaan mutta ei sitä muksua voi pumpulissa kasvattaa, ja turha riski ei mielestäni ole vanhemman tupakointi, ellei sisällä polta. Se nyt olisikin jo oikeasti itsekästä.

   Lainaa

  27. Tulos: -18 (30 ääntä)
   huomioiko kukaa muu että vauvan naama on " sensuroitu " ? :D

   Lainaa

  28. Tulos: +73 (73 ääntä)
   tulihan mieleen oma ikkunoiden pesureissu samalla ku emäntä oli suihkussa, kävin parvekkeen puolella pesemässä ikkunoita ni poika sai oven pistettyä kiinni... siinä sit 10-15minsaa venailen parvekkeen puolella että toinen pääsee suihkusta pois ja 2 lasta huutaa parvekkeen ovea vasten ja toinen vielä pissaa alleenki ku on niin kova paniikki.

   Lainaa

  29. Tulos: +47 (55 ääntä)
   ööh: huomioiko kukaa muu että vauvan naama on ” sensuroitu ” ?
   Eikä?! Ihanko tosi äksdee --- totta hemmetissä se on sensuroitu (eikä siihen mitään lainausmerkkejä tarvita), sehän on pienen lapsen identiteetin suojelua ja aika peruskauraa.

   Lainaa

  30. Tulos: +13 (71 ääntä)
   tipu: No ei varmasti kukaan perusterve lapsi myrkyty siitä jos äiti vähän haisee tupakalle, ne määrät on kuitenkin niin vähäisiä. Eri asia jos lapsen ottaisi aina röökille mukaan ja puhaltaisi vielä savut naamalle, ja riippuu tietysti siitäkin meneekö äitillä 2 tupakkaa vai 2 askia päivässä. T: Molemmat vanhemmat tupakoi lapsuuteni (ja äiti raskauden) ajan, ja polttivat vielä autossakin, omg. Olen terve kuin pukki ja kyllä poltan itse nykyään, mutta aloitin vasta kun olin ohittanut täysi-ikäisyyden eikä sillä ollut mitään tekemistä vanhempieni polttamisen kanssa. Onhan ihmisillä esim. myrkyllisiä huonekasvejakin, paljon suurempana vaarana näkisin sellaiset uteliasta taaperoa ajatellen, samoin kuin terävät pöydänkulmat, pesuaineet, jne. Siis kauheen itsekästä pitää tappavan myrkyllisiä pesuaineita kodissa, jossa on pikkulapsi, ja vessanpönttöönkin voi hukkua jos oikeassa kulmassa liukastuu sisään! Herranjesta tätä itsekkyyttä. Kyllä lapsi pitäisi kasvattaa pyöreässä ja pehmustetussa huoneessa ja ruokkia reiästä pitkällä tikulla, ettei vaan saa aikuisten bakteereja (ja pehmuste siinä tikun nokassa, ettei mikään terävä oksa vaan pistä silmään). Ps. Tätä viestiä ei nyt tarvitse tulkita niin että jotenkin kannustaisin polttamaan lasten läheisyydessä, totta kai on parempi jos ei polta. Ärsyttää vain kun aina tupakoitsijat otetaan silmätikuksi ikäänkuin kyseessä olisi joku kauhea rikos ihmisyyttä vastaan, jos ette itse polta niin fine, antakaa muitten polttaa jos tahtovat. Tupakkaa saa aikalailla vetää “second handina” jotta siitä on mitään oikeata tai pysyvää haittaa.
   oot aika ääliö, jos poltat tupakkaa, etkä tiiä että se vaikuttaa myös toisiin ihmisiin, eikä se oo vaan oma asia. niin kauan ku siinä lähellä on sellasia ketkä ei polta ni se vaikuttaa niihinkin. passiivinen tupakointi on myös vaarallista ja altistaa nekin sille savulle ketkä ei sitä ite polta. musta tupakoitsijat on maailman itsekäämpiä ihmisiä. ite en voi sietää tupakan hajua, ja tulee huono olo jos joku lähellä polttaa.

   Lainaa

  31. Tulos: -20 (28 ääntä)
   ja ite mokaan liittyen, en eka tajunnu tota taaperokuvaa ja yritin ettii siitä virheitä, mitä en nähny. mun mielestä tuo kuva oli vaan jotenki turha tossa. ois selvinny ihan yhtä paljon ilmanki.

   Lainaa

  32. Tulos: -11 (19 ääntä)
   ANALyysi: Ei helvetti apua apua tupakkaa polttaa ja lapsikin? Vittu tajunju mennä ulos ja laittaa oven kiinni ja säästää LAPSEN savuilta ja ikkunanläpi pysyy näköpiirissäkin. Kävi vaan paska tuuri kun muksu vahingossa koski ovenkahvaan… Vaarallisempi käydä siellä paskalla. Tsiisus teitä jeesustelijoita täällä internetin syövereissä -.-
   Älä ny hikeenny, kyllä savolaene yleensä iha viisaasti kommentoi

   Lainaa

  33. kauhistunut 26.2.2014 1:16
   Tulos: +41 (49 ääntä)
   En ole mikään kukkahattumamma, mutta tuo pöytä oikeasti hemmettiin ja vähän äkkiä. Itse olen taaperona saanut tikkejä otsaan kun olen kipittänyt päin kirjoituspöydän kulmaa. Tuon pöydän kulmaan kompastuessa tulee vielä pahempaa jälkeä.

   Lainaa

  34. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Missä se luki että kävi tupakalla? Multa meni ainakin ohi...

   Lainaa

  35. Ministeri Nieminen 26.2.2014 7:34
   Tulos: -36 (60 ääntä)
   tonyboy: Missä se luki että kävi tupakalla? Multa meni ainakin ohi…
   Voihan olla, että se meni parvekkeelle hyppäämään pituutta ja/tai ihailemaan maisemia.

   Lainaa

  36. Tulos: +69 (71 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Voihan olla, että se meni parvekkeelle hyppäämään pituutta ja/tai ihailemaan maisemia.
   Tai mahdollisesti ripustamaan vaatteita kuivumaan, tuulettamaan mattoja tai kenties valmistelemaan lastenvaunuja päiväunia varten. Vai onko kaikki muu paitsi tupakointi parvekkeen väärinkäyttöä? Se kyllä selittäisikin, miksi sitä ei vieläkään ole kielletty..

   Lainaa

  37. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Hmm, en tiedä onko näin tässä tapauksessa, mutta tuon ikäistä taaperoa ei ole hyvä jättää yksin vaikka miten tekee röökiä mieli.
   Niin, yksin, mutta parvekkeelle nyt voi hyvin mennä..

   Lainaa

  38. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Voi hyvät hyssykät tätä moralisointia. Antakaa vähän armoa kanssaihmisille, jooko? Ei kukaan meistä ole täydellinen. Joo, ymmärrän kyllä hyvin, että ei ole lapselle hyväksi nuuskia tupakkaa, edes passiivisesti. Eihän ole aikuisellekaan. Olen itse niin herkkä röökille, että jos junassa tai bussissa istahtaa lievästikin tupakalta haiseva henkilö viereen/vastapäätä, joudun vaihtamaan istumapaikkaa tai yskimään keuhkoni pellolle. Monet tupakansavun ainesosat tarttuvat vaatteisiin, hiuksiin ym. ja kulkeutuvat sitä kautta ympäristöön vielä useita tunteja tupakoinnin jälkeen, vaikka tupakanhaju olisi jo kadonnut. Siltikin väitän, että on fiksua polttaa parvekkeella ja jättää kakara sisälle. Olisi tietenkin parasta, ettei lapsen tarvitsisi haistella tupakkaa ollenkaan. Homma on kuitenkin niin, että tupakka on suht addiktoivaa tavaraa – ei sen polttamista niin vain lopeteta. Ja jos ei halua tai pysty lopettamaan, on moraalisesti toivottavaa pyrkiä minimoimaan tupakoinnin aiheuttamat haitat jälkikasvulle. Yksi tapa on hoitaa polttelu partsilla, toinen on jauhaa nikotiinipurkkaa, käyttää nikotiinilaastaria tms. Monella vaan se riippuvuus kohdistuu nimenomaan siihen polttamisaktiin, ei välttämättä nikotiinin saamiseen sinänsä. Silloin ei paljon korvaavat tuotteet auta. Ja mitä tulee taaperon jättämiseen yksin, niin tuskinpa se hetkellinen parvekkeella käväiseminen sen enempää lasta vaarantaa kuin vessassakäynti tai postien hakeminen. Aikuiset nyt vain joutuvat olemaan usein pieniä hetkiä poissa lasten luota. Eivät ne aikaisemmatkaan sukupolvet ole lapsen äärellä joka sekuntia olleet, ja silti on jälkikasvu jäänyt henkiin.

   Lainaa

  39. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Öööh... missähän välissä Teemu sanoi että hän kävi tupakalla?

   Lainaa

  40. Tulos: +28 (28 ääntä)
   naurattaa nää kommentoijat (Y)

   Lainaa

  41. Tulos: -28 (50 ääntä)
   Hauskoja kommentteja. Tupakoitsijoilla ei ole kyllä mikään pitkä pinna. Kamalia kiukuttelijoita, jos joku nyt vähän kertoo heidän olevan itsekkäitä raukkoja JOTKA EI PYSTY LOPETTAMAAN TUPAKOINTIA! Ai eikö? No olepa tupakoitsija nyt reippaana esimerkkinä ja TODISTA, että pystyt lopettamaan tupakoinnin tänään. Eikö onnistu? Miksiköhän? Eikö ole taitoa/voimia/epäitsekkyyttä/järkeä/ulkonäköä/lapsensuojeliuvaistoa/hajuaistia. Jos nyt mietitään näitä alemman luokan kansalaisia: Ei kukaan muu kuin tupakoitsijan pentu synny nikotiiniriippuvaiseksi. Kun sitten ala-asteella varastitte lähikaupasta röökiä ja veditte ensimmäiset savut, niin miksi niin tapahtui? Olitte vähän "huonommasta perheestä", eikä se haiseva äitinne koskaan kertonut, että ei se yhteiskunta niitä suosi, jotka vetää röökiä? Yhy yhyy. Nyt sitten pitää saada raivari joka kerta, kun paremmat/varakkaammat/koulutetummat pitää teitä White trashinä. Lukekaas kohta esim. mitä eka kommentoijani yrittää selittää. Huoh. Tukehdu siihen tupakkaas.

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (31 ääntä)
   voivoivoi: Hauskoja kommentteja. Tupakoitsijoilla ei ole kyllä mikään pitkä pinna. Kamalia kiukuttelijoita, jos joku nyt vähän kertoo heidän olevan itsekkäitä raukkoja JOTKA EI PYSTY LOPETTAMAAN TUPAKOINTIA! Ai eikö? No olepa tupakoitsija nyt reippaana esimerkkinä ja TODISTA, että pystyt lopettamaan tupakoinnin tänään. Eikö onnistu? Miksiköhän? Eikö ole taitoa/voimia/epäitsekkyyttä/järkeä/ulkonäköä/lapsensuojeliuvaistoa/hajuaistia. Jos nyt mietitään näitä alemman luokan kansalaisia: Ei kukaan muu kuin tupakoitsijan pentu synny nikotiiniriippuvaiseksi. Kun sitten ala-asteella varastitte lähikaupasta röökiä ja veditte ensimmäiset savut, niin miksi niin tapahtui? Olitte vähän “huonommasta perheestä”, eikä se haiseva äitinne koskaan kertonut, että ei se yhteiskunta niitä suosi, jotka vetää röökiä? Yhy yhyy. Nyt sitten pitää saada raivari joka kerta, kun paremmat/varakkaammat/koulutetummat pitää teitä White trashinä. Lukekaas kohta esim. mitä eka kommentoijani yrittää selittää. Huoh. Tukehdu siihen tupakkaas.
   Vähän sama kuin tupakoitsijana sanoisin sinulle, että "todista olevasi rohkea kuolemaa pelkäämätön ihminen ja aloita tupakointi. Mitä, etkö uskalla? Mikset? Voi voi.." Olet säälittävä ihmisraunio, etkä ansaitse lisääntyä.

   Lainaa

  43. Tulos: +8 (18 ääntä)
   voivoivoi: Hauskoja kommentteja. Tupakoitsijoilla ei ole kyllä mikään pitkä pinna. Kamalia kiukuttelijoita, jos joku nyt vähän kertoo heidän olevan itsekkäitä raukkoja JOTKA EI PYSTY LOPETTAMAAN TUPAKOINTIA! Ai eikö? No olepa tupakoitsija nyt reippaana esimerkkinä ja TODISTA, että pystyt lopettamaan tupakoinnin tänään. Eikö onnistu? Miksiköhän? Eikö ole taitoa/voimia/epäitsekkyyttä/järkeä/ulkonäköä/lapsensuojeliuvaistoa/hajuaistia. Jos nyt mietitään näitä alemman luokan kansalaisia: Ei kukaan muu kuin tupakoitsijan pentu synny nikotiiniriippuvaiseksi. Kun sitten ala-asteella varastitte lähikaupasta röökiä ja veditte ensimmäiset savut, niin miksi niin tapahtui? Olitte vähän “huonommasta perheestä”, eikä se haiseva äitinne koskaan kertonut, että ei se yhteiskunta niitä suosi, jotka vetää röökiä? Yhy yhyy. Nyt sitten pitää saada raivari joka kerta, kun paremmat/varakkaammat/koulutetummat pitää teitä White trashinä. Lukekaas kohta esim. mitä eka kommentoijani yrittää selittää. Huoh. Tukehdu siihen tupakkaas.
   Kommenttisi huokui semmoista omahyväisyyttä, että eivät tupakoitsijat yksin niitä inhotuksia ole. M.O.T.

   Lainaa

  44. Aikuinen äityli 28.7.2014 11:30
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Juu, eikä vessassakaan ole hyvä käydä. Taapero siihen viereen katselemaan ja haistelemaan. Yöt on hyvä viettää taaperon sängyn vieressä päivystäen. Sama homma on taapero on päikkäreillä. Yleensäkin: jos perheessä on taapero, vanhemmilla ei saa olla minkäänlaista omaa elämää.
   Kyllä se juuri noin on, omaa elämää silloin kun joku muu katsoo vaippaikäistä. Erittäin vastuutonta!!!!

   Lainaa

  45. Tulos: -6 (22 ääntä)
   Kuka vittu antaa lapselle nimeks Niclas? Onks tää ny sitä hipsterien "haluan lapsestani mahdollisimman uniikin!!11" -touhotusta

   Lainaa

  46. Köyhien ja pakolaisten hommaa? 8.3.2016 1:53
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   voivoivoi: Hauskoja kommentteja. Tupakoitsijoilla ei ole kyllä mikään pitkä pinna. Kamalia kiukuttelijoita, jos joku nyt vähän kertoo heidän olevan itsekkäitä raukkoja JOTKA EI PYSTY LOPETTAMAAN TUPAKOINTIA! Ai eikö? No olepa tupakoitsija nyt reippaana esimerkkinä ja TODISTA, että pystyt lopettamaan tupakoinnin tänään. Eikö onnistu? Miksiköhän? Eikö ole taitoa/voimia/epäitsekkyyttä/järkeä/ulkonäköä/lapsensuojeliuvaistoa/hajuaistia. Jos nyt mietitään näitä alemman luokan kansalaisia: Ei kukaan muu kuin tupakoitsijan pentu synny nikotiiniriippuvaiseksi. Kun sitten ala-asteella varastitte lähikaupasta röökiä ja veditte ensimmäiset savut, niin miksi niin tapahtui? Olitte vähän “huonommasta perheestä”, eikä se haiseva äitinne koskaan kertonut, että ei se yhteiskunta niitä suosi, jotka vetää röökiä? Yhy yhyy. Nyt sitten pitää saada raivari joka kerta, kun paremmat/varakkaammat/koulutetummat pitää teitä White trashinä. Lukekaas kohta esim. mitä eka kommentoijani yrittää selittää. Huoh. Tukehdu siihen tupakkaas.
   Jaapäivää, mie ainaki olen pienen kylän melko varakkaasta perheestä (selvästi yli keskiluokan). Äiti ja isä ei koskaan polttanu tupakkaa, joivat erittäin harvoin ja pieniämääriä, ei pelannu uhkapelejä, eikä kyllä pieksänykkään. Alaikäsenä lähi sparista mie pöllin tupakat, kortsut ja lonkerot kavereillekki, koska ne ei uskaltanu. Oisin toki saanu rahatki kortonkeihin, ja muuhunki ja ehkä jopa isoveljen tai vähintään sen kaverin hakemaan, mutta helpompi (ja jännittävämpi ja coolimpi) oli vissiin ite käyä näppäämässä. Toki itkun kans sitten pyyeltiin anteeksi ja kotona nyyhkyteltiin ko kiinni jäi. En kyllä tiä miksi toimin niin penskana, pitäs ehkä käyä jollaki ammattilaisela selvittämässä että onko se ollu vanhemmista kiini vai mistä. Mutta 100% varma olen siitä että ei se ainakaan niiden tupakanpoltosta johtunu, ko en ole koskaan nähny niiden sitä tekevän! :) Ja ite nykysin tupakoin, en ole ihan persaukinen, eikä mulla minusta muutenkaan huonosti mene! -Esa

   Lainaa

  47. Kalastava pöllö 4.9.2020 10:04
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Juu, eikä vessassakaan ole hyvä käydä. Taapero siihen viereen katselemaan ja haistelemaan. Yöt on hyvä viettää taaperon sängyn vieressä päivystäen. Sama homma on taapero on päikkäreillä. Yleensäkin: jos perheessä on taapero, vanhemmilla ei saa olla minkäänlaista omaa elämää.
   Näin seitsemän vuotta myöhemminkin on aiheellista kysyä, mitä elämää on tupakointi? Miten se lisää hyvinvointia, kenenkään?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: resepti, lääke, reseptilääke, kuva, vauva, lapsi, parveke, mummo, ystävänpäivä, käännösvirhe, sydän