Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huijaus huutokaupassa

Mies tulee huijatuksi Huuto.netissä ja päättää kostaa.
Huijaus huutokaupassa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 74 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1397 (1463 ääntä)
   Hyvä Christopher! Hyvä idea varsinkin toi tilin viesti sossutädeille tms! :)

   Lainaa

  2. Tulos: +791 (825 ääntä)
   Yllättävää että puhelin meni heti sitten rikki kun "Kari" otti yhteyttä :D

   Lainaa

  3. Tulos: -346 (670 ääntä)
   Miksi edes alkaa tekemään kauppoja jos heti alussa epäilee, että kyseessä on huijaus?

   Lainaa

  4. originelli 4.2.2014 6:55
   Tulos: +451 (499 ääntä)
   Hyvä nors, juuri tuon takia.

   Lainaa

  5. Puolikiero_savolainen 4.2.2014 6:59
   Tulos: +400 (410 ääntä)
   Varokaa, näitä luusereita on huuto.net pullollaan! Yleensä rahat saa takaisin poliisin avulla tai muilla konsteilla.. Ei mene hyvin ihmisillä, jotka tekee petoksia ja 100% kiinnijäänti-takuu.

   Lainaa

  6. Tulos: -195 (265 ääntä)
   Jep, mutta eihän se viesti siinä tiliotteessa näy jos sitä tapahtumaa ei auki klikkaa :D

   Lainaa

  7. Tulos: -87 (127 ääntä)
   No jo oli tärkeä...

   Lainaa

  8. Tulos: -219 (305 ääntä)
   originelli: Hyvä nors, juuri tuon takia.
   Ehkä en sit vaan tajua. Ei mulla ois aikaa, kiinnostusta ja energiaa laittaa ensi rahoja toisen tilille ja ruveta niitä sitte karhuamaan takasi mahdollisesti jopa poliisin kanssa. Mutta hupinsa kullaki. Eikai sitä tartte kaikkea ymmärtääkää.

   Lainaa

  9. Tulos: +151 (161 ääntä)
   Huutishan on noita täynnä, kun siellä ei ole mitään ostajansuojaa. Huutiksen maine on kyllä nykyään tosi huono. Palautteet tosiaan kannattaa kattoa aika tarkkaan jos on ostoaikeissa.

   Lainaa

  10. Tulos: +158 (162 ääntä)
   "Pakkasterveisin" :D

   Lainaa

  11. Tulos: +270 (288 ääntä)
   jope: Jep, mutta eihän se viesti siinä tiliotteessa näy jos sitä tapahtumaa ei auki klikkaa
   Sossuun se tiliote toimitetaan paperiversiona. Siinä näkyy.

   Lainaa

  12. Tulos: +173 (197 ääntä)
   Muuten ihan hyvä mutta tiliotteen viestinä näkyisi tämä: HUOM SOSSUN TAI MUUN VIRASTON VIRKAILIJA!!!!! Tämän tilin omistaja yri

   Lainaa

  13. Tulos: +110 (120 ääntä)
   Harmi vaan, että tuo viesti sossulle ei käytännössä toimi, koska se viesti ei näy kokonaisuudessaan tiliotteessa. Tuostakin näkyisi varmaan korkeintaan "HUOM SOSSUN TAI MUUN VIRASTON".

   Lainaa

  14. Huutonetti 4.2.2014 8:20
   Tulos: +91 (107 ääntä)
   nors: Miksi edes alkaa tekemään kauppoja jos heti alussa epäilee, että kyseessä on huijaus?
   No jos se ei olekkaan huijaus, niin saatpa ainakin halvan puhelimen.

   Lainaa

  15. Tulos: +189 (213 ääntä)
   no eihän se laittan sinne sen tilille ku yhen sentin.. tosi iso menetys.. -.-
   nors: Ehkä en sit vaan tajua. Ei mulla ois aikaa, kiinnostusta ja energiaa laittaa ensi rahoja toisen tilille ja ruveta niitä sitte karhuamaan takasi mahdollisesti jopa poliisin kanssa. Mutta hupinsa kullaki. Eikai sitä tartte kaikkea ymmärtääkää.

   Lainaa

  16. Tulos: -167 (253 ääntä)
   Nimetön: Huutishan on noita täynnä, kun siellä ei ole mitään ostajansuojaa. Huutiksen maine on kyllä nykyään tosi huono. Palautteet tosiaan kannattaa kattoa aika tarkkaan jos on ostoaikeissa.
   Huutis? Ymmärrän että Huuto.net voi olla jokseenkin ikävä kirjoitella ja hyväksyisin jos siitä jättäisi sen pisteen pois tai lyhentäisi edes Huudoksi, mutta Huutis? Anteeksi pilkkuilu, mutta joskus menee yli nämä lempinimet.

   Lainaa

  17. Tulos: +61 (71 ääntä)
   Repesin tuolle :D Ja varmasti tuo "hyvä sossun virkailija" kiinnittää huomion vaikka viesti ei kokonaisena näkyisikään. Alkoiko Kari Menne ja Christopher vaatia rahoja takaisin kun puhelinta ei voinutkaan myydä? :)

   Lainaa

  18. Tulos: +125 (171 ääntä)
   Murmuke: Huutis? Ymmärrän että Huuto.net voi olla jokseenkin ikävä kirjoitella ja hyväksyisin jos siitä jättäisi sen pisteen pois tai lyhentäisi edes Huudoksi, mutta Huutis? Anteeksi pilkkuilu, mutta joskus menee yli nämä lempinimet.
   Anteeksi pilkkuilu, mutta lempinimi ei ole sama asia kuin lyhenne.

   Lainaa

  19. Tulos: +89 (91 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Varokaa, näitä luusereita on huuto.net pullollaan! Yleensä rahat saa takaisin poliisin avulla tai muilla konsteilla.. Ei mene hyvin ihmisillä, jotka tekee petoksia ja 100% kiinnijäänti-takuu.
   Ongelmahan on siinä, että yleensä niitä rahoja EI saa takaisin. Tämä siksi, että petoksen tehneet on ne heti tietenkin tuhlanneet eikä ole mistä antaa takaisin. Varsinkin jos ovat tehtailleet ison määrän näitä petoksia, lähtee rahojenmaksuu takaisinpäin isoimmista summista ensin, joten jos jonkun satasen on mennyt tuommoiseen hassaamaan, voi olla aika varma ettei sitä tule ikinä takaisin saamaan. "Nimimerkillä" viitisen vuotta sitten kalliin graafisen laskimen huutanut.

   Lainaa

  20. Tulos: -28 (78 ääntä)
   Oi! Ihana idea tuo viestikentän käyttö! Voisihan sinne laittaa vaikka 5 euroa ja viestiksi "seksipalveluista"... Sossun tädit voisivat ruveta harkitsemaan mahdollisten lasten huostaanottoa jos noita seksipalvelumaksuja näkyisi useampi. :D

   Lainaa

  21. Puolikiero_savolainen 4.2.2014 11:11
   Tulos: +88 (90 ääntä)
   Luu: Ongelmahan on siinä, että yleensä niitä rahoja EI saa takaisin. Tämä siksi, että petoksen tehneet on ne heti tietenkin tuhlanneet eikä ole mistä antaa takaisin. Varsinkin jos ovat tehtailleet ison määrän näitä petoksia, lähtee rahojenmaksuu takaisinpäin isoimmista summista ensin, joten jos jonkun satasen on mennyt tuommoiseen hassaamaan, voi olla aika varma ettei sitä tule ikinä takaisin saamaan.“Nimimerkillä” viitisen vuotta sitten kalliin graafisen laskimen huutanut.
   Tämä on varmasti se yleisin tilanne. Valtion elätti tekee paljon pieniä petoksia, jää jossain vaiheessa kiinni ja joutuu käräjille. Käräjät napsauttaa ehdollista, antaa sakot ja tietenkin elätin pitäisi maksaa rahat takaisin uhreille. Noh, ulosottoon se menee muiden laskujen jatkoksi luuserilla.. Ja niitä rahoja ei tosiaan saa takaisin. Meillä kävi niin, että puoliso maksoi etukäteismaksun ja odotti postia. Kun oli odoteltu pari viikkoa, otettiin yhteyttä myyjään. Se laitteli aina mitä ihmeellisimpiä selityksiä ja oli vihainen postille, kun oli hävittänyt paketin. Postiin oli kuulema yhteydessä monesti ja posti selvitteli olevinaan pakettia. Lopulta meillä paloi käpy ja tehtiin rikosilmoitus. Ystävällinen poliisi soitti naiselle ja kertoi, että kohta lähdetään käräjille ja että voit välttyä syytteltä, jos maksat rahan takaisin. Meni kaksi päivää ja raha oli takaisin tilillä.

   Lainaa

  22. Tulos: -57 (77 ääntä)
   Mun tietääkseni ei edes voi siirtää tililtä vain yhtä senttiä, eikös siinä ole joku alaraja?

   Lainaa

  23. Tulos: +94 (102 ääntä)
   Tässä säästyi hyvällä tuurilla jonkin asioista vähemmän tietävän vanhemman ihmisen rahat ja saipahan Teresa edes hieman nenilleen, tällasia pitäs olla enemmänkin! Ja vaikkei koko viesti tiliotteesta sossulle näkyiskään niin veikkaan että jo tuo alku joka läpi menee saa virkailijan miettimään asiaa hieman tarkemmin...

   Lainaa

  24. Christopher 4.2.2014 13:03
   Tulos: +90 (96 ääntä)
   Tuo viesti sossun tädille vois maksaa vaikka 10cnt, ja sen voi pistää useassa osassa niin näkyy virkailijalle. Mulle ihan sama vaikka maksais euron siitä huvista että tuollainen kusettaja saa edes pienen harmin siitä. :) Sietäis oppia että ei ihmisiä tuollain huijata.

   Lainaa

  25. Tulos: -22 (84 ääntä)
   Ja mitähän iloa siitä sitten on, että sossun täti näkee viestin osittain tai kokonaisuudessaan? ei ne ole mitään moraalinvartijoita siellä. Jos tilillä ei ole ylimääräisiä tuloja niin on oikeutettu toimeentulotukeen, that's it. Jos ajatuksena on herättää täti ajattelemaan, että "Teresalla" on mahdollisesti tuloja jotka eivät tiliotteella näy, ei silläkään ole käytännössä mitään merkitystä. Sitä ei ole olemassa, mistä ei ole mustaa valkoisella. "Halusin vain että tiedätte millainen lurjus tämä henkilö on." No joo... Samalla logiikalla voisi lähetellä vastaavia viestejä lähikaupan kassoille ja kirjastonhoitajille. Vaikuttaisi yhtä musertavasti "Teresan" toimeentuloon.

   Lainaa

  26. Tulos: -59 (71 ääntä)
   Miksi ihmiset maksaa ensin näkemättä tavaraa. Omaa tyhmyyttä tai sinisilmäisyyttä se on jos joutuu huijatuksi.

   Lainaa

  27. Tulos: +78 (90 ääntä)
   penni: Miksi ihmiset maksaa ensin näkemättä tavaraa. Omaa tyhmyyttä tai sinisilmäisyyttä se on jos joutuu huijatuksi.
   Tän jutun ideahan oli ettei tyyppi maksanut tavarasta, vaan vedätti vedättäjää...

   Lainaa

  28. Sossupunmi 4.2.2014 15:16
   Tulos: -31 (51 ääntä)
   Ompa tuolta sossusta revitty massia vaikka panot tilillä on näyttänyt mitä, photoshopilla saa tulosteita muokkailtua, tai vaikka muutaman kuukauden tilitiedoista voi välistä 1-2 lappua "tippua" roskiin jos on panoja enemmän ku hefnerillä.

   Lainaa

  29. Tulos: -169 (173 ääntä)
   lestola: no eihän se laittan sinne sen tilille ku yhen sentin.. tosi iso menetys.. -.-
   Laittohan se sinne 105,01e. On se ainaki mun budjetissa iso menetys. Mä en tosin mikään kroisos olekaan.

   Lainaa

  30. Tulos: -7 (21 ääntä)
   Sossun tiliotteesta voi halutessaan mustata saajien tiedot sekä viestit ei toimi tuo juttu.

   Lainaa

  31. Tulos: +30 (32 ääntä)
   enelyn: Tän jutun ideahan oli ettei tyyppi maksanut tavarasta, vaan vedätti vedättäjää…
   Jep, ja hyvin vedättiki. Mutta noita aikasempia kommentteja lukiessani ja uutisissakin paljon olleista petostarinoista tuli mieleen, että ihmisten ei ehkä kannattais niin sokeasti luottaa tuntemattomaan ihmiseen, varsinkaan netissä. Toki on paljon rehellisiäkin ihmisiä, mutta valitettavasti netti on pullollaan myös huijareita, jotka varmasti käyttää sinua hyväkseen, jos vaan annat siihen tilaisuuden. Siksi pitäisi pitää järki mukana, kun netissä käy kauppaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +36 (40 ääntä)
   enelyn: Tän jutun ideahan oli ettei tyyppi maksanut tavarasta, vaan vedätti vedättäjää…
   Totta, itsekin käytän huutonetin tms. nettikirppiksien palveluita vain silloin kun maksetaan käteisellä tavaraa noutaessa, olen sitten ostaja tai myyjä...juurikin siksi ettei tuollaisia pääse sattumaan.

   Lainaa

  33. yli opistö hörhö 4.2.2014 16:31
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   nors: Ehkä en sit vaan tajua. Ei mulla ois aikaa, kiinnostusta ja energiaa laittaa ensi rahoja toisen tilille ja ruveta niitä sitte karhuamaan takasi mahdollisesti jopa poliisin kanssa. Mutta hupinsa kullaki. Eikai sitä tartte kaikkea ymmärtääkää.
   No mutta eihän se mitään laittanutkaan. Parempi että sellanen joka tiesi sen huijaukseksi tarttui siihen, kuin että joku muuten vain hyväuskoinen huutaa itselleen ei yhtään mitään satasella ja odottelee sitten sen pari vuotta oikeusteitse rahojaan takaisin. Mieti nyt vähän.

   Lainaa

  34. Tulos: -11 (29 ääntä)
   Christopher, hyvä että onnistui. Olet kuitenkin väärässä noiden viestien suhteen. Opiskeluaikoina piti muutaman kerran sossun kanssa olla tekemisissä eivätkä he kyllä kertaakaan nähneet noita viestejä kun otin yhteenvedon verkkopankista. Muuten kelpo suoritus.

   Lainaa

  35. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Eipä ne noista viesteistä enään perusta, katsovat vain kuukauden panot(hihi..). Kymmenisen vuotta sitten vielä löytyi niitä käsittelijöitä jotka saattoivat katsoa viestejä, mutta eivät niihin yleensä puuttuneet.

   Lainaa

  36. Christopher 4.2.2014 17:05
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   nors: Laittohan se sinne 105,01e. On se ainaki mun budjetissa iso menetys. Mä en tosin mikään kroisos olekaan.
   Vaan en mä nyt niin tyhmä ole että laittaisin 105e varman huijarin tilille. 115e se pyysi postikuluineen.

   Lainaa

  37. Christopher 4.2.2014 17:06
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   joop: Christopher, hyvä että onnistui. Olet kuitenkin väärässä noiden viestien suhteen. Opiskeluaikoina piti muutaman kerran sossun kanssa olla tekemisissä eivätkä he kyllä kertaakaan nähneet noita viestejä kun otin yhteenvedon verkkopankista. Muuten kelpo suoritus.
   Jotkut vie sossuun edelleen noi pankin toimittamat versiot mitkä vastaanotat siis postitse. Niissä ne näkyy. Good point tuo verkkopankkijuttu, sitä ei tullu ajatelleeksi.

   Lainaa

  38. Tulos: +56 (62 ääntä)
   yli opistö hörhö: No mutta eihän se mitään laittanutkaan. Parempi että sellanen joka tiesi sen huijaukseksi tarttui siihen, kuin että joku muuten vain hyväuskoinen huutaa itselleen ei yhtään mitään satasella ja odottelee sitten sen pari vuotta oikeusteitse rahojaan takaisin. Mieti nyt vähän.
   Oho mä oonki tässä tyhmäilly koko ajan. Ajattelin jotenki et se heti laitto sille sen 105e ja sen jälkeen alko lähettelemään noita viestejä, mut eihän tossa tosiaan missään vaiheessa niin sanottukaan. Mun moka :)

   Lainaa

  39. Tulos: +29 (43 ääntä)
   nors: Laittohan se sinne 105,01e. On se ainaki mun budjetissa iso menetys. Mä en tosin mikään kroisos olekaan.
   No kun ei. Se laitto sinne 0,01 euroa. Luepas nyt uudestaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Venla: Anteeksi pilkkuilu, mutta lempinimi ei ole sama asia kuin lyhenne.
   Ei niin. Lyhenne ei yleensä lisää sanoihin sellaisia kirjaimia joita ei siinä jo valmiiksi ole. Lempinimi taasen tällaista tekee.

   Lainaa

  41. kaikenmoista 4.2.2014 18:48
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   On oikeasti ihmisiä, jotka tienaavat "vähän ylimääräistä" myymällä olematonta tavaraa huutonetissä. Siitä vaan jää lähes poikkeuksetta kiinni. Nimim. seurannut yleisönä oikeudessa, kun eräs jäbä oli jäänyt kiinni siitä, että oli vuoden aikana usean tuhannen euron edestä kaupannut olematonta tavaraa. Harmi vaan, että kun jää kiinni niin jää rutkasti miinukselle :)

   Lainaa

  42. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Harmi että sossu olisi automaattisesti vähentänyt sen 115e tuista, jos kerta näkyy tiliotteessa plussana.

   Lainaa

  43. Honttantoora 4.2.2014 21:47
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Jonna: Harmi että sossu olisi automaattisesti vähentänyt sen 115e tuista, jos kerta näkyy tiliotteessa plussana.
   Nimenomaan. Joten jos "Teresa" tosiaan elää sossun tuilla, se ei rahanhimossaan todellakaan haluaisi ottaa tuota maksua tilille (ainakaan omalleen), koska se tosiaan vähennettäisiin sitten toimeentulotuesta.

   Lainaa

  44. S. aivartelija 4.2.2014 21:53
   Tulos: -3 (15 ääntä)
   nors: Laittohan se sinne 105,01e. On se ainaki mun budjetissa iso menetys. Mä en tosin mikään kroisos olekaan.
   Eikä laittanut. Ei hän maksanut sitä, pyysi vain tilinumeron.

   Lainaa

  45. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Jäi mietittyttään, että jos tuo Teresa on sossun asiakas, niin kuin se yleensäkään tililleen mitään suorituksia haluaa? Muute ihan hyvä tarina :)

   Lainaa

  46. Tulos: -27 (47 ääntä)
   Oonko mä ainoo joka tajus tän jutun oikeesti silleen, miten tää menikin. Eli Christopher kusetti olevansa Kari ja kusetti myös, että olisi maksanut Teresan tilille kyseisen summan.. Tuntuu, että kaikki täällä luulee, että tämä Christopher olisi oikeasti siirtänyt tälle Teresalle rahaa.

   Lainaa

  47. keskiluokan kermapeppu 4.2.2014 23:10
   Tulos: +11 (49 ääntä)
   Kelan, sossun tai työkkärin rahoja nauttivat profiloidaan tässä tod.näk huijareiksi? Tulevaisuudessa varokaa opiskelijoita, äitejä ja muitakin konnia.

   Lainaa

  48. Christopher 5.2.2014 0:05
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Clara: Repesin tuolle Ja varmasti tuo “hyvä sossun virkailija” kiinnittää huomion vaikka viesti ei kokonaisena näkyisikään. Alkoiko Kari Menne ja Christopher vaatia rahoja takaisin kun puhelinta ei voinutkaan myydä?
   Kari kyllä vaati rahojaan takaisin ja siitäkös tuo kusettaja kimpaantui. Samantien alkoi puhelin soimaan ja tuli viestiä että kuinka hän menee takuuseen siitä että rahoja ei hänellä näy ja että hän vie Karin tiedot poliisille jotta asian voi heti selvittää. Kummasti heti halus viedä jutun poliisille. Netistä kun jengi googlaili tuon tietoja niin sieltä löytyi ko. henkilöstä esim Suomi24.fi foorumilta juttua kuinka on kusettanut jengiä aikaisemminkin ja kuinka sitä rikosilmoitusta on tehty.

   Lainaa

  49. Christopher 5.2.2014 0:07
   Tulos: +42 (52 ääntä)
   keskiluokan kermapeppu: Kelan, sossun tai työkkärin rahoja nauttivat profiloidaan tässä tod.näk huijareiksi? Tulevaisuudessa varokaa opiskelijoita, äitejä ja muitakin konnia.
   Hienosti sä käänsit tän jutun. :) Vai olisko ajateltu sitä kautta että jos ihminen kusettaa tuolla tavalla rahaa, niin ei varmaan ihan arkiduunissakaan käy tienaamassa ja elätä sillä itseään vaan hankkii elantonsa muualta. Tää on niin hienoa kuinka aina löytyy porukasta joku joka etsii noita epäkohtia että pääsee kitiseen ja vastustaan. :) Ei, kukaan ei ole väittänyt sossun tai kelan asiakkaita huijareiksi. Sen sinä keksit ihan itse. :)

   Lainaa

  50. Tulos: -25 (31 ääntä)
   Messevä: Sossuun se tiliote toimitetaan paperiversiona. Siinä näkyy.
   Jännä miten paljon tätäkin internetsivustoa seuraa henkilöt, joille sossun rahoitusmallit elämiseen ovat tuttuja. No aihanan näissä hommissa oppii joitain uutta.

   Lainaa

  51. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Hyvä muuten mutta luultavasti tälläkin myyjällä on useampi tili ja tämä huutiksen tili tuskin se minkä vie sossuun.

   Lainaa

  52. Tulos: -23 (33 ääntä)
   Itseltäniki on huuto.netin kautta huijattu muutama satanen. Tekijä oli ammatti rikollinen vieläpä näinen ja paikkakunta Varkaus :D Tais 170 petosta olla samassa oikeudenkäynnissä. Eli sen verran tiän miten nuo huijaukset toimii, että tää Teresa on varmasti vain naureskellut noille viesteille. Sossussakin olen käynyt, eikä ole koskaan tarvinnut tiliotetta viedä. Katsovat koneelta mitä kela on maksanut. Joistakin tilitapahtumista voivat haluta kopion, että voivat korvata sen tilille.

   Lainaa

  53. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Tonzo: Itseltäniki on huuto.netin kautta huijattu muutama satanen. Tekijä oli ammatti rikollinen vieläpä näinen ja paikkakunta Varkaus Tais 170 petosta olla samassa oikeudenkäynnissä. Eli sen verran tiän miten nuo huijaukset toimii, että tää Teresa on varmasti vain naureskellut noille viesteille. Sossussakin olen käynyt, eikä ole koskaan tarvinnut tiliotetta viedä. Katsovat koneelta mitä kela on maksanut. Joistakin tilitapahtumista voivat haluta kopion, että voivat korvata sen tilille.
   Ettei vaan olis se Teresa siellä nyt selittelemässä :D

   Lainaa

  54. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Tonzo: Itseltäniki on huuto.netin kautta huijattu muutama satanen. Tekijä oli ammatti rikollinen vieläpä näinen ja paikkakunta Varkaus Tais 170 petosta olla samassa oikeudenkäynnissä. Eli sen verran tiän miten nuo huijaukset toimii, että tää Teresa on varmasti vain naureskellut noille viesteille. Sossussakin olen käynyt, eikä ole koskaan tarvinnut tiliotetta viedä. Katsovat koneelta mitä kela on maksanut. Joistakin tilitapahtumista voivat haluta kopion, että voivat korvata sen tilille.
   Itse olen useamman vuoden ollut sossun asiakkaana ja JOKAINEN kerta on tiliotteet pitänyt sinne viedä joten ihan p*skaa jauhat. Tiliotteiden näyttäminen siellä on ehto tuen saamiseen. Komppaan myös että taitaa olla tää Teresa joka kirjottelee siellä :D

   Lainaa

  55. fuck tha kieli police 5.2.2014 16:57
   Tulos: -15 (25 ääntä)
   Murmuke: Huutis? Ymmärrän että Huuto.net voi olla jokseenkin ikävä kirjoitella ja hyväksyisin jos siitä jättäisi sen pisteen pois tai lyhentäisi edes Huudoksi, mutta Huutis? Anteeksi pilkkuilu, mutta joskus menee yli nämä lempinimet.
   Voi ei menikö elämä pilalle kieli poliisilla ja nyt varmaa menee viel enempi ku kirjotan tän viestin ilman pisteitä pilkkuja yms ja yhdys sanat kusee ja muutenki täynnä kieli opillisia virheitä haar haar haar trol trol trol

   Lainaa

  56. Tulos: -23 (39 ääntä)
   Pakkoko on ostaa puhelin jos tietää jo heti kusetukseksi. Ilmoittais poliisille huijasyrityksen eikä jäis leikkimääs jotain salapoliisia/stalkkeria

   Lainaa

  57. Tulos: -25 (37 ääntä)
   Siihen tekstikenttään ei muuten ihan vitun varmasti saa noin pitkää viestiä tungettua. Plus ei ne tiedot mene mitenkään automaattisesti sossulle, sen pitää ne ihan ite papereina toimittaa. Eikä niissä kyllä viestejä näy mitä sieltä saa listana tulostettua. Tyhmä mokaaja.

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (9 ääntä)
   HenkkaK: Itse olen useamman vuoden ollut sossun asiakkaana ja JOKAINEN kerta on tiliotteet pitänyt sinne viedä joten ihan p*skaa jauhat. Tiliotteiden näyttäminen siellä on ehto tuen saamiseen. Komppaan myös että taitaa olla tää Teresa joka kirjottelee siellä
   En ole tuo, jolle vastasit, mutta voihan siellä soskussa mennä koneella verkkopankkiin ja antaa sen virkailijan katsoa sieltä tilin tilanne. Itsellä kerran näin, kun ei ollut tiliotetta mukana mutta pankkitunnukset oli.

   Lainaa

  59. Tulos: -13 (19 ääntä)
   Mun tietääkseni sossu katsoo vain 50e ja yli olevat panot tuloksi.

   Lainaa

  60. Arthur Brown 6.2.2014 8:09
   Tulos: -20 (34 ääntä)
   Niin, siis, ensin vittuillaan ja sitten päivää myöhemmin ihmetellään miksei puhelinta kuulu. Totta kai kyseessä lienee huijaus, mutta jos itse olisin myymässä vaikka ilmaiseksi saatua luuria halvalla ja tilillä näkyy 0,01 euron tilisiirto vittuilujen kera, niin aika hiljaista että tulisi myytyä puhelinta.

   Lainaa

  61. Tulos: +21 (23 ääntä)
   ESteppo: Mun tietääkseni sossu katsoo vain 50e ja yli olevat panot tuloksi.
   Ei. Ne katsoo kaiken tuloiksi, mitä sun tilille on tullut.

   Lainaa

  62. Tulos: +22 (24 ääntä)
   gdf: Oonko mä ainoo joka tajus tän jutun oikeesti silleen, miten tää menikin. Eli Christopher kusetti olevansa Kari ja kusetti myös, että olisi maksanut Teresan tilille kyseisen summan.. Tuntuu, että kaikki täällä luulee, että tämä Christopher olisi oikeasti siirtänyt tälle Teresalle rahaa.
   Oli täällä varmaan peräti kaksi henkilöä, jotka luulivat maksun tapahtuneen. Et taida itse kovin terävä olla.

   Lainaa

  63. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Olenko mä ainoa jonka mielestä näistä joistain kommenteista voisi tehdä jo oman "mokaosionsa?" :D

   Lainaa

  64. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Luuleeko Christopher, että Teresa oppi tästä jotain? En tuhlais mun aikaa tommoseen..

   Lainaa

  65. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Jonna: Ei. Ne katsoo kaiken tuloiksi, mitä sun tilille on tullut.
   Ei mulla ainakaan oo ikinä alle 50e panot vaikuttanu tukiin. Ja en ole sossupummi omasta tahdosta

   Lainaa

  66. Tulos: -28 (28 ääntä)
   HenkkaK: Itse olen useamman vuoden ollut sossun asiakkaana ja JOKAINEN kerta on tiliotteet pitänyt sinne viedä joten ihan p*skaa jauhat. Tiliotteiden näyttäminen siellä on ehto tuen saamiseen. Komppaan myös että taitaa olla tää Teresa joka kirjottelee siellä
   Miks ihmeessä tämmösestä asiasta puhuisin paskaa? Näkevät kelan sivulta paljonko olen tuloja saanut. Mitään tiliotetta tarvi koskaan viedä.

   Lainaa

  67. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Tonzo: Miks ihmeessä tämmösestä asiasta puhuisin paskaa? Näkevät kelan sivulta paljonko olen tuloja saanut. Mitään tiliotetta tarvi koskaan viedä.
   Missä ihmeessä tuollainen käytäntö oikein on? Ei siitä tiliotteesta Kelan maksamia tukia katsella - ne tiedot sossu tosiaan saa suoraan Kelasta - vaan kyse on siitä, onko tilillä säästöjä ja mitä mahdollisia muita tuloja tilille on pantu (vaikkapa jostain netissä myydystä/huijatusta vempeleestä saatuja rahoja tai esim. avustuksia isipapalta). Ne kun vaikuttavat toimeentulotuen määrään, paitsi jos ovat vain "vähäisiksi katsottuja".

   Lainaa

  68. Tulos: -1 (23 ääntä)
   Samsung galaxy S3 Mini maksaa reilut 150e. Jos joku myy käytettyä 105euron hintaan, ei kuulosta kusetukselta. Varmasti Teresa kuvitellut ostajaa hulluksi/kusettajaksi ja vetäytynyt kaupasta.

   Lainaa

  69. Tulos: +7 (15 ääntä)
   HooPEE: Jäi mietittyttään, että jos tuo Teresa on sossun asiakas, niin kuin se yleensäkään tililleen mitään suorituksia haluaa? Muute ihan hyvä tarina
   Samaa mieltä tämän kanssa. Tarinassa ontuu se, että jos Teresa oikeasti on sossun asiakas, niin ei olisi antanut pankkitietojaan koska ei halua tilillään näkyvän senttiäkään koska ymmärtääkseni sossu aika mielellään vähentää tuesta kaikki tilille tulleet ylimääräiset rahat. ihan sama mitä siinä viestikentässä lukee. Voisihan vaikka joku läheinen auttaa taloudellisesti ja aina kirjoittaa viestikenttään "maksu ruokapöydästä", "laina" jne..

   Lainaa

  70. Tulos: -13 (29 ääntä)
   Cristopher kuulostaa aika sekopäältä. Olisikohan Teresa vain odottanut että rahat näkyy tilillä ennenkuin lähettää puhelinta :D Jotkut nimittäin huijaa sillätavalla että sanoo että rahat on laitettu tilille eikä oikeasti ole. Sitten saa ilmaisen kännykän. Sitten jäi vielä epäselväksi että mistä se tietää että Teresa on sossun asiakas :D Kyllähän se 115€ vähennettäisiin myös tuista? Se näkyy panona tilillä vaikka siinä ei olisi huomiotaherättävää viestiä. Teresa odotti että näkyy rahat tilillä mutta cristopher alkoi sekoilemaan ja Teresa ajatteli että nyt on jotain outoa tässä tyypissä eikä rahoja näy, joku sekopää viesti vaan . Sitten Teresa pelästyi ja huijasi että puhelin on rikki. Klassinen väärinkäsitys!

   Lainaa

  71. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Kaikki tuohon takertuu että jos tilille tulee rahaa niin se vähennetään tuista. Uskoisin että kelalta tulee rahaa vaan kerran kuussa ja sehän saattaa olla jo parissa päivässä tuhlattu. Tällaisilla huijauksilla on sitten helppo saada rahaa pitkin kuukautta. Eikä näitä varmaan muutenkaan tarvitse montaa tehtailla kuukauden aikana niin tulot ylittää jo sen kelan koko kuukadelle maksaman tuen, eikä se silloin ole niin kauheaa vaikkei kelalta saisi mitään. Lisäksi tämä kansanryhmä mihin Teresakin ehkä kuuluu, ei monesti ajattele elämäänsä yhtään huomista päivää pitemmälle muutenkaan.

   Lainaa

  72. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Joskus (valitettavasti) sosiaalittoimistossa asioineena voin myös kertoa, ettei taida nyt toimia :/ Sosiaali ei tarkasta onko hakijalla useampi eri tili, ellei tämä näy erikseen tiliotteissa (esimerkiksi jos on siirtänyt itselleen tililtä toiselle rahaa). Nykyisin ainakin omassa kotikaupungissani toimeentulotukihakemuksen voi lähettää myös PDF:nä internetin kautta, jolloin nuo viestit eivät näy. Ja niitähän siis ihan oikeasti voi photoshopata ja käsitellä muilla tavoin, ainakin tiedän muutaman tuttavani muokanneen tiliotteista "epämieluisat" panot pois. Tämä huijari tuskin siis on ilmoittanut kyseistä tilinumeroaan sosiaaliin, ja vaikka olisikin, ei siitä synny kuin pientä häpeää - jos osaa tällaisia asioita edes hävetä. Sosiaalin työntekijöille on ihan se ja sama mihin olet esimerkiksi kuluttanut rahasi - vaikka jokainen perusosuuden (=sen rahan, jonka saa käyttää ihan mihin lystää, tarkoitettu esim. ruokaan ja hygieniatarvikkeisiin) sentti olisi pistetty baariin. Sosiaalin sääntöjen mukaan kuukaudessa saa myös tienata 100 euroa joka ei vaikuta millään tavoin toimeentulotuen määrään. Vasta 100e ylittävät summat vähennetään toimeentulotuen määrästä. On myös täysin samantekevää, onko se 100e ylittänyt osa peräisin kaverin maksamista veloista typerällä viestillä ("viime yöstä", "seksiseurasta", "heroiinista ja konetuliaseista" jne) va vaikkapai verotoimistolta veronpalautuksina - ainoastaan summan suuruus vaikuttaa. Kelalle/työkkäriin ei tietääkseni pidä milloinkaan tilitietojaan lähettää.

   Lainaa

  73. Antikristus 17.3.2014 20:28
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   nors: Ehkä en sit vaan tajua. Ei mulla ois aikaa, kiinnostusta ja energiaa laittaa ensi rahoja toisen tilille ja ruveta niitä sitte karhuamaan takasi mahdollisesti jopa poliisin kanssa. Mutta hupinsa kullaki. Eikai sitä tartte kaikkea ymmärtääkää.
   Ei se oikeesti laittanu sinne kun 0,01 euroa, lueppas vaikka moka uudestaan.

   Lainaa

  74. Saara Saari 11.5.2022 0:29
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   nors: Ehkä en sit vaan tajua. Ei mulla ois aikaa, kiinnostusta ja energiaa laittaa ensi rahoja toisen tilille ja ruveta niitä sitte karhuamaan takasi mahdollisesti jopa poliisin kanssa. Mutta hupinsa kullaki. Eikai sitä tartte kaikkea ymmärtääkää.
   No ei hän tuota raha ilmeisesti myyjä tilille siirtänytkä, huiasi vaan, että rahat on siiretty toisesta pankista ja mene muutama päivä, kun näkee tililla. Noille huiareille täytykin vastata samalla mitalla, huiata vasta ja kusetta niin, että tuntee, mitä tarkoita tulla huiatuksi. :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kosto, huijaus, Samsung, kännykkä, huutokauppa, huuto, Huuto.net, Galaxy, puhelin, Teresa

 • Uusimmat

 • Kategoriat