Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Bieberin puolustus, osa 2

Kumpi on vajaampi: Bieber vai fanit?
Bieberin puolustus, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 79 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1428 (1470 ääntä)
   Kanada Jenkeissä? Kunnon vatipää. Tyyppi on viä 23v.

   Lainaa

  2. Tulos: +643 (679 ääntä)
   Myötähäpeän määrä..

   Lainaa

  3. Tulos: +673 (709 ääntä)
   Ja tämä neiti on minua 2 vuotta vanhempi? Selvä. Elämän_koulu vissiin käyty?

   Lainaa

  4. Tulos: +391 (421 ääntä)
   Onko tämä nyt sitä SWAGia?

   Lainaa

  5. kisuliina 6.2.2014 5:10
   Tulos: +385 (399 ääntä)
   vaik viereiseen maahan? aik vitun överii

   Lainaa

  6. Tulos: +280 (296 ääntä)
   Saddam on tuomionsa kärsinyt. Hyvä vertailukohta kylläkin...

   Lainaa

  7. Jutilan Putte 6.2.2014 5:26
   Tulos: +201 (251 ääntä)
   kummo: Onko tämä nyt sitä SWAGia?
   Secretly We Are Gay, kyllä, tämä on juuri sitä.

   Lainaa

  8. Tulos: +300 (328 ääntä)
   hitsin tyhmä likka ,kaikkihan tietää et kanada on intiassa

   Lainaa

  9. Tulos: +177 (205 ääntä)
   Vertaus Saddamiin tiputti totaalisesti. Eihän nuilla kahdella ole kuin se hiuksenhieno ero että yhdysvallat hyökkäsi irakiin armeijoineen tekosyynä massatuhoaseet ja Saddamille koitti samalla loppu. Jos meillä olis täällä ruotsinkansalainen teinipoppari aiheuttamassa ongelmia ja olisi internetin vihatuin persoona en epäilisi etteikö me oltais kerätty aikamoinen kansalaisaloite kasaan tässäkin pikku maassa. Itse en pidä Justin Bieberistä koska hän sattuu olemaan näitä itsensä niin paljon muita ylemmäksi asettavia julkkuja (alkuvuosinaan hän oli nöyrempi, tottakai aika moni olisi ollut). Mutta hän hölmöilee ja hankkii itsensä pulaan koska rakensi puhtoisen teinipopparin imagon joka ei enää ole up to date. Jackassin porukat taas takoivat tuohta hölmöilemällä ja muilla stubteilla mutta se olikin heidän "duuniaan". Joko justin tosiaan jo lopettaa tuon musiikkiuransa tai vaihtaa imagoa täysin sitä teinipopidolijustinbelieber jota kaikki pikku ja isommatkin mimmit fanittaa ei ole olemassa. Tulipas niin pitkä, moniaiheinen ja tylsä kommentti että pitää itekin jo sitä kommentoida.

   Lainaa

  10. Tulos: +40 (62 ääntä)
   Onhan se kiva että joku puolustaa, mutta rajansa kaikella varsinkin jos ei tiiä mistä toinen ees on (syntyjään). Plus tyhmä tyttö

   Lainaa

  11. Tulos: -90 (112 ääntä)
   Henq91: Kanada Jenkeissä? Kunnon vatipää. Tyyppi on viä 23v.
   no vois luulla melkee ? why not

   Lainaa

  12. Azure Los 6.2.2014 7:15
   Tulos: +154 (184 ääntä)
   Bieber on huonokäytöksinen sirkusapina, joka on luonnevikaisuutensa lisäksi niin pilalle lellitty, ettei missään vaiheessa usko tekevänsä väärin. Ja nuo sen fanit vain kasvattavat illuusiota. Mokoma räkänokka kuvittelee pääsevänsä kaikesta kuin koira veräjästä sanomalla "lolswag I'm JB, bitch". Vaan ootahan, pakkanen, kon kesä tulee...

   Lainaa

  13. M.Priestly 6.2.2014 7:24
   Tulos: +35 (43 ääntä)
   23...? That is all...

   Lainaa

  14. Tulos: -36 (44 ääntä)
   Saddam Hussein oli Irakin pressa ja Justin Bieber on poppari. Kumpikohan on helpompi karkottaa... ???

   Lainaa

  15. Tulos: +78 (86 ääntä)
   Lotta, olis varmaan kannattanu olla niillä maantiedon kursseilla läsnä

   Lainaa

  16. Tulos: +125 (133 ääntä)
   Niin ei hän ne Lotta Hussenia karkottanu ne vaan hirtti sen.

   Lainaa

  17. Tulos: +32 (46 ääntä)
   Nanna: Niin ei hän ne Lotta Hussenia karkottanu ne vaan hirtti sen.
   * tota Husseinia

   Lainaa

  18. Puolikiero_savolainen 6.2.2014 9:10
   Tulos: +79 (93 ääntä)
   Heh, tässäpä taitaa olla tämän Bieber-porukan ydintä, eli ei taida juuri päätä pakottaa! Bieber on pikku pska, joka voidaan karkottaa tuosta vain viranomaisen toimesta, mutta Hussein oli itse viranomainen, poliisi ja pyöveli. Mites sen karkottaisi? Noh, jenkit hoiteli..

   Lainaa

  19. Tulos: -44 (90 ääntä)
   Nääh, on kyllä laimea moka. Aina kun kyse Bieberistä niin porukka kitisee. Pipa varmaan kiristää porukalla päätä tai jotakii, antakaa ihmisten fanittaa ja ottakaa ite iisimmi. Ei uskois että pilipalibieber teidä p*rseitä noi kutittelis.

   Lainaa

  20. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Ja tulevaisuus on taattu.

   Lainaa

  21. Tulos: +78 (100 ääntä)
   Ei voi olla todellista että ikäiseni tyttö (kyllä, tyttö) ei tiedä että Kanada ei ole jenkeissä (tiputti totaalisesti), vertaa piipittäjää Saddamiin ja vielä fanittaa tuota ylimielistä kusipääjonnea. Olen hämmennys.

   Lainaa

  22. Tulos: +103 (121 ääntä)
   Voisiko Lotan karkoittaa Suomesta johonkin naapurimaahan?

   Lainaa

  23. Tulos: -5 (27 ääntä)
   eih... Mua pelottaa tää suomen tulevaisuus :D

   Lainaa

  24. Miksköhähä 6.2.2014 9:43
   Tulos: +28 (42 ääntä)
   miksköhän se ärsyttää? sitä tulee joko teeveestä, radiosta tai lehistä... painukoot jo nyt sinne missä ei pippuri kasva

   Lainaa

  25. Miksköhähä 6.2.2014 9:43
   Tulos: +37 (45 ääntä)
   Miksköhähä: miksköhän se ärsyttää? sitä tulee joko teeveestä, radiosta tai lehistä… painukoot jo nyt sinne missä ei pippuri kasva
   puhumattakaan siitä että pikkupissikset huohottaa sen nimeä jatkuvalla syötöllä! HAH!

   Lainaa

  26. Hörhöjä kaikkialla 6.2.2014 9:47
   Tulos: +68 (80 ääntä)
   23 vuotias ja noin lapsellinen? Olisin voinut uskoa vielä 10 vuotiaasta.

   Lainaa

  27. Tulos: +70 (86 ääntä)
   Örri: Nääh, on kyllä laimea moka. Aina kun kyse Bieberistä niin porukka kitisee. Pipa varmaan kiristää porukalla päätä tai jotakii, antakaa ihmisten fanittaa ja ottakaa ite iisimmi. Ei uskois että pilipalibieber teidä p*rseitä noi kutittelis.
   Se että joku luulee Kanadan olevan Jenkeissä ja vertaa Bieberiä Husseiniin ei ole laimea moka. Ei ainakaan pitäisi olla...

   Lainaa

  28. black milk 6.2.2014 9:52
   Tulos: -62 (80 ääntä)
   blah: Lotta, olis varmaan kannattanu olla niillä maantiedon kursseilla läsnä
   Ai sie tarvitsit maantiedon tunteja siihen, et tajusit ettei Kanada ole jenkeissä, vaan se on ihan oma maansa????

   Lainaa

  29. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Kyllä on aika pihalla ikäisekseen. Harvinaista :D

   Lainaa

  30. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Hmmm ja belieberithän olivat tässä kovasti yrittämässä saada supernaturalia boikottiin. Mitenkäs se supernatural häiritsee bieber-fanien elämää?

   Lainaa

  31. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Nuorisossa on maamme tulevaisuus....

   Lainaa

  32. Tulos: +59 (63 ääntä)
   black milk: Ai sie tarvitsit maantiedon tunteja siihen, et tajusit ettei Kanada ole jenkeissä, vaan se on ihan oma maansa????
   Eipä se järki tunnu sinunkaan päätä pakottavan. Blah puhui Lotasta. Hän itse ehkä tiesi ilman maantiedon tuntejakin, että kyseessä on erilliset valtiot. Lotta kun ei tuntunut tajuavan, niin olisi ollu hyvä Lotan käydä siellä maantiedon tunnilla.

   Lainaa

  33. rtrtretret 6.2.2014 11:32
   Tulos: +38 (46 ääntä)
   ÖÖööh......no taito kait tuokin saada 23v, itsensä kuulostamaan 12-vuotiaalta....

   Lainaa

  34. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Itse olisin puuttunut tuossa Saddam esimerkissä siihen että Saddam TELOITETTIIN :) Eli jos Lotta oikeasti tahtoisi saman kohtelun Bieberille kuin Saddamille niin...

   Lainaa

  35. töttöröö 6.2.2014 12:43
   Tulos: +27 (43 ääntä)
   On riittävän noloa ylipäänsä fanittaa jotain bieberiä 23 vuotiaana vielä.. yläasteikästen hommaa!

   Lainaa

  36. siihen tottunut 6.2.2014 12:46
   Tulos: -30 (40 ääntä)
   Minä elän luulossa että Vancouver on Kandassa ja Kanada on USAssa. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ole mutta en nyt taida alkaa korjaamaan käsitystä vaan uskon edelleen asian olevan näin.

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (37 ääntä)
   Sp: Se että joku luulee Kanadan olevan Jenkeissä ja vertaa Bieberiä Husseiniin ei ole laimea moka. Ei ainakaan pitäisi olla…
   No oli toki kömpelö vertaus ja hiukan yksinkertanenhan Lotta on mutta hymyilyttää edelleen tämä keskenkasvuisten Biebermollaus. Yksi turha julkkis muiden joukossa. Ja jos kun oikein tarkkaan katsotte niin löydätte ihan asiaakin tuolta Lotan kommenteista. Jos omassa elämässä on tarpeeksi siltöä ja muuten asiat hyvin, luulisi että voisi antaa ihmisille tilaa olla ja elää niin kuin itse haluaa, lakien puitteissa. Vaikkapa sitten fanittaa Bieberiä! (Ei laitonta käsittääkseni). Ei ole keneltäkään mitään pois.

   Lainaa

  38. Tulos: +51 (65 ääntä)
   Bieberfaneja näyttää yhdistävän yllättävä ominaisuus: valtava yleistiedon puute.

   Lainaa

  39. Eero Tikka 6.2.2014 13:42
   Tulos: +36 (48 ääntä)
   Yhdysvalloista käytetään yleisesti nimitystä Amerikka, ja kyseinen nainen on varmaan kuullut Kanadan olevan Amerikassa.

   Lainaa

  40. KUITTIRULLA69 6.2.2014 13:51
   Tulos: +22 (42 ääntä)
   Alkaa kyllä epäilee feissarimokienki keski-ikää aina ajoittain :D jos täällä kumminki ees joku pieni prosentti on täysikäisiä, niin luulis jonkun osan kommenteistakin olevan sen mukaisia. Justin ei oo kyl munkaan valokeilassa(turha selitellä varmaan miksi), mutta tottahan se on että ihan överiks toi haukkuminenkin menee, ja ihmisarvo sillä Jussellaki on. Lotta ei sinänsä sen suurempaa kämmiä tehny ku sotkenu kaks maata( vaikka myönnettäköön että nauratti hemmetisti sekin), niin heti täällä voivotellaan kun on idiootti muija, ja ite samalla toivotaan Bieberille koivua perseeseen. Oon varmaa teidän suurimman oikeutenne mukaan jäävi kommentoimaan mitään, koska oon 16v pentu ja vielä muija, joten menen katsomaan Pikku Kakkosta keittiöön, näkemiin.

   Lainaa

  41. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Saddam viereiseen maahan. ... :D Juurikin näin.

   Lainaa

  42. Tulos: +29 (31 ääntä)
   black milk: Ai sie tarvitsit maantiedon tunteja siihen, et tajusit ettei Kanada ole jenkeissä, vaan se on ihan oma maansa????
   No minä kyllä tarvitsin, mistäs muualta tuon olis ala-asteella oppinu? Varmaan aika monelle meistä on juuri tuolla maantiedon tunnilla opetettu valtiot ja muut :D ihana kyllä, jos sä oot ne kaikki itse opetellu :)

   Lainaa

  43. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Olishan Husseinkin voitu karkoittaa... Paha vain, että minkään valtion ei olisi ollut pakko ottaa häntä vastaan ja tuskin olis ottanutkaan... Oman maan kansalaiset taas on aikalailla pakko ottaa maailmalta vastaan.

   Lainaa

  44. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Vertaus Saddamiin tiputti totaalisesti. Eihän nuilla kahdella ole kuin se hiuksenhieno ero että yhdysvallat hyökkäsi irakiin armeijoineen tekosyynä massatuhoaseet ja Saddamille koitti samalla loppu.
   Jep, Irakiin hyökättiin tekosyyllä, mutta kumminkin ihan hyvä että siitä Saddamista päästiin eroon :D Äijä oli kuitenkin vastuussa Kuwaitiin hyökkäämisestä ja täten Persianlahden sodan alottamisesta, omien kansalaistensa murhaamisesta (vrt. Stalin) jne jne. Mutta Bieberin ja Saddamin vertaaminen on kyllä pohjanoteeraus. Ei tolla Petrollakaan hirveesti järki päätä pakota.

   Lainaa

  45. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kyllä vähän tuntuu, että Bieber fani toivois mielummin sitä karkotusta kun alkaa vertailee Husseinin kohtaloon?

   Lainaa

  46. Tulos: -8 (16 ääntä)
   ööööö Saddam teloitettii, mikä oli ehkä vähä pahempi rangaistus kun karkotus.... ois aika osuva bieberillekki.

   Lainaa

  47. Tulos: +2 (34 ääntä)
   Mikäs siinä on, että kun Bieber käyttäytyy tavallisen nuoren tavoin (useimmat eivät aja kännissä, mutta on hyvä tietää ettei Bieberkään ajanut yli rangaistavan promillerajan tai heittele kananmunia mutta ymmärtänette pointin), on se niin kauhean järkyttävää ja ikävää mutta kun joku muu sen tekee niin ei herätä mitään tunteita? Entäs se Bieberin "huge amounts of cannabis" eli kuvan perusteella alle 5 ketolaa? Snoop Dogg ja Wiz Khalifa polttavat kymmenkertaisen määrän musiikkivideoissaan. Tää Bieberhän on ihan lepsu. Sitä vihataan vaan koska se sattuu tekemään paskaa musiikkia, en kylläkkään ymmärrä että miten se on keltään pois mimmosta musaa muut kuuntelee tai tekee. En ole Babyn jälkeen yhtäkään Bieberin biisiä edes kuullut, täähän on ihan nobody koko poika. Kerätkääs nyt heitterit ittenne. Antaa pikkulissujen kostua Bieberistä jos haluavat.

   Lainaa

  48. Tulos: +12 (16 ääntä)
   An: Ja tämä neiti on minua 2 vuotta vanhempi? Selvä. Elämän_koulu vissiin käyty?
   todennäköisesti keskeytetty

   Lainaa

  49. Tulos: -6 (10 ääntä)
   ei tälläistä voi uskoa todeksi enään..

   Lainaa

  50. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Lotalle voi ehkä sen verran myönnytystä antaa että vaikka Kanada ei Jenkeissä eli USA:ssa sijaitse niin sijaitseehan se kuitenkin Amerikan mantereella ja USA:sta (United States of America) käytetään ihan lyhyesti nimitystä Amerikka joten erehtyminen on hyvin inhimillistä, vaikka ehkä tuon ikäisen olettaisi osaavan jo tehdä eron niiden kahden välillä. :)

   Lainaa

  51. Tulos: +12 (20 ääntä)
   "Miks se häiritsee teiän elämää yhtään enempää kuin muutkaan julkkikset jotka ei osaa käyttäytyä?" A. Sanoo suomalainen likka. Tämä adressi on laitettu pystyyn siellä, missä tämä tolvana tekee tuhojaan. B. Että kun olet julkkis, saat tehdä mitä vaan?

   Lainaa

  52. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Just tänään luin jostain laatumediasta, findance tms. jutun jossa kerrottiin että yhdysvalloissa aivokuollutta, raskaana olevaa naista pidetään koneilla hengissä jotta hänen sisällään oleva vauva kasvaa tarpeekai isoksi. Myöhemmin jutussa selvisi että tämä nainen oli Brittiläisessä Kolumbiassa joka ei ole Yhdysvalloissa. Toki, ei mokana juurikaan paha kun kyse kuitenkin oli edellä mainitunkaltaisesta paskajulkaisusta, mutta alko kumminki vituttaan.

   Lainaa

  53. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Evo: Just tänään luin jostain laatumediasta, findance tms. jutun jossa kerrottiin että yhdysvalloissa aivokuollutta, raskaana olevaa naista pidetään koneilla hengissä jotta hänen sisällään oleva vauva kasvaa tarpeekai isoksi. Myöhemmin jutussa selvisi että tämä nainen oli Brittiläisessä Kolumbiassa joka ei ole Yhdysvalloissa. Toki, ei mokana juurikaan paha kun kyse kuitenkin oli edellä mainitunkaltaisesta paskajulkaisusta, mutta alko kumminki vituttaan.
   Enää ihmiset ei mene siihen huijaukseen että nigerialainen prinssi haluaa lahjoittaa pari milliä, niin nykyään kerätään isolta joukolta pieniä lahjoituksia paljon ;)

   Lainaa

  54. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Rivet: eih… Mua pelottaa tää suomen tulevaisuus
   Eihän nykynuoret olekkaan tulevaisuuden toivoja vaan tulevaisuuden epätoivoja. ;) Sietääki pelätä!

   Lainaa

  55. Tulos: +5 (9 ääntä)
   23-vuotias?!?!?! MITEN?

   Lainaa

  56. Tulos: +22 (22 ääntä)
   No otsikko on että "ameriikkalaiset haluaa karkottaa bieberi ". Ensäkim Ameriikka ei ole maa, kanada kuuluu ameriikkaan yhtä paljon kun yhdysvallatkin. Sama ku sanois et eurooppa haluaa karkottaa tauskin.. Mut anyway..

   Lainaa

  57. Hyväntekijä 7.2.2014 7:47
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   No ainakin se tunnusti luulleensa väärin jos jotain hyvää pitää sanoa...

   Lainaa

  58. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Moon: Voisiko Lotan karkoittaa Suomesta johonkin naapurimaahan?
   Mielellään vaikka just Ruotsiin.

   Lainaa

  59. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Kanada on jenkeis XD !!!!!!! Huuto naurua XDDDDDDDDDDD

   Lainaa

  60. raija pyssy 7.2.2014 15:23
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Henq91: Jep, Irakiin hyökättiin tekosyyllä, mutta kumminkin ihan hyvä että siitä Saddamista päästiin eroon Äijä oli kuitenkin vastuussa Kuwaitiin hyökkäämisestä ja täten Persianlahden sodan alottamisesta, omien kansalaistensa murhaamisesta (vrt. Stalin) jne jne. Mutta Bieberin ja Saddamin vertaaminen on kyllä pohjanoteeraus. Ei tolla Petrollakaan hirveesti järki päätä pakota.
   Pointti oli se että bieber sekoilee vähän ja karkotetaan, saddam sekoilee huolella ja ei karkoteta. Tossa ei siis verrattu bieberiä ja saddamia toisiinsa vaan pointti oli nimeomaan se mitä eroa niillä on. ottamatta nyt kantaa muuten tähän mokaan mitenkään...

   Lainaa

  61. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Voitaisiin täälläkin adressi että Tukiainen karkotetaan takaisin Ruotsiin.

   Lainaa

  62. Tulos: 0 (4 ääntä)
   123: Voitaisiin täälläkin adressi että Tukiainen karkotetaan takaisin Ruotsiin.
   Tuksu ei ole Ruotsista :(

   Lainaa

  63. irokeesiankka 7.2.2014 18:44
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Jos olisin amerikkalainen, ääneni saisitte! Eikö tota varmasti voi allekirjoittaa suomalainen?

   Lainaa

  64. Tulos: +19 (21 ääntä)
   pöpö: Hmmm ja belieberithän olivat tässä kovasti yrittämässä saada supernaturalia boikottiin. Mitenkäs se supernatural häiritsee bieber-fanien elämää?
   Se johtui siitä että Supernaturalin Jared Padalecki sanoi Bieberistä jotain negatiivista Twitterissä. Huvittavintahan koko jutussa oli että se jakso jota belieberit boikotoi keräsi sarjan parhaat katsojaluvut jotain neljään vuoteen.

   Lainaa

  65. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Ihan turhaan täällä jengi kauhistelee, että ko henkilö 23-vuotias. Kyseessä on tyyppi, joka on aina hieman provokatiivinen mielipiteillään ja kommenteillaan. Vitsi kohdistuu pikemminkin teihin, jotka noihin kommentteihin tartutte. Sentään kyseinen henkilö uskaltaa ilmasta mielipiteensä omalla nimellään, toisin kuin me.

   Lainaa

  66. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Jeesus: Ihan turhaan täällä jengi kauhistelee, että ko henkilö 23-vuotias. Kyseessä on tyyppi, joka on aina hieman provokatiivinen mielipiteillään ja kommenteillaan. Vitsi kohdistuu pikemminkin teihin, jotka noihin kommentteihin tartutte. Sentään kyseinen henkilö uskaltaa ilmasta mielipiteensä omalla nimellään, toisin kuin me.
   Kyllä mäkin uskallan facebookissa ilmasta mielipiteeni ihan omalla nimelläni ja en silti suolla tommosta paskaa niinku lotta. Ja täällä feissarimokissahan ei näy muuta kuin etunimi, joten mieti mitä kirjotat.

   Lainaa

  67. Tulos: -3 (5 ääntä)
   just tämän tapaset ihmiset fanittaa justin bieberiä ja muita tyhjänpäiväsiä julkkiksia... maailman loppu on jo täällä

   Lainaa

  68. Tulos: -1 (1 ääni)
   Nanna: * tota Husseinia
   eihän*

   Lainaa

  69. yli opistö hörhö 8.2.2014 12:13
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   En nyt halua yleistää mutta jos kaikki bieberin fanit on samanlaisia niin ei ihmekään että tyyppi on niin suosittu...

   Lainaa

  70. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Kanada on amerikassa. Tarkemmin sanottuna pohjois-amerikassa. Amerikka ei ole maa vaikka niin jotkut näyttää luulevan

   Lainaa

  71. Tulos: -5 (7 ääntä)
   käpy: Kyllä mäkin uskallan facebookissa ilmasta mielipiteeni ihan omalla nimelläni ja en silti suolla tommosta paskaa niinku lotta. Ja täällä feissarimokissahan ei näy muuta kuin etunimi, joten mieti mitä kirjotat.
   Lukutaitosi riitti näköjään kommenttini viimeiseen lauseeseen. Voi olla, että sunkin ylevät mielipiteet facebookissa on jollekin samanlaista roskaa kuin tämän keskustelun aiheena olevan neidin mielipiteet sulle. " ja täällä feissarimokissahan ei näy muuta kuin etunimi". Niin?

   Lainaa

  72. Tulos: +5 (7 ääntä)
   En tiennykkään, että bieberiä kuuntelee kukaan yli 16 vuotias

   Lainaa

  73. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Missä haulikko, kun sitä eniten tarvitsee?

   Lainaa

  74. Tulos: +2 (18 ääntä)
   ANALyysi: Vertaus Saddamiin tiputti totaalisesti. Eihän nuilla kahdella ole kuin se hiuksenhieno ero että yhdysvallat hyökkäsi irakiin armeijoineen tekosyynä massatuhoaseet ja Saddamille koitti samalla loppu. Jos meillä olis täällä ruotsinkansalainen teinipoppari aiheuttamassa ongelmia ja olisi internetin vihatuin persoona en epäilisi etteikö me oltais kerätty aikamoinen kansalaisaloite kasaan tässäkin pikku maassa. Itse en pidä Justin Bieberistä koska hän sattuu olemaan näitä itsensä niin paljon muita ylemmäksi asettavia julkkuja (alkuvuosinaan hän oli nöyrempi, tottakai aika moni olisi ollut). Mutta hän hölmöilee ja hankkii itsensä pulaan koska rakensi puhtoisen teinipopparin imagon joka ei enää ole up to date. Jackassin porukat taas takoivat tuohta hölmöilemällä ja muilla stubteilla mutta se olikin heidän “duuniaan”. Joko justin tosiaan jo lopettaa tuon musiikkiuransa tai vaihtaa imagoa täysin sitä teinipopidolijustinbelieber jota kaikki pikku ja isommatkin mimmit fanittaa ei ole Tulipas niin pitkä, moniaiheinen ja tylsä kommentti että pitää itekin jo sitä kommentoida.
   Myöskin USA:n ja Suomen vertailu on.. No, kaukaahaettu, lähes yhtä kaukaa kun Husseinin ja Bieberin. Seuraava epäkohta lienee potentiaalittomassa ja turhan perinteisessä väitteessä, että Justin Bieber asettaa itsensä täysin oman tasonsa yläpuolelle. Kaksi faktaa Bieberistä: 1) Suosituin artisti maailmassa 2) Suosittu erityisesti naisten keskuudessa Nämä kaksi asiaa saavat ihmisen vihaamaan Bieberiä, eikä havaitsemaan sitä, että juuri tälläiset huumekohut kasvattavat omaa pientä erektiota jonka avulla voi lehottaa olevansa parempi ihminen kuin suosittu, komea, ihailtu ja korkealta "homomaisesti" laulava Justin Bieber. Jos puhtoinen teinipopparin imago ei olisi up to date, niin mitä ovat nykyajan lapsille ja nuorille suunnatut laulukilpailut? Antaa Belieberien tukea omaa idoliaan. Se on oikein, ja oikean fanin asenne. Monen muusikon elämäntaival on loppunut tähän, Bieberin fanit eivät halua samaa. Anteeksi keskinkertainen ja ärsyttävä mielipiteeni, mutta olen vasta 15-vuotias poika ja todella kyllästynyt niihin jotka jaksavat jauhaa aina vaan siitä mitä bieber tekee väärin.

   Lainaa

  75. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Ei hyväne aika. Aikamoista pelleilyä. Ite oon tosi huono maantiedossa mut tiiän kuitenki et Kanada on eri maa kuin USA. Mikäs siinä jos fanittaa mut noi vertailut Saddam Husseiniin on ihan naurettavia :D.

   Lainaa

  76. ihmettelijä 12.2.2014 15:41
   Tulos: +3 (13 ääntä)
   Mutta addressit ja vihapostit ja kaikki, miksi? Mitä pahaa se on tehnyt teille? Polla ei kestä Bieberin menestystä? Itse aikuinen mies eikä kiinnosta suuntaan tai toiseen itse mies, mutta tämä vihaaminen on mielenkiintoista. Kertoo ehkä enemmän vihaajista kun vihan kohteesta.

   Lainaa

  77. Tulos: 0 (6 ääntä)
   ihmettelijä: Mutta addressit ja vihapostit ja kaikki, miksi? Mitä pahaa se on tehnyt teille? Polla ei kestä Bieberin menestystä? Itse aikuinen mies eikä kiinnosta suuntaan tai toiseen itse mies, mutta tämä vihaaminen on mielenkiintoista. Kertoo ehkä enemmän vihaajista kun vihan kohteesta.
   Nii, että ihmistä joka jatkuvasti käyttäytyy kusipäisesti pitäisi taputella päähän ja olla: "ei se mitään, virheitä sattuu"?

   Lainaa

  78. Tulos: -2 (4 ääntä)
   meh: Nii, että ihmistä joka jatkuvasti käyttäytyy kusipäisesti pitäisi taputella päähän ja olla: “ei se mitään, virheitä sattuu”?
   Toivot siis samaa hänelle mitä itse olet saanut?

   Lainaa

  79. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Nyt on kyl jääny toi henkinen kehitys vähän puolitiehen tolla mimmillä :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Justin Bieber, usa, Yhdysvallat, Kanada, karkottaa, karkotus, maa, fani