Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 180

Joisitko tätä juomaa?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 180

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1067 (1413 ääntä)
   Kuules Miika, kun ei se yhteiskunta toimi vaa sillä tavalla, että kaikki harrastaisivat taksissa seksiä.

   Lainaa

  2. Tulos: +583 (623 ääntä)
   Käyttääkö Nenna tuota nyt sisäisesti vai ulkoisesti? Hajuvetenä vai juomana?

   Lainaa

  3. Tulos: -86 (252 ääntä)
   Tuomas yrittää näköjään saada tyttöjä soittelemaan hänelle käyttämällä: "Pystyn antamaan naiselle orgasmin puhumalla"-taktiikkaa.

   Lainaa

  4. Tulos: +371 (403 ääntä)
   V: Käyttääkö Nenna tuota nyt sisäisesti vai ulkoisesti? Hajuvetenä vai juomana?
   Veikkaanpa, että juomana. Koska outo olo.

   Lainaa

  5. Tulos: -42 (130 ääntä)
   Olisiko tuomaksen kohdalla käynyt niin, että oli vahinkopuhelu ? Jos luuri vaikka ollut taskussa/sängyssä jne .

   Lainaa

  6. Tulos: +76 (108 ääntä)
   Reuma! Ei voi olla muuta vaihtoehtoa kuin orgasmi!

   Lainaa

  7. Tulos: +193 (203 ääntä)
   Onko Tuomas saanut maksullisen huijauspuhelun ja lasku tulee sitten perässä..?

   Lainaa

  8. Tulos: +92 (138 ääntä)
   Mullekki soittelee joku apina aina silloin tällöin yksityisestä numerosta, sairaan ärsyttävää.. vois soittaa joskus silleen, että numero näkyy, niin voisin paikantaa mistä se tulee ja käydä vähän juttelemassa.. juottaisin sille hajuvettä! :)

   Lainaa

  9. Tulos: +34 (56 ääntä)
   Kummatki Tuomakset laitto aika pahan. Liekkö sama henkilö...

   Lainaa

  10. Tulos: +126 (142 ääntä)
   Lieköhän Venla Tuomakselle soitellu..

   Lainaa

  11. omppupomppu 30.1.2014 8:58
   Tulos: +161 (247 ääntä)
   Saan syövän tuosta "Venlankaa" kirjoitusmuodosta. Nykyään tuntuu, että joka toinen jonne tai teinari kirjoittaa Jonkun nimi+kanssa (kaa-muoto) yhteen.

   Lainaa

  12. Tulos: +134 (160 ääntä)
   omppupomppu: Saan syövän tuosta “Venlankaa” kirjoitusmuodosta. Nykyään tuntuu, että joka toinen jonne tai teinari kirjoittaa Jonkun nimi+kanssa (kaa-muoto) yhteen.
   ... sama ... ennenkuin luin lopun jutun ehdin jo miettiä onko kyseessä jokin venelanka (enkä tiedä mitä se olisi ollut) - juttu. Mutta sehän olikin Venlankaa... Venlan kaa olis vielä mennyt, mutta Venelanka ei...

   Lainaa

  13. Tulos: +92 (98 ääntä)
   Pitääkin ruveta käyttämään tuota hvkl -lyhennystä aina perjantaisin.. Siis Tuomaksen versiota

   Lainaa

  14. Tulos: -71 (83 ääntä)
   Reuma: Olisiko tuomaksen kohdalla käynyt niin, että oli vahinkopuhelu ? Jos luuri vaikka ollut taskussa/sängyssä jne .
   Ei nykyajan älypuhelimella oikei nvoi vahinkopuheluita tulla.

   Lainaa

  15. Tulos: +65 (77 ääntä)
   omppupomppu: Saan syövän tuosta “Venlankaa” kirjoitusmuodosta. Nykyään tuntuu, että joka toinen jonne tai teinari kirjoittaa Jonkun nimi+kanssa (kaa-muoto) yhteen.
   Joo itse mietin jonkun aikaa että mitä se "venlankaa" on, jonkinlaista lankaa? Ennenkuin kuin luin jutun loppuun. Mutta voihan se olla kiireessä kirjotettuna jäänyt vahingossa väli pois..

   Lainaa

  16. Tulos: -8 (24 ääntä)
   Olisin tykännyt Tuomaksen päivityksestä. Oli sen verran hauska randomi tapahtuma.

   Lainaa

  17. Tulos: -17 (33 ääntä)
   "Myrkylliset kemialliset reaktiot"? Limsasta ja hajuvedestä? No ehkä nyt ei kuitenkaan.....

   Lainaa

  18. hovin seppo 30.1.2014 12:57
   Tulos: +62 (72 ääntä)
   maarit: … sama … ennenkuin luin lopun jutun ehdin jo miettiä onko kyseessä jokin venelanka (enkä tiedä mitä se olisi ollut) – juttu. Mutta sehän olikin Venlankaa… Venlan kaa olis vielä mennyt, mutta Venelanka ei…
   Sama. Myös ylimääräisten pisteiden tunkeminen lauseiden väliin ja "ennenkuin" väärin kirjoitettuna ärsyttää ja aiheuttaa päänsärkyä.

   Lainaa

  19. Tulos: -19 (41 ääntä)
   No ennen oli teineillä tapa kirjoittaa oma nimi + vain. "Jennivain". Samat ideat kiertää hieman eri muodoissa..

   Lainaa

  20. Tulos: +82 (88 ääntä)
   James: No ennen oli teineillä tapa kirjoittaa oma nimi + vain. “Jennivain”. Samat ideat kiertää hieman eri muodoissa..
   Ennen oli tapana kirjoittaa vaikka mitä. Tulee mieleen ihkut galtsu-nikit; Ninnumoii, JaninaD44, -^jessssicawainnnn jne jne.

   Lainaa

  21. Hörhöjä kaikkialla 30.1.2014 13:49
   Tulos: +66 (88 ääntä)
   Lasku olisi saanut olla vähintään 2500€

   Lainaa

  22. Tulos: +67 (73 ääntä)
   Miks kukaan haluaa juoda hajuvettä? Kyl mä ton eri limujen sekottamisen viäl ymmärrän. Sitä nyt on itekki kokeillu. Mut hajuvettä???? Veikkaisin, et kaikki hajuvedet maistuu karmeille. En tosin oo koskaan maistanu, ni en tiiä milt maistuu. En kuitenkaan usko, et vähän hajuvettä juotuna on kovinkaan vaarallista. Oon kuullu, et jotkut alkkikset vuo esim menneniä, eiköhän siinä oo vähä samoi aineksii, ku hajuvedeski. Vaik käyttötarkootus onki vähä eri.

   Lainaa

  23. Huolestunut 30.1.2014 15:25
   Tulos: -8 (48 ääntä)
   omppupomppu: Saan syövän tuosta “Venlankaa” kirjoitusmuodosta. Nykyään tuntuu, että joka toinen jonne tai teinari kirjoittaa Jonkun nimi+kanssa (kaa-muoto) yhteen.
   Nuorten moderni puhekieli ärsyttää. Esimerkkinä suomen kielelle täysin vieras loppukiekaisu, esim. "Voisitsä olla mun KAA" "VenlanKAA"

   Lainaa

  24. Tulos: +17 (43 ääntä)
   Venlankaa on selvästikin yritys muodostaa yksikön komitatiivimuoto. "Venloineen" kun on monikollinen. Ei kuitenkaan ihan vakuuta.

   Lainaa

  25. Tulos: +22 (22 ääntä)
   "Moi pitää mennä :D" t: Henrik

   Lainaa

  26. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Tuomaksen puhelin on suoraan Black Books -sarjasta (suom. Kirjava joukko). Tiedä sitten onko ajatuksen vienyt eteenpäin soittaja vai Tuomaksen mielikuvitus.

   Lainaa

  27. Tulos: -9 (15 ääntä)
   ^öhöm, siis Tuomasken puhelu. Töh.

   Lainaa

  28. Tulos: +57 (71 ääntä)
   ^^siis TuomaKSen. Olisipa jo perjantai.

   Lainaa

  29. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Kerran mulle soitti yksityisestä numerosta naishenkilö, joka alkoi siellä huutamaan, että olenko meinannut ajaa hänen päältään beigen värisellä skodalla. Siinä sitten totesin, että en omista skodaa, enkä tiedä, mistä hän puhuu, mutta nainen vaati, että olin meinannut ajaa hänen päältään. Lopulta sain naisen hämmentymään, kun totesin olevani 15, enkä omista autoa, saatika ajokorttia. Voisi edes soittaa numerollaan ennen kun tulee huutelemaan ihmisille B'3

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (38 ääntä)
   Ainakin virossa ja espanjassa tietääkseni kieli on muuttunut niin, että kanssa-postpositio on sulautunut taivutuspäätteeksi. Käyttäkää toki noita munkaa, senkaa, mutsinkaa... ovat varmaan 50 vuoden kuluttua (viimeistään) uusi suomen komitatiivi.

   Lainaa

  31. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Huolestunut: Nuorten moderni puhekieli ärsyttää. Esimerkkinä suomen kielelle täysin vieras loppukiekaisu, esim. “Voisitsä olla mun KAA” “VenlanKAA”
   Elealar: Venlankaa on selvästikin yritys muodostaa yksikön komitatiivimuoto. “Venloineen” kun on monikollinen. Ei kuitenkaan ihan vakuuta.
   Noo... viron kielessä on edelleen yksikön komitatiivimuoto -ga: sinuga = sinun kanssasi. Mutta joo. Suomen kielessä ei ole. Piste.

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Meijän yläasteen äikänope ennusti jo aikoinaan harmissaan, että pääte "kaa" tulee luultavasti tulevaisuudessa niin yleiseksi, että se sulautetaan kielioppiin. Tätä päivää odotellessa... ;) p.s. Terkkuja Sepille <3

   Lainaa

  33. Tulos: +48 (54 ääntä)
   omppupomppu: Saan syövän tuosta “Venlankaa” kirjoitusmuodosta. Nykyään tuntuu, että joka toinen jonne tai teinari kirjoittaa Jonkun nimi+kanssa (kaa-muoto) yhteen.
   Aika kaameahan tuo muoto on, mutta silti saan suuremman syövän sanasta "teinari".

   Lainaa

  34. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Henrikin tarina oli huikean jännittävä alusta loppuun.

   Lainaa

  35. Tulos: +41 (53 ääntä)
   Olenko nyt ihan väärässä vai miksi tää "yksityisestä numerosta' kuulostaa joltain anglismilta tai muuten vaan idiootilta? Tossa oli jo monta kommenttiakin missä sitä käytettiin. Siis yksityinen numerohan on kaikilla. Salainen numero taas on sellanen mikä ei löydy mistään rekisteristä eikä näy soittaessa.

   Lainaa

  36. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Hajuvesi on kirkasta viinaa, että kyllä sillä saa pään sekaisin. Eikä ne hajusteaineet siinä välttämättä myöskään kovinkaan terveellisiä ole. Sille on syynsä, että hajuvesi ei ole elintarvike.

   Lainaa

  37. Tulos: -39 (61 ääntä)
   Siis miks teit häiritsee noipaljo toi Venlankaa? Senyt on vissii eri asia kirjottaa jonnee facebookkii ku johonki virallisee paperii :D Herätkää :D Ja sama suomeksi kaikille jotka valittaisi kuinka täälläkin joku "teinari" kirjoittelee Miksi teitä häiritsee noin paljon tuo "Venlankaa" ? Mielestäni on eri asia kirjoittaa noin facebookkiin kuin johonkin viralliseen paperiin. Oikeesti nykyää vaa puhuttu kieli yleistyy kirjotettaessa. Ja murteet. Niin kauan ku niistä saa selvää, pls, älkää kuolko syöpään

   Lainaa

  38. Tulos: +31 (39 ääntä)
   ellasd: Siis miks teit häiritsee noipaljo toi Venlankaa? Senyt on vissii eri asia kirjottaa jonnee facebookkii ku johonki virallisee paperii Herätkää Ja sama suomeksi kaikille jotka valittaisi kuinka täälläkin joku “teinari” kirjoittelee Miksi teitä häiritsee noin paljon tuo “Venlankaa” ? Mielestäni on eri asia kirjoittaa noin facebookkiin kuin johonkin viralliseen paperiin. Oikeesti nykyää vaa puhuttu kieli yleistyy kirjotettaessa. Ja murteet. Niin kauan ku niistä saa selvää, pls, älkää kuolko syöpään
   Itseäni ei häiritse pätkän vertaa miten kukin tahtoo kirjoittaa ja itseään esille tuoda, fakta nyt vain sattuu olemaan ainakin omassa tapauksessani että kun aloitin sun kommenttia lukemaan niin kuulin kimittävän 14-vuotiaan äänen päässä pureskelemassa purkkaa. Enkä nyt sitten tiedä miten paljon sun kannattaa lähteä tuolla 'sama suomeksi kaikille'- meiningillä pröystäilemään nimittäin vituikshan sekin meni.

   Lainaa

  39. Robottinaama 1.2.2014 7:55
   Tulos: -5 (17 ääntä)
   RandomWho: Kerran mulle soitti yksityisestä numerosta naishenkilö, joka alkoi siellä huutamaan, että olenko meinannut ajaa hänen päältään beigen värisellä skodalla. Siinä sitten totesin, että en omista skodaa, enkä tiedä, mistä hän puhuu, mutta nainen vaati, että olin meinannut ajaa hänen päältään. Lopulta sain naisen hämmentymään, kun totesin olevani 15, enkä omista autoa, saatika ajokorttia. Voisi edes soittaanumerollaan ennen kun tulee huutelemaan ihmisille B’3
   Nyt ymmärsin kyllä kovin vähän. "yksityisestä numerosta" ja "soittaa numerollaan" ?!? Voisitko selittää, että mitä yritit tarkoittaa?

   Lainaa

  40. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Robottinaama: Nyt ymmärsin kyllä kovin vähän. “yksityisestä numerosta” ja“soittaa numerollaan” ?!? Voisitko selittää, että mitä yritit tarkoittaa?
   Ainakin nykyisissä älypuhelimissa, jos joku soittaa tuntemattomasta numerosta, näkyy soittajana "Yksityinen numero". Ja soittaa numerollaan tarkotti varmaan sitä, että soittaisi, niin että puhelinnumero on näkyvissä, niin olisi mahdollista saada soittaja selville tarvittaessa.

   Lainaa

  41. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Miten voi edes harrastaa haureutta taksissa? Jos toinen osapuoli on taksikuski, niin sitten ymmärrän. Kai se nyt bussissa tai junassa menee jotenkin. No ei olisi kannattanut mällätä taksin penkille, ei se siivoaminen ilmaista ole. Vai katsoiko suhari vaan peilistä koska lentää... ja sitten laskua kirjoittamaan. Vähän vaikea tapaus on kyl.

   Lainaa

  42. irokeesiankka 2.2.2014 1:46
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   omppupomppu: Saan syövän tuosta “Venlankaa” kirjoitusmuodosta. Nykyään tuntuu, että joka toinen jonne tai teinari kirjoittaa Jonkun nimi+kanssa (kaa-muoto) yhteen.
   Vaikutteita Virosta. :D

   Lainaa

  43. Tulos: +4 (14 ääntä)
   omppupomppu: Saan syövän tuosta “Venlankaa” kirjoitusmuodosta. Nykyään tuntuu, että joka toinen jonne tai teinari kirjoittaa Jonkun nimi+kanssa (kaa-muoto) yhteen.
   Juuri näin! Mikä kieliopissa muka voi olla niin vaikeaa, että kirjoitetaan peräkkäisiä sanoja yhteen ja yhdyssanoja erikseen jatkuvasti. Inhottavaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +14 (16 ääntä)
   aprillia syö silliä ja juo hajuvettä päälle!

   Lainaa

  45. Tulos: -5 (27 ääntä)
   Saan syövän tuosta “Venlankaa” kirjoitusmuodosta. Nykyään tuntuu, että joka toinen jonne tai teinari kirjoittaa Jonkun nimi+kanssa (kaa-muoto) yhteen.
   Tiedätkös mikä on miljoonia kertoja ärsyttävämpää kuin huomaamattomat kijoitusvieheet? Sinunlaisesi ihmiset joiden takia ei voi keskustelupalstoja enää lukea. Jokaisen uutisotsikon, deissarimokien ym. alapuolella on muutama normaali ja mielenkiintoinen kommentti jonka jälkeen (yleensä viimeistään 8 kommentin jälkeen) on PAKKO avautua toisen kommentoijan tai aiheessa olleen kirjoitus muodon tai virheen takia. Joka juttu syynätään läpi vain virheiden takia jotta päästään kommentoimaan. Kun on kommentoitu ja valitettu kirjoittamisesta niin lähetetään kommentti jonka jälkeen käydään säännöllisin väliajoin tarkastamassa että oma sana on ilmestynyt palstalle. Tämän jälkeen käydään vähintään viikonajan päivittäin hakemassa mielihyvää muiden kirjoitusasu miliisien puoltavista kommenteista. Se on ihan sama onko se yksi yhtys sana kiijoitettu yhten tahi erkseen SELVÄÄ SIITÄ SAA KUITENKIN. Luetun ymmärtämisestä tässä on kysymys. Aijai olisi kannattanut valittaa valittajille ja wannabe kriitikoille jo aikoja sitten tästähän tuli hyvä mieli ja hymy huulille :) :) Wau. Mutta takisin asiaan kirjoituspoliisi kommentit täytyisi lailla kieltää tai ainakaan niitä ei saisi julkaista, jotta keskustelupalstojen ukeminen ei olisi niin ärsyttävää. syynä voisi olla vaikka ASIATON SISÄLTÖ. Kiitos!

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (4 ääntä)
   irokeesiankka: Vaikutteita Virosta.
   Näin tulee varmaan käymään suomenkin kielelle aikojen saatossa. Virohan on kielenä pidemmällä kehityksessä kuin suomi ja on kuluneempaa. Diftongeja on oiottu, sijapäätteet ja sanojen loput ovat kuluneita yms. Meidän murteistamme lounaismurteet, lähinnä kai Rauman alueen murteet, ovat jo kehittyneet tuohon suuntaan. Tällaista se on, kielet muuttuvat.

   Lainaa

  47. Antikristus 17.3.2014 21:12
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Miten joku kehtaa harrastaa seksiä taksissa?!

   Lainaa

  48. Tulos: +3 (9 ääntä)
   aarghh: Tiedätkös mikä on miljoonia kertoja ärsyttävämpää kuin huomaamattomat kijoitusvieheet? Sinunlaisesi ihmiset joiden takia ei voi keskustelupalstoja enää lukea. Jokaisen uutisotsikon, deissarimokien ym. alapuolella on muutama normaali ja mielenkiintoinen kommentti jonka jälkeen (yleensä viimeistään 8 kommentin jälkeen) on PAKKO avautua toisen kommentoijan tai aiheessa olleen kirjoitus muodon tai virheen takia. Joka juttu syynätään läpi vain virheiden takia jotta päästään kommentoimaan. Kun on kommentoitu ja valitettu kirjoittamisesta niin lähetetään kommentti jonka jälkeen käydään säännöllisin väliajoin tarkastamassa että oma sana on ilmestynyt palstalle. Tämän jälkeen käydään vähintään viikonajan päivittäin hakemassa mielihyvää muiden kirjoitusasu miliisien puoltavista kommenteista. Se on ihan sama onko se yksi yhtys sana kiijoitettu yhten tahi erkseen SELVÄÄ SIITÄ SAA KUITENKIN. Luetun ymmärtämisestä tässä on kysymys. Aijai olisi kannattanut valittaa valittajille ja wannabe kriitikoille jo aikoja sitten tästähän tuli hyvä mieli ja hymy huulille Wau. Mutta takisin asiaan kirjoituspoliisi kommentit täytyisi lailla kieltää tai ainakaan niitä ei saisi julkaista, jotta keskustelupalstojen ukeminen ei olisi niin ärsyttävää. syynä voisi olla vaikka ASIATON SISÄLTÖ. Kiitos!
   En ole tämä saarnauksesi uhri, mutta seikkaperäisestä kuvailustasi päätellen olet itse harrastanut aivan samaa. Ehkä jopa edelleen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: juoma, vesi, hajuvesi, limu, vessa, puhelu, pila, pilapuhelu, taksi, lyhenne