Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Saletisti natsaa

Nolosti pieleen menneitä iskuyrityksiä.
Saletisti natsaa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Gigi Grant 16.1.2014 0:56
   Tulos: -720 (796 ääntä)
   Ei meinannut Soile pöksyissään pysyä lapsen nähtyään? Ihme jos ei Mr. Ällö kommentoi. :D

   Lainaa

  2. Tulos: -33 (109 ääntä)
   Hahaha, tää on hyvä!:D

   Lainaa

  3. Tulos: +1114 (1146 ääntä)
   Gigi Grant: Ei meinannut Soile pöksyissään pysyä lapsen nähtyään? Ihme jos ei Mr. Ällö kommentoi.
   Nappisilmä = henkilö, jolla on ruskeat/tummat viehättävät silmät.

   Lainaa

  4. Mösjöö Löllö 16.1.2014 3:01
   Tulos: +833 (861 ääntä)
   Jaa että joku luulee nappisilmän tarkoittavan vain lasta. :D

   Lainaa

  5. Tulos: +382 (414 ääntä)
   Gigi Grant: Ei meinannut Soile pöksyissään pysyä lapsen nähtyään? Ihme jos ei Mr. Ällö kommentoi.
   Mistä päättelit, että nappisilmäksi kutsuttu henkilö olisi lapsi?

   Lainaa

  6. Tulos: +333 (351 ääntä)
   Robin, ensi kerralla kannattaa tarkistaa osoite ja pariinkin kertaan. Ja ehkä soitellakin, niin tietää hiukan suuntaa antavasti, onko luurin toisessa päässä edes naisihminen. Jouni... we've all been there. Ainakin henkisesti tukena. :D

   Lainaa

  7. Tulos: +146 (152 ääntä)
   Ystävällinen nappisilmä

   Lainaa

  8. Tulos: -71 (275 ääntä)
   Jouni: Sinä ja 90% vapaista miehistä yritätte kaikki sitä samaa täydellisen kaunista urheilija/akateemikkoa, mutta tietenkin se antaa pakit kaikille muille paitsi yhdelle. Eikö ole aika todennäköistä, että juuri sinä et ole se, joka ei satu saamaan pakkeja? Yritähän jotain vähemmän kaunista, niin todennäköisyys muuhunkin kuin FB-sivun seuraamiseen on suurempi.

   Lainaa

  9. Tulos: -45 (75 ääntä)
   ei jounilla natsannu :o... ihme muija

   Lainaa

  10. kyse ei ollu mistään nunnasta 16.1.2014 11:34
   Tulos: +124 (160 ääntä)
   Nimesi: Jouni: Sinä ja 90% vapaista miehistä yritätte kaikki sitä samaa täydellisen kaunista urheilija/akateemikkoa, mutta tietenkin se antaa pakit kaikille muille paitsi yhdelle. Eikö ole aika todennäköistä, että juuri sinä et ole se, joka ei satu saamaan pakkeja? Yritähän jotain vähemmän kaunista, niin todennäköisyys muuhunkin kuin FB-sivun seuraamiseen on suurempi.
   Mistä tiedät että antaa pakit muille kuin yhdelle?

   Lainaa

  11. Tulos: +168 (192 ääntä)
   Harmi vain, ettei yksikään HIFK:n naisten käsipallojoukkueen pelaajista opiskele sekä valtsikassa että oikiksessa. Itseasiassa yksi opsikelee svenska social- och kommunalhögskolanissa, kukaan ei suomenkielisessä valtsikassa tai oikiksessa. (Tutkinto-opiskelijana, avoimeenhan voi mennä vaikka Ville 5v suoraan hiekkalaatikolta.)

   Lainaa

  12. Tulos: +203 (247 ääntä)
   Jannu: Harmi vain, ettei yksikään HIFK:n naisten käsipallojoukkueen pelaajista opiskele sekä valtsikassa että oikiksessa. Itseasiassa yksi opsikelee svenska social- och kommunalhögskolanissa, kukaan ei suomenkielisessä valtsikassa tai oikiksessa. (Tutkinto-opiskelijana, avoimeenhan voi mennä vaikka Ville 5v suoraan hiekkalaatikolta.)
   Ville 5 v suoraan hiekkalaatikolta tuskin pystyy suorittamaan tarpeellisen määrän opintopisteitä valtsikassa ja samaan aikaan saada kursseja läpi avoimella. Opiskelu avoimessa on ihan yhtä haastavaa kuin yliopistollakin. Opiskelen itse oikiksessa ja otan osan kursseista avoimella, milloin vain avoimen aikataulut sopivat paremmin omiini. Kurssisisällöt ja pisterajat ovat täysin samat kuin kotiyliopistollakin. Lisäksi opetus lienee samantasoista, sillä osa professoreistamme antaa luentoja myös avoimella. En muutenkaan tajua tätä opiskelupaikkahypetystä. Itse en arvosta ihmistä tippaakaan enempää tai vähempää, opiskeli se sitten Helsingin lääketieteellisessä, Rovaniemen oikiksessa tai Novian amkissa. Ties vaikka ei opiskelisi ollenkaan. Ihminen on aika paljon muutakin kuin työ- tai opiskelupaikkansa.

   Lainaa

  13. Tulos: +34 (58 ääntä)
   Voi herranjestas kun voi Robin olla tyhmä.

   Lainaa

  14. Miehille ajattelun aihetta 16.1.2014 18:23
   Tulos: +96 (154 ääntä)
   Noh, en kyllä yhtään ihmettele että Jouni sai pakit. Vaikuttaa liiankin pinnalliselta ihmiseltä, jolle statuskysymys ja ulkonäkö ovat naisen tärkeimmät ominaisuudet. Naiset pitävät miehistä, jotka arvostavat heitä sellaisena kuin he ovat persoonana, eivätkä näe naisessa pelkästään kauniin ulkokuoren tai ulkoisen menestyksen.. Itse haluaisin naisena kuulla, että joku mies kehuisi oikeasti persoonaa ja sitä millainen ihminen olen eikä aina ulkokuorta..

   Lainaa

  15. Arthur Brown 16.1.2014 18:55
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Lappoontie 45 löytyy Porista. Näin sanoo Google maps, eri asia minne Robin on ollut menossa.

   Lainaa

  16. Tulos: -24 (36 ääntä)
   Arthur Brown: Lappoontie 45 löytyy Porista. Näin sanoo Google maps, eri asia minne Robin on ollut menossa.
   Ei sitä silti välttämättä ole olemassa. Voit laittaa siihen vaikka Lappoontie 451022, Pori, Finland, niin silti se heittää sinut sinne, vaikka taloa numero 451022 ei taatusti ole olemassa. Maps ei ole niin fiksu, että se oikeasti tarkistaisi osoitteen jostain. Se vain katsoo tien nimen ja päättelee sitten, missä kyseinen numero (vaikka se olisi keksitty) olisi kaikkein todennäköisimmin.

   Lainaa

  17. Mieti nyt vähän 16.1.2014 19:22
   Tulos: +58 (90 ääntä)
   Miehille ajattelun aihetta: Noh, en kyllä yhtään ihmettele että Jouni sai pakit. Vaikuttaa liiankin pinnalliselta ihmiseltä, jolle statuskysymys ja ulkonäkö ovat naisen tärkeimmät ominaisuudet. Naiset pitävät miehistä, jotka arvostavat heitä sellaisena kuin he ovat persoonana, eivätkä näe naisessa pelkästään kauniin ulkokuoren tai ulkoisen menestyksen.. Itse haluaisin naisena kuulla, että joku mies kehuisi oikeasti persoonaa ja sitä millainen ihminen olen eikä aina ulkokuorta..
   "Mukavan oloinen" ei siis ole persoonan huomioon ottamista? Jaahas. Jouni mainitsee neljä asiaa, joista yksi liittyy ulkonäköön. Jos sitä ulkonäköäkin on, niin eikö sitä saa kehua? Ja jos arvostaa ihmisessä urheilullisuutta ja älykkyyttä, niin sekin siis on ikävää pinnallisuutta. Ymmärsinkö oikein?

   Lainaa

  18. Tulos: +37 (61 ääntä)
   Miehille ajattelun aihetta: Noh, en kyllä yhtään ihmettele että Jouni sai pakit. Vaikuttaa liiankin pinnalliselta ihmiseltä, jolle statuskysymys ja ulkonäkö ovat naisen tärkeimmät ominaisuudet. Naiset pitävät miehistä, jotka arvostavat heitä sellaisena kuin he ovat persoonana, eivätkä näe naisessa pelkästään kauniin ulkokuoren tai ulkoisen menestyksen.. Itse haluaisin naisena kuulla, että joku mies kehuisi oikeasti persoonaa ja sitä millainen ihminen olen eikä aina ulkokuorta..
   Mistä ihmeestä sait päähäsi että Jouni piti hänestä vain ulkonäön takia...?

   Lainaa

  19. Miehille ajattelun aihetta 16.1.2014 19:48
   Tulos: +28 (102 ääntä)
   Mieti nyt vähän: “Mukavan oloinen” ei siis ole persoonan huomioon ottamista? Jaahas. Jouni mainitsee neljä asiaa, joista yksi liittyy ulkonäköön. Jos sitä ulkonäköäkin on, niin eikö sitä saa kehua? Ja jos arvostaa ihmisessä urheilullisuutta ja älykkyyttä, niin sekin siis on ikävää pinnallisuutta. Ymmärsinkö oikein?
   Koulutus ei ole älykkyyden merkki. Se, että hehkuttaa naisen olevan valtsikassa kertoo jo jotain kyseisestä henkilöstä. Olisiko hän hehkuttanut samalla tavalla, jos nainen olisi ollut esim. lähihoitajaopiskelija? Tästä syystä vaikuttaa pinnalliselta ihmiseltä. Ja Jouni hehkuttaa, että kyseinen nainen kuuluu johonkin joukkueeseen.. Miksi ylipäätään tuollaisella asialla pitää kehua, jos se ei olisi statuskysymys? Jos tapaa ihmisen, jonka kanssa kemiat kohtaavat, siinä jäävät statuskysymykset yms. toiselle sijalle. Pinnalliset ihmiset valikoivat kumppaninsa ulkoisten ominaisuuksien, kuten ulkonäkö, koulutus, menestys jne.. ja ihmettelevät kun suhteet eivät toimi jostain syystä...

   Lainaa

  20. Miehille ajattelun aihetta 16.1.2014 19:50
   Tulos: +14 (44 ääntä)
   Rawr: Mistä ihmeestä sait päähäsi että Jouni piti hänestä vain ulkonäön takia…?
   En edes väittänyt että Jouni piti hänestä vain ulkonäön takia. Kannattaisi opetella lukemaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +7 (37 ääntä)
   Onneks ite oon siinä onnellisessa tilanteessa, ettei tarvii baarista ettiä naista.

   Lainaa

  22. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Jos mies baarissa sanois opiskelevansa valtsikassa ja oikiksessa samaan aikaan, heti päällimmäisenä ajatuksena mulla olis et miten sillä mahtais olla aikaa tapailulle, seurustelulle yms. kaiken sen lukemisen ja mahdollisen työnteon ja harrastusten ohella. :D Arvostan, että ihminen on itsenäinen ja tekee paljon kaikenlaista, mutta tuollases tilantees taitaa elämä olla liian kiireistä...

   Lainaa

  23. Tulos: -34 (94 ääntä)
   Miehille ajattelun aihetta: Noh, en kyllä yhtään ihmettele että Jouni sai pakit. Vaikuttaa liiankin pinnalliselta ihmiseltä, jolle statuskysymys ja ulkonäkö ovat naisen tärkeimmät ominaisuudet. Naiset pitävät miehistä, jotka arvostavat heitä sellaisena kuin he ovat persoonana, eivätkä näe naisessa pelkästään kauniin ulkokuoren tai ulkoisen menestyksen.. Itse haluaisin naisena kuulla, että joku mies kehuisi oikeasti persoonaa ja sitä millainen ihminen olen eikä aina ulkokuorta..
   Mene ulos, tapaa mies ja saa seksiä. Se helpottaa, lupaan.

   Lainaa

  24. Mieti nyt vähän 17.1.2014 0:26
   Tulos: +53 (71 ääntä)
   Miehille ajattelun aihetta: Koulutus ei ole älykkyyden merkki. Se, että hehkuttaa naisen olevan valtsikassa kertoo jo jotain kyseisestä henkilöstä. Olisiko hän hehkuttanut samalla tavalla, jos nainen olisi ollut esim. lähihoitajaopiskelija? Tästä syystä vaikuttaa pinnalliselta ihmiseltä. Ja Jouni hehkuttaa, että kyseinen nainen kuuluu johonkin joukkueeseen.. Miksi ylipäätään tuollaisella asialla pitää kehua, jos se ei olisi statuskysymys? Jos tapaa ihmisen, jonka kanssa kemiat kohtaavat, siinä jäävät statuskysymykset yms. toiselle sijalle. Pinnalliset ihmiset valikoivat kumppaninsa ulkoisten ominaisuuksien, kuten ulkonäkö, koulutus, menestys jne.. ja ihmettelevät kun suhteet eivät toimi jostain syystä…
   Kahteen tutkintoon pyrkiminen ja SM-tasolla urheilu kertovat esim. kunnianhimosta ja kovasta työmoraalista. Eivät nämä mielestäni ole pinnallisia piirteitä, vaan kertovat paljon ihmisen luonteesta. Onko mahdotonta, että Jouni on itse urheilullinen, korkeakoulutettu (ehkä jopa valtiotieteilijä) ja sattuu pitämään hienona asiana, että potentiaalisella kumppaniehdokkaalla on sama ajatusmaailma ja samat kiinnostuksen kohteet? Itse pitäisin tätä jopa todennäköisenä. Ymmärtäisin kommenttisi paremmin jos Jouni olisi kommentoinut tyylillä "Isot tissit ja paljon rahaa".

   Lainaa

  25. Mieti nyt vähän 17.1.2014 0:44
   Tulos: +44 (54 ääntä)
   PS. Jouni mainitsi käsipallojoukkueen, koska koko statuksen punchline perustuu sen ympärille. Ei se ole kehuskelua, vaan hauskan tarinan keskeinen elementti. Status kun oli humoristinen, jos et sattunut huomaamaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Robin, ota tästä opiksesi. Siellä olisi voinut olla vaikka 300kg lihaskimppu lihakirveen kanssa odottamassa sinua hylätyssä teurastamossa. Jos on noin tyhmä, että lähtee ajamaan "yökylään" jonkun täysin tuntemattoman luokse, niin saa kyllä kiittää onneaan, että menetti vain pari kymppiä.

   Lainaa

  27. Peikonlehti 17.1.2014 5:02
   Tulos: -16 (24 ääntä)
   Robin? Robin Packalen? Vooooiii...

   Lainaa

  28. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Jouni nyt ei vaan ollut riittävän hyvä, parempi onni ensi kerralla.

   Lainaa

  29. Napanöyhtä 17.1.2014 9:29
   Tulos: -12 (32 ääntä)
   Melina: Ville 5 v suoraan hiekkalaatikolta tuskin pystyy suorittamaan tarpeellisen määrän opintopisteitä valtsikassa ja samaan aikaan saada kursseja läpi avoimella. Opiskelu avoimessa on ihan yhtä haastavaa kuin yliopistollakin. Opiskelen itse oikiksessa ja otan osan kursseista avoimella, milloin vain avoimen aikataulut sopivat paremmin omiini. Kurssisisällöt ja pisterajat ovat täysin samat kuin kotiyliopistollakin. Lisäksi opetus lienee samantasoista, sillä osa professoreistamme antaa luentoja myös avoimella. En muutenkaan tajua tätä opiskelupaikkahypetystä. Itse en arvosta ihmistä tippaakaan enempää tai vähempää, opiskeli se sitten Helsingin lääketieteellisessä, Rovaniemen oikiksessa tai Novian amkissa. Ties vaikka ei opiskelisi ollenkaan. Ihminen on aika paljon muutakin kuin työ- tai opiskelupaikkansa.
   Sinulla meni nyt pointti pahasti ohi. Facepalm.

   Lainaa

  30. Napanöyhtä 17.1.2014 9:40
   Tulos: -7 (35 ääntä)
   Miehille ajattelun aihetta: Koulutus ei ole älykkyyden merkki. Se, että hehkuttaa naisen olevan valtsikassa kertoo jo jotain kyseisestä henkilöstä. Olisiko hän hehkuttanut samalla tavalla, jos nainen olisi ollut esim. lähihoitajaopiskelija? Tästä syystä vaikuttaa pinnalliselta ihmiseltä. Ja Jouni hehkuttaa, että kyseinen nainen kuuluu johonkin joukkueeseen.. Miksi ylipäätään tuollaisella asialla pitää kehua, jos se ei olisi statuskysymys? Jos tapaa ihmisen, jonka kanssa kemiat kohtaavat, siinä jäävät statuskysymykset yms. toiselle sijalle. Pinnalliset ihmiset valikoivat kumppaninsa ulkoisten ominaisuuksien, kuten ulkonäkö, koulutus, menestys jne.. ja ihmettelevät kun suhteet eivät toimi jostain syystä…
   Höpöhöpö. Kateellisten panettelua. Opiskelu ei aina kerro älykkyydestä, mutta se kertoo paljon muuta. Ammatti on monelle syystäkin tärkeä asia, eikä ne kemiat aina vain sitä syrjäytä. Jos X tapaa Y:n, joka kertoo lähteneensä peruskoulun jälkeen työelämään eikä muita suunitelmia ole, voi ne kemiat muuttua nanosekunnissakin. Sellainen ihminen ei oikein houkuta tekemään syvempää tuttavuutta, eikä siinä ole mitään väärää. Jos ihminen ei halua tapailla huvin ja urheilun vuoksi, vaan odottaa tuttavuuksiltaan enemmän, miksi tuhalata aikaa niihin, joiden elämänarvot ovat aivan toisenlaiset? Ei sillä ole pinnallisuuden kanssa mitään tekemistä. Pinnallista olisi jatkaa matkaa vaikka ulkonäön tai vaatetuksen vuoksi. Ulkonäköä, koulutusta ja menestystä ei voi asettaa samalle viivalle.

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (31 ääntä)
   Miehille ajattelun aihetta: Noh, en kyllä yhtään ihmettele että Jouni sai pakit. Vaikuttaa liiankin pinnalliselta ihmiseltä, jolle statuskysymys ja ulkonäkö ovat naisen tärkeimmät ominaisuudet. Naiset pitävät miehistä, jotka arvostavat heitä sellaisena kuin he ovat persoonana, eivätkä näe naisessa pelkästään kauniin ulkokuoren tai ulkoisen menestyksen.. Itse haluaisin naisena kuulla, että joku mies kehuisi oikeasti persoonaa ja sitä millainen ihminen olen eikä aina ulkokuorta..
   Saattaa olla hieman vaikea ruveta kehumaan sitä persoonaa / sisäistä puolta ensimmäisellä tapaamisella.... Eiköhän melkein jokainen siihen ulkokuoreen / ensivaikutelmaan ihastu ja myöhemmin vasta siihen sisältöön rakastu. Ja jos väittää että ihastuu persoonaan / sisältöön ensin, bullshit.

   Lainaa

  32. Tulos: -56 (62 ääntä)
   Heh...tuli tosta Robinin kusetuksesta mieleen, että ite huijasin yhtä tyyppiä chatissä kaksi kertaa menemään tapaamaan tyttöä. Toisella kerralla se vielä haki suklaalevyn ja jaffapullon pyynnöstä. Toisia vaan on helppo naruttaa! :D

   Lainaa

  33. Miehille ajattelun aihetta 17.1.2014 13:27
   Tulos: -5 (35 ääntä)
   Napanöyhtä: Höpöhöpö. Kateellisten panettelua. Opiskelu ei aina kerro älykkyydestä, mutta se kertoo paljon muuta. Ammatti on monelle syystäkin tärkeä asia, eikä ne kemiat aina vain sitä syrjäytä. Jos X tapaa Y:n, joka kertoo lähteneensä peruskoulun jälkeen työelämään eikä muita suunitelmia ole, voi ne kemiat muuttua nanosekunnissakin. Sellainen ihminen ei oikein houkuta tekemään syvempää tuttavuutta, eikä siinä ole mitään väärää. Jos ihminen ei halua tapailla huvin ja urheilun vuoksi, vaan odottaa tuttavuuksiltaan enemmän, miksi tuhalata aikaa niihin, joiden elämänarvot ovat aivan toisenlaiset? Ei sillä ole pinnallisuuden kanssa mitään tekemistä. Pinnallista olisi jatkaa matkaa vaikka ulkonäön tai vaatetuksen vuoksi. Ulkonäköä, koulutusta ja menestystä ei voi asettaa samalle viivalle.
   Voin sanoa erä ei ole todellakaan kateellisten panettelua. Opiskelen itse kauppatieteitä Suomen parhaassa yliopistossa ja oon opiskelujen lomassa tehnyt töitä kauneusalalla.. Puhun vaan omasta kokemuksesta.. Itse haluaisin miehen joka pitää minusta sellaisena persoonana kuin olen eikä katso vain ulkonäköä, koulutusta ja urheilutaustaa.. Ette vaan ilmeisesti tajua pointtia..

   Lainaa

  34. Napanöyhtä 17.1.2014 14:03
   Tulos: +4 (26 ääntä)
   Miehille ajattelun aihetta: Voin sanoa erä ei ole todellakaan kateellisten panettelua. Opiskelen itse kauppatieteitä Suomen parhaassa yliopistossa ja oon opiskelujen lomassa tehnyt töitä kauneusalalla.. Puhun vaan omasta kokemuksesta.. Itse haluaisin miehen joka pitää minusta sellaisena persoonana kuin olen eikä katso vain ulkonäköä, koulutusta ja urheilutaustaa.. Ette vaan ilmeisesti tajua pointtia..
   Jos sinulle riittää vähempikin, ja koulutus ja kunnianhimo ovat ihan yksi lysti, samapa tuo muille. Älä kuitenkaan yleistä, että kelle tahansa riittää tai edes pitäisi riittää. Harvassa ovat ne, jotka eivät aseta kumppaneilleen minkäänlaisia vaatimuksia. Voi yhteiselo osoittautua jossain vaiheessa haasteelliseksi, jos ei ole mitään yhteistä tai edes yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Kinnostuksen kohteeksi ei lasketa sitä kumppania. Urheilullinen ihminen voi edellyttää kumppaniltaan samanlaista elämäntapaa, jos se on tärkeä osa omaa elämää. Korkeakoulutettu ihminen voi edellyttää kumppaniltaan samantasoista koulutusta tai jopa saman alan koulutusta. Eläinten ystävä edellyttää kumppaniltaan vähintään sietokykyä eläimiä kohtaan. Hyvin yksinkertaista. On itsestään selvää, että MYÖS persoonan on miellytettävä. Miten se sinulta on pois? Jääpähän enemmän niitä sinua itseään arvostavia mistä valita.

   Lainaa

  35. HIFK:n naisten käsipallojoukkue 17.1.2014 14:07
   Tulos: +11 (35 ääntä)
   ...eikö kukaan muka ole vielä veikannut lepakko-korttia?

   Lainaa

  36. Tulos: -21 (37 ääntä)
   HIFK:n naisten käsipallojoukkue: …eikö kukaan muka ole vielä veikannut lepakko-korttia?
   Niin.... Eikös valtasoa naisjalkapalloilijoistakin tykkää mussuttaa mattoa??? Sama koskenee myös muita palloilulajeja.

   Lainaa

  37. Tulos: +4 (20 ääntä)
   Mahtisonni: Niin…. Eikös valtasoa naisjalkapalloilijoistakin tykkää mussuttaa mattoa??? Sama koskenee myös muita palloilulajeja.
   Hyvin todennäköisesti. t. naispalloilija lepakkojoukkueessa

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (13 ääntä)
   …..: Saattaa olla hieman vaikea ruveta kehumaan sitä persoonaa / sisäistä puolta ensimmäisellä tapaamisella…. Eiköhän melkein jokainen siihen ulkokuoreen / ensivaikutelmaan ihastu ja myöhemmin vasta siihen sisältöön rakastu. Ja jos väittää että ihastuu persoonaan / sisältöön ensin, bullshit.
   Jos tutustuu ihmiseen esimerkiksi Internetin välityksellä, voi hyvinkin ihastua ko. henkilön persoonaan ensin. Mikäli tyypin ulkonäkökin sattuu miellyttämään niin se on vain plussaa.

   Lainaa

  39. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Mösjöö Löllö: Jaa että joku luulee nappisilmän tarkoittavan vain lasta.
   voihan se tarkottaa myös koiraa...:D

   Lainaa

  40. Tulos: -16 (28 ääntä)
   Napanöyhtä: Korkeakoulutettu ihminen voi edellyttää kumppaniltaan samantasoista koulutusta tai jopa saman alan koulutusta. Eläinten ystävä edellyttää kumppaniltaan vähintään sietokykyä eläimiä kohtaan. Hyvin yksinkertaista. On itsestään selvää, että MYÖS persoonan on miellytettävä. Miten se sinulta on pois? Jääpähän enemmän niitä sinua itseään arvostavia mistä valita.
   Minulla ei ole korkeakoulututkintoa. Ei edes juurikaan korkeakouluopintoja. Olen kuitenkin asiantuntijatehtävissä, ja vieläpä senioriasemassa korkeakoulututkinnon omistaville junioreille. Työpaikassani muilla vastaavia tehtäviä tekevillä on ylempi korkeakoulututkinto, mutta minulla ei, koska olen oppinut asiat joko työssä tai itsenäisesti lukemalla ja harrastamalla alaa. Palkkani on korkeampi kuin suurimmalla osalla vastaavia tehtäviä tekevillä. Minusta tutkinto tai tutkinnottomuus ei kerro ihmisen osaamisesta yhtään mitään, eikä myöskään ihmisen suhtautumisesta yhtään mihinkään, korkeintaan sen, että tutkintoa varten pitää olla sen verran auktoriteettiuskovainen, että tekee jopa typeriäkin asioita saadakseen paperin seinälleen. Saman ajanhan voisi käyttää myös tekemällä alan töitä, ja opiskellen oleelliset asiat sitä mukaa kun niitä tarvitaan, jolloin opeteltaviin asioihin tulisi enemmän syvyyttä. Eikä tulisi mieleenikään luokitella ihmisiä koulutuksen mukaan. Muistan kyllä luokitelleeni joskus lukiolaisena, ennen kuin olin ollut päivääkään korkeakoulussa tai työelämässä. Sen jälkeen kokeilin kahtakin korkeakoulua, ja totesin, että opetus on täysin turhaa, kun luennoitsia höpisee taulua kohti jotain hiljaisella äänellä, ilmeisen tietämättömänä 300 kuulijasta, ja opiskelijat lähtökohtaisesti opettelevat ulkoa edellisten vuosien koetehtävät, jotta pääsevät kurssista läpi. Tällaisen koulutuksen vaatiminen parinvalinnassa on vähintäänkin kummallista.

   Lainaa

  41. Keijo Liimatta, Vantaa 20.1.2014 15:58
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Olisikohan Robinin syytä pysytellä jatkossakin pojissa, jospa joku karhu tekisi hänelle taas täydellisen frontside ollien...

   Lainaa

  42. Tulos: +15 (29 ääntä)
   "Minusta tutkinto tai tutkinnottomuus ei kerro ihmisen osaamisesta yhtään mitään" Päivän parhaat naurut, etenkin kohdalle "yhtään mitään"

   Lainaa

  43. Tulos: -22 (26 ääntä)
   HIFK:n naiskäsipalloilijat ovat huoria.

   Lainaa

  44. Tulos: +12 (24 ääntä)
   Nimesi: Jouni: Sinä ja 90% vapaista miehistä yritätte kaikki sitä samaa täydellisen kaunista urheilija/akateemikkoa, mutta tietenkin se antaa pakit kaikille muille paitsi yhdelle. Eikö ole aika todennäköistä, että juuri sinä et ole se, joka ei satu saamaan pakkeja? Yritähän jotain vähemmän kaunista, niin todennäköisyys muuhunkin kuin FB-sivun seuraamiseen on suurempi.
   Ai, että ohjeesi on ottaa ruma eukko kun ei parempaakaan saa? Tuo on mielestäni kamalaa ja olen itse törmännyt samaan. Kun ei saatukaan missin näköistä niin olin seuraava vaihtoehto ja sitten suhteen ajan petetään heti kun nämä kauniit naiset osoittavat kiinnostustaan :( Vinkki miehille! Yrittäkää vain mielestänne kauniita ja viehättäviä naisia! Jos tulee pakit, niin siinähän tulee. Kaloja riittää meressä. Mutta älkää nyt luoja sentään säälistä ottako jotain rumaa eukkoa, kun ette usko parempaan pystyvänne. Siinä tulee sydänsuruja puolin ja toisin eli suhde ei tule kestämään. Sori.

   Lainaa

  45. Tulos: -1 (1 ääni)
   Jouni luettelee "tuntomerkkejä", koska humoristisessa viestissään muka varoittelee muita.

   Lainaa

  46. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Miehille ajattelun aihetta: Noh, en kyllä yhtään ihmettele että Jouni sai pakit. Vaikuttaa liiankin pinnalliselta ihmiseltä, jolle statuskysymys ja ulkonäkö ovat naisen tärkeimmät ominaisuudet. Naiset pitävät miehistä, jotka arvostavat heitä sellaisena kuin he ovat persoonana, eivätkä näe naisessa pelkästään kauniin ulkokuoren tai ulkoisen menestyksen.. Itse haluaisin naisena kuulla, että joku mies kehuisi oikeasti persoonaa ja sitä millainen ihminen olen eikä aina ulkokuorta..
   No mitäs vittua. Samalla tavalla se toimii toiseen suuntaan. Siinä vaiheessa ku selvii et työskentelee siivoojana tai huoltoasemalla. Niin mies kelpaa enää muuttoavuks, jos sil on pakettiauto

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Hesburger, Hese, takki, hintalappu, tuntematon, treffit, iskuyritys