Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Belieberin pimahdus

  Justin Bieberin fani suuttuu idolinsa roolisuorituksesta.
  Suurenna näkymä
  Belieberin pimahdus

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +381 (859 ääntä)
   Miuta.....

   Lainaa

  2. Tulos: -502 (594 ääntä)
   Entäpä jos Jennin läheinen on vaikka vastikään tapettu?

   Lainaa

  3. Tulos: +562 (576 ääntä)
   Se on sitä kun kerran alottaa, niin ei voi enää niellä ylpeyttänsä ja siitä muut saa viihdettä ja itse vähän töhön maineen... Voi Jenni, huumorilla pääsee pitkälle tässä maailmassa, sitä vaan jotenkin kestää kaikenlaisia (oikeitakin) vastoinkäymisiä ehkä hiukan paremmin.

   Lainaa

  4. Tulos: +665 (715 ääntä)
   Miks en voi ottaa vakavasti ikinä jos joku alkaa tuolla murteella raivoamaan :D "MIKÄ SIE OOT SAATANAN TEINIPISSIS MIUTA HAUKKUMAAN" Liian suloinen murre kuulostamaan vihaiselta.

   Lainaa

  5. Sprinkles 9.1.2014 3:24
   Tulos: +473 (493 ääntä)
   Mielestäni mikään asia ei saisi olla niin tabu, etteikö sille saisi nauraa (tilannetajun ja hyvän maun asettamissa rajoissa). Jos elämän ikäville asioille ei saisi nauraa, päätyy ainaiseksi mielensäpahoittajaksi. (Looking at you, Jenni.)

   Lainaa

  6. Tulos: +263 (281 ääntä)
   Minkä helvetin takia sen sormen pitää jäädä 5sec ajan siihen huutomerkille?

   Lainaa

  7. Tulos: -90 (164 ääntä)
   Turhake: Minkä helvetin takia sen sormen pitää jäädä 5sec ajan siihen huutomerkille?
   kokeilin painaa niin eihän siinä mee ku ehkä 1 sekunti?

   Lainaa

  8. Tulos: +391 (399 ääntä)
   Olisipa mukava katsella rikossarjoja missä kukaan ei koskaan kuole, tai ehkäpä jopa niin että ylipäänsä mitään rikosta ei tapahdu ettei tarvitse kenenkään pahoittaa mieltään... :-)

   Lainaa

  9. Tulos: +199 (229 ääntä)
   Belieber ei voi pimahtaa, ne on jo pimahtaneita.

   Lainaa

  10. Tulos: +25 (111 ääntä)
   U2FsdGVkX18+aYN/aKvN9pxRu62ZFsMdW6B7So3ZGDnLJC4UMHQa9FjQgDjk2YyYmZl3rGnOs1oSv4bhRvV8yS23ZC7Y8X432JFCOabUEbc=

   Lainaa

  11. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Eikös tämä ole se sama Jenni joka kilahti edellisen kerran tuolla: http://www.feissarimokat.com/2012/12/kotikatu-kilarit/ ??

   Lainaa

  12. Hemohessi 9.1.2014 8:51
   Tulos: -154 (220 ääntä)
   Miu , siu , tiu...argh ja *örgh*, ei ihmiset puhu noin.

   Lainaa

  13. hovin seppo 9.1.2014 9:38
   Tulos: +99 (143 ääntä)
   miu mau t. kissa

   Lainaa

  14. Tulos: +129 (165 ääntä)
   Hemohessi: Miu , siu , tiu…argh ja *örgh*, ei ihmiset puhu noin.
   Puhuupas

   Lainaa

  15. Tulos: +19 (57 ääntä)
   hale: Miks en voi ottaa vakavasti ikinä jos joku alkaa tuolla murteella raivoamaan “MIKÄ SIE OOT SAATANAN TEINIPISSIS MIUTA HAUKKUMAAN” Liian suloinen murre kuulostamaan vihaiselta.
   Olen itse kuullut nuoruudessani jonkun verran tuota miuta-siuta, niin siihen on korva tottunut. Ymmärrän söpöysaspektin, mutta kyllä se musta ihan vakavasti otettavalta kuulostaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Tähän sopii se Homer Simpsonin caps lock -kommentti. Jennissä on jotain vialla.

   Lainaa

  17. Homo-Petteri 9.1.2014 11:19
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   http://www.youtube.com/watch?v=GuX-pXXzz-E

   Lainaa

  18. Tulos: +62 (66 ääntä)
   hale: Miks en voi ottaa vakavasti ikinä jos joku alkaa tuolla murteella raivoamaan “MIKÄ SIE OOT SAATANAN TEINIPISSIS MIUTA HAUKKUMAAN” Liian suloinen murre kuulostamaan vihaiselta.
   Omalla kohdalla toi caps lock vaikuttaa siihen vakavasti otettavuuteen enemmän.

   Lainaa

  19. Tulos: +137 (137 ääntä)
   Voin kertoa, että tähän keskusteluun osallistuneena myöhemmässä vaiheessa se muuttui vaan riemastuttavammaksi. Jenni haukkui kaikki ja uhkasi poliisilla, kun joku kertoi lähettäneensä tän feissarimokiin. Korostaisin vielä, et Jenni on reilusti yli 30-vuotias naishenkilö, ei toki 12-vuotias.

   Lainaa

  20. Tulos: +55 (55 ääntä)
   Keinottomien keskustelijoiden eväät on äkkiä syöty ja tapahtuu eskalaatio. Jopa ihan muutaman sanan lisääminen aktiiviseen sanavarastoon viikossa veisi nuo väittelyt paljon korkeammalle ja fiksummalle tasolle. On säälittävää, kun keksitään vain ***** ja ***** ja caps lock.

   Lainaa

  21. Roskaposti 9.1.2014 11:46
   Tulos: +68 (86 ääntä)
   : kokeilin painaa niin eihän siinä mee ku ehkä 1 sekunti?
   Kokeile nussia pilkkua kans.

   Lainaa

  22. Tulos: -26 (44 ääntä)
   Pöö: Belieber ei voi pimahtaa, ne on jo pimahtaneita.
   järkee sanoo belieberix ku toi ei oo sitä nähnykkää -.-'

   Lainaa

  23. Tulos: -7 (35 ääntä)
   Jenni, ota se hiekka pois sieltä alushousuista.

   Lainaa

  24. Tulos: +17 (71 ääntä)
   Emma: Entäpä jos Jennin läheinen on vaikka vastikään tapettu?
   Sukulaiset on varmaan ihan oman käden kautta lähteneet. Ei tollasta ihmispersettä jaksais kukaan täysjärkinen.

   Lainaa

  25. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Kuolemahan ei ole luonnollinen asia tai mitään -.-

   Lainaa

  26. Tulos: -14 (100 ääntä)
   Sprinkles: Mielestäni mikään asia ei saisi olla niin tabu, etteikö sille saisi nauraa (tilannetajun ja hyvän maun asettamissa rajoissa). Jos elämän ikäville asioille ei saisi nauraa, päätyy ainaiseksi mielensäpahoittajaksi. (Looking at you, Jenni.)
   "Mikään asia"? No mun mielestä vaikkapa raiskauksessa ei ole kyllä mitään huumoriarvoa. Siitä ei vaan oo mahdollista vitsailla sen hyvän maun rajoissa. Ja kun esim. useimmat naisista kertovat vitsit on luokkaa "naiset on tyhmiä ja ylitunteellisia lehmiä" (näin karrikoidusti ilmaisten), mikä kuvastaa aika hienosti vähän turhan monen ihmisen ihan oikeita mielipiteitä naisista - niin miesten kuin naistenkin, surullista kyllä - niin naisena ei kauheasti naurata kuunnella sellaista. Se, että ei naura toisten (tai jopa itsensä) sortamiselle tai satuttamiselle, ei tarkoita, että on tosikko. Samainen henkilö voi sitten nauraa itsensä kipeäksi sanaleikeistä tai vessahuumorista. Ja jos yksikin tulee sanomaan "kyllä miehiäkin mollataan vitseissä", niin en oo muuta väittänytkään. Miehet vaan nähdään yleisesti ottaen yksilöinä siinä missä yksi nainen edustaa lähes aina koko sukupuoltaan (paitsi jos sattuu onnistumaan jossain), joten eivätpä nuo miesstereotypiavitsit miesten sosiaalista ja yhteiskunnallista asemaa hetkauta.

   Lainaa

  27. justsaying 9.1.2014 16:17
   Tulos: +91 (105 ääntä)
   No pakko kyllä nyt kommentoida tuota ylempää kommenttia. Olen siis ittekkin naisihminen ja pidän raiskausta tms vakavana asiana ja oon hyvin tutustunut aiheeseen vaikkakin itselle mitään sellasta oo tapahtunut. Kumminkin eli kyllä ite ainakin jos vaikka joudun lähtemään kaverilta yöllä yksin niin vitsailen että "Toivottavasti mua ei joku puskajussi raiskaa matkalla D:" eikä siitä kukaan oo ikää mieltään pahottanu. Kaikesta _voi_ vitsailla jos se pysyy hyvän maun rajoissa ja ymmärrän jos aihe ei missään tilanteessa sinua naurata ja se on aivan ok myös. Itse kaveripiirini ja mä ollaan sellasia että sitä astetta rankempaa läppää kestää välillä heittää.

   Lainaa

  28. Tulos: +52 (58 ääntä)
   justsaying: No pakko kyllä nyt kommentoida tuota ylempää kommenttia. Olen siis ittekkin naisihminen ja pidän raiskausta tms vakavana asiana ja oon hyvin tutustunut aiheeseen vaikkakin itselle mitään sellasta oo tapahtunut. Kumminkin eli kyllä ite ainakin jos vaikka joudun lähtemään kaverilta yöllä yksin niin vitsailen että “Toivottavasti mua ei joku puskajussi raiskaa matkalla D:”eikä siitä kukaan oo ikää mieltään pahottanu. Kaikesta _voi_ vitsailla jos se pysyy hyvän maun rajoissa ja ymmärrän jos aihe ei missään tilanteessa sinua naurata ja se on aivan ok myös. Itse kaveripiirini ja mä ollaan sellasia että sitä astetta rankempaa läppää kestää välillä heittää.
   Just näin! Mä olen kanssa täysin sitä mieltä,että tiettyssä seurassa mikään ei ole tabu, ei mikään. Mieheni ja minun huumori on yleensä erittäin kaukana hyvänmaun rajoista. Ja niitä läppiä joita meillä kotona viljellään, ei koskaan ikinä voisi sanoa missään edes kavereille. Siitä huolimatta, että jos on mun kaveri pitää kestäää rankempaakin läpänheittoa, niin joku raja munkin jutuilla on julkisesti.

   Lainaa

  29. Tulos: +21 (73 ääntä)
   Samaa toitotan kuin edelliset tuossa - tuli heti mieleen muunmuassa eräs ihastuttava runo kuvituksineen. Se menee näin: "Roses are red Violets are blue We're gonna have sex Because I'm stronger than you". Oon sit vissiin tosi kieroutunut, sairas ihmisperse ja surkea tekosyy naiseksi kun hieman hekottelin sille :D

   Lainaa

  30. Tulos: +21 (33 ääntä)
   Hemohessi: Miu , siu , tiu…argh ja *örgh*, ei ihmiset puhu noin.
   Ootko kuullu murteista ja kuinka ne taipuu? Et ilmeisesti. Tässä siis vähän luettavaa: http://fi.wiktionary.org/wiki/mie

   Lainaa

  31. Tulos: -47 (75 ääntä)
   Miu Miu. Olkoon miten murretta hyvänsä niin kirjoitettuna tuollaiseen menee järki, näkyy punaista ja repeää pelihousut.

   Lainaa

  32. Tulos: +43 (57 ääntä)
   Anne–: Miu Miu. Olkoon miten murretta hyvänsä niin kirjoitettuna tuollaiseen menee järki, näkyy punaista ja repeää pelihousut.
   Kyllä täytyy olla oikeasti aika tasapainoton elämä, jos tuo häiritsee. Itse alitajuisesti tulkkaan sen itselleni läheiseksi sanaksi ja en edes huomaa jonkun kirjoittavan murteella. Mutta kukin tietenkin tyylillään, onneksi muiden käyttytyminen, puhe/kirjoitustapa ei aiheuta mitään itkupotkuraivari reaktioita. Ammattiapua on kyllä saatavilla.

   Lainaa

  33. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Emma: Entäpä jos Jennin läheinen on vaikka vastikään tapettu?
   Niin. Mitäs siitä?

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (47 ääntä)
   Hemohessi: Miu , siu , tiu…argh ja *örgh*, ei ihmiset puhu noin.
   Mie puhun. Se on siusta vaan outoo ku siuta ei oo kukaan totuttanu siihe.

   Lainaa

  35. Tulos: +39 (51 ääntä)
   Kyl tuo viel hyvän maun rajoissa oli tuo Piiperön "kuolemasta" nauttiminen... Itsekin pidin ko. kohtauksesta erittäin paljon ja lisäksi haluaisin oikeassakin elämässä päästä eroon ko. "artistista"... Älkää käsittäkö väärin, en siis toivo hänen kuolevan, mutta voisi puolestani vetäytyä ihan oikeasti sille eläkkeelleen, josta on puhunut.

   Lainaa

  36. Tulos: -22 (30 ääntä)
   Kunpa piiperi joskus kuoliskin

   Lainaa

  37. Tulos: -13 (23 ääntä)
   Miu, haukkuminen? Taisi mennä jenniltä kissat ja koirat sekasin..

   Lainaa

  38. Tulos: 0 (24 ääntä)
   Hemohessi: Miu , siu , tiu…argh ja *örgh*, ei ihmiset puhu noin.
   Se on mie, sie, työ, myö...Hölömö.

   Lainaa

  39. Tulos: 0 (46 ääntä)
   Myö Etelä-Karjalaiset ollaa ylpeit täst mei murteest, sanokaa työ muut mitä sanotte. Suomi on täynnä eri murteita, ni ei kenenkään pitäis mussuttaa jos joku puhuu eri tavalla. Jos nyt ruminta murretta etitää, ni kyllä se tuolta kehäteiden alueelta löytyy. Mä ja sä louskutus vaan kuulostaa niiiin ylimieliseltä.

   Lainaa

  40. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Neeboh: Myö Etelä-Karjalaiset ollaa ylpeit täst mei murteest, sanokaa työ muut mitä sanotte. Suomi on täynnä eri murteita, ni ei kenenkään pitäis mussuttaa jos joku puhuu eri tavalla. Jos nyt ruminta murretta etitää, ni kyllä se tuolta kehäteiden alueelta löytyy. Mä ja sä louskutus vaan kuulostaa niiiin ylimieliseltä.
   Kenenkään ei pitäisi mussuttaa, mutta sä saat, jos haluat? Hah. Aikasen kaksnaamasta.

   Lainaa

  41. Tulos: -35 (35 ääntä)
   vammanen ;D justin bieberin saisi tappaa niin kuin kaikki ihmiset USAsta ja Kanadasta

   Lainaa

  42. Tulos: +1 (1 ääni)
   http://www.youtube.com/watch?v=CvPrD6KQacY

   Lainaa

  43. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Kensei: vammanen ;D justin bieberin saisi tappaa niin kuin kaikki ihmiset USAsta ja Kanadasta
   Mitä vikaa Kanadassa on? Jenkit ne Piiperin kasvatti. Kanada on hieno maa, vaikka jenkit sitä kuin yrittää pilata.

   Lainaa

  44. yötiäinen 12.1.2014 0:29
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Emma: Entäpä jos Jennin läheinen on vaikka vastikään tapettu?
   Ehkä voisi esim. sulkea Facebookin, jos ei kykene olemaan siellä menemättä haastamaan riitaa muiden läpänheitosta?

   Lainaa

  45. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Niin, en toki ehdottanut että häntä pitäisi hyväksyä, mutta ymmärtäminen on yleensä hauskempaa kuin raivokas vihaaminen ja suu vaahdossa feissarimokien koliikkiaikuisten kuoroon yhtyminen. Hauskaa sunnuntaita sinne internetteihin!

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Metla: Mitä vikaa Kanadassa on? Jenkit ne Piiperin kasvatti. Kanada on hieno maa, vaikka jenkit sitä kuin yrittää pilata.
   Millä tavalla kasvatti? Bieber on kyllä kanukki.

   Lainaa

  47. Tulos: -8 (14 ääntä)
   ite puhun mie-sietä. minnuu ärsyttää mäsä- murre. oksennus!

   Lainaa

  48. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Tappaisiks sie ittes jos mie kaunihisti pyytäihisi?

   Lainaa

  49. määä vaaa 18.1.2014 23:49
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   "Et ees tunne miuta" Mitä hittoa?! Miksi ihmisillä on facessa kavereina tyyppejä, joita ne ei tunne???

   Lainaa

  50. Tulos: +14 (14 ääntä)
   määä vaaa: “Et ees tunne miuta” Mitä hittoa?! Miksi ihmisillä on facessa kavereina tyyppejä, joita ne ei tunne???
   Heli ja Jenni ovat kavereita. Helin kaveri Elina tuli kommentoimaan Helin tilapäivitystä. Jenni ragesi Helin kaverille Elinalle, vaikka he eivät ole fb:ssä kavereita. Oliko tarpeeksi selkeää? :)

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (2 ääntä)
   : kokeilin painaa niin eihän siinä mee ku ehkä 1 sekunti?
   Tämä on kyllä kans feissarimoka

   Lainaa

  52. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Kaatris: Se on mie, sie, työ, myö…Hölömö.
   Onko noin? Tästäki eri versioita sillä meillä miesie taipuu minuu tai minnuu ja sinuu tai sinnuu. Taitaa olla jotai mikkeliä tuo.

   Lainaa

  53. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Tää Jenni on tuttu. Skitsoilee facessa kirjotusvirheistä ja vetää kilarit siintä, jos joku on erimieltä. Jenni on poistanut tämän vuoden puolella jo 20 facebook kaveriaan ..vähintään.. ja ihmettelee sitten fb-seinällään, että facebook poistaa hänen kavereitaan itsestään.. Tässä yksi uusimmista Jenni-hetkistä: (keskustelu jaettu kolmeen kuvaan:) http://aijaa.com/CHtBZv http://aijaa.com/17BQVg http://aijaa.com/DKwiLP enjoy.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: CSI, Justin Bieber, kuolema, fani, belieber, sarja, tv, ohjelma, tv-ohjelma, näytellä