Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 166

Osaatko avata oven?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 166
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +592 (624 ääntä)
   Kiva et löyty omistaja

   Lainaa

  2. Tulos: -200 (276 ääntä)
   Mitä tää Hanna nyt koittaa selvittää? wut is dis i dont even

   Lainaa

  3. Tulos: -224 (294 ääntä)
   Jäin nyt miettimään että mitä se Anja mahtoi tarkoittaa "kohdulla".

   Lainaa

  4. Tulos: +139 (159 ääntä)
   Mut miten?? :D

   Lainaa

  5. Tulos: +346 (364 ääntä)
   J: Jäin nyt miettimään että mitä se Anja mahtoi tarkoittaa “kohdulla”.
   Kohtuu (eli kohtuullisen) hyvässä kunnossa olevaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +418 (516 ääntä)
   Ymmärrän Idaa. Kerran olin 2päivää syömättä kun en tiennyt aukeaako jääkaapin ovi sisään vai ulos päin. Lopult selvis et ulos ku Googlasin Gigantin sivuilta.

   Lainaa

  7. Kapteeni koukku 10.10.2013 8:21
   Tulos: +78 (88 ääntä)
   Hepun kuvan alla on tästä päivästä lähtien kai teksti: "Henkkareista tuttu!"

   Lainaa

  8. Tulos: -169 (253 ääntä)
   Maza: Ymmärrän Idaa. Kerran olin 2päivää syömättä kun en tiennyt aukeaako jääkaapin ovi sisään vai ulos päin. Lopult selvis et ulos ku Googlasin Gigantin sivuilta.
   No olipa hauska juttu 'hehheh....'

   Lainaa

  9. Tulos: -103 (149 ääntä)
   Hanna. Kukaan ei usko tuota todeksi, tyypillinen facebook valehtelija: Ensin sepittää jonkun jutun ja porukka onkin ihan ok, tulee jopa tykkäyksiä niin sit ei osata jättää sitä siihen ja hykerrellellä mielessäänn miten hyvän jutun sai keksittyä ja vakuutettua muut että täysin turha ja tylsä elämäni jossa ei ikinä tapahdu mitään niin yhtäkkiä tapahtuu. Vaan keksitään jotain tommosta täysin käsittämätöntä ja mahdotonta tarinaa. Sit linkitän sen itse vielä feissarimokiin. Voi myötähäpeä...

   Lainaa

  10. Tulos: +68 (82 ääntä)
   Niko: Kohtuu (eli kohtuullisen) hyvässä kunnossa olevaa.
   No niinpä tietenkin! Tulipa tyhmä olo. :D

   Lainaa

  11. Höpönlöpöt 10.10.2013 9:23
   Tulos: +52 (72 ääntä)
   että tälläsiä ruudinkeksijöitä tällä kertaa..

   Lainaa

  12. Tulos: -39 (103 ääntä)
   Laivalla annoin baarissa vahingossa poikaystäväni passin. "Tota... onkohan tää varmasti sun?" Vähän hävetti.

   Lainaa

  13. Tulos: +252 (328 ääntä)
   Nora: Laivalla annoin baarissa vahingossa poikaystäväni passin. “Tota… onkohan tää varmasti sun?” Vähän hävetti.
   Olipa siinä tarinaa kerrakseen lapsenlapsille kerrottavaksi!

   Lainaa

  14. Tulos: +95 (99 ääntä)
   Meillä ainakin kääntyy kaikkien ulos johtavien ovien kahvat ylöspäin, koska kissa osaa avata ovet joissa painetaan kahvaa alas :)

   Lainaa

  15. Tulos: +31 (53 ääntä)
   Omg?!

   Lainaa

  16. Tulos: -15 (39 ääntä)
   Kohtu on paras ja meneminen.

   Lainaa

  17. Tulos: +105 (131 ääntä)
   Mitenkähän Hanna on ees tuolleen huomaamattaan saanut toisen henkkarit? Vahingossa varastanut? Piilokleptomaani,

   Lainaa

  18. Tulos: +50 (64 ääntä)
   Heidin moka kun omasta elämästä. Istuin koneella ikkunan vieressä, aloin miettimään paljonkohan ulkona on lämmintä. Foreca auki, sitten keksin että ikkunassa on itseasiassa lämpömittari, kunhan saan siirrettyä katsettani puoli metriä... Tai kännykästä tsekkaus mahtaako sadetta olla tulossa, kun näyttää olevan sadepilviä taivaalla. Ei näin.

   Lainaa

  19. Tulos: +34 (38 ääntä)
   ^^ sama juttu täällä.. Aamulla katon mitä ulkona on lämmintä, vaikka lämpömittareita löytyy kolme meidän talosta..

   Lainaa

  20. Tulos: -5 (23 ääntä)
   Juu, se oli maanantaina, kun katoin aamulla ulos, että näyttää olevan tummia pilviä, mutta ei sada. Ajattelin, että ei varmaan paljoa sada koulumatkan aikana ja lähdin pyöräilemään. Ekat puolikilsaa pääsi kuivana ja loput 6 kilsaa satoikin sitten kuin saavista kaatamalla.

   Lainaa

  21. Tulos: +70 (82 ääntä)
   bethos: Mitenkähän Hanna on ees tuolleen huomaamattaan saanut toisen henkkarit?
   Voihan olla, että ne väärät henkkarit oli jääneet oikealta omistajalta johonkin kaupan kassalle ja sitten Hanna oli tullut siihen ja näyttänyt kassalle omia henkkareitaan, laittanut ne takaisin lompakkoon ja maksanut ja sitten huomannut ne väärät henkkarit siinä ja automaattisesti vain laittanut nekin lompakkoonsa luullen niitä omikseen ja muistamatta, että laittoi jo omansa takaisin lompsaan. Olen itsekin haalinut ajatuksissani kaikenlaista ylimääräistä mukaani kauppojen kassoilta.

   Lainaa

  22. golden brown 10.10.2013 17:16
   Tulos: +91 (97 ääntä)
   Henkkaritarina on tosi, kaveri tunnisti siitä itsensä. Mysteeriksi tosin jäi miten ne paperit päätyi Hannan käsiin...

   Lainaa

  23. Tulos: -7 (11 ääntä)
   J: Jäin nyt miettimään että mitä se Anja mahtoi tarkoittaa “kohdulla”.
   varmaankin Kohtuu hyväkuntoista..

   Lainaa

  24. Tulos: +34 (44 ääntä)
   J84: Hanna. Kukaan ei usko tuota todeksi, tyypillinen facebook valehtelija: Ensin sepittää jonkun jutun ja porukka onkin ihan ok, tulee jopa tykkäyksiä niin sit ei osata jättää sitä siihen ja hykerrellellä mielessäänn miten hyvän jutun sai keksittyä ja vakuutettua muut että täysin turha ja tylsä elämäni jossa ei ikinä tapahdu mitään niin yhtäkkiä tapahtuu. Vaan keksitään jotain tommosta täysin käsittämätöntä ja mahdotonta tarinaa. Sit linkitän sen itse vielä feissarimokiin. Voi myötähäpeä…
   Kerro ihmeessä mikä siinä oli täysin käsittämätöntä ja mahdotonta?

   Lainaa

  25. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Serkku meni läpi Venäjän tullista vaimonsa passilla.Vähän piti inttää, mutta onnistui. Vasta autossa huomasi, ettei ollutkaan oma...

   Lainaa

  26. Tulos: +12 (18 ääntä)
   kyllä se siitä ida..kokeile miten päin se aukee :D

   Lainaa

  27. EijumalautaEihelvetti 10.10.2013 21:10
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   J84: Hanna. Kukaan ei usko tuota todeksi, tyypillinen facebook valehtelija: Ensin sepittää jonkun jutun ja porukka onkin ihan ok, tulee jopa tykkäyksiä niin sit ei osata jättää sitä siihen ja hykerrellellä mielessäänn miten hyvän jutun sai keksittyä ja vakuutettua muut että täysin turha ja tylsä elämäni jossa ei ikinä tapahdu mitään niin yhtäkkiä tapahtuu. Vaan keksitään jotain tommosta täysin käsittämätöntä ja mahdotonta tarinaa. Sit linkitän sen itse vielä feissarimokiin. Voi myötähäpeä…
   Just niinkun päätit sun omassa mielessäs, että tää kaikki on totta? :D:DD:D Ootko juntti vai muuten vaa tyhmä

   Lainaa

  28. Tulos: +41 (41 ääntä)
   kyllä toi henkkareitten omistajan löytyminenkin voi olla ihan totta, mä löysin kerran töistä tullessa yöllä lompakon maasta melkein kotipihasta ja katoin sitten kltona että jaa henkkarit oli paikalla mutta ei ollu kukaan tuttu nii lähin sitten seuraavaba päivänä palauttamaan lomakkoa poliisin löytötavaratoimistään. sain sen sinne jätettyä ja lähdin ulos nii melkein löin ovella sisään pyrkinyttä miestä joka oli se sama kun niissä henkkareissa :D

   Lainaa

  29. Kielipoliisi 10.10.2013 23:51
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Mielluimmin :D

   Lainaa

  30. Tulos: -38 (50 ääntä)
   Maza: Ymmärrän Idaa. Kerran olin 2päivää syömättä kun en tiennyt aukeaako jääkaapin ovi sisään vai ulos päin. Lopult selvis et ulos ku Googlasin Gigantin sivuilta.
   Öö anteeks mitä? Mitä maksaa, jos vaikkapa kokeilisit?!

   Lainaa

  31. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Idalta ihan hyvää mietintää. tosin joke's on you koska itselläni on huoneessa kahva jota täytyy sisäpuolelta kääntää ylöspäin avatakseen ja ulkopuolelta alaspäin. Syystä että niilonäppärä raksamies (itse) sen asensi aikoinaan niin ja no kukaan ei oo jaksanu korjata tilannetta

   Lainaa

  32. Tulos: +22 (28 ääntä)
   J84: Hanna. Kukaan ei usko tuota todeksi, tyypillinen facebook valehtelija: Ensin sepittää jonkun jutun ja porukka onkin ihan ok, tulee jopa tykkäyksiä niin sit ei osata jättää sitä siihen ja hykerrellellä mielessäänn miten hyvän jutun sai keksittyä ja vakuutettua muut että täysin turha ja tylsä elämäni jossa ei ikinä tapahdu mitään niin yhtäkkiä tapahtuu. Vaan keksitään jotain tommosta täysin käsittämätöntä ja mahdotonta tarinaa. Sit linkitän sen itse vielä feissarimokiin. Voi myötähäpeä…
   No olin itse paikalla tilannetta todistamassa, että jälkimmäinen ainakin on totta. Hauska sattuma, mutta sillä oli onnellinen loppu ja henkkarit päätyi oikealle omistajalleen. Tässä ei kuitenkaan ole mainittu miten henkkarit päätyi tälle hannalle, antaa kuvan, että tosta noin vaan ilmestynyt lompakkoon, mutta asia ei ole ihan niin vaan yhteisen illanvieton jälkeen vahingossa jäänyt ja tämä henkkareiden omistajan naama siis ihan tuttu tälle Hannalle, siitä siis tiesi "bongata" henkilön.

   Lainaa

  33. Tulos: +5 (9 ääntä)
   ilarim: Olipa siinä tarinaa kerrakseen lapsenlapsille kerrottavaksi!
   Kaikkeist parhain, kuin yksikään moka tässä jutus! :D

   Lainaa

  34. ex-alkolainen 11.10.2013 8:47
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Jotenkin epäuskottavaa, koska Alkossa ne väärät henkkarit olisi kyllä jääneet sinne. Sama käytäntö on kai joka paikassa: jos asiakkaalla on väärän henkilön maksukortti tai henkkarit, ne saa (ja pitää) toimittaa poliisille sieltä paikasta missä niitä on yritetty käyttää. Vaikka olisikin vahinko.

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Dat idiotism

   Lainaa

  36. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Kaupan kassa ei saa takavarikoida henkkareita. Varastetun tai esim eri sukupuolta olevan pankkikortin kyllä saa itsellään pitää ja pankkiin toimittaa (josta saa ihan palkkion).

   Lainaa

  37. Tulos: +4 (12 ääntä)
   jänks: Idalta ihan hyvää mietintää. tosin joke’s on you koska itselläni on huoneessa kahva jota täytyy sisäpuoleltakääntää ylöspäin avatakseen ja ulkopuolelta alaspäin. Syystä että niilonäppärä raksamies (itse) sen asensi aikoinaan niin ja no kukaan ei oo jaksanu korjata tilannetta
   Laitoitko oveen irtaimen sisä- ja ulkokahvan eri reikiin? Koska jos laitat neliötangon oven läpi kahvasta toiseen, niinkuin normaalisti tehdään, kumpikin kahva toimii samaan suuntaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (16 ääntä)
   mhhmm: Kaikkeist parhain, kuin yksikään moka tässä jutus!
   Kaikista parempi, parhain kuin yksikään: parhaista hyvin! B)

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (11 ääntä)
   ex-alkolainen: Jotenkin epäuskottavaa, koska Alkossa ne väärät henkkarit olisi kyllä jääneet sinne. Sama käytäntö on kai joka paikassa: jos asiakkaalla on väärän henkilön maksukortti tai henkkarit, ne saa (ja pitää) toimittaa poliisille sieltä paikasta missä niitä on yritetty käyttää. Vaikka olisikin vahinko.
   Yhdelläkään myyjällä, portsarilla tai vastaavalla ei ole oikeutta takavarikoida vääriä henkkareita. Ainoa mitä saa lain mukaan tehdä on pyytää asiakasta odottamaan ja soittaa poliisit.

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Väärennetyt ja väärät paperit ovat aivan eri asia.

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Tuosta idan mokasta tulee mieleen ne kerrat, kun Totesin, että ovi on lukossa ja sitten joku vain veti sen auki.(itse siis työnsin)

   Lainaa

  42. Mitä hittoa... 14.10.2013 0:15
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Honspa: Meillä ainakin kääntyy kaikkien ulos johtavien ovien kahvat ylöspäin, koska kissa osaa avata ovet joissa painetaan kahvaa alas
   Meiän kissa oppi avaamaan jopa sellasen kahva ylöspäin oven :D Tosin sen ansiosta et se pääs sohvan selkänojalta työntämään päällään sen kahvan ylös. Ilman sohvaa ei siis ois onnannu. Mut fiksuja eläimiä on kissat! Ja meiän etuoven lukonkin osas aukasta. Ku se oli sellanen et sitä lukkoa ei tarvinnu kääntää samaan aikaan ku kahvaa, niin kisu hyppäs ensin lukkoon ja sen jälkeen kahvaan ja kappas lukittu ovi aukes!

   Lainaa

  43. Mitä hittoa... 14.10.2013 0:20
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   epa: No olin itse paikalla tilannetta todistamassa, että jälkimmäinen ainakin on totta. Hauska sattuma, mutta sillä oli onnellinen loppu ja henkkarit päätyi oikealle omistajalleen. Tässä ei kuitenkaan ole mainittu miten henkkarit päätyi tälle hannalle, antaa kuvan, että tosta noin vaan ilmestynyt lompakkoon,mutta asia ei ole ihan niin vaan yhteisen illanvieton jälkeen vahingossa jäänyt ja tämä henkkareiden omistajan naama siis ihan tuttu tälle Hannalle, siitä siis tiesi “bongata” henkilön.
   No sitten moka onkin siinä, että toi Hanna ilmaisee asian tahallaan harhaanjohtavasti. "Vastaan tulee jonkun toisen hekkareista tuttu henkilö ja kysyn onko hänen nimensä se ja se..." Tosta saa todellakin sen käsityksen, että tyyppi ois täysin tuntematon. Ja ekassakin ois voinu sanoa että näytti vahingossa kaverin/tutun henkkareita kaupassa eikä "jonkun muun".

   Lainaa

  44. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Annoin joskus apteekissa oman Kela-korttini sijaan lapsen kortin (hän on 4-vuotias). Pitkä hiljaisuus tiskin toisella puolella ennenkun tajusi kysyä "annoitko väärän kortin? kun tässä lukee että syntynyt 09..."

   Lainaa

  45. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Ida, miksi et kokeile asiaa?;_;

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mielluimmin. Ihan vaan vähän meni huti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ovi, kohtu, henkilötodistus, sataa, sää, kahva, pöytä