Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lasten suusta

Lasten suusta se totuus... ei välttämättä tule.
Suurenna näkymä
Lasten suusta

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Jöötä-Konsta 22.10.2013 0:20
   Tulos: +358 (460 ääntä)
   sanaton, en kommentoi.

   Lainaa

  2. Tulos: +682 (722 ääntä)
   Montakohan poikkista daameilta löytyy teini-iässä?

   Lainaa

  3. Tulos: +879 (921 ääntä)
   7 vuotiaita ja puhuu nussimisesta?

   Lainaa

  4. Tulos: +396 (444 ääntä)
   Toivon että toi Riikan juttu oli keksitty

   Lainaa

  5. Tulos: -187 (451 ääntä)
   Sam: Montakohan poikkista daameilta löytyy teini-iässä?
   Koska säkin varmaat olet ihan samanlainen kuin olit 7-vuotiaana? Idiootti.
   Janne: 7 vuotiaita ja puhuu nussimisesta?
   Monkey see, monkey do. Tai tässä tapauksessa: monkey hear, monkey repeat.

   Lainaa

  6. Tulos: +468 (484 ääntä)
   Riikan tapaus on varmaan aika hyvä esimerkki sille, että lapsille pitäisi selittää sanat (oma isäni sanoi kaikki mun kavereja päiväkodissa aina tyttö- tai poikaystäviksi, voin sanoa, että mielenkiintoiset keskustelut senkin takia on syntynyt aikanaan) mutta mitähän noi lapset luulee nussimiseksi? Käsien pitelyä?

   Lainaa

  7. törkeä lapsi 22.10.2013 2:55
   Tulos: +359 (379 ääntä)
   Itse muistan leikkineeni 10-vuotiaana naapurin poikien kanssa "nussimisleikkiä" vaatteet päällä, eli on ne pennut ennenkin osannut.

   Lainaa

  8. Tulos: +427 (447 ääntä)
   Heiiii, miksei kukaan kiinnittänyt huomiota Runebergin torttuihin???? Loistava oivallus isi-pappalta, hajottaa :D jos voisin niin tykkäisin Jenniferin päivityksestä muutamankin kerran :D

   Lainaa

  9. Tulos: +128 (160 ääntä)
   ohnoes: Toivon että toi Riikan juttu oli keksitty
   Harmillisesti näitä kuulee aina välillä bussissa. Eli kyllä uskon ton ihan oikeaksi jutuksi :/ Lähinnä ite jääny miettii sitä, et eikö enää osaa vain arvioida lasten ikiä oikein. Eihän oikeasti 1-3 luokkalaiset tuollaisia puhu? Eihän?

   Lainaa

  10. Run Kari Run! 22.10.2013 7:02
   Tulos: +441 (449 ääntä)
   Todennäköisesti "nussiminen" tässä tapauksessa meinaa pusuttelua, halimista yms. Itsekin muistan kuinka pienempänä käskin kaikkia vetämään käteen, kun kuvittelin sen meinaavan high fiveä.

   Lainaa

  11. Tulos: +1 (77 ääntä)
   Mun tyttö on kahdeksan ja yritti jo pussata kaveripoikaansa. Nuorna ne nykyään aloittaa :-D E

   Lainaa

  12. Tulos: +98 (128 ääntä)
   no mul oli periaattees poikkis päiväkodis mut se pussaili muita tyttöi et huhhuh mikä kusipää ! (:

   Lainaa

  13. Tulos: +45 (189 ääntä)
   Ymmärrettävä reaktio kaapuun. Miettikää nyt vähän miltä ne lapsista näyttävät kun oma silmäkään ei totu? Pelkkää naisen alistamista koko "vaate".

   Lainaa

  14. Tulos: +133 (147 ääntä)
   niinno: Heiiii, miksei kukaan kiinnittänyt huomiota Runebergin torttuihin???? Loistava oivallus isi-pappalta, hajottaa jos voisin niin tykkäisin Jenniferin päivityksestä muutamankin kerran
   Kyllä tuo "ruskea kummituskin" pudotti. Jenniferilta irtosi kyllä yhdet parhaista jutuista tällä sivustolla pitkään aikaan.

   Lainaa

  15. Tulos: -63 (73 ääntä)
   hahaha lasten suusta. Joo, hiukanko väsynyttä.

   Lainaa

  16. Tulos: +39 (83 ääntä)
   Ciara: Mun tyttö on kahdeksan ja yritti jo pussata kaveripoikaansa. Nuorna ne nykyään aloittaa E
   Nykyään?? Kun minä olin eskarissa, siellä tytöt ja pojat kävivät salaa pussailemassa nurkan takana. Eihän tuossa mitään oo jos 8-vuotiaana jo pussailee kunnolla.

   Lainaa

  17. Tulos: +145 (157 ääntä)
   huuhkala: Nykyään?? Kun minä olin eskarissa, siellä tytöt ja pojat kävivät salaa pussailemassa nurkan takana. Eihän tuossa mitään oo jos 8-vuotiaana jo pussailee kunnolla.
   Meillä ainakin vielä ala-asteella pelättiin tyttö- ja poikabakteereja eikä taatusti pussailtu ketään muuta kuin omaa unilelua

   Lainaa

  18. Tulos: +108 (112 ääntä)
   Nykyään? On sitä aina osattu. Kun olin ensimmäisellä luokalla lähes kaksikymmentä vuotta sitten, luokkakaveri "raiskasi minut". Toisin sanoen työnsi minua koulun pihalla aitaa vasten kyljellään ja hoki, että raiskaan sinut. Alkuun naureskelin, kunnes alkoi ärsyttää. Ensin pyysin lopettamaan, lopulta purin käteen. Poika lähti itkien pois. :D Mitäpä olimme selittäneet fiksuina tyttöinä edellisenä päivänä mitä raiskaus on: se on sitä, kun tekee väkisin silleen toiselle. Ei sillä että välttämättä se seksin käsite olisi täysin vielä selvä tuon ikäiselle.

   Lainaa

  19. Tulos: +33 (59 ääntä)
   Vielä tupakat puuttu daameilta sormien välistä...

   Lainaa

  20. Tulos: -11 (47 ääntä)
   Janne: 7 vuotiaita ja puhuu nussimisesta?
   Kyllä meillä Kontulassa se sana tarkoituksineen tiedettiin jo päiväkodissa.

   Lainaa

  21. Tulos: +29 (41 ääntä)
   ?: Meillä ainakin vielä ala-asteella pelättiin tyttö- ja poikabakteereja eikä taatusti pussailtu ketään muuta kuin omaa unilelua
   Sama täällä. Paitsi jotkut tytöt pussaili toisiaan joskus kakkosluokalla, mutta eivät poikia.

   Lainaa

  22. Tulos: +82 (84 ääntä)
   Minä pussailin päiväkodissa, mutta sitten ala-asteella aloin pelkäämään poikabakteereja.

   Lainaa

  23. pikku hitleri 22.10.2013 16:15
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Me kyllä pussailtiin poikien kanssa salaa koulun nurkan takana ala-asteella jo 70-luvun alussa.

   Lainaa

  24. Tulos: +61 (83 ääntä)
   Kyllä sitä ennenki osattiin. Kun ite olin pieni nii tiesin kyllä 9v tasan tarkkaan niistä jutuista. Bileissä tanssittiin hitaita ja puristeltiin pyllyjä. Jotkut meni siitä pidemmälläkin. Rasittaa tollanen kauhistelu nykyajan lapsista/nuorista. Ihan samalla tamalla meidän ikäpolvi ja aiemmat ikäpolvet ovat kohahduttaneet aikanaan

   Lainaa

  25. Kapteeni koukku 22.10.2013 16:53
   Tulos: -56 (78 ääntä)
   Jälkimmäinen on oiva esimerkki siitä, mihin maailma menee, kun liberaalit päättäjät ja vanhemmat luopuvat perinteiseistä arvoista. Tällaisen tapauksen kohdalla pyöritellään päätä, eikä sitten millään osata yhdistää syytä ja seurausta.

   Lainaa

  26. Tulos: +89 (93 ääntä)
   Kyllä mun serkku siinä 8-vuotiaana kysy multa, että onko sua ikinä pantu. Menin vähä vaikeeks (ite olin 10v) ja sanoin et no eeei. Kysyin sit mitä se tarkottaa ja serkku sano panemisen tarkottavan pussailua :D Samoin kaveri joskus 3lk sanoi nussimisen tarkoittavan pussailua, joten ei tuo nyt mitään "mihin tää maailma on menossa" -meininkiä ole.

   Lainaa

  27. Tulos: -6 (18 ääntä)
   Toivon ettei 7-vuotiaat ihan ymmärrä ihan täsmälleen mitä sanalla "nussiminen" tarkoitetaan. Tosin tuskin, kyllä ainakin itse tiesin jo joskus 6-vuotiaana mitä se oli.

   Lainaa

  28. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Hanna, I feel u.

   Lainaa

  29. Tulos: +41 (91 ääntä)
   Jaa-a: Ymmärrettävä reaktio kaapuun. Miettikää nyt vähän miltä ne lapsista näyttävät kun oma silmäkään ei totu? Pelkkää naisen alistamista koko “vaate”.
   Ei se ole naisen alistamista jos nainen TAHTOO itse käyttää sitä vaatetta vaikka sitten niistä uskonnollisista syistä. On myös alistamista pakottaa henkilöä olemaan käyttämättä vaatetta, jota hän haluaa käyttää. Osa burkaa käyttävistä kokee paljastavien vaatteiden olevan alistamista.

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (65 ääntä)
   Jaa-a: Ymmärrettävä reaktio kaapuun. Miettikää nyt vähän miltä ne lapsista näyttävät kun oma silmäkään ei totu? Pelkkää naisen alistamista koko “vaate”.
   Naisen alistamista? Jos nainen itse valitsee kyseisen vaatteen kaupasta ja päättää sitä myös yllään pitää, niin hän on alistettu? Okei.

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Kapteeni koukku: Jälkimmäinen on oiva esimerkki siitä, mihin maailma menee, kun liberaalit päättäjät ja vanhemmat luopuvat perinteiseistä arvoista. Tällaisen tapauksen kohdalla pyöritellään päätä, eikä sitten millään osata yhdistää syytä ja seurausta.
   Sun syy-seuraussuhteiden yhdistely sen sijaan tuntuukin tosi älykkäältä ja pätevältä! Jos perinteiset arvot ja niiden moraalia kohottavat vaikutukset ovat lähellä sydäntä, niin kannattaa liittyä vaikka vanhoillislestadiolaiseen yhteisöön, esim. siellä kyllä osataan... ;)

   Lainaa

  32. Tulos: +7 (39 ääntä)
   Mun mielestä lapsille pitäisi opettaa muistakin kulttuureista asioita jo pienestä pitäen, ettei sattuisi tollasia huuteluja :/ kai Jennifer sanoi jotain sille lapselle?

   Lainaa

  33. no voihan... 23.10.2013 2:43
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Itselläni oli päiväkodissa työharjoittelussa saman tyyppinen tilanne...pikkutytöt pihalla tuijottelivat ja kuiskivat, ja lopulta yksi 5-6v. tyttö lähestyi ja alkoi haastatella: -Onks sul poikaystävää? -No joo. -Pussaat sä sitä? -Aina välillä... -Nukut sä sen vieressä? -Mitäs sinulla on nyt oikein mielessä? -Nussit sä sitä?? - ... X_X Itse luulin tuon ikäisenä, että seksi on jokin huumausaine, enkä osannut kuvitellakaan, että tietyillä ruumiinosilla olisi muita tarkoituksia kuin virtsaaminen....

   Lainaa

  34. Tulos: +25 (51 ääntä)
   Lahna: Mun mielestä lapsille pitäisi opettaa muistakin kulttuureista asioita jo pienestä pitäen, ettei sattuisi tollasia huuteluja :/ kai Jennifer sanoi jotain sille lapselle?
   Onkohan niille maahanmuuttajien lapsille kerrottu Suomen kulttuurista?

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (59 ääntä)
   mellow: Naisen alistamista? Jos nainen itse valitsee kyseisen vaatteen kaupasta ja päättää sitä myös yllään pitää, niin hän on alistettu? Okei.
   Että nainenko päättää? Tämä olikin itselleni ihan uutta.

   Lainaa

  36. Tulos: +28 (40 ääntä)
   Jaa-a: Onkohan niille maahanmuuttajien lapsille kerrottu Suomen kulttuurista?
   En minä sitä tiedä, mutta haluan opettaa ainakin omat lapseni tuntemaan muutkin kulttuurit. En todellakaan halua, että oma lapseni huutelee tuolla lailla.

   Lainaa

  37. Tulos: +35 (57 ääntä)
   Aika absurdia väittää, etteikö burkha ja nämä muutkin kuteet ole tarkoitettu nimenomaan naisen alistamiseen. Joo, kyllähän ne laittavat ne päälle omasta tahdostaan, entä sitten? Se johtuu siitä, että he ovat TOTTUNEET käyttämään kyseisiä vaatteita. Laitammehan mekin kalsarit joka päivä jalkaan, miettimättä syitä sille. Muistakaa myös, että monessa islamistisessa valtiossa vähäpukeisen naisen raiskaaminen ei ole rikos, koska hän on vähäpukeutumisella "houkuttanut" miehiä ja täten on itse syylinen siihen.

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Neppiina: Kyllä meillä Kontulassa se sana tarkoituksineen tiedettiin jo päiväkodissa.
   Paskanmarjat te mistään mitään tienny.

   Lainaa

  39. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Huutonauru ruskeasta kummituksesta :D Ja mitä siihen nussimiseen tulee, itse luulin penskana sen tarkoittavan pussailemista. Salaa luettiin myös enon Jalluja ja luultiin että seksiä harrastaessa pissitään toisten päälle kun niissä tarinoissa roiskittiin kokoajan lasteja milloin minnekin :D

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (26 ääntä)
   Joo miehet on säätäneet muslimimaissa lait joiden mukaan naisen pitää mennä tai kivitystuomio tulee ja te sanotte sitä vapaaehtoiseksi?? Just just. Mä sanon vapaaehtoisuudeksi sitä että mä voin kulkea pylly paljaana kadulla ja ainoa joka siihen asiaan voi mitään sanoa on poliisi, joka voi sakottaa mua sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta tai jostain sellasesta.

   Lainaa

  41. pikkutytöt 6.11.2013 13:59
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Meillä oli 7-8 vuotiaana "pussinuu". Loput saatte itse päätellä.

   Lainaa

  42. Tulos: -18 (22 ääntä)
   Jennifer päiväkodin työntekijänä taitaa rikkoa vaitiolovelvollisuuttaan kun päivittelee naamikseen lasten asioita.

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Pege: Ei se ole naisen alistamista jos nainen TAHTOO itse käyttää sitä vaatetta vaikka sitten niistä uskonnollisista syistä. On myös alistamista pakottaa henkilöä olemaan käyttämättä vaatetta, jota hän haluaa käyttää. Osa burkaa käyttävistä kokee paljastavien vaatteiden olevan alistamista.
   Mutta kun monet ei TAHDO käyttää sitä vaatetta. Ne käyttää ja monet myös sanoo haluavansa käyttää koska muuten isä tai veli tai joku sukulaismies tulee ja hakkaa. Lisäksi joku sun tuntema mies noissa porukoissa voi olettaa että sut saa raiskata jos et käytä sitä. Tuota kun sulle on opetettu lapsesta asti (jos et käytä niin sut saa hakata ja raiskata) niin kummasti se kaavun pitäminen rupee tuntumaan hyvältä idealta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: lapsi, lapset, burka, torttu, Runeberg, poikaystävä, seurustelu, seurustella, julkinen