Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kohtaamisia kaupoilla, osa 34

  Kauppatäti bongaa komean pojan ja sekoaa täysin.
  Suurenna näkymä
  Kohtaamisia kaupoilla, osa 34

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +306 (336 ääntä)
   Tunnustan! Ostin savuporokiusausta

   Lainaa

  2. Komea tuntematon mies 22.10.2013 3:34
   Tulos: +251 (277 ääntä)
   Minä se olin joka ostin savuporokiusausta.

   Lainaa

  3. Tulos: -460 (584 ääntä)
   Eli siis oikeasti on noin säälittäviä ihmisiä kuin tuo jälkimmäine? itekki kassalla töissä olleena muistan kyllä että on ihania alfauroksia joita palvelis ihan mielellää useemminki mutta en kyllä lähtis omaa numeroani kaiken kansan ilmoille laittamaa.. melko helppo tapaus taitaa tyttö olla ton perusteella.

   Lainaa

  4. Tulos: +461 (479 ääntä)
   okk: Eli siis oikeasti on noin säälittäviä ihmisiä kuin tuo jälkimmäine? itekki kassalla töissä olleena muistan kyllä että on ihania alfauroksia joita palvelis ihan mielellää useemminki mutta en kyllä lähtis omaa numeroani kaiken kansan ilmoille laittamaa.. melko helppo tapaus taitaa tyttö olla ton perusteella.
   Taitaa tuo numerolappu olla vaa'assa joka on siellä tiskin takana henkilökunnan käytössä. Eli numero valmiiksi käsillä että voi seuraavalle savuporokiusausta ostavalle antaa.

   Lainaa

  5. Tulos: +517 (583 ääntä)
   okk: Eli siis oikeasti on noin säälittäviä ihmisiä kuin tuo jälkimmäine? itekki kassalla töissä olleena muistan kyllä että on ihania alfauroksia joita palvelis ihan mielellää useemminki mutta en kyllä lähtis omaa numeroani kaiken kansan ilmoille laittamaa.. melko helppo tapaus taitaa tyttö olla ton perusteella.
   Diibadaa lässynlää blaa blaa blaa. Minäkin muistan pälä pälä kaikki ovat säälittäviä paitsi minä nönnönnöööö.

   Lainaa

  6. Tulos: +388 (410 ääntä)
   Tää jälkimmäinen tapaus oli mun mielestä vaan kamalan herttanen kun tollalailla innostu, ihan nousi hymy huulille! Eikä se välttämättä sitä numeroonsa oikeesti oo jakelemassa, saattoi vaikka ihan vitsillä ton lapun kirjottaa ja jakaa Facessa. Ei toisten ihmisten ilosta tarvitse loukkaantua ja leimata välittömästi kevytkenkäseks.

   Lainaa

  7. Tulos: +50 (114 ääntä)
   aww varmaa söpis poika oli :* !

   Lainaa

  8. Tulos: +277 (297 ääntä)
   Ei siinä mitään kevytkenkäisyyttä ole, jos numeronsa antaa. Miksei muka saisi tutustua miehiin?

   Lainaa

  9. Tulos: +221 (249 ääntä)
   okk: Eli siis oikeasti on noin säälittäviä ihmisiä kuin tuo jälkimmäine? itekki kassalla töissä olleena muistan kyllä että on ihania alfauroksia joita palvelis ihan mielellää useemminki mutta en kyllä lähtis omaa numeroani kaiken kansan ilmoille laittamaa.. melko helppo tapaus taitaa tyttö olla ton perusteella.
   No ja mitähän se sulle kuuluu vaikka olisikin "helppo"? Seksi on mukavaa ja komean miehen kanssa se on vielä mukavampaa. Tämä on taas oikein malliesimerkki siitä miten naisten ongelma on nimenomaan toiset naiset, ei ne miehiä ole jotka helpoksi haukkuu. Ymmärrän kyllä suakin - joidenkin on elettävä toisten kautta kun eivät uskalla elää itse.

   Lainaa

  10. Tulos: +84 (120 ääntä)
   Pahis: No ja mitähän se sulle kuuluu vaikka olisikin “helppo”? Seksi on mukavaa ja komean miehen kanssa se on vielä mukavampaa. Tämä on taas oikein malliesimerkki siitä miten naisten ongelma on nimenomaan toiset naiset, ei ne miehiä ole jotka helpoksi haukkuu. Ymmärrän kyllä suakin – joidenkin on elettävä toisten kautta kun eivät uskalla elää itse.
   Samaa mieltä! En ole koskaan ymmärtänyt mitä siinä seksissä on niin kamalaa... Veikkaisin että ne naiselliset ruumiinosat kuluvat yhden seksikerran aikana suunnilleen saman verran kuin ruokatorvi kuluu yhden aterian matkatessa sitä pitkin mahaan. Mutta silti nainen joka syö vaikka kaksikin ateriaa päivässä on kelpo kumppani mutta nainen joka harrastaa seksiä kerran kuussa toisinaan eri miesten kanssa on kelvoton kumppani ja jotenkin iljettävä ihmisenäkin. En henkilökohtaisesti näe näiden kahden eri tarpeen tyydyttämisissä mitään muuta eroa kuin sen, että toisen niistä on eräs pronssikautinen satukirja luokitellut synniksi...

   Lainaa

  11. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Ahaha kyllähä tää oli meikän työpäivän piristys. Komia oli mies! Hahahah! :D:D:D

   Lainaa

  12. Tulos: +197 (209 ääntä)
   Millalla on juuri oikea asenne tähän hommaan. Sanoo suoraan, jos on rehellisesti kiinnostunut, eikä ala pelaamaan mitään Cosmossa esiteltyä "iskemispeliä" taikka esitä vaikeasti tavoitettavaa. Maailma olisi paljon parempi paikka, jos useammat naiset tajuaisivat näin tehdä.

   Lainaa

  13. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Savuporokiusauksen ostajalla on helppo kyllä löytää takaisin, kun huomaa, että kyseessä on Citymarket Rovaniemellä ja nimikin on jo tiedossa :)

   Lainaa

  14. Tulos: +63 (65 ääntä)
   Jaajozzi: Millalla on juuri oikea asenne tähän hommaan. Sanoo suoraan, jos on rehellisesti kiinnostunut, eikä ala pelaamaan mitään Cosmossa esiteltyä “iskemispeliä” taikka esitä vaikeasti tavoitettavaa. Maailma olisi paljon parempi paikka, jos useammat naiset tajuaisivat näin tehdä.
   ... Ja miehet! ;) Voitasko hei kaikki tää saakelin seksuaalipelailu ja osotetaan kiinnostus suoraan ja vilpittömästi (minkä ei tarvii tarkottaa röyhkeetä tai päällekäyvää tekniikkaa vaan juurikin vaikka Millan kaltaista puhelunnumeron antamista)? Omien kokemuksien mukaan kyllä ne miehetkin ossaa pelailla - taidetaan olla kaikki siinä yhtä hyviä. Mistä lie tuommonenkin opittu, kun se vaan vaikeuttaa kaikkien elämää ja seuran sekä seksin saantia. Pelailut sikseen!

   Lainaa

  15. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Parasta tässä oli Valivalin kommentti :'D Voi kun voisin tykätä uudemmankin kerran x)

   Lainaa

  16. Tulos: -64 (82 ääntä)
   Pahis: No ja mitähän se sulle kuuluu vaikka olisikin “helppo”? Seksi on mukavaa ja komean miehen kanssa se on vielä mukavampaa. Tämä on taas oikein malliesimerkki siitä miten naisten ongelma on nimenomaan toiset naiset, ei ne miehiä ole jotka helpoksi haukkuu. Ymmärrän kyllä suakin – joidenkin on elettävä toisten kautta kun eivät uskalla elää itse.
   mitäpä se kellekään kuuluu mutta tännepä se on julkisesti laitettu joten julkisesti saan varmaan mielipiteeni ilmaistakin.. joo siis onhan se herttaista ja ihanaa että joku innostuu toisesta ihmisestä ensisilmäyksellä noin paljon että sen eteen pitää noin paljon "nähdä vaivaa" ja jakaa faceen tämä tieto että on nyt tällaista tapahtunut. melkeinhän tässä saa häitä alkaa suunnittelemaan :) siitä oon samaa mieltä että seksi on mukavaa, mutta itse mieluummin harrastan sitä sellaisen kanssa joka arvostaa minua muutenkin kuin isojen tissien takia :D mutta kiitos ymmärryksestä :)

   Lainaa

  17. Tulos: +65 (71 ääntä)
   okk: Eli siis oikeasti on noin säälittäviä ihmisiä kuin tuo jälkimmäine? itekki kassalla töissä olleena muistan kyllä että on ihania alfauroksia joita palvelis ihan mielellää useemminki mutta en kyllä lähtis omaa numeroani kaiken kansan ilmoille laittamaa.. melko helppo tapaus taitaa tyttö olla ton perusteella.
   Hui hirvitys, ihan numeronsa haluaisi antaa! On se vaan irstaaksi mennyt tämä maailma. Jos on kiinnostunut, niin miksi ei voisi yhteystietojaan antaa? Miten muutenkaan sitä sitten tutustuu kiinnostaviin ihmisiin? Eihän tuo numero kuitenkaan missään yleisessä jaossa ole.

   Lainaa

  18. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Ei voi lähteä edes kahville keskustellakseen siveästä avioliittoon johtavasta seurustelusta jollei ole jotain yhteystietoja että siitä voi sopia. Vai ovatko tosiaan kaikki naiset jotka eivät odota vaikka loppuikäänsä että mies tulee, pyyhkäisee jalat alta ja mahdollisesti vie satulinnaan, nyt jo "helppoja"? Voi kevät.

   Lainaa

  19. oppinut läksyni 22.10.2013 16:14
   Tulos: -10 (24 ääntä)
   Jaajozzi: Millalla on juuri oikea asenne tähän hommaan. Sanoo suoraan, jos on rehellisesti kiinnostunut, eikä ala pelaamaan mitään Cosmossa esiteltyä “iskemispeliä” taikka esitä vaikeasti tavoitettavaa. Maailma olisi paljon parempi paikka, jos useammat naiset tajuaisivat näin tehdä.
   Sen ainoan kerran, kun olen oikeasti jostain ystävästä pitänyt ja sen ilmaissut, niin kyseinen "mies" leikitteli tunteillani rankasti. Ja nyt sitten vielä kai ihmettelee, etten pidä häneen enää yhteyttä. Olen varmasti varovaisempi, jos seuraavaa kertaa edes tulee. Jos mies on kiinnostunut, hän ottaa riskin torjunnasta. Mies voi helposti vedättää pitempäänkin, vaikka oikeaa kiinnostusta sitoutumiseen ei olisikaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +76 (84 ääntä)
   okk: mitäpä se kellekään kuuluu mutta tännepä se on julkisesti laitettu joten julkisesti saan varmaan mielipiteeni ilmaistakin.. joo siis onhan se herttaista ja ihanaa että joku innostuu toisesta ihmisestä ensisilmäyksellä noin paljon että sen eteen pitää noin paljon “nähdä vaivaa” ja jakaa faceen tämä tieto että on nyt tällaista tapahtunut. melkeinhän tässä saa häitä alkaa suunnittelemaan siitä oon samaa mieltä että seksi on mukavaa, mutta itse mieluummin harrastan sitä sellaisen kanssa joka arvostaa minua muutenkin kuin isojen tissien takia mutta kiitos ymmärryksestä
   Ja tässä kommentissa näemme okk:n polttavan tarpeen selvittää kanssakeskustelijoille vielä lisää sitä faktaa että hän on hieman moraalisempi ja parempi ihminen kuin muut, ja että häntä jyystetään hänen sisäisen kauneutensa ja arvokkuutensa vuoksi, ei tissien takia (joiden yhteyttä alkuperäiseen asiayhteyteen hän ei tiedä itsekään). Köyritään me muut vaikka ihan muista syistä, se on kivaa! Ja go Milla, toivottavasti unelmiesi kiusauskavaljeeri ymmärtää ilmottautua.

   Lainaa

  21. tuli vaan mieleen 22.10.2013 18:59
   Tulos: +40 (52 ääntä)
   okk: mitäpä se kellekään kuuluu mutta tännepä se on julkisesti laitettu joten julkisesti saan varmaan mielipiteeni ilmaistakin.. joo siis onhan se herttaista ja ihanaa että joku innostuu toisesta ihmisestä ensisilmäyksellä noin paljon että sen eteen pitää noin paljon “nähdä vaivaa” ja jakaa faceen tämä tieto että on nyt tällaista tapahtunut. melkeinhän tässä saa häitä alkaa suunnittelemaan siitä oon samaa mieltä että seksi on mukavaa, mutta itse mieluummin harrastan sitä sellaisen kanssa joka arvostaa minua muutenkin kuin isojen tissien takia mutta kiitos ymmärryksestä
   No kaippa sitä meistä jokainen saa kiksinsä eri asioista mutta kyllä minua ainakin itseäni hieman potuttaisi kuulla, että mies jonka kanssa juuri harrastin seksiä mietti koko aktin ajan vain sieluni kauneutta eikä vilkaissut kertaakaan niitä isoja tissejäni... Saattaisi lähteä kumppani vaihtoon mutta onneksi tiedän nyt kenelle tuollaiset tapaukset lähettää, jos sattuu vastaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +27 (31 ääntä)
   okk: Eli siis oikeasti on noin säälittäviä ihmisiä kuin tuo jälkimmäine? itekki kassalla töissä olleena muistan kyllä että on ihania alfauroksia joita palvelis ihan mielellää useemminki mutta en kyllä lähtis omaa numeroani kaiken kansan ilmoille laittamaa.. melko helppo tapaus taitaa tyttö olla ton perusteella.
   Kuulostat tylsältä ihmiseltä.

   Lainaa

  23. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Call me mayday?

   Lainaa

  24. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Voi että, oon ollu täysin samassa tilanteessa kahvilassa töissä ollessani ja suunnittelin ihan samaa, että kirjoittaisin numeroni lappuun ja antaisin sen sille kun nään. Mut en ikinä kehdannut. Ehkä jatkossa jos vastaavaa tapahtuu ;)

   Lainaa

  25. ei jummarra 22.10.2013 23:24
   Tulos: -26 (30 ääntä)
   Mitäs hauskaa näissä nyt oli? Ensimmäinen on luettu miljoona kertaa täältä ja satamiljoonaa kertaa jostain muualta... Entä miten toisen ihastuminen porokiusauspoikaan on hauskaa? En edes tajunnut viimistä, ennenka kommentteja luin täältä. EI ETUSIVULLE!

   Lainaa

  26. Tulos: +7 (11 ääntä)
   samastuin! kerranki yks hotti tystä oli kaupassa ja menin aivan lukkoon :| yritin sitä sitte facesta ettii mutta turhaan...

   Lainaa

  27. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Ihana toi savuporokiusaus! Herttaista <3 ja nauratti noi ekat kommentit... tuli vahan mieleen Spartacus :D

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Nyt kyllä jäi kiinnostamaan millanenhan hunksi siellä on ollut ostamassa savuporokiusausta.

   Lainaa

  29. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Sp: Veikkaisin että ne naiselliset ruumiinosat kuluvat yhden seksikerran aikana suunnilleen saman verran kuin ruokatorvi kuluu yhden aterian matkatessa sitä pitkin mahaan.
   Monet miehet luulee että neitsyen naisen kanssa pitää kuulua "poksahdus" kun "immenkalvo repiytyy auki tai irti" ja pitää tulla verta muuten oli varmasti huijari - että ei mikään ylläri jos ne luulee että venyy joka kosketuksesta. En kyllä tajua mistä miehet oppivat näitä juttuja... ihan älyttömiä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: lappu, viesti, Call Me Maybe, numero, väärä, kuva, tuntematon