Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 49

Äitiyspakkauksen markkinahinta nousi juuri uusiin sfääreihin.
Kirpputorin löytöjä, osa 49

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 85 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +941 (973 ääntä)
   Olisi tuosta suihkumyssystä Miriamin mielestä varmaan kympin voinut pyytää...

   Lainaa

  2. Tilitantti 19.9.2013 1:39
   Tulos: +1040 (1054 ääntä)
   Voiko olla, että Miriam on nähnyt ilmoituksia äitiyspakkausten myynnistä ja hinnoista tajuamatta, että niissä on sisältö mukana... En mie muuten käsitä, miten joku voi edes kuvitella saavansa 125€ pahvilaatikosta...

   Lainaa

  3. Tulos: +578 (586 ääntä)
   paljonkoha ois ollu hinta sisältöinee.. :D

   Lainaa

  4. Foo Fighter 19.9.2013 1:45
   Tulos: +547 (557 ääntä)
   Tilitantti: Voiko olla, että Miriam on nähnyt ilmoituksia äitiyspakkausten myynnistä ja hinnoista tajuamatta, että niissä on sisältö mukana… En mie muuten käsitä, miten joku voi edes kuvitella saavansa 125€ pahvilaatikosta…
   No mutta katsos, kun se on Sukupuu laatikko! Ei mikään tavallinen äitiyspakkauksen laatikko lainkaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +201 (211 ääntä)
   Kallis laatikko

   Lainaa

  6. Tulos: +344 (360 ääntä)
   Oon ennenki oon sanonu, että voi vittu näitä kaupustelijoita mutta nyt todella tarkoitan sitä. Hienoa Miriam hienoa.

   Lainaa

  7. Tulos: +109 (119 ääntä)
   Antakaa mun kaikki kestää... Go Miriam go.. Saikohan myytyä..? :D

   Lainaa

  8. Tulos: +99 (185 ääntä)
   Hyvä miriam hyvä..kuinka noin tyhmä on voinu säilyä hengis näinki kauan. Saati lisääntyä..

   Lainaa

  9. Tulos: +282 (312 ääntä)
   Onneksi Annen ostamaa tuulipukua ei oltu pesty ennen myyntiä. Kaikista ikävintä olisi ollut löytää pestyjä seletin riekaleita monen kympin edestä.

   Lainaa

  10. Tulos: +255 (259 ääntä)
   No mutta hei, mulla on yhä tallella tuo ihan tavallinen valkoinen laatikko! "kela"- tekstikin on ihan hyvässä kunnossa, ei ole kulumia yms. Taidanpa laittaa myyntiin heti, mutta alle 30€ en myy! ;)

   Lainaa

  11. Tulos: -77 (181 ääntä)
   Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa ;)

   Lainaa

  12. Ministeri Nieminen 19.9.2013 7:54
   Tulos: -137 (277 ääntä)
   Kyllä Annen olisi pitänyt viedä taskusta löytyneet rahat myyjälle. Siitä olisi tullut hyvä mieli sekä myyjälle että Annelle. Antaa hyvän kiertää.

   Lainaa

  13. Tulos: +164 (176 ääntä)
   Ehdin jo säikähtää Johannan kauppatavaraa ennen kuin luin kuvatekstin.

   Lainaa

  14. Rahanpesijä 19.9.2013 8:33
   Tulos: +107 (117 ääntä)
   Itse pesin muutama vuosi sitten kolmekymmentä euroa jotka oli unohtunut farkkujen taskuun. Itse seteleille ei käynyt mitään, ovat sen verran muovisia että olivat itseasiassa vain puhtaampia ja siloisempia. Eli ei käynyt mitään...

   Lainaa

  15. Tulos: +26 (62 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyllä Annen olisi pitänyt viedä taskusta löytyneet rahat myyjälle. Siitä olisi tullut hyvä mieli sekä myyjälle että Annelle. Antaa hyvän kiertää.
   Ei tuossa sanottu koska Anne ne rahat löysi. Jos heti paikan päällä jo huomasi, niin olisi pitänyt antaa rahat myyjälle. Sit taas jos ne kotona vasta löytyi niin ei se myyjä välttämättä enää edes olisi ollut siellä kirpparilla, niin vähän vaikea sellaiselle on lähteä mitään takaisin viemään.

   Lainaa

  16. Tulos: -37 (53 ääntä)
   Anne, älä oo idiootti!

   Lainaa

  17. Tulos: +190 (204 ääntä)
   "ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa" kyllä se on nyt tässä tapauksessa niin että tyhmä on juurikin se joka pyytää.

   Lainaa

  18. Tulos: +50 (56 ääntä)
   jo on pahvi hinnoissaan :D kyl se tyhmä on ihan täs tapaukses se, ku kehtaa pyytää.

   Lainaa

  19. Tulos: +153 (155 ääntä)
   ….: Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa
   Niinhän sitä sanotaan. Mutta näin tyhmä pyytäjä tuskin löytää mistään sitä vielä tyhmempää maksajaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +117 (129 ääntä)
   Ninni: Ehdin jo säikähtää Johannan kauppatavaraa ennen kuin luin kuvatekstin.
   Olisi ollut huomattavan loppuun nussittu kortsu, jos sitä ajattelit.

   Lainaa

  21. Tulos: +134 (138 ääntä)
   kukapa ei tahtois aitoa kelan pahvilaatikkoa.

   Lainaa

  22. Tulos: +65 (73 ääntä)
   niin siis äitiyspakkauksen arvohan SISÄLTÖINEEN on 140e.. :D hyvin jää voitolle jos jollekkin saa myytyä!!

   Lainaa

  23. Tulos: +103 (119 ääntä)
   ….: Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa
   Tää on niin kulunut lause ja vituttaa vaan joka kerta enemmän ja enemmän kun joku tämän sanoo. Ja tässä tapauksessa ei pidä paikkansa.

   Lainaa

  24. Tulos: +95 (99 ääntä)
   noh: Hyvä miriam hyvä..kuinka noin tyhmä on voinu säilyä hengis näinki kauan. Saati lisääntyä..
   No lisääntymiseenhän ei paljoa vaadita: tapahtuu monilta melkeinpä vahingossa.

   Lainaa

  25. Herra Stockmann 19.9.2013 11:08
   Tulos: -180 (218 ääntä)
   Miriamin älyvapaa myynti-ilmoitus antaa ihan todenmukaisen kuvan kirpputoreista: niillä myydään enimmäkseen lähes puhkikulunutta, likaista, turhaa ja rumaa köyhien ylijäämäroskaa, jota toiset köyhät kyttäävät "hyviä" diilejä metsästäessään. LIsäksi tämä asiakaskunta kuuluu miltei poikkeuksetta alimpaan (tyhmimpään) yhteiskuntaluokkaan, mikä näkyy niin myynti-ilmoitusten kuin asiakkaiden keskinäisen nahistelunkin (että kuka saa sen vihreän, tyhjän kissaviinipullon femmalla...) kielellis-kognitiivisessa tasossa. Itse heitän mieluummin käyttämättä jääneet, hyväkuntoisetkin tavarat roskikseen kuin alennun osalliseksi kirpputori-infernoa.

   Lainaa

  26. Tulos: +93 (105 ääntä)
   Herra Stockmann: Miriamin älyvapaa myynti-ilmoitus antaa ihan todenmukaisen kuvan kirpputoreista: niillä myydään enimmäkseen lähes puhkikulunutta, likaista, turhaa ja rumaa köyhien ylijäämäroskaa, jota toiset köyhät kyttäävät “hyviä” diilejä metsästäessään. LIsäksi tämä asiakaskunta kuuluu miltei poikkeuksetta alimpaan (tyhmimpään) yhteiskuntaluokkaan, mikä näkyy niin myynti-ilmoitusten kuin asiakkaiden keskinäisen nahistelunkin (että kuka saa sen vihreän, tyhjän kissaviinipullon femmalla…) kielellis-kognitiivisessa tasossa. Itse heitän mieluummin käyttämättä jääneet, hyväkuntoisetkin tavarat roskikseen kuin alennun osalliseksi kirpputori-infernoa.
   Kylläpä taas on yks tulevaisuuden toivo liikkeellä.

   Lainaa

  27. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Yayyy! Vihdoin kirpparijuttui taas. Jotkut ihmiset ne vaan ei tunnu tajuavan käytetyn tavaran hinnoittelemista. Siis joojoo pitäähän tästä helposti saada satanen vielä kun 105€ maksettu!!1 Tässä tapauksessa vielä tyhjiä laatikoita tommosin hinnoin.

   Lainaa

  28. Voitaisko jo unohtaa toi hokema 19.9.2013 11:56
   Tulos: +106 (110 ääntä)
   ….: Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa
   Se ainakin on tyhmä, jonka mielestä se, joka pyytää PAHVILAATIKOSTA 125e, ei ole tyhmä.

   Lainaa

  29. Tulos: +47 (63 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyllä Annen olisi pitänyt viedä taskusta löytyneet rahat myyjälle. Siitä olisi tullut hyvä mieli sekä myyjälle että Annelle. Antaa hyvän kiertää.
   Mä oon kuullu ett tyhmyydestä sakotetaan.

   Lainaa

  30. Tulos: -5 (37 ääntä)
   hyisaatana joku suihkumyssy XDDd ja tommone paskaneki viel !

   Lainaa

  31. Tulos: +43 (47 ääntä)
   Ehkä miriam ei nyt ole oikein tajunnut että laatikon arvo olisi jotakuinkin tuon verran, SISÄLTÖINEEN.

   Lainaa

  32. Tulos: -27 (67 ääntä)
   Ei yhtään yllätä että Miriam on pääkaupunkiseudulta.

   Lainaa

  33. Tulos: +70 (74 ääntä)
   Herra Stockmann: Miriamin älyvapaa myynti-ilmoitus antaa ihan todenmukaisen kuvan kirpputoreista: niillä myydään enimmäkseen lähes puhkikulunutta, likaista, turhaa ja rumaa köyhien ylijäämäroskaa, jota toiset köyhät kyttäävät “hyviä” diilejä metsästäessään. LIsäksi tämä asiakaskunta kuuluu miltei poikkeuksetta alimpaan (tyhmimpään) yhteiskuntaluokkaan, mikä näkyy niin myynti-ilmoitusten kuin asiakkaiden keskinäisen nahistelunkin (että kuka saa sen vihreän, tyhjän kissaviinipullon femmalla…) kielellis-kognitiivisessa tasossa. Itse heitän mieluummin käyttämättä jääneet, hyväkuntoisetkin tavarat roskikseen kuin alennun osalliseksi kirpputori-infernoa.
   Siinäpähän tuhlaat rahojasi uusiin ja kalliisiin tavaroihin :D Kirppikseltä kun vähän kaivaa niin voi - kyllä, todellakin - tulla vastaan melkoisia löytöjä. Minä ostin vastikään erittäin hyväkuntoisen, hienosti leikatun, aidon merkkinahkatakin hurjaan 2e hintaan. Ikäähän sillä on sen verran ettei enää kaupoista löydy, mutta jos löytyisi niin ei alle satasen kyllä lähtisi, lähellekään. Toki kirppiksiltä löytää myös paljon turhaa, kallista ja ylihinnoiteltua rojua, mutta paljon hyvääkin tavaraa. Harmittavaa tuo tavaroiden poisheittäminen kyllä on. Tässä maailmassa on tavaraa ihan tarpeeksi, ja käyttökelpoisille esineille varmasti löytyisi uusi, tarvitseva koti. En ymmärrä, mikä siinä niin vastemielistä on - kaikki osapuolet hyötyvät. Aina kun mahdollista, minä käyn mieluummin kirppareilla ainakin kokeilemassa onneani, kuin tieten tahtoen edistän tätä hirveää kulutusta, maapallon jyrsimistä ja esimerkiksi lapsityöläisiä tiesmissäpäinmaailmaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Mulle on joskus käynyt samoin kuin Annelle, en tosin noin suurta voittoa saanut :D

   Lainaa

  35. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Niin jossahan tälläisessä joku joskus sanoi, että se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. Usein kyllä se pyytäjä on tyhmä ja maksaja vielä tyhmempi.

   Lainaa

  36. Tulos: +148 (160 ääntä)
   Herra Stockmann: Miriamin älyvapaa myynti-ilmoitus antaa ihan todenmukaisen kuvan kirpputoreista: niillä myydään enimmäkseen lähes puhkikulunutta, likaista, turhaa ja rumaa köyhien ylijäämäroskaa, jota toiset köyhät kyttäävät “hyviä” diilejä metsästäessään. LIsäksi tämä asiakaskunta kuuluu miltei poikkeuksetta alimpaan (tyhmimpään) yhteiskuntaluokkaan, mikä näkyy niin myynti-ilmoitusten kuin asiakkaiden keskinäisen nahistelunkin (että kuka saa sen vihreän, tyhjän kissaviinipullon femmalla…) kielellis-kognitiivisessa tasossa. Itse heitän mieluummin käyttämättä jääneet, hyväkuntoisetkin tavarat roskikseen kuin alennun osalliseksi kirpputori-infernoa.
   Samaa mieltä. Itse tilaan kaiken, ruoasta lähtien Sveitsistä koska siellä on kaikkein kalleinta. Lisäksi tilaan kaikkea aina kaksi kappaletta ja heitän toisen kappalleen aina suoraan roskiin (mielellään jonkun köyhän silmien edessä).

   Lainaa

  37. Tulos: +24 (30 ääntä)
   noh: Hyvä miriam hyvä..kuinka noin tyhmä on voinu säilyä hengis näinki kauan. Saati lisääntyä..
   no eipä lisääntymiseen kauheesti älyä tarvita, avaa vaan reitensä

   Lainaa

  38. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Mutta tuohan on vauvan ensisänky! Kyllä siitä nyt 125€ voi hyvinkin pyytää :DD ps. Miriamin mielestä äitiyspakkauksen sisältö (makuupussi, vuodevaatteet, vauvan vaatteet, haalari, +muut tarvikkeet) ovat ilmeisesti arvoltaan yhteensä 15€, sillä Kela antaa tuon pakkauksen vaihtoehdoksi 140€ riihikuivaa rahaa.

   Lainaa

  39. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Halkokasa: Olisi tuosta suihkumyssystä Miriamin mielestä varmaan kympin voinut pyytää…
   ai kympin? tarkotitko 9kymppiä?

   Lainaa

  40. Tulos: -3 (9 ääntä)
   jos se myy jo pelkän laatikon 125e

   Lainaa

  41. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Raakel: Onneksi Annen ostamaa tuulipukua ei oltu pesty ennen myyntiä. Kaikista ikävintä olisi ollut löytää pestyjä seletin riekaleita monen kympin edestä.
   yleensä tarkistetaan taskut, ennen ku laitetaan koneeseen. sen takia sano että ois pessy tai tarkistanu ees taskut.

   Lainaa

  42. Herra Stockmann 19.9.2013 16:52
   Tulos: -76 (94 ääntä)
   ruiskukka: Siinäpähän tuhlaat rahojasi uusiin ja kalliisiin tavaroihin Kirppikseltä kun vähän kaivaa niin voi – kyllä, todellakin – tulla vastaan melkoisia löytöjä. Minä ostin vastikään erittäin hyväkuntoisen, hienosti leikatun, aidon merkkinahkatakin hurjaan 2e hintaan. Ikäähän sillä on sen verran ettei enää kaupoista löydy, mutta jos löytyisi niin ei alle satasen kyllä lähtisi, lähellekään. Toki kirppiksiltä löytää myös paljon turhaa, kallista ja ylihinnoiteltua rojua, mutta paljon hyvääkin tavaraa. Harmittavaa tuo tavaroiden poisheittäminen kyllä on. Tässä maailmassa on tavaraa ihan tarpeeksi, ja käyttökelpoisille esineille varmasti löytyisi uusi, tarvitseva koti. En ymmärrä, mikä siinä niin vastemielistä on – kaikki osapuolet hyötyvät. Aina kun mahdollista, minä käyn mieluummin kirppareilla ainakin kokeilemassa onneani, kuin tieten tahtoen edistän tätä hirveää kulutusta, maapallon jyrsimistä ja esimerkiksi lapsityöläisiä tiesmissäpäinmaailmaa.
   Mun vapaa-aika on sen verran arvokasta, että ei kiinnosta käyttää sitä mihinkään kirppareiden jätekasojen tonkimiseen. Ja joo, varmaan riittäis maailmassa tavaraa kaikille, jos kommarihenkisesti tasan jaettais, mut tässä on kyse enemmän maineenhallinnasta ku solidaarisuudesta: en mielelläni tule nähdyksi köyhien seurassa, ettei ala levitä kaiken maailman huhuja omassa kaveripiirissä.

   Lainaa

  43. Tulos: -22 (24 ääntä)
   noh: Hyvä miriam hyvä..kuinka noin tyhmä on voinu säilyä hengis näinki kauan. Saati lisääntyä..
   Kumpikos se olikaan se tyhmä? Se joka pyytää, vai...

   Lainaa

  44. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Miriam: mitä päässäsi oikein liikkuu?

   Lainaa

  45. Tulos: +9 (11 ääntä)
   noh: Hyvä miriam hyvä..kuinka noin tyhmä on voinu säilyä hengis näinki kauan. Saati lisääntyä..
   Ottamalla rahaa itseään tyhmemmiltä

   Lainaa

  46. Tulos: +9 (17 ääntä)
   mrj: Ei tuossa sanottu koska Anne ne rahat löysi. Jos heti paikan päällä jo huomasi, niin olisi pitänyt antaa rahat myyjälle. Sit taas jos ne kotona vasta löytyi niin ei se myyjä välttämättä enää edes olisi ollut siellä kirpparilla, niin vähän vaikea sellaiselle on lähteä mitään takaisin viemään.
   eikä se välttämättä ole edes sellainen kirppari jossa on myyjä paikalla vaan on ns. itsepalvelukirppari johon myyjät vievät ne ja kirpparin pitäjä myy. eikä sitä välttämättä enää edes muista mistä pöydästä kyseisen vaatteen on ostanut.

   Lainaa

  47. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Tilitantti: Voiko olla, että Miriam on nähnyt ilmoituksia äitiyspakkausten myynnistä ja hinnoista tajuamatta, että niissä on sisältö mukana… En mie muuten käsitä, miten joku voi edes kuvitella saavansa 125€ pahvilaatikosta…
   Mut onhan se sentään ihan aito tommonen mekko! Ja joku varmaan nähnyt paljon vaivaa kuvaa painattaessaan!

   Lainaa

  48. Ministeri Nieminen 19.9.2013 18:56
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Ihmetys: Mä oon kuullu ett tyhmyydestä sakotetaan.
   Huh, tuliko pitkäkin kakku?

   Lainaa

  49. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Katoin, että toi suihkumyssy oli kondomi..

   Lainaa

  50. Tulos: +34 (38 ääntä)
   ….: Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa
   Ei. Täysin jälkeenjäänyttä haaskata aikaa ja energiaa ylihintaisen tavaran myymiseen, jota ei kukaan lopulta osta. Nyt se järki käteen, Miriam, kullan hinta on 33e / gramma, ei pahvin. Pahvi.

   Lainaa

  51. Tulos: +48 (60 ääntä)
   Herra Stockmann: Miriamin älyvapaa myynti-ilmoitus antaa ihan todenmukaisen kuvan kirpputoreista: niillä myydään enimmäkseen lähes puhkikulunutta, likaista, turhaa ja rumaa köyhien ylijäämäroskaa, jota toiset köyhät kyttäävät “hyviä” diilejä metsästäessään. LIsäksi tämä asiakaskunta kuuluu miltei poikkeuksetta alimpaan (tyhmimpään) yhteiskuntaluokkaan, mikä näkyy niin myynti-ilmoitusten kuin asiakkaiden keskinäisen nahistelunkin (että kuka saa sen vihreän, tyhjän kissaviinipullon femmalla…) kielellis-kognitiivisessa tasossa. Itse heitän mieluummin käyttämättä jääneet, hyväkuntoisetkin tavarat roskikseen kuin alennun osalliseksi kirpputori-infernoa.
   Muista lisätä kirpputorien kriminalisointi kokoomusnuorten seuraavaan vaaliohjelmaan, Susanna. Onhan se väärin ja vastenmielistä, että vähävaraiset tai muuten vaan maailman menosta jotakuinkin vittuakaan antavat ihmiset ostavat mielummin halvalla käytettyä tavaraa kuin tuhlaavat rahaa ja luonnonvaroja kapitalismin kukoistamisen turvaamiseksi. Muista sylkeä vielä päälle, pthyi meitä köyhiä paskoja.

   Lainaa

  52. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Nojaa, loppujenlopuksi Herra Stokmannin seura ei tule kelpaamaan niille seurastaan nirppanokkaisille jotka ovat perineet/ voittaneet lotossa ihan yhtä paljon rahaa, mutta ovat ymmärtäneet olla panematta sitä tolkuttomuuksiin ja ovat siksi jatkossa varakkaampia. Sitä odotellessa.

   Lainaa

  53. Tulos: +19 (23 ääntä)
   bethos: Ei yhtään yllätä että Miriam on pääkaupunkiseudulta.
   Espoossa kaikki on kalliimpaa... myös pahvilaatikot

   Lainaa

  54. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Herra Stockmann kuulostaa hieman trollilta, joka haluaa vain katsoa miten muut raivostuvat. Mutta siltikin sanotaanpa että tämä maa on kyllä niin tuhottu pian kaikkien osalta. Ehkä pienenä tietona kaikille Suomen rahoja ja veroja pois vieville, pian nousee Aasia jossa hyvinvointi on kasvussa ja et kyllä välttis sinne pääse rahoinesikaan. Aika nationalistista kansaa yleensä ja toimivat mieluummin toisin kuin lännessä on tehty.

   Lainaa

  55. Tulos: -21 (27 ääntä)
   Idarit ei vaan tajuu, et noi boxit o kovaa huutoo kansainvälisil markkinoil... esim. vauvan ensipediksi.... Huoh, mitä körttiläisiiiiiiii

   Lainaa

  56. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Mirtzukka: Idarit ei vaan tajuu, et noi boxit o kovaa huutoo kansainvälisil markkinoil… esim. vauvan ensipediksi…. Huoh, mitä körttiläisiiiiiiii
   Se on yks hailee millaseen pahvilaatikkoon vauvan laittaa nukkumaan, ei se huomaa eroa.

   Lainaa

  57. Tulos: -1 (3 ääntä)
   =D meinasin peukuttaa tuota ensimmäistä päivitystä, mutta sitten hokasin, että en voikaan =D =D todella mahtava kirppislöytö, jos pitää paikkansa. Ja vaikkei pitäiskään, niin hauska kasku..

   Lainaa

  58. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Mirtzukka: Idarit ei vaan tajuu, et noi boxit o kovaa huutoo kansainvälisil markkinoil… esim. vauvan ensipediksi…. Huoh, mitä körttiläisiiiiiiii
   ...mutta käykö kansainväliset ostajat suomalaisilla kirpparisivuilla, ja jos käyvät, älyääkö ne kielestä mitään..?

   Lainaa

  59. Mitä vittua 20.9.2013 15:46
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Minäkin pidin aikanaan kirpputoreja turhina, köyhien juttuna tai jtn o.O kun uutena löytyy ''mieluisampia'' vaatteita.. Olinkohan 16v, kun kaverin seuraksi lähdin ja tajusin, ettei kirppiksiltä aina löydy mitä haluaa, mutta löydöt ovat sitten aina kiva juttu, ja yhden pöydän voi sitten melkein tyhjentääkkin kaikesta kivasta ja sopivan kokoisesta ! Kyllä harmittaa, kun isä ei enää maksa minulle niitä 50-100e hameita ja paitoja, itse kun ostan 1-10e samanlaisia enemmän ja erilaisia merkkejä. Tulihan selitystä, joku ehkä jaksoi lukeakkin :D Ps. Muutamaan kuukauteen en ole tällä sivustolla käynyt ja toivoin Jessican jo kadonneen, mutta ei -_- Onneksi osaan taas hypätä hänen juttujensa yli

   Lainaa

  60. Tulos: -20 (34 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyllä Annen olisi pitänyt viedä taskusta löytyneet rahat myyjälle. Siitä olisi tullut hyvä mieli sekä myyjälle että Annelle. Antaa hyvän kiertää.
   Kieltämättä toi oli munkin mielestä epärehellinen teko. Myyjä on myyny pelkän tuulipuvun, rahat ei kuulunu diiliin, eli käytännössä toi Anne varasti ne rahat.

   Lainaa

  61. Tulos: +8 (16 ääntä)
   LasseViren: Yayyy! Vihdoin kirpparijuttui taas. Jotkut ihmiset ne vaan ei tunnu tajuavan käytetyn tavaran hinnoittelemista. Siis joojoo pitäähän tästä helposti saada satanen vielä kun 105€ maksettu!!1 Tässä tapauksessa vielä tyhjiä laatikoita tommosin hinnoin.
   Ja kaiken kukkuraksi äitiyspakkauksen saa ilmaiseksi, joten tässä tapauksessa toi Miriam ei oo maksanu ite noista laatikoista yhtään mitään. Edes niitten sisällöstä.

   Lainaa

  62. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Mä oisin luultavasti palauttanu ne taskusta löytyneet rahat, alkais muuten omatunto kolkuttaa D: ja olis kiva jos itsellekin tehtäis niin.

   Lainaa

  63. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Tilitantti: Voiko olla, että Miriam on nähnyt ilmoituksia äitiyspakkausten myynnistä ja hinnoista tajuamatta, että niissä on sisältö mukana… En mie muuten käsitä, miten joku voi edes kuvitella saavansa 125€ pahvilaatikosta…
   Se on villiintynyt varmaan niistä äitiyspakkauksissa olleiden pussien hinnasta. Niitä "vuosikertapusseja" myydään vaikka kuinka kalliilla. Kai se luulee, että joku noitakin keräilee.

   Lainaa

  64. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Missä uudet mokat??

   Lainaa

  65. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Mitäköhän tämä henkilö, joka oli yhdessä feissarimokassa raívonnut kuinka kukaan kehtaa käyttää äitiyspakkauksen vaatteita, meinaisi tuosta viimeisestä ilmoituksesta ;)

   Lainaa

  66. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Viettääkö FM tiimi vielä kesälomaa vai missä lauantain mokat viipyy?

   Lainaa

  67. Tulos: +8 (8 ääntä)
   http://www.huuto.net/kohteet/-kela-sukupuu-laatikko-/276696545

   Lainaa

  68. Tulos: +7 (7 ääntä)
   http://www.huuto.net/kohteet/-kela-sukupuu-laatikko-/276696545
   Huuto.net on poistanut hänen tunnuksensa, koska sillä on liian paljon lunastamattomia huutoja :D Ihan oikein Miriamille.

   Lainaa

  69. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kaisa: Mutta tuohan on vauvan ensisänky! Kyllä siitä nyt 125€ voi hyvinkin pyytää D ps. Miriamin mielestä äitiyspakkauksen sisältö (makuupussi, vuodevaatteet, vauvan vaatteet, haalari, +muut tarvikkeet) ovat ilmeisesti arvoltaan yhteensä 15€, sillä Kela antaa tuon pakkauksen vaihtoehdoksi 140€ riihikuivaa rahaa.
   Itseasiassa tuon pakkauksen saaminen on melko kallista, kuitenkin pitää olla raskaana ja vieläpä niinkin pitkään, että raskaus tulee saattaa loppuun saakka. Synnytys ja sen jälkeinen hoitojakso maksaa muutamasta kympistä satoihin euroihin ja jostain olen lukenut laskelman, että lapsen aikuiseksi saattaminen maksaa nykyisin keskimäärin yli 100 000 euroa. ;)

   Lainaa

  70. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Raakel: Onneksi Annen ostamaa tuulipukua ei oltu pesty ennen myyntiä. Kaikista ikävintä olisi ollut löytää pestyjä seletin riekaleita monen kympin edestä.

   Lainaa

  71. Tulos: 0 (4 ääntä)
   tuota ku setelit on tehty lumppupaperista. Ne kestää pesun :)

   Lainaa

  72. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Herra Stockmann: Miriamin älyvapaa myynti-ilmoitus antaa ihan todenmukaisen kuvan kirpputoreista: niillä myydään enimmäkseen lähes puhkikulunutta, likaista, turhaa ja rumaa köyhien ylijäämäroskaa, jota toiset köyhät kyttäävät “hyviä” diilejä metsästäessään. LIsäksi tämä asiakaskunta kuuluu miltei poikkeuksetta alimpaan (tyhmimpään) yhteiskuntaluokkaan, mikä näkyy niin myynti-ilmoitusten kuin asiakkaiden keskinäisen nahistelunkin (että kuka saa sen vihreän, tyhjän kissaviinipullon femmalla…) kielellis-kognitiivisessa tasossa. Itse heitän mieluummin käyttämättä jääneet, hyväkuntoisetkin tavarat roskikseen kuin alennun osalliseksi kirpputori-infernoa.
   Toivon todella, että vain trollaat.

   Lainaa

  73. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Mirtzukka: Idarit ei vaan tajuu, et noi boxit o kovaa huutoo kansainvälisil markkinoil… esim. vauvan ensipediksi…. Huoh, mitä körttiläisiiiiiiii
   Jessican "trollauksien" mukahauska kopiointi ei todellakaan ole hauskaa. Joten, mene kommenttiesi kanssa vaikka demiin ja lopeta tänne kommentointi.

   Lainaa

  74. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Katoin, että toi suihkumyssy oli kondomi..
   mä katoin et siin on läjä löysää paskaa

   Lainaa

  75. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Luulin, että Miriam veti pohjat mutta ei, se olikin Johanna... Tipahdin totaalisesti tuosta suihkumyssy- ilmosta :-D

   Lainaa

  76. Tulos: +4 (4 ääntä)
   seastar: Luulin, että Miriam veti pohjat mutta ei, se olikin Johanna… Tipahdin totaalisesti tuosta suihkumyssy- ilmosta
   Johanna ei sentään pyytänyt tuosta rahaa, kyllä Miriam mielestäni veti ne pohjat ja aika railakkaasti.

   Lainaa

  77. Arthur Brown 25.9.2013 20:40
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   asdf: Johanna ei sentään pyytänyt tuosta rahaa, kyllä Miriam mielestäni veti ne pohjat ja aika railakkaasti.
   Pohjat veti ensimmäinen postaaja kun jätti rahat palauttamatta. Ainoa jonka teoilla oli konkreettista vaikutusta mihinkään.

   Lainaa

  78. Tulos: +2 (2 ääntä)
   noh: Hyvä miriam hyvä..kuinka noin tyhmä on voinu säilyä hengis näinki kauan. Saati lisääntyä..
   Näköjään hyvinkin helposti, kun on löytänyt itseäänkin tyhmempiä elättäjiä itselleen. Ei se sen suurempaa raketti-insinöörin älykkyyttä vaadi.

   Lainaa

  79. Miten niin varas? 26.9.2013 9:19
   Tulos: -1 (13 ääntä)
   Eikös Annen tapauksessa varsinainen mokaaja ole tuulipuvun myyjä. Oma vika kun unohtaa rahat taskuun. Kliseisesti voisi todeta, että "tyhmästä päästä kärsii koko ruumis". Ja niin kuin jossain aiemmassa kommentissa todettiin, että tilanteesta riippuen voi olla hyvinkin vaikea saada myyjään yhteys. Ei ole Annen tehtävä nähdä vaivaa toisen huolimattomuuden vuoksi. Anne on rehellisesti ostanut takin ja taskujen sisältö kuuluu hintaan.

   Lainaa

  80. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Ja oikeasti se synnytys ja hoitojakso maksavat tuhansia, niitä kun ei vaan Suomessa asiakkaalta laskuteta....voi tätä tietämättömyyttä.....
   Jenni: Itseasiassa tuon pakkauksen saaminen on melko kallista, kuitenkin pitää olla raskaana ja vieläpä niinkin pitkään, että raskaus tulee saattaa loppuun saakka. Synnytys ja sen jälkeinen hoitojakso maksaa muutamasta kympistä satoihin euroihin ja jostain olen lukenut laskelman, että lapsen aikuiseksi saattaminen maksaa nykyisin keskimäärin yli 100 000 euroa.

   Lainaa

  81. Tulos: +9 (9 ääntä)
   pööp: niin siis äitiyspakkauksen arvohan SISÄLTÖINEEN on 140e.. hyvin jää voitolle jos jollekkin saa myytyä!!
   Niin, siis äitiyspakkauksen arvohan on hyvinkin paljon enemmän kuin 140e sisältöineen, jos laskee kaikkien tuotteiden ostohinnan erikseen. 140e on se vaihtoehto mitä saat puhtaana rahana, ellet halua tuota pakkausta ottaa. Esim. bodyt ja potkuhousut kaupasta uutena ostettuna 10-20e/kpl, ja niitä on pakkauksessa yhteensä varmaan 10 puhumattakaan toppapuvusta, vastaavan hinta kaupassa noin 50e :D

   Lainaa

  82. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Ei se ole tyhmä, joka pyytää. Vai mitenkäs se meni?

   Lainaa

  83. Viisas nainen 6.10.2016 22:33
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Herra Stockmann: Mun vapaa-aika on sen verran arvokasta, että ei kiinnosta käyttää sitä mihinkään kirppareiden jätekasojen tonkimiseen. Ja joo, varmaan riittäis maailmassa tavaraa kaikille, jos kommarihenkisesti tasan jaettais, mut tässä on kyse enemmän maineenhallinnasta ku solidaarisuudesta: en mielelläni tule nähdyksi köyhien seurassa, ettei ala levitä kaiken maailman huhuja omassa kaveripiirissä.
   Voiko tommosella ees olla kavereita?

   Lainaa

  84. Viisas nainen 6.10.2016 22:44
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Jenni: Itseasiassa tuon pakkauksen saaminen on melko kallista, kuitenkin pitää olla raskaana ja vieläpä niinkin pitkään, että raskaus tulee saattaa loppuun saakka. Synnytys ja sen jälkeinen hoitojakso maksaa muutamasta kympistä satoihin euroihin ja jostain olen lukenut laskelman, että lapsen aikuiseksi saattaminen maksaa nykyisin keskimäärin yli 100 000 euroa.
   + vaatteet, kännykät ja muut tällaiset...

   Lainaa

  85. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Herra Stockmann: Miriamin älyvapaa myynti-ilmoitus antaa ihan todenmukaisen kuvan kirpputoreista: niillä myydään enimmäkseen lähes puhkikulunutta, likaista, turhaa ja rumaa köyhien ylijäämäroskaa, jota toiset köyhät kyttäävät "hyviä" diilejä metsästäessään. LIsäksi tämä asiakaskunta kuuluu miltei poikkeuksetta [...]
   Sun kielellis-kognitiivinen taso taas paistaa läpi niin kirjoituksen tyylistä kuin oikeinkirjoituksestakin. Molopää.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: äitiyspakkaus, laatikko, pahvilaatikko, hinta, suihkumyssy, raha, taskut