Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rekisteröimätön parisuhde

Pieni tulkintavirhe aiheuttaa suuren väärinkäsityksen.
Rekisteröimätön parisuhde

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1070 (1088 ääntä)
      Melko symppis tuo äiti. :D

      Lainaa

    2. Tulos: +785 (827 ääntä)
      ihana kotimainen avarakatseinen äiti

      Lainaa

    3. Tulos: -153 (245 ääntä)
      Voi isärukkaa sitten kun se olisi tajunnut. :D

      Lainaa

    4. entinen tyttöystävä 6.8.2013 10:21
      Tulos: +542 (586 ääntä)
      Ensimmäinen poikaystäväni silloin teinivuosina oli aika mustasukkainen tapaus. Hän eräänä päivänä kysyi, että häpesinkö häntä. Ihmettelin että mistäs nyt taas tuulee ja hän ilmoitti syyksi, kun en ole ehdottanut parisuhteemme rekisteröintiä. Sanoin, että emmehän me voi rekisteröidä parisuhdettamme kun olemme heteropari. Hän tietysti suuttui ja olihan tuollainen vaheltelu selkeä todiste pettämisestäkin sillä rekisteröity parisuhde on kirja, johon mennään kirjoittamaan seurustelevan parin osapuolten nimet, jotta kaikki tietäisivät, että nuo on nyt yhdessä... Tietysti koska en nimeäni tuohon kirjaan halunnut kirjoittaa varmasti pelkäsin, että kaikki ne potentiaaliset pettämiskumppanit lukisivat tuota kirjaa eivätkä haluaisi olla kanssani. No yritin selittää vielä mitä rekisteröidyllä parisuhteella tarkoitetaan mutta ei onnistunut. Erittäin opettava parisuhdekokemus: fiksu ja itsevarma mies on aina parempi kuin tyhmä ja sairaallioisen mustasukkainen

      Lainaa

    5. Tulos: -115 (195 ääntä)
      aws <3 harmi ku ei ollu homo mut on heterotki iha söpöi :3

      Lainaa

    6. Tulos: +176 (188 ääntä)
      Go Äiti Go!

      Lainaa

    7. Tulos: -134 (144 ääntä)
      Ja kuinka vanha Juuso olikaan?

      Lainaa

    8. Tulos: +264 (300 ääntä)
      entinen tyttöystävä: Erittäin opettava parisuhdekokemus: fiksu ja itsevarma mies on aina parempi kuin tyhmä ja sairaallioisen mustasukkainen
      You don't say?

      Lainaa

    9. Tulos: -300 (326 ääntä)
      ja minkä helvetin takia äiti oletti, että Juuso on parisuhteessa miehen kaa?? en kyl muutenkaan tajunnu tästä mitään...

      Lainaa

    10. Tulos: +55 (79 ääntä)
      Äitit <3

      Lainaa

    11. Tulos: +65 (87 ääntä)
      Kaverilla on just tällä hetkellä tyttöystävä, joka on takertuvaa sorttia. Pari kuukautta olleet yhdessä ja nopeasti edenneet ja nyt tää nainen haluais jo kihloihin :D Kaveri kyllä osas sentään siinä asiassa pistää vastaan. Tietenkin tää nainen kuvitteli heti, että kaveri ei tykkää siitä.

      Lainaa

    12. Tulos: +245 (247 ääntä)
      Kipsu__: ja minkä helvetin takia äiti oletti, että Juuso on parisuhteessa miehen kaa?? en kyl muutenkaan tajunnu tästä mitään…
      No selvennetään: Juuson isä näki ilmeisesti Facebookista, että Juuso on parisuhteessa. Hän luuli sen tarkoittavan, että Juuso on rekisteröidyssä parisuhteessa ja kertoi siitä Juuson äidille. Juuson äiti käytti Googlea ja sai selville, että rekisteröity parisuhde on "samaa sukupuolta olevan parin mahdollisuus rekisteröidä parisuhteensa ja antaa sille sitä kautta juridinen asema". Juuso ei siis miehenä voisi olla rekisteröidyssä parisuhteessa naisen kanssa.

      Lainaa

    13. kukkakaali 6.8.2013 13:09
      Tulos: +6 (76 ääntä)
      Kipsu__: ja minkä helvetin takia äiti oletti, että Juuso on parisuhteessa miehen kaa?? en kyl muutenkaan tajunnu tästä mitään…
      Koska Juuso oli vahingossa ilmoittanut olevansa REKISTERÖIDYSSÄ parisuhteessa, tai ainakin Juuson isä oli niin käsittänyt (ei tosta tekstistä ihan selviä miten asia on oikeesti). No mutta joka tapauksessa, rekisteröity parisuhde on samaa sukupuolta oleville pareille, kun eivät Suomessa saa vielä mennä naimisiin.

      Lainaa

    14. Tulos: +52 (62 ääntä)
      Kipsu__: ja minkä helvetin takia äiti oletti, että Juuso on parisuhteessa miehen kaa?? en kyl muutenkaan tajunnu tästä mitään…
      No olisiko vaikka siksi, että isä oli virheellisesti lukenut ko henkilön olevan rekisteröidyssä parisuhteessa? Ja rekisteröidyssä parisuhteessa kun ei voi eriä sukupuolta olevan kanssa.

      Lainaa

    15. Tulos: +88 (124 ääntä)
      Tää herättää kysymyksen, että eikö Juuson vanhemmat muka tienny Suvista ennestään vai luuliko ne että se on jättäny sen ja ruvennu homoks muuten vaan?

      Lainaa

    16. Tulos: -24 (96 ääntä)
      addee: Äitit ♥
      Äidit...

      Lainaa

    17. Tulos: +109 (111 ääntä)
      bethos: Tää herättää kysymyksen, että eikö Juuson vanhemmat muka tienny Suvista ennestään vai luuliko ne että se on jättäny sen ja ruvennu homoks muuten vaan?
      Eihän treffikumppaneita saman tien mennä vanhemmille esittelemään. Se vaihe tulee yleensä vasta sitten, kun suhde on sopivan vakaalla pohjalla. Rautalangasta: ovat siis varmasti Suvin kanssa tapailleet jonkun aikaa, sitten sopineet suhteen virallisuudesta keskenään ja sitten Juuso on päivittänyt tiedon myös Facebookiin. Josta isäpappa on sen sitten bongannut.

      Lainaa

    18. Tulos: +98 (108 ääntä)
      ..tai sitten iskä on nähnyt parisuhdeonnittelut facebookissa, ja kertonut vaimolleen sitten että poikamme on rekisteröinyt facebookissa parisuhteensa :)

      Lainaa

    19. Tulos: +124 (132 ääntä)
      Ymmärrän niin hyvin tuon tilanteen ja miten ei voi tajutakaan miten väärin vanhemmat ihmiset voivat fb-päivitykset käsittää. Joitakin vuosia sitten kun fb julkaisi automaattisesti news feedissä kaiken mitä profiilissasi teit, satuin poistamaan näkyvistä tiedon että olin sinkku. Se tietysti näkyi kavereiden feedissä muodossa "X ei ole sinkku", jota en itse aluksi huomannut. No äiti tietysti huomasi, ja ilmeisesti hänen ikäpolvensa oli tottunut ajattelemaan että sinkku tarkoittaa samaa kuin naimaton (eli myös seurusteleva ihminen on sinkku) ja veti nopeasti johtopäätöksen ja soitti samantien perään onnittelupuhelun kihlautumiseni johdosta. Silloin veti vähän sanattomaksi tämä päättelyketju, mutta toisaalta sympaattista..

      Lainaa

    20. Tulos: +34 (70 ääntä)
      Piti ihan tarkistaa, että onko fb:ssa mahdollisuus valita parisuhdetilanne-valikosta "rekisteröity parisuhde". Ei ole, ainakaan vielä. Homojen syrjintää!!!

      Lainaa

    21. Tulos: +40 (46 ääntä)
      entinen tyttöystävä: Ensimmäinen poikaystäväni silloin teinivuosina oli aika mustasukkainen tapaus. Hän eräänä päivänä kysyi, että häpesinkö häntä. Ihmettelin että mistäs nyt taas tuulee ja hän ilmoitti syyksi, kun en ole ehdottanut parisuhteemme rekisteröintiä. Sanoin, että emmehän me voi rekisteröidä parisuhdettamme kun olemme heteropari. Hän tietysti suuttui ja olihan tuollainen vaheltelu selkeä todiste pettämisestäkin sillä rekisteröity parisuhde on kirja, johon mennään kirjoittamaan seurustelevan parin osapuolten nimet, jotta kaikki tietäisivät, että nuo on nyt yhdessä… Tietysti koska en nimeäni tuohon kirjaan halunnut kirjoittaa varmasti pelkäsin, että kaikki ne potentiaaliset pettämiskumppanit lukisivat tuota kirjaa eivätkä haluaisi olla kanssani. No yritin selittää vielä mitä rekisteröidyllä parisuhteella tarkoitetaan mutta ei onnistunut. Erittäin opettava parisuhdekokemus: fiksu ja itsevarma mies on aina parempi kuin tyhmä ja sairaallioisen mustasukkainen
      Voi luoja :D mut hauskaahan tässä on se, että nykyisin facebook on aikalailla se ´, mitä toi luuli rekisteröidyn parisuhteen olevan.

      Lainaa

    22. Tulos: +4 (30 ääntä)
      Kipsu__: ja minkä helvetin takia äiti oletti, että Juuso on parisuhteessa miehen kaa?? en kyl muutenkaan tajunnu tästä mitään…
      Selkeästi et. Lue uudestaan _ajatuksella_, kyllä tosta tyhmempikin tajuaa - tai sitten ei.

      Lainaa

    23. Tulos: -9 (21 ääntä)
      Paketti: Eihän treffikumppaneita saman tien mennä vanhemmille esittelemään. Se vaihe tulee yleensä vasta sitten, kun suhde on sopivan vakaalla pohjalla.Rautalangasta: ovatsiis varmasti Suvin kanssa tapailleet jonkun aikaa, sitten sopineet suhteen virallisuudesta keskenään ja sitten Juuso on päivittänyt tiedon myös Facebookiin. Josta isäpappa on sen sitten bongannut.
      Njaa, no mun vanhemmilta mä en pysty pitämään oikein mitään salassa, aina ne saa kaiken tietää jostain.

      Lainaa

    24. Tulos: +56 (60 ääntä)
      Olipas kerrankin tosi hyväntuulinen moka jotenkin :) Juuson äitille propsit tosta asenteesta!

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Onks toi lumial otettu printscreeni? Miten sen saa otettua? :)

      Lainaa

    26. Tulos: +22 (22 ääntä)
      laura: Onks toi lumial otettu printscreeni? Miten sen saa otettua?
      windows ja kameranäppäintä yhtäaikaisesti painamalla

      Lainaa

    27. Tulos: +70 (82 ääntä)
      Thrill: Voi isärukkaa sitten kun se olisi tajunnut.
      Kaikki isät eivät onneksi ole junttimänttejä kuten sinun. Jokainen rakastava vanhempi kannustaa lastaan suuntautumisesta huolimatta. Vain hihhulit ja henkisesti rajoittuneet tuomitsevat.

      Lainaa

    28. Tulos: -44 (60 ääntä)
      ''Hihhulit'' ovat kyllä suvaitsevaisempia kuin useimmat ihmiset.. He ottavat porukkaansa erilaisia ihmisiä, toisin kuin useimmat. Esim. Ulkonäkö ei ole mikään peruste vaan se on luonne joka ratkaisee ! Ja jos esim. Polttelevat, tarjoavat kyllä, mutta eivät tyrkytä, toisin kuin alkoholia juovat valitettavan usein tekee.. Ja kyllä, ihan itse seuranneena voin tämän kertoa :)

      Lainaa

    29. Tulos: +32 (48 ääntä)
      Minäh: ”Hihhulit” ovat kyllä suvaitsevaisempia kuin useimmat ihmiset.. He ottavat porukkaansa erilaisia ihmisiä, toisin kuin useimmat. Esim. Ulkonäkö ei ole mikään peruste vaan se on luonne joka ratkaisee ! Ja jos esim. Polttelevat, tarjoavat kyllä, mutta eivät tyrkytä, toisin kuin alkoholia juovat valitettavan usein tekee.. Ja kyllä, ihan itse seuranneena voin tämän kertoa
      Jännää, koska en ole kertaakaan tavannut suvaitsevaista hihhulia. Yleensä he ovat kironneet mut alimpaan helvettiin, koska en usko Jumalaan.

      Lainaa

    30. Tulos: +7 (7 ääntä)
      jaskaspas: windows ja kameranäppäintä yhtäaikaisesti painamalla
      ei toimi :<

      Lainaa

    31. Päivänpolttava hylje 17.1.2021 16:35
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      yearight: Jännää, koska en ole kertaakaan tavannut suvaitsevaista hihhulia. Yleensä he ovat kironneet mut alimpaan helvettiin, koska en usko Jumalaan.
      Itse en ole tuollaista hihhulia tavannut koskaan, vaikken usko Jumalaan ja olen sen myös asiasta keskustellessa kertonut. Voisiko olla että sinua ei suvaita koska olet niin tyhmä?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: parisuhde, homo, rekisteröity, suhde, äiti, viesti, tekstiviesti, väärinkäsitys, avioliitto