Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Reilukerho kokoontuu

Ilkeää, mutten voinut vastustaa.
Reilukerho kokoontuu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -586 (880 ääntä)
   on se ihmeellistä kun noin vakavasta asiasta pitää heittää jotain mautonta läppää

   Lainaa

  2. Tulos: -400 (604 ääntä)
   Tassu ylös kaikki, jotka saivat tästä päähänsä mennä katsomaan tuota Spain train crash -videota! Joku siinä raadollisuudessa kiehtoo.

   Lainaa

  3. Puolikiero_savolainen 1.8.2013 7:15
   Tulos: -148 (466 ääntä)
   Se on helppo vitsailla, kunnes osuu omalle kohdalle. Se on varmaa, että jonkun perheitä tuossa meni.. Toivottavasti ei tule aamujunassa vastaan karma.

   Lainaa

  4. Tulos: +394 (492 ääntä)
   Ehkä oon hirviö, mut mua nauratti kaikki.... paitsi Ira.

   Lainaa

  5. Tulos: +283 (387 ääntä)
   Kukkikset aikaisin liikenteessä.

   Lainaa

  6. Hottentotti 1.8.2013 8:07
   Tulos: +355 (465 ääntä)
   On se ihmeellistä kun noin hyvästä läpästä pitää vetää jotkut mauttomat ja vakavat kilarit

   Lainaa

  7. Tulos: +147 (267 ääntä)
   Kukkatädit taas vinkumassa.... Pipoo hitusen löysemmälle nii elämäkin hymyilee.

   Lainaa

  8. Tulos: +264 (308 ääntä)
   Musta uppoo aina.... siis huumori.

   Lainaa

  9. Tulos: +61 (105 ääntä)
   (HIV) :p

   Lainaa

  10. Tulos: -133 (277 ääntä)
   Hottentotti: On se ihmeellistä kun noin hyvästä läpästä pitää vetää jotkut mauttomat ja vakavat kilarit
   Ja on sekin aika ihmeellistä, että tuollaisesta ihmishenkiä vaatineesta onnettomuudesta pitää ylipäätään mitään "läppää" vääntää..

   Lainaa

  11. Tulos: +274 (310 ääntä)
   sori mut mua nauratti toi työttömyysprosentin lasku :'(

   Lainaa

  12. Tulos: +178 (202 ääntä)
   Kipsu__: Ja on sekin aika ihmeellistä, että tuollaisesta ihmishenkiä vaatineesta onnettomuudesta pitää ylipäätään mitään “läppää” vääntää..
   Tottakai junaonnettomuus oli vakava, ei sitä tässä kukaan kiistä, mutta usein musta huumori vaan helpottaa tilanteen käsittelyä. Löysää hieman nutturaa. Sekin helpottaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +92 (106 ääntä)
   Kaikesta saa ja voi heittää läppää. Huumori helpottaa. Ei tää tarkota että noi ei ottais junaonnettomuutta vakavasti. Ja jollain noilla muilla on väärä kohdeyleisö ja ajoitus. Se toki pitää mustaa viljellessään tunnistaa. :)

   Lainaa

  14. Tulos: -33 (55 ääntä)
   Viimeiselle hymähin, muut oli huonoja (ei lehmät).

   Lainaa

  15. Tulos: +46 (64 ääntä)
   Arr!

   Lainaa

  16. Tulos: +104 (120 ääntä)
   Itteä vituttaa usein kukkikset, mut sanoisin että kaikkien oma asia mikä menee sen "hyvän maun" toiselle puolelle. Ittelle toi junaonnettomuusläppä kyl oli sitä, mutta luulen että voin jatkaa elämää tästäkin huolimatta.

   Lainaa

  17. Tulos: +45 (55 ääntä)
   Mun mielestä mustahuumori on parasta huumoria :D Vakavistaki asioista saa aina joskus vääntää vähän läpändeerusta, vaikka toki rajansa kaikella.

   Lainaa

  18. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Tosta Hennan päivityksestähän tuli kamala sota ! Varmaan lähemmäs sata kommenttia siel ja monet haukut ja kiukut ja itkuvingut.. Ja tää närästys-kommentoija sai kenkää Hennan kavereista ton kommentin takia.. O.O

   Lainaa

  19. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Vika oli paras

   Lainaa

  20. Tulos: +59 (71 ääntä)
   Haluaisiko joku valaista tuota Iran kommenttia? Onko kyseessä tosi huono läppä vai onko neiti vaan niin idiootti, että ihan tosissaan ääneen kommentoi tällaista? Hennan tapauksessa ymmärrän, jos on tullut sota, jos miehellä on oikeasti sellaiset oireet, että kyseessä on joku vakavampikin asia. Jos toinen on kuolemaisillaan syöpään, ei paljon naurata närästys-vitsit.

   Lainaa

  21. Tulos: -13 (83 ääntä)
   Miten tollasesta närästys kommentista voi repiä pelihousunsa?!? Mitä sitte jos ukolla oliski ollu jotain vakavampaa, on hengissä kuitenki. Ottaisivat asioihin positiivisemman suhtautumisen niin ukkokin sairastais parempituulisena! Ttu mitä urpoja ihmiset on!

   Lainaa

  22. Tulos: -12 (22 ääntä)
   en tajunnu sarii ? wut :----D

   Lainaa

  23. Tulos: +44 (54 ääntä)
   Minun mielestäni vakavistakin asioista voidaan heittää läppää, kunhan vaan tajuaa asian vakavuuden.

   Lainaa

  24. Tulos: +57 (59 ääntä)
   eikujoo: Miten tollasesta närästys kommentista voi repiä pelihousunsa?!? Mitä sitte jos ukolla oliski ollu jotain vakavampaa, on hengissä kuitenki. Ottaisivat asioihin positiivisemman suhtautumisen niin ukkokin sairastais parempituulisena! Ttu mitä urpoja ihmiset on!
   Ei "oliski ollu", vaan syytä ei vielä tiedetä. Voihan olla, että se todella on jotain vakavampaa ja myöhemmin kerrotaan, että on enää muutama kuukausi elinaikaa. Kaverini esimerkiksi kuoli nuorena, kohta diagnoosin jälkeen, ennen kuin hänet ehdittiin leikata. Siinä ei positiivisuus auta, kun kaksi pientä lasta jää ilman äitiä. Tuskin tässäkään niin vakavasta asiasta on kyse, mutta mistäpä sen aina voi tietää.

   Lainaa

  25. Tulos: +25 (61 ääntä)
   Kipsu__: Ja on sekin aika ihmeellistä, että tuollaisesta ihmishenkiä vaatineesta onnettomuudesta pitää ylipäätään mitään “läppää” vääntää..
   Sun elämä mahtaa olla yhtä helvettiä. Maailmassa on olemassa niin paljon kauheita asioita, joide najattelusta ei mun mielestä selväpäisenä selviä jos ei osaa ottaa niitä huumorilla. Ps. Useiden tutkimuksien mukaan mustanhuumorin ystävät ovat älykkäämpiä mitä nämä kaikki mielensäpahoittamisen ammattilaiset.

   Lainaa

  26. Tulos: +36 (56 ääntä)
   moi: on se ihmeellistä kun noin vakavasta asiasta pitää heittää jotain mautonta läppää
   Tervetuloa internettiin.

   Lainaa

  27. Tulos: -11 (71 ääntä)
   roope: Sun elämä mahtaa olla yhtä helvettiä. Maailmassa on olemassa niin paljon kauheita asioita, joide najattelusta ei mun mielestä selväpäisenä selviä jos ei osaa ottaa niitä huumorilla. Ps. Useiden tutkimuksien mukaan mustanhuumorin ystävät ovat älykkäämpiä mitä nämä kaikki mielensäpahoittamisen ammattilaiset.
   Kuinkas tämä junaonnettomuus sinun elämääsi vaikutti, jotta selviytyäksesi siitä joudut turvautumaan huumoriin? Voisin arvata, ettei mitenkään, kuten ei minunkaan. Joten pidän kyllä mauttomana naureskella julkisesti kymmenien tuntemattomien ihmisten kuolemalle, vaikka itse siinä jotain hauskaa voi nähdäkin. Lisäksi toisten ihmisten haukkuminen mielensäpahoittajiksi on jo niin arvattavaa. Hyvä tapa tappaa kaikki mielipiteenilmaisut, jotka eivät tue omaa näkemystä. Lieneekö edes asiaa, josta voisi pahoittaa mielensä kaikkien mielestä oikeutetusti?

   Lainaa

  28. Tulos: -25 (73 ääntä)
   roope: Sun elämä mahtaa olla yhtä helvettiä. Maailmassa on olemassa niin paljon kauheita asioita, joide najattelusta ei mun mielestä selväpäisenä selviä jos ei osaa ottaa niitä huumorilla. Ps. Useiden tutkimuksien mukaan mustanhuumorin ystävät ovat älykkäämpiä mitä nämä kaikki mielensäpahoittamisen ammattilaiset.
   No se ei osoita minkäänlaista älykkyyttä, että nauraa onnettomuudelle, jossa on kuollut useita kymmeniä ihmisiä. Päinvastoin se on sairasta.

   Lainaa

  29. Tulos: -32 (60 ääntä)
   roope: Sun elämä mahtaa olla yhtä helvettiä. Maailmassa on olemassa niin paljon kauheita asioita, joide najattelusta ei mun mielestä selväpäisenä selviä jos ei osaa ottaa niitä huumorilla. Ps. Useiden tutkimuksien mukaan mustanhuumorin ystävät ovat älykkäämpiä mitä nämä kaikki mielensäpahoittamisen ammattilaiset.
   Kuule ei tossa oo mitään humoristista, että 80 ihmistä on kuollut. Ja mun elämässä ei ole mitään vikaa, ihan tiedoks vaan. Voishan se toki olla parempaakin ilman sun kaltasia sadistisia ääliöitä..

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (25 ääntä)
   Lisää mustaa huumoria jota kaikki eivät ehkä tajua Costa Concordian

   Lainaa

  31. Tulos: +49 (57 ääntä)
   ___666: Kuule ei tossa oo mitään humoristista, että 80 ihmistä on kuollut.
   Niin, siinä ei olekaan mitän hauskaa että niin moni ihminen kuoli, eikä onnettomuudessa muutenkaan. Sen sijaan hauskasti yhdistetty junaturma ja työllisyyden lasku. Minä siis pidin juttua hauskana. Helppohan se on vitsailla kun ei osu omalle kohdalle (tai läheistenkään). Enkä tiedä onko se huulen heitto välttämättä paha asia, pitää vain tietää mikä on kohdeyleisö.

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (28 ääntä)
   Mut leimataan nyt varmaan ihmishirviöks, mut hymähdin viimeselle.

   Lainaa

  33. Tulos: +44 (60 ääntä)
   Eihän kukaan tuolle itse onnettomuudelle naura, vaan vitsille, jonka toi jäpikkä heitti kyseiseen videoon. Löysätkää sitä pipoa nyt!!

   Lainaa

  34. Tulos: +32 (44 ääntä)
   Musta huumori, kuten vittuilukin, on taitolaji. Jotkut osaa, jotkut ei.

   Lainaa

  35. Tulos: +33 (43 ääntä)
   Nautin huumorini, kuin kahvini

   Lainaa

  36. Tulos: -37 (53 ääntä)
   Ei oo niin kauheeta jos jotkut kuolee onnettomuudessa. Ihmisiä kuolee muutenkin joka päivä niin pitäisikö niitäkin sitten surra? No ei. Kukaan teistä ei varmaan edes tuntenut ketään joka olisi siinä junassa kuollut. Kauhee saarna mut pitäishän se ymmärtää että vahinkoja sattuu :D

   Lainaa

  37. Tulos: -9 (21 ääntä)
   närästys. Ja vielä parempi, kun joku 50 lähentelevä äiti huutaa mee vittuun!

   Lainaa

  38. Tulos: -3 (9 ääntä)
   cxrcv: Lisää mustaa huumoria jota kaikki eivät ehkä tajuaCosta Concordian
   Siinä turmassa ainoa huumorin aihe oli kapteenin käytös ja hänen selityksensä omalle käytökselleen...

   Lainaa

  39. huhuuhuhuhh 2.8.2013 15:53
   Tulos: -11 (37 ääntä)
   Tykkään kyllä mustasta huumorista mutta junavitsille naureskelijoista tulee lähinnä mieleen 13-vuotias pukeutuneena KoRn huppariin ja maastohousuihin, joka on siis minun mielikuvani muka-koviksiuden kiteytymästä.

   Lainaa

  40. Niko Nihilisti 2.8.2013 23:45
   Tulos: -15 (35 ääntä)
   ___666: "Kuule ei tossa oo mitään humoristista, että 80 ihmistä on kuollut. Ja mun elämässä ei ole mitään vikaa, ihan tiedoks vaan. Voishan se toki olla parempaakin ilman sun kaltasia sadistisia ääliöitä.." YHYYYYYYY! Hei itkuvinku-moralisoija: vedä itsesi naruun, niin saatat saada paremman elämän ja taatusti parannat meidän muiden elämänlaatua.

   Lainaa

  41. käykää 4chanissa 3.8.2013 3:36
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   No toihan on pelkkää läppää....perus internetti että kaikesta tehään jotain rikkaasta. Käykääpä huvikseen kattoi vähän 4chanissa siell on muutamiiversioita tosta sekä pätkii paljon pahemmistaki jutuist. Joten vikat oli parhaat tässä moka röykkiössä.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Nyt ei oo tullu pariin viikkoon lauantaisin mitään. Loppuiko ylläpidolta ideat vai iskikö laiskuus?

   Lainaa

  43. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Hahah, musta huumori on parasta :D.

   Lainaa

  44. Tulos: -17 (17 ääntä)
   moi: on se ihmeellistä kun noin vakavasta asiasta pitää heittää jotain mautonta läppää
   tykkäysten kerjääjä. tykätkää jos ootte samaa mieltä niin saadaan turhat tykkäysten kerjääjät kuriin:D(ei muistella pahlaalla eihän vinki vink!) Ps. toi on säälittävää ja mautonta nauraa junaonnettomuuksille, sillä ihan hyvin vois käyä itelle ja sitte ei varmana naurattais!!!

   Lainaa

  45. Tulos: +5 (17 ääntä)
   moi: on se ihmeellistä kun noin vakavasta asiasta pitää heittää jotain mautonta läppää
   Ihmiset ovat nykypäivinä menettäneet huumorintajunsa kokonaan, kaikesta kyllä osataan närkästyä - ennen vanhaan ei kansa vittuuntunu pienestä! Ja lääkäriinkin mentiin vasta sitten ku lakattiin hengittämästä.

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (21 ääntä)
   Ps. toi on säälittävää ja mautonta nauraa junaonnettomuuksille, sillä ihan hyvin vois käyä itelle ja sitte ei varmana naurattais!!!
   ainakaan mua ei naurata. läheinen on kuollu junaonnettomuudessa.

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Vivirose: Ihmiset ovat nykypäivinä menettäneet huumorintajunsa kokonaan, kaikesta kyllä osataan närkästyä – ennen vanhaan ei kansa vittuuntunu pienestä! Ja lääkäriinkin mentiin vasta sitten ku lakattiin hengittämästä.
   Ennen vanhaan pääsi lääkäriin samana päivänä. Nykyäänhän se vasta on semmoseksi jonottamiseksi mennyt että ehtii parantua ennenkun saa ajan lääkäriin. Ennen vanhaan kulki junatkin ajallaan ja pysyi raiteilla. Ennen vanhaan ei siis edes tarvinnut niin paljon huumorintajua kuin nyt. Kyllähän tuo Mikan kommentti oli melko sattuva oivallus että eihän tuolle oikein naurahtamattakaan voinut olla. On se kuitenkin sääntöjenvastainen kun junaturman uhrien omaisten suruaika on vielä menossa, ja silloin ei saisi juuri vitsiä vääntää aiheesta. En minä suunnattomasti närkästynyt mutta ymmärrän niitäkin ihmisiä joita närkästyttää kun Mikalla on huumorintajua vaan ei välttämättä tilannetajua.

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Mitä kieltä toi on missä on "Arr!" ja vastaavat? Jotain ihme englannin aksenttii/väännöstä?

   Lainaa

  49. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Annwa: Mitä kieltä toi on missä on “Arr!” ja vastaavat? Jotain ihme englannin aksenttii/väännöstä?
   kattoo noita muitakin kännöksiä siinä tokassa nii näyttäis olevan jotain merirosvo-kieltä :D

   Lainaa

  50. Tulos: -2 (6 ääntä)
   emppy: Kaikesta saa ja voi heittää läppää. Huumori helpottaa. Ei tää tarkota että noi ei ottais junaonnettomuutta vakavasti. Ja jollain noilla muilla on väärä kohdeyleisö ja ajoitus. Se toki pitää mustaa viljellessään tunnistaa.
   Saako Suomessa muka heittää läppää kaikesta ja kaikista? No ei saa, tämän sai Marko Forsskin tuta kun kertoi tositarinan romanista. Tarina oli todella hauska ja vieläpä täyttä totta.

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (1 ääni)
   Roastaukset tulille, nice :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: juna, onnettomuus, junaonnettomuus, espanja, työttömyys, sairaala, perheväkivalta, HIV, positiivinen